2023. augusztus 8., kedd

Ladóczki Éva: MINDEN MINDENNEL ÖSSZEFÜGG

 

Mivel mindig újabb és újabb információkkal rendelkezünk, ezért nekünk is újra és újra “frissíteni kell a szoftvert”, és újra és újra meg kell próbálni összerakni a puzzlet.

Sokan felvetették már azt az érdekes összefüggést, hogy amint megkezdődött az orosz-ukrán háború (2022.02.24), azon nyomban eltűnt a COVID, és annak nagyon virulensnek tartott Omikron-változata, amit a WHO 2021.11.26-án aggályos változatnak nyilvánított.
Olyannyira megijedt Putyintól és az orosz hadseregtől, hogy azóta egyetlen életképes változat sem ütötte fel a fejét.

Mi történt?
Semmi más, mint az, hogy az oroszok lecsaptak az Ukrajnában lévő biológiai laboratóriumok nagy részére, és hőfegyverrel megsemmisítették ezeket a nagyon durva mintákat, amelyek közül a Kígyó-szigeten végzett kísérletek különösen aggasztóak voltak.
A dokumentumokat, és más egyéb bizonyítékokat az ENSZ-felé továbbították, kérve a nemzetközi vizsgálat lefolytatását.

Mindannyiunkban felmerül, hogy ha mostanra az orosz-ukrán proxy-háború semmi másról nem szól, csak az eszméletlen öldöklésről, aminek látszólag semmi értelme nincsen, miért nem akarnak a vágóhídra vitt ukránok békét kötni.

Azon egyszerű ok miatt, mert gazdájuk, az Egyesült Államok nem engedi, ugyanis hatalmas üzletek zajlanak a háttérben.
Számunkra elképzelhetetlen bűnözés és feketekereskedelem zajlik a háború díszletei mögött:pénzmosás, őssejtkereskedelem, gyermekkereskedelem, adrenokrómkereskedelem, és szervkereskedelem, beleértve a legaljasabbat, a halott ukrán katonák szerveivel való kereskedést is.

Ha Ukrajnára gondolsz, jusson eszedbe, hogy Joe és Hunter Biden olyan ingatlanokkal rendelkezik, amelyek Kelet-Európa második leghosszabb alagútrendszere mellett vannak, amelyen keresztül droggal, fegyverekkel, gyermekekkel, és adrenokrómmal kereskednek.
Ha létezik pokol, azt Ukrajnának hívják.

Hát ezért nincsenek béketárgyalások, és ezért küld a Biden-rezsim egyre több amerikai csapatot Oroszországba.
Az oroszok Bident vádolták meg azzal, hogy Ukrajnában működő biolaboratóriumi cégén, a Metabiotán keresztül szervezett biofegyver-gyártást folytatnak.
Oroszország az elmúlt 18 hónapban számtalan bizonyítékot nyújtott be az ENSZ-nek arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Államok által finanszírozott ukrajnai laboratóriumok biológiai fegyvereket állítottak elő.
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa jelenleg szabotálja a vizsgálatot az Egyesült Államok ukrajnai biológiai hálózatával kapcsolatban, mert Bident védik, aki közvetlenül is és családjában is érintett.
Biden nem engedheti meg, hogy Ukrajna megadja magát, mert az egyben vádirat önmaga és fia ellen.
Hunter Biden egy Ukrajnában működő biolaboratóriumi vállalat tulajdonosa, amely a denevérek koronavírusait tanulmányozta a járvány előtt, és amely cég erre vonatkozó projektjeit a Pentagon finanszírozza, az adófizetők pénzéből.
Több százmilliárd dollár folyt el az amerikai adófizetők pénzéből biolaboratóriumok és a háború finanszírozására.

Biden saját családját védendő hajlandó az utolsó emberig feláldozni az ukrán népet.
Oroszország igazságot akar az emberiség elleni bűncselekményekért, és a Biológiai Fegyverek Egyezményének megsértésén keresztül, amiért a büntetés halál.

És ez csak a jéghegy csúcsa, ez nem 2022-ben kezdődött, és ebben több amerikai elnök, alelnök, és szenátor, valamint a globális elit szine-java rész vett, Epsteintől, Bill Gatesen keresztül egészen Klaus Schwabig.
Biden, Obama, Clinton és Soros a Huntert proxyként használták egy offshore hálózat létrehozására és megszervezésére biológiai fegyverek előállítására Ukrajnában.

De nem csak biológiai fegyverekkel folytattak illegális kísérleteket, hanem azt világméretekben is bevetették, aminek következménye beláthatatlan és megjósolhatatlan az emberiség számára.
Mindezt azért, hogy az emberiség történelmének legnagyobb méretű hatalom és vagyonrablását kövessék el, és megalapozzák az Új Világrendet.
5 billió dollárt loptak el az emberektől, vállalkozóktól, nemzetállamoktól.
20 millió embert öltek meg, és tettek örökre tönkre testileg és lelkileg. Eddig, mert ennek a hatása soha nem szűnik meg.
És azok sem lehetnek biztonságban, akik nincsenek beoltva, mert a vakcina önterjesztő, vagyis a benne lévő tüskefehérje bőrön keresztül, és kilégzéssel továbbfertőz oltatlanokat is.

Ezek a bűnök nem maradhatnak büntetlenül. Egyetlen esélyünk az Egyesült Államok és Trump, aki képes „lecsapolni a mocsarat”. De óriási felelősség van a vállán.
Ha elkezdi mesélni ezekről, és a 2020-as elcsalt választásokról, a pedofil elit viselt dolgairól, akkor azzal polgárháborús állapotokat idézhet elő az Egyesült Államokban.

A másik reményünk Afrika.
Afrikában nem csak a gyarmatosítás ellen küzdenek, hanem ott is civilizációs háború zajlik.
Hatalmas köszönet annak a 64 bátor afrikai országnak, akik tavaly az egész világot megmentették a WHO sátáni gonosz tervétől.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-ryan-cole-a-vakcinak-elott-nem-letezett-turborak-es-most-egyszerre-mindenhol-megjelent/

Ragaszkodj a készpénzhez

Nincs itt semmi látnivaló

Forrás: AwakenWithJP @ YouTube
Hunter's Business Partner Speaks Out
https://youtu.be/w6faz9vq6z8

Mondjatok egy intézkedést, ami nem volt abszurd

London már elveszett

Az Ukrán háború Kínáról szól

A lenyúlás következő esete

Elgondolkodtató, de nem meglepő