2016. december 10., szombat

EGYETLEN ZSIDÓ SINCS A KORMÁNYÁBAN DONALD TRUMPNAK

Érdekes fejlemény, hogy mindenki a külügyminiszterre kíváncsi a legjobban és azt hagyja utoljára.....
1 alelnök
2 munkaügyi miniszter
3 legfőbb ügyész



4 védelmi miniszter

5 belügyminiszter

6 építési miniszter

7 oktatási miniszter

8 kereskedelmi miniszter

9 pénzügyminiszter

10 közlekedési miniszter

11 egészségügyi miniszter

REX TILLERSON külügyminiszter

JEHUDÁK ACSARKODNAK A HÁTTÉRBEN
Néhány hazai netes oldal kifürkészte, hogy Trump lányának a férje ortodox zsidó, aki résztvett Trump kampányában és állítólag a tanácsadója. Most nem ismertetjük a Kaliforniából (zsidófészek) származó okoskodásokat, de abban az áll, hogy ennek a fiatal ürgének, vagyis Trump lányának a férjének az apja hirhedt bűnöző volt. De a legjob az egész hírben az, hogy állítólag ezt a fiatal ürgét akarja Trump megbízni azzal, hogy a Közel-Keleten csináljon rendet. Ez magyarul annyit jelent, hogy Izraelt békítse ki a palesztínokkal. Ha valóban ezt a feladatot adja neki, akkor ebbe bele fog törni a bicskája, a hírek szerint ortodox zsidónak. Meg kell várni Trump kormányzásának három hónapját, hogy mik fognak történni, de ebben az egész ügyben az lesz a legérdekesebb, hogy Izrael hogyan fog viselkedni? Jellemző Netanyahura, hogy eszeveszetten gratulált és hízelkedett Trumpnak a kampánya végén és nyerése után....Ez nem érdekes, hanem azt kell majd figyelni, hogy Izraelnek lesz-e "pofája" Trumptól pénzeket és fegyvereket kérni? Ez már Obamánál is nagyon akadozott, sőt Obamaki több hónapig szóba sem állt Nyahuval. Persze mindezek a hírek csak külföldről szivárogtak be, itthon kussoltak mindenről. Most, hogy Trump lett az elnök teljesen hallgatnak, várják a dörgést, hogy mi lesz később? Ezért kussolnak nálunk a jehuda szócsövek is.
Egy szó mint száz, izgalmas év elé nézünk. Egy évvel ezelőtt ezt se sejthettük, hogy ilyen amerikai elnök lesz. A képeken a miniszterek beosztásai. Mai hír, hogy állítólag a külügyminiszter a 12-es képen látható, a legnagyobb amerikai olajvállalat, az Exxon vezérigazgatója lesz, aki az oroszokkal és Putyinnal jó viszonyban van. Na ekkora tőrdöfést nehezen tudnak elviselni a jehudák. Igen érdekes lesz az, hogy Trump időnként lakik csak a Fehér Házban vagy tartósan? Van egy olyan érzésünk, hogy lehet hogy beköltözik a családja egy részével, de legtöbb időt saját felhőkarcolójában fogja tölteni. Ugyanis ott jobbak a tárgyalási feltételek. Várjuk meg, hogy mi lesz....Az is érdekes hogy Obama rendelt új elnöki gépet a Boeing cégtől, de Trump alkudja az árát...Jó húzásai vannak.
Az az érdekes, hogy Trump nem akárki. Jól tud tárgyalni, vannak ötletei, kérdés, hogy mennyire lesz kemény, amikor majd kell.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/k%C3%A9sz%C3%BCl%C5%91dik-donald-trump-korm%C3%A1nya

Idegen ország a kormány engedélyével figyelte meg a lakosságot

A WikiLeaks által a múlt héten nyilvánosságra hozott dokumentumok tanúsítják; a német kormány már 2001 óta tudott arról, hogy az amerikai titkosszolgálatok tömeges megfigyelést folytatnak Németországban.
A Der Focus német magazin hívta fel a figyelmet arra, hogy a német hatóságok már azt megelőzően is tudtak a lakosság külföldiek általi megfigyeléséről, hogy Edward Snowden nyilvánosságra hozta az amerikai megfigyelési programmal kapcsolatos információkat. A lap a WikiLeaks által nyilvánosságra hozott dokumentumokra hivatkozva azt írja; Gerhard Schröder idején a szövetségi kormányt értesítették az amerikaiak a megfigyelési programról, és a német hatóságok arról részletekbe menő információkkal rendelkeztek.
„Legkorábban 2001. májusában, 20 évvel az NSA volt alkalmazottja, Edward Snowden általi kiszivárogtatást megelőzően tudtak a német hatóságok arról, hogy az NSA amerikai hírszerző ügynökség és a brit GCHQ kémtevékenységet folytat Németországban.”
A Focus magazin a WikiLeaks által nyilvánosságra hozott adatbázisban olyan dokumentumokat talált, melyek szerint 2001. május 11-én a belügyminisztériumot hivatalosan is értesítették arról, hogy az amerikai és brit titkosszolgálatok lehallgatják a kancelláriát, a minisztériumokat és a Bundestagot.
Egy másik dokumentum szerint az amerikai és brit titkosszolgálatok célzott kémtevékenységet folytattak a döntéshozók körében, hogy további információkat szerezzenek a Berlinben hozott politikai döntésekről. Elsősorban a Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal és a Szövetségi Rendőrség tudott a külföldi kémtevékenységről, emellett tisztában voltak azzal is, hogy a megfigyelést az adott ország nagykövetségének épületéből koordinálják, ráadásul annak a német kormányhivatalnak a segítségével, amit a külföldi titkosszolgálat megfigyel.
A dokumentumok azt mutatják, hogy nem csak az NSA folytat globális megfigyelést, hanem ezt együttműködésben teszi azokkal az országokkal, melyeknek állampolgárait maga is megfigyeli. Ezek egyike Németország, ahol az amerikai hadsereg azóta jelen van, hogy a második világháború idején bevonult az országba.
Az Edward Snowden által kiszivárogtatott információk alapján az amerikaiak arra használják ezt a jelenlétet, hogy saját magukat tehermentesítsék és a német titkosszolgálatok kapacitását felhasználva figyeljenek meg európai célpontokat. A 2014 áprilisában kirobbant német-amerikai kémbotrány során kiderült, hogy a német BND az NSA megrendelésére figyelt meg európai politikusokat, diplomatákat és vállalati vezetőket. A nyilvánosságra hozott célpontlistájukon több mint nyolcszázezer (!) IP-cím, telefonszám és e-mail cím szerepelt; ezek voltak azok a célpontok, akiket nem közvetlen az amerikaiak figyeltek meg, hanem az ő megrendelésükre a német titkosszolgálatok, majd a megszerzett adatokat átadták az idegen országnak.
A WikiLeaks nemrég 2400 dokumentumot hozott nyilvánosságra ebben az ügyben. Egy utóbbi kiszivárogtatásukból az is kiderült, hogy a német Szövetségi Hírszerző Szolgálat maga fejlesztett ki egy olyan kémszoftvert, amit később az amerikai NSA német állampolgárok megfigyelésére használt.

http://www.hidfo.ru/2016/12/kulfoldi-titkosszolgalatok-a-kormany-engedelyevel-figyeltek-meg-a-lakossagot/