2017. november 22., szerda

HUNNIÓ COINFÖDERÁCIÓ KIÁLTVÁNY

MAGYAROK, PATRIÓTÁK, ,ADÓSRABSZOLGÁK , POLGÁROK !!!

MOST ÉRKEZETT EL AZ AZ IDŐ, AMIKOR MEGTEHETJÜK AZT, AMIT EBBEN A VIDEÓBAN ( 2013 ban készült !!) 5 PONTBAN MEG VAN FOGALMAZVA !!

EZENNEL KIKIÁLTOM A
HUNNIÓ COINFÖDERÁCIÓT !!!

MÁTRIXBA ( hálózatba ) SZERVEZŐDÜNK
A COINFÖDERÁCIÓ ÖT PONTJA :
1, MEGTAGADUNK MINDEN ( levegőből előállított ) ADÓSSÁG
VISSZAFIZETÉSÉT
2, MAGUNKHOZ RAGADJUK A FEDEZETTEL RENDELKEZŐ PÉNZ
KIBOCSÁJTÁSÁT ( KEZDETBEN DUÁLIS PÉNZKÉNT !) :
3, ARANY ALAPÚ HUNCOINT ( KRIPTOVALUTÁT ) VEZETÜNK BE, MELY MENTES AZ INFLÁCIÓTÓL, A KAMATTÓL, FÜGGETLEN A JELEN BANKRENDSZERTŐL !
SAJÁT HITEL, ÉS BANKRENDSZERT ( kLÍRINGHÁZAKAT, ELSZÁMOLÓHÁZAKAT HOZUNK LÉTRE ! )
4, UJ TULAJDONI RENDSZERT VEZETÜNK BE, UJ SZABÁLYOKAT ALKOTUNK A KÖZÖSSÉGI TULAJDON MŰKÖDTETÉSÉRE, ÁTIRJUK A TÁRSASÁGI TÖRVÉNYT, A VAGYON MŰKÖDTETÉSÉNEK SZABÁLYAIT .
5, A BANK TARTALÉKRÁTÁT 100% RA EMELJÜK

BEJELENTJÜK, HOGY A COINFÖDERATÍV MÁTRIXNAK ( hálózatnak ) NINCS KÖZPONTJA, NINCS VEZÉRE, ELNÖKE , PIRAMIS SZERVEZETE !

A JELENLEGI POLITIKAI RENDSZER ÁLTAL KIÍRT VÁLASZTÁSI RENDSZERBEN NEM INDULUNK, NEM PÁRTOSKODUNK, DE A PARLAMENTI KÉPVISELŐJELÖLTEK INDÍTÁSÁBAN AKTÍVAN RÉSZT VESZÜNK.
A RÉSZLETEKRŐL FOLYAMATOSAN TÁJÉKOZTATJUK A NÉPET !

MÁTRIX MENEDZSMENT
TEO

Lehallgatják a külföldi ügynökként működő liberális újságírókat

Több liberális sajtóorgánum alkalmazottai is arra lettek figyelmesek, hogy telefonkészülékeiken furcsa dolgokat tapasztalnak, ami akár a lehallgatás jeleként is értelmezhető – derült ki a HVG.hu beszámolójából. A lap szerint illegális megfigyelés zajlik.
“Furcsa jelenséggel szembesült az utóbbi hetekben néhány, a kormány által Soros Györgyhöz kötött civil szervezet vezetője, újságírók, köztük a 168 Óra és a HVG munkatársai, valamint egy neve elhallgatását kérő ellenzéki politikus: telefonjuk egyértelmű jelét adta annak, hogy megfigyelhetik őket” – áll a HVG.hu beszámolójában.
“Az történik, hogy telefonhívás közben megszakad a vonal, és amíg az újrahívás tart, a készülék az egyik félnek kicsit felgyorsítva visszajátssza az eltelt 1-2 perc beszélgetését.”
A liberális lap azt írja, korábban a Párbeszéd és a Demokratikus Koalíció politikusával is történt már ilyesmi.
A beszámoló szerint az ilyen hibák a titkos információgyűjtés jelei lehetnek. Állításuk szerint egy informatikai szakember azt mondta nekik, hogy ez nem demonstratív jelleggel történik, hanem nem-hivatalos eljárásban, fedőcégen keresztül kevésbé hozzáértő személyek folytatnak adatgyűjtést a liberális újságírókkal kapcsolatban.
Korábban egy kormánypárti napilap arról számolt be, hogy egy hackercsoport titkos dokumentumokat szivárogtatott ki, melyekből többek közt kiderült, hogy a liberális újságírók külföldről kaptak anyagi juttatásokat, amit kifizetési bizonylatok is alátámasztanak.
Október 17-én a 444.hu-n megjelent egy beszámoló, mely szerint az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője nyíltan elismerte, hogy kapcsolatban áll ellenzéki újságírókkal. David Kostelancik beszédéből kiderült; a kormányellenes újságírók jelentéseket tettek az amerikai nagykövetségnek magyar belpolitikai eseményekkel kapcsolatban.

http://www.hidfo.ru/2017/11/lehallgatjak-a-kulfoldi-ugynokkent-mukodo-liberalis-ujsagirokat/



Megkérdőjeleződött a bírói hatalom függetlensége

Külföldről finanszírozott szervezetek befolyása alatt állhat a bírói hatalom egy része: a Soros-hálózat tagjai saját bíróik jelenlétét követelik bizonyos ügyekben.
Egy számukra kedves bíró távolmaradását sérelmezte G. Soros szervezete, a Társaság a Szabadságjogokért egy vesztes pert követően, ami arra utalhat, hogy sérült a bírói függetlenség – derült ki az Origo.hu beszámolójából.
“Egy elvesztett per után a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) meglepő módon szóvá tette, hogy nem a volt főbíró, Baka András vezetése alatt állt az ügyben döntő kúriai tanács”írták. A lap szerint ez arra utal, hogy a TASZ által hiányolt bíró a Soros-szervezet számára kedvezőbb döntést hozott volna, vagyis sérült a bírói függetlenség.
A Magyar Idők beszámolójából emellett kiderül, hogy a Soros-hálózat már korábban is sajátjaként védelmezte Baka Andrást.
“Bakát még 2011-ben emelte pajzsára az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet (EKINT), a Magyar Helsinki Bizottság és a TASZ, amikor a Legfelsőbb Bíróság (LB) megszűnése miatt elvesztette hivatalát […]. Azzal érveltek, hogy „Baka András elmozdítása mellett semmilyen meggyőző érv nem hozható fel”áll a beszámolóban.
A lap visszaidézi, hogy G. Soros donoszervezete, az Open Society Foundations több százmillió forintos támogatásokat küldött ezeknek a civil szervezeteknek arra a célra, hogy úgynevezett “érzékenyítő képzéseket” tartsanak a bíráknak. A képzések során értelemszerűen személyes kapcsolatba kerülnek az igazságszolgáltatás és a Soros-szervezetek tagjai, így nem is csoda, hogy kifogásolták, miért nem egy ismerősük ítélkezik felettük.
Napokkal ezelőtt a külföldről százmilliós nagyságrendű anyagi támogatásban részesülő civil szervezetek egy közös nyilatkozatot jelentettek meg a TASZ weboldalán, melyben azt részletezték, hogy szerintük az lenne helyes, ha a magyar lakosság helyett inkább olyan személyek dönthetnének az őket érintő szabályozásról, akiknek korábban százmilliós támogatásokból képzéseket tartottak, és ennek során személyes kapcsolatba kerültek velük.

http://www.hidfo.ru/2017/11/megkerdojelezodott-a-biroi-hatalom-fuggetlensege/

A New York Times bemutatta Németország új elnökét

A New York Times kedden címlapfotót közölt Németország új elnökéről. Igaz, a jelenlegi német elnököt még nem váltották le.
A New York Times keddi számának címlapját látva igencsak meglepődhettek a német választók, mert úgy tűnik, az amerikai lap már most tudja, ki lesz a német államfő Frank-Walter Steinmeier távozása után. Igaz, Steinmeiert egyelőre nem váltották le. Kivéve a New York Times címlapján, ahol ez a kép jelent meg:
A képfelirat szerint a fotón Angela Merkel és Frank-Walter Steinmeier elnök látható. A fotón Angela Merkel látható, illetve a szövetségi elnöki hivatal vezetője, Stephan Steinlein, aki a New York Times szerint Németország elnöke.
Steinlein egyelőre se megerősíteni, se cáfolni nem tudja, hogy az amerikaiak már őt is értesítették volna az előléptetésről. Frank-Walter Steinmeier szintén nem jelentette be lemondását, de jelenleg az ő kezében van a döntés azzal kapcsolatban, hogy Angela Merkel kisebbségi kormányt alakíthat-e, vagy a CDU kormányképtelensége miatt újabb választásokat írnak ki. Utóbbi a kisebb pártok és a szociáldemokraták megerősödésével végződhet.

http://www.hidfo.ru/2017/11/a-new-york-times-bemutatta-nemetorszag-uj-elnoket/