2021. október 17., vasárnap

Mike Whitney: Minden értelmet nyer, ha rájössz, hogy meg akarnak ölni minket

 

"Mára nyilvánvalóvá vált, hogy ezek a termékek a véráramban mérgezőek az emberre nézve"

A vakcinázási program azonnali leállítására van szükség, amíg független biztonsági elemzés készül a káros hatások teljes mértékének vizsgálatára, amelyek az Egyesült Királyság sárga kártyájának adatai szerint tromboembóliát, több rendszerre kiterjedő gyulladásos betegséget, immunszuppressziót, autoimmunitást és anafilaxiát, valamint antitest-függő fokozódást (ADE) foglalnak magukban." - tette hozzá. Tess Lawrie, Bizonyítékalapú orvoslással foglalkozó tanácsadó cég

"Mert nem test és vér ellen küzdünk, hanem e világ sötétségének urai ellen, a szellemi gonoszság ellen a magasban." Efézus 6:12

Kérdés- Az mRNS vakcinákat tesztelték-e állatokon?

Válasz- Igen, tesztelték.

Kérdés- Sikeresek voltak az állatkísérletek?

Válasz- Igen és nem.

Igen, az egereken végzett kísérletek azt mutatták, hogy a vakcina alacsony dózisa robusztus ellenanyag-választ vált ki a fertőzéssel szemben.

De nem, az antitestek nem voltak képesek megtámadni a vírus egy másik törzséből származó tüskefehérjét.

Kérdés - nem vagyok benne biztos, hogy ez mit jelent? Úgy érti, hogy a vakcina NEM nyújt korlátozott védelmet az eredeti (Wuhan) vírussal szemben, de nem feltétlenül nyújt védelmet a változatokkal szemben?

Válasz- Így van, de a dolog ennél egy kicsit bonyolultabb, mert - ahogy a vírus változik - az antitestek, amelyek segítettek az eredeti vírus leküzdésében, valójában fokozhatják a variáns "fertőzőképességét". Más szóval, az oltóanyag által generált antitestek átállhatnak a másik oldalra, és fokozhatják a betegség súlyosságát. Egyszerűen fogalmazva, betegebbé tehetnek vagy megölhetnek. A tudósok ezt már régóta tudják. Nézze meg ezt a kivágást egy 2005-ös kutatásból:

"Az egyik törzs elleni oltás ronthatja a fertőzést másokkal.....

A tanulmányban Gary Nabel, a Nemzeti Allergia és Fertőző Betegségek Intézetének munkatársa egerekbe fecskendezett egy SARS vírusból származó tüskés fehérjét, amelyet egy 2003 elején megfertőződött emberi betegből vettek ki. Ezután összegyűjtötték az állatok által termelt antitesteket.

Laboratóriumi kísérletek során kimutatták, hogy ezek az antitestek nem képesek megtámadni a SARS egy másik, 2003 végén megfertőződött betegből izolált törzséből származó tüskefehérjét....A csapat ezután azt vizsgálta, hogy az antitestek megtámadják-e a cibetektől izolált két SARS-törzsből származó tüskefehérjét, amelyekből a vírus a feltételezések szerint eredetileg az emberre ugrott át. Ebben az esetben arra utaló jeleket találtak, hogy az antitestek valójában fokozták a vírus sejtfertőzési képességét....

Az eredmények azt mutatják, hogy a vírus idővel változik, így az egyik járvány kitörésekor felbukkanó törzs egészen más lehet, mint egy későbbi járvány kitörésekor. "Ez a vírus nem áll meg, és ezt figyelembe kell vennünk" - mondja Nabel.

Ez felveti annak a lehetőségét, hogy a SARS-vírus egy törzse elleni vakcina hatástalannak bizonyulhat más törzsek ellen. Ami még rosszabb, az egyik törzs elleni oltás akár súlyosbíthatja is a cibetektől vagy más fajoktól származó SARS-vírussal való fertőzést. "Ez nyilvánvalóan aggodalomra ad okot" - mondja Nabel.

Nem ez lenne az első eset, amikor egy vírustörzsnek való kitettség súlyosbíthatja egy másik vírustörzs fertőzését". ("Caution raised raised over SARS vaccine", Nature)

Kérdés - még mindig zavarban vagyok. Összefoglalná, hogy mit mondanak?

Válasz- Persze. Azt mondják, hogy a tudósok már közel két évtizede tudják, hogy a szűken csak egy fehérjére irányuló vakcinák biztosan kudarcot vallanak. Azt mondják, hogy a tüskefehérje rendkívül alkalmazkodóképes, és képes megváltoztatni az alakját, hogy túléljen. Azt mondják, hogy a tüskefehérjét célzó vakcinák elkerülhetetlenül olyan változatokat fognak előállítani, amelyek kikerülik a vakcina által generált antitesteket. Azt mondják, hogy azzal, hogy a gyógyszergyártók a vakcina fókuszát kizárólag a tüskefehérjére szűkítették, biztosították, hogy a korábban hasznos antitestek megfordulnak, és lehetővé teszik, hogy a vírus behatoljon az egészséges sejtekbe, tetszés szerint szaporodjon, és betegséget vagy halált okozzon. Azt mondják, hogy a jelenlegi vakcinák valójában a világjárványt állandósítják. És - mivel a tudomány az elmúlt 16 évben egyértelmű volt - még egy észrevételt hozzátehetünk a listához, mégpedig azt, hogy a tömeges oltások jelenlegi megközelítése nem véletlenszerű, átgondolatlan vagy véletlenszerű. Ez szándékos. Az oltási kampány vezetői szándékosan figyelmen kívül hagyják a tudományt, hogy fenntartsák az állandó válsághelyzetet. A tudományt manipulálják egy politikai cél elérése érdekében.

Kérdés- Szerintem túlzol, de a politikai viták helyett szeretnék visszatérni az állatkísérletekhez. Mint valószínűleg tudja, a médiában megjelent beszámolók nem egyeznek az Ön elemzésével, sőt, az MSM összes cikke szerint az állatkísérletek elsöprő sikert arattak. Itt van egy rövid hír, amit ma találtam, és ami megerősíti, amit mondtam:

"...a főemlősök mRNS vakcinával történő vakcinázása erős SARS-CoV-2 semlegesítő aktivitást és különösen gyors védelmet eredményezett a felső és alsó légutakban....." (Covid-19, NIH.gov)

Kérdés- Azt sugallja, hogy a szerzők hazudnak?

Válasz - Nem, nem hazudnak. Csak nem mondják el a teljes igazságot, és Önnek tudnia kell a teljes igazságot, hogy megalapozott döntést hozhasson. A vakcinák nyújtanak némi (átmeneti) védelmet. Ezt nem vitatjuk. Erős immunválaszt is kiváltanak. Ezt sem vitatjuk. De mit számít ez? Hadd magyarázzam el: Tegyük fel, hogy nagyon megfáztál, ezért beveszel egy új gyógyszert, amelyről azt hiszed, hogy enyhíti a fájdalmat. És - persze - egy órával a tabletta bevétele után - Presto - a torlódás és a fejfájás teljesen megszűnik. Ez fantasztikus, igaz? Tévedés, mert nem veszed észre, hogy a gyógyszerben lassan ható sztrichnin van, ami három nappal később megöl. Még mindig úgy gondolja, hogy jó ötlet volt bevenni a gyógyszert?

Persze, hogy nem. És ugyanez a szabály vonatkozik ezekre az oltásokra is, amelyek valóban felerősítik az antitesteket, és némi múló "védettséget" biztosítanak. De meg is ölhetnek. Nem gondolja, hogy ezt is figyelembe kellene venni a döntésében? Ne feledje, hogy emberek haltak meg 3, 4, 5 héttel az oltás után minden előzetes figyelmeztetés nélkül. Sokan közülük talán még az antitestektől is hemzsegtek, de akkor is halottak voltak. Látja a problémát?

Kérdés - Oké, de még mindig ott van ez az állatkísérletek kérdése. A média azt mondja, hogy a gyógyszergyárak végezték az állatkísérleteket, és azok sikeresek voltak. Nem ért egyet ezzel?

Válasz - Nem voltak sikeresek, és a "tényellenőrzők", akiket azért béreltek fel, hogy lejárassák az olyan oltáskritikusokat, mint én, szándékosan félremagyarázták a kísérletek során történteket. Itt van például egy tipikus "tényellenőrző" cikk, amelynek címe: "A COVID-19 vakcinák nem hagyták ki az állatkísérleteket az állatpusztulások miatt" a Reuters által. Íme egy részlet:

"Az olyan állítások, amelyek szerint a COVID-19 vakcina gyártói azért hagyták ki az állatkísérleteket, mert a kísérletekben részt vevő állatok elpusztultak, hamisak. A Pfizer-BioNTech, a Moderna és a Johnson & Johnson, amelyeknek az Egyesült Államokban az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) sürgősségi engedélyt adott a felhasználásra, mindannyian végeztek állatkísérleteket, és nem volt jelentős biztonsági aggályokról beszámolniuk".

Megnyugtatóan hangzik, igaz? De aztán azt mondják:

"Az időkorlátok és a COVID-19 elleni vakcina megtalálásának sürgőssége miatt a Moderna és a Pfizer engedélyt kapott az állatkísérletek és a korai, embereken végzett kísérletek egyidejű lefolytatására, szemben az állatkísérletek teljes befejezésével, mielőtt az embereken végzett kísérletekbe kezdenének. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az állatkísérleteket kihagyták, vagy hogy a vakcinák biztonságossága veszélybe került volna."

Lássuk, jól értettem-e a dolgot: A gyógyszergyártók annyira siettek, hogy a minimalista állatkísérleteiket az emberi kísérletekkel egy időben végezték el (ami példa nélküli), majd az eredményeket elsiették az FDA-nak, hogy a sürgősségi felhasználási engedély alapján gumibélyegzővel lássák el és lengessék át őket?

Így történt?

Igen, így.

De ha néhány hónap alatt siettek át, akkor a "tényellenőrzők" hallgatólagosan elismerik, hogy nincsenek hosszú távú biztonsági adatok. És Nincsenek hosszú távú biztonsági adatok, és nem is próbálják megcáfolni a korábbi kísérletekből származó kutatásokat, ahol a görények, egerek és más állatok elpusztultak az mRNS-vakcinák beadása után. Nem tagadják, csak nem vesznek róla tudomást, mintha a szőnyeg alá söprés eltüntetné az egészet. Íme egy részlet abból a kutatási dokumentumból, amelyre a Reuters hivatkozik a cikkében:

"Bizonyítottuk, hogy a vakcina-jelöltek... erős antigén-specifikus immunválaszt váltanak ki egerekben és makákókban....Mindkét (vakcina) védett 2-4 éves makákókat a fertőző SARS-CoV-2-vel való megfertőzéssel szemben, és csökkent a vírus RNS kimutatása az immunizált makákókban a sóoldatot kapó makákókhoz képest." (Megjegyzés: Már elismertük, hogy a vakcinák valóban erős immunválaszt váltanak ki. Itt van még:)

"A neutralizáló GMT értékek az 56. napra (35 nappal a 2. dózis után) csökkentek, összhangban a kontrakciós fázissal; azonban jóval a humán szérumpanel GMT értékei felett maradtak. A vizsgálat időtartama nem volt elég hosszú ahhoz, hogy értékelni lehessen a csökkenés mértékét az antitestválasz platófázisában." ("BNT162b vakcinák védik a rhesus makákókat a SARS-CoV-2 ellen", Nature)

Látod, mi folyik itt? A kísérlet csak 56 napos volt, valójában egyik állatkísérlet sem tartott tovább 56 napnál. Gondolkodjon el ezen egy percig. Azért haltak el az állatok a korábbi kísérletek során, mert a (vad) vírus mutáns változatának voltak kitéve, amely végül megölte őket. Így működik az ADE (antitest-függő fokozás). Nem egyik napról a másikra történik, és nem 56 nap alatt. Ennél sokkal hosszabb időbe telik, amíg a vírus mutálódott változata megjelenik és újra megfertőzi a gazdatestet. Ezt a gyógyszergyártók is tudják. Nem hülyék. Tehát az a tény, hogy az állatok erős immunválaszt adtak, teljesen lényegtelen. Tudjuk, hogy erős immunválaszt adtak. Azt is tudjuk, hogy néhány hónappal később elpusztultak, amikor a vírus egy másik törzse megjelent. A lényeg: Az antitestek termelődése nem jelenti azt, hogy egy gyógyszer biztonságos.

A kísérletek nyilvánvaló célja az volt, hogy az oltóanyagokat átjuttassák a célvonalon, mielőtt bárki rájönne, mi folyik itt. Ugyanez az oka annak, hogy a gyógyszergyártók "feloldották" az embereken végzett kísérleteiket, miután a vakcinák zöld utat kaptak az FDA-tól. Röviddel a kísérletek befejezése után a placebo karban lévő emberek megkaphatták az oltást.

Miért tették ezt? Miért oltották be azokat az embereket, akik a közegészségügy érdekében önként engedték, hogy kísérleti nyulakká váljanak, csak azért, hogy röviddel ezután beoltják őket, és így minden esélyt kizárjanak arra, hogy kiderüljön, milyen hosszú távú biztonsági problémák merülnek fel? Ennek semmi értelme, ugye?

Nézze meg ezt a rövid klipet a British Medical Journalból, amelynek tudósai ugyanilyen értetlenül állnak a dolog előtt:

"A (gyógyszergyártó) cégek azt mondják, etikai kötelességük, hogy feloldják az önkéntesek vakcináját, hogy megkaphassák a vakcinát. Néhány szakértő azonban aggódik a kritikus információk "katasztrofális" elvesztése miatt, ha a kísérlet placebós ágában részt vevő önkénteseket nem vakkantják el...

Bár az FDA megadta az oltóanyag sürgősségi felhasználási engedélyét, a teljes engedélyezéshez két évnyi követési adatra van szükség. Ezek az adatok most valószínűleg szűkösek és kevésbé megbízhatóak lesznek, mivel a kísérleteket gyakorlatilag nem vakítják el.

Sheldon Toubman fogyasztóvédelmi képviselő, ügyvéd és az FDA tanácsadó testületének tagja szerint a Pfizer és a BioNTech nem bizonyította, hogy vakcinájuk megelőzi a súlyos kovid-19-et. "Az FDA szerint csak annyit tehetünk, hogy védelmet sugallunk a súlyos covid betegséggel szemben; tudnunk kell, hogy ez valóban így van" - mondta.

Ellentétben állította, hogy a más vakcinákkal szerzett tapasztalatok alapján a hathetes követési idő elég hosszú a biztonsági jelek észleléséhez. Toubman szerint hat hét nem biztos, hogy elég hosszú idő ehhez a teljesen új típusú, "nem tesztelt" [mRNS] vakcinához.

Goodman azt szeretné, ha minden vállalatra ugyanazokat a szabványokat alkalmaznák, és azt mondja, nem szabadna megengedni, hogy saját szabályokat alkossanak a vakcinázás feloldására vonatkozóan. A The BMJ-nek elmondta, hogy bár "nagyon optimista" az oltóanyagokkal kapcsolatban, a vizsgálatok "felrobbantása" a vakcina feloldásának engedélyezésével "de facto szabványt fog szabni az összes jövőbeli vakcinakísérlet számára". Ez pedig, mint mondta, "veszélyes".

("Covid-19: Should vaccine trials be unblinded?" The British Medical Journal)

Tetszik a szóhasználata: "a kísérletek felrobbantása"? Úgy gondolja, hogy ez méltányos leírása annak, amit a gyógyszergyártók tettek?

Igen, így van.

És milyen indítéka lehet a gyógyszergyártóknak arra, hogy felrobbantsák a kísérleteket? Csak két lehetőséget látok:

1. Úgy gondolják, hogy az oltóanyaguk annyira fantasztikus, hogy a placebocsoportban lévő emberek közül sokak életét meg fogja menteni.

2. Arra számítanak, hogy az oltóanyag-csoportban lévők nagy százaléka súlyosan megbetegszik vagy meghal, ezért el akarják rejteni az oltóanyaggal összefüggő károsodások bizonyítékait.

Melyik az?

Tudja a választ. Mindenki, aki ezt a bohózatot nézi, tudja a választ.

Kérdés - Oké, akkor térjünk a lényegre: A vakcinák biztonságosak vagy sem?

Nem, nem biztonságosak. Úgy döntjük el, hogy egy gyógyszer biztonságos-e vagy sem, hogy szigorú tesztelési folyamaton és klinikai vizsgálatokon megy keresztül. A tesztelés után az adatokat továbbítják orvosoknak, statisztikusoknak, vegyészeknek, farmakológusoknak és más tudósoknak, akik áttekintik az adatokat, és megteszik ajánlásaikat vagy kritikáikat. A Covid vakcinák esetében ez nem történt meg, sőt, a "sürgősség" nevében minden szokásos szabványt és protokollt felfüggesztettek. Sokan azonban úgy vélik, hogy a "sürgősséget" azért gyártották, hogy olyan vakcinákat is keresztülvigyenek, amelyeket saját érdemeik alapján soha nem hagytak volna jóvá. Elég csak átnézni az oltási sérülésekre vonatkozó adatokat (VAERS), és láthatjuk, hogy ez minden idők leghalálosabb orvosi beavatkozása, és mégis, a közegészségügyi szakértők, a média és a kormány folyamatosan azt harsogja, hogy ezek az oltások "biztonságosak és hatékonyak". Ez képtelenség, és a gyógyszergyártók tudják, hogy ez képtelenség, ezért utasítanak el minden felelősséget azokért az emberekért, akiket megölnek ezek a "mérgező-halálos oltások".

Tudja, hogy mi történik a szervezetében, miután beadták Önnek az egyik ilyen "génalapú" vakcinát?

Amint a vakcina bejut a véráramba, behatol az ereket bélelő sejtekbe, és arra kényszeríti őket, hogy tüskés fehérjéket termeljenek, amelyek milliónyi mikroszkopikus tüskeként nyúlnak ki a véráramba. Ezek a tüskék aktiválják a vérlemezkéket, amelyek véralvadást indítanak el, amit nem sokkal később egy immunválasz követ, amely elpusztítja a fertőzött sejteket, így gyengítve az érrendszert, miközben elszívja a gyilkos limfociták készletét. Ily módon a vakcina kettős támadást indít a szervezet kritikus infrastruktúrája ellen, ami kiterjedt szövetkárosodást okoz az egész keringési rendszerben, miközben az immunrendszer kevésbé lesz képes a jövőbeni fertőzések kivédésére.

Ha most azt hiszed, hogy hosszú-hosszú ideig boldog lehetsz működő keringési rendszer nélkül, akkor mindez nem számít. De ha elég okos vagy ahhoz, hogy felismerd, hogy az érrendszered megrongálása a gyors út a temetőbe, akkor valószínűleg megérted, hogy ezeknek a "méreg-halál injekcióknak" a beadása különösen rossz ötlet.

Mellesleg ezeket a hibrid injekciókat "vakcináknak" nevezni eléggé túlzás. Körülbelül annyi közös vonásuk van a hagyományos oltóanyaggal, mint a pitonnak a dohányzóasztallal. Semmi. A "vakcina" elnevezést azért választották, hogy a közvélemény bizalmát erősítsék, ennyi az egész. Ez egy marketingstratégia része. Nincs valódi hasonlóság. Az emberek többsége bízik a vakcinákban, és az orvosi teljesítmény ragyogó példájának tekinti őket. A gyógyszergyártók ezt a bizalmat akarták kihasználni és saját céljaikra használni. Ezért nevezték el "vakcinának" a "génterápia" helyett, ami pontosabban leírja, hogy "mit csinál". De - mint mondtuk - ez csak egy marketing stratégia.

Elgondolkodott már azon, hogy a gyógyszergyártók hogyan voltak képesek a saját-individuális vakcináikat hetek különbséggel bevezetni? Ez egy elég jó trükk, nem gondolja; különösen mivel a vakcinák kifejlesztése általában 10-15 évig tart. Mit gondol, hogyan sikerült nekik ez? Itt egy részlet egy cikkből, amely egy kis hátteret nyújt a témához:

"A kínai Wuhanban kezdődött járvány mögött álló vírust január 7-én azonosították. Kevesebb mint egy héttel később - január 13-án - a Moderna és az NIH kutatói rendelkeztek egy ellene kifejlesztett mRNS-vakcina javasolt szekvenciájával, és - ahogy a cég kormányzati dokumentumokban írta - "mozgósítottunk a klinikai gyártás felé". Február 24-én a csapat már a massachusettsi Norwoodban található üzemből szállította az injekciós üvegeket a Bethesdában (Md.) található National Institute of Allergy and Infectious Diseasesbe, a biztonságosságot tesztelő tervezett klinikai vizsgálathoz". ("A kutatók sietnek a koronavírus elleni vakcina embereken való tesztelésével anélkül, hogy tudnák, mennyire működik jól az állatokon", Stat)

Megértetted? "A vírus Wuhanban tört ki... január 7-én, és kevesebb, mint egy héttel később a Moderna rendelkezett egy javasolt szekvenciával az ellene kifejlesztendő mRNS vakcinához????

Tényleg? Ez ugyanaz a Moderna, amelyik több mint egy évtizeden keresztül játszadozott az mRNS-sel, de soha nem volt képes sikeresen piacra dobni egy vakcinát?

Igen, ugyanaz a cég. Itt van még:

"És február 24-én a csapat már szállította az injekciós üvegeket egy Norwood-i üzemből, Massachusettsből?"

Hűha! Egy újabb Covid csoda! Szinte ostorcsapást kap az ember, ha látja, hogy ezek a cégek rekordgyorsasággal gyártják a "csodaszereket".

Ne feledjük, hogy a vírus nagy valószínűséggel ember által létrehozott (más szóval biofegyver), és azok az emberek, akiket a biofegyver finanszírozásában és létrehozásában vontak felelősségre, szintén szoros kapcsolatban állnak a nagy gyógyszergyártó cégekkel, amelyek rekordidő alatt állították elő az ellenszert, amely máris több tízmilliárd dolláros profitot hozott egy olyan gyógyszerből, amelyhez nem volt megbízható állatkísérlet, nem voltak hosszú távú biztonsági adatok, és nem volt hivatalos hatósági engedély.

Tehát újra megkérdezem: Nem hangzik mindez egy kicsit gyanúsan?

Tényleg olyan nehéz észrevenni, hogy itt egy politikai napirend körvonalai rajzolódnak ki? Végül is, a gyógyszergyártók nem a szabályozó ügynökségekkel dolgoznak együtt, amelyek együttműködnek a közegészségügyi tisztviselőkkel, amelyek együttműködnek a médiával, amelyek együttműködnek a korrupt politikusokkal, amelyek együttműködnek az Intel ügynökségekkel, amelyek együttműködnek a beavatkozó globalista milliárdosokkal, amelyek együttműködnek az óriási magántőke cégekkel, amelyek felügyelik az egész műveletet, és szükség esetén megmozgatják a megfelelő szálakat?

Nagyon úgy néz ki.

És az elmúlt egy évben tapasztalt tektonikus társadalmi változásoknak nem inkább a "parazita osztály" által az emberiség többi része ellen indított széleskörű, felperzselt föld elleni kampányhoz van köze, mint egy meglehetősen enyhe vírushoz, amely főként idős és gyenge, többszörösen beteg embereket öl meg?

Igen, megint. Valójában sokan már a kezdetektől fogva észrevették a repedéseket a világjárvány mesterkedésén, ahogyan sokan rámutattak arra is, hogy a vírus-mém csak a maszk, amely mögött az élősködők folytatják globális átrendeződési projektjüket. Röviden, az egész a politikáról szól; a puszta kézzel való, nem foglyul ejtett NWO politikáról.

Válasz - Ön számos kérdést tett fel az állatkísérletekről, de egyet sem a biodisztribúciós és a farmakokinetikai vizsgálatokról, amelyeket egyidejűleg végeztek. Miért van ez így? (Megjegyzés: Farmakokinetika; "a farmakológiának a gyógyszereknek a szervezeten belüli mozgásával foglalkozó ága").

Kérdés- Nem is tudtam, hogy vannak ilyenek. A média beszámolt róluk?

Válasz: Nem, nem számoltak be róla. Teljesen figyelmen kívül hagyták őket, annak ellenére, hogy a Pfizer készítette őket, és lényeges információkat szolgáltatnak arról, hogy az oltóanyagban lévő anyag hová kerül a szervezetben, milyen mennyiségben és mennyi ideig. Azáltal, hogy tudjuk, hogyan oszlik el a hatóanyag, megalapozott feltételezéseket lehet tenni a szervekre és más szövetekre gyakorolt hatásáról. Más szóval, ezek a vizsgálatok felbecsülhetetlen értékűek. A Doctors for Covid Ethics alapos kutatást végzett a vizsgálatokról, és írt egy jelentést "A Pfizer mRNS vakcina: farmakokinetika és toxicitás" címmel. Íme néhány részlet, amely segít szemléltetni a vakcinák veszélyeit:

"Mint minden gyógyszer esetében, a COVID mRNS-vakcinák toxicitásának egyik legfontosabb szempontja az, hogy pontosan hol és mennyi ideig maradnak a szervezetben. Az ilyen kérdéseket, amelyek a farmakokinetika tárgyát képezik, általában alaposan megvizsgálják a gyógyszerfejlesztés során. A farmakokinetikára és a toxicitásra vonatkozó kezdeti vizsgálatokat állatokon végzik... ennek a dokumentumnak meglehetősen messzemenő következményei vannak: azt mutatja, hogy a Pfizer - valamint az ezekről az adatokról értesült hatóságok - már a klinikai vizsgálatok megkezdése előtt fel kellett, hogy ismerjék a vakcinázás utáni mellékhatások súlyos kockázatát. Ennek ellenére a Pfizer saját klinikai vizsgálatai során elmulasztotta az ezen adatokból egyértelműen látható klinikai kockázatok ellenőrzését, a szabályozó hatóságok pedig nem érvényesítették a megfelelő felügyeleti normákat. Ez a kettős mulasztás okozta a legsúlyosabb károkat a nyilvánosságnak....

Mit sejtetnek a Pfizer állatkísérletes adatai az emberre gyakorolt biológiai hatásokról?

A spike fehérje gyors megjelenése a keringésben.
Toxicitás a várhatóan nagy felszívódási arányú szervekben, különösen a méhlepényben és a méhlepényben.
szoptatós emlőmirigyek
Egyes szervekbe való behatolás nagyobb lehet a valódi vakcinával, mint ezzel a vakcinával.
A modellvakcinának a keringésbe való gyors bejutása azt jelenti, hogy számolnunk kell azzal, hogy a spike fehérje a keringésben, különösen az endotélsejtekben kifejeződik. ( Endothelial- Az ereket bélelő vékony sejtréteg) Korábban már láttuk, hogy ez a vérlemezkék közvetlen aktiválásán keresztül a véralvadás aktiválásához vezet, valamint, ami valószínűleg még fontosabb, az endothelsejtek elleni immunrendszeri támadáson keresztül.....

Összefoglaló

A Pfizer állatkísérletes adatai egyértelműen előrevetítették a következő kockázatokat és veszélyeket:

  • vérrögképződés röviddel a vakcinázás után, ami szívrohamhoz, stroke-hoz és vénás trombózishoz vezethet.
  • a női termékenység súlyos károsodása
  • súlyos károk a szoptatott csecsemőkre nézve
  • halmozott toxicitás többszöri injekció beadása után

A női termékenység kivételével, amelyet egyszerűen nem lehet értékelni a vakcinák használatának rövid ideje alatt, a vakcinák bevezetése óta a fenti kockázatok mindegyike bizonyított - a különböző mellékhatás-nyilvántartásokban szereplő jelentésekben mind szerepelnek. Ezek a nyilvántartások igen jelentős számú, röviddel az oltás után bekövetkezett abortuszokról és halvaszületésekről szóló jelentést is tartalmaznak, amelyeknek sürgős kivizsgálásra kellett volna késztetniük.

Különösen nagy aggodalomra ad okot a toxikus kationos lipidek nagyon lassú kiürülése. Az ezeket a lipideket tartalmazó mRNS-vakcinákat ismételten beadott személyeknél... ez halmozott toxicitást eredményezhet. Valószínű, hogy a kationos lipidek felhalmozódnak a petefészekben. A női termékenységre jelentkező súlyos kockázat a nyilvánosság és az egészségügyi hatóságok legsürgősebb figyelmét követeli meg.

Mivel az úgynevezett klinikai kísérleteket ilyen hanyagsággal végezték, a valódi kísérletek csak most zajlanak - tömegesen és pusztító eredményekkel. ... Ennek a sikertelen kísérletnek a lefújása már régóta esedékes. E mérgező vakcina használatának folytatása, sőt kötelezővé tétele, és a látszólag küszöbön álló teljes engedély kiadása az emberiség elleni bűntett." ("A Pfizer mRNS vakcina: farmakokinetika és toxicitás", The Doctors for Covid Ethics)

Nem gondolja, hogy az embereknek joguk van tudni, hogy a kormány mit akar a testükbe fecskendezni? Nem gondolja, hogy joguk van tudni, milyen hatással lesz ez az immunrendszerükre, létfontosságú szerveikre és általános egészségükre? Nem gondolja, hogy joguk van ahhoz, hogy maguk döntsenek arról, hogy milyen gyógyszereket szedjenek, és melyeket utasítsák vissza?

Ha valakit arra kényszerítenek, hogy olyan gyógyszert szedjen, amit nem akar, az nem csak helytelen. Ez Amerika-ellenes. Éppen ezért az embereknek elvből el kellene utasítaniuk az oltási kötelezettségeket. Ezek támadást jelentenek a személyes szabadság, alkotmányos rendszerünk alapja ellen. Ez egy olyan elv, amiért érdemes meghalni.

Ami a tömeges oltási kampányt illeti, ez a legmániákusabb géngyilkos projekt, amelyet valaha is kitalált az ember. Egyszerűen nem lehet kiszámítani, hogy mennyi szenvedés és halál vár ránk azért, mert olyan emberekben bízunk, akiknek politikáját nyilvánvalóan az emberiség iránti hígítatlan gyűlöletük alakította. Ahogy Dr. Sucharit Bhakdi német mikrobiológus mondta:

"A végén tömeges megbetegedéseket és haláleseteket fogunk látni olyan emberek körében, akiknek normális esetben csodálatos élet állt volna előttük".

Ez egy nagy tragédia.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/minden-ertelmet-nyer-ha-rajossz-hogy-meg-akarnak-olni-minket

Párizs Karácsonya

A (karácsonyi) Fények Városa
Párizs veszíti el régi fényét, történelmi örökségét. Utcáit, köztereit lom és kosz borítja, a falakat graffiti csúfítja. A város 18. századi bájos utcai bútorai az enyészet martalékává válnak és a kelet-európai kommunista…

Kristálytechnológia

Gyógynövények és Nehézfémek

Rozmaring tinktura link:

https://rumble.com/vngk8l-sars-cov-2-protezgtl-gygynvnyek-s-sszetevk.html

Andrew Moulden neurológust meggyilkolták, mert leleplezte az oltóanyag-üzletet

 Andrew Moulden kanadai neurológus, PhD. MD 1964-2013 itt mindent elmagyaráz 20 hatperces szegmensben. Azt mondták neki, hogy vagy játszik, vagy elveszik tőle a labdát. Nem akart labdázni, és megölték).

Egy sátánista szekta kihasználja és irányítja a tagjait azzal, hogy megbetegíti őket. Ez történik a beoltottakkal. Delores Cahill professzor szerint a korona vakcinák népirtóak. Kezdje a 31.20-nál.

Azt mondja, hogy a vakcinák "GMO emberi lényeket" hoznak létre, és a kihalás hat hónapon belül nyilvánvaló lesz.

Orwell disztópiája itt van. Az emberek választási lehetőséget kapnak. Bevesznek egy nem jóváhagyott "vakcinát", megbetegszenek és meghalnak; VAGY kirúgják őket.

Üldözni és levadászni fogják az oltatlanokat. Andrew Moulton nem élte meg, hogy lássa ezt a paródiát kibontakozni. De rávilágított arra, hogy a vakcinák valójában mennyire mérgezőek, és hogy a gyógyszeripar és a kormányzat már nagyon régóta mérgez minket.

Az egészségügy nagyobb üzlet, mint a háború. Nem bízhatják a betegségeket a véletlenre.

Gyakran előfordul, hogy egy üstökös száguld át az éjszakai égbolton, és mi lemaradunk róla. Andrew Moultont, az igazság és a szabadság igazi bajnokát tehát meggyilkolták és lehúzták az emlékezet lyukába, miközben a sarlatánokat és árulókat kitüntetik és gazdagon jutalmazzák. A társadalmunk nagyon beteg.

Andrew Mouldennek Nobel-díjat kellett volna kapnia azért, mert megmutatta, hogy az "egészségügyi ipar" hogyan mérgezi a lakosságot a vakcinákkal. Megmutatta, hogy a vakcinák miként felelősek a "mikroszkopikus stroke" okozásáért azáltal, hogy korlátozzák a véráramban a hajszálerekbe jutó oxigén áramlását.

A vactruth.com oldalon 2009-ben adott interjújában Moulden kijelentette: "Mostanra meggyőzően kimutattam, hogy MINDEN oltóanyag, a csecsemőkortól az időskorig, pontosan ugyanazokat az agykárosodásokat okozza, függetlenül attól, hogy milyen betegség vagy rendellenesség jön ki. A károk specifikusan a végtagi érrendszeri "mini stroke-ok", amelyek az idegrendszeri képalkotásunk felbontóképessége alatt vannak, de mérhetőek az oltás előtti/utáni protokollban. Közvetlenül mérhetők valós időben is - ez azonban olyan technikákat és technológiát foglal magában, amelyet még nem hoztam nyilvánosságra."

ÉS "A bizonyíték most már magától értetődő. Már csak annyi a dolgotok, hogy megkapjátok a szükséges oktatást, hogy értékeljétek és lássátok, ami a szemetek előtt van - laikusok és orvosok."

ÉS "Ez már nem vélemény, mivel most már meggyőző bizonyítékokkal rendelkezem, hogy MINDEN oltóanyag pontosan ugyanolyan károkat okoz mindannyiunknak, pontosan ugyanúgy, ahogy a vad gyermekbénulás vírus bénulást, légzési elégtelenséget, halált, agyvérzést és még sok mást okozott.""

Azért, mert feltárta az igazságot, és megpróbálta megmenteni ártatlan milliókat a betegségtől és a haláltól, ami az egészségügyi ipart és cinkosaikat a kormányban és a médiában gazdagítja, a baloldali Moulden 2013-ban állítólag öngyilkosságban idő előtt meghalt. Azt állították, hogy bipoláris volt, de a videók egy nagyon hozzáértő és hiteles fiatal neurológust mutatnak. Ő is csatlakozik az elmúlt években meggyilkolt holisztikus orvosok tucatjaihoz, akikről bejelentés érkezett.

Dr. Moulden egyik névtelenséget kérő kollégája arról számolt be a Health Impact Newsnak, hogy két héttel a 2013-as halála előtt kapcsolatba került vele. Dr. Moulden 2013 októberében közölte forrásunkkal és néhány megbízható kollégájával, hogy hamarosan megtöri a hallgatását, és olyan új információkat fog nyilvánosságra hozni, amelyek tönkretehették volna a betegségek kezelésének oltási modelljét, tönkretették volna a gyógyszeripar egyik fő finanszírozási forrását, és egyúttal súlyosan megrongálták volna a betegségek csíraelméletének alapjait. Kész volt visszatérni. Annak ellenére, hogy elhallgattatták, soha nem hagyta abba a kutatásait.

Aztán két héttel később Dr. Moulden hirtelen meghalt.

Tudom, hogy Moulden igazi kihívást jelentett, mert ebben a rationalwiki cikkben megbocsáthatatlanul rágalmazták:

Andrew Moulden (kb. 1964-2013) kanadai kuruzsló volt, aki az oltásellenesség egy szélsőséges formáját terjesztette, azt állítva, hogy a legtöbb betegség és betegség, köztük az autizmus oka az oltóanyag. Az oltásellenes ideológiáján kívül (amely gyakran még más oltásellenesek számára is túl szélsőséges) Andrew Moulden baktériumelmélet-tagadó, összeesküvés-elmélet-elmélet-elméletes, 9/11-hívő, bukott politikus és kígyóolaj-árus volt, aki olyan internetalapú mágikus eljárást kínált, amely a rázott baba szindrómától és a hirtelen csecsemőhalál szindrómától (SIDS) kezdve a demenciáig és az Alzheimer-kórig mindenre fényt derít. Moulden több egyetemi diplomát is magáénak mondott, köztük egy orvosi diplomát is, de sehol sem volt engedélye az orvosi hivatás gyakorlására. Sőt, úgy tűnik, távoltartási végzéssel tartották távol a fontosabb orvosi konferenciáktól - legalábbis szerinte.

Moulden nem gyakorolta az orvosi hivatást, mert neurológus volt. A cikk kétségbe vonja a bizonyítványát, de ezek mind hitelesek. Doktori és orvosi diplomával rendelkezett, és 20 éven át tanulmányozta a vakcinák agyra gyakorolt hatását klinikai környezetben.

Ezt írta: Mint sokan tudják, 2007-ben hivatalosan is abbahagytam orvosi pályafutásomat. Azért tettem ezt, hogy beutazzam Észak-Amerikát, hogy a vakcinák biztonságával kapcsolatos kutatásokat végezzek, és hogy a vakcinák biztonságával kapcsolatos kutatásaimat bemutassam Kanadában és az Egyesült Államokban. Csak az igazat mondtam. Nem fogadtak jól. Én csak segíteni próbáltam nektek, hogy megmentsétek magatokat attól, ahol most vagytok... A KÁROS ÚTON, amin vagytok. Mindannyian benne vagytok. Mint egy ketyegő bomba, mindjárt felrobban.

Hol voltam? 2010-11-ben visszatértem a doktori képzésemhez, hogy egy teljes éves akkreditált klinikai neuropszichológiai gyakorlatot végezzek a torontói Baycrest Center for Geriatric Care-ben. Ez idő alatt a torontói York Egyetemen is tanítottam egy egyetemi kurzust az egészségügyi orvostudományról. Nem beszéltem többet a kutatásomról és a vakcinákról...

A Közegészségügyi Hivatal azt szorgalmazta, hogy NEM térhessek vissza a klinikai orvoslásba, mivel felháborította őket az "eltűnésem" előtti előadásaim és tanításom üzenete (igazsága). Az egyetlen módja annak, hogy visszatérhessek a szervezett orvoslásba, hogy orvosi betegekkel dolgozhassak, az volt, hogy aláírtam egy szerződést, amelyet a közegészségügyi osztály készített, és amely kimondja: 1) mentálisan beteg vagyok, és ezért a vakcinák biztonságával kapcsolatos kutatásaim és tanításaim téveszmék voltak. 2) Semmilyen módon nem beszélhetek, vagy nem mutathatom be a vakcinák biztonságával kapcsolatos kutatásaimat vagy nézeteimet, nyilvánosan, egyáltalán nem, ami feltétele annak, hogy visszatérhessek a klinikai orvosláshoz, hogy megkapjam az orvosi engedélyt, és hogy az engedélyt fenntartsam.

Ezen a ponton a szerződés, amelyhez a Közegészségügyi Hivatal hozzábilincselt (olyan, mintha az elmém, az akarat-, gondolat- és szólásszabadságom börtönben lenne), kimondja, hogy elvehetik az orvosi engedélyemet, és kizárhatnak az Orvosi Főiskoláról, ahol dolgozom. Azon vagyok, hogy megtörjem a hallgatásomat. Annak érdekében, hogy előhozzam az igazságomat, az Önök számára, ismét, formálisan állást foglalok. CSAK az Igazság mellett fogok kiállni és az Igazságot fogom kimondani, Isten engem úgy segéljen.

A Rationalwiki azt állítja, hogy Moulden nem mutatott be bizonyítékot, holott valójában egy hatórás előadást tett közzé.

(Del Bigtree a Vaxxed producere és rendezője) Nézze meg itt.

Azt írja: "Koncentrált és kitartó kutatásaim végeredménye, amelyek csak egy olyan elméből születtek, amely "élvezi a neurobiológiai rejtélyek megfejtését", nem csak az oltások által kiváltott autizmus és más orvosi betegségek okának felfedezése volt, hanem az eszköz, amellyel ezt mindenki számára esetről-esetre be lehet bizonyítani. Ezen túlmenően a felmerült válaszok számos más orvosi rejtélyt is megoldottak, és Louis Pasteur és a mai nyugati stílusú allopátiás gyógyszerek teljes orvosi modelljének - az emberi betegségek "csíraelméletének" - újrafogalmazásában csúcsosodtak ki. Mint kiderült, azért csináltunk "zűrzavart" az egyméretű oltóanyagokkal és általában az antibiotikumokkal és a gyógyszeres ellenintézkedésekkel, mert a csíraelmélet csak egy elmélet volt, amelyről kiderült, hogy alapvető dolgokban téves. Alig várom, hogy megosszam a világgal, amit felfedeztem.

"Az orvosi intézményrendszer nagyon védi az "alapvető dogmákat", és vonakodik és lassan fogadja el a változásokat. Ezt felismerve úgy döntöttem, hogy rövid időn belül - 2008 augusztusától kezdődően - nyilvánosságra hozom felfedezéseimet a laikus és a tudományos közösségek, valamint a büntető igazságszolgáltatási rendszer számára. A VILÁG NEM LAPOS!

"Az elfogadás és a változás hulláma lassú lehet. Azonban Kolumbusz magabiztosságával most már határozottan állíthatom, hogy "az emberi betegségek világa "kerek", nem lapos, és nem annyira a testbe helyezett anyag okozza a betegséget. Figyelemre méltó, hogy függetlenül a kiváltó "anyagtól", toxintól, fémtől, részecskétől, élő vagy halott "bogártól", vagy ezek részeitől, a szervezet válasza számos betegségkategóriában és végül orvosi diagnózisban ugyanaz, és figyelemre méltó módon a csecsemőkortól a felnőttkorig - a patofiziológiai mechanizmus ugyanaz.

"Miután megoldotta ezt az orvosi rejtélyt, eredményezte a megoldást nem csak az autizmus okára, sok más emlős betegségre, "betegségre" , és a mechanizmusra, amellyel számos fertőző betegség, beleértve a tetanuszt, himlőt, spanyolnáthát, rubeolát, kanyarót és másokat, kárt és betegséget okoz az emberi szervezetben. Mint kiderült, nem a baktériumok voltak az ellenség, amelyek ellen vakcinákkal és gyógyszerekkel "támadunk", hanem valami a testek védekező rendszerében magában. Alig várom, hogy ezt az eddig sötétségbe burkolt orvosi rejtélyt feltárhassam a világ előtt. Én látom az igazságot. Jöjjön és győződjön meg róla maga - ilyen egyszerűvé tettem az Ön számára.

KÖVETKEZTETÉS

Kérem, hogy nézzék meg ezt a videót is, mert ez mutatja be Moulden tudatosságát az Új Világrendről. Tudta, hogy a központi banki csalás minden más csalást szül, beleértve a háborút és az egészségügyet is. Meg kell betegíteniük és rabszolgasorba kell taszítaniuk minket, hogy megvédjék ezt a hitelmonopóliumot. Moulden számos politikai pártban tevékenykedett, amelyek bankreformot kíséreltek meg.

A tanulság az, hogy a világ megoszlik a központi banki csalásból profitáló viszonylag kis számú ember és az általa kizsákmányolt birkák között. Az előbbiek közé tartoznak az áruló politikai, kulturális és üzleti vezetőink. Legyen szó migrációról, cukorról, chemtrailről, nemi diszfóriáról vagy vakcinákról, megmérgeznek minket. Egy olyan sátáni szekta, mint a nyugati társadalom, úgy irányítja és használja ki tagjait, hogy elferdíti, megrontja és megbetegíti őket.

Moulden Larry McDonaldra emlékeztet, a John Birch Társaság dinamikus vezetőjére, aki meghalt, amikor 1983-ban a Korean Air egyik járatát lelőtték az oroszok. Amikor nem az indokolatlan háborúkban öldösik őket, akkor ezt teszik az igazi hazafiakkal, akik potenciális vezetők.

https://pokolafoldon.hu/blog/andrew-moulden-neurologust-meggyilkoltak-mert-leleplezte-az-oltoanyag-uzletet

A Covid "vakcinák" AIDS-et okoznak az embereknek?

 

Az immunrendszeri funkciók minden héten 5%-kal csökkennek azoknál, akiket beoltottak.

Az Egyesült Királyság PHE oltásfelügyeleti jelentésének legfrissebb adatai szerint a Wuhan koronavírus (Covid-19) ellen "teljes mértékben beoltott" emberek immunrendszerének mintegy öt százalékát veszítik el hetente.

A 40 és 70 év közötti, kétszeresen beoltott emberek már az oltás beadásától kezdve körülbelül 40 százalékot veszítettek immunrendszerük kapacitásából. Ezután idővel fokozatosan egyre többet veszítenek belőle, és az immunrendszer-vesztés csúcspontja sokaknál várhatóan karácsonyra érkezik el.

"Ha ez így folytatódik, akkor a 30-50 évesek immunrendszere karácsonyra 100%-ban leépül, a vírusvédelem nulla lesz, és minden kétszeresen beoltott 30 év feletti ember jövő év márciusára elveszíti az immunrendszerét" - számol be a The Exposé.

Az adatok alapján tagadhatatlan, hogy a teljesen beoltott emberek mostanra már a szerzett immunhiányos szindrómának, közismertebb nevén AIDS-nek tűnő betegségben szenvednek. Immunrendszerük elhalványul, amire sokan figyelmeztettek, hogy ez lesz a helyzet.

"A 40-69 éves emberek már elvesztették az immunrendszerük képességének 40%-át, és hetente 3,3-6,4%-os ütemben fokozatosan veszítik el azt" - írja a The Exposé.

Érdekes módon a legrosszabb helyzetben a 40-49 évesek vannak, akik körülbelül kilenc hét alatt szenvedik el az immunrendszer teljes elvesztését. A legjobban a 18-29 év közötti fiatalabbak járnak, akiknél ez az állapot körülbelül 44 hétig tart.

A 80 év feletti idősek körülbelül 20 hétig bírják, míg az 50-59 éves korosztály csak körülbelül 15 hétig. A többi korcsoport 12 és 25 hét között van.

"Mindenki, aki 30 évesnél idősebb, 6 hónapon belül elveszíti teljes immunrendszerének 100%-át (a vírusokkal és bizonyos rákos megbetegedésekkel szemben)" - figyelmeztet a The Exposé.

"A 30-50 évesek karácsonyra elvesztik azt. Ezeknek az embereknek akkor gyakorlatilag teljes immunhiányos szindrómájuk lesz, és tönkreteszik az NHS-t (Nemzeti Egészségügyi Szolgálatot)"."

Az "emlékeztető" oltás csak felgyorsítja a halál folyamatát.

Nem csak arról van szó, hogy az oltások nem nyújtanak az állítólagos védelmet a Fauci-féle influenza ellen. Tény, hogy hosszú távon egyáltalán nem nyújtanak védelmet, és valójában tönkreteszik az ember immunrendszerét.

"A Pfizer eredetileg 95%-os hatékonyságot állított a vakcinájukra (a fenti utolsó oszlopban szereplő számítás szerint). A fenti számok azt mutatják, hogy a számadataik közvetlenül az oltás után (a fiatalabb korosztályok kapták a legrövidebb ideig a vakcinát) talán helytállóak voltak" - magyarázza a The Exposé.

"De a fenti számok azt is mutatják, hogy a vakcinák NEM pusztán veszítenek hatékonyságukból idővel egészen a nulla hatékonyságig, hanem fokozatosan károsítják az immunrendszert, amíg negatív hatékonyságot nem érnek el. Jelenleg minden 30 év feletti embert rosszabb helyzetben hagynak, mint az oltás előtt".

Azok az emberek, akik a Biden "Booster" oltásokat szedik, csak felgyorsítják ezt a folyamatot azzal, hogy még több immunromboló vegyi anyagot juttatnak a szervezetükbe. A lefelé tartó spirál még gyorsabban fog haladni, más szóval, minél több oltást kap valaki.

"Ha nem teszünk semmit ez ellen, akkor ez csak sokkal rosszabb lesz, mint amit valaha is el tudtunk képzelni" - írta az Exposé egyik kommentelője. "Én a magam részéről nagyra értékelem mindazokat, akik ellene álltak és állnak ennek a zsarnokságnak."

"A spike fehérje eltéríti a mitokondriumokat ... örökre" - írta egy másik. "A mitokondrium az immunrendszered szíve. Lényegében átveszi az immunrendszered irányítását. A spike fehérjék a biofegyverek. A saját immunrendszered halálos fegyverré válik. Ez a HIV szteroidokon."

Mások ugyanezeket az érzéseket visszhangozták, megjegyezve, hogy fájdalmasan nyilvánvaló, mi a napirend. Rejtély, hogy valaki hogyan érvelhet komolyan azzal, hogy mindez a "közegészségügy" érdekében történik.

https://ordogugyvedje.hu/egeszseg/a-covid-vakcinak-aids-et-okoznak-az-embereknek

Kinek az érdeke?

Mi a cél, kinek áll érdekében, kik állnak mögötte, ki hajtja végre?
És persze hogyan lehet megállítani és újrakezdeni az egészet az emberi értékek mentén és nem a transzhumanisa hitvallás jegyében?

Grafèn oxid

A videó bizonyíték a grafèn oxid létezésére és kísérletes igazolására.

A videot Dr Franc Zalewski tette kozé a saját kutatásai és ismeretanyagai alapján.

A hadsereg „kognitív hadviselési” fegyvereket fejleszt

"Az emberi terület uralása" a hadviselés végső határa: "Célja a disszonancia elvetése, ellentétes narratívák gerjesztése, a vélemények polarizálása és a csoportok radikalizálása", hogy egész társadalmakat bomlasszon meg vagy töredeztessen.

A kognitív hadviselés meghatározása: "az emberi célpontok megismerésének megváltoztatására szolgáló technológiák alkalmazásának művészete". Milyen technológiák? Ugyanazok, amelyek a transzhumanizmust globális szinten mozgatják, nevezetesen az NBIC - nanotechnológia, biotechnológia, információs technológia és kognitív tudomány. - Technocracy News and Trends szerkesztője Patrick Wood

By: Ben Norton a The Gray Zone-on keresztül

A NATO katonai szövetség nyugati kormányai a "kognitív hadviselés" taktikáját fejlesztik ki, Kína és Oroszország feltételezett fenyegetését használják fel arra, hogy igazolják az "agyadért folytatott harcot" az "emberi területen", hogy "mindenkit fegyverré tegyenek".

A NATO a hadviselés új formáit fejleszti ki, hogy "csatát vívjon az agyért", ahogy a katonai szövetség fogalmazott.

Az Egyesült Államok vezette NATO katonai kartell a hibrid hadviselés újszerű módjait tesztelte önjelölt ellenfelei ellen, beleértve a gazdasági hadviselést, a kiberhadviselést, az információs hadviselést és a pszichológiai hadviselést.

Most a NATO egy teljesen újfajta harcmodort fejlesztett ki, amelyet kognitív hadviselésnek nevezett el. Az "agytudományok fegyverré tételeként" leírt új módszer az "egyén meghackelését" foglalja magában "az emberi agy sebezhetőségének" kihasználásával, hogy kifinomultabb "társadalmi mérnöki tevékenységet" hajtsanak végre.

A közelmúltig a NATO a háborút öt különböző műveleti területre osztotta: légi, szárazföldi, tengeri, űrbeli és kibernetikai területre. A kognitív hadviselési stratégiák kidolgozásával azonban a katonai szövetség egy új, hatodik szintről tárgyal: az "emberi területről".

A NATO által támogatott 2020-as tanulmány a hadviselés ezen új formájáról világosan kifejtette: "Míg az öt területen végrehajtott akciókat azért hajtják végre, hogy hatást gyakoroljanak az emberi területre, a kognitív hadviselés célja, hogy mindenkit fegyverré tegyen".

"Az agy lesz a 21. század harctere" - hangsúlyozta a jelentés. "Az ember a vitatott terület", és "a jövőbeni konfliktusok valószínűleg először digitálisan, majd fizikailag, a politikai és gazdasági hatalom központjainak közelében zajlanak majd az emberek között".

Bár a NATO által támogatott tanulmány kitartott amellett, hogy a kognitív hadviseléssel kapcsolatos kutatások nagy része védelmi célokat szolgál, azt is elismerte, hogy a katonai szövetség támadó taktikákat fejleszt, és kijelentette: "Az ember nagyon gyakran a fő sebezhetőség, és ezt el kell ismerni annak érdekében, hogy megvédjük a NATO emberi tőkéjét, de képesek legyünk kihasználni ellenfeleink sebezhetőségét is".

Egy dermesztő leleplezésként a jelentés kifejezetten kimondta, hogy "a kognitív hadviselés célja a társadalmak és nem csak a katonaság megkárosítása".

Mivel a NATO célkeresztjében egész civil lakosság van, a jelentés hangsúlyozta, hogy a nyugati hadseregeknek szorosabban kell együttműködniük az akadémiai körökkel a társadalomtudományok és a humán tudományok felfegyverzése érdekében, és segíteniük kell a szövetséget a kognitív hadviselési kapacitások fejlesztésében.

A tanulmány ezt a jelenséget "az agytudomány militarizálása" néven írta le. De úgy tűnik, egyértelmű, hogy a kognitív hadviselés NATO általi fejlesztése az emberi társadalom és pszichológia minden aspektusának militarizálódásához vezet, a legintimebb társadalmi kapcsolatoktól kezdve magáig az elméig.

A társadalom ilyen mindenre kiterjedő militarizálása tükröződik a NATO által támogatott jelentés paranoid hangvételében, amely "egy beágyazott ötödik hadoszlopra" figyelmeztetett, ahol mindenki, tudtán kívül, valamelyik versenytársunk tervei szerint viselkedik. A tanulmány egyértelművé teszi, hogy ezek a "versenytársak", akik állítólag kihasználják a nyugati disszidensek tudatát, Kína és Oroszország.

Más szóval, a dokumentumból kiderül, hogy a NATO katonai kartelljének szereplői egyre inkább fenyegetésként tekintenek saját hazai lakosságukra, attól tartva, hogy a civilek potenciális kínai vagy orosz alvó sejtek, aljas "ötödik oszlopok", amelyek kihívást jelentenek a "nyugati liberális demokráciák" stabilitása ellen.

A hibrid hadviselés újszerű formáinak NATO általi kifejlesztése egy olyan időszakban történik, amikor a tagállamok katonai kampányai példátlan szinten a hazai lakosságot veszik célba.

Az Ottawa Citizen idén szeptemberben arról számolt be, hogy a kanadai hadsereg közös műveleti parancsnoksága a Covid-19 világjárványt kihasználva információs háborút indított a saját hazai lakossága ellen, propagandataktikákat tesztelve a kanadai civileken.

A NATO által támogatott belső jelentések azt sugallják, hogy ez a felfedezés csak a felszínét karcolja annak az új, nem hagyományos hadviselési technikák hullámnak, amelyet a nyugati hadseregek világszerte alkalmaznak.

"A kognitív hadviselés nemcsak azt igyekszik megváltoztatni, amit az emberek gondolnak, hanem azt is, ahogyan cselekszenek" - írta a kanadai kormány a kihívásról szóló hivatalos közleményében. "A kognitív terület elleni támadások magukban foglalják a kiber-, dezinformációs/ félretájékoztatási, pszichológiai és társadalom-technikai képességek integrálását".

https://pokolafoldon.hu/blog/a-hadsereg-kognitiv-hadviselesi-fegyvereket-fejleszt

Mindenkinek KÖTELEZŐ A terv az emberiség számára....

Tárgyakkal és étellel dobálják a politikusokat: az emberek elégedetlensége kirobbantja a forradalmat

A francia forradalom a dolgozó osztályokbeli polgárok elégedetlenségéből, és a velük szembeni hatalommal való visszaélésből fakadt, és tüntetésekkel kezdődött, amelyeken tárgyakkal és élelmiszerekkel dobálták meg az uralkodó osztályt. Manapság a világ minden táján tárgyakkal és élelmiszerekkel dobálják meg a politikusokat. Richard Boutry, a La Une TV francia újságírója polgári engedetlenségre szólít fel a fennálló orvosi zsarnoksággal szemben.

Sir Richard Dearlove a vuhani laboratóriumról és a biológiai háborúról beszél

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Sir Richard Dearlove, az Egyesült Királyság titkosszolgálatának korábbi vezetője beszél a kínai vuhani víruslaborban folyó kutatásokról, amely a világjárvány forrása, és arról, hogy kik vettek részt a biológiai hadviseléssel kapcsolatos kutatásokban.