2023. augusztus 10., csütörtök

Ladóczki Éva: AMIT A MAINSTREAM-MÉDIA ELHALLGATOTT: A CDC titkos jelentése megerősíti, hogy gyermekek százezrei haltak meg hirtelen az Egyesült Államokban a COVID-19 elleni védőoltás bevezetése után!!!

 

“A közvélemény ezért keveset tudott arról, hogy a Covid-oltás biztonságosságával kapcsolatos igazság mélyen el van temetve Fauci , valamint az amerikai kormány és a Pfizer bizalmas dokumentumaiban.
Fauci propagandával, hazugságokkal és manipulációval kényszerítette a szülőket gyermekeik beoltására.

Centers for Disease Control (CDC) titkos jelentéséből kiderült, hogy a végzetes bejelentést követő egy éven belül közel félmillió gyermek és fiatal felnőtt halt meg. Feltehetően 118 000 haláleset a Covid-19 elleni oltás veszélyes mellékhatásai miatt következett be.”

És ez csak az Egyesült Államokban.
Bővebben itt:
https://lumi-news.gr/mystiki-ekthesi-cdc-epivevaionei-oti-ekatontades-chiliades-paidia-pethanan-xafnika-stis-ipa-meta-tin-kykloforia-ton-emvolion-gia-ton-covid-19/

Fauci nevéhez már a HIV-kísérletek miatt is több százezer ember ember halála köthető.
Most a COVID-kapcsán 20 millió halott, és 20 millió oltáskárosult a jelenlegi statisztika, ami a gyermekek miatt felgyorsulni látszik.
Ki tudja, hogy hány millió vagy MRD ember lesz az áldozat?

Hány halált érdemel ez a többszörös gyilkos, és halálosztó, aki a wuhani funkciónyereségkutatás finanszírozójaként elsődleges felelősség terhel????

https://orvosokatisztanlatasert.hu/gyerekeknel-soha-nem-eszlelt-korkepek-az-oltas-utan-ez-a-tortenelem-legbetegebb-generacioja/

Túl sokan vagytok - kivel kezdjem?

Forrás: Kla.TV
www.kla.tv/26763

Az ukrajnai konfliktus békés rendezésének orosz feltételei

 

Moszkva, 2023. augusztus 10. csütörtök (MB)

Oroszország ahhoz a feltételhez köti az ukrajnai konfliktus békés rendezését, hogy Kijev felhagyjon Oroszország ellen irányuló ellenséges cselekedeteivel és terrortámadásaival, nyugati támogatói pedig beszüntessék az ukrán haderő telepumpálását fegyverrel – jelentette a TASZSZ csütörtökön Mihail Galuzin orosz külügyminiszter-helyettes tájékoztatása alapján.

A konfliktus rendezésének alapja Ukrajna semleges státuszának megerősítése. Ukrajna nem tartozhat katonai tömbhöz – szögezte le Galuzin.

“El kell ismerni az új területi realitást, biztosítani kell Ukrajna demilitarizálását és nácitlanítását, valamint orosz ajkú polgárainak és nemzeti kisebbségeinek jogait, összhangban a nemzetközi jog követelményeivel” – tudatta az orosz külügyminiszter-helyettes.

A Magyar Békekör megjegyezte: az orosz kormány pár nappal az után állt elő újabb békejavaslatával, miután a dzsiddai nemzetközi konzultáció keretében Oroszország kizárásával kerestek kiutat az ukrajnai konfliktusból. (Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2023/08/09/kiutkereses-az-ukrajnai-konfliktusbol-dzsidda-merlege/

Az orosz külügyminiszter-helyettes megjelölte azokat a feltételeket is, amelyekhez Moszkva a gabonaszállítási megállapodás felújítását köti. Ezek a következők:

  • Vissza kell kapcsolni a SWIFT nemzetközi átutalási rendszerbe az orosz mezőgazdasági bankot, a Rosszelhozbankot;
  • Újra kell indítani a pótalkatrészek szállítását;
  • Ki kell alakítani a szállítási logisztika és a biztosítás rendszerét;
  • Lehetővé kell tenni az orosz vállalatoknak, hogy hozzáférjenek külföldi eszközeikhez.

Galuzin hangsúlyozta, Moszkva csak ezeknek a feltételeknek a teljesülése esetén hajlandó tárgyalni a fekete-tengeri gabonaszállítási megállapodás felújításáról, a már megfogalmazott humanitárius kezdeményezéssel összhangban.

Oroszország azért mondta fel a 2022. júliusban kötött isztambuli gabonaszállítási egyezményt, mert a szerződésben érintett többi fél, Ukrajna, Törökország és az ENSZ nem teljesítette az Oroszországgal szemben vállalt kötelezettségeit.

Emiatt Ukrajna többé nem tud gabonát exportálni fekete-tengeri kikötőiből, hanem csak szárazföldön és Dunamenti kikötőiből tudja külföldre juttatni gabonájának egy részét.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Párizs napjainkban

Dr. Robert Malone: Rábízza az életét azokra, akik így elcseszték a járvány kezelést ? Elég volt a komisszárokból!!!

Havonta 35 000 tonna gázolajat ad a MOL Ukrajnának, 2024. januárjától brutális drágulás a jövedéki adó módosítása miatt

Újjászületett Hun-Szkítia

Újszkítia – Regöly Regöly a Siófokot Szekszárddal összekötő 65-ös főút közvetlen közelében fekszik, 15 km-re a tamási termálfürdőtől. A falu egy hatalmas kiterjedésű, későbronzkori, majd később Kelta földvárra épült, ami a Kapos és Koppány folyók torkolatában egy dombon helyezkedik el. A két folyó kiszélesedő, tág medencéjét gyönyörű Pannon dombok ölelik körül, gazdag vadászmezőt, jó legelőt, és termékeny földet biztosítva hosszú évezredeken keresztül az itt élő embereknek. Ezen kincsei és jó védhetősége miatt stratégiailag kiemelkedő fontosságú hely volt a történelem előtti idők óta. A házigazdák A házigazdák Kultúrák sokasága halmozódott egymásra itt és tette gazdaggá a falu múltját, érdekessé jelenjét, és teheti gazdaggá jövőjét is. Ezen a helyen, a falutól keletre, egy kis ártéri domb körül van nyolc hektárnyi területem, ahol 1982 óta működik egy kísérleti régészeti telep.

https://www.ujszkitia.hu/