2015. december 3., csütörtök

Saját kriptopénzt fejleszt a Goldman Sachs az értékpapír-elszámolási rendszeréhez.

A SETLCoin egy újabb próbálkozás arra, hogy a Bitcoint működtető logikát a hagyományos pénzintézetek hogyan tudnák hasznosítani a gyakorlatban. SETLCoin néven saját virtuális kriptopénz fejlesztésén dolgozik a Goldman Sachs, az erről szóló szabadalmi kérvényt nemrégiben publikálták (ugyanakkor a kérvény már tavaly beadták, de csak most került olyan stádiumba, amikor közzé is teszi az amerikai szabadalmi hivatal).

Miközben a kereskedési platformokon akár milliszekundumok alatt teljesülnek megbízások, a háttérben az elszámolásokra akár napokat is kell várni. A kettő közötti időbeli eltérés kockázatot jelent a bankoknak, ha például a felek egyike időközben nem tudja szállítani a készpénzt vagy az értékpapírt. Ezt a problémát kezelné a SETLCoin, amely a Bitcoin megosztott könyvelés alapú blockchain technológiájára, ha úgy tetszik üzleti logikájára épül.

A Goldman egyébként más úton is kutatja a Bitcoin mögötti technológia adta lehetőségeket, ők is benne vannak abban a 30 pénzintézetben, amelyeket az R3 nevű bitcoinos cég fog össze egy közös blockchaines projektben.


http://hunnio.com/news.php?readmore=771

Szakadás a NATO-ban: Görögország nem a fősodor véleményét képviseli

Görögország honvédelmi minisztere, Panosz Kammenosz egy televíziós interjú során kifejtette Görögország hivatalos álláspontját az orosz-török vadászrepülőgép-incidens ügyében. Mint kiderült, nem a NATO hivatalos állásfoglalását képviselik.
Kammenosz kijelentette, hogy “a támadás szír légtérben történt. Ehhez kétség nem férhet. A török fél ezt jól tudja, különben Ankara hivatalosan is a NATO 5. cikkely (amely a kollektív védelem doktrínájának alkalmazásáról rendelkezik) életbe léptetését és a szövetség hivatalos katonai segítségét kérné”. Az eset minden kétséget kizáróan egy másik állam területén elkövetett katonai akció volt – de még lényegesebb a pilóta meggyilkolásának ténye, akit a Szürke Farkasok török extrémista csoport tagjai lőttek le. Arra a kérdésre, hogy Görögország mint NATO tagország kinek az oldalára kellene álljon, Kammenosz azt válaszolta, hogy: “az igazság oldalára. Ha Oroszország sértette volna meg a török légteret, akkor Ankarát támogatnánk.”
Az esetre vonatkozóan az orosz védelmi minisztérium részéről Viktor Bondarev, a légierő vezérkari főnöke ismertette az összefoglaló jelentést november 29.-én. A jelentés szerint az incidens zónájában végrehajtandó műveletről az amerikai felet az orosz haderő illetékes kapcsolattartó apparátusa 12 órával a művelet megindítása előtt tájékoztatta, és valamennyi, a közös katonai légtérhasználatról aláírt memorandum által szabályozott kötelező adatot rendelkezésükre bocsátottak. Ezek az adatok a felszállás időpontja, a repülési magasság, a művelet célterülete és a művelet típusa. A két Szu-24 típusú taktikai vadászbombázó a műveleti tervekkel összhangban 09:40-kor felszállt a Hmeimim légitámaszpontról, és 09:51-től 10:11-ig a műveleti terület fölé manőverezte magát a megadott repülési magasság zónájában, 5650 m és 5800 m  között. 10:11-kor a vadászgépekkel közölték a célpontok GPS koordinátáit, és a gépek 10:16-kor végrehajtották az első támadást. A célpontokra való ismételt ráfordulási manőver végrehajtása után az egyik Szu-24 vadászbombázót levegő-levegő típusú rakétatalálat érte egy török felségjelű F-16 vadászgép részéről.
A szír és Kelet-Mediterrán légterületet lefedő megfigyelő radarhálózat összegyűjtött adataiból a valós időben dinamikus célokra koordinált adatfeldolgozási folyamat végén a következő tények nyertek megállapítást:
  • két török F-16 vadászgép az orosz vadászbombázók által célba vett terület közvetlen közelében tartózkodott 09:08-tól 10:29-ig, 4200 méteres magasságon.
  • A török gépek 08:40-kor szálltak fel és 11.00-kor szálltak le.
  • A török gépek indítása és fogadása a Dyarbakir légibázison történt, amely 410 km távolságra található az incidens körzetétől.
  • A török gépek egy órával az orosz gépek felszállása előtt repültek ki a légibázisról, és mivel egyenest a célzónához repültek, kétségkívül tudomásuk volt az orosz gépek várható megjelenéséről a zóna felett.
A később találatot kapott Szu-24 vadászgép egész repülési ideje alatt több mint 5 km távolságot tartott a szír-török légtér határvonalától Szíria felett. A rakéta elindítását megelőzően a török gépek az orosz géppár repülési útvonalára merőleges irányban haladtak, majd az egyik F-16 ebből az irányból egy 110 fokos forduló manőverrel az orosz gép hátuljába pozicionálta magát. Ennek a kanyarvételi manővernek a teljes ideje 1 perc 40 másodperc volt, melynek során a török vadászgép 2 km mélyen belépett a szíriai légtérbe, és melyből 40 másodpercig tartózkodott ott.
A támadó pozíció felvétele után a török gép a megközelítési sebesség elérése után 5-7 km távolságból levegő-levegő rakétát indított az orosz gépre. A támadás előtt egyik rádiócsatornán keresztül sem történt felszólító figyelmeztetés, így a külön erre célra az október 20.-i jegyzékben is lefektetett koordinációs csatornán sem, és a török fél a nemzetközi szerződések által rögzített eljárási procedúrát sem alkalmazta – elfogás, vizuális figyelmeztetés, fedélzeti gépágyú figyelmeztető jellegű, aztán célra irányított használata, és legvégül a megsemmisítés – annak ellenére, hogy ezeknek a szerződéseknek aláírói között Törökország is szerepel.
Bár az Egyesült Államok NATO-követe, Douglas Lute november 30.-i nyilatkozata szerint “az orosz gép behatolt a török légtérbe és ott került lelövésre sorozatos figyelmeztetések után, melyre az USA Védelmi Minisztériumának bizonyítékai vannak”, több mint egy héttel az incidens után ezeket az állítólagos bizonyítékokat sem az USA, sem Törökország nem tárta a nyilvánosság elé, míg az Oroszországi Föderáció mindezt az eset után 48 órán belül a maga részéről megtette.


http://www.hidfo.ru/2015/12/szakadas-a-nato-ban-gorogorszag-nem-a-fosodor-velemenyet-kepviseli/

A Facebook lehetővé teszi a kapcsolattartást – a terroristákkal is

Egy nemrég publikált tanulmány szerint az Iszlám Állam legkevesebb 300 aktivistát működtet abból a célból, hogy a közösségi hálón kedvezőbb színben tüntesse fel és népszerűsítse magát az amerikai felhasználók körében.
A George Washington Egyetem extrémizmus-kutatói a terrorszervezet online toborzótevékenységét vizsgálták, és ennek során megállapították, hogy az ISIL-nek legkevesebb 300 olyan tagja van, akiknek terrorcselekményekben részvétele nem bizonyítható, de az Egyesült Államok területén működnek, és aktívan népszerűsítik a terrorszervezetet a legnépszerűbb közösségi hálón. Mivel a nyugati világban a Facebook máig abszolút monopolhelyzetben van, a terrorszervezet az állampolgárok többségét el tudja érni, és egyre nő szimpatizánsaik száma. A kutatók szerint a Facebook amerikai felhasználói közt szabadon működnek olyan csoportok, melyek az ISIL szervezetével szimpatizáló, hasonló gondolkodású személyekből szerveződnek, és ez egy állandó szocializációs közeget jelent számukra, miközben több ezerre tehető azok száma, akik nem csak interakcióra lépnek a “hasonló gondolkodásúakkal”, de állandó online jelenléttel és kommentárok sokaságával más embereket is próbálnak meggyőzni a szervezet céljainak elfogadhatóságáról.
A kutatás során megállapítást nyert, hogy több ezer amerikai állampolgár rendszeresen megkapja az ISIL propagandaanyagait, és a terrorszervezet gyakorlatilag zavartalan hálózatépítést folytat az online közösségi hálókon. Legnépszerűbb eszközük a Twitter, azt követi a Facebook, Google+ és Tumblr, valamint a Kik és Telegram, ill. egyéb üzenetküldő programok. A tanulmány szerint bár az említett cégek törekszenek arra, hogy letiltsák az ISIL-lel kapcsolatba hozható felhasználókat, ez a törekvés nem tűnik elég hatékonynak, mert az újraregisztrálást követően a terrorszervezethez köthető felhasználók továbbra is zavartalanul működnek.
Becslések szerint Szíriában és Irakban 20-30 ezerre tehető azok száma, akik külföldi állampolgárként az ISIL oldalán harcolnak. Ezek jelentős része online toborzótevékenységen keresztül kerül kapcsolatba a terrorszervezettel, amit a közösségi hálók üzemeltetői valamilyen okból nem akadályoznak meg. Miközben a Facebook gyakran gyűlöletkeltésre hivatkozva eltávolítja a szélsőjobboldali szervezetek közösségi felhasználóit, egy bizonyíthatóan tömeggyilkosságokért felelős terrorszervezet működésének ellehetetlenítésére nem tesznek kellő erőfeszítést.

http://www.hidfo.ru/2015/12/a-facebook-lehetove-teszi-a-kapcsolattartast-a-terroristakkal-is/

Az illuminátusok egy feldarabolt Törökországot kínálnak hálaadásra, miközben a világ vezetői a gázokról beszélnek Párizsban

Az illuminátusok, Alexander Romanov nagymesteren keresztül meglepetést ígértek Hálaadásra ebben az évben, és egy célzást kaptunk, hogy mi lehet az, egy Törökország térképet bemutatva a saját honlapján. Pentagon források jelenleg azt mondják, hogy Törökország meg fog fizetni az ISIS finanszírozásáért és agressziójáért a Közel-Keleten oly módon, hogy nagy területeit elkobozzák. Ugyanez fog történni Izraellel, az illuminátus és Pentagon források szerint. Szaúd-Arábia a maga részéről meg fog szűnni, mint a szaúdi család magántulajdonban lévő játszótere, mondják a források.

A kazár maffia eltávolítása aközben történik, amikor a világ vezetői összegyűlnek Párizsban, hogy a globális felmelegedés áltudományáról beszéljenek, hogy előmozdítsanak egy nagyon is valós kampányt a környezeti pusztítás, és a fosszilis üzemanyagoktól való függőség megállítása érdekében. Erről később.

Jelenleg a fő cselekvés Törökországra összpontosul, melynek során Németország csatlakozott Franciaországhoz, Oroszországhoz, Iránhoz, Egyiptomhoz és a Pentagonhoz a török, izraeli, szaúdi kazár zsoldos hadsereg, más néven ISIS elleni harcban.

A Pentagon előkészítette a terepet ehhez a művelethez hónapokkal ezelőtt valamennyi patriot rakétavédelmi rendszer kivonásával Törökországból és Izraelből. Ez kövezte ki az utat az orosz légierő számára, hogy létrehozzanak egy repüléstilalmi zónát az egész Közel-Keleten, beleértve Izraelt, és a hamarosan csak volt NATO szövetséges Törökországot, Pentagon források szerint.

Törökország várhatóan rövidesen elveszíti területeit számos különböző fronton, Pentagon és orosz források szerint. Franciaország, Szíria egykori gyarmatosító ura támogatja a szíriai igényt, hogy Törökország adja vissza az arab többségű Hatay tartományt, melyet 1937-ben vettek el tőlük.


Eközben az oroszok és a Pentagon is támogatja Törökország egy másik hatalmas darabjának eltávolítását, létrehozva egy kurd államot, a források szerint. Végül az örmény nemzet is hamarosan történelmi visszafizetésben részesülhet, mondják. Orosz csapatok özönlöttek Örményországba abból a célból, hogy területeket foglaljanak le Törökország északkeleti részén az örmény határ közelében, hogy visszaadják azokat Örményországnak, Pentagon és orosz források szerint. Az oroszok már légvédelmi rendszereket telepítettek Örményországban, és létrehoztak egy repüléstilalmi zónát, felkészülve a területek lefoglalására, mondják a források. Ahogy egy Pentagon tisztviselő fogalmazott: "Úgy néz ki, mintha Oroszország egy pulykát darabolna fel karácsonyra."

A kérdés persze az, hogy miért váltotta ki Recep Erdogan török elnök ezt a hatalmas támadást hazája ellen egy orosz bombázó lelövésével? A legvalószínűbb az, hogy Erdogan beleesett egy ügyes csapdába. Valaki azt mondhatta neki, ha elrendeli egy orosz bombázó lelövését, akkor a NATO jönni fog a megmentésére, és támogatja a kísérletét, hogy újra létrehozza az Oszmán Birodalmat.

A másik dolog, amit több forrás is állít, hogy Erdogan, valamint az izraeli Benjamin Netanjahu, a Bush/Clinton bűnöző családok és a szaúdi királyi család mind tagjai a kazár maffiának, akik azt hiszik, hogy az ő sorsuk létrehozni egy Új Világrendet. Ők mind leszármazottai az ősi sátánimádó emberi rabszolgakereskedő Hikszosz törzsnek, és az ő tervük volt az emberiség 90 százalékának megölése, és a maradék rabszolgává tétele. Ehelyett az Új Világrendjük váratlan kudarcot vall.

Az ISIS-hez kapcsolódó közel-keleti olajkereskedelem elemzése egyértelművé tette, hogy az olajat Szaúd-Arábia és más Öböl olaj monarchiák által finanszírozott zsoldos hadseregek lopják el Irakból és Szíriából. Továbbá a lopott olaj egészét Törökországban vagy Izraelben adják el. Nem csak egy, hanem több média jelentés is megerősíti a héten elhangzott állításokat, hogy az európai Rothschild család, egy másik kazár sátáni vérvonal mélyen érintett a hatalmas olajlopásban.

Az illuminátusok és a Pentagon források mind azt mondják, hogy a Rothschildok, Benjamin Netanjahu és az Erdogan család most "nagy értékű célpontok."

Sorcha Faal, egy amerikai haditengerészeti hírszerző informátor/dezinformátor szerint Erdogan fia Bilal szökésben van, mert megerőszakolt, megkínzott és meggyilkolt brit és amerikai újságírónőket, akik beszámoltak arról, hogy Törökország támogatja az ISIS-t. Ebben az esetben a jelentésnek van egy erős igazságtartalma.


Mindenesetre, ha Törökországgal végeztek, az oroszok és a szírek várhatóan közös katonai műveletet fognak végezni, hogy Izraeltől megszerezzék a Golán-fennsíkot. Ezt követően Izrael kénytelen lesz állandó békében élni a szomszédaival, cserébe az ellopott földek visszaadásáért.

Szaúd-Arábia egyre inkább lelepleződik, mint a bolygó egyik legnagyobb zsarnoki rendszere. A legújabb példa arra, hogy miféle rezsim ez, egy Srí Lanka-i nő házasságtöréséről szóló jelentésekből látható, amiért egy csőcselék büntetésként halálra kövezte.


Az USA-n belül is folytatódik a kazár maffia eltávolítása. Jeb Bush-t például ma már széles körben gyalázzák, mint annak a gengszter családnak a tagját, mely bűnrészes volt 911-ben és számtalan más bűncselekményben. Ennek eredményeképpen gyakorlatilag eltűnt a vállalati médiából, ahol egészen a közelmúltig úgy beszélt, mintha egy felkent elnökjelölt lenne. A neokonzervatív áruló John McCain a mentális instabilitás jeleit mutatja, CIA források szerint. A kazár maffia maradéka az USA-ban azért is retteg, mert hatalmuk forrása, a Federal Reserve Board és az Egyesült Államok vállalati kormánya csődbe ment. Nagy európai szövetségesei, mint Franciaország, Németország, Olaszország, Anglia, Svájc, stb már elhagyták őket.

Most egy kanadai csoport próbál tárgyalni egy baráti vételi ajánlatot téve az Egyesült Államok vállalati kormánya számára. A kanadaiak jó kormányzást, barátságos külpolitikát és tisztességes gazdasági játékteret kínálnak minden amerikainak, ha az ajánlat sikeres lesz. A Pentagon, a kínaiak, az európaiak és mások is kimutatták kezdeti pozitív reakciójukat, amikor felkérték őket, hogy támogassák ezt az ajánlatot. Bár ez mind nagyon kezdeti, mondják az ajánlattevőkhöz közeli álló források.

Japánban szintén vannak jelei, hogy a kazár maffia uralma a végéhez közeledik. A Japán Függetlenségi Párt tagjai és e sorok írója egy CSIS konferencián vettek részt Tokióban, ahol az összeesküvő tömeggyilkos Richard Armitage, Michael Green és Kurt Campbell is előadást tartott. Ezek az emberek kénytelenek voltak elmenekülni a konferenciáról, ahol tüntetők üldözték őket. Ezt követően a Japán Függetlenségi Párt vezetője Richard Koshimizu és e sorok írója elment a közeli Marunouchi Rendőrkapitányságra, hogy bizonyítékot mutassanak be arról, hogy a fenti személyek bűnözők. A japán rendőrség érdeklődést mutatott egy büntetőeljárást illetően, de több bizonyítékot kértek, amit meg is fognak kapni.

Egy fénykép néhány tiltakozóról és azokról a transzparensekről, melyeket ezeknek a bűnözőknek mutattak.


Az illuminátusok támogatásukról biztosították a japánokat, és személyesen fognak jelentkezni egy ultimátummal a kazár ügynököknél és meghatalmazottjaiknál, hogy adják át a japán jen létrehozása és elosztása feletti irányítást a japán népnek. A japán alvilág képviselői, akik részt vettek a tiltakozáson megígérték, hogy támogatni fogják a kazár irányítás alatt álló Bank of Japan államosítását. Michael Green, a japán Moszad vezetője most egy elsődleges célpont, mondták. Egyes vezető japán oligarchák is diszkrét figyelmeztetéseket fognak adni, hogy hagyják abba a kazár maffiával való együttműködést, ellenkező esetben "végzetes következményekkel" néznek szembe.

Eközben Európában az összeesküvés mérsékelt frakciója, amely a nyugatot működteti, a világ 140 vezetőjével gyűlt össze Párizsban két hétre, hogy egy megoldást dolgozzanak ki a "globális felmelegedésre." Bár sajnálatos, hogy ezek az emberek szükségét érzik, hogy hazudjanak a globális felmelegedésről, hogy igazolják terveiket, mégis megpróbálnak kidolgozni egy módszert, hogy kényszerítsék a vállalatokat, hogy fizessenek bármely ökoszisztémáért, melyet elpusztítanak. Abban is reménykednek, hogy kidolgoznak egy olyan módszert, amely nyereségessé teszi az erdők és természetvédelmi területek helyreállítását, vagy újak létrehozását. Ez annak a jele, hogy a régi világrend végre felismeri, hogy mekkora kárt okoztak a politikai és gazdasági rendszereik a bolygónak. Lehet, hogy ez túl kevés és túl késő, de legalább megmutatják, hogy ráébredtek, milyen hatalmas kárt tettek.

Végül egy másik jó hír, hogy elkezdődtek az első emberi kísérletek, mely után várhatóan sok öregedés elleni gyógyszer áll majd rendelkezésre. Klinikai bizonyítékok mutatják, hogy különösen a Metformin nevű gyógyszer lehetővé teszi, hogy az emberek egészséges életet élhessenek 120 éves koruk után is.

http://www.nzherald.co.nz/lifestyle/news/article.cfm?c_id=6&objectid=11553026

Továbbá kínai kutatók végül kikényszerítettek egy vitát, hogy hogyan és mikor kezdjék lehetővé tenni az emberek számára, hogy módosítsák és javítsák a saját génjeiket. A vita középpontjában jelenleg a kellemetlen örökletes betegségekért felelős gének eltávolítása áll. Azonban nem fog sokáig tartani, mire eljutnak emberek oda, hogy infravörös látó szemekhez, szuper izmokhoz és más képességekhez jussanak, ami már elérhető a meglévő géntechnológia segítségével.

http://www.theguardian.com/science/2015/nov/28/gene-editing-weapon-against-disease-or-ethical-nightmare

A kínaiak már előrehaladtak ezzel a technológiával, amely lehetővé teszi a párok számára, hogy a lehető legjobb géneket válasszák ki a saját génállományukból a gyermekeik számára.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2539596/Get-ready-superbaby-Chinese-firm-set-allow-parents-pick-smartest-embryos.html

Vagy véget vet a nyugat annak, hogy megtiltják a saját népüknek a genetikai javítást, vagy nézik, ahogy a nyugatiak elavult genetikai emlékké válnak.

A kazár maffia megpróbálja életünket brutálissá és röviddé tenni, így nem élünk elég sokáig ahhoz, hogy felébredjünk, mielőtt véget ér.

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/12/az-illuminatusok-egy-feldarabolt.html