2015. december 3., csütörtök

Az illuminátusok egy feldarabolt Törökországot kínálnak hálaadásra, miközben a világ vezetői a gázokról beszélnek Párizsban

Az illuminátusok, Alexander Romanov nagymesteren keresztül meglepetést ígértek Hálaadásra ebben az évben, és egy célzást kaptunk, hogy mi lehet az, egy Törökország térképet bemutatva a saját honlapján. Pentagon források jelenleg azt mondják, hogy Törökország meg fog fizetni az ISIS finanszírozásáért és agressziójáért a Közel-Keleten oly módon, hogy nagy területeit elkobozzák. Ugyanez fog történni Izraellel, az illuminátus és Pentagon források szerint. Szaúd-Arábia a maga részéről meg fog szűnni, mint a szaúdi család magántulajdonban lévő játszótere, mondják a források.

A kazár maffia eltávolítása aközben történik, amikor a világ vezetői összegyűlnek Párizsban, hogy a globális felmelegedés áltudományáról beszéljenek, hogy előmozdítsanak egy nagyon is valós kampányt a környezeti pusztítás, és a fosszilis üzemanyagoktól való függőség megállítása érdekében. Erről később.

Jelenleg a fő cselekvés Törökországra összpontosul, melynek során Németország csatlakozott Franciaországhoz, Oroszországhoz, Iránhoz, Egyiptomhoz és a Pentagonhoz a török, izraeli, szaúdi kazár zsoldos hadsereg, más néven ISIS elleni harcban.

A Pentagon előkészítette a terepet ehhez a művelethez hónapokkal ezelőtt valamennyi patriot rakétavédelmi rendszer kivonásával Törökországból és Izraelből. Ez kövezte ki az utat az orosz légierő számára, hogy létrehozzanak egy repüléstilalmi zónát az egész Közel-Keleten, beleértve Izraelt, és a hamarosan csak volt NATO szövetséges Törökországot, Pentagon források szerint.

Törökország várhatóan rövidesen elveszíti területeit számos különböző fronton, Pentagon és orosz források szerint. Franciaország, Szíria egykori gyarmatosító ura támogatja a szíriai igényt, hogy Törökország adja vissza az arab többségű Hatay tartományt, melyet 1937-ben vettek el tőlük.


Eközben az oroszok és a Pentagon is támogatja Törökország egy másik hatalmas darabjának eltávolítását, létrehozva egy kurd államot, a források szerint. Végül az örmény nemzet is hamarosan történelmi visszafizetésben részesülhet, mondják. Orosz csapatok özönlöttek Örményországba abból a célból, hogy területeket foglaljanak le Törökország északkeleti részén az örmény határ közelében, hogy visszaadják azokat Örményországnak, Pentagon és orosz források szerint. Az oroszok már légvédelmi rendszereket telepítettek Örményországban, és létrehoztak egy repüléstilalmi zónát, felkészülve a területek lefoglalására, mondják a források. Ahogy egy Pentagon tisztviselő fogalmazott: "Úgy néz ki, mintha Oroszország egy pulykát darabolna fel karácsonyra."

A kérdés persze az, hogy miért váltotta ki Recep Erdogan török elnök ezt a hatalmas támadást hazája ellen egy orosz bombázó lelövésével? A legvalószínűbb az, hogy Erdogan beleesett egy ügyes csapdába. Valaki azt mondhatta neki, ha elrendeli egy orosz bombázó lelövését, akkor a NATO jönni fog a megmentésére, és támogatja a kísérletét, hogy újra létrehozza az Oszmán Birodalmat.

A másik dolog, amit több forrás is állít, hogy Erdogan, valamint az izraeli Benjamin Netanjahu, a Bush/Clinton bűnöző családok és a szaúdi királyi család mind tagjai a kazár maffiának, akik azt hiszik, hogy az ő sorsuk létrehozni egy Új Világrendet. Ők mind leszármazottai az ősi sátánimádó emberi rabszolgakereskedő Hikszosz törzsnek, és az ő tervük volt az emberiség 90 százalékának megölése, és a maradék rabszolgává tétele. Ehelyett az Új Világrendjük váratlan kudarcot vall.

Az ISIS-hez kapcsolódó közel-keleti olajkereskedelem elemzése egyértelművé tette, hogy az olajat Szaúd-Arábia és más Öböl olaj monarchiák által finanszírozott zsoldos hadseregek lopják el Irakból és Szíriából. Továbbá a lopott olaj egészét Törökországban vagy Izraelben adják el. Nem csak egy, hanem több média jelentés is megerősíti a héten elhangzott állításokat, hogy az európai Rothschild család, egy másik kazár sátáni vérvonal mélyen érintett a hatalmas olajlopásban.

Az illuminátusok és a Pentagon források mind azt mondják, hogy a Rothschildok, Benjamin Netanjahu és az Erdogan család most "nagy értékű célpontok."

Sorcha Faal, egy amerikai haditengerészeti hírszerző informátor/dezinformátor szerint Erdogan fia Bilal szökésben van, mert megerőszakolt, megkínzott és meggyilkolt brit és amerikai újságírónőket, akik beszámoltak arról, hogy Törökország támogatja az ISIS-t. Ebben az esetben a jelentésnek van egy erős igazságtartalma.


Mindenesetre, ha Törökországgal végeztek, az oroszok és a szírek várhatóan közös katonai műveletet fognak végezni, hogy Izraeltől megszerezzék a Golán-fennsíkot. Ezt követően Izrael kénytelen lesz állandó békében élni a szomszédaival, cserébe az ellopott földek visszaadásáért.

Szaúd-Arábia egyre inkább lelepleződik, mint a bolygó egyik legnagyobb zsarnoki rendszere. A legújabb példa arra, hogy miféle rezsim ez, egy Srí Lanka-i nő házasságtöréséről szóló jelentésekből látható, amiért egy csőcselék büntetésként halálra kövezte.


Az USA-n belül is folytatódik a kazár maffia eltávolítása. Jeb Bush-t például ma már széles körben gyalázzák, mint annak a gengszter családnak a tagját, mely bűnrészes volt 911-ben és számtalan más bűncselekményben. Ennek eredményeképpen gyakorlatilag eltűnt a vállalati médiából, ahol egészen a közelmúltig úgy beszélt, mintha egy felkent elnökjelölt lenne. A neokonzervatív áruló John McCain a mentális instabilitás jeleit mutatja, CIA források szerint. A kazár maffia maradéka az USA-ban azért is retteg, mert hatalmuk forrása, a Federal Reserve Board és az Egyesült Államok vállalati kormánya csődbe ment. Nagy európai szövetségesei, mint Franciaország, Németország, Olaszország, Anglia, Svájc, stb már elhagyták őket.

Most egy kanadai csoport próbál tárgyalni egy baráti vételi ajánlatot téve az Egyesült Államok vállalati kormánya számára. A kanadaiak jó kormányzást, barátságos külpolitikát és tisztességes gazdasági játékteret kínálnak minden amerikainak, ha az ajánlat sikeres lesz. A Pentagon, a kínaiak, az európaiak és mások is kimutatták kezdeti pozitív reakciójukat, amikor felkérték őket, hogy támogassák ezt az ajánlatot. Bár ez mind nagyon kezdeti, mondják az ajánlattevőkhöz közeli álló források.

Japánban szintén vannak jelei, hogy a kazár maffia uralma a végéhez közeledik. A Japán Függetlenségi Párt tagjai és e sorok írója egy CSIS konferencián vettek részt Tokióban, ahol az összeesküvő tömeggyilkos Richard Armitage, Michael Green és Kurt Campbell is előadást tartott. Ezek az emberek kénytelenek voltak elmenekülni a konferenciáról, ahol tüntetők üldözték őket. Ezt követően a Japán Függetlenségi Párt vezetője Richard Koshimizu és e sorok írója elment a közeli Marunouchi Rendőrkapitányságra, hogy bizonyítékot mutassanak be arról, hogy a fenti személyek bűnözők. A japán rendőrség érdeklődést mutatott egy büntetőeljárást illetően, de több bizonyítékot kértek, amit meg is fognak kapni.

Egy fénykép néhány tiltakozóról és azokról a transzparensekről, melyeket ezeknek a bűnözőknek mutattak.


Az illuminátusok támogatásukról biztosították a japánokat, és személyesen fognak jelentkezni egy ultimátummal a kazár ügynököknél és meghatalmazottjaiknál, hogy adják át a japán jen létrehozása és elosztása feletti irányítást a japán népnek. A japán alvilág képviselői, akik részt vettek a tiltakozáson megígérték, hogy támogatni fogják a kazár irányítás alatt álló Bank of Japan államosítását. Michael Green, a japán Moszad vezetője most egy elsődleges célpont, mondták. Egyes vezető japán oligarchák is diszkrét figyelmeztetéseket fognak adni, hogy hagyják abba a kazár maffiával való együttműködést, ellenkező esetben "végzetes következményekkel" néznek szembe.

Eközben Európában az összeesküvés mérsékelt frakciója, amely a nyugatot működteti, a világ 140 vezetőjével gyűlt össze Párizsban két hétre, hogy egy megoldást dolgozzanak ki a "globális felmelegedésre." Bár sajnálatos, hogy ezek az emberek szükségét érzik, hogy hazudjanak a globális felmelegedésről, hogy igazolják terveiket, mégis megpróbálnak kidolgozni egy módszert, hogy kényszerítsék a vállalatokat, hogy fizessenek bármely ökoszisztémáért, melyet elpusztítanak. Abban is reménykednek, hogy kidolgoznak egy olyan módszert, amely nyereségessé teszi az erdők és természetvédelmi területek helyreállítását, vagy újak létrehozását. Ez annak a jele, hogy a régi világrend végre felismeri, hogy mekkora kárt okoztak a politikai és gazdasági rendszereik a bolygónak. Lehet, hogy ez túl kevés és túl késő, de legalább megmutatják, hogy ráébredtek, milyen hatalmas kárt tettek.

Végül egy másik jó hír, hogy elkezdődtek az első emberi kísérletek, mely után várhatóan sok öregedés elleni gyógyszer áll majd rendelkezésre. Klinikai bizonyítékok mutatják, hogy különösen a Metformin nevű gyógyszer lehetővé teszi, hogy az emberek egészséges életet élhessenek 120 éves koruk után is.

http://www.nzherald.co.nz/lifestyle/news/article.cfm?c_id=6&objectid=11553026

Továbbá kínai kutatók végül kikényszerítettek egy vitát, hogy hogyan és mikor kezdjék lehetővé tenni az emberek számára, hogy módosítsák és javítsák a saját génjeiket. A vita középpontjában jelenleg a kellemetlen örökletes betegségekért felelős gének eltávolítása áll. Azonban nem fog sokáig tartani, mire eljutnak emberek oda, hogy infravörös látó szemekhez, szuper izmokhoz és más képességekhez jussanak, ami már elérhető a meglévő géntechnológia segítségével.

http://www.theguardian.com/science/2015/nov/28/gene-editing-weapon-against-disease-or-ethical-nightmare

A kínaiak már előrehaladtak ezzel a technológiával, amely lehetővé teszi a párok számára, hogy a lehető legjobb géneket válasszák ki a saját génállományukból a gyermekeik számára.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2539596/Get-ready-superbaby-Chinese-firm-set-allow-parents-pick-smartest-embryos.html

Vagy véget vet a nyugat annak, hogy megtiltják a saját népüknek a genetikai javítást, vagy nézik, ahogy a nyugatiak elavult genetikai emlékké válnak.

A kazár maffia megpróbálja életünket brutálissá és röviddé tenni, így nem élünk elég sokáig ahhoz, hogy felébredjünk, mielőtt véget ér.

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/12/az-illuminatusok-egy-feldarabolt.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése