2014. október 10., péntek

Csak "üzlet", semmi más

"De annak örülök, hogy semmibe se veszik az oroszok az itteni oligarchák bizniszeit... Kicsit vicces, hogy Orbán lánya, meg Szijjártó a cégeivel hova nyomul... Ha őszinte, egyszer végre magyar kezdeményezés lenne, talán komolyan is vennék a bandát. No de Szijjártó is csak egy irányított ügynök. Az irányított ügynökök pedig hiába viselkednek pedáns jófiúként, csak kis zsaroltó szarházik maradnak. Őt ide is lehet állítani tárgyalni, meg oda is, de a tényeken nem változtat semmit. HINTAPOLITIKA!
EGYSZERRE NEM LEHET KÉT LOVON ÜLNI. - a nyugatnak akarjunk megfelelni, meg az orosznak. Melyik tartalmaz kevesebb zsidó gént? Költői kérdés...
A vicces az,hogy míg Orbán lánya tartaná a markát az egyéb hazai kezdemènyezésekkel együtt, addig semmibe sem veszik őket az oroszok.

Szerinted van annyi tudásuk, hogy rá jöjjenek miért? Szerintem legfőképp azért nincs, mert Orbán lánya nem olvassa a honlapod."



http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=8224

Új európai menekültügyi stratégiát fogadtak el

Tehermentesítik azokat az EU-tagállamokat, amelyek túlzottan nagy menekültbeáramlásnak vannak kitéve – tudósít az MTI.

Az EU-tagok belügyminisztereinek csütörtöki, luxemburgi tanácskozásán az Európába érkező menekültek egyre nagyobb száma miatt új eljárási szabályokat és célkitűzéseket fogadtak el.

A bevándorlási politika alapja eddig az az elv volt, hogy minden menekült kérelmét abban a tagországban kell elbírálni, ahol az EU területére lépett, az új stratégia értelmében viszont megnyílik arra a lehetőség, hogy kvótarendszert állítsanak fel, amelynek segítségével tehermentesítik a túlzott nyomásnak kitett országokat azok a tagállamok, ahová kevés menekült igyekszik eljutni.

Az érkező menekülteket a jövőben pontosabban regisztrálják és erősítik az embercsempészekkel szembeni fellépést is. A schengeni övezet külső határainak őrizetét szorosabbra akarják vonni, ennek része a novemberben induló Földközi-tengeri Triton művelet is.
Hir24

Oroszország: vissza a nukleáris paritáshoz

A Borej típusú atom-tengeralattjáró  - Fotó -Rubin Központi Tenger-technikai Tervező Iroda
A Borej típusú atom-tengeralattjáró – Fotó: ‘Rubin’ Központi Tenger-technikai Tervező Iroda

…”Oroszország a világ egyetlen olyan országa, amelyik 30 percen belül végezhet az Egyesült Államokkal…”

Hosszú idő óta Oroszország először múlta felül az Egyesült Államokat a hadászati hordozókon található robbanófejek tekintetében, még ha arról van szó is csupán, hogy eggyel több robbanófejjel rendelkezik, mint az USA (1643:1642).
Az amerikai külügyi tárca hivatalos adatokat tett közzé az Egyesült Államok és Oroszország hadászati nukleáris csapatairól. A vonatkozó adatokat a hadászati támadófegyverek csökkentéséről szóló START-III orosz-amerikai szerződés keretében megvalósított csere során kapták meg. Ezek szerint Oroszország az utóbbi év során, vagyis 2013 szeptembere és 2014 szeptembere közötti időszakban felülmúlta az USA-t a szétbontakoztatott hadászati hordozókon található robbanófejek szerint.
A kijevi Majdan küszöbén Graham Allison és Robert Blackwell amerikai politológusok a Politico honlapon 10 okot soroltak fel, amelynél fogva Oroszországgal még mindig számolni kell. Az elsők között rámutattak, hogy Oroszország a világ egyetlen olyan országa, amelyik 30 percen belül végezhet az Egyesült Államokkal.
Valóban, erre sok lehetőség van. Vlagyimir Putyin hangoztatta, hogy Oroszország olyan megfékezési nukleáris rendszerekkel rendelkezik még a 2000-es évek közepétől, amelyeknek nincsen párja a világban. Az orosz államfő elmondta, hogy a rendszerek hiperszonikusak, módosíthatják pályájukat magasság és irány szerint, valamint hangsúlyozta, hogy a rendszereknek mindegy, hogy van-e az ellenfélnek légvédelmi rendszere vagy nincs.
Oroszország napjainkban egyik legígéretesebb irányvonalának tartja a Bulava tengeri telepítésű rakétarendszer továbbfejlesztését. A Bulava minimum 10 egyéni becélzású nukleáris tömböt hordozhat. A rendszer hatótávolsága legalább 8 km. Oroszország Egyesült Államok feletti fölényének fő tényezője lett bizonyára a Borej típusú atomtengeralattjárók – a Bulava rakétákkal felszerelt Jurij Dolgorukij és a Vlagyimir Monomach – rendszeresítése a hadiflottánál.
A Borej típusú atom-tengeralattjáró sorozatgyártott cirkálóhajó (képünkön), amely az orosz haditengerészet hadászati nukleáris erőinek alapját fogja képezni. Fontos, hogy úgy a tengeralattjárók, mint a rájuk felszerelt fegyverzet és rakéták teljes egészében orosz gyártmány.
Oroszország folytatja a Jarsz RSZ-24-es szárazföldi telepítésű interkontinentális ballisztikus rakéták szétbontakoztatását silós és mobil változatban. Nem kevésbé fontos a nukleáris rakétatámadásról való értesítési rendszerek megújításának folyamata. Az orosz űrvédelmi rendszer részét alkotják a krími „orbitális” komplexumok: a Dnyepr rakétatámadás-jelző rendszer radarállomása és űrszonda-irányító központ Szevasztopol területén.
Oroszország azonkívül kísérleti indításokat valósított meg kommunikációs és navigációs műholdakkal, űrszondák újabb generációit állítja elő. Kutatásokat végeznek vasúti rakétakomplexumok kialakítása terén, amelyek még tökéletesebbek és nagyobb kapacitásúak azokhoz képest, amelyek leszereléséhez olyannyira ragaszkodtak a NATO stratégái a START-II szerződés értelmében. Három éven belül az orosz hadseregnél hadrendbe állított szárnyasrakéták száma megötszöröződik, 2020-ra pedig a mai szint 30-szorosa lesz – állítja Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter.
Mindezen tervek megvalósításának köszönhetően Oroszország nemcsak megőrizheti az erőegyensúlyt bolygónkon, hanem megtarthatja nagyhatalmi státuszát is.
Nyikolaj Malisevszkij/Ruvr.ru

Örményország aláírta az Eurázsiai Gazdasági Unió csatlakozási szerződését

Oroszország, Belorusszia, Kazahsztán és Örményország államfői pénteken aláírták az örmény eurázsiai csatlakozás szerződését. Az Eurázsiai Gazdasági Unió alapszerződését az alapító tagállamok májusban írták alá, és már 2015 január 1-jén megkezdi működését. A szerződés aláírását követően mindhárom alapító tagállam törvénybe iktatta a dokumentumot - legutóbb Belorusszia -, Örményország és Kirgizisztán pedig már korábban jelezte csatlakozási szándékát, a két ország vélhetően még 2015-ben belép az unióba.
Az alapszerződést két részből áll. Első része az unió céljait és lehetőségeit irányozza elő teljes jogú nemzetközi szervezetként, második része pedig a gazdasági együttműködést határozza meg és megfogalmazza a követelményeket az egyes gazdasági szektorok integrációjával kapcsolatban. Az Eurázsiai Bizottság székhelye Moszkvában, az Eurázsiai Bíróságé Minszkben, a pénzügyi szabályozó testület székhelye pedig Almatiban, Kazahsztán volt fővárosában lesz.
Az alapító tagállamok és az újonnan csatlakozó országok jelentős beruházásokat kezdhetnek meg a közös fejlesztési alapból. Miközben a Brüsszel központú Európai Unió a csatlakozás részeként leépíti újonnan csatlakozó tagállamait, hogy azokat üres felvásárló piacként használhassa, az Eurázsiai Gazdasági Unió tagállamai csatlakozásának részét képezi az iparosítás, a munkahelyteremtés és a gazdasági növekedés ösztönzése.
Magyarország és Kelet-Európa más országai a közeljövőben szintén lehetőséget kaphatnak az Eurázsiai Unióhoz csatlakozásra, ha képesek lerázni magukról az elmúlt 25 év atlantista politikáját.
Hídfő.net | Eurázsiai UnióAz Eurázsiai Unió alapító tagállamai és azon országok, melyek a közeljövőben lehetőséget kapnak a csatlakozásra
http://www.hidfo.net/2014/10/10/ormenyorszag-alairta-az-eurazsiai-gazdasagi-unio-csatlakozasi-szerzodeset

Vége a háborúnak Donbasszban!

Alekszandr Zaharcsenko a Donyecki Népköztársaság miniszterelnöke arról tájékoztatott, hogy a Donyecki és a Luhanszk Népköztársaságok képviselői ma megállapodást írtak alá Kijevvel egy demarkációs vonal létrejöttéről.
Фото: AP
Zaharcsenko bejelentette, hogy a megállapodás értelmében a kijevi erők több eddig általuk megszállt települést megtarthatnak.


http://balrad.wordpress.com/2014/10/10/vege-a-haborunak-donbasszban/

Szerbia megbünteti a külföldön harcoló zsoldosokat

Akár tíz évig terjedő börtönbüntetést is kaphatnak ezentúl Szerbiában azok, akik külföldi harcokban zsoldosokként vesznek részt vagy ilyen harcokra zsoldosokat toboroznak.

A belgrádi parlament pénteken ellenszavazat nélkül fogadta el a büntető törvénykönyv erről szóló módosítását.

A módosítás szerint a büntetés azokkal szemben szabható ki, akik külföldön katonai vagy félkatonai szervezetek tagjaiként harcolnak, és nem vonatkozik a nemzetközi szervezetek misszióinak szerbiai tagjaira.

Hat hónaptól öt évig terjedő börtönbüntetéssel sújthatók a külföldi hadszíntéren harcoló zsoldosok, akik magánszemélyként csatlakoztak valamely fegyveres erőhöz. Ennél komolyabb büntetésre számíthatnak azok, akik másokkal szövetkezve, csoportosan vesznek részt a harcokban, rájuk egytől nyolc évig terjedő büntetés mérhető.

Emellett két évtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntethetők azok, akik katonai vagy félkatonai osztagokat toboroznak külföldi harcokra, bárkit ilyen harcokban való részvételre buzdítanak, felkészítik, kiképzik az önkénteseket, illetve pénzt gyűjtenek a kiutazásra és a szükséges felszerelésre. A törvény keze azokat a külföldieket is eléri, akik Szerbia területén szerveznek csapatokat.

Ők kettőtől tíz évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetők. A parlamenti vita során elhangzott, hogy akik jelenleg valamelyik harctéren tartózkodnak - főleg Szíriában és Ukrajnában -, tíz napon belül térjenek haza, hogy ne kerüljenek bíróság elé.
MTI-Ma

Előkészületek a harmadik világháborúra?

Mocsárból kihúzott tank is akad a milícia roncstelepein

Továbbra is nagyszámban állít hadba az orosz népi milícia olyan harceszközöket, melyeket a harcmezőn elhagyatva találnak. Önjáró lövegeket és más harceszközöket is hátrahagynak az ukrán csapatok. Az orosz népfelkelőket ma már első ránézésre nehéz megkülönböztetni az ukrán csapatoktól, mert - miközben a nyugati média orosz katonai jelenlétről beszél - az ukrán csapatok hátrahagyott felszereléseit olyan nagy mértékben tudják hasznosítani, hogy az mostanra szembetűnő a népfelkelők általános megjelenésén is. A milícia egész állandó jelleggel működő telepeket hozott létre a hátrahagyott ukrán harceszközök feljavítására és harcképessé tételére. Roncsautótól kezdve a mocsárból kihúzott tankig minden van ezeken a telepeken.
Hídfő.net | Gyorsjavított tank a milícia kezén
A népfelkelők elmondása szerint nemrég egy T-64-es tankot húztak ki a mocsárból. Négy napon át tartó művelet volt, az első két nap a megfordításával ment el, két nap pedig a kivontatásával, amit zavartalanul tudtak végrehajtani, mivel mostanra az ukrán csapatoktól zavartalan hátországuk van. Az egyik ilyen, Sznyezsnoje környéki javító telep üzemeltetője szerint a harcjárművet benne lőszerekkel és egy ukrán katona holttestével együtt húzták ki, a felszerelések száradása után néhány napba fog telni a javítása, majd küldik is a frontra az ukrán csapatok ellen. Ugyanezen a telepen jelenleg egy BMP felújításán dolgoznak, valamint akad itt három önjáró löveg, és tíz csapatszállító teherautó.
http://www.hidfo.net/2014/10/10/mocsarbol-kihuzott-tank-akad-milicia-roncstelepein

5 óriási hazugság az Eboláról amit a kormány "tol" az emberek elé!

A NaturalNews hírei szerint a kormányok és egészségügyi szervezetek nem valós információkat közölnek az emberek felé, és ezeknek a tévhiteknek adtak hangot.

Az Ebola járvány továbbra is terjed, a megállításával kapcsolatban pedig számtalan információ látott már napvilágot. A NaturalNews hírei szerint a kormányok és egészségügyi szervezetek nem valós információkat közölnek az emberek felé, és ezeknek a tévhiteknek adtak hangot.
Most pedig lássuk ezeket a hazugságokat:
1. Az ebola soha nem fog Amerikába és más országokba átterjedni
Mindez csupán egy nyugtatás a pánik kitörésének megelőzésére, a CDC szerint ugyanis nemrég volt egy ebolás beteg Dallasban. Egy, a járványon dolgozó tudós állítása szerint ez még csak a kezdet, nincs ugyanis semmi, ami gátat szabhat a járványnak. Szerinte minden csupán idő kérdése, és Amerika is a veszélyeztetett országok egyike lesz.
2. Közvetlenül testnedvekkel terjed
Egy felháborító hazugság, ami már számtalan ember életét követelte. Az igazság ugyanis az, hogy az ebola képes levegőben is terjedni, a levegőben lévő aeroszolok, részecskék által. Ezt úgy képzeljük el, hogy ha egy fertőzött beteg egy adott területen tartózkodik bizonyos ideig, távozása után az adott helyen még órákig a levegőben van a vírus. A további fertőzéshez pedig elegendő annyi, hogy egy egészséges ember ugyanazon a helyen megfordul. Mindez magába foglalja a tömegközlekedési eszközöket, a repülőgépeket, az aluljárókat és sok más egyéb helyet. Mint minden vírus, az ebola is képes megsemmisülni napfény hatására, de nem 100%-osan!
3. Ne aggódj: az egészségügyi hatóságok mindent ellenőrzés alatt tartanak
Egy átfogó hazugság az egész, amire a legmegfelelőbb bizonyíték, hogy váratlanul bukkant fel a vírus Amerikában. Valójában az ebola teljesen ellenőrizhetetlen fertőzéssé vált. Obama milliárdokat költött védőruhákra és intézkedésekre a dallasi esetet követően. A zárt ajtók mögött azonban mindenki tökéletesen tisztában van azzal, hogy az ebola egy olyan világméretű járvány, aminek senki és semmi nem szabhat határt.
4. Az egyetlen védelem a vírus ellen a vakcina
Ezzel a hazugsággal több millió embert öltek már meg. A gyógyszeripari cégek már régóta elkezdték árulni a különböző, ritka, védelmet biztosító drága "szereket", holott tökéletesen tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy nincs ellenszer. Ha lenne, már rég elkezdte volna az Egészségügyi Világszervezet az afrikai emberek gyógyítását, biztosítását.
5. A vírus a semmiből jött
Ez a legnagyobb hazugság! Libéria napilapjába egy tudós, Dr. Cyril Broderick írt egy egy oldalas cikket, miszerint az ebola egy genetikailag módosított vírus. Megerősítette, hogy egy amerikai katonai-orvosi ipar biológiai fegyverekkel végez kísérleteket az éj leple alatt a fekete afrikai embereken. Több tudós támasztotta alá ezt az állítást, és jelentette ki, hogy az ebola létrejötte egy rosszul elsült laboratóriumi "baki" volt.



...hogy a földgolyó fellélegezhessen 4 milliárd ember eliminálásának szükségességéről beszélt Panka professzor Texasban egy zártkörű rendezvényen. Az USA politikáját ennek irányba kell végeznie... (Cs.V.)


...és végül...

Szerbia segít kijátszani az Európai Unió szankcióit

Szerbia ipari kamarája üzleti delegációt küldött az Oroszországi Föderációba azzal a javaslattal, hogy folyami kereskedelmi utat hozzanak létre a két ország közt. A szerb hajók a romániai Konstanca felé és más dunai kikötőkbe szállítanák a termékeket, ahonnan elérik az orosz piacot.
Szonja Djurisics, egy a megállapodásban érintett kikötő igazgatója szerint az Európai Unió tagállamai is fokozottan érdekeltek az ilyen jellegű együttműködésben. Annak ellenére, hogy az EU szankciókat léptetett életbe Oroszország ellen, a látszat-politika színfalai mögött a vállalatok (és tagállamok is) igyekeznek megkerülni ezeket a szankciókat. Itt jön képbe Szerbia, ami közvetítő országként szolgál szinte minden nagyobb vállalat és tagállam számára, amely Brüsszel tiltása ellenére továbbra is hozzá akar férni az orosz piachoz.
Szerbia a hazai érdek képviselete mentén kihasználja ezt az előnyös geopolitikai elhelyezkedést, és tudatosan vállalja a közvetítő ország szerepét a szankciót elkerülő európai fél és Moszkva közt. Az elmúlt hét hónap során Konstanca és Szerbia közt több mint 2,5 millió tonna rakományt szállítottak. A kikötő csak az elmúlt egy évben több mint 600 ezer tonna áruforgalmat bonyolított le, beleértve a gabonaféléket és fémkereskedelmet.


http://www.hidfo.net/2014/10/10/szerbia-segit-kijatszani-az-europai-unio-szankcioit

Tudathasítás - A zsidóság ördögi komédiája



I. Látlelet féle...

Kibontakozott a zsidóság világellenes offenzívája. Halálos maszkabál folyik pl. Ukrajnában, ahol "fasiszták", és Közelkeleten, ahol "iszlamisták" írtják az embereket. A CIA szervezte, pénzeli és vezeti őket itt is - ott is. De miért öltik magukra ellenségeik bőrét? Ez a módszer nem ujdonság, ellenkezőleg gyakran alkalmazott csel a zsidó hadviselésben. Azon a bölcs felismerésen alapszik, hogy a megzavart tudatú ellenfél könnyen legyőzhető.

A bibliai példákig nem mennék vissza. Az újkorban a Nagy Francia Forradalom jelszavával - "Szabadság! Egyenlőség! Testvériség!" - kezdődött a dolog.

Cion Bölcseinek jegyzőkönyve így adja vissza e módszer lényegét. "A régmúltban mi voltunk az elsők, akik bedobtuk a néptömegek közé ezeket a jelszavakat: 'szabadság, egyenlőség, testvériség', s őket azóta is sokszor megismételték ostoba papagájok. Az önmagukat bölcseknek képzelő gójok, az intellektuelek a maguk elvontságában mit sem tudtak kezdeni ezekkel a szavakkal, amelyek mindenkor féregként működtek, kikezdték a gójok jólétét, aláásták mindenütt a békét, nyugalmat, egységet és elpusztították a gójok államainak összes alapjait. Hogy kézben tartsuk a közvéleményt, azt össze kell zavarnunk oly módon, hogy addig és annyi egymásnak ellentmondó nézetnek adjunk hangot a legkülönbözőbb oldalakról, amíg a gójok el nem veszítik fejüket ebben a labirintusban...

A fejekben keltett zavartság segíti elő a zsidóknak "kamatozó" zűrzavart. "Forrongást, viszályt és ellenségeskedést kell előidéznünk egész Európában és az Európával fennálló kapcsolatok révén más földrészeken is." Mára azonban túl vagyunk a szavak értelmének kifacsarásán. Az emberek világképének, "történelmi tudatának" erőszakos eltorzításánál tartunk. A tudatmanipulálás "klasszikus" módszerei jól ismertek. A gondolatközlés eszközei (újságok, rádió, televízió, papi prédikáció, stb.) szétválaszt összetartozó, összeköt össze nem tartozó dolgokat; kicsinyíti vagy felnagyítja azok jelentőségét, elhallgat, vagy a légből kap eseményeket.

Ezek hatékony eszközök ugyan, de hatóerejük korlátozott, mint minden intellektuális ráhatásé. Másra van szükség! Olyan tömeges "élményre", amely a megrongált tudat állapoton keresztül a tudatalattiba hatol, ott megtelepszik és onnan irányítja - immár tudattalanul - az egyén és a tömeg gondolkodását, cselekvését. Ilyen élmény, amikor "fasiszták" elevenen égetnek embereket az odesszai szakszervezetek házában. Ilyen élmény, amikor "iszlám harcosok" tömegével lődöznek agyon békés polgárokat, vagy lefejezik nyugati foglyaikat. Mindkettőt buzgón közvetíti a zsidó média.

Itt egy közbevetés.
Talán kevesen gondolnak vissza arra, hogy ZsidóAmerika a gój emberiség elleni totális háborút - az Új Világrend (New World Order) "bevezetésével" - úgy indította el, hogy a "háborús okot" maga teremtette meg. Tette ezt oly módon hogy felrobbantotta a World Trade Center tornyokat és terrorista merényletnek tüntette fel. Írtam erről annakidején, de nem értettem magam sem, miről is van szó tulajdonképpen. A provokatív önmerénylet mint háborús ok évezredek óta bevett módszer. Ezt a piszkos ügyet kísérteties fénnyel világítja meg az a körülmény, hogy ZsidóAmerika egyáltalán nem igyekezett e sajátos "összeesküvés elméletet" hihetővé tenni. Az 1-es és 2-es tornyokkal egyidőben felrobbantották ugyanis a 7-est is, amelynek közelében sem járt repülőgép mikor összeomlott. A fenti írásom erről a következőket tartalmazza. "Ez Amerika történetében az első acélszerkezetű épület lenne, ami - úgymond - tűz következtében dől össze. Itt is berobbanással kezdődött, de másképp, mint az 1-es é s 2-es tornyok esetében. A robbantás hat és fél másodperce (!) alatt megsemmisült többezer titkos akta a szervezett csalásokról. Közöttük voltak a Worldcom és az Enron óriáscégek óriásbotrányainak aktái is, valamint a 70 milliárd dolláros californiai áramcsalás, iratai, stb." Azóta hozzáértők és laikusok százai rágódnak a rejtélyeken. A végeredmény mindenkinél azonos. A repülőgépek becsapódása, ill. a kerozin-robbanás által okozott szerkezeti sérülések nem idézhették elő a drámai összeomlást, az égő kerozin hője pedig nem emészthette el az irdatlan acél és beton monstrumok több százezer tonnányi anyagának csaknem száz százalékát, márpedig ez történt. És mit tett ráadásul ZsidóAmerika? "Hittételként" definiálta és kényszerítette az emberiségre a "terrorista merénylet" teóriát! Ugyanúgy mint a Tóra nyilvánvaló hülyeségeit. A legveszélyesebb merénylet áldozata a józan ész és a gondolatszabadság lett. Ebből, ez után következett minden...

Mindez persze a világért sem jelenti azt, hogy legalábbis a két magastorony ellen ne követtek volna el (kamu) merényletet az Al Kaida terroristák, Csakhogy ezt a CIAforgatókönyve szerint tették. Közbevetőleg megjegyzendő, hogy a Pentagonba biztosan nem Boeing 767-es, hanem egy annál sokkal kisebb repülőszerkezet csapódott. A "hős utasokkal" lezuhant másik gépnek, ill. utasainak sincs semmi nyoma azon a prérin, ahol vegyes ócskavasat talált csupán a "tényfeltáró" bizottság. Az 1-es és 2-es toronyba valóban öngyilkos merénylők vezette gépek csapódtak. Olyan merénylőkről van szó, akiket szászszámra képez ki, hülyít meg és vezényel a halálba az Al Kaida. Sok adat van arra, hogy az ilyen tipusu merényletek logisztikai bázisa Szaud Arábiában van. Korántsem véletlen, hogy Oszama bin Laden is szaudi milliomos (volt). Az egyik Boeing pilótája Mohamed Atta még végrendeletet (önvallomást) is tett, hogy minden klappoljon. Nem rajta múlott, hogy semmi se klappol.

A tornyok elleni merényletet követő történések hátborzongató mértékben hasonlítanak azokhoz, amelyek színtere most épp Irak és Szíria. Mi is a hasonlóság? ZsidóAmerika korlátlan háborút indított Afganisztán ellen. Azt állította, hogy Oszama onnan irányította a merényleteket, mivel Afganisztán ad menedéket neki. Most az ISIS miatt bombázzák és támadják rövidesen szárazföldön is Irakot és Szíriát. (Úgy lehet holnap Iránt.) Ezen "iszlamis ta szélsőségesek" azonban ugyanolyan CIA ügynökök, mint Oszama harcosai voltak. Ugyanolyan szerepet játszanak, mint háborúban az ellenség területére ledobott, vagy beszivárgott felderítők akik bejelölik a légierő, a rakétaerők és a tűzérség célpontjait, majd helyesbítik a pontatlan tüzelést.

Az egészben az a szép, hogy ZsidóAmerika a jelek szerint totálisan destabalizálni akarja Európát - Nyugat Európát is! Ehhez a művelethez pedig felhasználja azokat az európai terroristákat, akiket Szaud Arábiában képeztek, Irakban vagy Szíriában "edzettek", majd visszaírányítanak "hazájukba", hogy Európa is irakizálódjék, ill. szíriaizálódjék.

Hogy ez lehetetlen? Ugyan! Gondoljanak csak vissza, hogy indult a közelkeleti infernó? ZsidóAmerika ágensei "arab tavaszt" hirdettek, hogy a diktátorok által elnyomott népek megízlelhessék a "szabadság, egyenlőség, testvériség" gyönyöreit. Nos megkapták. (Arab tavasznak nevezik a 2011 elején kirobbant kormányellenes tüntetéssorozatokat, amelyek az arab államokban törtek ki. Az elnevezés a 'népek tavasza' elnevezés után terjedt el, amely az 1848-as forradalmakra utalt.) Azóta földi pokolként lángol az egész Közelkelet. A gójok azonban a maguk állati értelmével nemhogy nem képesek, de nem is hajlandók észreven ni az események mögött a zsidó felforgatást.

Visszatérve a közelmult eseményeire
Felvetem a kérdést : mondhatjuk e, hogy a zsidók antiszemita álarcban fellépve tulajdonképp az antiszemitizmus ellen harcolnak, ilyen vagy amolyan gójok ellen? Igen, szerintem mondhatjuk, mert erre elégséges alapunk van.

Az újkori antiszemitizmusnak három nagy történelmi ága van: a fanatikus német nácizmusban kiteljesedő európai antiszemitizmus, a néplélek legmé lyéig gyökerezett orosz (szláv) antiszemitizmus és az iszlám népek fundamentális antiszemitizmusa.

Ezen izmusok működését a történelmi eseményekbe illesztve a következőket látjuk.

A német antiszemitizmusra súlyos csapást mért a második világháború. Prófétája Berlin romjai alatt önkezével vetett véget életének. A későn ébredő orosz antiszemitizmus időlegesen hamvába holt, amikor Sztálint környezetének zsidó maffiája "meghalasztotta". Az iszlám antiszemitizmust az ostoba vallási bigottság repedésénél sikerült az egymást pusztító siítizmusra és szunnitizmusra hasítani. Ezen csodálkoztam és szörnyülködtem "A politikai Iszlám végnapjai" c. írásomban. Akkor már kapiskáltam, hogy milyen szerephez jutott a zsidó világhódítás segítésében a szunnita (!) Szaud Arábia, a zsidó imperializmus láncos kutyája és első számú szponzora.

A vallás és a politika nagyon fontosak, de mint felépítményi elemek a gazdasági alapok függvényei. A XX század négyfajta gazdasági modellt hozott lét re. A nemzeti alapokon nyugvó német, az orosz, a kínai, valamint a nemzetközi kapitalista (zsidó) modellt. A nemzeti gazdasági modellek megalkotása "zsarnokok" műve. A német nemzeti szocialista modell Hitler, az orosz szocialista modell Sztálin, a kínai kommunista modell Mao alkotása. Ezt úgy kell érteni, hogy e három nagy nép grandiózus műve egyben véreskezű diktátoraik életműve is.

Mind a diktátoroknak, mind életművüknek "utóélete" van, amely kihat a világ folyására. Vegyük sorra ezeket.

Hitler "találta fel" azt a politikai, társadalmi, gazdasági modellt, amelyet a normálisan gondolkodó utókor ma is sikertörténetként könyvel el. Egy régebbi írásom tartalmaz bővebbet erről. A hitleri szisztéma alapja zsidómentes(itett) társadalom, ill. gazdaság volt. Ez az egyetlen (!) olyan modell, amelynek belső forrásokból sikerült előteremteniea népszaporodás, népjólét, szociális gondoskodás, közbiztonság, honvédelem, stb. költségfedezetét. Hitler nem írtotta a német népet!

A majdanon ordítozó, gyújtogató, gyilkoló "jobbszektoros" lúdtalpas zsidó bandi ták persze nem lengették kezükben a Mein Kampfot (mint Mao ifjú gárdistái a kis piros könyvecskét). Ettől függetlenül a "habent sua fata libelli" törvénye szerint e könyvnek mégis megvan a maga utóélete. Népszerűsége, kiadásainak száma eléri, vagy meghaladja a Bibliáét, holott a Biblia a támogatott a Mein Kampf pedig az alig türt, ill. tiltott kategóriában tengődik. [Hogy mennyire megfekszi ez a könyv a zsidó gyomrokat, kiderül abból, hogy a szarházi Navracsicstól az EU maghallgatáson egy nála még nagyobb szarházi azt kérdezte, kötelező olvasmány lesz e Magyarországon...] Ennek ellenére a tudatba és a tudatalattiba a "náci fenevad" képét vésik bele, amelyet természetesen Hitler szimbolizál.

A világzsidóságnak minden mesterkedés ellenére számolnia kell a "nácizmus" újjáéledésével, azaz elemi érdeke az eszme, az emlék és gyakorlat lejáratása. Ez hosszú távon kudarcra van ítélve.

Máris van gyakorlati példa a zsidómentes gazdasági modell életképességére. A 91 éves Li Kuan Jú "diktátor" által létrehozott Szin gapúr államról van szó, amely a hitleri modell sajátságos továbbfejlesztése. Ajánlanám erről szóló cikkemet a belterjesebben érdeklődő olvasók számára.

De térjünk vissza az államalapítókra.

Hitler "bűnös Németországát" a zsidóság nem sújtotta olyan súlyos politikai és gazdasági szankciókkal mint az első világháború után Wilson zsidajai tették Wilmos császár Németországával, amely élni hagyta a "hátbadöfés" . (dolch stoss) patkányait: a zsidó szociáldemokráciát, újságírókat és a hadiszállítókat. Türték, sőt elősegítették hogy a Holokauszt bűnös népe ismét gazdasági nagyhatalommá váljék. Nem terhelték háborús jóvátételekkel, sőt feltángálták a Marshall segéllyel. A zsidó kárpótlást mellényzsebből kifizette. Mégis jó vásárt csináltak vele. A zsidóság markába hullott az egész ország. A nemzettudatot úgyszólván kiírtották a német agyakból. A nemzeti érzület leghalványabb megnyilvánulását is kiméletlen szigorral üldözik. Az ottani légkörre jellemző, hogy a két hírhedt hungarofób zsidó: Kertész Imre és Konrád György a merkeli demokrácia milliőjében érzi csak jól magát. Ezt kiegészíti a nácitlanítási program. "A Hitler utáni Németország a kezdetektől elkötelezett a náciellenes ismeretterjesztő és oktató tevékenységek támogatása mellett. A szélsőjobboldal visszaszorítását célzó programok Németországban holisztikus alapon működnek, azaz működtetésükbe mind regionális, mind tartományi, mind szövetségi szinten igyekeznek bevonni a társadalom minden szegmen sét, az iskoláktól és egyházaktól kezdve, a civileken át, egészen a gazdasági szereplőkig. A ma érvényben lévő stratégia 2001-es kidolgozása óta a kor mány 1,2 milliárd eurót költött a különféle emberi jogi, tolerancia, integrációs vagy a radika lizmussal szembeni társadalmi ellenálló képességet növelni hivatott projektekre." Merkel Németországa ma az Oroszország (közvetve Európa) elleni zsidó diverzió fő támaszpontja.

Úgy tűnik,Németország került legmesszebbre a Hitler által létrehozott nemzetiszocialista eszmei és gazdasági alapoktól. Morfondíroztam erről már korábban is. Akkor így láttam a dolgokat. "Summa - summárum, a zsidótőke pár év alatt kicsinálja Németországot ha hagyja, hogy a Wall Street sakterei elfolyassák a vérét. A kérdés ennélfogva úgy vetődik fel: "quo vadis Deutschland", azaz merre merre tovább Németország? Úgy gondolom, ha Hitlert, esz méit, életművét lassan helyére teszi a világ, ennek előbb - utóbb meg kell történnie Németországban is."

Oroszország
Oroszországban másképp csinálták. Sztálin pogárháborúval, tömegterrorral "inspirálta" az oroszokat és a "testvérnépeket" arra, hogy vérük és verejtékük hullatásával létrehozzák egy szuperhatalom gazdasági alapjait.
A sokat szenvedett oroszok mégis merőben másképp értékelik a történelmmüket, mint ahogy tőlük elvárható lenne. Az orosz közvéleményben látszó lag paradox, vagy inkább bizarr, tudatfolyamatok indultak és erjednek ma is. Az oroszok nagy általánosságban elismerik hogy a nagyhatalmi státus eszmei és anyagi alapjait Sztálin kegyetlen diktatúrája hozta létre. Viszont Sztálin javára írják, hogy - ha nem is kellő időben - felismerte a zsidóveszélyt és megpróbált tenni ellene. Ez a gondolatfolyamat egybeesik Hitler és Sztálin együttes szerepének újraértékelésével. Erről ugyanott a következőket írtam. Oroszországban ez a folyamat meglehetősen előre haladott. Olyannyira hogy egyes zsidó varjak már Oroszország fasizálódásáról kárognak. Egyi kük Szemjon Reznyik, "Oroszország fasizálódása" c. könyvével. A könyv ismertetése nem célom. Egy tanulságos párbeszéd töredékét azonban ideillesztem. Az interju Alexandr Barkashovval készült annak apropóján, hogy az általa alapított szervezetbe, a z RNU-ba, (Russian National Unity) katonai és tengerészeti iskolák egész osztályai, valamint fiatal katonatisztek és ipari dolgozók tömegei kivánnak belépni. Barkasov tiltakozik az ellen, hogy fasisztának tekintsék. Kijelenti "...náci vagyok. A nácizmus a nemzeti felemelkedés és társadalmi felemelkedés ... Egyenruhám ujján nem stilizált, hanem valódi horogkereszt van. Hitlert a német nemzet és az egész fehér faj nagyszerü hősének tartom." [Id. mü. 215. old.] Ez az érem másik oldala. Az orosz utca orosz embere túlné zett, túllépett a barbár Barbarossa reinkarnációját megtestesitő Hitleren és felismerte benne azt ami túlmutat az "epizodikus" Hitleren."

Most e cikk írásakor úgy éreztem, érdemes ismét belelapozni kissé ebbe a könyvbe. Barkashov a fent idézett ínterjúban még a következőkről is beszélt. "Nem vagyok fasiszta, náci vagyok. A nácizmus nemzeti felemelkedés és társadalmi igazságszolgál tatás. Szervezetünk a nemzetiszocializmuson (!) alapul. [215. old.] Fontos kiemelni, hogy Barkasov szervezete a "hírhedt" Pamjaty (Emlékezet) testvérszervezete. A Pamjaty egyik ága az Ortodox Nemzeti Hazafias front. Ennek vezetője Alexandr Kulakov, a leninizmus és a sztálinizmus viszonyrendszerét jellemezte klasszikus tömörséggel eképp. "Legfőbb hadvezérünk Sztálin törte meg először a véres leninista őrök gerincét. Sztálin volt, az első aki felemelte a kardját a 'kozmopolita bolsevizmus (cionizmus)' ellen. Az ő indítéka, a cionizmus elleni küzdelem még mindíg él a világban." [106 old.]
Ez a tömör mondat talán élesebb fényt vet a leninizmus ls a sztálinizmus viszonyára, mint Sztálin ezt tárgyaló műve. A Pamjaty "magyar" (Magyar Nemzet) értékelése is tanulságos. "Az Emlékezet (Pamjaty) - a mai napig a legerőteljesebb antiszemitizmust terjeszti. Kiváltképp az orosz dumában akadnak képviselők, akik nyíltan tesznek olyan megjegyzéseket, amelyeket ma Nyugat-Euró pában senki sem 'merészelne' kiejteni a száján. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy számos helyen, különösen az Emlékezet szerve zetében a falon még mindig Adolf Hitler képe lóg. Itt azt az elméletet hirdetik, hogy Hitler és Sztálin az elmúlt évszázad két legnagyobb államférfia volt, azonban a zsidóknak sikerült elérniük, hogy egymás ellen uszítsák őket Oroszország és Németország tönkretételére."

Kótyagos obskurus csoportocskákról van szó? Nem! Milliós tömegszervezetekről, amelyben a magasan képzett értelmiségiek társadalmi számarányuk nál jóval magasabb százalékos arányt képviselnek. Mélyen beágyazódottak a hadsereg soraiba, ideértve a tisztikart és a tisztképző iskolákat is.

Valóban, a kozmopolita - azaz zsidó - bolsevizmus a cionizmus Oroszországra adaptált változata. Ezt Sztálin mindenestől kiírtotta. Máshol máskor írtam arról, miként próbálta Sztálin a cionizmus elleni harcot a zsidókérdés végleges megoldásává (Endlösung) továbbfejleszteni.

Közben Reznyik óta a zsidó taktika változott az orosz antiszemitizmus és az ehhez kapcsolódó sztálinizmus kezelése kérdésében. A másik klisét, az agyonhallgatást vették elő. Amit nem dícsér vagy nem szid a zsidó média, az nem létezik.

Az igazságot kikaparó tyúk szerepét ezúttal az ukrajnai zsidópuccs és annak következményei: a kelet ukrajnai népírtó háború és a harc kohójában szüle tett "Új Oroszország" körüli események ill. jelenségek játszották. Azt hiszem a leghülyébb keleten élő ukrán és orosz is teljesen tisztában van azzal, hogy maga a cionista rém támad asszonyaik, gyermekeik, otthonaik ellen. Csak hogy - és itt a poén - a hajdan gyűlölt nácik maskarájában! Ki nem hülyül bele ebbe? Kelet Ukrajna népe nem hülyült bele! Harcolnaka kijevi zsidócsahosok ellen és miért harcolnak? Na miért? A putyini "oligarcho-kapitalizmusért"? Egy frászt! Egy nemzeti (!) bolsevista Oroszországért. (De már ez a fogalom is el van mázolva. L. lentebb.)

Meggyőződésem, hogy a "Nagy Oroszország" lakosságának döntő többsége velük és nem Putyinnal, a ravasz, sunyi oligarchával ért egyet.

Napjaink témához kapcsolódó eseménye egy meghíúsult látogatás, ill. "ideológiai" szimpozion, amelyet Vona/Zázrivecz szeretett volna megrendezni. Az egyik korreferens Gyöngyösi Márton lett volna. A sajtóban az alábbi felkonferálás jelent meg... "Az amerikai székhelyű, hazafias szervezet National Policy Institute október 3. és 5. között konferenciát akar(t) szervez ni Budapesten. A konferencia előadói között lett volna Alexander Dugin, a közismert radikális orosz hazafi, a Nemzeti Bolsevik Párt, az Eurázsia Párt egyik alapítója. Dugin, a Lomonoszov Egyetem Izrael-barát, szabadkőműves professzora, aki az orosz elnök, Vlagyi mir Putyin egyik ideológusa volt. Nemzeti bolsevik címert is terve zett...
Brrr... Hogy is van ez? Hogy lehet egy ember egyszerre ennyiféle? A magyarázat pofonegyszerü. Dugin és "elméleti munkássága" a zsidó agy-hülyítés (tudathasítás) egyik mozzanata, egyben tárgyi bizonyítéka.

Ha a konferenciát megrendezik és a résztvevők "világos képet" nyernek a világhelyzetről és Dugin politikai világképéről, képzeletükben egy "zsidó sas" jelenik meg, valahogy ilyenformán. Erről mindenki egyből tudja, merre is tart Oroszország... Vagy mégsem?

Mivel a politikát nem a Dugin féle csepűrágók, hanem a politikusok irányítják, hacsak meg nem döntik, ill. gyilkolják őket. Essék tehát szó - sokadszor - Putyinról.

Máris leszögezhetjük, semmi sem áll tőle távolabb mint a nemzeti bolsevizmus. Ám ami a nemzetközi bolsevizmust, vagyis a cionizmust illeti, hát nem is tudom... Azt már elárulta, hogy szíve ügye a legkisebb zsidó sérelem felkaro lása is. A nemzetközi rabbi küldöttség legünnepélyesebb fogadása alkalmával az egyik pofátlan rabbi így lamentált. "Az nem fordulhat elő, hogy emberek manipulálják a vallást azért, hogy másokat lemészárol janak. Kérem, Izrael népe nevében: vessen véget az erőszaknak". Putyin így válaszolt. "Támogatom Izrael harcát, és törekvését, hogy megvédelmezze polgárait. Én is hallottam a felkavaró hírt a három (!) fiatal megrendítő meggyilkolásáról, ami tűrhetetlen cselekedet volt, kérem, adják át részvétnyilvánításomat a családoknak, tette hozzá, utalva a 'Hámász terroristák' által júniusban elrabolt három fiú kivégzésére." Napjainkban a zsidó- puccsista kijevi rezsim elállatiasodott hadserege ezrével gyilkolja Új Oroszország ukrán és orosz (!) lakosságát. T ele van nak a hullaházak, de Putyin még nem jutott el odáig sem, hogy a szen vedő országot nevén nevezze. Viszont szívélyesen szorongatja Poro senkó véres mancsait és sötét konspirációkat sző vele.

Valami nagyon nincs rendben Oroszországban. Bízom abban, hogy az orosz nép idejében felismeri a veszélyt és nem engedi meg csaknem örökös elnökékek, hogy egy fővel gyarapítsa a honvesztők (Gorbacsov, Jelcin) dicstelen klubját. Remélem az orosz nép a múltat azzal a pragmatizmussal szemléli, ill. rendezi, ahogy ezt a kínaiak tették, teszik.

Kína
Kína látszólag kivűlmaradt a kapitalista világrendszeren. Látszólag, mert milliárdnyi szállal kapcsolódik hozzá. Amerikával olyan (sziámi) ikerpárt alkot nak, amely belehalhat ha megpróbálják szétoperálni. És mégis, e műtét alighanem sorra kerül. Lentebb kitérek rá, miért.

Kína kommunista vezetése úgy döntött, tovább halad a maói uton. Ehhez azonban az utat ki kellett egyengetni és "restaurálni" kellett Mao történelmi alakját. Részletesen foglalkoztam ezzel korábban. Mao úgy vélte, hogy a kommunista állam is lehet "jó gazda" és a haladásnak a "liberális" kapita lizmus nem az egyetlen útja. Kína "önerőre" támaszkodott, azaz nem gyarmatosított egész kontineseket, nem írtott ki, ill. nem hurcolt rabszol gaságba egész népeket. Csakhát így "önerőből" csaknem százmillió kínai halt bele abba, hogy végrehajtsa az eredeti tőkefelhelmozást, létrehozza az iparosítás, meg a kollektivizált mezőgazdaság anyagi alapjait. Olvastam régebben valahol, hogy az energiater melést és az öntözéses "nagyüzemi" mezőgazdálkodást szolgáló létesítményekre Mao idején több munkaórát fordítottak, mint Kína többezeré ves fennállása alatt összesen. A Nagy Fal felhúzásánál felhasznált élőmunka mennyisége pedig egyenesen eltörpül mellette.

Voltaképp ugyanezt cselekedte Sztálin is. Nem vitatható, hogy a világhatalmi státus gazdasági alapjainak létrehozása az ő könyörtelenségének eredmé nye. Ez az ő esetében is azt indokolná, hogy bele-helyezzék a történelembe, mint Maót. Ez a feladat az utódokra hárul, de ezt a feladatot Putyin aligha fogja már elvégezni. Mennél több pólón jelenik meg fekete szemüveges arcmása, annál kevésbé. Erkölcsi és politikai presztizse ugyanis zsugorodik, mint Balzac regényében a szamárbőr.

Említendő, hogy a kommunista Kína és a náci Németország a magántőkék és a magántőkések problémáját hasonló módon kezelték. Mindkét diktatúra különbséget tett az "idegenszívü" és a "hazafias" tőkés között. Az "idegenszívűeket" Németországban zsidóknak, Kinában komprádor burzsoáknak titulálták. Sorsuk nagyjából azonos módon alakult. Vagyonukat elvették, őket pedig vagy kiírtották, vagy kiüldözték az országból. A "hazafias" burzsoáziát pedig beillesztették az ország termelési rendszerébe úgy, hogy profitjuk "méltányos" hányadával hozzá kellett (kell) járulniuk a közterhek viseléséhez, különös tekintettel a népjóléti kiadásokra.

A kínai és orosz út lényeges különbségei most - a zsidó világimperializmus frontális támadása idején - válnak meghatározókká. Kinába a zsidók nem csupán azért nem tudnak feltünés nélkül beszivárogni, mert gajmós orruk, göndör szőrzetük és lúdtalpuk nagyon elüt az ázsiai raszz faji jellegzetes ségeitől. Nem is azért, mert fajtájuk - Herzl Tivadar által megénekelt - jellegzetes szagára az ázsiaiak szaglása erősebben reagál. Azért nem tudnak beszivárogni és bennragadni, mert élősködő nyomúlásukat a kínaiak nem tűrnék el.

A zsidó felforgatással szembeni ellenálló képességet a korábbi Tien An Men téri "vérengzések" és most a legutóbbi hong-kongi események mutatják. Megpróbálkoztak zsidóék a bársonyos forra dalommal, meg a "diák nyugtalankodással" Kínában is. De ott időben "lekezelik" ezeket a tüneteket! Korábban még tankokat vonultattak fel és lőttek. És most, nézzék csak, úgy kezelik a hőzöngőket, mint a detoxikáló állomások kedvesnővérei a dühöngő idülteket - elegáns frizurával, kesztyűs kéz zel... Más kérdés, hogy az állomásról milyen kezelés eredményeképp távozik gyógyultan (!) a kis (kúrva) "beteg".

Nem azért mondom, de Putyin úr - az ex kágébés - hagyta, hogy egy maroknyi őrjöngő zsidó elragadja Oroszország mellől Ukrajnát. Majd kezet rázott és leült kvaterkázni a szadista zsidó tömeggyilkossal Porosenkó "kollegával" és ki tudja mit főznek ők ketten most is. A hőzöngős kislányokról jut eszembe, hogyan kezelte Putyin a Pussy Riot ribancok, meg a FEMEN szukáinak ügyét, de ezt most hagyjuk.

Summa summárum a zsidó világ-kihívásra a putyini típusú "oligarcho-demokráciák" képtelenek megfelelő választ adni, mert a nem kezelt fertőzés ebben gátolja őket.

2014.10.10

Sz. Gy.

Folytatása következik! [II. Mi akadályozza a gój népek összefogását?]
http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Tudathasitas/Tudathasitas.htm

A donbasszi harcok tegnapi – késő délutántól ma reggelig – változó intenzitással zajlottak.

A valcmanista latortüzérség rakéta sorozatvetőkkel lőtte késő délután a donyecki repülőteret. Donyeck Kijbisev és Putyilov kerületének lakótelepeit több gránátbecsapódás súlytotta kora este. A városi tanács jelentése szerint három civil meghalt.
Gorlovka, Majorszk és Bahi térségében kora este rövid ideig tartó tüzérségi párbajok zajlottak.
Scsasztyje határában a népköztársaságiak hidat foglaltak.
Krasznoarmejszk mellett a népfelkelők megtámadták a valcmanisták konvoját. Tizenhét lator fűbe harapott. Ugyanakkor elesett a rajtaütő csoport parancsnoka Szergej Racsov.
A déli frontszakaszon Novoazovszk térségében a népköztársaságiak már a tenger felőli oldalt is biztosították, ezáltal a közlekedés Mariupol irányába zavartalan lett.
09.10.2014. | Все сводки от ополчения за текущие сутки. Обновлено 5 минут назад... (Теперь и с мобильного)
El is indult a kikötőváros felé a népköztársaságiak igen komoly erőt jelentő harckocsikonvoja.
09.10.2014. | Все сводки от ополчения за текущие сутки. Обновлено 5 минут назад... (Теперь и с мобильного)
http://balrad.wordpress.com/2014/10/10/viszonylagos-csend-donbasszban/




Nyalókakirály udvartartását igencsak rosszul érhették azok a washingtoni és brüsszeli hírecskék, miszerint az EU – NATO latorszövetség elállni látszik – legalábbis egyelőre – a donbasszi hódítás finanszírozásától. Persze ez a fajta “verébcsiripelés” még nem teremtett nyugalmat Donbasszban, ahol azért a mérkőző felek boldogan ütik – vágják egymást. (Bár ami a boldogságot illeti, az csak a népköztársaságiakra érvényes megállapítás. A valcmanisták számára eléggé elkeserítően indult a mai nap Donbasszban.)
Reggel Szcstyasztyjétól hat kilométerre Sztarij Ajdar falunál a milicisták egy híd “kifelejtésével” megkerülték Nyalókakirály tegnap este igen aktív latortüzérsét. Harckocsikkal egyszerűen átvágtak a Szeverodonyeck medrén, és rettenetes pusztítást vittek végbe a megdöbbent latrok között. Tucatnyi “GRAD” és ugyanannyi tarack került a havárialistára kilenc órára. Futott a sok pribék, ki merre látott. (Már amelyiknek megadatott a futás lehetősége! A beszámolók szerint mintegy nyolvan ma már nem kér ebédet!)

Alcsevszk, Perevalszk és Bjelokurakino máris érzik ennek a rajtaütésnek az áldását, hiszen a ma széjjelzúzott brigantibanda állandó fenyegetést jelentett számukra.

Makejevka lakossága a népköztársaságiak figyelmeztetésére néhány elszánt helyi lakos kivételével elhagyta a várost. Beszámolók szerint Makejevka most olyan képet mutat, mint a csernobili baleset után a kiürített Pripjaty!
A Donyeck és Gorlovka között fekvő városban már csak a latrok rettegnek, mert érzik, hogy valami készülődik.


http://balrad.wordpress.com/2014/10/10/nyalokakiralyek-nem-orulnek/