2024. január 18., csütörtök

Igazat mondok!

Dr. David Martin: Létezhet ekkora gonoszság?

Forrás: The Great Setup with Dr. David Martin (részlet)
https://www.uimedianetwork.com/293543/the-great-setup-part1-nologin.htm

Oroszországnak elfogadhatatlan Amerika stratégiai stabilitás-javaslata

Moszkva, 2024. január 18. csütörtök (MB)

Az Egyesült Államok decemberben írásban foglalt javaslatot terjesztett Oroszország elé a hadászati stabilitásról. Moszkva elfogadhatatlannak minősítette az amerikai javaslatot, és 2021. december 15-i biztonsági szerződéstervezetét szegezte vele szembe – jelentette a Magyar Békekör tudósítója csütörtökön.

„A 2021. decemberében előterjesztett orosz biztonsági javaslatnak nincs alternatívája, a témáról már mindent elmondtunk. Konkrét javaslatokat terjesztettünk elő, amelyekkel elháríthatták volna a jelenlegi konfliktust, és megmenthettük volna Európa gazdaságát, amelyet az amerikaiak most lendületesen és hatékonyan fektetnek padlóra” – közölte Szergej Lavrov orosz külügyminiszter csütörtökön Moszkvában.

Az oroszok biztonsági javaslatuk első pontjában leszögezték: Ki kell zárni a NATO terjeszkedését és Ukrajna bevonását a NATO-ba.

Az orosz biztonsági javaslatot a Nagy Babiloni Szajha európai országai lesöpörték az asztalról, az Egyesült Államok pedig megpróbálta szétdarabolni, jóllehet Moszkva tudatta, hogy egységes egészként kell kezelni. Oroszország azt követően avatkozott be katonailag Ukrajnában, hogy a Nyugat elutasította biztonsági követeléseit.

Lavrov szavaiból kitűnt, hogy Washington legújabb, tavaly decemberi előterjesztésében sem mutatott hajlandóságot az orosz biztonsági igények kielégítésére, s Moszkva ezért minősítette elfogadhatatlannak az amerikai javaslatot.

Az orosz külügyminiszter azt mondta, hogy a Nyugaton múlik, mikor ér véget az ukrajnai konfliktus.+++

Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2021/12/17/oroszorszag-a-kelet-europaba-telepitett-nato-csapatok-es-fegyverzetek-kivonasara-szolitotta-fel-a-nyugati-szovetseget/

Kiadta: Magyar Békekör

Makó-Gyöngyös után Salgótarján Emberek ébresztő, vagy megvárod, hogy téged is kidobjanak az állásodból ?