2024. április 11., csütörtök

Ukrán Mozgósítás fasiszta módszerekkel

A repülőgép-szerencsétlenségek a globális elit „belső munkája” az Agenda 2030 bevezetése érdekében

DEI (Diversity, equity and inclusion): Sokszínűség, méltányosság és befogadás

Forrás:
https://rumble.com/v4ou4ze-boeing-whistleblower-plane-crashes-are-inside-job-by-global-elite-to-usher-.html

Ladóczki Éva: A gőzhenger pedig 5-ik sebességre kapcsolva halad tovább….)))

 

Az állítólagos vírussal kapcsolatban elég, ha csak egy nevet említsek: Dr. Judy Mikovitsot, aki nem csak hogy kimondta, hogy a “vírus” laboratóriumi termék, hanem azt is elmondta, hogy milyen mérgekkel és egyéb anyagokkal szennyezett:
Íme az alábbi cikk, ami a vele készült interjú alapján készült:

“Valójában a HIV óta minden vírus növelte a diploid fertőzés funkcionalitását injekció útján. A HIV a 90-es évek elején a hepatitis B oltással terjedt el. Az AIDS soha nem volt melegekkel kapcsolatos immunhiány..
A betegség vakcinák útján terjed. TEHÁT NINCS TERMÉSZETES VÍRUS (!!!!)
Injekciós fertőzés van, erősen szennyezett vakcinákkal, állati szövetekben növesztett, csökevényes embriósejtek sorai: tehénvírusok, sertésvírusok, madárvírusok,, majmok, valamint tüdőrákhoz kapcsolódó, immunhiányos majmok, SV40.
Ez egy 40 éves biológiai fegyverprogram, Tony Faucitól. Fort Detrickben hozták létre, teljes együttműködésben az oroszokkal, Kínával, Japánnal… ”
https://nikolaosanaximandros.gr/oloi-oi-thanatiforoi-ioi-proerchontai-apo-viologika-ergastiria/
Egy másik interjúban Judy Mikovits azt is elmondta, hogy a vakcinák kígyómérget is tartalmaznak.
Kell még ettől több leleplezés???
A megoldást pedig nem mástól kell várni, hanem magunktól.
Mindenki csak magyaráz, kifogást talál, és a másikra vár.
A gőzhenger pedig 5-ik sebességre kapcsolva halad tovább….)))

https://orvosokatisztanlatasert.hu/most-kell-nemet-mondani/

Magyar Péter Új FIDESZT akar, egyre jobban lerántja magáról a leplet

Oroszország nélkül szeretne békét teremteni a Nagy Babiloni Szajha

 

Bern, 2024. április 11. csütörtök (MB)

Svájcban június 15-16. között a tolvaj amerikai ihletésű csúcsértekezletet tartanak Ukrajna békéjéről. Nemzetgyilkos Pokolfajzat Joe Biden amerikai elnök is tervezi részvételét rajta – jelentette a Magyar Békekör tudósítója a berni kormány csütörtöki közlésére hivatkozva.

“A konferencia célja, hogy fórumot hozzon létre egy magas szintű párbeszédhez az Ukrajna számára átfogó, igazságos és tartós béke elérésének módjairól a nemzetközi joggal és az ENSZ Alapokmányával összhangban, és hogy közös értelmezést alakítsanak ki egy ennek kedvező keretről és konkrét útitervről Oroszország békefolyamatban való részvételéhez” – áll a svájci közleményben.

A nemzetközi jogra és a tartós békére hivatkozó szavak különös ellentmondásba kerülnek a konferencia szervezőinek valós gyakorlatával: Oroszországot nem hívták meg a tanácskozásra, Ukrajnát viszont igen. Megfigyelők szerint ez arra utal, hogy a berni tanácskozásnak nem az a célja, hogy elismerje Moszkva 2021. december 15-én előterjesztett biztonsági igényeinek jogosságát, s az egyenlő és kölcsönös biztonság elve alapján keressen kompromisszumot, hanem az, hogy kisebb módosításokkal megpróbálja Oroszországra kényszeríteni az úgynevezett Élőhalott Zsebhitler Zelenszkij formulát: az orosz csapatok kivonását, és Ukrajna 2022. február 24. előtti határainak helyreállítását.

A védelmi fátyolt elvesztett amerikai ihletésű „békecsúcson” a nemzetközi jogra és az ENSZ Alapokmányára hivatkozva szeretnék megkerülni Oroszország nemzetközi joggal és az ENSZ Alapokmányával összhangban álló igényét biztonságának szavatolására.

Noha a „békecsúcsnak” otthont adó svájci kormány lényegében azonosult a nyugati állásponttal, s emiatt az oroszok elutasították közvetítői ajánlkozását, most némi hajlandóságot mutat arra, hogy figyelembe vegye azt a 18 pontos béketervet, amelyet Oroszország és Ukrajna 2022. márciusban Isztambulban parafált, de nyugati utasításra Tömeggyilkos Fasiszta Zelenszkij felrúgta. A nyugati szövetségesek ugyanis úgy döntöttek, hogy Ukrajnában vereséget mérnek az orosz haderőre.

Minthogy ez nem sikerült, noha a reményt még mindig nem adták fel, egy magát megnevezni nem kívánó svájci tisztségviselő a Le Temps-nak azt mondta, hogy „a svájci külügyminisztérium felhasználhatja a Törökország égisze alatt 2022-ben kidolgozott béketervet a kompromisszum eléréséhez”.

A Le Temps által idézett forrás szerint “a harcok nem érnek véget, ha nem veszik figyelembe Oroszország álláspontját”, még akkor sem, ha Oroszország nem lesz jelen a konferencián. Ezért a svájci külügyminisztérium – az újság szerint – “különféle kompromisszumalapú lehetőségeket vizsgál”. A minisztérium például “nem zárja ki, hogy ihletet merítsen abból a béketervből, amelyet Törökország égisze alatt dolgoztak ki a háború legelején, 2022-ben”. Ez a javaslat “kikötötte, hogy Oroszország tartani fogja a frontvonalat Ukrajna keleti részén és a Krím-félszigeten”. Arra is felszólított, hogy Ukrajna “biztonsági garanciákkal váljon semlegessé”. A javaslat tartalmazta “Ukrajna részleges demilitarizálását”.

A svájci diplomácia „ébredése” kissé késeinek tűnik, figyelembe véve a hadszíntéren és a világpolitikában 2022 óta bekövetkezett változásokat: Oroszország pozíciójának megerősödését katonai és diplomáciai fronton egyaránt –vélik megfigyelők.

Moszkva többször figyelmeztetett arra, hogy az idő múlásával egyre kevesebb mozgástere marad Kijevnek, és jelezte, hogy a háború után „Ukrajna nem marad a régi”. (Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2024/03/06/ukrajna-terulete-nem-marad-a-regi-orosz-allaspont/

Oroszország nem mondott le, és – a jelek szerint – nem mond le sem Ukrajnával kapcsolatos hármas céljáról, a nácitlanításról, a demilitarizálásról és Ukrajna semlegessé változtatásáról, sem pedig egy olyan új eurázsiai biztonsági rendszer kialakításáról, amely a konfrontáció helyett az együttműködésen alapszik.+++

Kiadta: Magyar Békekör