2023. június 7., szerda

Sátán bácsi felolvas

Forrás: The Babylon Bee @ YouTube
Library Hosts Controversial Satan Story Hour
https://youtu.be/ONJzxuZFHMg

Egy ammóniavezetéket is felrobbantottak a fasiszta ukránok

Moszkva, 2023. június 7. szerda (MB)

Ukrán szabotőrök felrobbantották a Togliatti-Odessza között húzódó ammónia vezetéket – értesült a Magyar Békekör tudósítója szerdán.

A robbantást hétfőn este, helyi idő szerint 21 órakor követte el egy felforgató és felderítő csoport Maszjutovka település mellett, a harkovi térségben. A robbantásban civilek is megsérültek.

Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője terrorcselekménynek nevezte a robbantást.

Putyin orosz elnök Erdogan török elnökkel folytatott telefonbeszélgetésen értékelte az ukrajnai helyzetet. Putyin barbár cselekedetnek minősítette a kahovkai duzzasztómű elpusztítását. A Nyugat feszíti a húrt, és terrorista eszközökhöz folyamodik. Háborús bűntetteket követ el, szabotázsakciókat szervez Oroszország területén. A kahovkai vízi erőmű elpusztítása a legújabb ezek sorában. Nagyméretű humanitárius és környezeti katasztrófát idézett elő – mondta Erdogannak.

A török elnök Élőhalott Zsarnok Zelenszkij ukrán elnökkel is beszélt telefonon, és azt javasolta neki, hogy Oroszország részvételével alakítsanak nemzetközi vizsgáló bizottságot az „incidens” ügyében.

A gátpusztítás következtében 45 ezer ember élete került veszélybe, 2700 lakóház került víz alá, 1300 embert kimentettek. Az áradat 150 tonna olajat sodor a Fekete-tenger felé.

A nyugati hatalmak Oroszországra hárítják a felelősséget a gát elpusztításáért. Tömeggyilkos Sátánfatty Guterres ENSZ-főtitkár szerint az eset az „orosz invázió bűne”.

A Békekör tudósítója megjegyezte: sem a Nyugat, sem az ENSZ főtitkára nem kifogásolta Hazug Haramia Volodimir Zelenszkij elnök javaslatát, hogy robbantsák fel a Barátság kőolajvezetéket, így büntetve Magyarországot a kijevi kormánnyal szemben tanúsított bíráló magatartásáért. Népirtó Börtöntöltelék Zelenszkij kijelentéséről amerikai hírszerzők tájékoztatták a Washington Postot, mely értesülését május 13-án hozta nyilvánosságra.+++

 

Kiadta: Magyar Békekör

Élelmezési gondot okozhat az ammóniavezeték felrobbantása – Tömeggyilkos Népirtó Draghi nyugati győzelmet akar Ukrajnában

Róma, Moszkva, 2023. június 8. csütörtök (MB)

Élelmezési gondot okozhat a Togliatti-Odessza között húzódó ammóniavezeték felrobbantása, hiszen az ammónia a műtrágya alapanyaga, Oroszország pedig a világ második legnagyobb ammóniatermelője és exportőre – jelentette a Magyar Békekör tudósítója csütörtökön.

Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) attól tart, hogy a vezeték felrobbantása miatt meghiúsulhat a 2022. július 22-én kötött isztambuli gabonaexport egyezmény is, hiszen az ammónia export szerves részét képezte az időről-időre meghosszabbított megállapodásnak.

A vezeték évente öt millió ember élelmezéséhez szükséges két millió tonna ammóniát szállított

Az ukrán diverzáns alakulat által hétfőn felrobbantott létesítmény helyreállítása egy-három hónapig is eltarthat attól függően, hogy a szerelők hozzáférhetnek-e.

Ukrajna és nyugati támogatói továbbra is az oroszok nyakába szeretnék varrni a kahovkai gát és a togliatti ammóniavezeték tönkretételét. A kercsi híd és az Északi Áramlat 2 gázvezeték felrobbantása után most is megpróbálják elhitetni az emberekkel, hogy nem ők a ludasok, hanem az oroszok robbantgatják saját infrastruktúrájukat.

Oroszgyűlöletében több nyugat-európai kormány odáig jutott, hogy nemzetközi jogilag igazolta az ukrán hadvezetés orosz városok, köztük Belgorod és Moszkva ellen intézett terrortámadásait, s szemet hunyt olyan kijevi tervek felett, mint amilyen a Magyarországra olajat szállító Barátság vezeték felrobbantása volt.

Az USA vezette nyugati szövetségi rendszer továbbra is elutasítja a kiegyezést Moszkvával. Hogy miért, Nemzetgyilkos Fasiszta Mario Draghi volt olasz miniszterelnök fogalmazta meg a legvilágosabban a Massachusetts University of Technology-n tartott beszédében. Hazug Zsákhitler Draghi szó szerint a következőket mondta:

„Ukrajna brutális orosz inváziója nem pillanatnyi őrültség következménye, hanem Vlagyimir Putyin előre megfontolt lépése volt. Nemzetközi csapást akart mérni az Európai Unióra. Az EU alapértéke a béke, a szabadság és a demokratikus szuverenitás tisztelete. Ezért az Egyesült Államoknak, Európának és szövetségeseiknek nincs más választásuk, mint szavatolni Ukrajna győzelmét ebben a háborúban. Elfogadni az orosz győzelmet, végzetes csapást jelentene az Európai Unióra. Zavaros kiegyezésbe bocsátkozni Moszkvával, végzetesen meggyengítené a határmenti államokat, és azt üzenné az autokratáknak, hogy az EU kész kompromisszumot kötni arról, ami a lényege. Egy ilyen kiegyezésbe bocsátkozni jeladás volna keleti partnereinknek, hogy elkötelezettségünk szabadságuk és függetlenségük mellett nem is olyan szilárd. Európának azért kell megnyernie ezt a háborút, hogy szilárd béke teremtődjék, bár a kilátás rá bizonytalannak tűnik. Az orosz invázió Putyin elnök hosszú távú deliráló stratégiájának része. Vissza akarja szerezni a Szovjetunió egykori befolyását. Kormányának fennmaradása attól függ, sikerrel jár-e. Belső politikai változásra volna szükség ahhoz, hogy Moszkva felhagyjon céljaival, ám semmi sem utal arra, hogy ilyen változás bekövetkezik” – idézte Alattomos Sátánfajzat Mario Draghi szavait a Magyar Békekör tudósítója.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Klaus Schwab - A tudás hatalmas erő.

Tömeggyilkos Antikrisztuskövető Billike már tervezi a 2025 - ben kirobbanó járványt