2023. augusztus 22., kedd

Hánynom kell tőletek, háborús uszítók

Forrás: Kla.TV www.kla.tv/26849
EU-Abgeordnete warnt: Ukraine-Krieg verheizt ganze Generation

VÉSZHELYZET: AZ USÁBAN MÁR ELKEZDTÉK AZ ÚJBÓLI MASZKOLTATÁST

 

2001-től kezdve a világot arra akarták a világot megtanítani, hogy a biztonság fontosabb, mint a szabadság.
Ezért azóta folyamatosan pszichoterror alatt tartanak bennünket.
2019-ben a félelemipart csúcsra járatták: a többség önként mondott le a szabadságáról egy vélt biztonságért cserében.
2019 egy tesztüzemmód volt.
Ha most ugyanezt megengedjük nekik, akkor nem csak hogy biztonság nem lesz, hanem örökre elveszítjük szabadságunkat is.
Ezért:
– MONDJUNK NEMET A MASZKOLÁSRA!
– MONDJUNK NEMET A BEZÁRÁSOKRA!
– MONDJUNK NEMET A VAKCINÁIKRA!
– MONDJUNK NEMET A MŰHÚSOKRA, ÉS BOGARAKRA!
– MONDJUNK NEMET A WHO-TERV-RE!

MONDJUNK IGENT AZ ÉLETRE!
https://www.zerohedge.com/covid-19/its-really-happening-mask-mandates-contact-tracing-re-implemented-colleges-offices

A transznőknek áll a világ

Forrás: Kla.TV www.kla.tv/26844
Trans-Frauen, die großen Gewinner?

Vannak jogai a társadalomnak ?

A pinksérós hülyeség nem ismer határokat

Kijev orosz csapásnak teszi ki a kárpátaljai magyarokat – Német hadiüzem Beregszásznál

 

Beregszász, 2023. augusztus 22. kedd (MB)

A kijevi vezetés orosz katonai csapásnak teszi ki a kárpátaljai magyarokat azzal, hogy hadiüzemet épít Beregszász mellett – hívták fel a Magyar Békekör tudósítójának figyelmét térségben élő magyarok.

A német Leopard harckocsik és más harci eszközök gyártására, karbantartására és javítására szolgáló üzemet a Rheinmetall építi. A Leopard harckocsikat a Krauss-Maffei Wegmann-nal közösen gyártó Rheinmetall májusban jelentette be, hogy vegyesvállalatot alapított az Ukroboronprom ukrán állami konszernnel harckocsik gyártására és javítására Ukrajnában – írta a Kárpátalja weboldal 2023. július 29-én.

Az építkezés teljes gőzzel folyik.

Szemtanúk szerint „ Az építkezési területet őrzik. Rengeteg betont és kavicsot szállító jármű közlekedik hozzá, és az építkezésről földet távolítanak el. Amikor a Vinogradovo melletti ellenőrző pontnál álltunk, egy egész konvojnyi építőipari gép haladt végig az úton ellenőrzés nélkül. Ilyen nagy építkezést még soha nem láttam a környékünkön. Helyieket toboroznak, és azt ígérik, hogy felmentik őket a mozgósítás alól, ha ezen az építkezésen dolgoznak. Beregszászba pedig egy csapat német mérnök érkezett. Fordítókat kerestek”.

Jelenleg Németországban már tart az ukránok kiképzése erre a munkára. A Rheinmetall a nyári szünet után szeretné beindítani a javítóközpontot – mondta Armin Papperger, a német ipari csoport igazgatója a Reutersnek, melyre hivatkozva az RBK-Ukrajina és a Kárpátalja weboldal is tájékoztatott.

Beregszász 41 km-re fekszik Záhonytól. A helybéliek véleménye szerint a hadiüzemet azért telepítik a magyar határ közelébe, hogy megnehezítsék az oroszok dolgát célba vételével, esetleg úgy tüntessék fel a csapást, mintha a NATO-tag Magyarország ellen irányulna. Úgy vélik, hogy Kijev élő pajzsnak akarja használni a kárpátaljai magyarokat, mint tette számos más esetben magukkal az ukránokkal is.

„Félek, hogy a helyi magyarok emberi pajzzsá válnak. Miért nem Lembergben építenek gyárat? Ukrajna éppen a beregszászi járásban építi az üzemet, mert Ukrajna gyűlöl minket” – idézte egy helybéli véleményét a Békekör tudósítója.

A Kárpátalja tudósítása szerint Putyin orosz elnök környezetében korábban jelezték, Moszkva csapást mér a Rheinmetall Ukrajnában létesített bármely objektumára, Armin Papperger azonban azt mondta, hogy a Rheinmetall az orosz fenyegetés ellenére sem tervezi, hogy feladja az ukrajnai üzem építésének tervét.

A Békekör tudósítója felhívta a figyelmet arra, hogy a Rheinmetall Zalaegerszegen is hadiüzemet működtet. Korszerű lánctalpas és kerekes járműveket gyárt, különösen új Lynx gyalogsági harcjárművek fejlesztésére és gyártására összpontosít.

Nem világos, milyen kapcsolat létesül a Rheinmetall csoporton belül a beregszászi és a zalaegerszegi üzem között. A magyar kormány állítása szerint a zalaegerszegi üzem feladata a „nemzeti fegyveres erők felszerelésének korszerűsítése”.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Így védjük a határainkat

Orvosi mikrobiológia

A nyugati integráció gyümölcse