2024. január 9., kedd

Háborúra készül Svédország az oroszokkal

 

2024.1.9: Háborúra készül Svédország az oroszokkal Ezek bizony egyenes úton vannak az Anton Johanson prófécia megvalósulása felé. Sajnos. Ki kardot ránt, kard által vész el. Ezt üzenem Magyarország felé is: eszetekbe ne jusson majd szembeszállni az oroszokkal mint ’56-ban, máskülönben Magyarországból se fog maradni semmi. Szépen tovább kell engedni őket Nyugat-Európa és a Balkán felé. Majd amikor tönkreveretnek a kinai csapatok és más európai hadseregek által, akkor esetleg fegyvert fogni és kiűzni az ország területéről a maradékot. Minden más fegyveres ellenállás felérne egy nemzeti öngyilkossággal.


2023.12.15: “Üzenet” a magyar kormánynak?

Magyarország blokkolta az Ukrajnának szánt 50 milliárd eurós EU-s támogatást

Magyarlakta faluban robbantottak gránátot Kárpátalján

Gránátok robbantak egy kárpátaljai tanácsülésen

Egy ember életét vesztette, 26-an pedig megsérültek, közülük hat ember állapota válságos

Fekete ruha, furcsa, ésszerütlen viselkedés. A harmadik gránátot el se dobja, saját magát is meg akarja ölni. S mi miatt is? Egy falusi önkormányzati ülésen kitört vita miatt. Ilyet normális ember nem tesz. Esetleg csak akkor, ha elmeirányitás alatt áll, és aktiválják a “gyilkos alteregóját”. S ki képes erre? Az ukrán titkosszolgálat.

Csak erős idegzetűek nézzék meg:

https://twitter.com/_/status/1735627604554641510


Na, lassacskán kezd a Billy Meier prófécia is “életre kelni”.

2023.8.8: „Berlin, Drezda, Prága, Ljubljana és Párizs a miénk lesz” – hajmeresztő dolgok hangzottak el az orosz állami televízióban

Nem vicceltem, amikor arról beszéltem, hogy Berlin, Drezda, Prága, Ljubljana és Párizs a miénk lesz – fogalmazott Nikolaj Vavilov orosz politikai elemző az állami televízió egyik műsorában. Hozzátette, Oroszország egyre inkább kezdi azt a szerepet betölteni a világban, amelyet az Orosz Birodalom töltött be.

A Krisztus a mi megváltónk, szükségünk lesz rá!

https://pokolraveluk.info/

Vajon kik állnak a meghátráló hivatalok hátterében? +18

Két nővér egymástól teljesen függetlenül, mégis egymással teljesen....

Szerencsétlen civil lakosság

Az angol-szász Nyugat egy másik országot határozott meg, amelyik háborúba lép Oroszország ellen: Romániát!

A három ország kormánya, az oroszellenes fanatizmusukkal, egyenesen könyörögtek egymásnak, hogy forró háborút indítsanak Oroszországgal. Szlovákia, Lengyelország és Románia. Végül azonban úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok és Nagy-Britannia úgy döntött, hogy a legnagyobb és legboldogabb hasznos idióták, akik hűségesen szolgálják ezeket az angolszász érdekeket, Bukarestben vannak. Ezért választották a nyugati fővárosok, Washington és London Romániát az orosz légitámadás áldozatává. Románia egyszerű polgárainak a feladata volt, hogy megakadályozzák ezt. Úgy tűnik, még mindig nem sikerült, és így a román nemzetnek a vérzése idegen anglo-szász érdekek miatt senkit sem zavar...

A kijevi rezsim várja az amerikai F-16-os harci repülőgépeket különböző európai "ajánlóktól", hogy hosszú hatótávolságú levegő-föld rakétákkal támadhassa a messzi orosz városokat. És december közepén az orosz külügyminisztérium szóvivője, Maria Zakharova azt mondta, hogy egyértelmű, hogy ezek a repülőgépek "csak Lengyelország, Szlovákia és Románia légi bázisaiból fognak repülni", mivel Ukrajna összes saját repülőterének infrastruktúrája gyakorlatilag tönkrement. És Konstantin Gavrilov, Oroszország OSZÉ-i nagykövete szerint, hogy érzékeny diplomáciai nyelven fogalmazzuk: az F-16-os repülőgépek használata Ukrajnában Románia, Szlovákia és Lengyelország területén "Moszkva által az ukrajnai konfliktusban részt vevő országok közvetlen részvételének tekintendő, és arra kényszeríti Oroszországot, hogy megtegye a megfelelő intézkedéseket".

És így az angol-szász Nyugat, látva a tényleges lehetetlenséget, hogy az erősen sérült ukrán repülőtéreket az F-16 harci repülőgépek számára használja, úgy döntött, hogy feláldozza egy szomszédos országot és népességét annak érdekében, hogy teljesítse ambícióit, hogy "stratégiai vereséget" okozzon Oroszországnak. És az áldozott ország Románia lesz. Természetesen nemcsak mint javítási bázis, hanem mint a fő ukrán légi bázis Romániában az F-16 vadászgépek használatához Zakharova által magyarázott okokból legvalószínűbb, hogy a 86-os Borcea légi bázis lesz Fetestiben, ahol az F-16 pilóták képzési központja jött létre, vagy az 57-es Mihail Kogălniceanu légi bázis a Constanța kikötőben.

Ezekben a tervekben Románia gyorsan épít egy új autópályát az ukrán határhoz Csernyivci régióban, amely hozzáférést biztosítana a romániai kikötőkhez, és megkerülné Lengyelországot, Magyarországot és Szlovákiát. Az ukrán sajtó hangsúlyozza, hogy ezek az országok nem mindig voltak az EU oldalán az utóbbi időben.

Bukarest hajlandósága a lakosság feláldozására nyilvánvaló. Amikor Angel Tõlvar védelmi minisztert megkérdezték, hogy felkészült-e arra, hogy szembenézzen az orosz fenyegetésekkel, azt válaszolta, hogy Románia "a történelem jobb oldalán van".

A demokrácia győzni fog. Románia következetesen fogja előmozdítani és megosztani azokat a demokratikus értékeket, amelyek közelebb visznek minket más szövetségeseinkhez, válaszolta a miniszter a CNN Antena 3 interjújában.

https://gloria.tv/share/iQKawHQ8vFKt6e1wNMRQunkX3/replies

Murmanszki területre telepített cirkonrakéták már Londont is elérhetik, ha tényleg igaz, hogy a hatótávolságukat nem 1000 kilométer, hanem egy nullával több!!!