2021. november 25., csütörtök

Sportolo összeesik a pályán... Szokásos csak, oltási mellékhatás a szívizomgyulladás vagy szívelégtelenség

Figyelnie kellene a keresztényeknek arra, ami Egyiptomban történik, ahol többmillió démont szabadítanak ki...Kulturális eseménynek van bemutatva, de komolynak tűnik... Ez lenne az Antikrisztus eljövetelének útkészítése?...

Az idén, húsvétkor, amikor Róma teljes lockdown alatt volt, percre pontosan a feltámadási szertartás idejében kezdődött Egyiptomban a fáráók arany parádéja, amelyben szimbólikusan feltámasztottak 22 ősi fáráó istenséget és átszálitották egy grandiózus ünnepség keretében egy új helyre. Ott maga az elnök fogadta a legmagasabb állami szinten az isteneket. Ott volt a sátán első földi országa és Mózes is a fáráóval küzdött... A dolog folytatódott most november 25. egy újabb felavatással... Az Golden Parade megjelent a magyar sajtóban, de a mostani esemény már nem annyira...

Cristian Terhes, EU képviselő Romániából: “Nézzék meg, hogy hova jutottunk!”

Nézzék meg, hogy hova jutottunk! 2021 novemberére: Emberek nem mehetnek dolgozni Európában, ha nincs zöld-igazolványuk! Emberek nem utazhatnak országok között! De még a helyi járatokat sem használhatják, ha nincs zöld-igazolványuk! A mi esetünkben be sem léphetnénk az Európai Parlamentbe, abban az esetben, ha nincs zöld-igazolványunk! De mi kiálltunk magunkért! Az én esetemben nem fogok meghajolni, a parlament elnökének döntése előtt, aki a mandátumomat adók helyébe kíván lépni, amit az emberektől kaptam!

A probléma az, ha megpróbálnak minket zsarolni, minket akiket a nép választott meg magáért a népért, akkor mit tesznek a többi emberrel Európában?! Halljuk a hangjukat! E-mailek ezreit és ezreit kapjuk! És el kell mondjam nektek, hogy megpróbálunk mindre válaszolni, de ez lehetetlen! Annyi ember kiált hangosan valaki után, ebben a komisszióban, ebben a házban, hogy hallgassák meg őket!

Ez NEM az az Európa amiben élni akarnak! Amiben egy igazolástól függenek, ami semmit nem bizonyít! Hát milyen egy Európát akarunk akkor? Egy Európát, ahol minden európai polgár jogát és szabadságát tiszteletben tartják?! Vagy egy zsarnoki Európát? Nézzétek meg, hogy hol tartunk most!Nem ismerik el az oltások mellékhatásait, ahogyan azt a kollégám is mondta! Nem ismerik el az emberek alapvető jogait! És most lassan, de biztosan szemtanúi vagyunk, hogy miként válik az Európai Unió demokráciából egy zsarnoksággá!

Én Romániából jöttem! Egy korábban kommunista országból! Mi mind zsarnokságban éltünk! Tudjuk milyen az! Ez az oka, amiért felszólalunk! Mert nem akarjuk, hogy Európa polgárai ilyen zsarnokságban éljenek!Srácok! Ez az az Európa amiben élni akarunk!? Én nem hiszem ezt! Tehát azért vagyunk itt ma, amit már korábban is említettem! Hogy küzdjünk a szabadságért! Hogy küzdjünk a demokráciáért!És, hogy visszaállítsuk az alapvető emberi jogokat az Európai Unióban! Tessék cselekedni és szervezkedni! Szó szerint hetek maradtak már csak hátra és terv szerint mindenkire ráhúzzák a vizes lepedőt Európában!!! Szervezd a helyi ellenállást! Menj ki a következő tüntetésre, ne a TV-ben nézd, ahogy mások mennek!

Pásztoraink a farkasoknak dolgoznak, s az Antikrisztus Birodalmát építik

 

(Fiatal "globalista" vezető, Orbán Viktor magyar miniszterelnök)

Amikor a kovid átverésről van szó, az úgynevezett "konzervatívok", mint Orbán Viktor, majdnem olyan rosszak, mint a kommunisták.

A kovídium előtti korszakban a lengyel és a magyar kormányok a tömeges bevándorlás, a homoszexuális indoktrináció és a törvényhozási ügyekbe való beavatkozás elleni tiltakozásukkal tűntek ki európai uniós szomszédaik közül. Ez azonban csak egy trükk volt, hogy elnyerjék a többnyire konzervatív keresztény lakosság támogatását és bizalmát, és hogy sebezhetőbbé tegyék őket a kovid átverésével szemben.

A lengyel felnőtteknek csak a fele van beoltva, de a kormány nyíltan tárgyal az oltási útlevelekről és a magas fertőzési arányú régiók lezárásáról, mivel az "esetek" Európa-szerte emelkednek.

Emellett olyan jogszabályokat vezetnek be, amelyek lehetővé teszik, hogy a munkáltatók megkövetelhessék a munkavállalók oltási státuszát, és a nem beoltott katonákat arra kényszerítik, hogy saját költségükön hetente covid-teszteknek vessék alá magukat.

Magyarország visszaállította a maszkokra vonatkozó előírásokat, és minden egészségügyi dolgozót arra kényszerít, hogy covid emlékeztető oltást vegyen fel, Orbán Viktor miniszterelnök pedig kötelező oltásra utal:

"A végén mindenkinek be kell majd oltatnia magát; még az oltásellenesek is rá fognak jönni, hogy vagy beoltatják magukat, vagy meghalnak. Ezért mindenkit arra kérek, hogy éljen ezzel a lehetőséggel".

Elég nevetséges kijelentés, tekintve, hogy a kovid halálozási arány a százalék töredéke, hacsak nem burkolt fenyegetés az oltatlan magyarok megölésére.

De ne mondj nyilvánosan ellent Orbánnak Magyarországon, különben börtönben találhatod magad, mivel törvényt hoztak arról, hogy a "kovid-félretájékoztatás" (azaz az igazság) terjesztőit öt évig terjedő büntetéssel sújtják. Úgy tűnik, hogy a félelemkeltés céljából történő hazugságok mentesülnek ez alól.

Orbán emellett felhatalmazta magát arra, hogy a szükségállapot idején rendeletekkel uralkodjon, és nem csak az állítólagosan az egészségüggyel kapcsolatos kérdésekben. Elgondolkodtató, hogy valójában miről is beszélt, amikor azt mondta: "A politikai szakmában az a legszebb, hogy nincs munkaköri leírás. Nekem is megvan a saját definícióm. Úgy gondolom, hogy a politika hatalom kérdése, a hatalom pedig az együtt cselekvés képessége".

Mivel a covid egy politikai vírus, azt várnánk, hogy a konzervatív kormányokkal rendelkező országok immunisak lesznek. Sajnos a legtöbb politikus a Világgazdasági Fórum dallamára táncol. A magyar miniszterelnök, Orbán Viktor egyike Klaus Schwab Young Global Leaders nevű szervezetének. Adam Niedzielski lengyel egészségügyi miniszter egy korábbi közgazdász - ez egy furcsa egybeesés?

(A "vezetőink" szabadkőműves, azaz sátáni jelvényekbe burkolózva.)

Az "esetek" Európa-szerte emelkednek, kivéve Svédországot, amely soha nem zárkózott el. Hasonlóképpen, a Kajmán-szigeteken a legmagasabb a fertőzési arány a világon, ahol szinte minden felnőtt be van oltva és az emlékeztető oltásokat beadják. Eközben a közeli Haitin szinte nulla a fertőzöttek és a beoltottak száma. Nyilvánvalóan a "vakcina" okozza a betegséget.

Miközben a konzervativizmus a globalizmus szociális aspektusainak ellenszere, még mindig sebezhető a tekintélyelvűséggel szemben. Kelet-Európa már megtapasztalta a kommunizmust, és az emberek nem vágynak vissza, ezért a globalista bábok kihasználják a bevándorlással és az LMBT napirenddel szembeni közvélemény ellenállását, miközben a keresztényeknek olyan kijelentésekkel kedveskednek, mint pl:

"A kereszténység nemzeteket teremtett a világnak ezen a részén. Ha mi magyarok nem követtük volna a kereszténységet ezer éven át, eltűntünk volna". (Orbán)

Néhány évvel ezelőtt a jamaicai Kingstonban az USA nagykövetsége szivárványos zászlót lobogtatott (mostanában rendszeresen ezt csinálják). Nyilvánvaló, hogy ez Jamaikában nem jön be, és egy Marlene Malahoo-Forte nevű politikus nyilvánosan elítélte. Panaszt tett az amerikai kormánynál is.

Ő a Schwab egyik fiatal globális vezetője.

PUTIN

Hasonlóképpen, Vlagyimir Putyin, miközben betiltotta a melegpropagandát, most már teljes mértékben támogatja a kovid átverését. Oroszország mostantól megköveteli az oltás igazolását a nyilvános helyekre való belépéshez, valamint a repülő- és vonatjegyek vásárlásához.

A szibériai Ugra régió bezáratta az összes oltatlan polgárt, Tatárföldön pedig a tömegközlekedési eszközök használatához szükséges az oltás igazolása.

Eközben Putyin nemrég kapta meg a 3. covid-oltását ÉS egy orrvénás oltást. Egyszerűen nem tud betelni vele.

Az emberek azt hitték, hogy Putyin Oroszországa lehet a keresztény civilizáció utolsó reménye, de Putyin úgy véli, hogy a kommunista ideológia hasonlít a kereszténységhez, és a szovjet diktátort és tömeggyilkost, Vlagyimir Lenint a keresztény szentekhez hasonlította.

Miközben a Világgazdasági Fórum azt mondja nekünk, hogy "nem lesz semmink és boldogok leszünk", Putyin hőse, Lenin korábban, több mint 100 évvel ezelőtt eltörölte a magántulajdont a Szovjetunióban.

Magyarország és Lengyelország szoros szövetségesek, de Lengyelország évszázadok óta valamilyen formában konfliktusban áll Oroszországgal, és Putyin folytatja ezt a hagyományt. Oroszország nemrég katonai gyakorlatokat tartott Fehéroroszországban a lengyel határ mentén, az Oroszország által ellenőrzött Fehéroroszország pedig iratok nélküli migránsokat irányított a lengyel határ megtámadására.

A feszültségek ellenére mindkét ország követi a covid játékkönyvet, és Magyarország az első ország, amely kölcsönös oltási bizonyítványok elismerését vezette be Oroszországgal.

Ezek a politikusok báránybőrbe bújt farkasok, akik szerepet játszanak, hogy elfogadást szerezzenek, és így megvalósíthassák az orvosi fasizmust, ami Klaus Schwab nagy visszaállításához fog vezetni, és talán egy újabb háborút indítanak útközben.

https://pokolafoldon.hu/blog/pasztoraink-a-farkasoknak-dolgoznak


A nemzetgyilkos hazaáruló képviselők közül úgy tűnik senkiben nem merült fel, hogy nem kéri a kísérleti vakcinákat. Pedig nem volt kötelező.

A 24.hu megkérdezte a parlamenti frakciókat és a független képviselőket, hogy állnak az oltások beadásával, Kiderült, hogy az országgyűlési képviselők annak ellenére is mindannyian beoltatták magukat, hogy számukra egyelőre nem kötelező a vakcina. A többségnek mind a három megvan!

A Fidesz-frakció minden képviselője és munkatársa már legalább két koronavírus elleni védőoltáson van túl, és folyamatos a harmadik, emlékeztető oltások felvétele.

A KDNP minden képviselőjük felvette a második oltást és folyamatban van a harmadik oltások beadása.

A Demokratikus Koalíció kilencfős frakciójából mindenki legalább két oltással rendelkezik, hatan pedig már a harmadik oltásukat is megkapták.

A Párbeszéd frakciójában mind az öten felvették már a harmadik, emlékeztető oltást is.

Az MSZP 15 tagú frakciójából mindenki megkapta a második oltását, tizenegyen a harmadikat is felvették, és a többiek is tervezik beadatni az emlékeztető oltást.

Az LMP 6 fős frakciójában mindenkinek van legalább két oltása, hárman pedig már az emlékeztető dózist is megkapták és amint lehetőségük nyílik rám még többen felveszik. (Schmuck Erzsébet tíz napja három oltással a szervezetében lett koronavírusos.)

A Jobbik nem közölt adatokat a képviselőinek oltottságáról, mert álláspontjuk szerint az adatigénylés olyan adatkörbe tartozik, amely nem adható közre, tekintettel az uniós adatvédelmi rendelet, a GDPR rendelkezéseire és arra, hogy az egészségi állapotra vonatkozó információ különleges adat. Ettől persze a politikusok az oltás tényét nyilvánosságra hozhatják, ahogy például Jakab Péter frakcióvezető is posztolta, amint megkapta a harmadik adag vakcináját is.

A Mi Hazánk mindkét képviselője Dúró Dóra és Apáti István is be van oltva.

A független képviselők is mind felvették az oltást.


JAJ A LEGYŐZÖTTEKNEK, JAJ AZ OLTOTTAKNAK! KÉRLEK ISTEN, NE KÖNYÖRÜLJÉL MEG A TÖMEGGYILKOSOKON, NE BOCSÁSD MEG A GYALÁZATOS BŰNEIKET, MERT IGENIS TUDJÁK ÉS ELEJÉTŐL FOGVA TUDTÁK, HOGY MIT TESZNEK!
ÁMEN

Itt van a grafén-oxid oltóanyagban való használatára vonatkozó szabadalom

 

Itt van a grafén-oxid oltóanyagban való használatára vonatkozó szabadalom. Valaki a MEWE-n talált rá....

Újabb konteó? Nem, olvasd el és nézz utána!

Itt is van. A szabadalom és az összetevő : grafén

"Módszerek rekombináns koronavírus előállítására", 2002. április 19.

"NYILATKOZAT A SZÖVETSÉGI TÁMOGATÁSRÓL


Ez a találmány a National Institutes of Health AI23946 és GM63228 számú támogatásával valósult meg. Az Egyesült Államok kormánya bizonyos jogokkal rendelkezik e találmányra vonatkozóan."

"A TALÁLMÁNY TERÜLETE


A jelen találmány rekombináns nidovírusvektorok, különösen coronavírusvektorok előállítására és heterológ géneknek az említett vektorokból történő expressziójára vonatkozó módszerekre vonatkozik."

Módszerek rekombináns koronavírus előállítására


https://patents.justia.com/patent/7279327

 

"Az új koronavírus vakcina grafén-oxidot, karnozint, CpG-t és új koronavírus RBD-t tartalmaz; karnozin, CpG és neokoronavírus RBD-t kötve a grafén-oxid gerincére...".

https://patents.google.com/patent/CN112220919A/en

Nano koronavírus rekombináns vakcina grafén-oxidot hordozóként használva

Összefoglaló

A találmány a nanoanyagok és a biomedicina területére tartozik, és egy vakcinára, különösen a 2019-nCoV coronavírus nukleáris rekombináns nano vakcina kifejlesztésére vonatkozik.

A találmány továbbá a vakcina előállítási módszerét és a vakcina állatkísérletekben történő alkalmazását foglalja magában. Az új koronavírus vakcina grafén-oxidot, karnozint, CpG-t és új koronavírus RBD-t tartalmaz; a karnozint, a CpG-t és a neokoronavírus RBD-t a grafén-oxid gerincére kötve; a CpG kódoló szekvencia a SEQ ID NO 1 jelöléssel látható; az új koronavírus RBD egy új koronavírus fehérje receptor kötő régióra utal, amely képes egy egér szervezetében az RBD-t célzó, magas titerű specifikus antitestet létrehozni, és erős támogatást nyújt az új koronavírus megelőzéséhez és kezeléséhez.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/itt-van-a-grafen-oxid-oltoanyagban-valo-hasznalatara-vonatkozo-szabadalom

Nürnberg II 2022-ben?

 

Több mint nyilvánvaló, hogy az emberiség jelentős része a COVID-19 kísérleti vakcináinak szedése érdekében toporog.

A "kísérleti" vakcinák azonban megsértik a Nürnbergi Törvénykönyvek mind a 10 pontját, amelyek halálbüntetést vonnak maguk után azok számára, akik meg akarják szegni ezeket a nemzetközi törvényeket. Most jobban, mint valaha, új perekre van szükségünk, nem utólag, mint a második világháború után, hanem akkor, amikor az emberiség elleni bűncselekmények még folyamatban vannak.

A fenti nácik helyett a Pfizer, a Moderna, a Johnston and Johnston, Dr. Fauci és a hírhedt Bill Gates, és még sokan mások vezetői ülnének az asztalokon. Még a politikusokat is felelősségre kellene vonni, akik úgy tettek, mintha orvos és egészségügyi tisztviselőt játszanának, életveszélyes és nyomasztó maszkokat, zárlatokat és halálos lövéseket hirdetve. Dr. David Martin világosan megmutatja, hogy mindannyian bűnösök az amerikai törvények megszegésében.

Az FDA és a CDC több tagjának kellene az első helyen állnia, akik nem megbízható kormányzati szervek, hanem a vakcinagyárak gazdagon fizetett kurvái.

Az American Heart Association Journal olyan adatokat közöl, amelyekről egy brit orvos azt állítja, hogy "bizonyíték" arra, hogy a COVID-19 oltások "gyilkosság". "Arra a következtetésre jutottunk, hogy az mRNS-vakcina drámaian növeli a gyulladást az endotheliumon és a szívizom T-sejtes infiltrációját, és ez magyarázhatja a vakcinázást követő fokozott trombózis, kardiomiopátia és más érrendszeri események megfigyeléseit.".

23 náci orvost vádoltak azzal, hogy foglyokon végeztek kísérleteket beleegyezés nélkül, legtöbbször koncentrációs táborokban. A perek utóhatása vezetett a Nürnbergi Kódex megalkotásához, amelyet az FDA és a CDC nem követ. A Dr. Rath Egészségügyi Alapítvány közli, hogy "Hat évtizedes hallgatás után végre hozzáférhetővé váltak a második világháború felelősségét megállapító kulcsfontosságú háborús bűnöket vizsgáló törvényszék történelmi feljegyzései. Jelenleg a történelemkönyvek azt tanítják, hogy a második világháborút egy őrült diktátor, Hitler és kegyetlen náci csatlósai indították el.

A nürnbergi törvényszék több tízezer történelmi dokumentuma azonban - amelyet nemrég tettek közzé az interneten - egyértelműen ezt dokumentálja:

A második világháborút - a háborút, amely több mint 60 millió ember életébe került - a világ legnagyobb vegyipari/gyógyszeripari kartellje tervezte és finanszírozta. Akkoriban a német I.G. Farben a Bayer, BASF, Hoechst és másokból állt.
A második világháború mögött álló hajtóerő az I.G. Farben azon törekvése volt, hogy a világ olaj- és gyógyszerpiacát ellenőrzése alá vonja, és erőszakkal kiiktasson minden versenytársat.
Az I.G. Farben vállalatai finanszírozták a náci párt hatalomra jutását, és a német demokráciát diktatúrává alakították át.
"A gyógyszeripar nem az emberiség védelmezőjének, hanem az I.G. Farben hagyományai szerint cselekszik, egy szervezett bűnözőkből álló csoport, amely számtalan emberi életet hajlandó feláldozni a profit fenntartása érdekében" - írja Dr. Mathias Rath. Hallgassa meg, ahogy 2012-ben könyörög német honfitársainak, hogy ne menjenek ugyanarra az útra, amelyet a németek már kétszer is bejártak. Ő is azt állítja, hogy a két világháborút a gyógyszer- és vegyipari kartellek telhetetlen kapzsisága hajtotta. Az I.G. Farben örökségét a Bayer/Monsanto, a Pfizer és a többi COVID vakcinagyár viszi tovább.

Telford Taylor, a nagy I.G. Farben vezetői elleni nürnbergi háborús bűnöket vizsgáló törvényszék amerikai főügyésze a következőket írta: "A bűncselekményeket, amelyekkel ezeket az embereket vádolják, nem dühöngve vagy a hirtelen kísértés stresszében követték el. Az ember nem épít nagy háborús gépezetet szenvedélyes rohamában, sem Auschwitz gyárat a brutalitás múló görcsében. Az volt a céljuk, hogy a német nemzetet katonai gépezetté alakítsák, hogy uralmát ráerőltethesse Európára és más tengeren túli nemzetekre. Ők voltak a láncfonala és szövete annak a sötét halálköpenynek, amely Európára telepedett."

A Nürnbergi Háborús Büntetőtörvényszék tömeggyilkosság, rabszolgatartás és más emberiség elleni bűncselekmények alapján 24 I.G. Farben igazgatósági tagot és vezetőt ítélt el. Meglepő módon azonban 1951-re már mindannyian szabadlábra kerültek, és továbbra is német vállalatokkal konzultáltak. A Nürnbergi Törvényszék feloszlatta az IG Farben-t Bayerre, Hoechstre és BASF-re. Ráadásul ma az I.G. Farben három leányvállalatának mindegyike hússzor akkora, mint az I.G. Farben anyavállalat volt a fénykorában, 1944-ben, a második világháború utolsó évében.

Vannak emberek ezen a bolygón, akik örömüket lelik abban, hogy bántanak másokat. Puszta pszichológiai megszokásból bántanak másokat. A "gonoszság" általános természete az, hogy nem vagyunk tudatában annak, hogy tetteink milyen hatással vannak mások érzéseire és érzelmi világára, ami mind a pszichopaták, mind a szociopaták definíciója vagy meghatározó jellemzője.

Dr. Russell Blaylock szerint a Rockefeller Alapítvány volt az, amely 1901-ben megteremtette az ortodox orvostudományt. "Rockefeller tulajdonában volt az úgynevezett gyógyszer-tröszt: ez a nagy gyógyszergyártó cégeket jelenti szerte a világon: Merck Pharmaceuticals, Lederle, az összes ilyen gyógyszeripari vállalat. És természetesen az volt a céljuk, hogy az orvosi iskolákból eltávolítsanak minden táplálkozással kapcsolatos utalást a táplálkozási típusú kezelésekre. Az Egyesült Államokban bezárták az orvosi egyetemek felét. Akkoriban 165 orvosi iskola volt. Aztán megvoltak a felkent orvosi iskolái, amikbe beleöntötte a pénzét, kinevezte a professzorokat az ő professzori állományából. Így olyan oktatási rendszert hoztak létre, amely azt tanította, amit ő akart, hogy tanítsanak. És ezért minden professzor, aki ezekből a programokból kikerült, ugyanazt tanította."

Halott orvosok

Az Amerikai Orvosi Szövetség (AMA) szerint június óta az Egyesült Államok orvosainak 96 százaléka "be van oltva" a COVID-19 ellen. És most sokan meghaltak. Az oltott orvosok meghalnak, az oltatlan orvosok pedig felmondanak vagy kirúgják őket: Ki fogja vezetni a kórházakat?

Dr. David Martin az elmúlt másfél évet azzal töltötte, hogy harcolt azért, hogy felgöngyölítse azt, ami szerinte a koronavírus globális bűnös összeesküvése. A felek között szerepel az amerikai és a kínai kormány, a Nemzetközi Valutaalap és a Blackrock. Martin szerint ezek a csoportok bűnösök az amerikai nép elleni terrorista összeesküvésben.

A kortárs orvostudomány már több mint 100 éve futóhomokra került, és ahogy süllyed a mélybe, úgy rántja magával emberek millióit a nyomorba és a halálba. Dr. Gary Null, Dr. Carolyn Dean és Dr. Barbara Starfield munkájának köszönhetően már egy évtizede tudjuk, hogy a megfelelően felírt gyógyszeres gyógyszerek évente több mint 100 000 amerikait ölnek meg.

Az Amerikai Orvosi Társaság folyóirata (JAMA)

Dr. Barbara Starfield, a Johns Hopkins Orvosi Iskola munkatársa.

MINDEZEK A HALÁLESETEK ÉVENTE:

12 000 -- szükségtelen műtét
7000 -- gyógyszerelési hibák a kórházakban
20 000 -- egyéb hibák a kórházakban
80 000 -- fertőzések a kórházakban
106 000 -- nem hiba, gyógyszerek mellékhatásai

James Howard Kunstler azt írja, hogy a modern orvostudomány egy túszdráma; "Az orvostudomány ma már egy olyan katasztrófa, amely legalább annyira káros, mint azok a betegségek, amelyeket kezelni hivatott, és súlyos fenyegetést jelent egy olyan nemzetre nézve, amelyről elvileg gondoskodnunk kellene. Ha azt hittük, hogy a bankszektor napjainkban egy nyomorult zsarolás - ami persze az is, és a "zsarolás" alatt egy bűnözői vállalkozást értek -, akkor az úgynevezett egészségügy ezt messze felülmúlja, ráadásul a szadizmus és a kegyetlenség egy plusz rétegét is beépítették a működésébe.".

Rosszabb, mint a fentiek

Dr. Wolfgang Wodarg, az Európa Tanács korábbi egészségügyi vezetője elmagyarázza, hogy a világjárványt korábban széles körű súlyos megbetegedésekkel és halálesetekkel társították, de a definíció megváltoztatásával, a súlyosság és a magas halálozási kritériumok eltörlésével az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ma már bármikor világjárványt csinálhat, amikor csak akar. Európa egyik legtekintélyesebb embere azt állítja, hogy "az Egészségügyi Világszervezet a korrupció intézménye".

"A tudományos adatok elsöprő erővel mutatják, hogy valószínűleg milliók haltak bele a kovid-injekciókba, és százmilliók szenvednek bénító mellékhatásoktól, amelyek gyakran egy életre tartósan rokkanttá teszik az áldozatokat. Az Oltási halálról szóló jelentés minden adatot, valamint több száz hivatkozást közöl a további vizsgálatokhoz."

A fenti linken le kell görgetni az első videóig, de készüljetek fel a sokkra, amikor az egész világ elitje lelepleződik, hogy kik és mik ők, mi a tulajdonuk, és mit terveztek a legtöbbünkkel. Természetesen a megtekintés után az ember kísértésbe esik, hogy elfusson és elbújjon, de végül bátorságra int.

Csoda lesz, ha a 99 százalékunk kitart az elittel, a Mély Állammal, a három-négy céggel szemben, amelyek a jelek szerint a többi megavállalat nagy részét birtokolják. Adjuk hozzá Istent az egyenlethez, adjuk hozzá az igazságot, az értelmet, a belátást és az egymás iránti szeretetet, és talán bekövetkezik a nagyon szükséges csoda.

Ajánlok egy videót is, amely leleplezi Gates, Fauci, Biden, a CDC vezetője és Biden hazugságait és ostobaságát, akik nem tudják eldönteni, hogy mi igaz vagy nem igaz a COVID vakcinákkal kapcsolatban.

A Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ adatai szerint az Egyesült Államokban körülbelül 47 millió felnőtt továbbra is oltatlan.

Orvosi gyilkosság

Egy bíró szembeszáll a kórházzal: "Lépjen félre" és adjon egy haldokló embernek Ivermectint.

Egy Chicago-i bíró egyetlen kérdéssel mentette meg egy nagyapa életét, amely leleplezi a kórházakat, amelyek megakadályozzák az orvosokat egy biztonságos, az FDA által jóváhagyott gyógyszer használatában: Miért?

https://pokolafoldon.hu/blog/nurnberg-ii-2022-ben

Stew P + Dr. A. Love ---》 Mit okoznak az oltással szerzett immunhiányos betegséget, amelynek valószínűsíthetően következménye az Ebola és a Marburg

Hírességek a vakcinák ellen - IV. rész

Számos, különböző területen tevékenykedő híresség nyíltan és bátran vállalja döntését, hogy nem oltatja be magát, és elmondják, miért ellenzik a Covid-vakcinákat; valamint kérik, hogy állítsák le ezt az őrületet és ismerjék el végre a természetes immunitást.

A Képviselőház Dr. Anthony Fauci letartóztatását követeli

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A Képviselőház hírszerzési bizottságának rangidős tagja, Devin Nunes amerikai képviselő vádemelést követel Dr. Anthony Fauci ellen. Devin Nunes csatlakozik a Tony Fauci lemondását és letartóztatását követelő kongresszusi képviselők egyre növekvő listájához.

Az 56 éves coloradói Leilani Lutali nem kaphatott veseátültetést, miután a műtétet végző kórház megtagadta a kezelését, mert nem kapta meg a koronavírus elleni védőoltást, a Fenevad bélyegét.

Thierry Baudet holland politikus megkérdezi az ország egészségügyi miniszterét, hogy szerinte mi az oka a halálozási adatok hatalmas növekedésének, amióta Hollandiában elindult a nemzeti oltási program.