2017. március 26., vasárnap

Le Pen határzárral és deportálással küzdene a terrorizmus ellen

Franciaországban a szélsőjobboldali elnökjelölt azzal számolná fel a terrorfenyegetést, hogy visszaállítaná a nemzeti határellenőrzést és betiltana számos muszlim szervezetet. Alig egy hónap van hátra az elnökválasztásig.
A fundamentalista muszlim szervezetek betiltására és a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő kettős állampolgárok deportálására tett ígéretet Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front vezetője, a Le Parisien lapnak nyilatkozva.
Kezdetben helyreállítanám a nemzeti határok ellenőrzését. Azt követően deportálni kell minden, úgynevezett ‘S indikátorral’ bíró külföldi állampolgárt, akik veszélyt jelentenek a nemzetbiztonságra, jelenlen mégis Franciaország területén tartózkodhatnak. Az iszlám fundamentalizmussal szemben a szalafista mecsetek bezárásával venném fel a harcot, emellett a Franciaországi Muszlim Szervezetek Unióját is betiltanám.” – mondta.
Franciaország évek óta a terroristák egyik elsődleges célpontja – biztonságpolitikai szakértők szerint azért, mert Európában ott él a legnagyobb létszámú zsidó közösség.

Március 18-án egy újabb terrortámadás történt, melynek során az elkövető észak-Párizsban – akkor még lőfegyver nélkül – rendőrökre támadt, majd megpróbálta magához ragadni az egyik rendőr fegyverét. Később a hatóságoknak azt mondta, készen állt meghalni Allahért.
2015. november 13-án több robbantásos merénylet történt Párizsban, melynek során 130 ember veszítette életét. 2016. július 14-én Nizzában egy kamion hajtott bele a tömegbe, több mint 80 ember halálát okozva. Később a Daes – Iszlám Állam – vállalta a felelősséget a merényletek elkövetéséért.
Le Pen a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint esélyes arra, hogy az elnökválasztás második fordulójában Emmanuel Macronnal mérkőzzön meg, ám a győzelemre úgy tűnik nincs esélye.
Az elnökválasztás első fordulóját április 23-án, második fordulóját május 7-én tartják.


http://www.hidfo.ru/2017/03/le-pen-hatarzarral-es-deportalassal-kuzdene-a-terrorizmus-ellen/

Lemondatni minden áron: Újabb boszorkányroham indul Trump ellen.


Ismét hatalmas ördögi szeánszra készülnek a világ mágusai. A cél: megkötözni Trumpot és követőt. Az új boszorkányroham vasárnap éjfélkor veszi kezdetét.
Az első csata: döntetlen
Február végén villámgyorsan bejárta a világsajtót, egy ismert okkultista szerző vezetésével spirituális világháborúba kezdtek az amerikai mágusok. Az első csatáról itt és itt írtunk.
A tömeges ördögi szeánsz lényege az, hogy professzionális és kezdő boszorkányok a Hold állásának megfelelően egy időben egy meghatározott rítus alapján megkötözik Trumpot. A rituálé abból áll, hogy felolvasnak egy meghatározott átokszöveget, valamint elégetnek egy Trumpot jelképező narancsszínű gyertyát és egy Trumpról készült képet.
A globális szeánszot egészen addig megismétlik minden hónapban, ameddig Trumpot el nem távolítják hivatalából. Az esemény szervezői szerint a február végi támadás nem volt sikertelen, mivel Trump beutazási tilalma kétszer is visszavonásra került, valamint a republikánus egészségügyi törvény is kudarcba fulladt.
Újabb boszorkányroham
Vasárnap éjfélkor, budapesti idő szerint reggel hatkor megint összegyűlnek a mágusok, hogy egy szeánsz keretében megrontsák Trumpot és támogatóit. “Még mindig szükségünk van rád, hogy meggyógyítsuk a világot!” – szól a felszólítás az esemény Facebook oldalán.
Michael M. Hughes ismert amerikai okkultista szerző egy interjúban kiemelte, váratlan volt, hogy ennyire népszerű volt a kezdeményezésük. Hozzátette, tud róla, hogy a “keresztény fundamentalisták imapajzsot vontak Trump köré”. Habár éles kritikával fogadta, hogy elítélik némelyek az átok szöveget. Ezt azzal indokolta, hogy a zsidó-keresztény világban sem ismeretlen dolog az átokmondás.
Hughes szerint az emberhez szorosan hozzátartozik a mágia, saját világképét görög, egyiptomi, népi és a katolikus mágiából eredezteti. Az író szerint, amikor az ember a templomban gyertyát gyújt a beteg ismerőséért, akkor is mágiát gyakorol.
Készülnek a keresztények is
Jan Markell, az Olajfa Ministries-ből így fogalmazott:
“A Trump elleni gyűlöletet a Sátán generálja. Nem tökéletes ember, de megpróbálja megfékezni a gonoszság vonatát, amit nyolc éve Washington és a Demokratikus párt indított el.”
Mark Blitz, az El Shaddai Ministries lelkésze szerint a Biblia utálatosnak minősíti az okkult tevékenységeket. “Mindig imádkozni kell a hatalomban levőkért. A keresztényeknek most különösen aktívnak kell lenniük” – fogalmazott.

Gyakran átírt forgatókönyv

Emiatt tüntek annyira zavarosnak az utóbbi hetek világpolitikai történései. Amikor egy színdarab forgatókönyvét is az utolsó pillanatban többször átírják, ott is fennáll a veszély, hogy az is zavarossá, nehezen érthetövé és silánnyá válhat. Trump új szerepe például már nem "antikrisztusi hamis megváltó", hanem "politikai öngyilkos merénylö", aki állítólag nem fogja kitölteni a négy évét se, annyi (látszatra!) öngyilkos lépést fog tenni politikailag, melyek viszont, ha áldozatok árán is, de felgyorsított léptekkel fogják elöre vinni a történelem menetét a (putyini) világkormány felé.

Pár hete például azért tudtak olyan látványosan elöretörni az "orosz és irán ellenes neokonzervatívok", mert hagyták öket. Az oroszbarát (imidzsü) Flynn tábornok menesztése színjáték volt. A rejtett cél konfliktus csiholása volt az oroszokkal. Aztán Kínával is próbálkoztak, próbálkoznak, bla-bla-bla, már szinte "unalmas" az egész. Per pillanat Trump menesztési forgatókönyvét vázolgatják, hogy aztán az elnöki székbe ülhessen az oroszellenes imidzsü alelnöke Mike Pence, s ö is konfliktust próbáljon csiholni az oroszokkal és/vagy Kínával. A konfliktus kirobbantása után - miután az oroszok és/vagy kínaiak jól megszorongatták az amerikai hadsereget - egy "ellenpuccs" megdönti magát Mike Pencet és a "neokonokat" is, s az USA elnöki székébe Rand Paul ül, aki aztán hozzájárul, hogy az oroszok "megreformálják" az ENSZ-t, magyarán mondva átvegyék a világhatalmat az antikrisztus-jelölt Putyinnal az élen.
Itt viszont van egy (vagy inkább két) bökkenö: a franciák és a britek. Nekik is vétójoguk van az ENSZ-ben, így bármikor megakadályozhatják az orosz hatalomátvételt a világ felett. Hacsaknem ... most április-májusban nem a Putyin-szövetséges Jean-Marie Le Pen nyeri a francia elnökválasztást. A közelgö francia elnökválasztás tétje óriási az orosz-vezetésü NWO létrehozásának szempontjából! A másik akadály pedig a szintén orosz-ellenes Theresa May kabinet, mely egy Le Pen gyözelem esetén valószínüleg szintén meg lesz buktatva, biztosítva, hogy mind az öt ENSZ állandó biztonsági tanácsi tag élén oroszbarát erök álljanak.

2017.3.21:
Ingoványos ázsiai terep és a sötét erők

https://mno.hu/kulfold/ingovanyos-azsiai-terep-es-a-sotet-erok-2390848
Veszélyesnek és kiszámíthatatlannak látják vezető elemzők Trump Ázsia-politikáját.
...
Továbbra sem világos, milyen tervei vannak az Egyesült Államok elnökének a konfliktusokkal terhelt Kelet-Ázsiában. Donald Trump külügyminisztere, Rex Tillerson vasárnap fejezte be turnéját a térségben, áttörést azonban a vizit aligha hozott.

2017.3.20:
Nem lesznek idö elötti választások a Downing Street szerint
(There will be no early general election, Downing Street says)
"Theresa May kabinerje cáfolta, hogy május 4-re idö elötti választások lesznek kiírva"

Szerintem pedig a nyomás nagy lesz, különösen ha most április közepén a Le Pen lány mint esélyes jelölt végez a francia elnökválasztás elsö fordulójában.

Ez van, illetve könnyen ez lehet.

Jah, Obama - elkerülendö a letartóztatását - pedig kereket oldott Francia Polinéziába:

2016.3.16:
Obama "egy hónapot" fog tölteni Francia Polinéziában
(Barack Obama to spend a month in French Polynesia)

Mert ugye nem a titokban Trump-szövetséges Clintonné lett volna letartóztatva, hanem Obamát áldozták volna fel, hogy biztosítsák a "megmentöként" fellépö gonosz NWO-s eröknek a "pozitív imidzset".
http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=213:2017-03-26-10-26-22&catid=15:egyeb&Itemid=51