2015. szeptember 20., vasárnap

Menekült férfiak? – ‘Ha a hazájukban háború van, miért hagyták otthon a családjukat?’

Horgos, 2015. szeptember 16. Migránsok a Horgos-Röszke szerbiai oldalán 2015. szeptember 16-án. A magyar rendõrök könnygázt és vízágyút is bevetettek a határ magyar oldaláról az õket dobáló illegális bevándorlókkal szemben. MTI Fotó: Ujvári Sándor

– Ha ott háború van, akkor ezek az életerős férfiak miért nem harcolnak otthon a hazájukért, a családjaikért?? –

Dr. Paulin Ferenc (MTA doktora) levele a magyarokhoz, a migráns-válság ügyében:
“Kedves Barátaim!
Pattanásig feszült a helyzet! Amerika fegyvereket küld Romániába és Lengyelországba, Putyin már beígérte, ha ez megtörténik, erre a két országra támad.” – (Ezen országok saját magukat teszik célponttá. Putyin tehát nem támad, hanem inkább megvédi országát az innen kiindulható agressziótól – a szerk. megjegyzése, SzRTI.)
“S közben tömegesen jönnek a menekültnek álcázott néger stb. katonák Európába.
Természetesen vegyítve buta áldozatokkal, akik az egészből semmit nem látnak… Európa, az európai kultúra, a kétezer éves civilizációnk, a kereszténység nagy veszélyben van!
Ébredjenek! Per pillanat nem kapukat kell nyitni, hanem védekezni kell! Háborús helyzet van! Migránsoknak álcázott katonák támadták meg Európát! Csak idő kérdése és ez kiderül! Ahogy Nógrádi György szakértő mondja, ez csak a kezdet!
EMBEREK, HONFITÁRSAK, MAGYAROK! KÉREM GONDOLKOZZATOK!
1. KÉRDEZNÉM, KIK EZEK A ZÖMÉBEN 16, 18-40 ÉV KÖZÖTTI, 90%-BAN FÉRFIAK, AKIK “VÉGIGGYALOGOLTÁK, ÉHEN SZOMJAN” A FÉL VILÁGOT ÉS ITT VANNAK? HOL A CSALÁDJUK? HOL VANNAK A FELESÉGEIK, HOL VANNAK A GYERMEKEIK, HOL VAN AZ ÉDES-ANYJUK, AZ ÉDESAPJUK, HOL VAN A ROKONSÁGUK? HA OTT HÁBORÚ VAN, AKKOR AZOKAT GOND NÉLKÜL OTTHAGYTÁK? MIÉRT, HOGYAN?
2. MIBŐL VAN PÉNZÜK IDÁIG ELJÖNNI? MEGSPÓROLTÁK? ERRE GYŰJTÖTTEK ÉVEK ÓTA OTT, AHOL ENNI SINCS MIT, ÁLLÍTÓLAG?
3. HA HÁBORÚ VAN, AKKOR EZEK AZ “ÉLETERŐS” FÉRFIAK MIÉRT NEM HARCOLNAK? ELVILEG VAN KI ELLEN, MERT MENEKÜLNEK VALAKIK ELŐL? NEMDE? EZ A HAZA-SZERETET, EZ A FELELŐSSÉG?
4. HAZAFIAK EZEK? NEM ÉRDEKEL, HOGY POLGÁRHÁBORÚ VAGY TÖRZSI KONFLIKTUS VAN A HAZÁJÁBAN, MENJEN HAZA ÉS HARCOLJON A CSALÁDJÁÉRT, A BECSÜLETÉÉRT… AZÉRT AZ NEM SZÉGYEN VAGY IGEN?
5. HOL A “HAZA BECSÜLETE…” VAGY “DRÁGÁBB A RONGY ÉLETE”, HOGY A NEMZETI DAL TÖBBI RÉSZLETÉT NE IS IDÉZZEM!
6. NE ITT LENGESSÉK A ZÁSZLÓT, A TRANSZPARENSEIKET, NE ITT HADONÁSSZANAK A KÉSEKKEL, BOTOKKAL, MACHETÉKKEL, NE ITT DOBÁLJÁK KŐVEL A RENDŐRÖKET, A KIRAKATOKAT, HANEM OTT, AHOL AZ IGAZI ELLENSÉG VAN!!
7. NEM ÉN VAGYOK AZ ELLENSÉG, NEM TE, MAGYAR HONFITÁRSAM – NEM ÉRDEKEL, HOGY MI A PÁRTÁLLÁSOD -, HANEM MINDENKI KÜZDJÖN MEG AZ IGAZÁÉRT, DE JÓ HELYEN, AHOL ELSZENVEDTE A SÉRELMEKET. NEM ÉN, VAGY TE GYÚJTOTTAM FEL A HÁZÁT!
8. ÉS NE NYÚLJANAK AZ ÉN ORSZÁGOMHOZ, AZ ÉN CSALÁDOMHOZ, AZ ÉN JAVAIMHOZ. MINT AHOGY EZ MÁR SOK HELYEN MEGTÖRTÉNT! EZEK NEMSOKÁRA SZERVEZKEDNI FOGNAK, SZEREZNEK FEGYVERT ÉS…
9. KEDVES EURÓPA, KEDVES EU., KEDVES MAGYARORSZÁG, KEDVES HONFITÁRSAK … ÉBRESZTŐ! ITT NAGY BAJ LESZ!
Dr. Paulin Ferenc professzorEZT MOST DRASZTIKUSAN MEG KELL ÁLLÍTANI. DRASZTIKUSAN, AZTÁN LEHET GONDOLKODNI, HOGY HOGYAN TOVÁBB, DE MOST DRASZTIKUS, AZONNALI LÉPÉSEK KELLENEK, MÍG VÉR NEM FOLYIK ITTHON…
Dr. Paulin Ferenc professzor emeritus
a Magyar Tudományos Akadémia doktora

Görögország lerendezve! Angela nyerte a görögországi választásokat!

Bejött a görög baloldali Sziriza pártnak a rendkívüli parlamenti választás. Ha csökkent erővel is, de ismét (koalíciós) kormányt alakíthat Alekszisz Ciprasz. A fájdalmas reformokat és megszorításokat azonban nem úszhatják meg a görögök.
gör
Jöhet a Sziriza 2.0 vagyis visszatérhet a hatalomba az új baloldali Sziriza. A vasárnapi rendkívüli görög parlamenti választásokon az első hivatalos előrejelzések szerint a volt kormányfő, Alekszisz Ciprasz pártja a szavazatok 34-35 százalékát kapta. Második helyen a legfőbb kihívó, a voksolás előtt még fej-fej melletti eredménnyel szereplő jobbközép Új Demokrácia végzett. Az Európa-barát konzervatívoknak a voksok 28-29 százaléka jutott. Evangelosz Meimarakisz, az Új Demokrácia vezetője a görög közszolgálati televízióban elismerte vereségüket, gratulált Ciprasznak, akit a kampányban folyamatosan „hazugnak” nevezett. Most felszólította a győztest, hogy a görög nemzet érdekében mihamarabb alakítsa meg kormányát – írta a Reuters.
Ahhoz, hogy biztosítsa a 151 fős kormányzó többséget a 300 tagú athéni törvényhozásban, koalíciós partnerre lesz szüksége. S meg is találta eddigi partnere, a nemzeti-konzervatív irányultságú, radikális jobboldali Független Görögök (ANEL) személyében.
Ciprasz és Panosz Kammenosz, az ANEL elnöke még vasárnap este megállapodtak a kormányzati szövetségről, s arról, hogy hétfőn meg is alakítják a koalíciós kormányt. – Kemény munka és súlyos küzdelmek várnak ránk – szólt Ciprasz üzenete a görögöknek, amit hívei úgy fordítottak le, hogy jönnek a fájdalmas reformok és megszorítások. A hangulatot jól érzékeltette, hogy a Sziriza választási partija meglehetősen csendes bulinak indult, a győzelemről szóló bejelentést nem követte frenetikus örömkitörés – derült ki a Süddeutsche Zeitung athéni riportjából.
(NOL)

Az Isz­lám Állam jelét mu­tat­ták Rösz­ké­nél és a Ke­le­ti­ben, meg…? – Fotók!

Több Magyarországon készült képen is feltűnik a mutatóujjal formált I betű, amely az ISIS-t, azaz az Iszlám Államot is jelölheti.
ujj ujj1 ujj2 ujj3

http://ripost.hu/cikk-az-iszlam-allam-jelet-mutattak-roszkenel-es-a-keletiben-foto

A szíriai elnök megszólal! Fontos üzenet! (magyar felirat)

Módosulhat Berlin terve a menedékkérők visszaküldéséről

Még nem véglegesítették a német menekültügyi rendszer reformjáról szóló csomagnak azt az elemét, amely szerint nem kaphat szállást és ellátást Németországban olyan menedékkérő, akinek ügyében a dublini szabályok alapján nem Németország az illetékes – írta a Der Tagesspiegel című berlini lap hétvégi számában.
A napokban kiszivárgott tervek szerint azon menedékkérők, akiknek ügyében Németország nem illetékes, csak arra kaphatnak támogatást, hogy visszautazzanak abba az uniós tagállamba, ahol regisztrálták őket.
A Der Tagesspiegel értesülése szerint a javaslat komoly ellenállást váltott ki, így nem biztos, hogy az eredeti formában megvalósul. A lap név nélkül nyilatkozó forrásai azt is elmondták, hogy a reform előkészítését irányító belügyminisztériumban sem arra gondolnak, hogy egyszerűen el kell küldeni mindenkit, akinek ügye nem Németországra tartozik.
Például egy Magyarországon regisztrált menedékkérő esetében a német hatóságok a magyar partnerekkel egyeztetve irányítanák át az illetőt, juttatásait, ellátását pedig csak a visszafogadásra irányuló eljárás végeztével, a Magyarországra utazás elrendelésével szüntetnék meg – írta a berlini lap.
A német sajtóban a napokban ismertetett eredeti elképzelés szerint továbbra is maradhatnának Németországban mindazok, akiknek esetében a német állam önként – a dublini szabályokkal összhangban – átvállalja a menekültügyi eljárás egészének lefolytatását. Ez jelenleg csak a szíriai állampolgárságú menedékkérőkre vonatkozik.
Segélyszervezetek élesen bírálták a kormány elképzelését. Például a rászorulókat segítő szervezetek országos szövetsége (PW) szerint “cinikus és embertelen” eljárás lenne, ha Németország pusztán az ország elhagyásának költségeit fedezné szükséghelyzetben lévő emberek esetében, és “tévút” olyan államokba kényszeríteni embereket a juttatások megvonásával, amelyekben nincs elfogadhatóan működő menekültügyi rendszer, és nincsenek perspektívák a menedékkérők előtt.
A német kormány egy sor további változtatást tervez. A csomagot szeptember 24-én mutatják be a kormány és a tartományok vezetőinek találkozóján. Ezután a kormány hivatalosan elfogadja és a törvényhozás elé terjeszti a javaslatokat, és sürgősségi eljárást kér az ügyben.
(MTI)
Bal-Rad komm: “…a Magyarországra utazás elrendelésével…”
Arra a Magyarországra, amely a Német IV. Birodalom hátsó udvara-hogy ne mondjuk: szemétdombja!
Így talán már érthető a nagy sietséggel MÉREGDRÁGÁN épülő kerítés! KÖRKÖRÖSEN! Nehogy Magyarország területét EL TUDJA HAGYNI a nyakunkra tolt szemét! Itt őrzött és ellenőrzött körülmények között grasszálhatnak keresztül-kasul! Márpedig jó esélyünk van arra, hogy az eddig rajtunk keresztüláramlott migránshordának legalább tíz százaléka NÁLUNK LESZ LETÁBOROZTATVA! Az pedig minimum 25 ezer BEVÁNDORLÓT JELENT! Mert akkor már nem migránsokról, hanem bevándorlókról beszélhetünk! (De persze érkezik még legalább százer MIGRÁNS, akik NÁLUNK LÉPNEK ELSŐKÉNT A SCHENGEN-ZÓNÁBA, és itt lesznek regisztrálva!)
Döbrögink jelezte hordájának velencei évadnyitóján: A KÖZVÉLEKEDÉS MEGFORDULHAT! Döbrögink nem egy hülyegyerek! Tudja ő hogy mit beszél! Megemlítette ő a kvótát is! Amire senki sem figyelt fel-AKKOR! Csak a “cigányozásra”! De arra nagyon!

Jobbik: az amerikai katonai jelenlét veszélybe sodorja Magyarországot

Tiltakozik a Jobbik a NATO kelet-európai erőfitogtatása és a Magyarországon egyre fokozódó amerikai katonai jelenlét ellen. Az észak-atlanti katonai szövetség agresszív, terjeszkedő hatalomként viselkedik, ami veszélybe sodorja Magyarországot.
Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője szombati közleményében egyértelműen közölte; az amerikaiak kelet-európai terjeszkedése, a fegyvertelepítések, az újabb hadgyakorlatok nem járulnak hozzá az ukrán konfliktus megoldásához, épp ellenkezőleg, annak elmérgesedéséhez vezetnek. Mirkóczki szerint a NATO egyértelműen úgy viselkedik, mint egy támadó természetű, agresszor haderő, ami frontországként használja, veszélybe sodorja Magyarországot és a térség más országait.
“Amennyiben a kormánynak Magyarország és a magyar emberek biztonsága a legfontosabb, akkor véget vet az amerikai geopolitikai célok feltétel és kritika nélküli kiszolgálásának, és kizárólag felelős, diplomáciai lépésekkel segíti elő a térség egyik legsúlyosabb konfliktusának békés rendezését.”
A szóvivő azt is közölte, pártja a konfliktus békés rendezésében partnere lesz a kormánynak, és kész támogatni az ezzel kapcsolatos döntéseket.
Az ukrán konfliktus békés rendezésére pedig kész, az érintett országok által is elfogadott tervezet van, amit az amerikai katonai jelenlét önmagában is sért. A február 12-én aláírt minszki egyezmény 10. cikkelyét sérti, hogy amerikai katonák állomásoznak Ukrajna területén. A Minszkben aláírt tűzszüneti megállapodás ugyanis előírja, hogy minden külföldi fegyveres erőt, haditechnikát és zsoldos alakulatot ki kell vonni Ukrajna területéről. Ennek ellenére 18 nyugati ország fegyveres erői tartózkodnak Ukrajnában, különböző hadgyakorlatok ürügyén, és a Magyarországon kezdődő hadgyakorlatokról is egyenesen Ukrajnába vonulnak tovább. A legnagyobb létszámban amerikai csapatok vannak jelen Ukrajnában, ami azt mutatja, hogy Washington a minszki békeegyezmény ellehetetlenítésében érdekelt, emiatt a tűzszüneti megállapodás feltételeit szándékosan sérti.
Magyarország és a Visegrádi Csoport lakossága egyértelműen a konfliktus békés rendezésében érdekelt, a párt így a többségi lakosság érdekeinek védelmében lép fel. Egy esetleges háború során a térségünkbe telepített amerikai fegyverek és amerikai ellenőrzés alatt álló létesítmények katonai célponttá válnak, emiatt az az állítás is megalapozott, miszerint a NATO ütközőzónának használná Magyarországot, és ezzel a magyar lakosságot veszélybe sodorja.


http://hidfo.ru/2015/09/jobbik-az-amerikai-katonai-jelenlet-veszelybe-sodorja-magyarorszagot/

Csehország 900 katonát küld határvédelmi feladatokra


Csehország fegyveres erőinek vezérkari főnöke bejelentette; készen állnak két napon belül több mint 900 katonát kivezényelni a migráció által sújtott határszakasz védelmére.
Josef Becvar szombaton jelentette ki, hogy két napon belül 900 főt állítanak szolgálatba a határ védelmére. A vezérkari főnök közleményében úgy nyilatkozott, hogy a migránsok ellen védenék a határt. Az osztrák példával ellentétben a határra küldött katonák nem a bevándorlók regisztrációjának és elszállításának koordinálását folytatnák, hanem ténylegesen a határ lezárására érkeznek.
Pénteken Milan Chovanec cseh belügyminiszter annak lehetőségéről beszélt; a hadsereg a rendőrséggel közös gyakorlatokat kezdene, hogy az államhatárok védelmét később közös erővel hatékonyan folytassák, és egyetlen illegális bevándorló se juthasson be Csehország területére.
“A cseh hadsereg készen áll, hogy abban az esetben, ha a migránsokkal problémák lépnek fel, 48 órán belül 900 főt mozgósítson és segítsen a rendőrségnek az államhatár védelmében.”
Becvar szerint a hadsereg által a rendőrség számára biztosítandó maximális létszám 2500 fő. Január óta mintegy 6500 bevándorló érkezett az ország területére, ami kétszeres érték a tavalyihoz képest. Csehország területére fél év leforgása alatt érkezett annyi illegális bevándorló, amennyi korábban Magyarországra egyetlen nap alatt. Mindez azonban elegendő volt ahhoz, hogy indokolttá váljon a hadsereg bevetése. Csehország a bevándorlási útvnal mellékágán fekvő tranzitország; a határon átlépő migránsok főként Németország területére igyekeznek, ahol segélyként kelet-európai átlagbérnek megfelelő összegű szociális juttatást kapnak.


http://hidfo.ru/2015/09/csehorszag-900-katonat-kuld-hatarvedelmi-feladatokra/