2015. október 16., péntek

Az ördögök tovább marakodtak egymás közt - így jellemezhetöek az elmúlt pár hónap történései

2015. okt. 17: További információkkal kiegészítve a pápa által az ENSZ közgyülésben annyira propagált klímaváltozásos szélhámosság felöl, lásd Hozzászólások
Nem akarok ijesztgetni, de nem kezd ez hasonlítani a végsö idökre vonatkozó próféciákra, "Góg és Magógra" Ezékiel 38-39-ben?

(aki nem ismeri Ezékiel próféciáit, "Gógot és Magógot", az keressen rá a kommentekben Az utolsó idök, a fenevad rendszere (NWO) és a második visszatérés c. írás alatt)

Az oroszok, a kínaiak, az irániak de még a kubaiak is már ott vannak Szíriában, Izrael határain ...

A szaúdiak szintén alaposan vágják maguk alatt a fát, ez pedig a síta-iszlám végsö idökre vonatkozó próféciák beteljesedéséhez vezethet.

Lásd ide kattintva!

A prófécia szerint amikor a végsö idökben egy Abdullah nevü király meghal (most 2015 januárjában halt meg), az elöbb-utóbb a királyságának a végét is fogja jelenteni (valóban efele tartanak a dolgok), s miután mindezek bekövetkeznek, kezdenek el felpörögni a végsö idei események: Izrael megtámadása (a Bibliában mint Góg és Magóg van említve), a síta-iszlám Messiás, a Mahdi és Isa ibn Maryam (Esu v. Jézus, Mariam/Mária fia) visszatérése. Az elkövetkezö 10-20 évben ezek is bekövetkezhetnek.


Eszerint a The Guardian-ban megjelent cikk szerint a királyságot a széthullás veszélye fenyegeti, egyre kevesebb a pénz az alacsony olajárak és a jemeni háború miatt, a hercegek pedig egymás megpuccsolását tervezgetik.

2015. szept. 28:
Saudi royal calls for regime change in Riyadh
http://www.theguardian.com/wor...ing-salman

Eredeti írás:
Az ördögök tovább marakodtak egymás közt, ezért maradt el - egyelöre - a tervezett pénzügyi összeomlás is. A hiénák nem tudnak megegyezni egymás közt, mindegyik illuminátus frakció a többieket kizárva szeretné megszerezni magának a világhatalmat, és a saját sleppjéböl összeállítani a világkormányt. Két fö irányzat létezik az emberiség tervezett jövöjét illetöen, s egyik se igazán kecsegtetö:

1. A "nácionista frakciók", melyek szimplán ki szeretnék irtani az emberiség 90 százalékát (harmadik világháború), a maradékot pedig "robotizált-kyborgizált" rabszolgákká tenni, erröl szólnak az úgynevezett "transzhumanista" tervek.
2. A jezsuiták a Rothschild család egyes frakcióival karöltve (Jacob Rothschild sleppjét leszámítva, akik az elsö csoporthoz tartoznak). A jezsuiták egyfajta "globális munkásállam" létrejöttét támogatják, mely globális kommunista struktúra élén a világkormány állna. A 20. században is ez az erö állt a kommunizmus létrehozása mögött, melynek eszméje kétségkívül jó, csak sajnos a megvalósítása volt kevésbé az .. Az igazi kommunizmus  magába foglalja tulajdonképpen az isteni egyenlöség elvét, a vagyonközösséget és a létbiztonságot ... a népirtást és a brutális katonai diktatúrákat viszont ezek a sátánista frakciók keverték bele már a 20. században is ...

S hogy a helyzet még bonyolultabbá váljon, az oroszok és a kínaiak a nyár eleje óta egyfajta külön frakciókat alkotnak, s nem igazán támogatják se a globális kommunizmust, se a globális nácionista népirtást.

Az oroszok miatt hiúsult meg a nyár folyamán a BRICS-es hatalomátvétel. Putyinék kiálltak a görög Sziriza párt támogatása mögül, mivel rájötek, a jezsuita pápa át akarja verni öket, a BRICS szövetséget csak mint eszközt próbálja használni a neo-kommunista globális munkásállam megvalósításához, s a kommunista munkásállam élére ö maga szeretne állni a Rothschildokkal karöltve.

Így kvázi meg is szünt a BRICS és a kommunista illuminátus frakciók közti szövetség. A pápa az ENSZ-ben már orosz és kínai hátszél nélkül tartotta szeptemberben az eredetileg kulcsfontosságúnak szánt beszédét, így lényegében az üres frázisok pufogtatásává vált hatalmi támogatás nélkül.

A "cionáci" (kapitalista, oligarchia párti) és jezsuita-kommunista-NWO-s frakciók közti küzdelem egy jelentös színhelye jelen napjaikban Nagy-Britannia. A kommunistáknak sikerült nemrég a brit Munkáspárt élére juttatni Jeremy Corbynt ("Vlagyimír Iljics Corbynt")

2015. szept. 12: Jeremy Corbyn a brit Munkáspárt új vezetöje

Ha felülkerekednek ezen erök, az alighanem a brit monarchia végét fogja jelenteni.

...................................

Egy további frontvonal a "nácionista frakciók" és a kínaiak között húzódik, ennek a harcnak egyik látható "tünete" volt a nyár folyamán a kínai tözsdék zuhanása. Ezt a nácionista globális bankok váltották ki, pénzügyi támadások sorozatával.
2015.7.28: Tovább pánikolnak a kínai tőzsdén
"Úgy zuhant a kínai tőzsde, mint a kő – foglalta össze a Bloomberg újságírója, hogy mi is történik már megint."

A feszültség olyan nagy, hogy szeptemberi amerikai látogatásakor a kínai elnök nem volt hajlandó találkozni a Goldman Sachs és az AIB órisábankok mindenható vezetöivel, ami "nagy meglepetést" okozott az üzleti világban a The New York Times cikke szerint:

Xi Jinping’s U.S. Visit
Two big supporters of China in the business world, Lloyd C. Blankfein, the chief executive of Goldman Sachs, and Maurice R. Greenberg, the former chief executive of the American International Group, will not be there. Their expected absence has caused a stir in the business community.

A Goldman Sachs az egyik legbrutálisabb, legkíméletlenebb globális nagybank, melynek jelentös szerepe volt Görögország tönkretevésében és az Európai Unió létrehozásában is. A bank a "nácionista" illuminátus érdekkörbe tartozik, a valódi irányítója Jacob Rothschild.

A másik nagy látható "tünete" ennek a harcnak a tiencsini robbanások voltak:

Az X-37-essel idézték elö az amerikaiak a tiencsini robbanásokat is, így voltak képesek a második jüan-leértékelés után szinte órákon belül csapást mérni Kínára:
http://zsiday.hu/blog/kína-leértékel-baj-van
"Az elmúlt 4 évben például a jüan a jenhez képest 60%-ot drágult, az euróhoz képest 20%-ot, az ausztrál dollárhoz képest 50%-ot. Nyilvánvaló, hogy ez nagyon rosszul hatott a kínaiakra, de nem nagyon akartak és mertek tenni ez ellen semmit, félve az amerikaiak haragjától. Az, hogy most mégis megtették a leértékelés első lépését, nagyon jelentős tény."

2015 aug. 12: Újabb jüanleértékelés Kínában

És aztán az amerikai harag még aznap (aug 12) este jött is ...

Gigantikus robbanás volt Tiencsinben

Brutális a táj a tiencsini robbanás után

May 23rd, 2015: USAF redeploys X-37B climate chaos, earthquake and tsunami inducing orbital HAARP weapon
http://presscore.ca/usaf-redeploys-x-37b-climate-
"The US Air Force is preparing to execute a “climate chaos” event to facilitate the Vatican UN “Climate Change” New World Order agenda."

Ne feledje senki, hogy az X-37-es ürfegyver HAARP-al a fedélzetén kering földkörüli pályán, azzal a titkos céllal, hogy globális klímakáoszt idézzen elö mesterségssen - eszerint a még 2015 májusi írás szerint. Az X37-es az idöjárás manipulálás mellett képes ún. "azonnali globális csapások" elöidézésére is, ez azt jelenti, hogy földkörüli pályán mozogva, egy órán belül képes bármilyen célpontot a Földön sugárfegyverrel megtámadni.

...........................................

Egy még további frontvonal a cionisták és az "összes többi" frakció között húzódik Iránt illetöen.

2015. 7. 14: Megvan a végső megállapodás az iráni atomprogramról

Ami nem sikerült a bankhatalomnak fegyverekkel, azt sikerült nekik elérni anyagi javak általi csábítással... Igen, Irán "lefeküdt" a nemzetközi bankároligarchiának ... s teljesen megnyitotta piacait a nemzetközi töke elött:
Iráni nyitás
"Nyolcvanmilliós óriáspiac nyílik meg, amint Iránnal szemben feloldják a szankciókat. A megaüzletek reményében az európai cégek már most helyezkednek. Irán visszatérése a globális gazdaságba és az olajexport növekedése a régió határain messze túlnyúló következményekkel fog járni."

Csak ezzel a feltétellel voltak hajlandóak békén hagyni öket, s nem zaklatni a nem létezö hadászati atomprogramjuk miatt. De még így is hatalmas feszültségek keletkeztek a háttérhatalmi frakciókon belül az iráni kérdés miatt. Normál körülmények között a náci és cionista frakciók egy húron pendülnek, lévén a cionista-kabbalista zsidók és nácik között van egy kapocs, a sátánizmus... De soha sincs teljes egyetértés Iránt illetöen...

A kulisszák mögött fortyog a gyülölet, olyannyira, hogy júniusban a Mosszadnak kishíján sikerült megölnie az amerikai külügyminisztert (Obama-Bush-náci frakcióhoz tartozik), aki jelentös szerepet játszott Obamával együtt az iráni megállapodás létrejöttében.

2015. június 1: Egyelőre egy genfi kórházban marad John Kerry
Megfigyelésre egyelőre bent tartják egy genfi kórházban John Kerry amerikai külügyminisztert, aki combcsonttörést szenvedett kerékpározás közben – közölte vasárnap az amerikai külügyi szóvivő. ...
John Kirby korábban azt mondta, hogy Kerry már vasárnap hazaindul Bostonba, és befekszik a massachusettsi kórházba. Az amerikai külügyminiszter péntek óta tartózkodik Genfben, ahol szombaton iráni kollégájával, Mohamad Dzsavád Zaríffal folytatott megbeszélést Teherán vitatott nukleáris programjáról.

Állítólag kevesebb mint egy centi hiányzott, s a golyó a szívén keresztül fúródik át ... s azért nem tudták mindjárt visszavinni az USA-ba, mert azonnali beavatkozást kellett rajta végrehajtani.

Kerry-t állandóan egy kisebb udvartartás kíséri, testörök, újságírók, segédek, s ennek ellenére egy árva felvétel nem lett nyilvánosságra hozva a "balesetéröl". Csak június 13-án engedték ki a massachusettsi kórházból, addig teljesen eltünt a nyilvánosság elöl.

S hogy miért épp Obama és a külügyminisztere játszott kulcsszerepet az iráni megállapodásban? Ez egy régi történet, s mind a mai napig nagy a hallgatás körülötte a médiumokban. 2005-2006-ban a Pentagon különbözö számítógépes-szimulációs módszerek segítségével arra a következtetésre jutott, hogy amennyiben Izrael megtámadja Iránt, és belesodorja a háborúba az Egyesült Államokat is, egy ilyen háború hagyományos módszerekkel megnyerhetetlen a jól kiképzett és hatalmas iráni hadsereggel szemben, a nukleáris fegyverek bevetése pedig óriási kockázatokkal járna, s világháborúhoz vezetne. Miután a perzsák, az okos perzsák tudomást szereztek a dologról, s tudatosították, hogy ebben a helyzetben ök képezik a mérleg nyelvét, el is kezdödtek az egyeztetések a titkos társaságokon belül, pontosabban mondva a Teplomos Lovagrenden belül. Ezen titkos társaság a szabadkömüvesség krémjét képezi, a Pentagon tábornokai és az iráni elit tagjai közül sokan egyaránt tagjai. Az irániak egy meglepö de logikus javaslattal álltak elö: csak úgy lehet elkerülni, hogy Izrael belekeverje az USA-t egy Irán elleni háborúba, ha az USA következö elnöke egy muzulmán lesz! Ezután került be a képbe az USA-ban jelenleg müködö legnagyobb muzulmán-szabadkömüves szervezet, a Louis Farrakhan által vezetett "Nation of Islam", amely meg lett bízva a megfelelö jelöltek felkutatásával... s aztán így fordulhatott elö 2008-ban, hogy az USA elnöki székébe hirtelen, mirmix-dirmix, egy addig teljesen ismeretlen chicagói homoszexuális muzulmán ügyvéd, Barack Obama került..
Obamát az irániak juttatták hatalomra, s az irániakkal szembeni hüsége mindvégig megmaradt, ezért volt az, hogy a jelenlegi iráni nukleáris tárgyalásokon is a külügyminisztere, John Kerry, lényegében Irán érdekeit képviselte a cionistákkal szemben, s ez vezetett most júniusban kishíján a megöléséhez.

Jelenleg hasonló a helyzet az orosz-amerikai kapcsolatokban is a szíriai válság miatt. Miután 2013-ban bebizonyosodott, a "világ elsö számú hadserege" képtelen lenne az orosz hadsereget is atomháború kirobbantása nélkül legyözni, más lehetöség híján a Pentagon és Obama megengedte az oroszoknak, hogy bevonuljanak Szíriába, s pusztítsák el az Asszad rendszer ellen harcoló ISIL és Al-Nusra terroristákat, melyeket a nyugat és az öböl menti arab államok fegyvereztek fel és képeztek ki.

Furcsa amerikai–orosz szövetség Szíriában

Izrael helyzete jelen pillanatba nagyon gyenge. Az izraeli vezetés nem akar belenyugodni az iráni atomalkuba, s egyre veszélyesebbé kezd válni, a világháborúpárti cionista körök érdekeit szolgálva. Pár héttel ezelött például el kellett  hallgatni, globális "D-Notice" alá vonni az igazságot arról, mi történt valójában a szaúd-arábiai Mekkában ...

2015. október 2.
Döbbenetes adatok: Szaúd-Arábia hazudik a mekkai áldozatok számáról?
"A zarándoklat iráni résztvevőinek utazását koordináló teheráni szervezet már 4000-nél több áldozatról beszél."
... Nigéria, India, Pakisztán és Indonézia hatóságai szerint viszont több, mint ezer áldozata van a tragédiának, amelyért a felelősség a nemzetközi sajtó szerint a szaúdi király fiának konvoját terhelheti.

A szaúdi hatóságok elöre azonosították a mekkai zarándoklaton részt vevö összes iránit, majd átadták a listát a Mosszadnak, amely kijelölte, mely irániak fontosak eléggé ahhoz, hogy elrabolják öket!

A zarándoklat helyszínén teljesen váratlanul, több mint 300 állig felfegyverzett testör kíséretében megjelent Mohamed bin Salman szaúdi koronaherceg, s a testöreivel szándékosan pánikot idéztetett elö (állítólag lötték és gránátokat dobáltak a tömegbe). Az akció annyira jól sikerült, hogy több mint 8000 halott lett, az emberek agyontaposták egymást. Amikor kitört a pánik, de utána is, a szaúdi hatóságok a történések leple alatt elkezdték a Mekkába zarándokolt iráni "fontos személyek" felgöngyölítését, majd átadták öket az izraelieknek, lényegében lehetövé téve az Izraelbe történö elrablásukat. Hivatalosan ezen személyek eltüntnek ill. "halottnak" (a pánikban agyontaposottnak) lettek nyilvánítva.

Egy teljesen durva, arcátlan provokáció történt Irán irányába, valószínüleg azzal a céllal, hogy Irán ezután mérjen katonai csapást Izraelre és Szaúd Arábiára, s kitörhessen a harmadik világháború ...

2015. október 3.
Iráni föparancsnok: a Forradalmi Gárda kész egy gyors, durva válaszcsapásra a szaúdiak ellen
(Commander: IRGC Ready for Rapid, Harsh Reaction to Saudis)

De nem jött be az izraeliek számítása, az iráni ajatollahok, ha fogcsikorgatva is, de belementek abba, hogy adott helyzetben, a világkonfliktus elkerülése végett, a legbölcsebb "meg nem történté" nyilvánítani a provokációt, s elhallgatni inkább az egészet.

Amiben viszont biztos vagyok, hogy ez a tömegmészárlás késöbb, alkalomadtán, nem fog bosszú nélkül maradni, s mind az izraeli, mind a szaúdi vezetés még el lesznek számoltatva.

Szíriába - Izrael szomszédja - a napokban az orosz hadsereg mellett 3000 iráni katona érkezett, 2000 kubai mellett...

Israel perturbed by the arrival of 3,000 Iranian troops in Syria with 2,000 Cubans


Két héttel a tragédia után, 69 iráni továbbra is eltüntnek van nyilvánítva

Were missing Iranians arrested in Saudi Arabia?
http://www.al-monitor.com/puls...mpede.html

... rumors have begun to circulate as to why, after two weeks, 69 Iranians are still unaccounted for.
http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=178:2015-10-13-09-31-06&catid=15:egyeb&Itemid=51

Az Európai Uniót külső erők akadályozzák a határok lezárásában

Éjfélkor lezárásra kerül a horvát-magyar határszakasz, mert az Európai Unió alkalmatlannak bizonyult saját külső határainak megvédésére. Befolyásos civil szervezetek, és a NATO vezetői is nyomás alatt tartják az uniós politikusokat.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatón közölte, hogy az Európai Tanács tegnapi ülésén sem született olyan döntést, ami lehetővé tenné az Európai Unió külső határainak megvédését, emiatt Magyarország tagállami szinten kell lépéseket tegyen a határok védelmére. A külügyminiszter hangsúlyozta, hogy Görögország továbbra sem felel meg a schengeni jogszabályoknak, a bevándorlókat korlátozás nélkül beengedik, majd nem regisztrálják. A schengeni rendszer hibás működése Görögországgal kezdődik, mert az ország határai nyitottak, az afrikai és közel-keleti migránsok korlátozás nélkül özönlenek Görögországon át az Európai Unió területére.
A kormány ezért úgy döntött, hogy éjféltől lezárja a teljes horvát határszakaszt az illegális bevándorlók előtt. A határátkelőhelyek továbbra is üzemelnek, tehát aki legálisan lépne Magyarország területére, az semmilyen korlátozásba nem ütközik. Magyarország déli határainak lezárására vélhetően addig lesz szükség, ameddig az Európai Unió döntést nem hoz arról, hogy az unió külső határait közös erővel lezárja, vagy a tagállamokat saját schengeni külső határaik megvédésére – uniós kötelezettségeik betartására – rákényszerítse.
Szeptember közepén huszonnyolc európai szabadkőműves páholy írt alá egy közös nyilatkozatot, amiben felszólították az európai vezetőket, hogy engedélyezzék a korlátlan bevándorlást, és ne zárják le az Európai Unió határait. Ellenkező esetre megosztottságot és konfliktusokat helyeztek kilátásba. A Katholisches.info magazin a nyilatkozat kapcsán hangsúlyozta, hogy azt nem csak nyugat-európai szabadkőműves páholyok, hanem Görögország Nagypáholya és Olaszország Nagypáholya is aláírta.
Görögországon és Olaszországon át húzódik az Európába irányuló bevándorlás két fő útvonala, és hazánk amiatt szorult rá a déli határok lezárására, mert Görögország ellenőrizetlen módon, korlátlanul engedi be Európába a migránsokat olyan országokból, ahol nemzetközi terrorszervezetek kiterjedt hálózata fegyveres harcot folytat az állam ellen.
Mint a fenti nyilatkozat is mutatja, az Európai Unió vezetői fokozott nyomásnak vannak kitéve a bevándorlást ideológiai alapon támogató “civil szervezetek” részéről. A NATO vezetői szintén nyomást gyakorolhatnak az Európai Unió politikai vezetőire, mert a korlátlan bevándorlás Európába importálja a terrorizmus kockázatát, ami lehetővé tenné a NATO számára, hogy rendfenntartó erőként újradefiniálja magát.

http://hidfo.ru/2015/10/az-europai-uniot-kulso-erok-akadalyozzak-a-hatarok-lezarasaban/

20 éve rejtély, ki írta a Torontói jegyzőkönyveket

Évtizedek óta zajlik a vita, hogy létezhet-e valamiféle mesterterv a világ gazdasági, politikai, kulturális egységesítésére és a társadalmak radikális átalakítására. A mainstream média következetesen az összeesküvés-elméletek körébe sorolja az ilyen feltételezéseket, miközben a YouTube-on és más közösségi oldalakon milliós nézettséget érnek el a háttérszervezetekrõl, titkos találkozókról és az „egyvilág” létrehozásáról szóló posztok és videók. Tény, hogy sok teljesen alaptalan, rég megcáfolt „információ” is kering az interneten, nem beszélve a nyíltan rasszista, antiszemita rágalmakról. A 20 éve megjelent úgynevezett Torontói jegyzõkönyvek eredete sem tisztázott, de az eltelt idõ sok szempontból visszaigazolni látszik a dokumentum tartalmát.
A jegyzőkönyveket a Hetek legfrissebb száma ismerteti részletesen, és a lap elkészítette a dokumentum magyar nyelvű fordítását, amelyet posztunk végén teljes terjedelemben publikálunk. Figyelem, az átlagosnál sokkal hosszabb írás következik, de megéri kitartani!
A Torontói jegyzőkönyvek elnevezésű dokumentumot egy francia-kanadai újságíró, Serge Monast hozta nyilvánosságra, 1995 májusában. Az 1945-ös születésű Monast-ról nem sok hozzáférhető információ van, amit viszont tudni lehet, azt a Konteó blog a témáról készített 2012-es alapos posztjában összegyűjtötte. Eszerint a férfi költőként és szépíróként kezdte, majd a nyolcvanas évek második felétől kezdve figyelme egyre inkább a tényfeltáró újságírás és az oknyomozó riporterkedés felé irányult. Eleinte a L’Enquête („ankét”, „nyomozás”) című lapnál dolgozott, de mivel írásainak közlésétől a mainstream média többnyire elzárkózott, létrehozott egy saját hírügynökséget (l’Agence Internationale de Presse Libre, Nemzetközi Szabadsajtó Ügynökség), ahol megállapításait és nyomozási eredményeit publikálta. Neve és munkássága akkor vált széleskörben ismertté, amikor 1995 májusában egy kanadai tévéműsorban lehetőséget kapott, hogy kifejtse nézeteit.
Nem élte túl
Monast olyan témákkal foglalkozott, mint a CIA által folytatott, s az emberi gondolkodást és érzelmeket befolyásoló orvosi kísérletek, a NASA–CIA–NSA közös, Blue Beam fedőnevű tervezett műveletsorozata, amely elektromágneses hullámok, számítógépek és globális, valós idejű holografikus vetítések segítségével az emberek vallásos hitét lett volna hivatott manipulálni saját céljaikra úgy, hogy elhitetik a hívőkkel a Messiás eljövetelét.
Monast-nak hányatott élete volt, a kanadai és amerikai hatóságok számtalan zaklatásnak vetették alá: megvádolták köztörvényes bűncselekmények elkövetésével, többször őrizetbe vették, házkutatások tucatjait tartották lakásán és irodájában, félkész anyagokat és dokumentumok köbmétereit foglalták le és kobozták el tőle, gyermekei láthatásától eltiltották, és barátai között bizalmatlanságot szítottak vele szemben.
Másfél évvel azt követően, hogy a Torontói jegyzőkönyvekkel a nyilvánosság elé lépett, 1996. december harmadikán a rendőrség Montrealban ismét előállította. Büntetőeljárást indítottak ellene rémhírterjesztés és más bűncselekmények miatt, majd 24 órára őrizetbe is vették. Egy nappal később kiengedték, de szinte azonnal rosszul lett, s másnap, december ötödikén otthonában meghalt.
„A boncolás (amit feleségének gyakorlatilag követelnie kellett, mert egyik kórház sem akarta vállalni) szívelégtelenséget állapít meg. Serge Monast 51 éves volt, amúgy makkegészséges, minden káros szenvedélytől mentes, vallásos emberként ismerték…” – írta a Konteó blog.
A Torontói jegyzőkönyvek (Les Protocoles de Toronto) eredetéről Monast csak annyit árult el, hogy kalandos úton sikerült megszereznie, a részletekkel azért nem állt a nyilvánosság elé, mert szerinte azokkal „életeket sodorhatna veszélybe”. Állítása szerint a jegyzőkönyvek első része 1967. június végén született, amelyet egy 18 évvel későbbi, 1985-ös tanácskozáson pontosítottak. Az újságíró azt állította, hogy az „Új Világrend” (New World Order, NWO) eszméjének akkori irányítói a kanadai nagyvárosban gyűltek össze azzal a céllal, hogy kidolgozzák a következő 50 évre szóló stratégiájukat. Annyit elárult róluk, hogy a 18 résztvevő közül hatan a világ 6 legbefolyásosabb bankját, hatan a legjelentősebb energiakonzorciumokat, további hatan pedig a legnagyobb mezőgazdasági-élelmiszeripari konzorciumokat képviselték.
Miután Monast nem sokkal ezt követően elhunyt, és feljegyzései is eltűntek, a dokumentumok eredetét nem lehet igazolni, erre mi sem teszünk kísérletet. Egyet lehet biztosan tudni, hogy legalább 20 évvel ezelőtt készültek, így az 1995 utáni folyamatok tükrében a jegyzőkönyvek akkor is figyelemre méltóak, ha azokat esetleg Monast írta. Eddig nem volt hozzáférhető a Torontói jegyzőkönyvek magyar fordítása, a hiányt most lapunk pótolta. A teljes szöveg több mint 60 ezer karakter (ez újságterjedelemre fordítva több mint 12 oldal), így az alábbiakban csak az általunk legérdekesebbnek tartott részeket emeljük ki, de posztunk végén a dokumentum fordítása rövidítés nélkül olvasható.
Kiüresített ember
A dokumentum bevezetője hangsúlyozza, hogy az Új Világrend több mint átfogó, radikális gazdasági, politikai és társadalmi reform: az emberiség teljes egyesítését tűzi ki célul, annak érdekében, hogy a Föld lakossága egyetlen akarat mentén cselekedjen, természetesen úgy, amint azt a Terv szerzői szeretnék. A megosztottság teljes felszámolására a történelemben eddig még nem volt példa, bár többen kísérletet tettek erre. Ehhez szükség van mind az egyén, mind a hagyományos közösségi struktúrák – család, nemzetek, vallások – kiüresítésére, hogy helyet biztosítsanak az új, globális eszmék számára.
A program ennek megfelelően hosszú időtávban és sok, egymást kiegészítő lépésben gondolkodik. A két fő irányt azonban a mottóul választott „Panem et circenses” (Kenyeret és cirkuszt) kifejezés jelöli ki, mondván az emberek túlnyomó részét azzal lehet a kívánt irányba terelni, ha biztosítják számukra a létfenntartásukhoz és a szabadidejük kitöltéséhez szükséges eszközöket. A dokumentum szerint, ha a tömeg a megfelelő irányban áll, akkor a „másként gondolkodókat” – a politikai, ideológiai, vallási különutasokat – könnyebb elszigetelni, semlegesíteni vagy együttműködésre késztetni.
A globalista projekt ennek megfelelően „a kényelem világméretű társadalmának” megteremtését tűzi ki célul, amelyben a társadalom valamennyi rétege számára biztosítják a kikapcsolódást könnyen elérhető és változatos utazási lehetőségek, szórakozás, sport, szexuális élmények formájában. „Az Embert úgy kell irányítani, hogy azt higgye, ez a modern, a modernitása pedig a teljesítményét tükrözi, a képességet, hogy minél többet, és lényegében mindent élvezhessen, ami körülveszi.” Ennek eszközei a média, a divat és a kultúra kézben tartása: „Ha így ellenőrzés alatt tudjuk tartani a fiatalok (vagyis a jövő felnőttjeinek) érzékeit, nyitott út vezet a politika, a jogrendszer és az oktatás mélyreható alakíthatóságához.”
Az egyén felszabadítása
Hogyan valósítható meg az emberek – különösen a fiatalok – életmódja feletti kontroll? A dokumentum a legfontosabb feladatnak a családra épülő társadalmi szerkezet megváltoztatását tekinti, mondván, ha ezt sikerül megrendíteni, akkor felszámolhatók lesznek a tradicionális vallási felfogások is. „A nyugati társadalom alapjai lényegükben a zsidó-keresztény örökségből eredeztethetőek. Pontosan ebből az örökségből jött létre a család, minden létező társadalmi szerkezet csomópontja és szegletköve.”
A család megváltoztatását már a 19. század végi és 20. század eleji „forradalmi” írók elkezdték, majd a „nonkonformista filozófusok” folytatták azzal a céllal, hogy az egyén érdekeit és fontosságát előtérbe helyezzék a család felett. A változásokat mint progresszív, a modernitás és a demokrácia kiszélesedését szolgáló folyamatokként igyekeznek beállítani.
Az individuális jogok abszolutizálásával eredményesen alá lehet ásni a nemzeti, etnikai, vallási közösség érdekeit: „Többé nem a társadalom (a többség joga) az, amit kötelező érvénnyel kell védeni az egyénekkel szemben, akik fenyegetést jelenthetnek erre, hanem fordítva: az egyén joga az, ami védelemre szorul a többség potenciális fenyegetésétől.”
Ennek az alapvetésnek a megvalósítását szolgálja a hagyományostól eltérő szexuális viselkedésformák – mint egyéni alapjogok – törvényi védelme, valamint olyan gyermekvédelmi jogszabályok és intézmények felállítása, amelyek az állam számára lehetőséget adnak arra, hogy a gyerekek feletti felügyeletet könnyedén ki tudják vonni a családi keretek közül, ha ezt indokoltnak látják.
„Azáltal, hogy a »szülői szerepet« átruházzuk az államra, sokkal könnyebb lesz ezt követően egyesével kisajátítani minden olyan jogkört, amelyek korábban a szülők kizárólagos hatáskörébe tartoztak. Így elérjük, hogy a zsidó-keresztény gyökerekkel rendelkező hagyományos, vallásos oktatást a gyermekek elleni visszaélésként kezeljék.”
Tévedés azt gondolni, hogy csak a kommunista vagy náci állam akarta kisajátítani a gyermekek nevelését. A progresszív társadalmakban is cél az, hogy a gyermek egyéni jogaira – például a nemi identitásának szabad eldöntésére – való hivatkozással korlátozzák a szülők jogait a nevelés során. Ha ezt sikerül általános, globális „gyermekvédelmi alapokmányban” rögzíteni, akkor nemcsak az óvodákban lehet majd megtiltani a gyerekek nemek szerinti megkülönböztetését – amint arra már ma is több példa van skandináv országokban –, hanem ezt a követelményt ki lehet terjeszteni a családokra is. Ha pedig a szülők ragaszkodnak ahhoz, hogy újszülött koruktól kezdve a biológiai nemüknek megfelelően neveljék, öltöztessék és szólítsák gyermeküket, akkor a „gyermekvédelmi hivatalok” közbeavatkozhatnak, és kiemelhetik a „veszélyeztetett” gyerekeket a családból, ahogyan azt ma a bántalmazott vagy ellátás nélkül hagyott gyerekekkel teszik.
A dokumentum kitér arra is, hogy milyen munkatársakra van szükség ennek végrehajtásához: „Egy ilyen terv garantált sikere érdekében létfontosságú, hogy az ezekben a hivatalokban állami szolgálatban álló közalkalmazottak fiatalok és tapasztalatlanok legyenek, olyan személyek, akiknek nincs semmi tapasztalatuk az általunk üresnek és hiábavalónak gondolt eszmékkel kapcsolatban, missziós lelkesedéssel hisznek viszont abban, hogy ők a veszélyben lévő gyermekek nagy védelmezői. E hivatalnokoknak minden szülőt potenciális bűnözőnek kell tekinteniük, akik veszélyt jelenthetnek a gyermek jólétére”.
Szabadságot ígérnek
Ha sikerül a gyerekeket már kiskorukban függetleníteni a családtól, lehetővé válik, hogy az oktatási rendszeren keresztül olyan „arrogáns, lenéző, másokat megalázó fiatalságot” neveljenek ki, amelynek fő jelszavai az „önmegvalósítás” és a „szabadság” lesznek.
„A család és az oktatási rendszer, azaz általánosságban a társadalom lerombolásának teljessé tételéhez létfontosságú a szexuális forradalomra való buzdítás a nyugati társadalom minden szintjén. Szükséges, hogy a rendelkezésre álló valamennyi eszközzel az egyéneket, következésképp a belőlük álló tömegeket lealacsonyítsuk arra a szintre, hogy szenvedélyesen csak elemi ösztöneik kielégítésével legyenek elfoglalva” – írja az 1967-ből keltezett dokumentumrész, amely utal arra, hogy a szexuális forradalmat nemcsak a kultúra és a zene, hanem a gyógyszeripar fejlődése is ösztönzi.
A korszerű fogamzásgátló eszközök kifejlesztése – írják a jegyzőkönyvek szerzői – „forradalmasítja a nyugati társadalmakat, és örökre feledésbe taszítja az erkölcsi alapelveket és a vallásos zsidó-keresztényeket. Ez a folyamat egy tabletta formájában szélesre nyitja az utat a következmények nélküli »szexuális szabadsághoz«, és ráveszi a világ női társadalmát, hogy kitörjenek mindabból, amit akkor már csak a múlt igájának fognak tartani (a férfiaknak alárendelt nők rabszolgaságát és a hagyományos zsidó-keresztény családot). Korábban a nőt a »családi egység központjának és fő támaszának« tartották, a modern nő azonban független egyéniségként szakítani akar hagyományos szerepeivel, el akar szakadni a családtól, és a saját személyes törekvései alapján akarja vezetni az életét.”
Ezt a folyamatot a „progresszív feminista tiltakozó mozgalmakkal” is ösztönzik, hogy az egyre radikálisabb követelésekkel a lehető legtávolabbra tolják a határokat, mindaddig, míg be nem következik „a tradicionális család és a zsidó-keresztény társadalom egyértelmű összeomlása”. Mint írják, „ez a »szexuális felszabadítás« lesz a végső eszköz, amellyel lehetségessé válik az, hogy a társadalmi tudatból eltűnjön a Jó és Rossz fogalmának minden formája. A vallási és morális határok összeomlása lehetővé teszi, hogy teljessé váljon az »ember felszabadítása a múlt alól«”.
„Ez a nyitott ajtó a szexuális szabadság támogatásától a váláson át az abortuszig, egészen a különböző homoszexuális viselkedési formák törvény általi elismeréséig segít nekünk abban, hogy radikálisan megváltoztassuk a társadalmak jogrendszerének történelmi alapjait. (…) Minden egyént az erkölcsi alapelvek általános fellazulása irányába terelünk, és megosztjuk az egyéneket azáltal, hogy egymáshoz hasonlítgatjuk őket, ösztöneiknek és érdeklődésüknek megfelelően, valamint leromboljuk a fiatalság jövőjét azáltal, hogy a korai szexuális élet káros hatású tapasztalatszerzése és az abortuszok felé tereljük őket. Morális szinten megtörjük az elkövetkezendő generációkat azáltal, hogy az alkoholizmusba, különböző kábítószerektől való függőségekbe taszítjuk őket” – írják a dokumentum szerzői.
Hálózatba szervezve
A jegyzőkönyvek 1985-ös kiegészítése gyakorlati programot is ad a fiatalság átneveléséhez. Ebben kulcsszerepet szánnak az akkor még kísérleti stádiumban lévő technológiáknak. „Mára lehetségessé vált egyfajta »nemzetközi autósztráda« megtervezése, amelyen minden készülék összeköttetésben áll egymással. Elektronikus számítógépek használata nélkül – melyek egy óriási globális hálózatban összekötik őket egymással – teljes mértékben lehetetlen lenne az egyénekből álló közösségek közvetlen irányítása a Földön. Ezen készülékek további előnye, hogy emberek millióit tudják helyettesíteni. Ráadásul ezeknek a gépeknek nincs öntudatuk, sem moráljuk, így nélkülözhetetlenek az olyan projektekhez, mint amilyen a miénk. Mindezeken túl, ezek a gépek kérdés nélkül megteszik mindazt, amit diktálnak nekik. Tökéletes rabszolgák, amelyekről elődeink csak álmodtak, bár soha nem kételkedtek abban, hogy egy nap lehetséges lesz létrehozni egy ilyen csodát. Ezek a gépek ország nélkül, bőrszín nélkül, vallás nélkül, politikai elköteleződés nélkül léteznek, így az elképzelhető legnagyszerűbb eszközeink és az Új Világrend szolgái. Ezek a »Szegletkövek«! Ezeket a gépeket egy óriási világhálózatban kötjük össze, amelynek a legfelsőbb szintjeit mi ellenőrizzük. (…) Új Világrendünk alapvető struktúrája lényegében különféle hálózatok sokaságából áll, amelyek lefedik az emberi tevékenység minden egyes elemét az egész bolygón. Mindmáig ezeket a hálózatokat közös ideológiai alap mentén kötöttük össze: eszerint az Ember az Univerzum központja és végső beteljesítője” – áll a jegyzőkönyvekben, ami még akkor is figyelemre méltó előrelátás, ha a fentieket Monast írta volna 1995-ben. (A legnagyobb közösségi hálózat, a Facebook csak 2004-ben indult, és 2010-re vált globális platformmá, amikor a felhasználók száma átlépte az egymilliárd főt.)
A globális társadalom sikeréhez a tervezők fontosnak látják, hogy az emberek – a korábbi, autokratikus berendezkedésektől eltérően – ne kényszerből, hanem lelkesen vegyenek ebben részt, mert ezáltal megszűnik bennük az idegenkedés a privát szférájuk totális kontrolljával szemben. „Arra bátorítjuk az embereket, hogy Testtel és Lélekkel vegyenek részt ebben a globális elektronikus hálózatban (…) a félrevezetett embert leköti a vak lelkesedés, hogy ennek az új Világközösségnek a része legyen, azáltal, hogy csatlakozik a hatalmas számítógéphálózathoz, miközben gondoskodunk arról, hogy a számára láthatatlan felsőbb szintekről adatokat gyűjtsünk és rögzítsünk róla, amelyeket gazdagon kihasználhatunk saját céljainkra. Ebben az Új Globális Társadalomban senki nem tud elfutni előlünk. Az elektronikus technológia folyamatos bővítése lehetővé teszi számunkra azt, hogy a nyugati lakosság minden egyes tagját minden eszközzel listázzuk, azonosítsuk és kontrolláljuk” – áll a dokumentumban.
A technológia iránti lelkesedést az oktatási rendszer is ösztönzi – amely a tananyagokban előnyben részesíti a műszaki ismereteket a humán műveltséggel szemben –, csakúgy, mint a transzhumanista szemléletet tükröző kultúra.
Leminõsített nemzetek
Ha sikerül így technológiai és érzéki függőségbe állítani a fiatalságot, akkor lehetővé válik a nemzetek relativizálása, majd felbomlasztása. „Ha a nemzetek megfosztatnak attól, hogy erős fiatalságra támaszkodhassanak, és attól, hogy a társadalomban az egyének egy közös ideál köré csoportosulhassanak, amelyet lerombolhatatlan morális támasztékok és a történelmi támogatás erősítenek, akkor kénytelenek lesznek a mi globális akaratunknak alávetni magukat” – írja a jegyzőkönyv, amely részletezi a nemzetállamok ellehetetlenítésének gazdasági, pénzügyi programját, amely a multinacionális cégeken keresztül először átalakítja, majd a megfelelő pillanatban tőkekivonás révén megroppantja a nemzeti gazdaságokat.
„Globális gazdaságot állítunk fel világméretekben, ami teljesen kívül esik majd a nemzetállamok hatáskörén. Ez az új gazdaság mindenek felett áll majd, sem a politikának, sem a szakszervezeteknek nem lesz hatalma felette. Saját globális politikát fog diktálni, és kikényszeríti a politikai újraszerveződést, természetesen a mi egész világra kiterjedő szempontjaink szerint” – írja a dokumentum, amely azt javasolja, hogy a nemzetek kiszolgáltatottságát mesterséges pénzügy-politikai eszközökkel – például hitelcsapdákkal – is növeljék.
„A nemzetállamok kormányait és lakosságát manipuláljuk annak érdekében, hogy ürügyet adjanak nekünk arra, hogy az IMF-et felhasználva felszólítsuk a nyugati államokat, hogy úgynevezett megszorító költségvetéseket fogadjanak el az államadósság képzeletbeli csökkentése érdekében, valamint azért, hogy fenn tudják tartani nemzetközi hitelminősítésüket (ami egy teljesen elméleti és lényegtelen szempont), valamint meg tudják őrizni a társadalmi békességet – ami amúgy szintén lehetetlen feladat a számukra.” Az államadósság, nemzetközi hitelfüggőség, és a nemzetek hitelminősítése – nos, ezek a fogalmak az elmúlt években szinte naponta szerepeltek a hírekben.
Menekültek áradata
Ha pedig a nemzetállamok mozgásterét a nemzetközi gazdaság, a globális kereskedelem, valamint a különböző válsággócok kezelésére indított költséges ENSZ-programokkal sikerült a minimálisra korlátozni, akkor a Terv készítői szerint szabadon lehet alakítani az emberek gondolkodását is: „Ez a független gazdaság kizárólag a mi törvényeink alapján fog működni, és ezáltal globális tömegkultúrát hozunk létre. Az általunk irányított nemzetközi média segítségével új kultúrát hozunk létre, ami azonban egységes lesz mindenki számára, és ezzel kizárjuk annak lehetőségét, hogy a jövőben bárki is újat alkosson. A jövő művészei olyanok lesznek, amilyeneket mi szeretnénk, különben nem lesznek művészek. Nem kell tehát többé attól tartanunk, hogy olyan független alkotások jönnek létre, amelyek a múltban oly gyakran veszélyeztettek minket globális törekvéseink megvalósításában.”
A legalább húsz éve készült dokumentum ma talán legelgondolkodtatóbb bekezdése a menekültválságok felhasználásáról szól a globális tervek megvalósítása érdekében: „E vállalkozás feltétlen sikere érdekében garantálnunk kell, hogy ügynökeink ott legyenek a nemzetállamok kormányközi ügyekkel és a bevándorlással foglalkozó minisztériumaiban, és ezáltal mélyreható törvénymódosításokat hajtassanak végre. E módosítások alapvető céja, hogy megnyissák a nyugati országok kapuit az egyre növekvő bevándorlás előtt, egy olyan bevándorlás előtt, amit mi provokálunk ki, új helyi konfliktusok kirobbantásával. A célba vett nemzetállamok közvéleményét jól szervezett sajtókampányokkal arra kényszerítjük, hogy megnyissák határaikat jelentős létszámú bevándorló előtt, amellyel destabilizálhatjuk ezen országok gazdaságát, és faji feszültségeket gerjeszthetünk határaikon belül. Gondoskodunk arról, hogy a bevándorlók között külföldi szélsőségesek is jelen legyenek, ami biztosítja a szükséges destabilizálást” – írja a Torontói jegyzőkönyv 1985-ben (vagy legkésőbb 1995-ben).
+++
A Torontói jegyzőkönyvek fordítása, forrás itt.
A Torontó Jegyzőkönyvek
„Hírszerzési beszámoló” az International Free Press Agency (Nemzetközi Szabad Sajtó Ügynökség) munkatársától, Serge Monast-tól. (1995)
1967 június vége: Montreálban a 67-es Expó; Ottawában a „Konföderáció Centenáriumával” kapcsolatos végső előkészületek zajlanak; az Egyesült Államok a vietnámi háború kihívásával néz szembe; és országszerte jelen van a „Flower Power” (Virág erő) hippi mozgalom. Közel állunk az 1968-as májusi franciaországi eseményekhez, a québeci nacionalista robbanáshoz, és az amerikai Woodstock fesztiválhoz… Ugyanakkor, 1967 június vége a „Nemzetek bukására” irányuló Terv fejlesztésére szolgáló végső előkészületeket is jelenti, amelynek kivitelezői az angolszász szabadkőművesek legfelsőbb szintjének képviselői voltak a kanadai Torontóban.
A „szigorúan bizalmas” titkos találkozót a magát „6.6.6.”-nak nevező csoport szervezte, akik kezükben tartják a világ 6 legbefolyásosabb bankját, a 6 legjelentősebb energia konzorciumot (beleértve az kőolajipart is) továbbá a 6 legnagyobb mezőgazdasági-élelmiszeripari konzorciumot (beleértve a Világ Élelmiszer Útvonalai fölötti kontrollt is).
A 6.6.6-ok közé a legtapasztaltabb nemzetközi pénzemberek tartoznak, ezért üléseiken meghatározták a „világkereskedelem” fölötti teljes kontrollra, az energiafegyver (amely a 21. század felé nyíló átjáró) birtoklására és az élelmiszeripar (amely magába foglalja a gyógyszergyárakat, és „vitaminok” valamint „vakcinák” globális piacát) ellenőrzésének a „közös stratégiáját”.
„Tervük” három fő irányvonalra bontható le: a gazdasági, a politikai és a társadalmi irányvonalakra, a ’70-es és ’80-as évekre vonatkozóan. Ha törekvéseiket siker koronázza, szükségszerűen a kezükbe kerül a „globális hatalom” ugyanannak az „új világrendnek” a megvalósítása révén, melyet később, a korai 90-es években George Bush is népszerűsített.
A 6.6.6. által kiadott dokumentum a „PANEM et Circenses” címet viseli, ami a „Kenyeret és Cirkuszt!” kifejezésből ered. (A kifejezés római eredetű, melyet arra használtak, hogy leírják hogyan szórakoztatták és etették a császárok a népet annak érdekében, hogy a politikai szerepvállalásról eltereljék a figyelmüket).
A Globalista projekt célja: az „Elkerülhetetlen népirtás a titkos profit érdekében” A projekt finanszírozásához - többek között- a humanitárius segélyeket és a nemzetközi élelmiszersegélyeket is felhasználják a 6.6.6 „multinacionalistáinak” támogatására.
A ’Kenyeret és cirkuszt’ dokumentum 1967
Minden olyan történelmi periódust, amely a civilizációk hanyatlásához vezetett, kivétel nélkül „a vándorló népek szelleme” határozza meg. Ma ezt a szellemet kell átfogóan „a kényelem világméretű társadalmává” átformálni. Ennek a kényelemnek tartalmaznia kell a [Szexet], a [Drogokat], a [Sportot], az [Utazást/Egzotikus úticélokat], és általánosságban a [Kikapcsolódáshoz kapcsolódó tevékenységeket], a társadalom valamennyi rétege számára hozzáférhető módon. Az Embert úgy kell irányítani, hogy azt higgye, ez a modern, a modernitása pedig a teljesítményét tükrözi, a képességet, hogy minél többet, és lényegében mindent élvezhessen, ami körülveszi.
Ahhoz, hogy ezt a célt elérjük, alapvető feltétel, hogy be tudjunk épülni a Médiába (rádió, televízió, újságok), átformáljuk a Divatot és a Kultúrát (a New Music – Új Zene által érintett kultúrába), hogy biztos befolyást szerzünk a nyugati társadalom minden rétegében. Így ha ellenőrzés alá tudjuk vonni a fiatalok (a jövő felnőttjeink) érzékeit, nyitott út vezet majd számunkra a politika, a jogrendszer, az oktatás területeire történő zavartalan a beszivárgáshoz, ezen területek mélyreható alakíthatásához. Ezáltal a Tervünk radikálisan megváltoztatja az érintett társadalmak fejlődését, és jövőbeli irányát.
Mint tudjuk, a társadalmak nem rendelkeznek történelmi emlékezettel. Fáradhatatlanul ismétlik a múlt hibáit, anélkül, hogy felismernék, miként hajtották elődeiket e hibák ugyanolyan veszteségekbe, és emiatt a legrosszabbat élik majd át, még a század vége előtt. Nézzük csak meg, hogy elődeink fáradhatalan munkájának köszönhetően a század elején élő nagyszüleik mit tapasztaltak meg.
Miután megismerték a korlátok nélküli erkölcstelenséget, az erkölcsiség alól való felszabadulást (más szavakkal, a szellem szabad vándorlását), melynek következtében részük lehetett a Háborúban illetve a Gazdasági válságban. Ma az unokáik és a gyerekeik célegyenest futnak egy hasonló, csak még rosszabb végkimenetel felé, mert ezúttal elérkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy végül megalapítsuk az „Új világrendet”, de közülük senki nem lesz képes ezt felismerni, mert túlságosan belefeledkeznek abba, hogy minél teljesebb mértékben kielégíthessék elsődleges, érzéki szükségeiket.
Mindannyian ismerjük azt az alapelvet, mely szerint a kivétel erősíti a szabályt, ami ezzel ellentétes. Azonban a mi szótárunkban, a Kivételt kell a többségre rákényszeríteni. Biztosítanunk kell azt, hogy a társadalom minden rétegében legyenek ilyen „Kivételek”, aki magukat új „Szabálynak” tudják feltüntetni, amit minden körülmény között alkalmazni lehet. Ez lesz a jövőben a Nemzetek ifjúsága által szervezett társadalmi tüntetések elsődleges célja.
A Kivétel lesz tehát az a kanóc, mely miatt az egész történelemi, hagyományos társadalom szempillantás alatt és példátlan zűrzavar közepette összeomlik majd. A nyugati társadalom alapjai lényegükben a Zsidó-keresztény örökségből eredeztethetőek. Pontosan ebből az örökségből jött létre a Család, minden létező társadalmi szerkezet Csomópontja és Szegletköve. Elődeink, akik a 19. század végi és 20. század eleji forradalmi írókat is finanszírozták, megértették azt, milyen fontos Oroszországban megosztani, majd pedig szétzúzni ezt a létfontosságú Magot, annak érdekében, hogy sikeresen felépíthessék az akkor újnak számító Kommunista rendszert. Pontosan ugyanezt tették aprólékos munkával nonkonformista filozófusok és írók segítségével: megfogalmazták a „Kiáltványt az Állam-isten dicsőségére”, amelynek abszolút elsősége lett az egyén és a család felett.
Annak érdekében, hogy biztosan kiépüljön egy olyan Világkormány (Új Közösségi Világrend), amelyben minden egyén - kivétel nélkül - az “Új Világrend” “Világállamának” lesz alárendelve, elsőként a “Család” lényegét kell megrendíteni (ami egyúttal az ősi, vallási tanítások eltűnését is fogja eredményezni). Másodszor pedig, ki kell egyenlíteni az egyének közötti különbséget a “Társadalmi osztályok”, legfőképpen a “Középosztály” eltörlésével. Mindazonáltal, ezt úgy kell véghezvinni, hogy mindezen változás a “Demokrácia” látszatát keltse, azaz népakaratból fakadónak tűnjön.
Elszigetelt esetek felhasználásával, amelyeket szélsőgesen felnagyítunk az általunk befolyásolt diáktüntetések, az ügyünk képviselete iránt lojális újságírók és megvásárolt politikusok segítségével, létre tudunk majd hozni olyan szervezeteket, melyek rendelkezni fognak a „Modernitás” minden látszatával. A „Gyermekvédelmi Hivatal" működéséhez például az „Emberi jogok és alapvető szabadságok védelméről” szóló alaptörvény nyújtaná az alapot.
A Világterv (más néven Vörös Terv) sikerének érdekében, ilyen „Gyermekvédelmi Hivatalokat” kell létrehozni a hetvenes években az összes nyugati társadalmomban. Ezekben a hivatalokban a tisztviselők (akik lehetőleg frissen diplomázott, tapasztalattal nem rendelkező, fiatal entellektüelek legyenek, olyanok, akik egyetemi tanulmányaik során intenzíven megismerkedtek internacionalista elveinkkel) megfelelő mérlegelés nélkül, szó szerint fogják alkalmazni a Gyermekjogi Alaptörvényt. Ugyan ki merné ellenezni ezt, anélkül, hogy a középkori barbárokkal azonosítanák?
Ezt az Alaptörvényt a Páholyainkban dolgozták ki aprólékos munkával, és ennek eredményeként végül eltörlünk a családban minden szülői tekintélyt, azáltal, hogy az embereket saját személyes érdekeik védelmében éles ellentétbe sodorjuk egymással. A gyerekekre ez ösztönzően hat majd, hogy szüleiket túlságosan tekintélyelvűnek bélyegezzék, mondván, azok túl hagyományosak, túl vallásosak. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy a szülők „Kollektív félelmi pszichózis” alá kerülnek, ami elkerülhetetlenül a szülői tekintély fellazítását okozza majd a társadalomban. Elsősorban így sikerül majd észrevétlenül egy ötvenes évekbeli orosz társadalomhoz hasonló társadalmat létre hoznunk nyugaton is, ahol a gyerekek feljelentik szüleiket az államnál.
Azáltal, hogy a „Szülői szerepet” átruházzuk az államra, sokkal könnyebb lesz ezt követően egyesével kisajátítani minden olyan jogkört, amelyek korábban a szülők kizárólagos hatáskörébe tartoztak. Így elérjük, hogy a zsidó-keresztény gyökerekkel rendelkező, hagyományos, vallásos oktatást a gyermekek elleni visszaélésként kezeljék.
Ezzel egyidőben, ugyanakkor egy másik szinten, a legfelsőbb szintű „Nemzetek Törvényében” rögzítjük azt, hogy minden Vallást, Imádatot és bármely vallásos gyakorlatot; beleértve a „Boszorkányságot és Mágiát”, ugyanolyan mértékű tiszteletben kell tartani. Későbbiekben ennek segítségével a gyermekekkel kapcsolatos állami feladatkört könnyedén át lehet majd ruházni a legfelsőbb nemzetközi szervezetekre, mint az ENSZ-re.
Jól értsük ezt meg: „Célunk nem az, hogy megvédjük a gyermekeket vagy barkit is a másiktól. Hanem az, hogy előidézzük a Nemzetek összeomlását és ezt követően pedig a bukásukat, mert az Új Világrend bevezetésének egyik fő akadályát maguk a Nemzetek képezik”. Ezért kell, hogy a „Gyermekvédelmi Hivatal” megkérdőjelezhetetlen jogi felhatalmazással rendelkezzen. Jogukban áll majd, hogy belátásuk szerint, de mindig a gyermek védelmének jogcímén szabadon kiemelhessék a gyermeket eredeti, otthoni környezetükből olyan, családi alapon működő vagy idegen kormányzati központba, amelyek a mi internacionalista elveinken és vallásunkon állnak. Mindez a „Nyugati Családi Alapegység” végső felbomlását fogja beteljesíteni. Az ily módon eredeti szüleik védelme és ellenőrzése nélkül felnőtt gyermekek pszichés és erkölcsi fejlődésükben tartós sérüléseket szenvednek. Következtetésképpen természetes zsákmányt jelentenek számunkra, és könnyen alkalmazkodnak majd globális törekvéseinkhez.
Egy ilyen terv garantált sikere érdekében létfontosságú, hogy ezekben a „Hivatalokban” állami szolgálatban álló közalkalmazottak fiatalok és tapasztalatlanok legyenek, olyan személyek, akiknek nincs semmi tapasztalatuk az általunk üresnek és hiábavalónak gondolt eszmékkel kapcsolatban, missziós lelkesedéssel hisznek viszont abban, hogy ők a veszélyben lévő gyermekek nagy védelmezői. E hivatalnokoknak minden szülőt potenciális bűnözőnek kell tekinteniük, akik veszélyt jelenthetnek a Gyermek jólétére, akit ebben az értelemben úgy tekintünk, mint „Isten”.
Egy „Gyermekvédelmi Hivatalnak” és a „Gyermek jogairól szóló alaptörvénynek” nincs sok értelme, ha nincsenek veszélyeztetett gyermekek. A bevezetésük indokaként hivatkozott kivételek és történelmi példák idővel elkopnak, ha nincsenek folyamatosan olyan új esetek, amelyek indokolják érvényben tartsukat. Ilyen értelemben, be kell szivárognunk a nemzetek „Oktatási Rendszerébe”, hogy a hangzatos „Korszerűség” és „Fejlődés” címkék alatt, eltűnjön a Vallás, Történelem és Jó Erkölcs tanítása. Közben az oktatási szférát új kísérletek sorozatával árasztjuk el; amelyekkel felhigítjuk azt.
Azáltal, hogy minden morális alap és erkölcsi kötelék alól feloldjuk a fiatalabb generációkat, és kitöröljük belőlük a múltról való ismereteket (ezáltal bármiféle nemzeti büszkeséget is), valamint a mások iránti tiszteletet és a tudomány nyelvének ismeretét és erejét (vagyis a realitásérzéket), olyan fiatalságot nevelhetünk fel, amely kiszolgáltatott lesz a bűncselekmények minden formájának. Ebben az új univerzumban, amelyet szétzilál a szülők félelme és az, hogy a szülők elhagyják a gyermekeik feletti felelősségválallást, tiszta ösvény nyílik számunkra, hogy saját elképzeléseinknek megfelelően és elsődleges céljainkat szem előtt tartva alakítsunk ki egy arrogáns, lenéző, másokat megalázó fiatalságot, akik között mindezek a viselkedési formák az „Önmegvalósítás” és „Szabadság” fogalmának új alapját fogják képezni.
De a múlt tapasztalataiból tudjuk, hogy az ilyen fiatalság már eredendően önmegsemmisítésre van ítélve, mert alapvetően individualista, definíció szerint pedig Anarchista. Ebben az értelemben, egy ilyen fiatalság képtelen szilárd alapja lenni bármiféle társadalom fenntartásának és még kevésbé annak, hogy gondoskodjanak a társadalom idősebb tagjairól.
Ugyanebben a szellemben ezért szükségszerű, hogy létrehozzunk az „Emberi jogok és Egyéni szabadság Alaptörvényét” és egy „Polgárvédelmi Hivatal”-t, amelyeket úgy adunk be a tömegeknek, mint a huszadik századi „Modernitás” és Új Társadalom” innovációit.
Ugyanígy s ugyanebben az időben, de masik szinten, újabb törvényjavaslatokat kell elfogadtatni a „Tisztelet és Egyéni Szabadság” témájában. Ezek a törvények, ahogy a Család esetében is, de ezúttal a Társadalom szintjén, konfliktusba kerülnek a Közösség jogaival, ezáltal egyenesen az önmegsemmisítéshez vezetik az érintett társadalmakat. Mert itt válik teljessé az inverzió: „Többé nem a társadalom (a többség joga) az, amit kötelező érvénnyel kell védeni az egyénekkel szemben, akik fenyegetést jelenthetnek erre, hanem fordítva: az Egyén Joga az, ami védelemre szorul a többség potenciális fenyegetésétől”. Ezt a célt tűztük ki magunk elé.
A család és az oktatási rendszer, azaz általánosságban a társadalom lerombolásának teljessé tételéhez létfontosságú a Szexuális Forradalomra való buzdítás a nyugati társadalom minden szintjén. Szükséges, hogy a rendelkezésre álló valamennyi eszközzel az egyéneket, következésképp a belőlük álló tömegeket lealacsonyítsuk arra a szintre, hogy szenvedélyesen csak elemi ösztöneik kielégítésével legyenek elfoglalva. Tudjuk, hogy ez a lépés mindannak betetőzését jelenti, amely folyamatok révén bármely társadalom végül összeomlik. Nem ez történt a Római Birodalom fénykorában és nem hasonló folyamatok történtek minden más civilizációval a történelemben?
A páholyaink által pénzelt tudósok és laboratóriumok révén sikerült kifejlesztenünk egy kémiai eljárást, ami forradalmasítja a nyugati társadalmakat, és örökre a feledésbe taszítja az erkölcsi alapelveket és a vallásos zsidó-keresztényeket. Ez a folyamat, egy tabletta formájában, szélesre nyitja az utat a következmények nélküli „szexuális szabadsághoz”, és ráveszi a világ női társadalmát, hogy kitörjenek mindabból, amit akkor már csak a múlt igájának fognak tartani (a férfiaknak alárendelt nők rabszolgaságát és a hagyományos zsidó-keresztény családot.)
Korábban a nőt a „családi egység központjának és fő támaszának” tartották, a modern nő azonban független egyéniségként szakítani akar hagyományos szerepeivel, el akar szakadni a családtól és a saját személyes törekvései alapján akarja vezetni az életét. Természetesen a „feminista tiltakozó mozgalmakba” is határozottan beavatkozunk, hogy ezek a mozgalmak a lehető legszélsőségesebb határig követeljék jogaikat, és ezeket a határokat a tradicionális család és a zsidó-keresztény társadalom egyértelmű összeomlása jelöli ki.
Ez a „Szexuális felszabadítás” lesz a végső eszköz, amellyel lehetségessé válik számunkra az, hogy a társadalmi tudatból kitöröljünk a „Jó és Rossz” fogalmának minden formáját. A vallási és morális határok összeomlása lehetővé teszi számunkra azt, hogy befejezzük az „ember felszabadítását a múlt alól”, ami valójában éppen a rabszolgaság egy új formája lesz, ami pontosan megfelel a „globalista terveinknek”.
Ez a nyitott ajtó a szexuális szabadság támogatásától a váláson át az abortuszig, egészen a különböző homoszexuális viselkedési formák törvény általi elismeréséig, segít nekünk abban, hogy radikálisan megváltoztassuk a társadalmak jogrendszerének történelmi alapjait. Rendkívül hasznos lesz az, hogy minden egyént az erkölcsi alapelvek általános fellazulása irányába terelünk, és megosztjuk az egyéneket azáltal, hogy egymáshoz hasonlítgatjuk őket, ösztöneiknek és érdeklődésüknek megfelelően, valamint leromboljuk a fiatalság jövőjét azáltal, hogy a korai szexuális élet káros hatású tapasztalatszerzése és az abortuszok felé tereljük őket. Morális szinten megtörjük az elkövetkezendő generációkat azáltal, hogy az alkoholizmusba, különböző kábítószerektől való függőségekbe (amelyeket a mi Vezető Nemzetközi Páholytisztviselőink fognak irányítás alatt tartani, globális szinten), és öngyilkosságba taszítsuk őket (amelyet a kiábrándult és önmaguktól elhagyatott fiatalok pátosszal teli lovagias végzetnek tekintenek).
Csaljuk meg a nemzetek fiait azáltal, hogy a szüleik előtt felelőtlennek, ateistának és erkölcstelennek mutatjuk őket; akik csak kedvteléseiket, menekülést és ösztöneik vad kielégülését keresik, képmutatók és árulók. Tegyük a válást és az abortuszt mindenki által elfogadott új társadalmi szokássá. Bátorítsuk őket a bűnözésre, mely által különböző csoportokban találnak menedéket, a családi környezet hatókörén kívül, amelyre így szükségszerűen a saját túlélésükre való fenyegetésként tekintenek majd. A társadalmi közeg ezáltal olyan végletesen feszültté válik, hogy attól kezdve lehetségessé válik számunkra, hogy világpolitikai és világgazdasági téren is fellépjünk, és alávessük őket úgy, hogy közben megköszönik ezt nekünk és elfogadják az erőnket és a terveinket az Új Világrenddel kapcsolatban.
Ha a Nemzetek megfosztatnak attól, hogy erős fiatalságra támaszkodhassanak, és attól, hogy a társadalomban az egyének egy közös ideál köré csoportosulhassanak, amelyet lerombolhatatlan morális támasztékok és történelmi támogatás erősítenek, akkor kénytelenek lesznek a mi globális akaratunknak alávetni magukat.
Így bevezethetjük azt, amit oly hangosan hirdettek a múltban általunk kreált erők: „A Kommunista rendszer, amely olyan világforradalomról prófétált, amit a föld elnyomottjai indítanak el”, és „a Nácizmus mely egy 1000 évre szóló Új Világrendet jelentett be.”
Ez a végső célunk; az a munka, amelynek beteljesüléséért évszázadokon át oly sok bátor ember áldozta életét. Mondjuk ki hangosan és tisztán: „Minden elhunyt páholytestvérünk, kik névtelenül haltak meg, annak az ideálnak a megvalósításáért áldozták életüket, amelyet mi most az ujjainkkal érinthetünk.”
Közismert, hogy az ember hajlamosabb megfeledkezni az éberségről, ha biztosítottnak látja az alapszükségletei (étel, ruházat és menedék) ellátását. Hagyjuk, hogy megnyugodjon a lelkiismerete, miközben gondolkodását céljaink felé fordítjuk és kedvező gazdasági környezetet biztosítunk a számára. Ennek megfelelően a jelenlegi 70 éves időszak alatt az ügynökeink a társadalom valamennyi szintjére beszivárognak, hogy elfogadtassák új alapelveinket az oktatás, a polgári jog, a társadalompolitika területén, cserébe az emberek számára kiszámítható gazdasági környezetet biztosítunk.
Munkát mindenkinek, hitelt mindenkinek, szabadidőt mindenkinek: ezek lesznek a sarokpontjai annak, hogy egy illuzórikus új társadalmi osztályt hozzunk létre: a Középosztályt. Ha egyszer elérjük a céljainkat, ezt a középső osztályt, amely a világi szegények és köztünk, a gazdagok között jött létre, egyértelműen eltöröljük azáltal, hogy a létfenntartás minden eszközétől elvágjuk őket.
Ilyen módon, átmenetileg nemzetállamokat kellett létrehoznunk, az egyének új „szüleit”. Ebben a megbízható környezetben, ahol „nemzetközi ügynökeink” minden szükségest megtettek annak érdekében, hogy a világháború árnyát félre tudjuk tolni, miközben elősegítjük és bátorítjuk a rendkívüli mértékű állami centralizációt. Az egyének így azt érezhetik, hogy teljesen szabadon kibontakozhatnak, miközben személyes kötelezettségeik terhe az államra száll.
Ennek következtében meredeken növelhetjük az állam terheit azáltal, hogy korlátlanul bővítjük az értelmiségi közalkalmazottak számát. Évekre előre garantáljuk az anyagi biztonságot a számukra, így tökéletesen végrehajtói lehetnek a „kormányzati tekintélynek”, más szóval a mi hatalmunknak.
Ez a hatékony hivatalnoki testületet önmagában (mint kormány a kormányon belül) olyan erőt képvisel majd, ami független lesz az éppen hatalmon levő politikai párttól. Ez a névtelen gépezet egy nap majd, a megfelelő időben kezünkbe adja azokat az eszközöket, hogy felgyorsítsuk a nemzetállamok gazdasági összeomlását. Az államok nyilvánvalóan képtelenek lesznek vállalni a hatalmas bértömeg kifizetését számukra anélkül, hogy olyan szintű adósságba kerüljenek, amelyre nem is gondoltak volna korábban.
Másrészt ez a gépezet egy hideg és érzéketlen kormányzati apparátus képét mutatja majd, és így pajzsként és védelemként fog szolgálni számunkra a lakossággal szemben, mert bámennyire haszontalan ez a komplex gépezet, ugyan ki merne vállalkozni arra, hogy egy ilyen labirintus útvesztőibe belerohanjon, azért, hogy kiálljon személyes érdekei védelmében?
Miközben ez az átfogó mérgezés időszaka zajlik, ki kell használnunk a lehetőséget arra is, hogy az adott pillanat szükségleteinek megfelelően megvegyük vagy eltávolítsunk minden vállalati igazgatót, a főbb állami szervek döntési pozícióiban levő embereket, illetve a tudományos központok kutatóit, akiknek a munkásságuk és hatékonyságuk túlságosan nagy kockázatot jelentene. Az államnak nem szabad teljes mértékben független erővé válnia önmagában, nehogy elszabaduljon tőlünk és veszélyeztesse ősi Terveinket.
Ugyanakkor arra is figyelnünk kell, hogy abszolút ellenőrzést birtokoljunk az összes nemzetek fölötti szervezetben. Ezeknek a nemzetközi szerveknek mind a mi teljes irányításunk alatt kell állniuk.
Annak érdekében, hogy garantálhassuk az emberek közötti befolyásunk eredményességét, ellenőrzést kell gyakorolnunk az egész média fölött. Bankjaink csak a számunkra kedvező médiumokat fogják finanszírozni, ugyanakkor törekedni fognak az ellenállóbb médiumok ellehetlenítésére. Ennek szinte észrevétlenül kell zajlania a lakosság előtt, akiket közben leköt az, hogy több pénzt keressenek és szórakoztassák magukat.
Gondot kell fordítanunk arra is, hogy mielőbb teljessé tegyük a vidéki régiók önállósodásának megszüntetését, amely folyamatot az 1929-es gazdasági válsággal kezdtünk meg. A városok túlterhelése az általunk kezdeményezett kisérője volt az ipari forradalomnak. A vidéki tulajdonosok gazdasági függetlenségükkel, és azzal a képességükkel, hogy ők termelik meg az állam alapvető élelmiszer-szükségeit, fenyegetést jelentenek a számunkra, és jövőbeli terveinkre. Ha az emberek összezsúfolódnak a városokban, fennmaradásuk biztosítása érdekében sokkal jobban függenek majd az általunk felügyelt iparágaktól.
Nem engedhetjük meg magunknak olyan csoportok létezését, amelyek függetlenek a mi Erőnktől. Ezért meg kell szüntetnünk minden önálló földtulajdont azáltal, hogy a földtulajdonosokat iparunk engedelmes rabszolgáivá tesszük. A többieknek pedig megengedjük, hogy mezőgazdasági társulásokba tömörüljenek, amelyekbe ügynökeink beszivárognak, hogy a jövőbeli céljainknak megfelelően irányíthassák őket.
Az államon keresztül arra kell törekednünk, hogy hangsúlyozzuk a kötelező tisztelet minden kultúra, minden nép, minden vallás és etnikai csoport felé, és ezáltal a „személyes szabadságot” elébe helyezzük a „nemzeti egységnek”; ez pedig lehetővé teszi a számunkra, hogy hatékonyabban osszuk meg a nemzetállamok népességét, és a nemzetek hatalmát és mozgásterét is csökkentsük. Ezáltal egy nemzetközi terv keretein belül a partvonalra szorítjuk a nemzeteket, miközben a különböző nemzetek etnikai csoportjait arra ösztönözzük, hogy akár közösségként, akár egyénileg, de megköveteljék azt, hogy részt vehessenek az ország kormányzásában. E folyamat beteljesíti a nemzetek összeomlását, és véget nem érő háborúkba taszítja őket.
Amikor a nemzeteket az állandó belharcok kellőképen meggyengítik, és törvénybe iktatják a kisebbségek függetlenséghez való jogát, a nacionalistákat pedig sikerül különféle kulturális és vallási csoporérdekek mentén felszabdalni, és így céltalanul, vakon belháborúkba merülnek, a az ifjúság pedig teljes mértékben elveszíti kapcsolatát a gyökereivel; ekkor jön el az idő arra, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezetét felhasználva bevezessük az Új Világrendünket.
Ekorra már a belső megosztottságok nyomása alatt a nemzetállamok humanitárius, társadalmi és történelmi ideáljai rég szétporlandnak.
A 6.6.6. dokumentum vége, dátum: 1967. június végén.
+++
Tizennyolc évvel (6 + 6 + 6 év) később újabb csúcstalálkozót tartottak Kanadában. A 6.6.6. Csoport ismét Torontoban találkozott, 1985 június végén, de ezúttal azért, hogy véglegesítsék az utolsó lépéseket, mellyel a nemzetállamok összeomlását és az Egyesült Nemzetek révén a nemzetközi erő hatalomátvételét biztosítják.
Dokumentum: „Vörös hajnal” 1985
A globalisták célkitűzése: AZ OKKULT VILÁG LÉTREHOZÁSA gazdasági értelemben: az IMF, a GATT, a brüsszeli Tanács, a NATO, az ENSZ és más nemzetközi szervezek feletti ellenőrzés biztosítása.
„Az utóbbi tizennyolc év nagyon eredményes és jövedelmező volt globális projektünk előmenetele szempontjából. Azt mondhatom nektek, Testvéreim, hogy szinte már most elértük a célunkat. A nemzetállamok összeomlása már csak idő kérdése, relatíve rövid időé, ezt biztosan tudom állítani.”
Hála beszivárgó ügynökeinknek és kimeríthetetlen pénzügyi forrásainknak, példátlan fejlődést értünk el a tudomány és technológia minden területén, amely szektorokban a világ legnagyobb vállalatait pénzügyi ellenőrzés alatt tartjuk. Az M. de Rotschilddal való titkos találkozók óta eltelt 56 évben, tevékenységünk arra irányult, hogy kifejlesszük és bevezessük a globális számítógéphálózatot. Mára lehetségessé vált egyfajta „nemzetközi autósztráda” megtervezése, amelyen minden készülék összeköttetésben áll egymással. Önök mindannyian jól tudják, hogy elektronikus számítógépek használata nélkül - melyek egy óriási globális hálózatban összekötik őket egymással - teljes mértékben lehetetlen lenne az egyénekből álló közösségek közvetlen irányítása a Földön. Ezen készülékek további előnye, hogy emberek millióit tudják helyettesíteni. Ráadásul ezeknek a gépeknek nincs öntudatuk, sem moráljuk, így nélkülözhetetlenek az olyan projektekhez, mint amilyen a miénk. Mindezeken túl, ezek a gépek kérdés nélkül megteszik mindazt, amit diktálnak nekik. Tökéletes rabszolgák, amelyekről elődeink csak álmodtak, bár soha nem kételkedtek abban, hogy egy nap lehetséges lesz létrehozni egy ilyen csodát. Ezek a gépek ország nélkül, bőrszín nélkül, vallás nélkül, politikai elköteleződés nélkül léteznek, így az elképzelhető legnagyszerűbb eszközeink és az Új Világrend szolgái. Ezek a „Szegletkövek”!
Ezeket a gépeket egy óriási világhálózatban kötjük össze, amelynek a legfelsőbb szintjeit mi ellenőrizzük. Ez a szervezet kiszolgál bennünket abban, hogy megbénítsuk a társadalmakat. Hogyan?
Mint tudják, Új Világrendünk alapvető struktúrája lényegében különféle hálózatok sokaságából áll, amelyek lefedik az emberi tevékenység minden egyes elemét az egész bolygón. Mindmáig ezeket a hálózatokat közös ideológiai alap mentén kötöttük össze: eszerint az Ember az Univerzum központja és végső beteljesítője.
Tehát, ezen hálózatoknak köszönhetően, amelyeket az „Ember az Emberért Új Vallása” köt össze, a nyugati országokban könnyedén be tudtunk szivárogni a társadalom minden ágazatába, és meg tudtuk változtatni a zsidó-keresztény alapokat. Ennek eredménye lett mára az, hogy legutóbbi, 1967 júniusi végi találkozónk óta ez az Ember, politikai, gazdasági, társadalmi, oktatási, tudományos és vallási értelemben feladta a múlt örökségét, és a mi ideális Világvallásunkkal helyettesítette azt, amelynek egyedül az Ember az alapja. Történelmi gyökereitől elvágva, ez a Ember nem tétovázik, hogy nekilásson elterjeszteni az új ideológiát. Jól értjük: ez az ideológia a miénk, ez a Globális Falu Közössége, ami a Központ lesz.
És pontosan ez az, amit nyújtani fogunk, arra bátorítva az embert, hogy „Testtel és Lélekkel” vegyen részt ebben a „Globális Elektronikus Hálózatban”, amelyben a nemzetállamok határai örökre megszűnnek, miután gyökerestűl kiirtottuk őket.
Miközben a félrevezetett embert leköti a vak lelkesedés, hogy ennek az új „Világközösségnek” a része legyen, azáltal, hogy csatlakozik a hatalmas „Számítógéphálózathoz”, gondoskodunk arról, hogy a számára láthatatlan felsőbb szintekről adatokat gyűjtsünk és rögzítsünk róla, amelyeket gazdagon kishasználhatunk saját céljainkra.
Ebben az „Új Globális Társadalomban” senki nem tud elfutni előlünk, akit hasznosnak tartunk. Az „Elektronikus Technológia” folyamatos bővítése lehetővé teszi számunkra azt, hogy a nyugati lakosság minden egyes tagját minden eszközzel listázzuk, azonosítsuk és kontrolláljuk. Azokat a személyeket pedig, akik nem jelentenek számunkra potenciális hasznot, hagyjuk, hogy megsemmisüljenek az általunk a megfelelő helyeken kirobbantott polgárháborúk során: ezt a szolgálatunkban állók munkája; a nemzetállamok „Gazdasági Összeomlása”; valamint ezen államokban működő különböző csoportok „Ellenszegülése és Követelései” biztosítják.
Itt van a részletes terv, melyet 1998-ig sikerre fogunk vinni, hogy kikövezzük az utat „Világkormányunk” megszületése számára.
1 - Tízszeresére kell növelnünk a „Szabadidős tevékenységek Társadalmát”, ami már eddig is nagyon jövedelmező volt. A „Videó” feltalálása, és az ehhez kapcsolódó játékok, nagyon hasznosak abban, hogy végül lezüllessék a fiatalság erkölcsét. Ajánljuk fel nekik minden ösztönük kielégítését. Egy olyan lény, akit az érzékei vezetnek, és aki ezeknek a rabszolgája, nem rendelkezik sem eszmei, sem belső erővel arra, hogy bármi mellett kiálljon. Az ilyen ember természetétől fogva individualista, és így tökéletes jelölt, akit könnyedén tudunk formálni saját kívánságunk és prioritásunk szerint. Ne feledjétek továbbá, hogy elődeink milyen könnyen tudták irányítani a német fiatalokat a század elején a kiábrándításuk segítségével!
2 - Kezdeményezzünk projekteket mindenféle ügyben, mely az „Ökológiához” kapcsolódik. A környezet kötelezően előírt védelme nagy előnyt jelent majd a számunkra, amikor a nemzetállamokat arra ösztönözzük, hogy államadósságukat váltsák ki területeik 33%-ával, amelyet természetvédelmi célokra adunk át.
3 - A fiatalság belső ürességét töltsük ki azzal, hogy nagyon fiatal kortól bevezetjük őket a számítógépek univerzumába. Ezt az oktatási rendszerben is hasznosítanánk, így a fiatalok egy olyan eszköz szolgálatába állnak, amit szintén mi kontrollálunk.
4 - Egy másik terv arra vonatkozik, hogy bevezetjük a „Nemzetközi Szabadkereskedelmet”, és ezt helyezzük előtérbe a nemzetállamok gazdasági fennmaradásával szemben. Ez az új gazdasági eszme segít felgyorsítani a „Nacionalisták” visszaszorulását minden nemzetben: először külön elszigetelt frakciókba szorítjuk őket, majd a megfelelő pillanatban mások ellen uszítjuk őket, olyan polgárháborúba taszítva a nemzeteket, amelyek beteljesítik a tönkretételüket.
5 - E vállalkozás feltétlen sikere érdekében garantálnunk kell, hogy Ügynökeink ott legyenek a nemzetállamok kormányközi ügyekkel és a bevándorlással foglalkozó minisztériumaiban, és ezáltal mélyreható törvénymódosításokat hajthassanak végre. E módosítások alapvető céja, hogy megnyissák a nyugati országok kapuit az egyre növekvő bevándorlás előtt, egy olyan bevándorlás előtt, amit mi provokálunk ki, új helyi konfliktusok kirobbantásával. A célbavett nemzetállamok közvéleményét jól szervezett sajtókampányokkal arra kényszerítjük, ahogy megnyissák határaikat jelentős létszámú bevándorló előtt, amellyel destabilizálhatjuk ezen országok gazdaságát, és faji feszültségeket gerjesztünk a határaikon belül. Gondoskodunk arról, hogy a bevándorlók között külföldi szélsőségesek is jelen legyenek, ami biztosítja a szükséges destabilizálást.
6 - Ez a “szabad piac”, ami valójában nem is az, hiszen már eleve mi irányítjuk azt a gazdasági hierarchia csúcsán álló Trilaterális Bizottság (a trielaterális alatt értsd: Ázsia, Amerika, és Európa) révén. A növekedő munkanélküliség olyan viszályt szít a nemzetállamokban, ami elősegíti multinacionalista elképzeléseinket.
7- A multinacionális cégeink lassan, de biztosan elfogadtatták a piacgazdaság ideáját a kelet-európai országokban, valamint Oroszországban és Kínában. Jelenleg nem foglalkozunk különösebben azzal, hogy ezen országok lakossága mekkora mértékben növeli a fogyasztók számát. Az érdekel bennünket, hogy a Harmadik Világban hozzá tudunk férni az olcsó és szakszervezet mentes rabszolga-munkaerőhöz. Ráadásul, vajon nem mi jelöltük ki ezen országok kormányait? Nem azokra a kölcsönökre támaszkodnak, amelyket az általunk irányított IMF és Világbank nyújt? Az ilyen hitelek több előnyt is jelentenek számunkra. Hozzájárulnak ahhoz, hogy fenntartsuk ezekben az országokban a gazdasági felszabadítás és a politikai szabadság illúzióját, miközben valójában mi uraljuk őket azzal, hogy felkeltjük bennük a jövedelem iránti vágyat és olyan adósságba taszítjuk őket, amit soha nem lesznek képesek kifizetni. Ami a nyugati társadalmat illeti, nekik meghagyjuk a gazdasági jólét álmát, mert ezen országokból importált termékek árai nem fognak emelkedni. Ezzel szemben, először észrevétlenül, egyre több iparág lesz kénytelen lehúzni a rolót, amiatt, hogy a termelést a nyugati országokon kivülre helyezzük. A gyárbezárások növelik a munkanélküliséget és jelentős hiányt eredményeznek a nemzetállamok állami bevételeiben.
8 - Tehát globális gazdaságot állítunk fel világméretekben, ami teljesen kívül esik majd a nemzetállamok hatáskörén. Ez az új gazdaság mindenek felett áll majd, sem a politikának, sem a szakszervezeteknek nem lesz hatalma felette. Saját globális politikát fog diktálni, és kikényszeríti a politikai újraszerveződést, természetesen a mi egész világra kiterjedő szempontjaink szerint.
9 - Ez a független gazdaság kizárólag a mi törvényeink alapján fog működni, és ezáltal globális tömegkultúrát hozunk létre. Az általunk irányított nemzetközi média segítségével új kultúrát hozunk létre, ami azonban egységes lesz mindenki számára, és ezzel kizárjuk annak lehetőségét, hogy a jövőben bárki is újat alkosson. A jövő művészei olyanok lesznek, amilyeneket mi szeretnénk, különben nem lesznek művészek. Nem kell tehát többé attól tartanunk, hogy olyan független alkototások jönnek létre, amelyek a múltban oly gyakran veszélyeztettek minket globális törekvéseink megvalósításában.
10 - Lehetővé tesszük a magunk számára, hogy egyes nemzetek katonai erejét - pédául az Egyesült Államokét - felhasználjuk humanitárius célokra. Valójában ezeket a haderőket arra használjuk majd, hogy az ellenszegülő országokat irányításunk alá vonjunk. Így a harmadik világbeli és más országok nem tudnak ellenállni annak, hogy lakosaikat kedvünk szerint használjuk fel rabszolga munkára.
11 - Ahhoz, hogy a világpiacot irányítani tudjuk, visszájára kell fordítanunk a termelékenység elsőszámú célját (nevezetesen az ember felszabadítását a kemény munka alól). A gazdasági rendszerünkben egyetlen választási lehetőséget hagyunk majd az emberek számára: vagy a mi rabszolgánkká válnak vagy bűnözők lesznek.
12 - Multinacionalizmusunk külföldi terjesztése, és a világgazdaság újrarendezése többek között azt a célt szolgálja, hogy növekedjen a munkanélküliség a nyugati országokban. Először kedvezményekkel támogatjuk az alapvető termékek tömeges importját a nemzetállamokba, s ezzel egy időben olyan mértékben megdrágítjuk a munkavállalást ezekben az országokban, amit már képtelenek lesznek kifizetni. Ezek a szélsőséges körülmények megsokszorozzák azok számát, akik különféle segélyekre szorulnak, valamint az analfabétákét és a hajléktalanokét.
13 - A gazdaság alapvető szektorai több millió munkahelyet veszítenek a nemzetállamokból titokban kiáramló külföldi tőke miatt, így lehetővé fog válni számunkra, hogy halálos veszedelembe sodorjuk a társadalmi harmóniát a polgárháború fenyegetése által.
14 - A nemzetállamok kormányait és lakosságát manipuláljuk annak érdekében, hogy ürügyet adjanak nekünk arra, hogy az IMF-et felhasználva felszólítsuk a nyugati államokat, hogy úgynevezett megszorító költségvetéseket fogadjanak el, az államadósság képzeletbeli csökkentése érdekében, valamint azért, hogy fenn tudják tartani nemzetközi hitelminősítésüket (ami egy teljesen elméleti és lényegtelen szempont), valamint meg tudják őrizni a társadalmi békességet – ami amúgy szintén lehetetlen feladat a számukra.
15 - Az ilyen „rendkívüli költségvetési intézkedések” által ellehetetlenítjük a nemzetállamok saját „mega-projektjeinek” finanszírozását, amelyek közvetlen veszélyt jelentenének arra, hogy a világgazdaságot irányítani tudjuk.
. . .
.
.
.
.



http://index.hu/index2/#bloghu/vigyazo/2015/1/16/20_eve_rejtely_ki_irta_a_torontoi_jegyzokonyveket

Törökország együttműködik Moszkvával a szíriai válság rendezésében

Alekszej Meskov orosz külügyminiszter-helyettes nyilatkozata szerint az orosz és a török hadsereg megállapodott arról, hogy a továbbiakban állandó kapcsolatot tartanak fenn a szíriai műveletek összehangolása céljából.
Meskov a két ország diplomáciai együttműködésének 95. évfordulóját jegyző konferenciát követően számolt be arról, hogy az együttműködés egy új szintjét sikerült elérni, ami nagy mértékben hozzájárulhat a szíriai konfliktus eszkalálódásának megakadályozásához, és a békés rendezéshez. Az információt török diplomaták is megerősítették. Ümit Yardim, Törökország moszkvai nagykövete megerősítette, hogy a két ország nyíltan beszél a térségben létező problémákról – különösen a szíriai válságról – és a válság megoldásával kapcsolatos érdekeltségeikről. A nagykövet szerint Törökország nem érdekelt a szíriai háború folytatásában, és törekszik egy Oroszországgal közös álláspont kialakítására.
A diplomaták kinyilvánították, hogy a két ország a továbbiakban fokozza az együttműködést a terrorelhárítás terén. A konferencián érintőlegesen felmerült a török légteret sértő orosz vadászrepülőgép esete is. A hasonló incidensek elkerülése végett a két ország kialakít egy új együttműködést, melynek részeként katonai kommunikációs csatornákon folyamatos kapcsolatot tartanak fenn, és összehangolják a Szíriában folytatott műveleteket.


http://hidfo.ru/2015/10/torokorszag-egyuttmukodik-moszkvaval-a-sziriai-valsag-rendezeseben/

Semmilyen kvótaszerű megoldás nem elfogadható

A kormány a jobboldali ellenzék figyelmeztetései ellenére nem kezdett el időben felkészülni a válsághelyzetre, és most kettős kommunikációt folytat azzal kapcsolatban, befogadjuk-e az Európai Unió által kvóta alapon szétosztott bevándorlókat.
Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke sajtótájékoztatóján kifejtette, hogy a kormány belpolitikai előnyt kovácsol a migrációs válságból, de eközben az Európai Unióban hozzájárul ahhoz, hogy létrejöjjön egy olyan kvótarendszer, ami állandó algoritmus alapján osztaná szét a tagállamok közt az Európába érkező migránsokat. A gyakorlatban ez azt jelentené, hogy Magyarország nem annyi bevándorlót kell befogadjon, amennyit a kvótarendszer létrehozásakor előírnának számunkra, hanem az újonnan érkezők a következő évek során is folyamatosan szétosztásra kerülnének az Európai Unió területén. Mivel a görög határok továbbra sincsenek lezárva, folyamatosan özönlenek a bevándorlók Európába, és az EU kvótarendszere alapján Magyarország mindig újabb ezreket kellene befogadjon.
A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy tegyen határozott állásfoglalást azzal kapcsolatban, mikor lesz teljes a déli határzár, mert a déli útvonalon Magyarországra érkező migránsok száma exponenciálisan növekszik. A párt zéró toleranciát hirdet a bevándorlással kapcsolatban, Z. Kárpát Dániel ennek megfelelően ismételten kijelentette, hogy semmilyen kvótaszerű megoldást nem fogadnak el a migrációs válság rendezésére, mert azzal évente akár több tízezer migránst telepítenének Magyarországra.
A Jobbik szerint a kormány kettős kommunikációt folytat, és miközben itthon ellenzi a kvótarendszert, az Európai Parlamentben hozzájárul ahhoz, hogy hasonló megoldások szülessenek. A politikus hangsúlyozta, hogy pártja kormányra jutása esetén Magyarország egyetlen migráns számára sem fog lehetőséget biztosítani a letelepedésre.

http://hidfo.ru/2015/10/semmilyen-kvotaszeru-megoldas-nem-elfogadhato/

Ötezer rendőr tüntetett a bevándorlás és a liberalizmus ellen

Több mint ötezer rendőr tüntetett Párizsban a forráshiány, a bevándorlás miatt növekvő erőszak, és az igazságügyi rendszer működésképtelensége miatt.
A szerdai tüntetés Párizsban, az Igazságügyi Minisztérium épülete előtt zajlott. Franciaországban már több megmozduláson is részt vettek rendőrök, mert a Charlie Hebdoban történt eset óta folyamatosan nő az utcai erőszak. Október 6-án lelőttek egy rendőrt a nyílt utcán, és az egyenruhások egyre növekvő fenyegetésnek vannak kitéve a tömeges bevándorlás miatt. Az elkövető már a tragédia előtt börtönben lett volna, azonban átmenetileg elhagyta a fogdát, majd nem tért vissza börtönbüntetését letölteni, ehelyett egy rendőrre támadt.
A tüntetés szervezői emlékeztettek, hogy a Charlie Hebdoban történt eset igazi hősei a rendőrök voltak, akiket gyakorlatilag teljesen elfelejtettek, ehelyett a sajtó a szenzációval, a szatirikus lap reklámozásával, és a tolerancia erőltetésével volt elfoglalva. Ez egy megnyilvánulása annak, hogy a rendőri hivatást semmilyen tisztelet nem övezi Franciaországban, ami ideális közeget teremt a bűnözők számára. A tüntetésen részt vevők arra is felhívták a figyelmet; nincs megfelelő felszereltségük ahhoz, hogy megbirkózzanak a migránsok tömeges beengedésének következményével, de ha lenne is, az igazságügyi rendszer akkor sem alkalmas arra, hogy a bűnözők ellen érdemben fellépjenek. A rendőrök nem rendelkeznek kellően széles jogkörökkel, miközben a bűnözőknek csak egyre több szabadságjoga van.
Jean-Claudde Delage, a tüntetést szervező rendőrszakszervezet tagja felhívta a figyelmet arra, hogy a sajtó részt kell vegyen a rendőrök megítélésének javításában, mert jelenleg egy ellenséges környezetben kell garantálniuk a közrendet, ahol az emberek “szükséges rossznak” tartják a rendőröket, miközben jogvédő szervezetek foggal-körömmel védelmezik a bűnözőket, és a sajtó ebben támogatja őket.
A megmozdulás egy szemléletes példája annak, hogyan kellene működjenek a szakszervezetek; ha egy országban a szakszervezetek csak az ellenzék kormánydöntési szándékának eszközeként lépnek fel, de két kormányváltás közt vezetőik passzivitásba húzódnak, akkor az adott szakszervezet vezetői korrumpálódtak. Európa-szerte ehhez hasonló kiálláshoz lenne szükség, hogy a rendfenntartás megkapja a szükséges forrásokat a válsághelyzet kezeléséhez.


http://hidfo.ru/2015/10/otezer-rendor-tuntetett-a-bevandorlas-es-a-liberalizmus-ellen/