2021. március 22., hétfő

A Pfizer-Biontech vakcina fejlesztésekor nem állt rendelkezésre eredeti SARS-CoV-2 vírus-anyag!

Karikó elszólta magát! Amit eddig is feltételeztünk mától bizonyított!

A Pfizer-Biontech vakcina fejlesztésekor tehát nem állt rendelkezésre eredeti SARS-CoV-2 vírus-anyag!

TEHÁT NINCS IS EREDETI VÍRUS-ANYAGUNK, ÁM ERRE TESZTELÜNK ÉS OLTAKOZUNK?!

A vírust tehát egy Kínából kapott digitális szekvencia alapján rekonstruálták egy laboratóriumban mesterségesen!
Sem a vírus természetes reprodukciós képességét, sem egy fertőzés általi veszélyességét nem vizsgálták így az eredeti wuhani vírussal, ami a Koch-féle posztulátumokat követve, minden vakcinagyártás legalapvetőbb kritériuma!
A Drosten-féle PCR-teszt hasonlóan jött létre. Eredeti vírus-anyagot ő sem kapott publikációja alapján, hanem Európában élő denevérek széklet-mintájából vételezett vírus-részekre fejlesztette ki tesztjét.

Az embereket Magyarországon mindeközben egy kísérleti oltóanyaggal oltják le tömegesen, amitől már sokan meghaltak vagy betegedtek meg súlyosan. Az ügyészség pedig tétlenül nézi azt.
Hány ember kell meghaljon vagy megnyomorodjon ahhoz, hogy megállítsák az oltakozást?!
Magát a harmadik hullámot, ami most már valóban kezd, mint hullám testet ölteni, a legvalószínűsíthetőbben az oltakozás hozza létre.
Erre figyelmeztet Dr. Vanden Bossche is. Izraelben, Szerbiában és Magyarországon az oltások számával egyenesen arányosan nőnek az esetszámok és ez még csak a kezdet! A közép illetőleg hosszútávú mellékhatásokról semmit nem tudunk!


Karikó Katalin nyílvános vallomása.

Tehát egy vakcina fejlesztő aki ráadásul még Széchenyi Díjat is kapott, bevallotta, hogy Pfizer-Biontech vakcina fejlesztésekor nem állt rendelkezésre SARS-COV2 VÍRUS ANYAG!

Tehát a vírust KÍNÁBÓL KAPOTT DIGITÁLIS ADATOK ALAPJÁN MESTERSÉGESEN REKUNSTRUÁLTÁK!

Tehát a vakcina készítők úgy készítettek vakcinát,hogy SOHA NEM VIZSGÁLTÁK A VÍRUS TERMÉSZETES REPRUDUKCIÓS KÉPESSÉGÉT.

Ami Robert Koch szerint a vakcina gyártás legalapvetőbb kritériuma.️ Tehát a vakcina készítők nem tudják azt bizonyítani, hogy a COVID-19 létezik, mert SOHA NEM IZOLÁLTÁK A VÍRUST.

Tehát a vírus bizonyítottan, eddig csak DIGITÁLISAN LÉTEZIK!

  • Tehát Kína profitált a járványból, ezt tudjuk a rengeteg online rendelés miatt.

  • Kína rengeteget profitál a VAKCINÁKBÓL.

  • Kína az egyetlen ország aminek jót tett a ,,VÍRUS.”

  • Tudjuk,hogy Kínának köszönhető az ÁTVERÉS!

  • Tudjuk, hogy Trumpot akarták eltávolítani a vírussal és mindenért egyszemélyes felelőssé akarták tenni.

  • Tudjuk, hogy KÍNA beavatkozott az amerikai választásokba.

Ezek után elhisszük KÍNÁNAK, hogy a vírusról valós adatokat küldött?

ÉBREDJ!

Az mRNS vakcinák már több embert öltek meg 3 hónap alatt, mint egy évtizedes oltás során

 

Az mRNS vakcinák már több embert öltek meg 3 hónap alatt, mint egy évtizedes oltás során - több mint 1750 amerikai halott

A CDC és a VAERS adatbázis alapján az USA-ban kétszer annyi ember halt meg, akik szó szerint meghaltak a Covid-19 mRNS sorozatú vakcinák miatt, mint az összes többi vakcina együttesen tíz éven át.

Hagyja, hogy egy pillanatig forogjon az agyában.

A vakcina csak 3 hónapja áll rendelkezésre, de a Világkereskedelmi Központ épületében szeptember 11-én elhunytak több mint felét már tömegesen meggyilkolták egy oltóanyaggal, amely állítólag megakadályozza a fertőzést, vagy legalábbis csökkentse az hatását, ha elkapja. Ennyit erről. Ez 2021 és ez a modern orvostudomány? Tehát a Covid-19 vakcina megszerzésének meglehetősen gyakori mellékhatása az oltóanyag általi halál .

Ragyogó.

A legtöbb haláleset a Moderna és a Pfizer / Biontech által gyártott és elkészített piszkos vakcináknak tulajdonítható, a CDC jelentése alapján

A halálozás aránya meghaladja az oltásokkal bekövetkezett halálozás átlagának 70 százalékát egészen 2021-es év elejéig. Ez megdöbbentő. Eszméletlen. Irreális. Ha ez valamilyen természetes gyógymód lett volna, például a cink és a D-vitamin együtt, akkor a média őrjöngene, és MINDEN ezt tartalmazó terméket azonnal visszahívnák, betiltanák és kivizsgálnák perek és egyezségek miatt. Ma mindenféle nagyon mérgező összetevőt találunk a vakcinákban, amelyekben semmilyen ÜZLET nincs. Íme csak egy rövid lista, amelyet a témában végzett tízéves oknyomozó újságírásból állítottunk össze:

  • Fertőzött afrikai zöldmajom vesesejtek (káoszt terjeszt, hogy immunrendszeri reakciót idézzen elő)
  • Humán albumin - más néven abortuszsejtek (hiperimmun reakciót, sokkot, központi idegrendszeri károsodást okoz)
  • Mogyoróolaj maradványok (a diófélék súlyos allergiás reakcióinak fő oka a gyermekek számára)
  • Circovirus I és II törzsek (halálos disznó vírus, amely hasmenést, súlyos hasi fájdalmat és a „másik kínai vírus ” belsejének intussuscepciós csavarodásának / blokkolásának halálos eseteit okozza )
  • Zselatin (csökkentett állati izom, pata és bőr)
  • A nátrium-glutamát (MSG - súlyos migrént / agykárosodást okozhat a csecsemőknél)
  • Higany (timerosal néven szerepel, amely 50% higany)
  • Alumínium sók (segítik a halálos higany átjutását a vér / agy gáton)

Nem csoda, hogy az emberek meghalnak az oltások miatt. Sokan csak lerobbantak, mint az autista gyermekek és a megbénultak. A történetek soha nem jutnak el a tömegtájékoztatáshoz, mivel a Pharma ellenőrzi a mainstream médiát, minden reklámot és az orvosi információk jelentését. Saját kutatásokat kell végezni, amelyek magukban foglalják azokat a szülőket, akik a legjobbat akarják csecsemőiknek és gyermekeiknek, akik még mindig felnőnek és fejlődnek, ahogyan a természet szánta.

Vegye észre, hogy általában ÉVEKig kell elemezni a mellékhatásokat annak megállapításához, hogy az oltóanyag biztonságos-e a gyermekek számára

A legtöbb vakcina biztonságosságát körülbelül 20 évig tesztelik, mielőtt terhes nők, csecsemők, gyermekek és tizenévesek számára alkalmaznák őket. Ezek az új mRNS Covid vakcinák éppen az elmúlt nyáron és ősszel jelentek meg a laboratóriumokból. Kevés vagy nulla klinikai kísérlet zajlott, csak néhány igazolatlan állítás a 95 százalékos pontosságról és az enyhe mellékhatásokról. Nos, ha a haldoklás enyhe mellékhatás, akkor melyek a legfontosabbak? Megvakul vagy megsüketül, mint például az Egyesült Királyságban élők a Covid-19 vakcináról?

Akkor az összes legnagyobb kérdéssel foglalkozni kell: Miért oltjuk be tömegesen a gyermekeket? amikor még soha nem találták meg a Covidot, könnyen kivédik, amikor megbetegednek, többnyire tünetmentesek, és különben sem terjesztik?

Hány gyerek fog meghalni a Covid-19 oltástól?

Gondolkozzon el rajta.

Ez olyan lenne, mintha azt mondanánk, hogy az embereknek meg kell szerezniük a bárányhimlő oltást, és nagy a kockázata annak, hogy meghalnak az oltástól, amikor a bárányhimlő soha nem komoly, és a szülők más házakba vitték gyermekeiket, ahol a gyerekek csak azért fertőződtek meg, hogy azt elkapják és antitesteket készítsenek egy életre.

Ezt állománymentességnek hívták, emlékszel?

Most a CDC-nek SEMMIT sem kell mondania. Semmit. Hol vagyunk most, kérdezzük, a Betegségteremtés Központját ?

Amerika mennyire szól a pénzről és az emberek immunrendszerének tönkretételéről, nem pedig felépítéséről.

A cikk forrásai: TheGateWayPundit.com ZeroHedge.com NaturalNews.com TruthWiki.org