2022. március 4., péntek

Dr. Astrid Stuckelberger a lehetséges zombijárványról

Amiről beszél:
https://www.researchgate.net/publication/304629785_Zombie_pandemic_preparedness_A_cautionary_observation
https://stacks.cdc.gov/view/cdc/6023
Michael Jackson - Thriller (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=sOnqjkJTMaA

Vigyázzatok, ha (bármilyen okból - pl. klímaváltozás) evakuálni akarnak benneteket! Nem biztos, hogy valós az ok, és még kevésbé biztos, hogy tisztességes szándék áll mögötte. Az egyik fő céljuk a magántulajdon elvétele, ezzel nem árt tisztában lenni.

Forrás:

https://rumble.com/vu0bo2-dr.-astrid-stuckelberger-on-possible-zombie-pandemic.html

Ukrán-Orosz háború (2022) | A két ország haderejének az összehasonlítása

"Az orosz és az ukrán haderőt összehasonlítani olyan, mintha egy forma 1-es autót versenyeztetnénk egy trabanttal"

Ebben a 2014-ben készült televíziós riportban Zsámboki Tibor, ezredes, nyugalmazott vadászpilóta mesélt az orosz haderőről - miután 3 évet töltött el Oroszországban.
Véleménye szerint Ukrajna labdába sem rúghat az orosz haderővel szemben.

Megemlítette azt is, hogy ha az orosz vezetés közvetlen veszélyt érzékel a nemzetére, a törvényeik alapján háborút kezdeményezhetnek, akár a nukleáris fegyverek is bevethetőek.
Ugyanez a szabály a NATO közösség dokumentumaiban is szerepel: veszély esetén az összes NATO ország köteles hadba vonulni.

Ez pillanatok alatt egy világháborút jelent.

Az orosz Külföldi Hírszerző Szolgálat szerint az Egyesült Államok Daesh-terroristákat szállít Szíriából Ukrajnába.

 

A hírszerző szolgálat pénteken közleményben közölte, hogy a Daesh terroristái az Egyesült Államok által tartott szíriai al-Tanf katonai támaszponton végeztek kiképzést.

"2021 végén az amerikaiak kiszabadították a börtönökből... több tucat Daesh-terroristát, köztük orosz és FÁK-országok állampolgárait. Ezeket a személyeket az Egyesült Államok által ellenőrzött al-Tanf bázisra küldték, ahol speciális kiképzésen vettek részt a felforgató és terrorista hadviselés módszereiről, amelynek középpontjában a Donbassz régió állt" - tette hozzá a közlemény.

Az amerikai hadsereg erőket és felszerelést állomásoztatott Kelet- és Északkelet-Szíriában, a Pentagon állítása szerint a telepítés célja, hogy megakadályozza, hogy a térségben lévő olajmezők a Daesh terroristáinak kezébe kerüljenek. Damaszkusz szerint azonban a törvénytelen telepítés célja az ország erőforrásainak kifosztása.

Az orosz hírszerzés azt is közölte, hogy az eddig Ukrajnába telepített Daesh-terroristák többségét az országban zajló orosz katonai offenzíva során ölték meg. Washington azonban továbbra is új Daesh-egységeket alakít a Közel-Keleten és Afrikában, hogy a szomszédos Lengyelországon keresztül Ukrajnába telepítse őket.

 

Csütörtökön az orosz védelmi minisztérium szerint az amerikai katonai hírszerzés fokozza kampányát, hogy zsoldosokat toborozzon az ukrajnai harcokhoz.

"Az amerikai katonai hírszerzés nagyszabású propagandakampányt indított, hogy PMC [magán katonai cég] vállalkozókat toborozzon, akiket Ukrajnába küldenének. Elsősorban az amerikai PMC-k, az Academi, a Cubic és a Dyn Corporation alkalmazottait toborozzák... Csak a múlt héten mintegy 200 zsoldos érkezett Horvátországból Lengyelországon keresztül, akik csatlakoztak az egyik nacionalista zászlóaljhoz Ukrajna délkeleti részén" - mondta Igor Konaszenkov, a minisztérium szóvivője.

Február 25-én Vlagyimir Putyin orosz elnök katonai offenzívát jelentett be Ukrajnában, amelynek keleti területei 2014-ben szakadtak el, miután nem voltak hajlandók elismerni a Nyugat által támogatott ukrán kormányt, amely megdöntötte a demokratikusan megválasztott, Oroszország-barát kormányt.

Az ukrán hadsereg és az oroszbarát szakadárok között kirobbant konfliktusban eddig több mint 14 ezer ember vesztette életét Ukrajna keleti részén.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/oroszorszag-szerint-az-usa-terroristakat-szallit-at-sziriabol-ukrajnaba

A titkosítás alól feloldott papírokból kiderül, hogy az USA milyen mértékű katonai támogatást nyújtott Ukrajnának

Washington mindent megtett, hogy felkészítse Kijevet "az Oroszország elleni hibrid háborúra" - közölte egy nagy amerikai hírügynökség, hogy ukrán katonák amerikai gyártmányú FIM-92 Stinger rakétákat szállítanak a kijevi Boriszpil repülőtérre. © AFP / Szergej Szupinszkij
Az Egyesült Államok tavaly év vége óta drasztikusan megnövelte Ukrajnának szánt halálos segélyszállítmányait, beleértve a városi harcokhoz szükséges fegyvereket és felszereléseket - jelentette szombaton a Washington Post, miután megtekintette a transzferek és eladások titkosítás alól feloldott elszámolását.

A Pentagon papírjai szerint Washington már decembertől kezdve aktívan felszerelte a kijevi kormányt sörétes puskákkal, robbanóanyag-mentesítésre alkalmas speciális ruhákkal és más, a városi területeken folytatott harcokhoz hasznos eszközökkel - ez több mint két hónappal az orosz invázió előtt történt.

Az elmúlt héten pedig tovább fokozódtak az amerikai fegyverszállítások Ukrajnába: Kijev most először kapott Stinger légvédelmi rakétarendszereket, és többek között Javelin páncéltörő rakétákból bővült az arzenálja.

A lista jól illusztrálta, hogy a Biden-kormányzat "milyen nagy mértékben igyekezett felkészíteni az ukrán hadsereget arra, hogy hibrid háborút vívjon Oroszország ellen" - tette hozzá a Washington Post.

A fegyverek Kijevbe szállítása "folyamatos folyamat. Mindig, mindig azt nézzük, hogy mire van szüksége Ukrajnának, és ezt már évek óta tesszük" - mondta egy meg nem nevezett magas rangú amerikai védelmi tisztviselő, akit a lap idézett.

https://www.rt.com/news/551291-us-military-aid-ukraine/

 

Lukasenko szerint Putyin ígérete szerint a Fehéroroszország elleni támadást Oroszország elleni támadásnak tekintené

A fehérorosz vezető rámutatott, hogy a NATO gyorsan növeli erőit a Fehéroroszországgal határos Lengyelországban és a balti országokban

Alekszandr Lukasenko fehérorosz elnök
© Szergej Gunejev/POOL/TASS

MINSZK, február 24. /TASZSZ/. Alekszandr Lukasenko fehérorosz elnök elmondása szerint biztosítékot kapott Vlagyimir Putyin orosz elnöktől arról, hogy az orosz vezetés a Fehéroroszország elleni támadást Oroszország elleni támadásnak tekintené. A fehérorosz elnöki sajtószolgálathoz közel álló Telegram-csatorna csütörtökön egy videót tett közzé Lukasenko erre vonatkozó nyilatkozatával.

"Van egy közös csoportunk. Ennek egy része Oroszország nyugati határán van. Megkértem őt (az orosz elnököt - TASZSZ), hogy ne használja ennek a csoportnak egy részét. Hogy tartsa tartalékban arra az esetre, ha valami történne. A válasza az volt: "Ígérem, hogy bármilyen támadás ellene, vagy csak egy lépés a határon át a fehérorosz területre, azt jelentené, hogy megtámadják Oroszországot" - idézte Putyint Lukasenko.

"Szeretném, ha ezt hallanák és megértenék (Nyugaton - TASZSZ). És tartózkodjanak a hazugságoktól és a hamisítványok kitalálásától" - tette hozzá Lukasenko.

Arra is rámutatott, hogy a NATO gyorsan növeli erőit a Fehéroroszországgal határos Lengyelországban és a balti országokban.

https://tass.com/politics/1410061

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/legy-ovatos-nato-a-medvenek-karmai-vannak

FEMA: Nukleáris támadás esetén tarts távolságot, és viselj maszkot, különben elkaphatod a kovidot!

 

A Szövetségi Vészhelyzet-kezelő Ügynökség (FEMA) új útmutatót adott ki arról, hogy mit tegyenek az amerikaiak egy váratlan nukleáris támadás esetén, és az egyik sorban az áll, hogy tartsanak társadalmi távolságot és viseljenek maszkot annak érdekében, hogy elkerüljék a wuhani koronavírus (Covid-19) elkapását és terjesztését.

Ahogy a fényes villanás megjelenik, az egyik első dolog, amit a FEMA kér, hogy "[t]ry, hogy tartson legalább hat lábnyi távolságot maga és a háztartásához nem tartozó emberek között".

"Ha lehetséges" - teszi hozzá a FEMA útmutatója - "viseljen maszkot, ha olyan emberekkel együtt húzza meg magát, akik nem tartoznak a háztartásához".

Csak a két évnél fiatalabb gyermekeknek és a légzési problémákkal küzdő embereknek, akiket egy nukleáris robbanás ér, nem szabad maszkot viselniük - állítja a szövetségi ügynökség.

"A nukleáris robbanások jelentős károkat és áldozatokat okozhatnak a robbanás, a hő és a sugárzás miatt, de azzal, hogy tudja, mit kell tennie, és felkészült, ha bekövetkezik, biztonságban tarthatja családját" - áll a FEMA közleményében.

 

FEMA: A kézfertőtlenítő és a fertőtlenítő kendők nem "gyógyítják" a sugárfertőzést

Jegyezzük meg, hogy ezek nem sugárzásgátló maszkok, amelyekre a FEMA az útmutatóban utal. Sőt, úgy tűnik, hogy egyáltalán nem is tartalmaz semmilyen ajánlást a tényleges gázálarcokról.

A FEMA valójában azt állítja, hogy egy kínai gyártmányú kék maszk vagy egy N-95-ös "csőrös" maszk az arcunkra csapása egy radioaktív csapadék típusú helyzetben valahogy védelmet nyújt - a kovidtól, legalábbis.

Van azonban egy bekezdés a FEMA útmutatójában, amely a kézfertőtlenítővel foglalkozik. A szövetségi ügynökség elismeri, hogy azok az alkoholos kézzselés tartályok, amelyek a járvány idején mindenütt felbukkantak, nem akadályozzák meg, hogy a sugárzás megmérgezze a szervezetet.

"A kézfertőtlenítő nem véd az elhullás ellen" - állítja a FEMA. "Kerülje a szem, az orr és a száj érintését, ha lehetséges. Ne használjon fertőtlenítő kendőket a bőrén".

Amilyen ostobán hangzik, hogy ezt ki kell mondanunk, ugyanolyan nevetséges, hogy a FEMA egyidejűleg arra buzdítja az embereket, hogy egy nukleáris vészhelyzet során papír és műanyag kendővel maszkírozzák el magukat.

 

Kiderült, hogy a FEMA utoljára február 25-én frissítette nukleáris felkészülési weboldalát, közvetlenül az ukrajnai orosz invázió előtt. Ez egy szándékos változtatás volt, más szóval.

Ez azonban nem áll meg itt. A FEMA a továbbiakban elmagyarázza, hogy nukleáris katasztrófa esetén az első dolog, amit az érintett személynek a 9-1-1 segélyhívásakor tennie kell, hogy "tudassa az operátorral, ha önnek van, vagy úgy gondolja, hogy ön lehet COVID-19-es".

"Ha teheti, vegyen fel maszkot, mielőtt a segítség megérkezik" - magyarázza továbbá a közlemény.

Ha figyelmeztetni kell a szomszédokat egy nukleáris robbanás miatt, akkor a legjobb, ha ezt "videó- és telefonhívások útján" teszi - javasolja az útmutató.

"Sokan már most is félelmet és szorongást érezhetnek a 2019-es koronavírus (COVID-19) miatt. A nukleáris robbanás veszélye további stresszt okozhat".

A Twitteren sok kommentelő viccelődött ezeken a nevetséges ajánlásokon.

 

"Bárki is írta ezt a CDC-nél, nyilván maszkot visel, miközben egyedül ül az autójában" - viccelődött egyikük.

"Ah igen, arra az esetre, ha a városodat atomtámadás érné, viselj papírmaszkot és tarts társadalmi távolságot, mert a nukleáris csapadék egyik hatása a kovid egy másik változata" - írta valaki más.

Egy másik személy azzal viccelődött, hogy amint felrobban egy atombomba, az első dolog, amiről a CNN tudósítani fog, az lesz, hogy "20 millió covid haláleset ma".

"Abszolút válság idején a maszk viselése és az, hogy ne tévesszük össze az embereket, a legfontosabb dolgok" - mondta valaki más gúnyosan.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/fema-nuklearis-tamadas-eseten-tarts-tavolsagot-es-viselj-maszkot-kulonben-elkaphatod-a-kovidot

Oroszország átveszi az ellenőrzést a zaporizzsjai atomerőmű felett. Az ukrajnai műveletek kilencedik napja

Március 4-én Kijevtől nyugatra folytatódtak az összecsapások az orosz fegyveres erők és az ukrán hadsereg között.

Az orosz erők kiterjesztették az ellenőrző zónát a térségben, visszavonulásra kényszerítve az ukrán alakulatokat.

Heves harcok folynak Bucha faluban. Az orosz hadsereg március 3-án reggel vette át az ellenőrzést, de az ukrán hadsereg ellentámadást indított. Súlyos összecsapások történtek Irpin faluban is.

Harkiv közelében nem történt jelentős helyzetváltozás. Az orosz csapatok a város északi peremén tartózkodnak, és délkeletről megkerülik a várost. Rendszeresen pontos csapásokat mérnek azokra a helyekre, ahol a Kijev-párti erők koncentrálódnak. Válaszul az ukrán egységek rakétavetőket vetettek be, amelyeknek legalábbis egy része lakott területeken települt. A közeljövőben várható egy olyan hadművelet, amelynek célja a város teljes megtisztítása a Kijev-párti erőktől.

Mariupolban a város külvárosaiban folytatódnak az összecsapások. Az ukrán hadsereg és nacionalista zászlóaljak próbálnak ellenállni a DPR és Oroszország túlerőinek. Tárgyalások folynak a civilek kivonulásához szükséges humanitárius folyosók megszervezéséről. A város teljes megtisztítására irányuló művelet a megmaradt Kijev-párti egységektől még nem indult el.

 

Vonovakhában az orosz hadsereg és a népköztársasági erők fejlesztik az ottani Kijev-párti erők csoportosulásának felszámolására irányuló hadműveletüket. Az ukrán hadsereg és a nacionalista zászlóaljak jelentős veszteségeket szenvedtek emberekben és felszerelésben. Ugyanakkor a DPR erői észak felől már majdnem elérték Szeverodonyeck városát.

Szlavjanszk-Kramatorszk irányában az orosz erők északkeletről Krasznij Liman felé nyomulnak, miután ellenőrzésük alá vonták Balakleját. Izyum település felé nyomulnak előre. Jelenleg harcok és légicsapások folynak a térségben. A fő légi célpontok az ukrán hadsereg és a területvédelmi harcosok által elfoglalt megmaradt létesítmények. Izyum ellenőrzés alá vonásával Oroszország és az LPR közös erői megteremtik a lehetőséget a kijevi erők e műveleti területen lévő csoportosulásának bekerítésére.

Az ukrán hadsereg továbbra is állásokat tart Horlivka közelében. A Kijev-barát erők rendszeres tüzérségi csapásokat mérnek Donyeckre. A DPR hatóságai szerint a polgári objektumok a fő célpontok.

Nikolajevet részben az orosz erők blokád alá vették. Készül egy hadművelet a város teljes ellenőrzés alá vonására. Szemtanúk az ukrán hadsereg és a területvédelmi erők egységeinek koncentrációjáról számolnak be a déli külvárosban. Március 4-én reggelig nem jelentettek onnan összecsapásokat.

Heves harcok folynak Voznyecsenszk közelében. A Kijev elleni déli támadás megakadályozása érdekében az ukrán hadsereg két átkelőt robbantott fel a Jujnij Bug folyón. Szakértők szerint az Odessza elleni előrenyomulást a Nyikolajev feletti teljes ellenőrzés megteremtése után tervezik.

Herszonban az orosz csapatok fokozatosan kialakítják a teljes ellenőrzést a régió felett. Megkezdődött a humanitárius segélyek szállítása. Megszervezték a Krím félsziget régióinak vízellátását az észak-krími csatornából.

 

Az orosz erők lezárták Csernihov városát. Ettől északra harcok törtek ki. Közvetlen támadásra azonban nem került sor.

Közben az oroszok megkezdték Energodar város ellenőrzésének kiépítését. Most azon dolgoznak, hogy felszámolják az ukrán hadsereg katonai állásait a városban. Március 3-án késő este és március 4-én kora reggel összecsapásokra került sor a térségben, többek között a Zaporizzsjai Atomerőmű közelében lévő területeken, ahol az ukrán hadsereg állásokat foglalt el. Ez lehetővé tette, hogy a Zelenszkij-kormány azt feltételezze, hogy az orosz előrenyomulás veszélyeztetheti az atomerőművet. Ennek ellenére helyi források arról számoltak be, hogy reggelre az oroszok ellenőrzés alá vonták és biztosították a létesítményt.

Általánosságban elmondható, hogy a kijevi csapatok Zaporizzsja megye északi része felé vonulnak vissza, ahol az orosz fegyveres erők is előrenyomulnak.

Az ukrán-orosz tárgyalások második fordulója nem hozott áttörést. Mindazonáltal a felek megállapodtak abban, hogy a civilek evakuálására és a humanitárius segélyek szállítására szolgáló "zöld folyosók" létrehozásán dolgoznak.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/oroszorszag-atveszi-az-ellenorzest-a-zaporizzsjai-atomeromu-felett-az-ukrajnai-muveletek-kilencedik-napja

David Icke - Mindannyian tudjuk, hogy helytelen, de akkor miért?

Románia legnagyobb futballklubja kitiltja a beoltott játékosokat, mert folyamatosan halnak meg

 

A Steaua Bukarest román futballklub tulajdonosa bejelentette, hogy többé nem engedik be a csapatba a kovid elleni védőoltással beoltott játékosokat, mivel azok hajlamosak "elveszteni az erejüket" vagy "meghalnak a kórházban".

Gigi Becali, a csapatot irányító üzletember és politikus szerint azért nem engednek több oltott játékost, mert megunta, hogy az egyébként nagyszerű játékosok elgyengülnek vagy meghalnak. Legjobb esetben is csak korábbi önmaguk árnyékává válnak, és ő ezt nem bírja tovább elviselni.

Elmondása szerint a rivális csapatok, például a CFR Cluj és a Rapid Bucuresti több játékosa is az oltás miatt küzd vagy halt meg. Egyikük a 36 éves szélső Ciprian Deac.

"Nevetni fogtok, de lehet, hogy igazam van" - mondta Becali Emanuel Rosu román újságírónak. "Az oltottak elveszítik az erejüket. Ez valami tudományos dolog".

"Nem láttad még a CFR-ben? A Rapidnál a játékosok mintha elájultak volna. A földön aludtak. Minden beoltott elveszíti az erejét! Én is látom az enyéimet, a beoltottakat. Egyeseket nem érint, de az idősebbeket igen. Nem láttad Deákot? Nincs többé vihar."

 

 

A román kormány elítéli Becalit, azt mondja, a focisták nem veszítik el az erejüket az oltás után

Egy másik játékos, a Steaua Bukarest támadója, Claudiu Keseru még augusztusban tért vissza a klubhoz, miután hat évet töltött a bolgár Ludogoretsnél. Mivel ő is megkapta az oltást, már nem tud olyan magas szinten játszani, mint korábban.

"Én adtam neki a pénzt, szerződésem volt vele, ő futballista volt, én voltam a tulajdonos" - mondta Becali a Sport.ro-nak Keseru visszatéréséről.

"Azt mondtam: 'Nem mehetsz tovább ezen a szinten. Romániában játszhatsz, de nem az FCSB-nél (Steaua Bukarest) és a CFR-nél!". Azt mondta, hogy megmutatja nekem, de nincs mit megmutatnia. Nem lehet többé ezen a szinten. Az oltás miatt lehetséges. Én azt mondom, amit gondolok. Nem akarom megbántani őt."

A román kormány elítélően reagált Becali kijelentéseire, hivatalos Facebook-oldalán bizonyítékok nélkül kijelentette, hogy:

"A beoltott focisták NEM veszítik el az erejüket, miután beoltották őket COVID-19 ellen!

Orvosi és tudományos szempontból nincsenek olyan tanulmányok, amelyek alátámasztanának egy olyan szingularitást, mint amilyet a közelmúltban a romániai Facebook-fiókokon népszerűsítettek.

 

 

A COVID-19 elleni védőoltás nem befolyásolja a focisták teljesítményét. Ezzel szemben elegendő tanulmány van arról, hogy a SARS CoV-2 fertőzésen való átesés hosszú távú következményeket hagy maga után (Long COVID), és ezek befolyásolhatják a sportolók teljesítményét."

Rosu azt is elmondja, hogy Becalinak van egy olyan szabályzata a csapatában, hogy csak azok játszhatnak, akik hamisan beoltatják magukat, így igazolják az erejüket. A beszámolók szerint azonban Rosu állítása továbbra sem megerősített.

A Newspunch kommentszekciójában egy személy azt írta, hogy a plandemikus injekciós csalás egyik célja, hogy "egereket csináljanak egészséges fiatal férfiakból, olyanokat, akik hosszú időre forradalmat csinálhatnak".

Ugyanez a kommentelő hozzátette, hogy mindenféle dolgokkal, többek között agykontrollal demaszkulinizálják őket. Különösen az Egyesült Államokban is sok évtizeden át kellett azt látnunk, hogy a férfiakat leépítették, a nőket pedig felhatalmazták, és a szerepek felcserélődtek a család és a társadalom minden szintjén.

Amerika örökös elnőiesedésének elkerülhetetlen következménye, amely a társadalmi, gazdasági, sőt még a vallási szférában is bekövetkezik, hogy a társadalom mára nagyrészt egy passzív, engedelmes csodabogár-show lett. És mindeközben a köztünk lévő legerősebbeket, beleértve a sportolókat és a katonákat is, a "tudomány" és az "orvostudomány" segítségével szisztematikusan kiiktatják.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/romania-legnagyobb-futballklubja-kitiltja-a-beoltott-jatekosokat-mert-folyamatosan-halnak-meg

Magyarellenes Ukrajna