2017. augusztus 28., hétfő

Kelet-Németország: erősödik a népi ellenállás, – az államilag támogatott muszlim hódítással szemben

…”Aki ismeri a németeket, az eddig is ezt mondta; “kis türelem – a németek, ha eljön az ideje, rövid időn belül megszervezik az ellenállást, – méghozzá német módon.”…

Németországi kollégánk információi szerint, egyre komolyabbra fordulnak a tiltakozások a nagyszámú migráns befogadása miatt Németországban. Ebben élen járnak a keleti területek (volt Kelet-Németország, DDR), lakosai, ahol Lipcsében, Drezdában és más keleti településeken egyre inkább kezd kibontakozni a népi ellenállás a migránsbarát (vagyis muszlimbarát), német politika és politikusok ellen.
Kollégánk szerint a népi felkelők egyre komolyabban fenyegetik fizikailag is a politikusokat, autókat gyújtottak fel, tüntetést szerveznek és tartanak a polgármesterek házai előtt, a migránsok befogadása ellen.
A hivatalos német propaganda pedig természetesen elővette a náci kártyát, s kijelentették, hogy a népi ellenállást teljes egészében a neonácik csinálják.
Pedig az ellenállók jelszava a; “Mi vagyunk a nép!” – ugyanaz, amivel elindították a két Németország “egyesítését”.
Egyelőre “még csak” egy halott van, – de nagy a valószínűsége annak, hogy lesz még több is.
“Mindegyik politikus hazaáruló – skandálják a népi ellenállók, a politikusok közül pedig egyre többen kezdenek el rettegni a nép haragjától.
Többen közülük a háttérbe vonulnak, az igazságügyminisztert kifütyülték egy gyűlésen, sőt szó szerint elzavarták onnan, kétségbeesett menekülésre késztetvén a politikust.
Mindeközben a hivatalos “német” politika a “demokráciát” félti.
Míg az ellenállás egyre erősebb lesz, addig az állami cenzúra keményen blokkolja azokat az információkat, amelyek az igazságot tennék közzé.
“Az állami cenzúra megóv téged a realitástól” – s élen Heiko Maas, az “igazságügyminiszter”. – Ez az ellenállók másik jelszava. – Ha Merkel a választási kampány során bárhova elmegy, kórusban kiáltják: “Hau ab!” (Tünj el!”).
Magyarországon sokan kritizálták az utóbbi időben a német embereket, mondván, hogy teszefoszák, s bárki, bármit megtehet velük. Ám úgy tűnik, hogy ők most teljes egészében megcáfolják ezt a róluk kialakult negatív képet. Aki ismeri a németeket, az eddig is ezt mondta; “kis türelem – a németek, ha eljön az ideje, rövid időn belül megszervezik az ellenállást, – méghozzá német módon.”
Az események folyásában, s hangulatában rengeteg hasonlóság fedezhető fel azzal a történelmi időszakkal, aminek következtében aztán a két Németországot egyesíteni kellett, a német nép erős nyomásának következtében.
Kollégánk meglátása szerint a német politikának nincs semmi ereje arra, hogy ezt a kezdődő társadalmi válságot megakadályozza, s a helyzet ezek után csak súlyosbodni fog.

Claymore, Júlia – SzRTI
(A fotók, illusztrációk)

Zeman: a menekült terroristák fenyegetést jelentenek Európára


A cseh elnök szerint Bosznia-Hercegovina területén telepedhetnek le a terroristák, akik a vereség miatt elmenekültek Irakból és Szíriából.
Milos Zeman cseh köztársasági elnök vasárnap aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy az Iszlám Állam terroristacsoport (Daes) veresége Irakban és Szíriában azzal járhat, hogy a még életben maradt fanatikusok a bevándorlási hullámokkal Európába érkezve a Balkánon telepednek meg.
“Az iraki és szíriai vereség után az iszlamisták megtelepedhetnek Afganisztánban, ahol nagy esélyük van a sikerre. De jelen van az a fenyegetés is, hogy a menekülő terroristák központot alakítanak ki itt, Európában. Bosznia egy ilyen központ lehet, egyrészt nemzetiségi összetétele miatt, másrészt, mert a Daes fekete zászlaja már így is számos boszniai városban és faluban fel lett vonva” – mondta Zeman a Blesk hírügynökségnek nyilatkozva.
A cseh elnök szerint, amennyiben az Irakból és Szíriából menekült terroristák Boszniában telepednek meg, szükségessé válik, hogy Európa nyomást gyakoroljon a helyi hatóságokra a kérdés rendezése érdekében.
Zeman szerint az újabb fenyegetés kezelése érdekében az európai országoknak könyörtelenül deportálniuk kell minden olyan személyt, akivel kapcsolatban felmerülhet, hogy terrorszervezet befolyása alatt áll.

http://www.hidfo.ru/2017/08/zeman-a-menekult-terroristak-fenyegetest-jelentenek-europara/

Buta, primitív ellenségkép-gyártást kezdtek a liberálisok

Budapestre érkezik Vlagyimir Putyin orosz államfő – a liberális sajtó teljes fokozatra kapcsolt az ellenségkép-gyártásban, miközben azt hazudják maguknak és olvasóiknak, hogy az ő erkölcsi magaslataikban soha nem gyártanak ellenségképet.
Tóta W. Árpád, a HVG szoros mederbe szorított publicistája egy ma reggel közölt írásban szolidaritást vállal a Magyarországot gyalázó holland nagykövettel, és megismételte a diplomata kijelentéseit, miszerint a kormány ellenségkép-gyártást folytat, migránsokkal, Brüsszellel, Soros Györggyel.
A szerző mélységesen megveti a kormánysajtót ezért az ellenségkép-gyártásért, illetve egyelőre még nyomdafestéket is elszenvedő módon kifejti, hogy a kormány ezzel tartja össze a nyájat, miközben a fejlett-nyugatiak nem folytatnak ellenségkép-gyártást, mert nekik nincs nyáj, amit össze kell tartani.
Miközben a szerző erkölcsi magaslatokból folytatott prédikációjából kiderült, hogy a liberálisok és a fejlett-nyugati eurokraták soha nem gyártanak ellenségképet, a liberális sajtó szájából ömlik a szennyvíz, elég ehhez a címlapokat megnézni.
Azt hazudják maguknak és olvasóiknak, hogy ez nem ellenségkép-gyártás, mert az ő ellenségképük az igazi ellenségkép, emiatt nem szabad annak nevezni. Lássuk tehát, mivel okádták tele eddig a közéletet. Az ipari propaganda szokásos üteme szerint estére Vlagyimir Putyint gyalázó címekkel lesz tele minden liberális címlap, de szerintük ez nem ellenségkép-gyártás, hiszen a felvilágosult nyugatosok közt nem szokás az ilyesmi.
Index.hu: “Tíz magyar, aki meghalt Vlagyimir Putyin háborújában.” Figyeljük a sugallt képzettársításokat – Putyin és háború, Putyin és magyarok halála. Az eredeti cím ráadásul ez volt: “Tíz magyar, aki meghalt Vlagyimir Putyin terrorista háborújában”. Utóbbi már a szerkesztőknek is durva lehetett, mert levették címlapról, de a cikk címében és URL-címében még benne van. Ez a képzettársítás a “Putyin és terrorizmus”, ami egyébként teljesen ráfekszik az amerikai külügyminisztérium által korábban sulykolt ellenségképre, miszerint Oroszország és az Iszlám Állam nevű terrorszervezet jelentik a legfőbb globális biztonsági kihívásokat.
444.hu: Momentum-reklám, és az orosz vezetőt gyalázó punkzene ajánlása az olvasóknak. Putyin – kommunista Oroszország párhuzam. Egyelőre ennyi a mai felhozatal, de biztos lesz még több is, miután a független-függő újságírók bevették a mai teljesítményfokozót.
24.hu: Momentum-reklám, Oroszországgal közös energetikai projekt napirenden tartása negatív kontextusban, de az autósoknak is utálniuk kell Putyint, hiszen mindenhol csak lezárások lesznek miatta, és nyilvánvalóan ez a legfontosabb tényező, amikor egy külföldi vezető Budapestre jön.
168óra: “Putyin – ne hagyjuk”. A lap olyan nyilatkozatot idéz címlapon, miszerint Magyarországon nem is volt rendszerváltás – nyilván Putyin tehet mindenről, ami az Európai Unió és NATO tagjaként történt velünk.
A jobboldali szavazókat kábító HírTV szintén Putyin-ellenes nyilatkozatot hoz címlapon. Az orosz államfő gonosz, gyarmatosítani akarja Magyarországot, a jobboldali szavazóknak utálniuk kell Putyint.
Tehát ez volt a független sajtó, amiért elviekben aggódnunk kellene, nehogy a kormány – vagy Putyin – valamit csináljon vele. Ellenségkép-gyártás még nyomokban sem, hiszen ők a felvilágosult nyugatiak, és az ő ellenségképük legitimebb, mint másé. Erkölcsi magaslatokból beszélnek a magyarokkal, szájukból a szennyvíz ömlik, és egy pillanatig sem feltételezhetjük róluk, hogy az amerikai narratíván felül valami mást is megjelentetnek címlapon, hacsak nem az olvasottság megtartását szolgáló vicces-aranyos dolgokat.
Viszonylag új jelenség, hogy utóbb már a jobboldali választók is célközönséggé váltak a liberális sajtóban; elsősorban abból a célból, hogy megpróbálják őket Washington riválisai ellen fordítani. Az atlantista ukrán hatóságok által besorozott magyarok halálával riogatás például egy ilyen irányvonal, ahol a nemzeti összetartozást fontosnak tartók körében próbálnak ellenséges érzületeket szítani Vlagyimir Putyinnal és általában Oroszországgal szemben.

http://www.hidfo.ru/2017/08/buta-primitiv-ellensegkep-gyartast-kezdtek-a-liberalisok/

Száz brit politikussal végezhettek volna a parlamentbe bejutó terroristák (Ezzel bakot löttek, mint anno Norvégiában)

Egy a londoni rendőrség által végzett titkos szimuláció szerint a terroristák öt perc alatt be tudnának jutni a parlamentbe, ahol száz képviselőt is meggyilkolhatnának – derült ki a Telegraph brit lap beszámolójából.
A szimuláció során a terroristák hajóval, a folyón keresztül kerültek közel a parlament épületéhez, ahová mintegy öt perc alatt be is jutottak. A szimulált támadás, ha a valóságban megtörténik, mintegy száz parlamenti képviselő halálával végződött volna – áll a beszámolóban.
A Telegraph a gyakorlatról értesített személyekre hivatkozva azt írja, a parlamenti képviselők többségét nem értesítették a szimulációról, a politikusok a gyakorlat idején nem tartózkodtak az épületben.
A szimuláció eredményei alapján a rendőrség számos javaslattal állt elő a parlament biztonságának fokozásához; többek közt akadályokat helyeznek el a folyón, hogy onnan ne lehessen megközelíteni az épületet, emellett fegyveres őröket helyeznek el a víz felőli bejáratnál.
Az Egyesült Királyságban számos terrortámadás történt 2017-ben, ezek egy része a parlament közvetlen közelében.

http://www.hidfo.ru/2017/08/szaz-brit-politikussal-is-vegezhettek-volna-a-parlamentbe-bejuto-terroristak/

Moldova az EU-tól és Oroszországtól kérne biztonsági garanciákat

Igor Dodon moldovai elnök vasárnap közölte; fontolóra veszi, hogy Oroszország és az Európai Unió vezetőit, valamint az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezetet kéri meg arra, hogy segítsenek Moldovában a stabilitás és biztonság fenntartásában.
Az elnök elmondása szerint a jelenlegi helyzet Moldova körül egyre feszültebb, az ország a Kelet és Nyugat ütközése miatt újabb geopolitikai kihívásokkal kell szembenézzen – ennek okán akarnak az Európai Uniótól és Oroszországtól egyaránt segítséget kérni az államiság megőrzéséhez. Dodon elmondása szerint Vlagyimir Putyin orosz államfőt, az Európai Unió vezetőit, és az EBESZ elnökét kérné meg a közös segítségnyújtásra, különös tekintettel a Dnyeszter Menti Köztársaság helyzetének rendezésére.
A főként orosz és ukrán lakosságú Dnyeszter Menti Köztársaság 1990-ben szakadt el a Moldovai Szovjet Köztársaságtól, Románia és Moldova egyesülésétől tartva. Az elszakadás fegyveres konfliktushoz vezetett, amely 1992-ben tűzszünettel véget ért, de a terület státusza máig nem egyértelmű: bár a moldovai hatóságoknak nincs fennhatósága a terület felett, hivatalosan Moldovához tartozik, egyetlen ENSZ-tagország sem ismeri el önállóságát.

http://www.hidfo.ru/2017/08/moldova-az-eu-tol-es-oroszorszagtol-kerne-biztonsagi-garanciakat/