2015. szeptember 11., péntek

Humanitárius válság: Ukrajna cserben hagyja az ukrán állampolgárokat

Kijev cserben hagyja a Donbassz régióban élő ukrán állampolgárokat. Humanitárius válság alakult ki, de a kormány katonai tényezőként kezeli a civil lakosságot.
Marija Zaharova, Oroszország külügyminisztériumának szóvivője kijelentette; a Donbassz régióban kialakult válsághelyzet mindenkit érint, függetlenül a kijevi kormányról alkotott véleményétől, vagy attól, hogy részt vett-e a harcokban. A humanitárius válságban a segítségnyújtás Kijev kötelessége lenne, amit most elmulaszt megtenni, és ezzel még jobban elidegeníti magától a régió lakóit.
Zaharova a Moszkvában tartott sajtótájékoztatón kijelentette; az ukrán kormány politikája a régió lakosságának alapvető jogait sérti, a Kijev és a függetlenedő régiók közti párbeszéd teljes hiánya pedig a régiók további elidegenedéséhez vezet. Zaharova szerint már az ENSZ szakértői is észlelték, hogy Kijev nem rendelkezik kellő politikai akarattal a humanitárius válság kezelésére, katonai tényezőként kezeli a civil lakosságot, és ezzel saját állampolgárait hagyja cserben, akiknek most fokozott szüksége lenne a támogatásra.

http://hidfo.ru/2015/09/humanitarius-valsag-ukrajna-cserben-hagyja-sajat-lakossagat/

Kilépne az eurozónából a görög Népi Egységpárt

Görögország Népi Egységpártja bejelentette, hogy referendumot akar kiírni az eurozónából kilépésről, és megválasztása esetén leállítaná a jelenleg zajló privatizációs programot.
A párt a közelgő előrehozott választások előtt tudatosan folytat olyan kampányt, melyben fő témaként az euróövezet elhagyását jeleníti meg; kormányra jutásuk esetén újra visszaállnának a drachma használatára. Kosztasz Lapavicasz, a párt képviselőjelöltje szerint Görögországnak egy új iparosításra, a nemzeti gazdaság újjáépítésére van szüksége, és ehhez elengedhetetlen a nemzeti pénz használata.
A párt jelenleg azzal kampányol, hogy kormányra jutása esetén bejelentené az államcsődöt, és leállítaná a nemzetközi hitelek fizetését. Elmondása szerint a gazdaság újjáépítése az eurozónán belül nem lehetséges, mert a folyamat szükséges eleme, hogy Athén ellenőrizni és befolyásolni tudja a fizetőeszköz értékét – ez a tényező azonban az euró esetén nem adott, mert az euró értékének befolyásolásában más európai országok érdekei nagyobb szerepet játszanak, Görögország csak elszenvedője a közös pénz éppen aktuális értékének.
Alekszisz Ciprasz volt görög kormányfő augusztus 20-án jelentette be, hogy a közeljövőben előrehozott választásokat tartanak. A szavazást szeptember 20-ára írták ki, és a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint a korábban már megbukott Új Demokrácia párt támogatottsága erősödött a Sziriza ellenében, miközben a bizonytalanok mindinkább hajlandóságot mutatnak arra, hogy valamelyik kis pártra szavazzanak.

http://hidfo.ru/2015/09/kilepne-az-eurozonabol-a-gorog-nepiegysegpart/

Svéd Demokraták: géppuskaállással kezelnék az illegális bevándorlást

A Svéd Demokrata Párt képviselője szerint csak az oldhatja meg a migrációs válságot, ha géppuskaállást telepítenek a dán határra.

Gunilla Schmidt, a Svéd Demokrata Párt politikusa saját Facebook-oldalán keresztül közölte, mit kellene kezdeni az országba irányuló migránsáradattal. A képviselő kijelentette, hogy ebben a helyzetben már semmi nem segít, csak ha géppuskaállást telepítenek a Svédországot Dániával összekötő Øresund hídra.

A két ország fővárosait összekötő híd az egyik elsődleges útvonal, ahol Svédországba a migránsok abszolút többsége érkezik. Az elmúlt napokban dán napilapok beszámoltak arról, hogy az állami vasúti társaság leállította a vonatközlekedést Németország felől, mert a vonatokkal több százas csoportokban érkeznek a migránsok. Dánia azonban csak tranzitország; a bevándorlók többsége továbbutazik Svédországba, amely eddig híres volt arról, hogy Európa legtoleránsabb politikusai lakják, Malmö külvárosai emiatt évek leforgása alatt afrikai nyomortelepekké váltak, ahol kiemelkedő kriminalitás tapasztalható és sokszorosára nőtt a nemi erőszakok száma.

Az utóbbi napok során Dánia több alkalommal leállította, majd újraindította a vasúti közlekedést Németország irányából, a rendőrök folyamatos ellenőrzést folytatnak a főváros közlekedési csomópontjain. A Life News jelentése szerint a Svéd Demokrata Párt nemzetbiztonsági kockázattá nyilvánította a Dánián át Svédországba áramló migránsáradatot, és a pártok állami szervektől függetlenül is próbálnak nyomást gyakorolni Dániára, hogy korlátozza a bevándorlók átutazását Malmőbe.

“Csak az Øresund hídon elhelyezett géppuskaállás segít.”

Schmidt szerint amiatt az ő országába utazik a migránsok nagy része, mert Svédország nem csökkentette a bevándorlóknak adott segélyek összegét. Dánia viszont egyszerű tranzitország, mert az utóbbi hónapokban a kormány felére csökkentette a segélyek összegét, és arab nyelvű hirdetésekkel tájékoztatja a bevándorlókat arról, hogy Dániában csak öt évi várakozás után tudnak családdal együtt letelepedni.

A képviselő kijelentéséből a sajtó nemzetközi botrányt kovácsolt, emiatt Schmidt később eltávolította a bejegyzést, majd “hirtelen felindulásból mondott őrültségnek” nevezte a saját maga által mondottakat. A képviselő azonban amiatt engedhette meg magának a kijelentést, mert a választók tekintélyes része igényt tart a bevándorlás elleni radikális fellépésre, miközben a kormány továbbra is kitart a tolerancia mellett – amit a választók egy része egyszerű naivitásnak tart, a radikálisabbak viszont hazaárulásként értékelik.


http://hidfo.ru/2015/09/sved-demokratak-geppuskaallassal-kezelnek-az-illegalis-bevandorlast/


Egy svéd kompon migránsok azzal fenyegetőztek, hogy a vízbe vetik magukat, ha regisztrálni akarják őket Svédországban. Inkább Finnországba, illetve Norvégiába mennének.
svéd
Csütörtök este migránsok egy csoportja azzal fenyegetőzött, hogy a vízbe veti magát a kompról, ha regisztrálnia kell magát Svédországban – írja a The Local svéd kiadása. A svéd kikötőből, Trelleborgból érkezett a riasztás, miszerint egy ott kikötött kompon tartózkodó migránsok kilátásba helyezték, hogy a vízbe ugranak a fedélzetről.
Nagyfokú készenlét
A riasztásra a helyszínre érkezett a parti őrség, valamint a tengeri és szárazföldi mentőszolgálatok. A parti őrség képviseletében Arvid Tedvik azt nyilatkozta, hogy a migránsok Norvégiába vagy Svédországba akartak menni. Mint mondta, végül senki nem ugrott a vízbe, de a parti őrség egész este a kikötőben maradt, hogy felügyelje a kompforgalmat.
A malmöi bevándorlási hivatal képviselője azt mondta, senkit sem kényszerítenek arra, hogy ujjlenyomatot adjon, vagy menedékért folyamodjon Svédországban.
Mint korábban beszámoltunk róla, a migránsok egy része Németországban azért nem volt hajlandó regisztrálni, mert Dániába, illetve Svédországba; Dániában pedig azért, mert Svédországba tartott.

http://www.balrad.com/index.php/2015/09/12/a-vizbe-ugrunk-ha-regisztralni-kell-svedorszag-sem-jo-mar/

'IZRAEL BUKÁSA A KORÁNBAN RÖGZÍTETT TÉNY ÉS TÖRTÉNELMI SZÜKSÉGSZERŰSÉG'

Abdel Rahman sejk: 117 iszlám vallási vezető és hittudós konferenciája Bejrútban
Ezzel a címmel ült össze Bejrútban július 28-29 között 56 országából 117 iszlám vallási vezető, gondolkodó síiták és szunniták egyaránt. A megjelentek a másfélmilliárdos iszlám világ 90%-át képviselték. Megerősítették azt a tényt, hogy síita-szunnita ellentét nem létezik, ennek élesztése cionista vágy. Ami ehelyett létezik, az az iszlám egység, ami képes összefogni a világ lakósságának egynegyedét és felvenni a harcot a világ bomlasztó erőivel szemben.

Izrael és Amerika csak az erőből ért. Tárgyalni velük felesleges, hangoztatták a felszólalók Marokkótól Indonéziáig.



A konferenciát levezénylő bizottság az ellenállás tudóstanácsának elnökén kívül Irak, Libanon muftijából, Oroszország szibériai és ázsiai területeinek muftijából, Indonézia muftijából, Szíria iszlám tudóstanácsának elnökéből, Irán nagy ajatollahjából, Afrika képviseletében Guinea vallási vezetőjéből, Afrika szaharai régiójának Nigeri muftijából, az egyiptomi Al-Azhar képviselőjéből állt.

A megjelentek a másfélmilliárdos iszlám világ 90%-át képviselték. Megerősítették azt a tényt, hogy síita-szunnita ellentét nem létezik, ennek élesztése cionista vágy. Ami ehelyett létezik, az az iszlám egység, ami képes összefogni a világ lakósságának egynegyedét és felvenni a harcot a világ bomlasztó erőivel szemben. Nincs kezünkben világot átfogó média, mint BBC, vagy CNN, de kezünkben vannak a mecseteink, vallási közösségeink, akik élő szóban kapják meg a tájékoztatást sejkjeinktől, imámjainkon keresztül összefogásunkról.



Tudjuk, köztünk is vannak csoportok, akik a cionisták oldalán állnak. Tudjuk, hogy Szaúd-Arábia és Katar, valamint az Öböl régiójának más országaiból USA és Izraeli parancsra finanszíroznak vahabita, szelefita csoportokat, akik destabilizálnak, az egységet megbontani készek. Ez magától értetődik akkor, ha ismert az a tény, hogy Szaúd-Arábia és Izrael létrehozói ugyanazok az erők voltak, akik ma is a háttérhatalom kiszolgálói. Amióta ez a két állam létrejött, sikeresen osztották meg az iszlám országok egységét kívülről és belülről, de egyszer minden lepel lehull.

Ma olyan emberiség ellenes eszmék jelentek meg az iszlám nevében (takfiriya), melyek minden képzeletet felülmúlnak. Titokban államot alapíthattak egy olyan világban, amikor titkok nem léteznek. Létrehozták intézményeiket észrevétlenül akkor, amikor ma észrevétlenség nincs. Az iszlám nevében lépnek fel, kiirtanak szunnita és síita gondolkodókat, nem tűrnek maguk mellett más nézetet.



Felfogásuk ellenkezik az iszlám toleranciájával, ellenben erősítik Izrael biztonsági érdekeit. Ölnek, rabolnak, gyilkolnak arab területeken belül, jelszavuk: „fennmaradni és terjeszkedni” (ez a cionizmus jelszava, csupán héberül), sebesültjeiket izraeli kórházakban látják el.

Amikor USA látszatbombázással támadja állásaikat, akkor valójában munícióval látja el őket. Ez nem összeesküvés elmélet, hanem összeesküvés. Emberiség ellen elkövetett bűn! Szunnita irányzatnak vallják magukat, azon belül is az egyedül üdvözítőnek, ami a mennyországot szavatolja, de tetteik ellenkeznek a szunna előírásaival, követőik nem hívők, hanem pszichopaták.



Ugyanakkor hírünk van arról is, hogy a háttérhatalom a síita irányzaton belül is megindította egy hasonló radikális szélsőség létrehozását Iránon belül. Külső erővel létrejöttek a mecseteik és hogy, hogy nem, a semmiből immár kb. nyolc tévécsatornájuk sugároz agymosást a világ

különböző részeiből. Ilyen körülmények között nem halogatható tovább a síita-szunnita

irányzatok meghatározó iskoláinak összefogása.



A világ háttérhatalma ma már nem csak az iszlám világ, ha nem az egész világ ellen fordult.

A demokrácia téveszméje mögé bújtatva okoz káoszt, felfordulást és alkotja meg maga rendszerét, ahol egy kevés kiválasztott uralkodik a klónozott tömegek felett. Ahhoz, hogy ez bekövetkezzen, ki kell irtani a tömegek gondolkodási készségét, kultúráját, meg kell semmisíteni azokat a kohéziókat, mint a nemzeti érzés, vallási, erkölcsi értékek és be kell hozni a rend-szerbe a devianciát, mint bomlasztó erőt. Olyan országokban, ahol az iszlám hatalmai, kalifátusai, megőrizték az emberiség civilizációs örökségének részeként a piramisokat, az asszír és babiloni emlékeket, a Palmirai romokat, most az iszlám nevében történik az ottani kultúrák megsemmisítése.

Európában a külső népvándorlás megindításával, kulturális felhígítással történik Európa visszataszítása abba a korba, amit Róma bukásakor élt meg a barbár népesség betelepedésével és a kamat uralmával. A mai Európai Unió már rég nem azokon az elveken nyugszik, melyeken létrehozták. A mai Európai Unió központja nem Brüsszel, hanem a nemzetközi bankvilág. Ilyen körülmények között Európa népei hiába tiltakoznak saját parlamentjeik, kormányaik ellen, ott már nem születnek az ő sorukat meghatározó döntések. Az iszlám Európán belül is szerepet kap, mint oda nem való érték, az idegen kultúra. Ennek manipulációja is mesterséges. Hatvan év állt rendelkezésre ahhoz, hogy az itt élő muzulmán közösségek integrálódni tudjanak, és ehhez megkapják a szükséges infrastruktúrát. Ez nem történt meg.



Azt a tényt nem vitatja senki, hogy a muzulmán bevándorlók integrációs készségében van a hiba, és kulturális elfogadó képességüket jogos kritika érheti. Elfogadjuk és megkövetjük az európai országokat azokért a muzulmán túlkapásokért, amivel közösségeink egy befogadó társadalommal szemben felléptek és fellépnek. De ne vitassuk el azt a tényt sem, hogy ezek a jelenségek, ha már vannak, akkor manipulálhatóak és manipulálják is azokat. Jelen pillanatban elértünk arra a holtpontra, amikor vagy megértjük egymást és közös megoldást keresünk, vagy mindkét térfél vesztessé válik.



A konferencián elhangzott, hogy a megosztó hatalmak, Izrael és Amerika bevonásával nem lehet harcolni az iszlám állam és a többi terrorista, destabilizációt létrehozó erő ellen. Ezt a harcot az iszlám erőinek maguknak kell felvállalni. Erre példa Irak, ahol minden olyan „felszabadító” hadművelet, ami Amerika támogatásával történt, nem vezetett eredményre. Ellenben azok az operációk, melyekből még az amerikai segítséggel kiképzett saját katonákat is kitiltották, rendre sikerrel végződtek.




A pakisztáni felszólaló a saját országában fellángoló belső zavargások szításában is bizonyíthatóan izraeli szálakat említett. Ebben a hatalmas rendszerben az egyedüli biztos pont Irán, amely minden külső erő támadásával, megaláztatásával, harminc éves szankciójával szemben kitartott és példaként szolgált az iszlám nemzetközösség előtt. Nem szállt be a körülötte szított háborús csapdákba, nem lett tárgya az erőszak eszkalációjának. Ehelyett térdre kényszerítette a Biztonsági Tanács plusz

Németország tárgyaló delegációját és megállapodást írt alá velük. Természetesen ezt a megállapodást az USA úgy kommentálta, hogy ők kényszerítették Iránt a megegyezésre.



Ebből természetesen egy szó sem igaz. Irán a tárgyalások kezdete, tehát három év óta nem változtatott álláspontján. Sohasem szándékozott háborús célra nukleáris energiát felhasználni, erről a legmagasabb vallási fórum fatwát is hozott, ami Iránban megkérdőjelezhetetlen. Mégis úgy kommentálták, hogy sikerült elérni Iránnal azt, hogy békés célra használja a nukleáris energiát. Az egyezmény visszaadta az iszlám világ méltóságát, önbecsülését, amelyet a háttérhatalom minden erővel megtépáz.



Felkészültünk arra, hogy Amerika, mint szokása, ebből az egyezségből is visszatáncol, vagy fokozatosan módosítja azt, Iránra hárítva annak minden felelősségét. Kiismertük Amerika taktikáját, melyet Izraeli kényszerre kell követnie, de Irán akkor is következetesen fog ragaszkodni elért eredményeihez, álláspontjához, akár feloldják a szankciókat, akár nem. Jelen pillanatban Irán az az állam, mely méltó képviselni a Libanon-Szíria-Palesztina-Irak-Irán tengely iszlám vallási és kulturális egységét, a maga sok-színűségével. Ettől a tengelytől délre, Jementől eltekintve kulturális hagyományokról nem be-szélhetünk, ami miatt Jemen szenvedő féllé vált.




Jelenleg Jemennek kell elviselnie azokat a szaúdi bombázásokat, amellyel az iszlám és arab kultúra letéteményesét a kőkorszakba taszítják vissza. Oda, ahol a szaúdi gondolkodás ma tart.



Azonban minden Palesztinával kezdődött és a jövendölések azt igazolják, hogy ott is végződik.

Emlékezzünk arra, hogy a perzsák voltak azok, akik a zsidókat a több generációs babiloni rabság után felszabadították. Ha nincsenek perzsák, akkor nincs vége a babiloni rabságnak.



Izrael nem hálás.

Felszabadítóját háborúval fenyegeti.



Jelenleg azt próbálják bizonyítani, hogy nem is volt rossz az a rabság. Egyre több bizonyíték kerül elő, ami a zsidók jólétét és kulturális felemelkedését szolgálta Babilonban. Csakhogy ne kelljen hálásnak lenni a per-zsák felé.


Majd Titusz császár zsidókat elűző rendelete után ez a nép két évezredig diaszpórában élt.

Többségük elhagyta Jeruzsálemet, a világ számos országában talált új otthonra. ők a szefárd zsidók, akiknek nagy része asszimilálódott a befogadó társadalmakba. Az a kisebbség, aki Jeruzsálemben maradt a későbbi iszlám uralmak védelmét élvezték Szalahaldin al-Ayyoubi és a többi vezér, kalifa alatt.

Ezernégyszáz év telt el úgy, hogy muzulmánok védték a velük élő kisebbségeket. Nem érhette őket sérelem, sem a keresztes hadjáratok, sem más támadások alatt.

Mi a hála?


Az, hogy amikor a zsidó kisebbség államot hozott létre Brit segédlettel ott, ami nem is volt Brit birtok, hanem az első világháborús Török vesztes fél által átadni kényszerült mandátum terület, akkor az oda irányítottan bevándorolt zsidók kiűzték házaikból azokat az embereket, akik ezernégyszáz évig védték őket.

Mindezt pedig a Tórára és hivatkozással az Ígéret Földjére tették azok, akiknek nyolcvan százaléka számára Isten nem is ígérhette meg ezt a földet, hiszen Askenázi zsidók, tehát kazárok, akik a hatodik században vették fel a zsidó hitet. 1947-ben a mai Izrael területének csupán 7%-a volt zsidó birtok, kb. 30% tartozott arabokhoz és a fennmaradó rész közterület, sivatag volt.



Még Izrael Állam megalapítója, David Ben Gurion sem képzelte öröknek saját államát. Nahum Goldmann visszaemlékezésében, aki több évtizedig állt zsidó és cionista világszervezetek élén, Ben Gurion így szólt hozzá:



„Ha arab vezető lennék, soha nem írnék alá szerződést Izraellel. Ez normális: Elvettük földjeiket. Ez igaz, de ezt Isten ígérte számunkra, így mit törődnek ők ezzel? A mi istenünk, nem az ő istenük. Itt voltak az antiszemiták, mint a nácik, Hitler, Aushwitz, de az ő hibájuk volt-e? Ők csak egy dolgot láttak: mi jöttünk és elvettük földjeiket. Miért fogadnák ezt el?



„If I were an Arab leader, I would never sign a contract with Israel. It's normal: We took their land. It's true, that it was promi-sed to us by God, but why sho-uld they care? Our God is not their God. There were anti-Semites, the Nazis, Hitler, Auschwitz, but was it their fault? They only see one thing: We came and stole their land. Why should they accept that?”

From: Goldmann, Nahum: Le Paradoxe Juif (The Jewish Paradox), p.121



Ugyanebben a könyvben Ben Gurion megemlíti, hogy ő békében hal meg, mert porai még Izrael földjében nyugodhatnak, de fiában és az ő poraiban már nem ennyire biztos.



Az a politika, mellyel ideig óráig Izraelnek sikerült elérni azt, hogy a palesztin kérdést országok közötti belügynek tekintsék, nem tartható tovább.

Nem vezetett sikerre az sem, hogy az apák meghalnak sérelmeikkel és gyermekek már elfelejtik apáik sérelmeit. Nem felejtik el és az apák sérelmeit nem csak gyermekeik öröklik, hanem az egész iszlám világ. Ha valaki hetven évvel ezelőtt elfoglalja házadat, földedet, akkor ne mondja azt se ma, se holnap, hogy az az övé.



1947-ben 700.000 palesztin vált földönfutóvá. Milliók szóródtak szét és élnek hontalanul Szíriában, Jordániában, Libanonban és a föld számos más országában. Az ő őseik védték tizennégy évszázadon keresztül a népet, akik elűzték őket az otthonaikból.

Ahogy Izrael népe a perzsákhoz, valamint az őket védelmező arabokhoz viszonyult azt mutatja, hogy miként viszonyul Istenhez, a kegyhez, amelyet tőle kapott és a kegyhez, melyet minduntalan semmibe vesz.


Eszközei a kamat (Riba), bomlasztás (Fitna), végtelen vágy a hatalomra (Baghi), a pénz és a pénz törvényeinek Isten fölé helyezése (Shirk), ezzel Isten tagadása (Kufr) az iszlám fő bűnei, melyekre alapozva nem lehet államot létrehozni és fenntartani.

Az iszlám tanításai beszélnek a korról, amikor a pénz lesz az Isten és Izrael népe ehhez az Istenhez fordul. Jeruzsálemet akarják megtenni fővárosul, ahonnan a világot uralják. Ez Dadzsal, az egyszemű kora. Az egyszeműé, aki mindent lát, a Big Brother. Ez a végítélet kora, amikor a világnak döntenie kell, melyik utat választja, Dadzsal útját, melyen Izrael halad, vagy Allah, Isten útját. Jeruzsálem nem kerülhet Dadzsal kezébe, Jeruzsálemben nem semmisíthetik meg azokat a szentélyeket, köztük az Al-Aksza mecsetet, melyek letéteményesei Jézus, a Megváltó eljövetelének, akire várunk a Dadzsal elleni harcban.



Igen, mi muzulmánok Jézust várjuk, ő a mi megváltónk. A próféciákban szerepel a kor, amiben Dadzsal népe arany nap-jait éli (Golden Days), szerepel annak elkerülhetetlen pusztulása, azapokalipszis, és Jézus el-jövetele. Izrael népe is tudja ezt és mű apokalipszist rendez, melyben Dadzsal a maga irányába tereli a hatalmat hamis bizonyítékok alapján.



Hirtelen egyre több lelet, ereklye kerül elő, újabb Tóratekercsek, Bibliák, melyek elemzésével bizonyítható Izrael népének meghatározó helye a világ társadalmain belül. Várjuk, hogy megtalálják azt a talán most CIA és

MOSZAD műhelyekben készülő autentikus Koránt is, melyet hirtelenséggel előkerül és a világ médiáiban áthangolják muzulmán közösségeinket.

Tudatmódosítás. Ez a ma módszere. Hazugság és szisztematikus tudatmódosítás.

A konferencián videó üzenet formájában felszólalt Naszrallah sejk, a Hezbollah vezetője. Beszédében kifejtette, hogy a palesztin nép ügye kerüljön be az Iszlám vallás doktrínái közé. Ne csak a síita, hanem a szunnita iskolák is tartsák napirenden és az iszlám tanításaiban doktrínaként szerepeljen (Akida) a palesztin kérdés. Ezt a felvetést a tudóstanács elfogadta.

Továbbá felszólított arra, hogy minden iszlám világban elért eredmény mellé sorakozzon fel az egész iszlám világ.

Jelenleg Irán hatalmas eredményt ért el az 5+1-el szembeni tárgyalásokon. Ennek sikerét az egész iszlám világon belül hangsúlyozni kell. Aki nem áll ki e mellé, az a cionista erők oldalán sorakozik fel.

Az Iszlám egysége a fennmaradás záloga. Ma nincs külön szunnita, síita és ezer másféle iszlám. Ma csak iszlám, vagy cionista iszlám van, ahogy a kereszténység is ezen a határon

belül válik szét cionista és nem cionista kereszténységgé.



Ugyanakkor hangsúlyozni kell, hogy nem cionista zsidóság is van. Ma minden kérdés globálisan vetődik fel. A világ bomlasztó erőivel szemben együtt kell fellépni azoknak, akik nem akarnak a bomlasztó erők vazallusaivá válni.

PersiaNews

Magyarország agóniája

Új világrend van épülőben!

Úgy tűnik, hogy az öreg kontinensnek unalmasak voltak a békés idők. Politikusai unatkoztak a viszonylag kiegyensúlyozott világban.
Európa hozzáállásával a revolvert a fejéhez emelte és hamarosan a ravaszhoz illeszti ujját. Európa mindig színes volt, de eddig identitását, kultúráját vallását meg tudta tartani évezredeken keresztül, amely ezt a világot változatlanul őrizte meg.
Európát világháborúk zúzták szét és balkáni népirtások, polgárháborúk hagytak rajta szégyenfoltot.
Ennek ellenére sebeiből mégis ki tudott gyógyulni. A gondoskodás valahogy mindig megoldotta a problémákat és viszonylag a keleti blokkban egy élhető élet volt emberek sóvárgásával nyugat felé. Mégis itt maradtunk! A sors Európával nem volt mindig igazságos. Legfőképpen Magyarországgal és másokkal sem.
Ha Európa hirtelen nem veszi le a ravaszról az ujját, akkor egy egészen más világ fog jönni, ami számunkra teljesen idegen és ismeretlen. Európát egy most soha nem látott kihívás fenyegeti.
Hamarosan eljön az idő, amikor nem lehet mérlegelni, hogy ki a menekült és ki kell (kin lehet) segíteni. A szabadkőműves háttérhatalom sakktábláján vagyunk. Az árnyékhatalom terve, hogy az öreg kontinensen élő nemzeteket összeuszítsa! Méghozzá egy olyan probléma miatt, amely egyelőre beláthatatlan. Politikai körökben, csak néhányan látnak tovább az orruknál, de sajnos ez nem marad más, mint puszta kommunikáció.
Nem számít az Európai Uniónak, hogy Európát éppen most rohanják le két oldalról. Ez azonban, ha így megy tovább, akkor a primitív stratégia ellen, már nem lehet sokat tenni, mert észre sem vesszük, Európát megszállják.
Most nem az üldözöttekről van szó, akiken Európa mindig segített!
Azokról van szó, akik még el sem indultak Európa felé. Kontinensünk legerősebb állama, pedig attól retteg, hogy két világháború kirobbanása után bárki ellenük egy rossz szót szól, máris ki kell tárnia kezeit az őt bántalmazók előtt ezzel kinyitva a kontinens kapuit.
Érdekes módon a jelenség szinkronban van az illegális bevándorlással és az USA (NATO) demonstrációját illetően.
Így legalább Németország és az ex-Stazi jelenlegi kancellárja révén országa végre pozitív hősként fog tündökölni a XXI. században!
Csak éppen azt nem látja, hogy az üldözött lelkeknek is csapdát állít, mert a velük érkező szerencselovagok, akiknek el kellene menni, ezt nem fogják megtenni. Maradni fognak! Méghozzá az európai ember jogaival fogja felruházni, amit az őshonos lakosság kivívott, hosszú időkön keresztül.
Európa nem teheti meg, hogy ne adjon! Ezzel igazán nincs is baj, hiszen a valódi bajba jutott embereken segíteni jóérzés.
Jó érzés a NATO-t is kiszolgálni, hiszen Európa biztonsága minden bizonnyal ezen bukik, vagy múlik?
Azonban az idegen kultúrákból jövők egy új világrendet akarnak, amelynek alapja maga az Európa. Ez megvalósulhat a nem létező demokratikus úton, vagy a nélkül. Európa kalifátussá válhat, ahol állampolgárságot szerezhet az idegen, a vele járó állampolgárságokkal.
A szabadkőművességnek ez kell. Vajon Európa Merkel, (országában nagy koalícióban van) asszisztál-e, hogy Európa fejbe lője magát?
mesa
A migránsokkal kapcsolatban illetve a NATO fokozott jelenlétével, hogy hergelje Oroszországot, amit nem kellene piszkálni.
(http://hir.ma/kulfold/szines-hirek/uj-vilagrend-van-epuloben/566430)
Bal-Rad komm: A “magyar” politikai elit Új Krémje 1985-től készségesen nyújtott segédkezet a rettenetes válsággal küszködő Nyugatnak-azon belül pedi Németországnak-a viszonylagos nyugalmat és stabilitást jelentett kétpólusú világrend keleti erővonalai lebontásához. (Persze igaz ez a rendszertváltott országok mindegyikének politikai “elitjére”!)
A Nyugat “AKKOR” azt gondolta, hogy sikerül megkaparintani a minden gazdasági bajaira orvosságot jelentő hatalmas keleti falatot, tőrbe csalva az orosz Medvét. Ami után pedig szabad kezet kap a világ ügyeinek kénye-kedve szerinti intézgetéséhez.
Nem sokon múlott a Nagy Elgondolás sikere, de az utolsó pillanatokban a Medve-komoly sebektől vérezve-észbe kapott. És még idejében széjjelcsapott a kiéhezett ordasok között.
Amelyek persze nem adták fel a Nagy Tervet! Viszont a kapott sebeik meggyőzték őket, hogy taktikát kell vátaniuk, és tovább kell fárasztani a Medvét! Ebbe a számításukba is hiba csúszott, és öngyilkos taktikához folyamodtak.
Önlábonlövés után emeli Európa az USA biztatására saját szájába veszi a revolver csövét, mert azt hiszi, hogy abból majd kéjgázt adagol magának. Csakhogy a töltényűrben reszelt golyó van. Látja ezt néhány szerencsétlen-leginkább mi MAGYAROK látjuk-de úgy tűnik, hogy kevesen vagyunk MI akik ezt látjuk.
Az USA óhajait Németország vezetésével szolgai módon teljesítő Európa öngyilkosságát meggátolni szinte lehetetlennek tűnő feladat. A revolver ravaszán már ott van Európa legbolondabb kártevőjének-Merkelnek-az ujja. Meg is fogja húzni!
Magyarországot minden sajnálkozás nélkül kivégezte! Merthogy mi már teljesen ki vagyunk nyuvasztva! Lehetett volna túlélési esélyünk. 2010-ben! De még 2014-ben is!
Döbröginek nem MAGYARORSZÁG TÚLÉLÉSE volt a legfőbb gondja! Most sem az! Ő csak a pávatáncát ropja! Merkel-pincsiként!

A cseh államfő nemet mondott az Ukrajnában zajló illegális NATO-beavatkozásra

Milos Zeman emlékeztette a NATO főtitkárát, hogy a nemzetközi jog szerint ki dönt a katonai beavatkozásokról. A cseh elnöki hivatal “összetévesztette” a NATO zászlaját az ENSZ lobogóval, és a NATO-főtitkár érkezésekor utóbbi lett felvonva.
A Zvezda TV adott hírt arról, hogy Milos Zeman hivatala “nem tudott különbséget tenni a NATO és az ENSZ zászlaja közt”, emiatt NATO-zászló helyett az ENSZ jelképe jelent meg, amikor Jens Stoltenberg Prágába érkezett, hogy az államfővel tárgyaljon.
Az elnöki hivatal sajtófőnöke szerint “folyamatban van az ügy kivizsgálása”, és az eset “vélhetően a személyi gárda egy tagjának hibájából történt”, de “egyébként is, senki nem vette észre a különbséget”, és az eset “nem volt hatással a cseh államfő és a NATO főtitkára közti tárgyalásokra”.
Ugyanakkor, a két zászló felcserélése diplomáciai jelzés értékű, a cseh TV vélhetően ennek jelentőségéről akarta elterelni a figyelmet, amikor az elnöki hivatalt szándékozta nevetségessé tenni.
Milos Zeman korábban sorozatosan összeütközésbe került az Egyesült Államok képviseletével, külpolitikai állásfoglalásai miatt folyamatos nyomásgyakorlásnak van kitéve az amerikai diplomaták részéről. Zeman részt vett a második világháború lezárásának 70. évfordulóján, Moszkvában tartott győzelmi felvonuláson. Azt megelőzően az amerikai nagykövet próbálta személyesen meggyőzni arról, hogy ne utazzon Moszkvába, Zeman azonban hárította a nagykövet megkereséseit. Az államfő kijelentette, hogy hajlandó személyesen fogadni az amerikai nagykövetet, de csak akkor, ha az amerikai elnök is személyesen fogadja a Fehér Házban a cseh nagykövetet.
Zeman augusztus első hetében kijelentette, hogy az Egyesült Államok vezetése alatt álló nyugati tömb felelős az Európát sújtó tömeges bevándorlásért. Az államfő a Blesk magazinnak adott interjú során kifejtette, hogy a NATO-beavatkozások közvetlen következménye a migrációs válság, az első illegális – ENSZ-BT felhatalmazás nélküli – NATO-beavatkozás után ugyanis a nyugati országok rádöbbentek, hogy “szabad a préda”, és sorra megdöntötték több észak-afrikai és közel-keleti ország rendszereit. Líbia esetéből már valamennyi nyugati ország levonta a következtetést, hogy az illegális NATO-beavatkozás semmilyen negatív következménnyel nem jár rájuk nézve.
A mostani eset erre az eseménysorozatra vezethető vissza: Ukrajnában egy újabb illegális NATO-beavatkozás zajlik, mostanra mintegy 18 nyugati ország fegyveres erői vannak jelen az országban. A cseh elnöki hivatal azon lépése, hogy a NATO zászlaja helyett az ENSZ-lobogót vonták fel Stoltenberg érkezésekor, azt jelenti, hogy a NATO-főtitkár közvetlen szerepvállalást követelt volna meg Csehországtól az ukrán háborúban. Milos Zeman hivatala azonban kifejezésre juttatta, hogy Csehország nem hajlandó részt venni egy illegális NATO-beavatkozásban, és kizárólag akkor vesz részt nyíltan a konfliktus katonai rendezésében, ha arra az ENSZ-BT felhatalmazást ad.
A NATO-beavatkozásokról – hivatalosan – továbbra is az ENSZ Biztonsági Tanácsa dönt. Emiatt zajlik Ukrajnában tucatnyi különböző hadgyakorlat, amin 18 ország fegyveres erői vesznek részt, ahelyett, hogy azt annak neveznék, ami: NATO-beavatkozásnak. A cseh államfőnek Stoltenberg érkezésekor elég volt ránézni az ENSZ-zászlóra, hogy megértesse az ukrán válsággal kapcsolatos állásfoglalását.


http://hidfo.ru/2015/09/a-cseh-allamfo-nemet-mondott-az-ukrajnaban-zajlo-illegalis-nato-beavatkozasra/

Az "igazság" rétegei...

Az "igazság" rétegei...Mi okozta a Nyugat-Római Birodalom vesztét? Egyértelműen a manapság "multikulturalizmusnak nevezett, eltérő társadalmi szintű és vallásfilozófiával rendelkező népcsoportok összekényszerítése és a belső árulás. Vagyis a meghódított területek "római katonának" állt népességének szabad vallásgyakorlása (az ebből fakadó vallási konfrontációk) Rómában és Itáliában. Ami összeomlással fenyegetett, majd a Nyugat-Római Császárság végét is jelentette a germánok integrálásával és belső támogatásával amihez elengedhetetlenül hozzávarrták az egységesített, több vallásból összegyúrt "judeokeresztény vallást". Mondhatni, a történelem ismétli önmagát, de valójában "bizonyos körök" ugyanazt a "kaptafát" használják már évezredek óta bomlasztásra céljaik elérése érdekében. Ilyen megvilágításban sem a történelmi "törvényszerűségek", sem a kialakított helyzetek nem tekinthetők "spontán folyamatok" eredményeinek. Persze a történelem "alakítói" nagyon okosnak és tévedhetetlennek hiszik magukat, ami jó néhány esetben bizonyult téves elképzelésnek, de hallgatnak a "toldott-foldott tervről". Így az, hogy hibáztak, csak olyan megnyilatkozásokból derül ki, mint pl. George W. Bush elégedetlenkedése a FEMA -táborok "megtöltésével" kapcsolatban, és amit már 2005-2006-ra elvárt és remélt.

A Lisszaboni EU-ban 2009-óta zajló folyamatokat érdemes figyelembe venni, amikor az amerikai szervezetek által támogatott és pénzelt "migráns-áradatot", az ún. "Iszlám Állam" tevékenységét és a Európa kifosztásának rendszerét feltérképezi az az átlagember is, aki eddig politikamentesen próbálta élni életét. Ez utóbbit a jelzett polgárok felejtsék el! Hamarosan nem tudja kivonni magát és hozzátartozóit senki a New York-i Zsidó Világkormány, a Bilderberg Group, Izrael és City of London által következetesen létrehozott helyzet irányította pénzügyi és stratégiai érdekek alapján előidézett krízishelyzetéből. Itt, az oldalon, minden elemről részletes tájékoztatást kaphat bárki, akit "hirtelen" érdekelni kezd, mit hoz a jövő családja, rokonai, barátai. honfitársai számára, mivel minden elemről, ok-okozati összefüggésről tájékozódhatott eddig is a korábbi elemzésekben. A média hihetetlen módon manipulálja az emberek gondolkodásmódját és érzelemvilágát, pedig a mozgatórugók a háttérben ugyanazok az erők, amelyek Európa felszámolását már régen, a 200-225 között Rómában zsidók által írt Tóra (Ószövetség) és a 350-375 között szintén Rómában, kikeresztelkedett zsidók által írt Újszövetség létrehozásával is megtervezték. A judeokereszténység központjaként a Vatikán hozta létre a Mohamedán-vallást is, ami a mai napig kielégíti hívői fanatizmusát. A Lisszaboni EU, mint már korábban is említettem, először kiszolgáltatta az európai bankrendszert az amerikai ingatlancsalási botrány "veszteségeinek" fedezésére, majd bankkonszolidációkkal több bőrt is lenyúztak az EU lakosságáról.

A korrupt és pénzéhes európai kormányok elé elég volt némi morzsát szórni. A peresztrojka szabadrablásának nagy része a Goldman-Sachson keresztül a Bilderberghez , illetve a FED-hez vándorolt. A már létező Római Klub (Bilderberg energia szektor), Párizsi Klub és Londoni Klub (Bilderberg pénzelosztás) után már 2009. után várható volt a Berlini Klub létrehozása (Bilderberg behajtás és ország-költségvetés kezelője), ami ESM (Európai Stabilitási Mechanizmus Megabank rendszer) néven létre is jött (és amit anno jeleztünk is). Az EU irányítás módszeresen legyengítette a tagállamokat a 2010. februárjában kiadott EKB utasítás alapján. Az amerikai ingatlancsalást követően a 8100 milliárd dolláros LIBOR-botrányt a londoni brókerbotrány követte és 41000 milliárd dolláros "veszteségét elsősorban az EU fizette meg. A Távol-Keletre kitelepített ipar tovább növelte az 1989-től, a Kelet-Európa kifosztása miatt létrejövő munkanélküliséget és leépítve a nyugat-európai gazdaságokat. Közben lába kelt az aranykészleteknek is és létrehozták Európa eladhatóságának két utolsó tervezetét, a Transzatlanti Szabadkereskedelmi Egyezményt és az amerikai katonai irányítás bevezethetőségét Európában, miközben elzárták Európa minden energiavezetékét amellett, hogy gázra és olajra korlátozták az energiatermelési lehetőségeket, megakadályozva a termál -és egyéb számottevő eredményeket biztosító energia hasznosítást (Megjegyzendő, hogy Tesla Colorado Springs-i, ma HAARP technológiának nevezett, eredetileg energiaellátásra kidolgozott találmánya egyszer és mindenkorra megoldaná a világ energiagondjait a kozmikus sugárzás energiájának befogásával, de ezt a kazár-maffia időjárás módosításra, földrengések, szökőárak keltésére használja).

Ezek után minden tájékozatlan európai ember elcsodálkozhat azon, hogy miért akarja az USA Európa vesztét, de ha látna a szemétől, és a fülét nem csak hamutartónak hagyná használni a vonaton, rájönne, hogy ennek kevés köze van az USA-hoz és főleg az amerikai emberekhez. Az USA ugyanolyan "bábkormányt üzemeltet", mint amilyen az EU irányítás, és az EU tagországok kormányai. Éppen ezért, a balliberális Tarjányi Péter hülyeségeket beszélt az Egyenes Beszéd című műsorban, jellemzően a balliberálisnak nevezett zsidó propaganda megoldást nem, csak bírálatokat megfogalmazó semmitmondó és látszólag tanácstalan, szófosásában, míg Drábik és Szaniszló a Kalergi tervben előre megálmodott "EurÁrábia" és a vegyes népesség kialakításáról elmélkedik a Világpanorámában, pedig valójában a tömeges bevándorlás nem fog keveredést létrehozni, csak egy olyan anarchikus polgárháborús helyzetet, amikor az európai tagországok a ténylegesen előre megtervezett EU szakadás következményeként az amerikai katonai irányítás bevezetése és Afrika-Közel-Kelet valamint Oroszország elleni háborúba kényszerítés után, csatlakoznak a már korábbi egyeztetés alapján kialakított, Európa felosztási tervezet szerinti "új gazdáikhoz".

Mivel szóba került, érdemes megvizsgálni a már betelepített 70 millió muszlim és az 50 millió néger integrálhatóságát, a jelenlegi migránsáradattal egyetemben. Az integráció fizetett hívei, főleg az elenyésző támogatottságú liberális baloldal prominens hazaárulói elképzelése a multikulturalizmus, már sok évvel ezelőtt megbukott és azóta sem javultak mutatói, hanem inkább romlott létrehozhatóságának esélye. A bevándorlók min. 300-500 éves társadalomfejlődési lemaradását még generációk sorozatával sem lehet megszüntetni. Az iszlám vallási fanatizmusa a keresztény befogadókészséggel szemben, erőszakosságánál, és a Koránnal tanításaival köszönő viszonyban sem lévő elveivel, szokásaival, összeférhetetlenséget mutat. Egy területen a közös létezésük eddig sem volt kivitelezhető, és ezután sem válik azzá. A bevándorló nem csak vallási fanatizmusát, de a társadalmi szokásait, vagyis a középkori szintű morális, erkölcsi, etikai társadalmi szintjét is magával hozza, amit tévesen sokan "kultúrának" neveznek, de jól tudják, hogy a butaság sem a tudás egy szintje. Van nulla és jobbra-balra a plusz és a mínusz. A "nulla" már számunkra elfogadható érték, de az a 300-500 év, ami lemaradásként jelentkezik a nullához képest, mínuszban jelentkezik az afrikai és közel-keleti népeknél.

Sokan még a szitán sem tudnak vagy akarnak átlátni. Érthető, hogyha egy európai ember szíve megesik egy kisgyermekes migráns családon, de ahogy az átlagember nem ismeri fel a kaméleonként politikai, közigazgatási és háttérirányításban rejtőzködő, ismert származású pszicho-és szociopatákat, úgy a rejtett szándékkal érkező szintén sémi származású, vagy jemeni, szudáni, esetleg iraki, szaudi amerikai Al-Kaida kiképzésben részesült, ismeretlen szándékú, bőrszíne alapján nyomban felismerhető terület-és élettérfoglalókat sem. Ebben akár Nógrádinak, akár Kovács Zoltán kormányszóvivőnek is igaza van, bár senki sem meri nevén "nevezni a gyereket", vagyis hogy a bevándorlást, ugyanaz a zsidó-lobby szervezi, amelyik az USA kormányát, a Bilderberg Group alacsonyabb szintű végrehajtóit, Izraelt és Nagy-Britanniát, de Franciaországot, a BRD-t (NSZK), és az európai, főleg zsidókból álló kormányokat is irányítja. Ne keverjük össze a szezont a fazonnal. Mindig és mindenki a fősodratú médiában úgy beszél a világban zajló folyamatokról, mintha egyes országok hazájukhoz hű, és népük érdekeit szem előtt tartó népképviseletet ellátó politikusok által közvetített érdekeket képviselnének. A judeodemokrácia lényege a látszat fenntartása és a kisember félrevezetése. A magyarságnak soha nem volt olyan lehetősége, mint most a bevándorlóknak.

Ugyanaz a balliberális média keltette Magyarország és a magyarok rasszista, fajgyűlölő hírét, mint amelyik most a feltétel nélküli befogadásról és főként a "humanitárius kötelezettségekről" papol, miközben szép számmal akadnak őszinte és nem annyira titkolt szándékú "emberségből segítők", akik ellátják azt a feladatot, amit korábban egyes rendszerek hazaárulásnak és kollaboráns tevékenységnek tekintettek és ami az USA-ban ma is bűncselekménynek számít. A FIDESZ és a Jobbik a FIDESZ-KDNP illegitim alkottákolmányának folyományaként már most előkészítené a katonai irányítás bevezetéséhez és az állampolgárok jogfosztásához szükséges törvényt, amely "bejelentés alapján" lehetővé tenné rátörni bármely (azért nem mindegyik) magyar állampolgárra a lakásajtót migráns (bevándorlók, menekültek) bújtatása miatt. Más az indokláshoz felhasznált kormányzati rizsa, és másként fogalmaz a "törvénytervezet", de alapvetően arról szól a fáma, hogy hatalmi eszközöket, akár a migránsveszélyre hivatkozva is, de ki kell terjeszteni a magyar lakosság diktatórikus eszközökkel való terrorizálhatóságára és megfélemlítésére a hatalom megszilárdításáról szóló "törvényben". Orbán kipás képét elnézegetve kicsit nehéz őszintének tartani - főleg a francia lapnak adott zsidó származásáról szóló interjúja után - a keresztény-Európa iránti "aggodalmát". A "módszer" ugyanaz, mint a zsidó szervezésű 9/11 okán meghirdetett "terrorizmus elleni harc" esetében, de hasonlók voltak a korábbi "beavatkozási" okok is: "kommunizmus elleni" harc, kábítószer kereskedelem elleni háborúk, erőszakos, haszon alapú demokratizálás stb.

Mindegy mi az indok, lényeg a lakosság részvétele, aktív bevonása a fegyvereladási bevételek növelésében, és a létszám csökkentésébe lehetőleg úgy, hogy egyre kevesebb joggal és beleszólással rendelkezhessenek a vágóhídra hajtottak mindkét oldalon. Európa bábirányítása szándékosan az úgy kialakított humanitárius elvek alapján, amelyek sehol másutt a világon, beleértve a "szabadság hazáját az USA-t" is, nem használatosak és érvényesek, nem is léteznek, olyan irányelvekkel és kényszerítő eszközökkel (ha nem árulod el hazádat vagy a képviselt országot elég szorgalmasan, akkor megvonom a tarisznyányi zsebpénzed) idézi elő Európa ismételt pusztulását, lepusztítását, mint ahogy az előző cikkben is jeleztem. A kazár-maffia irányításának potenciális konkurenciája lehetne egy erős Európa, de ez sem a kínai, sem az orosz, sem az USA, sem a brit, sem a francia vagy német zsidó (kazár-maffia) irányításnak (Izraelről nem is beszélve), nem lenne jó, sőt az ilyen törekvéseket, Attilától, Napóleontól Hitlerig minden eszközzel felszámolták és irtották.

Európa lakosságának, de a korábban és most is a különösen veszélyeztetett magyar lakosságnak kétféle ellenséggel és kétféle potenciális veszélyforrással is meg kell küzdenie. Az utóbbiak lehetnek szövetségesek vagy ellenségek is. Elsőként a nyakába fészkelt belső ellenséggel, a Magyarországon kétharmad helyett már 1/8-os támogatással is alig rendelkező kollaboráns "kormánypártokkal", élükön a hol az EU-ra, hol az USA-ra, hol a Bilderberg Groupra, hol az oroszokra kacsintgató, izraeli irányítású bábvezetéssel. Meg kell küzdeni életben maradásáért a felszaporított és extra jogokkal bőven ellátott etnikummal és a melléjük sorolható nem magyar identitású, de régóta Magyarországon élő betelepített "nemzetiségekkel", aki ellepték a médiát, kiszorítva innen is a magyarokat. Védekezni kell az idegen megszállók ellen, akik az 1989-ig tartó szovjet megszállás után katonailag is berendezkedtek Magyarországon, biztosítva az elnyomást, és végül a migránsokkal, akik regisztrációja nem véletlenül itt történik, mert amikor visszatoloncolják a kiválogatás utáni "maradékot", Kelet-Európára, elsősorban Magyarországra lőcsölik majd, de ezt a média, "kormány" is egyre jobban pedzegeti. Hogy kik a potenciális "ellenségek" és kik a lehetséges, alternatív veszélyforrások, eldönti a hozzáállásuk, és az, hogy milyen szinten tudunk közös nevezőre jutni velük. Egy biztos: akár Európa, akár az USA, de a Közel -és Távol-Kelet lakosságának vonatkozásában is van közös cél, a "világelit" és hűséges kiszolgálóik eltakarítása...

Lassan két és fél hónapja cirkálunk éjjel-nappal a körzetünkben. Átlagosan három-négy naponként fordul elő, hogy a migránsok ki akarnak törni vagy fel akarják gyújtani szállásokat. A rendőrség és a tűzoltók folyamatos ügyeletet tartanak. Időnként már a város környéki telkeken is megjelennek, átugrálva a kerítéseken. Három befogadó hely van jelenleg itt, összesen 5-6 ezer fő számára, ami több, mint a város használható férfilakossága. Némi szándékos rosszindulat is felfedezhető az ellátás területén, amikor iszlám hívőknek sertésmájkrémet osztogatnak, Tudva levő, hogy még az olyan marhamájkrémet sem eszik meg, amelyik disznózsírt is tartalmaz, mégis adnak ilyeneket is. Legnagyobb problémát az jelenti, hogy az emberek félnek az idegen, előbb említett kultúrával való találkozástól. Jogosan. Szinte mindenki ismeri az iszlám hozzáállását a nőkhöz. A primitív "népszokásokat" nem lehet gyorsan levetkőzni. Orbán már a cigány etnikumra is tett megjegyzéseket, sajnos a valóságnak megfelelően. Ez utóbbi népcsoport már kezd elgondolkodni, mivel megérkezett a "konkurencia"... és ahogy nem lehet népszokásnak vagy a kultúra részének tekinteni a lopást az egyiknél, úgy nem lehet elfogadni, hogy a bevándorló saját törvényei szerint éljen mások országában.

Több, mint öt éve is, és azóta is folyamatosan előre jeleztem és tájékoztattam arról, hogy mi készül és mi van folyamatban Európa ellen (Link). A jelen állapotok feldolgozását az ukrajnai helyzet módosítja némileg, de mivel már 1954-től tudható volt, hogy Európa energiafüggése olyan, mintha egy óriásnak lefűrészelnénk mindkét lábát, a kazár-maffia úgy alakította ki a körülményeket, hogy ne túl sok választási lehetőség adódjon, kihasználva az egyéni érdekeik alapján, kapzsiságból kialakult ellentéteket, időzítve alkalmazva az előre beépített csapdákat. Most már mindenkiben felvetődik a kérdés, mi állíthatja meg a migránsok egyre növekvő beáramlását? Ehhez az USA-t, Nagy-Britanniát, Izraelt, Franciaországot és Merkelt kell leállítani, a csaláson alapuló pénzrendszerük összeomlasztásával. Mint az előző cikkben is említettem, csak az használ, ha elzárják a pénzcsapokat, ha jól megérdemelten összeomlik az amerikai és európai fedezetlenül és mértéktelenül kibocsátott dollár és euró pénzrendszer, vele együtt az az irányítás is, amely erre a csalásra épül.
Várható, hogy egyszerre szabadítják rá Európára és főleg Kelet-Európára az amerikai katonai irányítást a kezelhetetlen bevándorlóhelyzetre és az orosz veszélyre hivatkozva, nyitják meg az orosz frontot, zárják el a gázt.

Összességében elmondható hogy az előre jelzett, akár 950 milliós nagyságrendű népvándorlás visszaidézi a 2009. december 19-21. között Koppenhágában megtartott és csúfosan megbukott klímacsúcsra érkező Obama - béke "Nobel-díjas" tömeggyilkos - népesség átcsoportosítási terveit... Miután kiderült, hogy a Föld eltartóképessége messze meghaladja a lélekszám növekedési ütemét, ami ráadásul a társadalmak fejlődése során a fejlett országokban már erőteljesen csökkent, a "világelit" más módszert keresett a veszélyesen okos, és a veszélyesen primitív népcsoportok létszámának csökkentésére és a "maradék" egy szintre hozására. Mindkét népesség kockázati tényező a kazár-maffia számára. És mivel bebizonyosodott, hogy a vérfertőzés okozta pszicho-és szociopata "előny" egyre jobban szertefoszlik, összekötötték a kellemest a hasznossal, vagyis felhasználták az általuk generált terrorista tevékenységet a pénzvilág prominenseinek létszámcsökkentésére, a világ, de elsősorban Európa és a Közel-Kelet kifosztására, valamint egyúttal több milliós népirtások végrehajtására. Ami a "világelit" számára "népesség átcsoportosítás", polgárháborúkat, háborúkat és milliók halálát jelenti, százmilliók életkörülményeinek tönkretételével. Egyszerű megoldás nincs! Fel kell készülni az önvédelemre, mert senki sem jön megmenteni azokat, akik másoktól várják a megoldást. Te is szívesebben segítesz azokon, akik veled együtt nem hagyják vágóhídra hajtani magukat...

/Tulok/




Nem is tudom mit lehetne még írni, amit még nem írtam le. Gondoljunk csak bele! Itt van egy mindenféle nemzetiségekből összeállt nép, amit ma gyűjtőnéven magyarnak neveznek, magyar nemzetnek, akik jó része még ma is töretlenül hisz a pártoskodásban, democsokráciában. Ez a kever népesség simán, minden ellenállás nélkül hagyta, hogy a háború után újra felépített országot, iparát, mezőgazdaságát, teljes nemzeti vagyonát szétrabolja néhány tucat volt  MSZMP-KISZ vezér. Hogy bele rángassanak minket két olyan mocskos zsidó-jezsuita szervezetbe, mint az Európai zsidó-jezsuita Unió és a cionista-jezsuita NATO és akkor még nem beszéltünk Kádár elvtársékról, akik meg a zsidó IMF rendszerébe rángatták bele az országot és teljes lakosságát. Ez a nép, (népség) többségében megérdemli a legnagyobb szenvedést, amivel az ég csak sújthat egy népet! Egy olyan népség, amely hagyja így tönkre tenni a saját országát, szülőföldjét, bármekkora szenvedést megérdemel! Mindaz ami most folyik Magyar földön, nem ma kezdődött! Ez minden nép sorsa, amely elfelejti, hogy a nacionalizmus, a fajszeretet, hazaszeretett és az utódok erre való nevelése, a saját érdekeink szem előtt tartása, a saját érdekeink védelme és érvényesítése a leges-legfontosabb! Nem egy jött-ment óhéber cigány-szemita-kazár zsidó csürhének kell tövig benyalni, idegen érdekeket szolgálni, vagy csak megtűrni az idegenek térnyerését hazánk földjén, hanem a saját fajunk, népünk érdekeit védeni, foggal-körömmel, tűzzel-vassal irtva az ellenünk szövetkezőket. A széthúzókat megfelelő fizikai ráhatással kell vissza terelni a helyes útra, vagy ha erre nem hajlandóak, meg kell szabadulni tőlük! Azt, hogy ki dolgozik fajunk, nemzeti érdekeink ellen, könnyű észre venni, meglátni, a megnyilatkozásaiból. Az ilyenek mindig saját magukat buktatják le. Ezeket az egyéneket kell majd kiszűrni, ha eljön végre, valaha is a mi időnk és megszabadulni tőlük örökre! Addig nem lesz rend, csak káosz és széthúzás, míg egy is akad ebben az országban, aki nem a magyar faj, valaha volt nemzet érdekeit szolgálja. Üdv csapat! Mormota.