Már szinte "unalmas", mert már ez megy vagy 15 éve: kísérlet világháború kirobbantására, majd a háború leple alatt összeomlasztani a világ bankrendszerét, hogy aztán jöhessenek "megmentöként" a (hamis) földönkívüliek, és az a figura, akit a Jelenések könyve "hamis prófétaként" emleget, na és végre bevezetésre kerülhessen az "aranyalapú" globális-elektronikus NWO-s pénzügyi rendszer a jelenlegi romjain. Igen, igen, múlt héten is kísérlet volt, ez:
Dróntámadás érte a világ legnagyobb olajfinomítóját
https://index.hu/drontamadas_erte_a_vilag_legnagyobb_olaj/
Egy nagyon magas szintü összeesküvés állt mögötte, Irán legfelsöbb kecskebaszója vallási vezetöje, Khamenei ajatollah és Donald Trump egyaránt benne volt a szabadkömüves lovagrendeken keresztül (ugye tudjátok, hogy a szabadkömüvesség annak idején az iráni manicheista tanokból is sokat merített, s hogy Iránt is kvázi a muzulmán szabadkömüvesség irányítja...)

A "támadás" hamis-zászlós müvelet volt, nem voltak semmiféle drónok, semmiféle cirkálórakéták, hanem maguk a szaúdiak robbantották fel a tartályokat. Ezért nincsenek semmiféle hírek arról, hogy a szaúdi légvédelem, vagy az amerikai haderö a Perzsa-öbölben lelött/észlelt volna akár egyetlen drónt vagy egyetlen cirkálórakétát is az állítólagos több tucatból ... és ezért nem szólaltak meg sehol se a szirénák ...
Ilyen mértani pontossággal ráadásul se drónok nem tudnak támadni, se cirkálórakéták becsapódni, ily módon csak akkor keletkezhetnek lyukak, ha a robbanószerkezeteket maguk a szaúdiak szerelték fel a tartályokra ... de úgy, hogy ne keletkezzenek túl nagy károk - ezért nem szökött fel az egekbe a köolaj világpiaci ára se a "támadás" után.

Khamenei ajatollah pedig elintézte, hogy az Irán által irányított jemeni húti lázadók vállalják magukra a támadást, és ezzel háborús pusztítás totális veszélyének tette ki nemcsak a saját országát, de a világ tekintélyes részét is...
De az összeesküvés gyorsan leleplezödött, ezért hallgattak el az amerikaiak is olyan gyorsan Irán megtámadásáról, s ezért nem történt semmiféle, a támadást megbosszulni hivatott retorzió se...   Ugye fura, hogy a szaúdiak nem fokozták fel bosszúból még a jemeni húti lázadók elleni hadmüveleteket se?
A nemzetközi bankrendszer pedig összeomlasztásra készen állt, csak épp a lepelnek szánt nagy háborút nem sikerült nekik kirobbantani....
A Fed repomüveletekbe kezdett
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20190917/a-fed-repomuveletekbe-kezdett-401165
"A piaci visszavásárlási műveletek hétfő este elszálltak..A egynapos bankközi kamatok elérték a 8,5%-os szintet is, miközben a Fed a kamatfolyosó 2,25%-os felső korlátján operált. Ezért kezdtek el aggódni a piaci szereplők, hogy a Fed elvesztette a kontrollját a bankkközi kamatok irányítása fölött."

A repó kamatok azért ugrottak az egekbe, mert a bennfentesek tudták, rövidesen egy vagy több óriásbank csödbe mehet, így totál megszünt a bizalom a bankok közt, nem vállalták az egymásnak nyújtott kölcsönzést az egynapos bankközi piacon se.
Ezért kellett közbe lépnie a FED-nek, amely azóta napi 75 000 milió dollárt pumpál a rendszerbe, hogy tovább müködhessenek a bankok.
"Rossz nyelvek" szerint a JP Morgan van nagy bajban, ennek a banknak a csödje lett volna a "gyutacsa" a totális összeomlásnak.