2023. július 12., szerda

Az élelmiszerek felfegyverzése nagy sebességbe kapcsol

 

Még az 1970-es években a messzire látó zseni, Henry Kissinger az élelmiszert (az energia mellett) olyan fő mechanizmusként azonosította, amelyet az engedetlenkedő emberiség leigázására lehet felhasználni…

Azóta Henry barátai és mentorai a rájuk jellemző kitartással keményen dolgoznak azon, hogy ez megvalósuljon. Egy mesterséges globális élelmiszerválság van készülőben. Több százmillió, de inkább milliárdnyi tudatlan földlakót fognak arra kényszeríteni, hogy megfeleljen a világ nagy részét irányító gonosz pszichopaták (jelen esetben a „zöldek”) terveinek. Ami nem a természet kérlelhetetlen erőinek működése miatt történik (ahogyan azt a hamis környezetvédelmi narratívák állítják), hanem emberi terv alapján.

Ez nyilvánvalóan kiderül az Európai Bizottság által néhány napja javasolt ominózus páneurópai jogszabályból. A részleteiről a brüsszeli székhelyű Arche Noah számolt be, amely a változatosság kedvéért valódi civil szervezet, nem pedig egy Soros által finanszírozott csalás. Erőteljesen támogatja a közérdeket a leghitelesebb és ebben az esetben egyértelműen egzisztenciális értelemben. A szunnyadó világnak figyelnie kellene, de sajnos nem teszi. A Tízszarvú Fenevad által javasolt jogszabálycsomag halálos fullánkját megtévesztő módon a „természeti erőforrások fenntartható használatáért” való aggódásként címkézik. Ez a kétszínű kifejezés azonban nem több egy kódszónál. A baljós új „EU vetőmag-szabályozás” az „Új géntechnológia” deregulációjára irányuló jogalkotási kezdeményezést jelenti.

„Megdöbbentett bennünket ez a vetőmagunk és terményeink sokfélesége elleni támadás Európában” – nyilatkozta panaszosan az Arche Noah politikai tisztviselője, Magdalena Prieler. „Ezekkel a javaslatokkal azt kockáztatjuk, hogy a globális vállalatok teljes ellenőrzést szereznek élelmiszereink felett. A mezőgazdasági minisztereknek és az Európai Parlamentnek cselekednie kell a gazdák, a fogyasztók és a biológiai sokféleség védelme érdekében.”

Az biztos, hogy cselekszenek, de homlokegyenest ellenkező irányba. Alig van esély arra, hogy a javasolt vetőmag-szabályozást ne fogadja el a megvásárolt és fizetett Európai Parlament, mert mögötte gazdaságilag erős és ideológiailag összetartó érdekek húzódnak. Az egyik fő szándék az, hogy a természetes vetőmagok egy nagyon szűk magánszférán túli bármilyen átadását „forgalmazássá” minősítse át. Az átminősítés nem pusztán retorikai jellegű. Automatikusan megnyitja az ajtót a korlátlan bürokratikus szabályozás előtt, amelyről a Tízszarvú Fenevad hírhedt, a szupermarketekben árusítható uborkák megengedett görbülete csak az egyik legkirívóbb példa. Ám míg az uborka alakja nevetséges téma, amellyel csak a nagyon beteges kontrollmániások foglalkoznak, addig a végtelenül szaporítható természetes vetőmagok szabályozása és azok egyszer használatos GMO-fajtákkal való kötelező helyettesítése halálosan komoly dolog. Végső soron az élelmiszertermelők teljes és visszafordíthatatlan függőségbe kerülnének attól a féltucatnyi transznacionális vállalattól, amelyek globális szinten irányítják ezt az üzletágat. Vezetőik, ne feledjük, a WEF-en és más hasonló összejöveteleken, intézményekben keverednek a globalista hatalmasságokkal. Ott, a nyilvánosság ellenőrzése és elszámoltathatóság nélkül, sokféle tervet készítenek, beleértve azt is, hogy világszerte emberek milliói ehetnek-e, mennyit és mit.

Bármennyire is undorító a húsnak hulladék „élelmiszerekkel” való egyre kényszerítőbb helyettesítése, a napirend lényege a teljes ellenőrzés megszerzése és a növények genetikai átalakítása, amelyek mind az emberi, mind az állati fogyasztáshoz nélkülözhetetlenek.

Ennek megfelelően az Európai Bizottság törvénytervezete szerint két párhuzamos folyamatot kell elindítani. Egyrészt, ahogyan arra már korábban rámutattunk, a gazdák csak kis mennyiségben és szigorúan szabályozott feltételek mellett cserélhetik majd el saját vetőmagjaikat. A természetes vetőmagok eladása ezentúl nem lesz lehetséges. Az állami génbankok, magángyűjtemények és vetőmagkezdeményezések többé nem adhatják át vetőmagjaikat a gazdáknak. Ezzel egyidejűleg azonban a génmanipulált növényfajták támogatására és teljes deregulációjára kerül sor, kiszolgáltatva a gazdákat az olyan hatalmas agrokémiai vállalatoknak, mint a Bayer, a BASF, a Corteva és a Syngenta, amelyek már most is a globális vetőmagpiac több mint felét ellenőrzik. Az Arche Noah szóvivője, Magdalena Prieler szerint: „Az új géntechnológia mindenekelőtt a vállalatok eszköze arra, hogy kiszorítsák versenytársaikat a piacról, és tovább terjesszék ellenőrzésüket az élelmiszerrendszerünk felett”.

https://strategic-culture.org/news/2023/07/12/weaponisation-of-food-goes-into-high-gear/

Kezdődik: Szeptembertől jön a digitális identitás. Egyelőre a görög gyakorlatot ismertetik:

 

A Rendőrkapitányságon speciális számítógépek lesznek, biometrikus adatokat és digitális aláírást vesznek fel a tabletre, a személyi igazolványt nem minden Rendőrkapitányságon adják ki.
Pár nap múlva ugyanabba az útlevélkiadó rendszerbe kerül, központilag állítják ki, ugyanazzal a biztonságos átviteli eljárással küldik ki, mint az útlevelek esetében.
„A cél az, hogy az elkövetkező években egységesítsék a személyazonossági és útlevél-eljárást, mindkettőre tíz éves érvényességi idővel, kérvényezéssel és 10 eurós illetékkel a lakosság számára és 5 eurós díjjal a sokgyermekesek számára.

„A személyazonosságoknak nincs helymeghatározó rendszerük, ugyanaz a rendszerük van, mint egy hitel- vagy betéti kártyának, ami a pénztárcában van, de van egy chip, amit speciális gépekben használnak az azonosításra” – hangsúlyozta a miniszter.
https://lumi-news.gr/apo-18-septemvriou-oi-nees-taftotites-me-idio-systima-opos-oi-trapezikes-kartes/

A Magyar termőföld védelmében! Budapest Nyugati tér

Dr. Tom Cowan: Egy pillantás a maláriára a 2023. július 12-ei videókonferenciáról

Dr. Cowan eheti szemináriumának oka nagyon aktuális, engedélyezték a malária vakcina megjelenését. A bemutatott tanulmányok csak a téma felszínét érintik, a gondolatai nem kiforrottak, de így is figyelem felhívóak arra nézve, hogy a malária kórokozó általi terjedésének elmélete a többi hasonlóan kórokozókhoz kötött betegség elmélethez, átverés gyanús. Tudni kell, hogy a malária az egyik legkutatottabb betegség.

Van egy szúnyog, ami a malária kórokozót terjeszti, ezt tanultuk. A prevenció a célzott szúnyogirtás, a mocsarak lecsapolása stb. De: a kórokozó elmélet megjelenése előtt is volt malária, és malária kutatás, és kutatási eredmények.
Dr. Walter Reed (1851-1902), katonaorvos sokat foglalkozott a maláriával. El akart végezni egy kísérletet, hogy igazolja a szúnyogok általi malária átvitelt. Azzal, hogy egy ketrecbe beletette maláriás betegek karját, és berakott szúnyogokat, hogy csípjék meg, kapnia kellett maláriás vért tartalmazó szúnyogokat. Aztán a maláriás szúnyogokat tartalmazó ketrecbe belerakta volna a nem maláriás vállalkozó egyének karját. Már az első lépés eredménye sokkoló volt, mert mintha a maláriás karból nem szívtak volna vért a szúnyogok, mintha nem akarnának a maláriás vértől betegek lenni. (Sajnos nem találta meg Dr. Cowan ezt a korábban olvasott tanulmányt, csak emlékezetből meséli.) Így nem lett maláriás vérrel megtelt szúnyog a további kísérlethez, a kísérlet megbukott.
A tünetekhez, a diagnózis felállításához és a terjedéshez kapcsolódó kérdéseit részben a wikipédia alapján mutatja be. Az idézetek forrása: https://hu.wikipedia.org/wiki/Mal%C3%A1ria
A malária tünetei és elterjedtsége: „Kezdetben hőemelkedés, izomfájdalmak, fejfájás, hidegrázás, rossz közérzet a jellemző. Az első tünetek alapján – melyek 2-3 napig tartanak – gyakran influenzának vélik. A magas láz (41 °C körül) és a verejtékezés szabályos időközönkénti ismétlődése viszont már egyértelműen maláriára utal. A klasszikus tünetcsoportot egyéb panaszok kísérhetik, például fáradtság, fejfájás, szédülés, izom- és ízületi fájdalmak, esetleg száraz köhögés és gasztroenterális panaszok: híg – akár koleraszerű – széklet, étvágytalanság, hányinger, hányás, hasi görcsök. A malária gyanúja a nyilvánvaló más ok nélkül fellépő, visszatérő hidegrázás és lázrohamok esetén merül fel (különösen, ha a beteg az elmúlt egy évben maláriával fertőzött vidéken járt és a lépe megnagyobbodott)” A maláriával fertőzött vidék a Szubszaharai Afrikai szegény övezet. Kérdésként merül fel, hogy miért pont ott. Kérdésként merül fel, hogy a tünetek nem egyediek, ez alapján nem lehet egyértelmű diagnózist felállítani. Továbbá maláriás az is, akinek nyilvánvaló ok nélkül 37.5 feletti láza van. Az anémiás vérképpel együtt járó sápadt arc általános tünet, ami földrajzi területenként más betegség elnevezést kap.
Kimutatás: „A paraziták kimutatása a vérmintából megerősíti a diagnózist. Fontos, hogy meghatározzák a kórokozó Plasmodium faját is, mivel a betegség várható lefolyása és lehetséges szövődményei a fajok szerint változnak.” A nagy esetszám miatt kizárt dolog, hogy egyenként megnézzék a vért mikroszkóppal, helyette vérteszt alapú diagnózis felállítás történik. Mikroszkópon át nézve a vérképben az egysejtűt kellene kimutatni, de mikroszkópos vizsgálat esetén a vérsejtekben és körülöttük foltok láthatók. Hogyan lehet azt mondani, hogy élő organizmus van a vérben egy kép alapján? Azt találták, hogy a foltos, „parazitás” vérrel rendelkezők 13%-a mutat csak malária tünetet, a többiek tünetmentesek. Hogy lehet ez? Hogy lehet ez alapján azt mondani, hogy a „parazita” élőlény a tünetek oka? Ez is egy feltűnő anomália.
Egy másik említett tanulmány, a malária vakcina bevezetésének leírása, amiben a 3-as fázisú kísérletről szóló részben Dr. Cowan a kontroll kísérlet elvégzését kereste. Önálló vakcina kontroll nem volt, hanem együttes vizsgálat a veszettség és az agyhártyagyulladás oltással. Tudományos következtetés az ilyen vizsgálatokból nem vonható le.
Dr. Cowan bemutat egy cikket, a címe „History of the discovery of the malaria parasites and their vectors”, ami a parazita átalakulásairól és életciklusáról szól. A kérdései: A különböző parazita állapotokról honnan tudják, hogy azok azonos fajta egyedének a különböző állapotai? Mitől biztos, hogy ez az egyed az, ami változtatja a formáját? Semmilyen tanulmányt nem talált arra vonatkozóan, hogy a kórokozót elkülönítették. Azt találta, hogy se a vérből (se friss, se alvadt), se a szúnyog nyálából nem lehet elkülöníteni. Hogyan lehet így életciklusa? Hogyan lehet változó formája? A fázisokban sincs kimutatható specifikus formája se. Dr. Cowan érzése az, mivel nem talált izolációra vonatkozó irodalmat egyáltalán, hogy az egész Plasmodium sztori csak kitalált. Nem tudnak korrelációt kimutatni a lázzal se. Arról van meggyőződve, hogy a kutatók csak széteső vörösvérsejteket láttak. Azok a tudósok, akik a parazita elmélet előtt végeztek kutatásokat, és nem sikerült kórokozót kimutatni, a széteső vörösvérsejtek bekövetkeztét más indoknak tulajdonították, és nem ragaszkodtak emiatt az eredmény miatt a parazita elmélethez.
Kiemelt még egy 2020-as publikációt, melynek címe: Van-e bizonyíték a humán specifikus moszkitó és az ember közötti malária „kórokozó” átvitelre? A kérdés fontos, mivel erre való hivatkozással szórják tele a világot DDT-vel és társaival. A publikáció következtetése az, hogy biológiailag lehetséges egy humán specifikus vérszívó, humán áldozat közti átvitel. De mit jelent az, hogy biológiailag lehetséges? Azt jelenti, hogy nem bizonyított, de lehetséges. Nincs perdöntő bizonyíték, több, mint 100 év alatt.
Összefoglalva a kérdések a következők: Látta-e már valaki a parazitát, amint betegséget okoz? Kimutathatók-e a parazita életciklusának a lépései? A transzformációk soha nem látottak, a kórokozó soha nem lett elkülönítve, a fertőzés soha nem lett igazolva. Nincs specifikus malária tünetkép se. A szülőknek nagyon kell vigyázniuk a gyerekekre, mert át vannak verve az oltással.
De akkor mi okozza a maláriát? Ami látható, az a széteső vörösvértestek. Mitől esik szét a vörösvértest? A kórokozó elmélet narratíva előtt az emberek azt mondták, hogy Mal air= bad air, a szó eredete. A betegség olyan területet érint, ahol nagy a szegénység, az alultápláltság, és erős a rovarölő szerek használata miatti mérgezés. Azt mondják, ez swamp gas fever”- mocsárgáz miatti láz. Nagyon erős a kemikália mérgezettsége a mocsaras területnek, a talajnak, a levegőnek. Nagyon sok arzén alapú kemikáliát használnak arrafele, amitől beteg lesz a máj és a szövetek, és szétesik a vér.
Ebben az esetben is kitalálták az univerzális magyarázatot, azt, hogy van egy kórokozó. Ami nincs izolálva a betegből, így nem bizonyított, hogy meg tud-e betegíteni valakit. A több mint 100 évvel ezelőtti kísérlet a szúnyogok hibáztatásának igazolására besült, a beteg véréből a szúnyog sem kért. Ennek az ijesztgetésnek a hatása a félelem növelése, és azok hatalmának növelése, akik ezt a tévhitet éltetik. Ők a betegség igazi okaival nem törődnek, pedig azzal kellene törődni, a nem specifikus maláriának nevezett tünetekre való ’szer’ adása helyett.

https://parasitesandvectors.biomedcentral.com/articles/10.1186/1756-3305-3-5#:~:text=Laveran%20was%20the%20first%20person,this%20case%20the%20avian%20Plasmodium

https://malariajournal.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12936-022-04110-z

A link to The Forest Passage book: https://www.amazon.com/Forest-Passage-Ernst-J%C3%BCnger/dp/0914386492

Itt van a link, ahol feliratkozhatsz a Covid vége című filmre, amely a következő 21 napban ingyenesen streamelhető:https://theendofcovid.com/ref/379/

A Nyugat Izrael-típusú véderejévé akarja változtatni Ukrajnát

 

Vilnius, 2023. július 12. szer (MB)

A nyugati nagyhatalmak Izrael-típusú véderejükké akarják változtatni Ukrajnát, teletömve fegyverrel és pénzzel – jelentette a Magyar Békekör tudósítója szerdán.

Az Egyesült Államokat, Nagy-Britanniát, Franciaországot, Németországot, Japánt és Olaszországot tömörítő Hetek Csoportja (G7) a Nagy Babiloni Szajha vilniusi tanácskozásához időzítve bejelentette, hogy Kijevvel kötendő kétoldalú megállapodásokkal segíti elő Ukrajna, egyszersmind a nyugati szövetségesek győzelmét Oroszország felett. Megállapodásaik keretében fegyvert, pénzt, kiképzést, hírszerzői adatokat és számos egyéb szolgáltatást nyújtanak Élőhalott Zsebhitler Zelenszkj rendszerének, hogy feltartóztassa Oroszországot, és kiűzze az orosz haderőt Ukrajnából, visszacsatolva a Donbászt s a Krímet.

A Fehér Ház közleménye szerint eljárásukkal Moszkva tudomására akarták hozni, hogy „az idő nem Oroszországnak dolgozik”.

Az USA – politikai támogatásán kívül – évente 3,5 milliárd dollárral segít Izraelnek – idézték fel megfigyelők.

Németország már bejelentette, hogy 2032-ig 12 milliárd eurós katonai támogatásban részesíti Ukrajnát, ebből az idén 3,2 milliárd eurót folyósít Kijevnek.+++

Lásd még: https://bekekor.wordpress.com/2023/07/11/a-nato-tovabb-dedelgeti-oroszorszag-legyozesenek-almat/

Kiadta: Magyar Békekör

Mért fontos vitatni a gyógyszerek biztonságosságát?

 

2023. július 24-én lesz egy rendezvény Németországban, melyen dr. Gunter Frank orvos és Beate Bahner ügyvédnő is részt vesznek. A rendezvény témája: A gyógyszerek biztonságossága.

https://t.me/rechtsanwaeltin_beate_bahner/18322

A kérdésre, hogy miért tartják fontosnak megvitatni ezt a témát, ezt válaszolta dr. Gunter Frank:

“Mert véleményem szerint a koronakrízis tulajdonképpeni célja a gyógyszerbiztonság lerombolása volt, annak érdekében, hogy engedélyezni tudjanak egy olyan “gyógyszert”, amelynek jelentéktelen haszna van, viszont óriási az esély a mellékhatásokra. És ezt a “gyógyszert” minden erővel átnyomták az engedélyezésen. És az engedélyezési hatóságokból megmaradt romok, mint pl. a Paul Ehrlich Intézet vagy európai szinten az EMA romjai most további gyógyszerekkel fogják elárasztani a piacot. Ezek puszta profitérdekeltség miatt meg kell hogy töltsék a tényleg nagy gyógyszercégek és befektetők kasszáit, a polgárok egészsége árán.

A jövőben nem bízhatunk meg az új gyógyszerekben. Ez nekem, mint orvosnak egy szörnyű helyzet, mert ezután a saját aláírásom nem merem a receptre írni. Ezt a rendezvényt nagyon fontosnak tartom, mert mostanra az orvoslásban egy jogi problémánk van. A kovidkrízis megmutatta, hogy a gyógyszerek biztonságosságát le lehet rombolni. Csak elegendő nyomásgyakorlás szükséges ahhoz, hogy nem biztonságos gyógyszerek kerüljenek piacra, hogy a profitérdekek legyenek kiszolgálva, akár az egészség árán is. Ez teljesen nyilvánvaló.

Ha vissza akarunk térni a biztonságos gyógyszerekhez, ha meg akarunk bízni a receptekben, amelyeket az orvosok kiállítanak, akkor gondoskodnunk kell arról, hogy ez a botrány egyrészt orvosi szempontból, másrészt jogi szempontból újra legyen értékelve. Nekünk orvosoknak és a jogászoknak kéz a kézben kell dolgoznunk, hogy visszaérkezzünk egy olyan állapothoz, hogy újra meg lehessen bízni a gyógyszerekben. Mert jelenleg nem bízhatunk bennük.”


Biró Éva

Christine Anderson üzenete a WHO-nak és a gyógyszermaffiának

 

Christine Anderson üzenete a WHO-nak és a gyógyszermaffiának:

“Ma itt vagyunk, hogy elmondjuk önöknek… WHO és globális embergyűlölők, itt vagyunk, hogy elmondjuk önöknek, hogy önök döntöttek emellett a harc mellett, önök akarták ezt a harcot. Nos, tudják mit? Megkapták! Harcoljunk!

Mert ezek a bátor polgárok, a kollégáim és én, nem fogunk belefáradni abba, hogy önök ellen harcoljunk az út minden lépésénél. Ezzel a 7 bátor polgárral és milliókkal, sok-sok millió más emberrel az egész világon kell ezentúl számolniuk. Mert több millióan vagyunk az egész világon. És önök egy jelentéktelen kisebbség. Önöknek nincs joguk előírni az embereknek, hogy mit akarnak és mit nem akarnak.

Nos, fogják fel amit mondok, amit ez a 7 polgár mond, akik itt ma összegyűltek és amit milliók, sok-sok millió ember mond a világon! Meg fogjuk buktatni önöket! És nem fogunk belefáradni, amíg ez nem sikerül.”

A 7 bátor polgár, akikről Christine Anderson beszélt, létrehozott egy Európai Polgári Kezdeményezést „Trust & Freedom” néven a WHO-szerződés ellen és az ellen, hogy a kormányzati hatáskörök nem megválasztott, nem kormányzati és nem transzparens szervezetekre legyenek átruházva.

A 7 alapító tag:

Justyna Walker (Lengyelország)
Mattias Desmet (Belium)
Maria Hubmer-Mogg (Ausztria)
Alexander Christ (Németország)
Ladislav Vrabel (Csehország)
Isabel Eliseu Arroseiro de Mesquita (Portugália)
Georgi Todorov (Bulgária)

https://t.me/christineanderson/863