2015. július 21., kedd

Spanyol politológus: Washington áll az Iszlám Állam mögött

Az Egyesült Államok stratégiai fegyverként használja a dzsihádizmust, és terrorista csoportok irányításával akarja visszaszerezni az ellenőrzést Közép-Ázsia felett.
A spanyol Publico magazin politikai elemzője, Nazanin Armanyan szerint Washington nem csak eszközként használja a dzsihádizmust, de szándékosan provokál vallási ellentéteket, és etnikai feszültségszítást folytat Oroszország és Kína határai mentén. Armanyan szerint Washington a rivális nagyhatalmak háttérbázisának tartja a közép-ázsiai országokat, így megpróbál ott kaotikus viszonyokat kialakítani.
“A vallási fundamentalizmus a Kaukázusban, a Közel-Keleten, Közép-Ázsiában és az Indiai-óceán térségében az amerikai stratégák fegyverévé vált.”
A politológus szerint Washington célzottan támogatja a terrorizmust, extrémizmust és szeparatizmust a rivális hatalmak hátországában és határvidékein, kihasználja az etnikai és törzsi alapokon nyugvó autokratikus rezsimek gyengeségeit, emiatt mostanra Afganisztán 35 provinciájából 25-öt az Iszlám Állam irányít. Utóbbi adatot Vlagyimir Putyin orosz államfő is elismerte.
Armanyan szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezet a NATO stratégiájának részét képezi; a nyugati katonai szövetség eszköze, amivel destabilizálja, majd ellenőrzés alá akarja vonni Közép-Ázsiát. A politikai elemző kifejtette, hogy Washington az “irányított káosz” stratégiájával próbálja bevonni Oroszországot egy újabb nagy háborúba. Ennek részeként fegyveres konfliktusokat gerjeszt Kelet-Európában, a Kaukázusban és Közép-Ázsiában, amivel arra kényszeríti az orosz fegyveres erőket, hogy beavatkozzanak. Emellett fokozza a feszültséget Irán környékén, és fokozott nyomást helyez Indiára, ami a BRICS tagállama.
Armanyan szerint, ha az érintett országok nem tudják megakadályozni az amerikai felforgatást, annak következménye egy kiterjedt háború lehet, amiben Oroszország és Kína is érintetté válik.


http://hidfo.ru/2015/07/spanyol-politologus-washington-all-az-iszlam-allam-mogott/

Hírek a szomszédból

Nem véletlenül időzött ma az amerikai nagykövet csak keveset Ungváron! Sűrűsödnek a dolgok Kijevben. Mire ez az írás a Bal-Rad on feltűnik, (az időeltolódás okán + egy óra) Maradék-Ukrajna fővárosában kezdődnie kellene a Dmitro Jaros által este hétre meghirdetett Valcmandöntő Majdannak.
A neonáci horda Nyalókakirály és udvartartása azonnali távozását követeli, meg a Verhovna Rada feloszlatását, és mozgósítja a horda tagjait és szimpatizánsait a “régi dicsőség” színhelyére. Jaros amiatt is vartyog, hogy a Donbasszban gyilkolászó hordák parancsnoka nem igazán erélyes egy fazon. Szerinte ő jobban el tudná látni a nemzetmentő főparancsnoki tisztséget.
Márpedig a jelek szerint Payette nagykövetnek a Dnyesztermellékre is od kell figyelni! Ott meg ma délután Jevgenyij Sevcsuk Transznyisztria elnöke bejelentette az ukrán szomszéd agressziója miatti mozgósítást.
mozgósítás
Minden 18 és 27 év közötti korú dnyesztermelléki férfit hadba szólítottak. A mozgósítás értelmében minden tartalékállományú tiszt és tiszthelyettek haladéktalanul-de legkésőbb ma este tíz óráig-köteles bevonulni a számára meghatározott objektumba, szolgálattételre.
Donbasszban is zajlott ma az élet.
macska
Rettentően kirívó esetek nem igazán voltak, inkább csak a szokásos latortüzérségi támadások a városok és falvak ellen.
Donyeck, Gorlovka, Zseljeznyaja Balka, Nyikolajevka, Zsabicsevo, Dokucsajevszk, Zajcevo, Logvinovo, Lozovoje, Kalinovka, Sztaromihajlovka voltak a célpontjai Valcman martalóctüzérségének. És hát persze a donyecki reptér.
Zajlanak a csatározások Peszkiben, és Marjinyka közelében is settenkedik a latorhorda, de ma komolyabb nappali akcióra nem mertek vállalkozni ezidáig.
Sztanyica Luganszka közelében ajdaros bérgyilkost kaptak el a népköztársaságiak.
Eduard Baszurin mai jelentésében újabb felfedezésekről számolt be.
Novokalinovo és Kamenyka térségeiben új, már tüzelőállásba vontatott 152 mm-es latorütegeket fedeztek fel.
Baszurin azt is bejelentette, hogy ma estig a népköztársasági erők befejezik 150 darab páncélosuk visszavonását a frontvonal közvetlen közeléből, és “csendes vidékre” fogják telepíteni őket.
hasznos
hasznos1
Sasliksütő kéményének éppen megteszi a kiégett “Uragan” rakétateste.
https://balrad.wordpress.com/2015/07/21/hirek-a-szomszedbol/

Terroristák megkínoztak egy embert Kárpátalján

Kárpátalja újonnan kinevezett kormányzója, Hennagyij Moszkal közleményben számolt be arról, hogy a Jobb Szektor tagjai elraboltak és megkínoztak egy embert Kárpátalján.
A Moszkal saját honlapján közzétett nyilatkozat szerint álkatonák pénzszerzés reményében raboltak el és kínoztak meg egy személyt, akitől zsarolással akartak kicsikarni pénzt és értékesebb vagyontárgyakat. Az elkövetők a Jobb Szektor tagjai.
Kárpátalján még mindig 13 ember keresnek a munkácsi lövöldözés miatt. A terrorista csoport tagjai azóta a közeli erdőkben bujkálnak, és a hatóságoknak komoly gondot okoz a fegyveresek elfogása, mivel azok több mint egyévi harctéri tapasztalattal rendelkeznek, így vélhetően tudják, hogyan kell az ellenség elől rejtve maradni.
A kormányzó szerint az emberrablók nem az országos szervezet, hanem kifejezetten a kárpátaljai Jobb Szektor csoport tagjai, akik maffiamódszerekkel próbálnak pénzhez jutni, miközben a hazafiasság látszatával leplezik céljaikat.
“13 gyanúsítottat keresünk, akik 18-39 év közöttiek. Legtöbbjük még mindig a kárpátaljai erdőkben bujkál.”
Moszkal szerint a rendőrséghez számos bejelentés érkezett a Jobb Szektor által elkövetett bűncselekmények kapcsán, főleg olyanok részéről, akik korábban féltek a vallomástételtől, ugyanis attól tartottak, hogy az elkövetők nem lesznek felelősségre vonva, mert az illetékes hatóság az ő oldalukon áll.

Francia vállalat is beszállhat az iráni olaj- és földgázüzletbe

A francia Total, a világ negyedik legnagyobb olaj- és gázipari vállalata is becsatlakozhat az iráni olaj és földgáz kitermelésébe.
Az orosz Kommerszant üzleti napilap a vállalat vezérigazgatóját, Patrick Pouyannét idézi, aki kijelentette, hogy kiterjedt befektetéseket terveznek Irán területén. Pouyanné elmondása szerint elsősorban cseppfolyósított földgáz projektekben és olajkitermelésben érdekeltek, és fokozott figyelemmel kísérik, Irán milyen feltételekkel próbál megállapodni más nyugati olajcégekkel.
A Fitch hitelminősítő intézet szerint Irán megfelelő adottságokkal rendelkezik ahhoz, hogy a világ legnagyobb kőolaj- és földgázexportőreinek egyikévé váljon. Az iráni földgázkészleteket mintegy 34 trillió köbméterre becsülik, ami a Föld ismert földgázkészletének 18%-a. Jelenleg az iráni gázkitermelés nagy része a hazai felhasználást fedezi, és alig haladja meg az éves szinten 10 milliárd köbmétert. Az intézet számításai szerint a következő négy években ez 71%-al nőhet, ha a nyugati cégek megkezdik a kitermelést és Irán újraindítja az exportot az Európai Unióba.
Az olaj- és gázipari együttműködések újraindításáról az atomprogrammal kapcsolatos tárgyalássorozat háttéregyeztetései során születtek előzetes megállapodások. Mindez azonban a nyugati vállalatokat gazdagítja, így annak ellenére, hogy Hasszán Rohani iráni elnök megpróbál belpolitikai előnyt kovácsolni a megállapodásból, a tárgyalássorozat eredményei nem túl kecsegtetőek Irán számára: nem csak az atomprogram 80%-os visszafogásába kellett beleegyezzenek, de abba is, hogy a nyugati vállalatok megkezdhetik az iráni olaj- és földgázkészletek kitermelését – ami az Irán elleni háborús készülődés célja is volt.
David Cameron brit miniszterelnök szerint amennyiben Teherán nem hajlik a megállapodásra, a nyugati országok katonai beavatkozást kezdtek volna Irán ellen.


http://hidfo.ru/2015/07/francia-vallalat-is-beszallhat-az-irani-olaj-es-foldgazuzletbe/

Irán nyugati nyitása: a németekkel is megállapodtak

Hasszán Rohani, Irán elnöke személyes megbeszélést folytatott a német gazdasági és energiaügyi miniszterrel, és abban reménykedik, hogy Németországon keresztül bővítheti kapcsolatait az Európai Unióval.
Több mint 60 tagú, magas rangú német vezetőkből és üzletemberekből álló delegáció érkezett Teheránba, hogy lefektessék a szankciók feloldása után Irán és Németország közt megkezdődő széleskörű együttműködés alapjait. Rohani a Sigmar Gabriellel folytatott megbeszélést követően jelentette be, hogy Irán kiterjeszti kapcsolatait a nyugati országokkal, és az Európai Unióval folytatott együttműködést Németországon keresztül akarják beindítani. Az elnök szerint erre amiatt van szükség, hogy “bebiztosítsák az atomprogrammal kapcsolatos megállapodás gyakorlati megvalósulását”.
Az iráni atomprogrammal kapcsolatos megállapodás tető alá hozását július 14-én, Bécsben jelentették be. A tárgyalássorozat elhúzódásának oka, hogy az nem pusztán az iráni atomprogramról szólt, hanem a nagyhatalmak közel-keleti érdekszféráinak újraosztásáról. A tárgyalássorozatban részt vevő országok képviseletei háttértárgyalásokat folytattak az iráni politikai elittel a szankciók utáni üzletekről. Ennek kapcsán főként az iráni energiaszektorra vonatkozó háttér-megállapodások részletei kaptak valamilyen szintű nyilvánosságot, de feltételezhető, hogy az energetika csak a felszín, az érdekszférák újraosztása során a nagyhatalmak az Iránra vonatkozó jövőbéli katonai megállapodásokról is döntést kellett hozzanak.
Május első hetében amerikai olajipari vállalatok vezetőiből álló delegáció érkezett Teheránba, ahol megbeszéléseket folytattak az olajügyi minisztérium illetékeseivel a kitermelési engedélyek megszerzéséről. Abbasz Seri Mokadam, Irán helyettes olajügyi minisztere az amerikai delegáció látogatása után jelentette be, hogy a nyugati országok feloldhatják a szankciókat, és a közeljövőben megjelennek Iránban a főbb amerikai olaj- és gázipari cégek. Ez volt az első, arra vonatkozó nyilvános bejelentés, hogy az Irán elleni szankciók feloldásra kerülhetnek. Ahmad Madavi, az iráni Petrolkémiai Ipari Vállalatok Szövetségének elnöke július 13-án bejelentette, hogy a szankciók feloldását követően Irán megkezdi a petrolkémiai termékek exportját az Egyesült Államokba.
A helyettes olajügyi miniszter július 13-i nyilatkozata szerint az európai országokkal folyamatban vannak a tárgyalások különböző befektetésekről, elsősorban olaj- és földgázkitermelésre vonatkozóan. A kitermelésben érintett nyugati befektetők már több alkalommal is ellátogattak Teheránba, és mostanra állandó képviseletet működtetnek az iráni fővárosban.

http://hidfo.ru/2015/07/iran-nyugati-nyitasa-a-nemetekkel-is-megallapodtak/

Kárpátalja készül kiválni Ukrajnából.

Az alábbi video összefoglaló Kárpátalja helyzetéről, némi történeti áttekintéssel és helyzetmagyarázással.
Összefoglalja a soknemzetiségű térség eddigi békés egymás mellett élését, és a kijevi Majdant követő állapotokat.
Valamint bemutatja a lehetséges alternatívát, az önálló Kárpátalját. A videoanyagban nyilatkozik Petro Gecko a kijeviek által életre-halálra keresett Ruszin Nemzeti Tanács elnöke, aki szerint Kárpátalja kiválása Ukrajnából-és függetlenné válása-előbb-utóbb meg fog történni.
https://balrad.wordpress.com/2015/07/21/karpatalja-keszul-kivalni-ukrajnabol/

Az amerikai nagykövet kezelésbe venné Kárpátalját


A mai nap folyamán Kárpátaljára érkezik az Egyesült Államok rendkívüli meghatalmazással rendelkező ukrajnai nagykövete, hogy személyes megbeszélést folytasson a regionális vezetőkkel.
Geoffrey Pyatt érkezéséről a Mukachevo.net számolt be, hozzátéve, hogy a nagykövet érkezése “feltehetően kapcsolatban áll” a Munkács környékén kialakult konfliktussal. Az amerikai diplomata Ungváron találkozik regionális városi vezetőkkel, többek között Hennagyij Moszkal, Kárpátalja újonnan kinevezett kormányzója fogja “tájékoztatni” a térségi helyzetről.
Petro Porosenko tegnap este a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács ülésén bejelentette, hogy Hennagyij Moszkal szabad kezet kapott a “térségben működő klánok felszámolásához”. A rendőrtábornokot múlt héten nevezték ki Kárpátalja kormányzójává, miután fegyveres összetűzés alakult ki a Jobb Szektor nevű ukrán extrémista csoport tagjai és egy ellenzéki parlamenti képviselő testőrei, majd rendőrök közt.
A helyi sajtó a csempészpiacok újrafelosztásával magyarázza a történteket. Az utóbbi hónapok eseményei azonban rávilágítottak arra, hogy Ukrajnában az állam elveszítette az erőszakmonopóliumot. Az országban tucatnyi szélsőséges szervezet működik az állam hallgatólagos beleegyezésével. Ezek egy része a magyar kisebbséggel szemben is ellenséges; áprilisban a Karpatszka Szics nyilvános fenyegetés formájában figyelmeztetett “ellenséges magyar szervezeteket”, hogy azokat “fizikai megsemmisítéssel” fogja megakadályozni az “ukrán állam tekintélyének aláásásában”. Az extrémista csoport közleménye név szerint a Jobbikot és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat említette, vagyis fegyveres agresszióval és gyilkossággal fenyeget Kárpátalján működő magyar szervezeteket.
Az Ukrán Biztonsági Szolgálat szerint a kialakult helyzet nem minősül terrorfenyegetésnek. Ugyanakkor kifejezetten aggasztó, hogy Kárpátalja újonnan kinevezett kormányzója azzal kezdi új feladatkörének betöltését, hogy az amerikai nagykövettel konzultál. Az Ukrán Biztonsági Szolgálat kijevi központjának épületén 2014 december 10 óta van kitűzve az Amerikai Egyesült Államok zászlaja, emiatt egyáltalán nem tekinthető meglepőnek, hogy a magyar kisebbség veszélyeztetett helyzetét nem ismeri el terrorfenyegetésnek.

http://hidfo.ru/2015/07/az-amerikai-nagykovet-venne-kezelesbe-karpataljat/


Szabad kezet adott Nyalókakirály Kárpátalja új gubernátorának a rendteremtéshez.

Президент Украины завтра посетит Николаев (фото)
Teljes mértékben szabad kezet kapott Gennagyij Moszkal, Kárpátalja kormányzója a rendteremtéshez, a megyében működő klánok felszámolásához – közölte Nyalókakirály tegnap a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács esti ülésén.
Valcman hangsúlyozta, „Moszkal teljes mértékben szabad kezet kapott, közvetlen kapcsolatban vagyunk mind nappal, mind éjjel”. Mint fogalmazott, már megvannak az első eredmények, a (kárpátaljai) kormányzó első lépései jelzik, hogy végre elkezdődött a rendteremtés, a klánok felszámolása, a Kárpátalján hagyományosan meglévő klánoknak a csempészetből származó bevételektől való elvágás, és új-megbízható-zsebekbe való átirányítása.
Moszkal rendőrtábornokot a múlt héten nevezte ki Kárpátalja teljhatalmú alkirályává Nyalókakirály azt követően, hogy július 11-én Munkácson emberéleteket követelő súlyos fegyveres összetűzés robbant ki Mihajlo Lanyo ellenzéki parlamenti képviselő testőrei és a Jobb Szektor fegyveresei között, valószínűleg a csempészpiac felosztása körüli ellentétek miatt.
Moszkal már a hivatalba lépésekor kemény fellépést helyezett kilátásba mind a csempészekkel, mind a PSZ fegyvereseivel szemben. Egyik első intézkedésével határőrökkel és vámosokkal erősítette meg a Kárpátaljára vezető négy hágón felállított közúti ellenőrző pontokat a járművek rakományainak ellenőrzése céljából.

Dúl a rendcsinálás Munkácson.
Úgyhogy dől immáron a lé a kijevi udvaroncok zsebébe! Lanyo és Jaros marakodása ráébresztette Valcmanékat a kárpátaljai bótolás nagyszerűségére. Jobban hoz ez a konyhára mint akármiféle belsőségkereskedelem. Ezt erősíti a Bal-Rad azon értesülése is, miszerint Gázos Julcsa kárpátaljai magyarjai is aktivizálták magukat a placcon.

Magyarország pedig “készen áll a kárpátaljai magyarság megvédésére”-Lézer Jani szerint! (Örvendjetek hát kárpátaljai magyarok! Meg lesztek védve ti is! Mint a nyugdíjak! Csak úgy ne járjatok mint a nyugdíjak! Úgy meg védték-hogy nyomtalanul eltűnt háromezer milliárdnyi nyugdíjpénz!)
https://balrad.wordpress.com/2015/07/21/uj-sepro-sopri-a-penzt-karpataljan-ezuttal-kijev-fele/

Te még hányat tudnál hozzátenni?

Amikor Magyarország esetében vagyonfelhalmozásról beszélünk, nyugodtan kijelenthetjük: 99 százalékban bűncselekmény történt. Ez jellemzi a magyar politikai elit, és a köréje szerveződött gazdasági holdudvart és hűbéresi (maffia) rendszert.
Napjainkban divat CSAK a döbrögista maffiát emlegetni. (Tegyük gyorsan hozzá: joggal, hiszen tanítani lehetne amit és ahogyan csinálják!)
Napjainkban viszont méltatlanul keveset szólunk az ellenmaffiák tetteiről. Persze itt is CSAK a kisebb bűnelkövetők emlegethetők, mert ők azok, aki a vajjal a fejükön a tűző napra lettek állítva.
Olvasónk a számítógépének “pucolása” közben bukkant egy nem éppen mai bűnözői kör listájára. Sokak-sokunk számára ismert nevek, és a hozzájuk köthető események bukkannak fel emlékeinkben.
Néhány, a listán szereplő bűnözőt “tisztára mostak” idővel, de ne aggódjunk! Nem minden alap nélkül kerültek a lajstromba. Néhány listatag már “visszavonult”!
No lássuk csak a “Ki-Kicsoda?” liberális listát:
1. Bajor Zoltán SZDSZ vesztegetés előzetesben
2. Tátrai Miklós MSZP hűtlen kezelés előzetesben. Nemzeti vagyonkezelő
3. Wieszt János MSZP vesztegetés előzetesben
4. Kabai Károly MSZP adócsalás, magán okirat h. 2,6 év jogerős börtön
5. Nagy Imre MSZP 100 millió áfacsalás házi őrizet
6. Zuschlag János MSZP sikkasztás, hűtlen kezelés 6 év letöltendő börtön
7. Fürst György MSZP hűtlen kezelés SZABADLÁBON Terézváros védekezik
8. Páva Zoltán MSZP hűtlen kezelés SZABADLÁBON komló védekezik
9. Orbán István MSZP vesztegetés előzetesben
10. Benedek Fülöp MSZP okirat hamisítás 1.5 év felf.
Államtitkár számtalan bűncselekmény és folyamatban lévő eljárások!
11. Horváth Klára MSZP hűtlen kezelés eljárás alatt
12. Herédi Dezső MSZP sikkasztás, hűtlen kezelés előzetesben Tiszaderzs
vádemelés
13. Gál István SZDSZ hűtlen kezelés megalapozott Balmazújváros gyanú,
14 Szabó Lóránd MSZP-SZDSZ személyes adatokkal visszaélés, Dombóvár
pénzbírságra ítélve
15 Kálmán András MSZP Hűtlen kezelés előzetesben
16. Karakasev Anna MSZP Sikkasztás 10 hó. Börtön Salgótarján
17. Walter Dezső MSZP Hatalommal visszaélés Jogerős ítélet
18. GYURCSÁNY FERENC Altus ügy. Bíróság mondta ki, jogosulatlanul
gazdagodott a magyar állam rovására 84 millió forinttal (csak ,,elévült”
mint a Balatonöszödi beszéd). . És történt valami ??? Miért is történt
volna, hisz benne van az egész banda egytől-egyig. És mit gondoltok hogy a biroság kikből áll ??? Gratulálok, eltaláltad; a rabló banda többi
tagjaiból, hiszen ez nagyobb intézmény mint az olasz maffia.
Ha Gyurcsányékat emlegetik, nekem mindig az “Ali Baba és a 40 rabló” jut az eszembe, csak a magyar változatban, 1 000 szer több rabló van mint az eredeti mesében. Az egész pártot, egytől-egyig rács alá kell tenni, mert ennek isszuk a levit most, és még ki tudja, hogy még meddig ???
Megemlitem, hogy a 84 millió forint ” jogtalanul meggazdagodás a magyar állam róvására”. Ez pontosan olyan mint a jéghegy. Mi csak a hegyét látjuk a jéghegynek ami az egyharmada. Ez látszik ki a vízből, és erről tudunk mi is. A másik két harmadát a jéghegyből, azt mi nem látjuk mert mindig a víz alatt van. Akkor el lehet képzelni, hogy mennyi mindent nem tud a nép, és nem is fog megtudni soha !!!
Vajon hányan tudnak az Indonéziai üzletről ??? Se baj, mert a levél végén közölni fogom !!!
19. Rácz Péter Magyar úttörő sz. hűtlen kezelés 1,5 év felfüggesztett
20. Csonka Gábor MSZP vesztegetés 3év börtön
Lendvai kampányfőnöke. Hivatali befolyással üzérkedés
21. Szabó Gábor MSZP- SZDSZ Magánokirat hamisítás 8 hó börtön
22. Kaszab Csaba MSZP hivatali befolyással üzérkedés 2 év börtön
23. Szarvas Attila MSZP társadalom biztosítási csalás 1év 10 hó börtön,
szökésben
24. Pénzes Sándor Veres János Adócsalás jogerősen elítélve
25. Hunvald György MSZP üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett
vesztegetés, stb. előzetesben
26. Nyékesi Béla MSZP 300 milliós csalás Megalapozott gyanú
27. Kálmán András MSZP hűtlen kezelés. Megalapozott gyanúval nyomoznak.
Dunaújváros
28. Borovszki Tímea MSZP hűtlen kezelés Előzetesben
29. Gál György MSZP üzletszerű, bűnszervezetben előzetes
30. Kardos Péter SZDSZ elkövetett csalás letartóztatásban
31 Hunvald György MSZP sikkasztás mind a hárman
32. Nyolc Erzsébetvárosi MSZP-s képviselő az előző három díszpinty mellett előzetesben, vagy szabadlábon védekezve.
33 Kolompár Orbán MSZP sikkasztás vádemelés Ha Ha Ha!!! csalás megtörtént
34. Kodela László MSZP adócsalás 8.1milliós pénzbünti
35. Weiszenberger L.MSZP hivatali befolyással jogerősen üzérkedés elítélve
36. Benedek Fülöp MSZP hivatali visszaélés jogerősen államtitkár számtalan más bűntett elítélve jelenleg is folynak a büntető eljárások ellene
37. Balázs Gábor MSZP számlagyár felfüggesztett szabadságvesztés
38. Deme Gábor MSZP kettős gyilkosság előzetesben
39.Gyarmati Mihály MSZP hamis tanúzás 800 forint Nyíregyháza pénzbünti
40.Hámori Csaba MSZP emberre fogta vadászfegyverét börtön felfüggesztett
41. Hering Gyula MSZP PÉCS 100 márkát lopott az édesanyjától 1 év börtön. Ez a legszebb !!!
42.Kemecsei Árpád Barát Etele kampány Csalás, fiktív számlák megalapozott gyanú, nyomoznak
43. Kövecses Gábor MSZP csalás, sikkasztás közokirat hamisítás vádemelés alatt
44. Lados István MSZP Zuschlag ügy elítéltje.
CSAK SZOLIDAN, HALKAN EMLÍTJÜK MEG, HOGY KELLER LÁSZLÓ- ALIAS KILLER 8 ÉVEN KERESZTÜL CSAHOLT, MIKÖZBEN még ŐK VOLTAK HATALMON ÉS NEM VOLT KÉPES EHHEZ FOGHATÓ BŰNLAJSTROMOT PRODUKÁLNI, sőt, SEMMIT, PEDIG, erre hajtottak!!!
AKKOR, KIKBŐL IS ÁLLT AZ AKTUÁLIS RABLÓBANDA??? (Persze a lista azóta bővült, hála a döbrögisták buzgalmának és a kétharmadnak.)
MIÉRT IS JUTOTT IDE EZ A SZERENCSÉTLEN ORSZÁG???
Gyurcsányék Indonéziában!
Már csak hogy tudjunk róla! Egy kis emlékeztető
Az indonéziai emberünk:
Gyurcsány Ferenc számol azzal, hogy ha a politikai hatalmát elveszíti, akkor a vagyonát is elkobozhatják, nehéz idők várhatnak rá. Ezért a pénzét több, Európától távoli helyre menekíti. Ezek közül az egyik legjelentősebb Indonézia, ahol a mögötte álló Apró-Dobrev család régi szocialista kapcsolatai vannak a segítségére. Magyarország Indonéziában a legnagyobb befektetők között szerepel, megelőzve számos nagyobb európai államot. Valójában nem Magyarország a befektető, hanem az Apró Piroska irányítása alatt álló bűnszövetkezet. Indonéziában a régi szocialista vezetőknek kijáró olajfestményes fogadtatásban részesül Gyurcsány, de nem őt üdvözli a szöveg, hanem a feleségét, Dobrev Klárát, rámutatva az ügy valódi gyökereire.
Itt a Dobrev-családot ismerik igazán.
Az üzlet évek óta épül Indonéziában, folyik a vagyonmenekítés. Egy olyan államba, ahonnan semmilyen magyar kormány nem hozhatja vissza. Ahol mindig lesznek régi barátok. A Garvox Enterprises megvásárolt Dél-Szumátrán egy szénbánya vidéket Banyuasin térségében, 6 milliárd tonna szénkészlettel, a szenet vasúton, közúton eljuttatják az erőműbe, ahol áramot állítanak elő, amit eladnak Indonéziának, a maradék szenet a Bagan Siapi-Api-i kikötőig juttatják és eladják a szabadpiacon.
Az üzlet élvezi a Dél-Szumátrai katonai kormányzó támogatását is. A befektetés nagysága 2006-ban 300 millió euró volt, az indonéz vezetőknek javasolt teljes tervezett befektetési érték 4 milliárd dollár. Az Apró banda eddigi indonéziai befektetéseinek az értéke 1 milliárd dollár.
A Garvox céget hivatalosan Kern József vezeti, aki egykori tulajdonosa a boldogtalan Hospinvest-csoportnak, amely kórház privatizációval foglalkozik. Számos magyar egészségügyi vállalkozás jelenlegi tulajdonosa – Diagon-csoport, 300 millió eurója sosem volt, a pénz Gyurcsányéktól származik.
Az egészségügyi privatizáció és a magánbiztosítók létrehozása révén gigantikus állami jövedelmeket lehetett volna törvényesen külföldön befektetni. Ezért nem engedett Gyurcsány Ferenc, és ezért kellett elszenvednie az MSZP-nek egy népszavazási vereséget.
Magyarországon minderről soha egy szó sem jelent meg a sajtóban. Indonéziában nem ennyire szégyenlősek.
A legbefolyásosabb lapok anno büszkén számoltak be Apró “elvtársnő” és Gyurcsány “elvtárs” üzleteiről.
Talán most tisztább lett néhányunk előtt a kép, országunk adósságáról. Ezt kifizetni, vagy lefékezni, hogy ne zuhanjon még jobban a lejtőn, . ez lehetetlen. Főleg most, amikor mikor a legtöbb ország azzal küszködik, hogy ne essen bele a recesszióba!!!
(K-W. K.)