2023. augusztus 12., szombat

Amerikaiak is kíváncsiak Bertalan Attilára (képzelt riport)

Sarmizegethusa Regia - Dákia szakrális királyi központja

2023. augusztus 11 -12 között az Orăștie-hegység egyik kincsét, Sarmizegethusa Regia titokzatos világát fedeztem fel. A dák főváros és spirituális központ döbbenetes építészeti és szakrális geometriai látványossággal tárja fel a régmúlt misztériumait.

Vigyázz a medvével! Vukics Ferenc Ópusztaszerről.

Láss , ne csak nézz ! ZÖLD BÉKA

A Tedros akták Az életünk a tét, tessék informálódni !

A Tedros-akta - A WHO vezetője lesz a világ legbefolyásosabb embere?

A "Tedros-akta" könyörtelenül felfedi a WHO megbízott főigazgatójának bűnös múltját, és terroristaként valamint súlyos bűnözőként leplezi le őt! A nyilvánosság számára nagyrészt észrevétlenül Tedros most azt tervezi, hogy új nemzetközi szerződések révén a világ leghatalmasabb emberévé váljon. Segítsen megállítani alattomosan megtervezett nemzetközi egészségügyi diktatúráját!

A kla.tv ma közelebbről szemügyre veszi azt az embert, akinek a hatáskörét óriási mértékben kiterjesztik, és aki ezután nagyon könnyen új járványokat hirdethet ki világszerte. A szóban forgó személy Tedros Adhanom Ghebreyesus, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelenlegi főtitkára.

1. dosszié: A WHO élére való felemelkedés A Wikipédia szerint Tedros már 1991-ben csatlakozott a kommunista Tigrajai Népi Felszabadítási Fronthoz - röviden TPLF-hez. A TPLF ezután 2018-ig irányította az országot. A TPLF párt tagjaként Tedros lépésről lépésre feljebb jutott. 2005 - 2012: Etiópia egészségügyi minisztere. 2012-2016: Etiópia külügyminisztere. Ami viszont rendkívül jelentős, az az, hogy a TPLF egy erőszakos szervezet, amelynek kommunista programja van. 1976 óta a TPLF terrorista szervezetként szerepel a Globális Terrorizmus Adatbázisban, mivel gyakran részt vett emberrablásokban és túszejtésekben. A TPLF a hatalmon töltött közel 30 év alatt a legsúlyosabb emberi jogsértéseket követte el. Tedrost, mint a politikai iroda magas rangú tagját és a TPLF hosszú ideje hivatalban lévő miniszterét egyetemlegesen felelőssé kell tenni ezekért a bűncselekményekért! KÖVETKEZTETÉS: Az erőszakos terrorista csoport, a TPLF Tedros kengyeltartójává vált! Ez sötét árnyékot vet felemelkedésére!

2. dosszié: Az emberi jogok elleni legsúlyosabb bűncselekmények! Az Amnesty International és a Human Rights Watch (HRW) emberi jogi szervezetek 2005 és 2016 közötti hivatalos éves jelentéseiből az alábbi részletekben a Tedros vezetése alatt az etióp kormány által elkövetett megdöbbentö kegyetlenségeket dokumentálják: 2007: A kormánycsapatok egész falvakat gyújtanak fel, nyilvános kivégzéseket követnek el, nőket és lányokat erőszakolnak meg. 2010: A sajtókat bezárják, a szerkesztők félelmükben elmenekülnek! 2015: Az Amnesty durva kínzási módszerekről számol be, például égetésekröl és árammal valo kínzásrol a helyi rendőrőrsökön és a regionális börtönökben. A The Expose brit hírportál jelentése szerint az 1991 és 2018 között uralkodó TPLF "az egyik legkorruptabb, legbrutálisabb és legvérengzőbb rezsim volt, amely az elmúlt 30 évben müködött ezen a bolygón". Tedros, mint e rendszer egyik vezető tagja, bűnrészes volt! Összefoglalva, a The Expose brit hírportál megállapítja a Tedros-rezsimről Etiópiában: "A TPLF-kormány [...] számtalan mészárlást követett el. Dr. Tedros szerves része volt a TPLF-nek, amely úgy tartotta fenn hatalmát, hogy mindenkit lemészároltatott, aki szembe mert szállni elnyomó taktikájával." KÖVETKEZTETÉS: A polgári lakosság elleni legbrutálisabb bűntettek, amelyeket felelős miniszterként elkövetett, felszínre hozzák lelkiismeretlenségét, és ezért elfogadhatatlanná teszik őt!

3. dosszié: Bűnözés mint egészségügyi miniszter Etiópiai egészségügyi miniszteri megbízatása alatt állítólag 2006-ban, 2009-ben és 2011-ben többször is figyelmen kívül hagyta a kolerajárványokat. Tedros állítólag nyomást gyakorolt a helyi egészségügyi személyzetre, hogy a már bizonyított kolerát "vizes hasmenésként" definiálják. A The Expose című brit hírportál szerint Tedros nemcsak a kolerajárványokat fedezte, hanem egészségügyi miniszterként az Ogadenben élő szomáliai lakosság élelmiszer- és gyógyszerellátásának éveken át tartó népirtó blokádjában is bűnrészes volt. Részt vett a Vöröskereszt és az Orvosok Határok Nélkül elűzésében Ogadenből egy többszörösen ismétlődő kolerajárvány idején, ami számtalan ember halálát okozta egy sorozatos történelmi éhínség és járvány idején. KÖVETKEZTETÉS: A számos eltussolt kolerajárvány és a segélyszállítmányok blokkolása bizonyos etnikai törzsek számára szintén kérdésessé teszik Tedros egészségügyi miniszteri tisztségét!

4. dosszié: A Tedros-kapcsolatok Számos független beszámoló ezért a következő következtetésre jutott: Tedros Adhanom Ghebreyesus-t soha nem lett volna szabad megválasztani a WHO főigazgatójának! Vádat kellett volna emelni ellene az etióp nép elleni bűncselekmények miatt! Bebizonyosodott, hogy terrorista és súlyos bűnöző! De hogyan volt lehetséges, hogy mégis megválasztották a WHO vezetőjének? Figyelemre méltó, hogy a Wikipédia arról ír, hogy Tedros Etiópia egészségügyi minisztereként nagyon törekedett a nemzetközi személyiségekkel való kapcsolatépítésekre. Íme néhány példa: Bill Clinton volt amerikai elnökkel kapcsolatban Hamarosan személyesen is találkozott Clintonnal, mind miniszteri megbízatásának kezdetén, mind pedig a WHO főtitkáraként. Tedros segített a Clinton Alapítványnak 100 millió dolláros adományt kapni egy nagyon kétes hírű svéd-kanadai bányavállalaton keresztül, amely szintén afrikai diktátorokkal és marxista lázadókkal üzletelt, és az emberi jogokat figyelmen kívül hagyva termelt ki ásványkincseket. Bill Gatesről Tedros újra és újra nyilvánosságra hozta a Gates-szel való személyes találkozókat. Gates Tedros nagy mentora volt, és nagyon támogatta Tedros jelölését a WHO vezetői posztjára. Ez felveti a kérdést, hogy Tedros valójában mennyire független a WHO második legnagyobb adományozójától. Klaus Schwabról Tedros egy tweetjén a WEF alapítójával, Klaus Schwabbal látható, aki szorosabb együttműködésről biztosította őt a WEF-fel. Ez az összefüggés mindenesetre elgondolkoztató, mivel Klaus Schwab a Nagy Újraindítás fő mozgatója, és az a célja, hogy senki ne birtokoljon többé semmit. A felsorolt összefonódások nem adnak meggyőző magyarázatot arra a kérdésre, hogyan volt lehetséges, hogy Tedrost a nyilvánvalóan rendkívül megkérdőjelezhető múltja ellenére megválasztották a WHO főigazgatójának? A fent említett nagyhatalmú globális stratégák talán éppen ezért támogatták a jelöltségét? A legsúlyosabb bűncselekményekben való érintettsége miatt ezek a háttérben lévő főnökök korlátlanul gyakorolhatják befolyásukat. KÖVETKEZTETÉS: A Tedrósszal szorosan összefonódó globális stratégák tették őt a WHO vezetőjévé!

5. dosszié: Az egészségügyi diktatúrán keresztül a világuralomig A nyilvánosság számára nagyrészt észrevétlenül, a háttérben Tedros a következő puccsot tervezgeti az irányítóival: Hatalmának masszív kiterjesztése mind a 194 WHO-tagállamra - és így szinte az egész világra! A WHO világjárványról szóló szerződése A WHO pandémiáról szóló szerződést 2024 májusáig kell véglegesíteni a 77. Egészségügyi Világközgyűlésre, majd 194 tagállamnak kell jóváhagynia. Ez a szerződés a WHO-t és annak Tedros főigazgatóját tenné a nemzetközi egészségügyi politika abszolút vezetőjévé. A Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat módosítása Az eddigi tanácsadó WHO jogilag kötelező érvényű globális vezető szervvé válik. Röviden: az ajánlásokból parancsok lesznek! Az a szövegrész, hogy az emberi jogokat és az alapvető szabadságjogokat figyelembe kell venni, törlendő! Tedros ezután egy közvetlen potenciális veszély esetén világméretű egészségügyi vészhelyzetet hirdethetne ki, és ezáltal például kötelező gyógyszeres kezelést írhatna elő, kötelezővé tehetné a védőoltásokat, kötelező vizsgálati bizonyítványokat vezethetne be, vagy akár utazási korlátozásokat is elrendelhetne. KÖVETKEZTETÉS: A WHO főigazgatója hatalmának titokban tervezett, óriási mértékű kiterjesztése olyan hatalommal kíván felruházni egy embert, amely vitathatatlanul a világ leghatalmasabb emberévé teszi. Ennek az embernek a bűnöző és terrorista múltja, amelyet ez a dokumentumfilm feltár, a hatalmi erö tervezett átruházásával együtt elkerülhetetlenül a népek leigázásához fog vezetni! Nemzetközi felhívás minden nemzet népének! Tisztelt nézők, A népek rabszolgasorba taszítása olyan alattomosan van kidolgozva, hogy a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat vázolt módosításai automatikusan hatályba lépnek, ha nem mondanak neki kifejezetten ellent! Aki tehát erről hallgat, az automatikusan egyetért! Tájékoztassa választókerületének parlamenti képviselőit. Eredeti honlapunkon, a www.kla.tv oldalon a program alatt egy letölthető dokumentumot biztosítunk a részletesebb információkért. Ez megmagyarázza azokat a fő okokat, amelyek miatt ezeket a szerződéseket el kell utasítani. Segítsen mindenféleképpen terjeszteni a "Tedros-akta" megrázó hátterét!

Források/Linkek: Time 100 https://time.com/collection/100-most-influential-people-2020/
Kometenhafter Aufstieg https://www.nzz.ch/international/who-chef-tedros-ist-wiedergewaehlt-zum-aerger-aethiopiens-ld.1686095
https://de.wikipedia.org/wiki/Tedros_Adhanom_Ghebreyesus
1. Gewalttätige Terrorgruppe verhilft zum Aufstieg https://www.dailymail.co.uk/news/article-9052247/WHO-chief-Tedros-Ghebreyseus-accused-aiding-genocide-Ethiopia-nobel-peace-prize-nominee.html
https://expose-news.com/2023/05/15/whos-director-general-as-ethiopian-terrorist-and/
https://www.spectator.com.au/2020/06/how-did-a-human-rights-abuser-end-up-running-the-who-and-how-is-he-still-there
https://uncutnews.ch/5-schockierende-fakten-ueber-who-chef-tedros-adhanom-ghebreyesus
https://critical-news.de/who-chef-tedros-werden-voelkermord-und-vertuschung-von-epidemien-vorgeworfen/
https://www.diepresse.com/5900724/schwere-anschuldigungen-gegen-who-chef-tedros
https://expose-news.com/2022/07/26/whos-tedros-the-terrorist-adhanom-gebreyesus/
2. Schwerste Verbrechen gegen Menschenrechte https://expose-news.com/2022/07/26/whos-tedros-the-terrorist-adhanom-gebreyesus/
https://www.spectator.com.au/2020/06/how-did-a-human-rights-abuser-end-up-running-the-who-and-how-is-he-still-there/
https://critical-news.de/who-chef-tedros-werden-voelkermord-und-vertuschung-von-epidemien-vorgeworfen/
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9052247/WHO-chief-Tedros-Ghebreyseus-accused-aiding-genocide-Ethiopia-nobel-peace-prize-nominee.html.
https://www.opindia.com/2020/12/who-chief-tedros-adhanom-coronavirus-coverup-genocide-ethiopia-nobel/
https://www.focus.de/panorama/who-chef-tedros-adhanom-ghebreyesus-unter-beschuss-beteiligung-an-voelkermord-in-aethiopien_id_12880567.html
https://expose-news.com/2021/06/27/meet-the-man-who-sold-his-soul-to-bill-gates-dr-tedros-adhanom-from-mass-sterilisation-campaigns-to-head-of-the-who/
https://uncutnews.ch/5-schockierende-fakten-ueber-who-chef-tedros-adhanom-ghebreyesus
3. Verbrechen als Gesundheitsminister https://expose-news.com/2021/06/27/meet-the-man-who-sold-his-soul-to-bill-gates-dr-tedros-adhanom-from-mass-sterilisation-campaigns-to-head-of-the-who/
https://www.dw.com/de/dr-tedros-wer-ist-der-mann-an-der-spitze-der-who/a-53190682
www.kla.tv/16984
https://nilzeitung.com/2020/04/13/schwere-vorwurfe-gegen-who-chef/
https://expose-news.com/2022/07/26/whos-tedros-the-terrorist-adhanom-gebreyesus/
https://www.spectator.com.au/2020/06/how-did-a-human-rights-abuser-end-up-running-the-who-and-how-is-he-still-there/
https://en.wikipedia.org/wiki/Tedros_Adhanom_Ghebreyesus
4. Die Tedros-Verstrickungen https://expose-news.com/2022/07/26/whos-tedros-the-terrorist-adhanom-gebreyesus/
https://expose-news.com/2021/06/27/meet-the-man-who-sold-his-soul-to-bill-gates-dr-tedros-adhanom-from-mass-sterilisation-campaigns-to-head-of-the-who/
https://www.spectator.com.au/2020/06/how-did-a-human-rights-abuser-end-up-running-the-who-and-how-is-he-still-there/
https://dailycaller.com/2016/05/24/exclusive-clinton-foundation-got-100m-from-blood-minerals-firm/
https://en.wikipedia.org/wiki/Tedros_Adhanom_Ghebreyesus
https://somebitchtoldme.com/chapter-one-the-corruption-of-tedros-ghebreyesus/
https://www.gospanews.net/2020/11/18/wuhan-gates-24-oms-in-mano-al-pupazzo-di-gates-cina-tedros-leader-dei-comunisti-islamici-tplf-accusati-da-amnesty-dellultimo-massacro-in-etiopia/
https://gfintegrity.org/press-release/illicit-financial-outflows-ethiopia-nearly-doubled-2009-us3-26-bln-says-new-gfi-report/
https://twitter.com/DrTedros/status/934204672340054016
https://legitim.ch/die-vergessene-vergangenheit-des-generaldirektors-der-who-als-aethiopischer-terrorist-und-massenmoerder/
https://uncutnews.ch/5-schockierende-fakten-ueber-who-chef-tedros-adhanom-ghebreyesus/
https://www.moneytaskforce.com/money/illegal-ethiopian-capital-flight-skyrocketed-in-2009/
5. Über Gesundheitsdiktatur zur Weltherrschaft https://ia601809.us.archive.org/35/items/WHO-documents/2020-07-06_Verfassung_der_Weltgesundheitsorganisation-WHO.pdf
https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/who-gesundheitsvorschriften-eu-kommission-verhandelt-fuer-deutschland-a4326945.html?utm_source=mail&src_src=mail&utm_campaign=NL_2023-07-06&src_cmp=NL_2023-07-06&utm_medium=mail&est=ljh7GmvYVakJPopK3DZfouuBMDuV51KWWMD1BLheebWBseVFeFO0CDQ%2BMjIjrg4y&utm_term=newstop&utm_content=1
https://healthpolicy-watch.news/wp-content/uploads/2023/05/DRAFT_INB_Bureau-text_22-May.pdf
https://www.kla.tv/26253,
www.stopthewho.com
https://apps.who.int/gb/wgihr/pdf_files/wgihr1/WGIHR_Compilation-en.pdf
https://en.wikipedia.org/wiki/Tedros_Adhanom_Ghebreyesus

CBDC, de buli!

Forrás: AwakenWithJP @ YouTube
Their Next Move Is Digital Currencies!
https://youtu.be/R0iibwroK5I

150 ezer ukrán katona esett el a háborúban – New York Times ... valószínűleg legalább 10szer annyi

New York, 2023. augusztus 12. szombat (MB)

Több mint 150 ezer ukrán katona esett el 2022. februárja, az ukrajnai orosz katonai beavatkozás kezdete óta – írta a New York Times szombaton nyugati tisztségviselők és elemzők becslését idézve.

A lap szerint az ország fegyveres erőinek elszenvedett veszteségei miatt a toborzás egyre fontosabbá válik. Élőhalott Zsebhitler Vlagyimir Zelenszkij ukrán elnök az összes regionális toborzási vezető elbocsátását javasolta a korrupcióról és csalási tervekről szóló jelentések ismeretében.

A New York Times szerint a kijevi ellentámadás során bekövetkezett hatalmas csapatveszteség miatt megnőtt azoknak a száma, akik megpróbálnak megszökni a szolgálatból. “Ukrajna egyre mélyebbre nyúl a társadalomba, hogy feltöltse sorait” – írja.

Mindeközben folyamatosan érkeznek jelentések „a tisztek megvesztegetéséről azért, hogy a férfiak elkerüljék a besorozást”. Az ukrán Állami Határőrség szerint átlagosan 20 férfit tartóztatnak le naponta azért, mert megpróbálja elhagyni az országot. Válaszul egy petícióra, melyet több mint 25 ezren írtak alá, az ukrán kormány tavaly megtiltotta a toborzó tiszteknek, hogy idézést adjanak ki az ellenőrző pontokon, benzinkutaknál és más nyilvános helyeken”- tudatta a lap.

A New York Times szerint Hazug Haramia Zelenszkij lépése szkepticizmust váltott ki az ukránokban. Egy területvédelmi tiszt azt mondta, hogy a toborzóközpontokban tapasztalható korrupció közismert, és “akik el akarják kerülni a besorozást, mindenképpen élnek ezzel a lehetőséggel”.

A CNN jelentése szerint az ukrán fegyveres erők június elején indított ellentámadása nem váltotta be Kijev nyugati szponzorainak hozzá fűzött reményeit, és szakadáshoz vezetett az Ukrajna-barát táborban.

Nyugati tisztségviselők attól tartanak, hogy az elvárások és eredmények között mélyülő szakadék miatt Kijev és a nyugati fővárosok egymást fogják hibáztatni, és kezdetét veszi a felelősségáthárítás játszmája, ez pedig „megosztottsághoz” vezethet a szövetségben.

Korábban a Politico arról számolt be, hogy amerikai tisztségviselők figyelmeztették ukrán kollégáikat, a közeljövőben jelentős harctéri győzelmeket kell elérniük, hogy Washington indokolhassa a katonai segítségnyújtás folytatását.

A Bloomberg szerint a Nyugat elismeri a kijevi erők jelentős veszteségeit, a Washington Post azonban úgy véli, hogy az ukránok sikertelensége a sokat hangoztatott ellentámadásban negatív hatást gyakorolhat Kijev jövőbeni kapcsolatára a Nyugattal.+++

 

Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2023/08/05/az-ellentamadas-43-ezer-ukran-katona-eletebe-kerult/

 

Kiadta: Magyar Békekör