2020. október 19., hétfő

Csoda: Az influenza eltűnt a Föld északi féltekéből

 

Az európai Covid-19 járvány áprilisi vége óta egyetlen észlelt influenza eset sem fordult elő, az összes törzset együttvéve, az északi félteken - írja YvesDaoudal.Hautetfort.com (október 17).

A weboldal közzétette a WHO adatait. Ilyen még soha nem fordult elő.

Daoudal hipotézise szerint a koronavírus kiirtotta az influenza vírust, a rosszindulatú influenza vírus koronavírusnak álcázza magát, hogy "második hullámot" hozzon létre, vagy átvernek mindenkit.

A statisztikák mindenesetre azt mutatják, hogy az influenza elleni oltás, amely csak október 13. óta áll rendelkezésre, már március vége óta 100%-ban hatékony.

https://gloria.tv/post/6kPmapT8XeqH3KZDUenZkPDe9


ISCHLGL már 2019-ben tesztterület volt...


A következő oldalon lehet feliratkozni azok közé, akik nem akarják, hogy kötelezővé tegyék az ú. n. koronavírus elleni oltást:

https://alairasgyujtes.online/

 


Az oldal néhány nagyon érdekes cikkre is felhívja a figyelmet, melyek az oltások körüli megdöbbentő tényeket tárják fel. Ezek közül az egyik legdöbbenetesebb a Stanley Plotkin amerikai orvossal folytatott interjú, amit az aláírásgyűjtő oldalról ezen a linken:
https://alairasgyujtes.online/egy-vakcinafejleszto-dobbenetes-vallomasa-282

míg a youtube-n itt lehet megnézni és meghallgatni:
„A védőoltások Atyaúristene tanúvallomást tesz”
https://youtu.be/XSxReS9ghH8

Az internetre 2019. január 24-én feltett, 2018. január 11-én készült interjú ízelítőt ad abból, milyen módszerekkel dolgoznak a gyógyszergyártó cégek, melyekről már évtizedekkel ezelőtt tudni lehetett, hogy nagyobb üzletet jelentenek, több hasznot hoznak, mint a hadiipar és a kőolajipar. Amikor ez kiderült, a befektetők, azaz a világ leggazdagabb emberei ide fektették be a pénzüket, amivel azt érték el, hogy a gyógyszergyártók addig is gátlástalan módszerei még aljasabbá váltak, egészen odáig, amíg el nem érték a mai, már sátáninak mondható szintet (a génmanipuláló és chippel ellátott oltóanyagokat).

A videót nézve az embernek az a kanadai tábornok jut az eszébe, aki Ruandában szolgált a népirtás idején, és aki ezzel a címmel hozta nyilvánosságra emlékeit: Kezet fogtam az ördöggel. – Stanley Plotkin személyében a videó-néző is személyesen a sátánt látja és hallja. (Amit saját szavai is igazolnak, hiszen ilyet mond: szívesen megyek a pokolba.)

 


Az aláírásgyűjtő oldal így mutatja be a Plotkin-nal készített videót:

Hihetetlen, mi van a vakcinában, és kiken kísérleteztek

Stanley Plotkin amerikai orvos évtizedeken keresztül vett részt különféle oltóanyagok kutatásában, tesztelésében. Tanácsadóként dolgozott oltóanyag-gyártóknál, mint például a Sanofi Pasteur, valamint biotechnológiai cégeknél, nonprofit szervezeteknél és kormányoknál. Az 1960-as években kulcsfontosságú szerepet játszott a rubeola vírus elleni vakcina kifejlesztésében a philadelphiai Wistar Intézet dolgozójaként. Plotkin 1960 és 1991 között a Wistar aktív kutatói karának tagja volt.

Ízelítő a videón hallható kérdésekből:
– Hány magzatot használt a vakcinákkal kapcsolatos munkája során?
– Hány hónapos magzatokkal kísérleteztek?
– Milyen szerveket gyűjtött be a magzatokból?
– Abortált magzatszöveteket használtak a vakcinák fejlesztéséhez?
– Fogyatékos gyerekeken tesztelték az oltóanyagot?
– Használták börtönben lévő anyák csecsemőit kísérleti vakcinák tanulmányozásához?
– Használtak gyarmati uralom alatt álló embereket kísérleti vakcinák tanulmányozásához? Ebben a kísérletben majdnem 1 millió ember szerepelt?

"Hiszen látjuk azt hogy egy enyhén zajló betegség esetében nem is mindig találunk pozitivitást"

"Hiszen látjuk azt hogy egy enyhén zajló betegség esetében nem is mindig találunk pozitivitást, nem is mindig találunk kiegyenlítődő poziitivitást, tehát az egyik teszt pozitív a másik negatív, majd újra változik a teszt értékelése. Tehát amit mutat tulajdonképpen. Mindezért nem feltétlenül fertőző az a személy aki pozitív." Aperitif törzs, Mc Koronanéni

ennyike a híres koronavírus

:3 EZÉRT kell szétcseszni a gazdaságot, ezzel többek közt elértékteleníteni a forintot, így is csökkentve a béreket, növelve a multik exportnyereségét. Igazi neoliberális húzás, nem a "nemzetmentő" hatásvadász szónoklatokat hanem azt kell nézni amit tesz a kormány és ami annak a hatása. A sok kovidhiszti miatt munkanélkülivé váló rontja a béralkut.

Kívánjuk hogy "felelős kormányunk" feleljen mindezért

"Engem te így ne védj meg" főleg ha a veszély nem is valódi...

Globális földi változás 2021

Eredeti: https://youtu.be/a9-Gt1opdto

MEGALAKULT AZ ORVOSI VILÁGSZÖVETSÉG

Berlinben sok ország orvosa gyűlt össze, hogy kifejezze szakmai ellenvéleményét az embereket és a gazdaságot megnyomorító hazug COVID propagandával szemben. Célul tűzték ki a szándékosan gerjesztett járvány-hisztéria leleplezését, mert az embereknek meg kell tudni, hogy félrevezetés és megfélemlítés folyik szerte a világon.

Az orvosok egyre határozottabban állnak ki az igazság és a tények mellett, és feltett szándékuk, hogy a lefolytatott vizsgálatok alapján hamarosan ítéletet mondjanak szimbolikusan is Nürnbergben!