2015. szeptember 22., kedd

Diplomáciai bonyodalmak ellenére is megszületik az orosz gázprojekt

Kelet-Európa országai elkezdték felismerni, hogy miközben komoly veszteségeket szenvednek el az Oroszország és az észak-atlanti tömb közt zajló szankcióháborúban, más országok újabb üzleteket kötnek Moszkvával.
Más országok üzleti kapcsolatainak zavartalansága miatt már a Visegrádi Csoport is beszállna az új orosz gázprojektbe, ami Németországba szállítana gázt a Balti-tengeren keresztül. A Literarni Noviny cseh újság arra hívja fel a figyelmet, hogy az ukrán konfliktus hatásai csak a felszínes diplomáciában mutatkoznak, a hosszú távú gazdasági kapcsolatokban nem. Miközben a kelet-európai országokban egész iparágak semmisülnek meg az orosz behozatali tilalom, és az Európai Unió oroszellenes szankcióinak hatása miatt, Németország és Franciaország mégsem hajlandó lemondani oroszországi érdekeltségeiről. Számukra nagyon hamar egyértelművé vált; Oroszország túl erős tényező ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják. A két ország mellett Ausztria is zavartalanul tovább ápolja üzleti kapcsolatait Oroszországgal, annak ellenére is, hogy az oroszellenes szankciók nemrég kiterjesztésre kerültek.
A Literarni Noviny hasábjain megjelent publicisztika rámutat, hogy a visegrádi országokat már rég nem az Ukrajnában zajló katonai konfliktus aggasztja, hanem az, hogy mindeközben kimaradnak az “Északi Áramlat 2” gázprojektből. Az új gázprojekt ugyanis minden diplomáciai bonyodalom ellenére lehetővé teszi Oroszország számára, hogy közvetlen Németországba exportálja a gázt – Ukrajna, Csehország, Lengyelország és Szlovákia megkerülésével.
A publicisztika pedig a visegrádi országok hivatalos aggodalmait visszhangozza. Szeptember elején Robert Fico szlovák miniszterelnök árulásnak nevezte a Németország által kötött új üzletet, ami több milliárd euró veszteséget okoz Ukrajnának és Szlovákiának. Fico azzal kommentálta az üzletkötést, hogy “bolondot csináltak belőlünk”. A kormányfő kijelentése annak köszönhető, hogy miközben Németország újabb orosz gázprojekthez csatlakozik, arra kérte Szlovákiát, hogy visszafelé értékesítsen a földgázt Ukrajnának, hogy ezzel “lehetővé tegye a Gazpromtól függetlenedést”. Szlovákia ezzel a Gazprommal kötött szerződést sérti, de a német vezetőket mindez nem zavarja, mert ők újabb szerződéseket írnak alá.
Andrzej Duda lengyel elnök eközben továbbra is az amerikai külügy állásfoglalását visszhangozza, és kijelentette, hogy a német és orosz cégek új gázprojektje “sérti Lengyelország érdekeit”. A cseh magazin szintén konkrétan említette, hogy “a lengyel államfő az amerikai érdek képviseletében jár el” ahelyett, hogy Lengyelország is részt venne a projektben. Mivel Németország, Franciaország és Ausztria az ukrán válság ellenére is saját érdekeit képviseli, a szankcióháború áldozataivá főként azok az országok válnak, akik tényleg komolyan vették az oroszellenes szankciókat. Végül idő és pénzbéli veszteséggel, de a Visegrádi Csoport egésze be kell szálljon az orosz projektbe, a veszteségeket pedig senki nem fogja nekik kifizetni.

http://hidfo.ru/2015/09/diplomaciai-bonyodalmak-ellenere-is-megszuletik-az-orosz-gazprojekt/

a NATO és az EU geopolitikai fegyverként használja őket."

"Ez egy hihető forgatókönyv. Törökország évek óta gyakorolt gyanús 'nyitott jató' politikája a menekültek irányában, felhalmozva több százezer, teljes mértékben finanszírozott és jól szervezett menekülttábort. Legutóbbi látogatásom során Bodrumban, Törökországban (török tranzitváros a görög Kos városához) azt mondták azért, hogy jobban ellenőrizhessék a menekültek áramlását, vagyis a Törökországból való kilépésüket, Erdogan kormánya megszüntette a legtöbb menekülttábort a török határon, miközben hatalmas táborokat hoztak létre Isztambul mellett." - ActivistPost.com
 

Ezek a táborok részei egy hosszú távú stratégiának, hogy igazolják a "biztonságos egek" létrehozását Szíria északi részén, amely végül a NATO, és megbízott terroristáik, az ISIS-Daesh invázióját szolgálná. Amint az országban képesek lennének Damaszkusz felé vonulni, hogy kivitelezzék a régóta tervezett "rendszerváltást" - megdöntenék a demokratikusan megválasztott Bassár el-Aszad kormányát.

2014. június 3-án Bassár el-Aszadot a szavazatok közel 90 százalékával választották meg, melyet a nemzetközi megfigyelők "szabad, tisztességes és átlátható" választásnak tekintettek, bár Washington és EU hűbéreseik elutasítják az eredményt, és illegitimnek tekintik a szír vezetőt. Bassár el-Aszad népszerűsége még ma is 75 százalék feletti.
 

Az alábbi ördögi tervet dolgozta ki a neokonzervatív Brookings Intézet már 2012-ben.

A Brookings Közel-Keleti Saban Központja #21-es emlékeztetője a Rendszerváltás Lehetőségeinek Felmérése címet viseli. Egy friss jelentés a Szíria Dekonstrukciója: Regionalizált stratégia egy konföderációs ország számára címet kapta - mely leírja, hogyan "hoznak létre mérsékelt elemek biztonságos övezeteket Szírián belül, amint képesek rá. Amerikai, valamint szaúdi, török, brit, jordániai és más arab erők lépnének fel támogatásként nem csak a levegőben, hanem végül a földön különleges erők jelenlétén keresztül (vagyis az ISIS-Daesh - a szerző megjegyzése) is. A megközelítés Szíria nyílt sivatagi terepén keresztül volna előnyös, amely lehetővé tenné ütköző zónák létrehozását, ahol nyomon követhetők lennének az ellenséges támadás jelei a technológiák, járőrök, és más módszerek kombinálásával, amely a különleges erőkön kívül a szíriai helyi harcosoknak is segíthetne felállni."

Párhuzamos, vagy biztonsági tervként a Washington, NATO és Törökország közötti szentségtelen szövetség megegyezett, hogy megnyitják Törökország kapuit a menekültek számára, hogy tulajdonképpen elősegítsék a tömegek kivonulását, hogy szabad kezet kapjanak és biztonságos eget, és létrehozzanak egy tömeges menekült áradatot - akik közül a legtöbben Németországba akarnak eljutni - amelyet a megfelelő pillanatban szabadjára lehet engedni, ami megfelelő nyomással vagy destabilizációs hatásokkal járna Európára nézve. Nos, éppen ez történik.
 

Nagyjából egy hét leforgása alatt Németország néhány drasztikus és ellentmondásos intézkedést hozott. Az első közülük egy látszólagos 180 fokos fordulat a menekültügyi politikában, speciálisan a szír menekültek irányában, megnyitva az ország határait 800 ezer, vagy még több, főként szíriai menekült számára 2015 végéig. Ez a hirtelen "Üdvözöljük a menekülteket" sok németet meglepett, akik egyébként egy emberibb menekültpolitikáért demonstráltak.

Szinte ezzel egyidőben Németország bevezette a határellenőrzést - átlépve az egyik legfontosabb, "nyitott határokról" szóló schengeni megállapodást, az aránytalanul nagy számú nem szír és ISIS vagy más dzsihádista sejtek vagy csoportosulások beszivárgásától tartva. Az ilyen destabilizáló, amerikai kiképzést kapott és fizetett csoportokról ismert, hogy már itt vannak Európában, ha szükséges, akkor készen állnak rá, hogy manipulálják a választásokat, illetve tömegtüntetéseket szervezzenek, lásd Arab tavasz, és újabban Ukrajnában. Washington egyik leghírhedtebb szervezete, amely finanszírozza az ilyen destabilizáló csoportosulásokat, a Nemzeti Demokrácia Alapítvány (National Endowment for Democracy - NED), amely több száz millió dollárt kap a külügyminisztériumtól.

A NED a felelős több tucat ország destabilizálásért, vagy annak kísérletéért szerte a világon, többek között Venezuelában, Ecuadorban, Brazíliában, Argentínában, Szudánban, Szíriában, Libanonban, Iránban - és még sok más helyen.

Könnyen elfeledkezünk róla, vagy gyakran nem is hiszünk Washington neoliberális birodalmának határtalan gonoszságában, amely abszolút büntetlenül működik a törvénytelenségben és gátlások nélkül, hogy elérje a világuralmat. Még lehet, hogy ez sem lesz elég, hiszen állandósult háborúkból és konfliktusokból táplálkozik - elengedhetetlen fenntartania a gazdaságot, amely a hadiipartól függ. Elfelejtjük, vagy nem tudjuk elhinni, mert a főáramú média, melyet szintén irányít - ami cionista-angolszász pénzügyi és média farok, melyet az amerikai háborús kutya csóvál - agymosását halljuk naponta hazugságokkal és torz hírekkel, lenyűgözve bennünket a birodalom jóságával, és rossz hírbe hozva mindazokat, akik keresik a szuverén nemzetek békés és harmonikus együttélését.
 


Példaképpen a New York Times szeptember 16-i beszámolója:

"Az orosz fegyverek és felszerelések legutóbbi átcsoportosítása Szíriába felszínre hozta a konfliktust, amely az Obama adminisztrációt uralta, mióta Putyin visszatért az elnökségbe, az Oroszországgal folytatott együttműködés (találkozó Putyinnal) és aközött, hogy próbálják elszigetelni az országot." Látjuk azt az egyetlen szót, ahogy az Obama adminisztráció, együtt a közel-keleti megbízottaival, Szaúd-Arábiával, Katarral és Törökországgal, hogy csak a legfontosabb neveket említsük, finanszírozta és felfegyverezte az ISIS-Daesht, megsemmisítve otthonokat, városokat, kultúrákat és a megélhetést, valamint megölve több ezer szírt, irakit, afgánt, líbiait, jemenit - így okozva a túlélők menekülését országaikból?

A cikk továbbá arra hivatkozva, hogy sokan (az USA cionista elitje - szerző megj.) "attól tartanak, hogy egy találkozóba való beleegyezés csak Putyin kezére játszana, és megjutalmazna egy nemzetközi zsarnokot." - Miközben az egyetlen zsarnok, aki végtelen terrort terjeszt az egész világon, az Obama és csatlósai az amerikai kontinensen (csak néhányan), Európában (valamennyien) és Ázsiában (néhányan, de egyre növekvő számban).

Ez még nem minden. A New York Times még több bölcsességet kínál.

"Oroszország lépése, hogy támogassák Bassár el-Aszad elnök kormányát, aki ellenállt Obama követelésének éveken keresztül, hogy mondjon le, aláhúzza azt az ellentmondásos megközelítést, hogy az Iszlám Állam terrorista szervezet ellen harcol."
 

Ki a jóisten Obama, hogy kérje egy szuverén ország demokratikusan megválasztott vezetőjét, hogy mondjon le? - Eszébe jutott valaha is a New York Times olvasóinak és másoknak megkérdezni, hogy egy ilyen nyilatkozat abszolút illegális? Eszébe jutott-e valaha is a nyugati közönségnek, hogy ez a fajta hegemónikus arrogancia akár visszájára is fordulhat? Vajon nem volna-e a szír Bassár el-Aszadnak, akinek az országa évek óta szenved a Washington irányította véres atrocitásoktól, ugyanolyan joga lenne kérni a nyugat hegemonikus királyát Obamát, hogy mondjon le? Hogyan is jönnének rá egy ilyen egyenrangú feltételezésre?

Szeptember 15-én a a Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezete (ODKB) Biztonsági Tanácsa csúcstalálkozót tartott Dusanbeban, Tádzsikisztánban, melynek fő hangsúlya az volt, hogy hatékony választ adjon a jelenlegi katonai és politikai kihívásokra, beleértve a terrorista és más szélsőséges csoportok megugró aktivitását, és a helyzet destabilizálódását az ODKB országok határain. Az ODKB tagjai közé tartozik Oroszország, Örményország, Fehéroroszország, Kazahsztán, Kirgizisztán és Tádzsikisztán.

Az ODKB Tanácsa előtt tartott beszédében Putyin a következőket mondta:

"A helyzet ott (a régióban, többek között Afganisztánban, Irakban és Szíriában) nagyon súlyos. Az úgyneveztt Iszlám Állam jelentős területeken irányít Irakban és Szíriában. A terroristák már nyilvánosan kijelentették, hogy az általuk kitűzött cél Mekka, Medina és Jeruzsálem. Terveik között szerepel tevékenységi körük kiterjesztése Európára, Oroszországra, Közép- és Délkelet-Ázsiára.

Aggódunk emiatt, különösen azért, mert fegyveresek esnek át az ISIS ideológiai és katonai kiképzésén, akik számos nemzetből érkeznek - köztük sajnos Európából, az Orosz Föderációból, és több volt szovjet köztársaságból. És persze aggódunk a területeinkre történő esetleges visszatérésük miatt.

Alapvető józan ész, felelősséget vállalva a globális és regionális biztonságért, egyesítve a nemzetközi közösség erőfeszítéseit (harcolni) egy ilyen fenyegetéssel szemben. Félre kell tenni a geopolitikai ambíciókat, csökkentve az úgynevezett kettős mércét, a terrorista csoportok közvetlen vagy közvetett felhasználásának politikáját saját célok elérése érdekében, beleértve kormányok és rendszerek eltávolítását.

Oroszország, mint tudják, azt javasolta, hogy hozzunk létre egy széles koalíciót a szélsőségesek elleni harcra késedelem nélkül. Ennek (a koalíciónak) egyesítenie kell mindenkit, aki kész tenni, és már hozzájárult a terrorizmus elleni küzdelemhez, mint ahogy Irak és Szíria fegyveres erői teszik ma. Támogatjuk a szíriai kormányt a terrorista agresszió leküzdésében. Továbbra is biztosítjuk a szükséges katonai technológiai támogatást és szorgalmazzuk, hogy más országok is csatlakozzanak."
 

Visszatérve a németek merész és ellentmondásos intézkedéseihez: Ahogy arról a Deutsche Wirtschafts Nachrichten (DWN) beszámolt 2015 szeptember 12-én,

"Egy meglepő lépéssel Németország elhagyta az USA által létrehozott Putyin ellenes szövetséget: Németország hivatalosan is üdvözölte Moszkva tettrekészségét Szíriában, és kezdeményezést tett az oroszokkal és a franciákkal együtt, hogy véget vessenek a háborúnak. Ennek célja, hogy megállítsák a menekültek folyamatos beáramlását. Németország elrendelte több ezer katona felkészülését."

Vlagyimir Putyin felhívására hallgatva az Iszlám Állam, és a társult terror szervezetek elleni közös fellépésre, és egy új Washington-NATO-Törökország által létrehozott destabilizáló fegyverrel szemben - a "menekült rakétával" - ez nem lehet véletlen, hogy Németország ismét túllépi saját alkotmányát, készen arra, hogy háborút indítson területéről Oroszország mellett harcolva - NEM Washington mellett - a nyugat által létrehozott ISIS-Daesh terrorizmussal szemben.
 

Németországban lehet, hogy végre megértették a Fehér Ház halálos kétszínű képmutatását: egyik kézzel a szörny finanszírozását és támogatását - és ezzel harcolva mások ellen; felhasználva a "biztonságos eget" az ISIS elleni felületes támadásokhoz, de a valóságban Damaszkusz elleni vonulásukhoz. Az ilyen kétoldalú stratégia persze nem új dolog. Az univerzum önjelölt mestere (Egyesült Államok) ezt már legalább 100 éve csinálja, beleértve mindkét világháborút.
 

Ha Hollande francia elnök, aki már kijelentette, hogy elküldi a harci gépeit az Iszlám Állam ellen harcolni csatlakozva Németországhoz Oroszország oldalán - és ha más európaiak is követik - az jelenthet egy instrumentális váltást is a geopolitikában, amelyet tovább szemléltet a szaúdiak közeledése Oroszország irányába, valamint az úgynevezett "nukleáris megállapodás" Iránnal. Ezt a mérföldkőnek számító döntést a P5 + 1 államok között (Kína, Franciaország, Oroszország, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok; plusz Németország) széles körben tekintik a világon egy új közel-keleti nyitásként, nem számít Netanjahu tiltakozása és az Amerikai Kongresszus esetleges kifogásai. Az egyezségnek már most is vannak hatásai. Az USA szankciói ellenére új diplomáciai és üzleti talajkutat ók sereglenek Iránba a világ minden részéről.

Németország ad még mindig otthont a legnagyobb amerikai légibázisnak Európában, Ramsteinben, ahonnan az Egyesült Államok legtöbb globális drón programját koordinálják és kivitelezik. Több tízezer embert öltek meg egy amerikai bázisról Németországban - amelynek alkotmánya tiltja a háborús agressziót az ország területéről. Egy hatalmas Ramstein elleni demonstrációt terveznek szeptember végén. A németek tudata végre eljutott arra a pontra, ahol a neokonzervatív zionista Washington hegemón gyilkológép már nem tolerálható.
 

Németország Oroszországgal együtt talán valóban megvédi és segít megőrizni az Aszad kormányt Iránnal együtt, a két stabilizáló tényezővel a Közel-Keleten. Ez egy jel is lehet az Oroszország elleni ellenségeskedéstől és gazdasági elszigeteléstől történő európai elmozdulásra.

A váltás jelentheti Európa elhatárolódását az USA-nyugati dominanciájú süllyedő hajójától, ahol a Fiat pénz dollár és auró rendszere halálra van ítélve. Ehelyett talán megnyílnak a kapuk a kelettel való új kapcsolatok felé - az Új Selyemút irányába, amit a kínai elnök Hszi Csin-ping ajánlott fel 2014 márciusában Merkel asszonynak. Miután az új nyitott ajtó küszöbét átlépte, számtalan új gazdasági és monetáris lehetőség kínálkozik a dollár-euró fojtogatásának megtörésére.

Kapcsolódó:
   A cionácik veresége már elkerülhetetlen, Oroszország, Irán és Törökország a szaúdi rezsim eltávolítása érdekében lép szövetségre a Pentagon támogatásával
   A pénzügyi háború kritikus szakaszához érkezik, Svájc csatlakozik a Pentagon / Nagy Britannia / BRICS szövetséghez
   A hamis párizsi esemény célja, hogy eltávolítsák a szaúdi házat

Fabius: közös erővel kell lezárni a schengeni övezet külső határait

Laurent Fabius francia külügyminiszter kedden közös európai határvédelmi szolgálat felállítására, és a szíriai rendezésben való aktív közreműködésre szólította fel az Európai Unió tagállamait.
A külügyminiszter szerint a schengeni egyezmény nem bukott el, és éppen az a probléma, hogy a gyakorlatban nem valósult meg az együttműködés, aminek része lett volna nem csak a nemzeti határőrizet eltörlése, hanem a külső határok szigorú őrizete is. Fabius emlékeztetett, hogy a schengeni övezet lényege az Európai Unió külső határainak teljes lezárása lett volna, ami előfeltétele az unión belül a személyek szabad mozgásának. Annak garantálása soha nem volt a schengeni egyezmény része, hogy Európában szabadon mozoghassanak az országok közt olyan személyek, akik nem valamelyik EU-tagállam állampolgárai, és illegálisan léptek az Európai Unió területére.
Laurent Fabius hangsúlyozta, hogy a belső határok eltörlése ellenére az Európai Unió külső határai a déli tagállamok hibájából nyitva vannak, és az Európába érkező menekültáradat mostanra destabilizálta a schengeni övezetet. Ugyanakkor, a külügyminiszter szerint a külső határok lezárása sok évet is igénybe vehet, ha a tagállamok nem mutatnak kellő határozottságot.
Fabius szerint azonnal meg kell kezdeni a schengeni övezet külső határainak közös erővel lezárását, de ennél jóval sürgetőbb, hogy az Európai Unió politikai rendezéssel közreműködjön a tömeges bevándorlást okozó háborúk lezárásában. A külügyminiszter szerint az Európai Unión belüli határok lezárása nem megoldás, ehelyett a probléma kiváltó okát kell megszüntetni.

http://hidfo.ru/2015/09/fabius-kozos-erovel-kell-lezarni-a-schengeni-kulso-hatarokat/

Két hónap után

Végre valami reális gondolat!
A migráns krízis tárgyában augusztus 1-én írtam először arról, hogy az Európai Unióba való bevándorlásnak a legális módjait kellene előtérbe helyezni. Ma is azt mondom, hogy csak ez lehet az illegális bevándorlás megszüntetésének az egyetlen járható útja.
Mit is írtam akkor? “Tudjátok-e, hogy a bevándorlási kérelmet egy menekült benyújthatja egyenesen Németország vagy más bevándorlási célország belgrádi nagykövetségén is? Mondjuk egy pakisztáni akár Iszlámábádban is! Ez volna a bevándorlás legális módja. De a bevándorlási kérelmet ugyanúgy be lehetett volna nyújtani Törökországban vagy Görögországban is. Ehelyett kormányzatilag támogatott módon, illegális bevándorlóként érkeznek Magyarországra, ahonnan hasonló módon, illegálisan kísérlik meg a továbbjutást a célországba.”
Örömmel látom, hogy az utóbbi időben Little blogger is elkezdett hasonló gondolatokról írni! Sőt a tegnapi napon végre arról is lehetett olvasni, hogy a magyar kormánynak is hasonló javaslatai vannak. És ha hinni lehet a híreknek, akkor London is közvetlenül a konfliktuszóna közelében fekvő menekülttáborokból fogadna be menekülteket.
A magyar médiából bárhonnan idézhetném, mindenütt ugyanezt írják: “Az egyik legfontosabb cél az embercsempész-hálózatok kiiktatása, ennek érdekében pedig a menekülteket biztonságos úton kell célországukba eljuttatni. Ez azt jelentené, hogy nem vonulnának át fél Európán – és főként nem Magyarországon. Orbán Viktor már korábban utalt arra, hogy Magyarország nagykövetségein bárki jelentkezhet, hogy menekültként vagy bevándorlóként nálunk akar élni.”
Szerintem ez volna az igazi humanizmus. Legalább annyival különb a jelenlegi körülményeknél, hogy kiiktatja az emberbercsempész bizniszt, azaz megszünteti a lehetőséget, hogy bűnözők kihasználják a szerencsétlen menekült tömegeket. És ha a menekültek nem kerülnek kapcsolatba embercsempészekkel, akkor nagyságrendekkel csökken a veszélye annak is, hogy iszlám terroristák irányítják a menekültáradatot.
De látni kell azt is, hogy a bevándorlás legális módjának felvállalása csak akkor működik, ha az illegális bevándorlókat szigorúan visszafordítják az Európai Unióból. Azaz a kerítésre mindaddig szükség lehet, amíg az illegális bevándorlás jelei tapasztalhatók. Így jutunk el annak a megértéséhez, hogy mi is a különbség az illegális és a legális bevándorlás között:
Nemzetbiztonsági és európai biztonsági kockázat rejlik az illegális és a legális bevándorlás közötti különbségben! Az illegális bevándorlás egyedül az iszlám terrorizmus érdeke! Kinek az érdeke, hogy az illegális bevándorlók közé terroristákat csempészhessen? Nekik érdekük a káosz, a bizonytalanság és a pánik szítása Európában! Nekik érdekük a nyomásgyakorlás alkalmazása a határainkon, a Keleti pályaudvarnál, az autópályákon stb. Még a kukoricás letaposása is egyedül nekik érdekük. Az illegális bevándorlás ugyanis ennek a nyomásgyakorlásnak az eszköze. Vagyis a migráns is terrorista – akarva-akaratlanul is. Az európai humanizmust legális módon is lehet gyakorolni. Sőt jobban, mint illegális bevándorlás esetén.
Mindezeken a liberális széplelkek is elkezdhetnének gondolkodni. Ők is akarva-akaratlanul az iszlám terrorizmus eszközeivé váltak, ha tudnak róla, ha nem. Ezt a radikalizálódó nagymamák figyelmébe ajánlom! Majd két hónap kellett ahhoz, hogy a magyar kormány hozzám hasonló gondolatokat legyen képes kiötleni, de legalább eljutottunk idáig. Nem kell megsértődni azon sem, hogy a válság megoldásának reális lehetőségei nem Gyurcsány Ferenc, sőt nem Angela Merkel agyában születtek meg, hanem a barbárnak tartott Orbán Viktor fejében. Ennek egyedüli oka mindössze annyi, hogy a liberálisok nem is jó irányban keresték a megoldást. Számukra mindennél fontosabb volt humanizmus prezentálása még a józan ész határait meghaladó módon is. De ideje belátni – hacsak valaki nem kifejezetten abban érdekelt, hogy a migráns áradatot a saját hálószobáján vezesse keresztül -, hogy a táborelvű megfontolásokat illene távol tartani ettől a kérdéstől, mert csak zavarja a gondolkodást. Humanizmust esszerű módon is lehet gyakorolni – de nem az illegális bevándorlók felé. Ugyanis nem a törvényszegőkkel szemben akarunk emberségesek lenni. Vagy van, aki igen?
Ja, és moralizálgatni sem kellene ész nélkül..!
Persze mindez a logika megbukhat azon, ha kiderül, hogy a neokonzervatív “liberális” nagyhatalmaknak érdeke fűződik az iszlám terroristák Európába csempészéséhez, Európa destabilizálásához és iszlám megszállásához, hogy a New World Order útjában álló utolsó akadályt is eltávolítsák. Ez esetben a neokonzervatív “liberális” nagyhatalmak egyáltalán nem fognak törekedni az illegális bevándorlás magállításában. Erre az eshetőségre árgus szemekkel figyelnünk kell! Mert ebben az esetben Merkel, Juncker és hasonló figurák az Európa ellen szervezett ötödik hadoszlop részét képezik.
Persze ez esetben a radikalizálódó moralizálgatós nagymamák is akarva-akaratlanul a neokonzervatív “liberális”nagyhatalmaknak érdekeiket szolgálják.
(aLEx)

Németország leállítja a vonatközlekedést, szíriai terrorista ügyében nyomoznak

A német hatóságok nyomozást indítottak egy szíriai menekült ügyében, aki a menekülttáborban arról beszélt szobatársainak, hogy tagja “volt” az Iszlám Állam nevű terrorszervezetnek.
A Welt am Sonntag jelentése szerint a Szövetségi Nyomozóhivatal egy mobiltelefonnal készített felvétel alapján kezdte meg az ügy kivizsgálását. A gyanúsított Németországba érkezését és elszállásolását követően beszélt arról a táborban elszállásolt más menekülteknek, hogy Európába érkezése előtt Szíriában harcolt, az Iszlám Állam kötelékében. A menekültek közül valaki mobiltelefonnal rögzítette a beszélgetést, amit később átadott a hatóságoknak. A nyomozóhivatal most azt vizsgálja, hogy a gyanúsított “komolytalanul” mondta-e az elhangzottakat, vagy állításai mögött valós tények állnak.
Angela Merkel német kancellár szerint idén összesen 800 ezer szíriai menekült érkezhet Németországba, akiket már nem küldenek vissza más országokba. A Szíriából érkező személyek azonban nem minden esetben szíriaiak. Az országban működő terroristák korábban hamis papírokkal szivárogtak be Szíria területére, mígnem Törökországon keresztül megindult a zsoldos-turizmus, és valamennyi nyugati országból elkezdtek “önkéntesek” érkezni a szíriai kormány elleni harcra. A történtekből következően valószínűsíthető, hogy a szíriai állampolgárként Európába érkező személyek közt rengeteg olyan “szíriai” is lehet, akik az orosz beavatkozás miatt várható katonai vereség elől “menekülnek” (vonulnak vissza) Szíriából más országokba.
A Szíriában működő terroristák nagy része azonban nem szíriai állampolgár, hanem nemzetközi zsoldoshálózat részeként érkezett az országba. Ezek a személyek Európába érkezésüket követően várni fogják “szponzoraik” további utasításait, és bármelyik európai országban egyik hétről a másikra is megkezdhetik azt a tevékenységet, amit korábban Szíriában, előtte pedig Irakban, Afganisztánban, majd Algériában, Líbiában, Egyiptomban folytattak. Ezek a személyek nem vallási tanításokon radikalizálódó muszlimok, hanem fizetett harcosok, akik valamelyik nyugati ország titkosszolgálataival összeköttetésben állva hajtanak végre terrortámadásokat – akkor, amikor az őket szponzoráló ország érdekei úgy kívánják. Vlagyimir Putyin orosz államfő számos alkalommal kijelentette, hogy a nyugati országok fel kell hagyjanak a “jó terroristák” támogatásával, és ez alatt a fentieket értette.
Tekintve, hogy a nemzetközi terroristák ellen harcoló kormányok (pl. Irak, Szíria) politikusai rendszerint arról számolnak be, hogy a terroristák amerikai zsoldban működnek, a nyugat-európai terrortámadások megkezdésének időpontját is az határozza meg, hogy a nyugat-európai országok külpolitikája mikor kezd lényegesen szembefordulni az Egyesült Államok által megkövetelt irányvonallal. Ha Franciaország és Németország új alapokra helyezi a kapcsolatait Moszkvával, Washington heteken belül pokollá változtatja Nyugat-Európát.
Németország a terroristák elsődleges célpontja, mert Berlin politikája gyakorol legnagyobb befolyást az Európai Unió külpolitikájára. A terroristák beszivárgásának bizonyíthatósága miatt pedig a német állami vasúttársaság azonnal lezárta az országba irányuló vonatközlekedést. A Deutsche Bahn felfüggesztette az Ausztriából és Magyarországról érkező járatokat, a korlátozást október 4-ig kiterjesztették. Ez idő alatt a Szövetségi Nyomozóhivatal több menekült ügyét is kivizsgálja, akik feltehetően kapcsolatban álltak a szíriai kormány ellen harcoló fegyveres csoportokkal.


http://hidfo.ru/2015/09/nemetorszag-leallitja-a-vonatkozlekedest-sziriai-terrorista-ugyeben-nyomoznak/

EGYMÁSNAK MENTEK A MENEKÜLTEK ÉS A HORVÁT RENDŐRÖK

Dulakodás tört ki a menekültek és a horvát rendőrök között, Horvátország ugyanis egyre nehezebben tud megbirkózni a menekültek tömegével – írja a Guardian.
A feszültség egyre nagyobb, mert rengetegen várnak Opatovac-nál (Apáti), hogy regisztrálhassanak és továbbutazzanak nyugat felé.
Közben Szerbiában hatalmas kamionsor torlódott fel, miután Horvátország lezárta a fő átkelőt.

De már a spanyolok is velünk foglalkoznak!

Mariano Rajoy kormányfő szerint a menedékjog az európai civilizáció génjeiben van.
Nem értek egyet azzal, amit a magyar kormány tesz – mondta a spanyol miniszterelnök az Onda Cero nevű rádiócsatornának adott interjújában kedden, először kommentálva nyilvánosan a magyarországi migrációs intézkedéseket.
Mariano Rajoyt a műsorban arról kérdezték: mi a véleménye a magyar kormány politikájáról, illetve arról, hogy a menekültekkel szemben vízágyút és könnygázt használtak a határon.
„Én ellene vagyok” – jelentette ki a spanyol kormányfő, hangsúlyozva, hogy a menekültválság hatalmas probléma, ugyanakkor életekről és emberi lényekről van szó.
(Forrás: vs)

Rossz most dzsihadistának lenni Szíriában

Szíriában egyre több helyen kezd a helyzet forróvá válni a kormányellenes lázadók számára.

Szíria Quneitra tartományában rendesen szurtyongatja a kormányhadsereg a terrorista bandákat.
Al-Hamid, Abu Sabta és Dzsebbata települések környékén a “Dzsebhat An-Nusra” banditatársulás tucatnyi hóhérja tért meg Allahhoz.
Khan Amab nevű településnél egy kisebb konvoj (négy “felgéppuskázott” pick-up) vált a “személyzet” sasliksütőjévé.
Beit Jen térségében valamiféle ültetvényre akartak behatolni a terroristák. Gyorsan rájöttek hogy ez komoly hiba volt részükről, de négy feketegúnyáson már ez nem segített.
Palmüra és Homszk dzsihadistái is életük végéig fogják emlegetni azt a légicsapást, ami tegnap súlytott le rájuk. 38 dzsihadista el is füstölt a helyszínen.
http://www.balrad.com/index.php/2015/09/22/rossz-most-dzsihadistanak-lenni-sziriaban/

Washington atomfegyverekkel tartaná kontroll alatt Európát

Európa újra egy lehetséges atomháború ütközőzónájában van. A német sajtó épp az imént számolt be arról, hogy az Egyesült Államok újabb 20 atomfegyvert telepít Németországba, és ez már részét képezi a 2015-ös amerikai költségvetésnek.
Az újabb amerikai atomfegyverek érkezéséről a ZDF német televízió számolt be. Az Egyesült Államok immár bevallottan modernizálja nem csak a Németországban elhelyezett atomfegyvereit, de egész Európa azzal kell szembenézzen, hogy az amerikaiak egyre nagyobb atomfegyver-arzenált akarnak idetelepíteni. Belgiumban, Hollandiában, Olaszországban, Törökországban szintén készenlétben vannak az amerikai atomfegyverek, hogy egy háború esetén csapást mérjenek a politikai ellenfélre.
Marija Zaharova, Oroszország külügyminisztériumának szóvivője a hír leközlését követően rendkívüli interjút adott a ZDF televíziónak, melyben kijelentette; Moszkva számára fokozott aggodalomra ad okot, hogy az Egyesült Államok modernizálja a Németországba telepített amerikai atomfegyvereket, mert ez egyértelműen az Oroszország elleni háborús készülődés részét képezi. Egyértelműen – hiszen a német TV-csatorna szerint az atomtöltetek az “orosz veszély” miatt kerülnek Európába.
Zaharova szerint Európában is fokozott aggodalmat kelt Washington lépése, ami nem csak Európát sodorja veszélybe, de globális léptékben is visszájára fordíthatja a nukleáris leszerelés terén eddig elért eredményeket.
“Európában – és nem csak Németországban, hanem Belgiumban, Hollandiában, Olaszországban – továbbra is készenlétben állnak az amerikai taktikai atomtöltetek. Az amerikaiak modernizálják a bombáikat, a NATO európai tagjai pedig modernizálják a légierőt, ami ezeket a bombákat célba juttathatja.”
Zaharova szerint a nukleáris leszerelés ezzel globális szinten lehetetlenné válik. Felbomolhat a nukleáris leszerelésről 1970-ben, 191 ország által aláírt egyezmény, és a világ országai újra atomfegyverek felhalmozására fognak törekedni, mert az Egyesült Államok egyértelmű jelzést adott arra, hogy a nukleáris csapásmérő erő fokozásával akarják megtartani az amerikai katonai fölényt az Egyesült Államok határain kívül.

http://hidfo.ru/2015/09/washington-atomfegyverekkel-tartana-kontroll-alatt-europat/

Így húz hasznot a nyugati tőke a migrációból

köszi
Szakértők szerint már egyre inkább nem az a kérdés, hogy hány migráns érkezik még Európába. Sokkal lényegesebb, mi lesz velük itt, mihez kezdenek, hogyan és miből fognak megélni, akik maradhatnak. A legtöbben Németországba tartanak, és a német vezetés számol is a letelepítésükkel – magyarázta Kiszelly Zoltán politológus a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
Most Nyugat-Európában néhány tízezer fejlesztőmérnökre, kutatóra, programozóra, mérnökre van szükség. Korlátlan számban tudnának még fogadni szállodai munkásokat, szobalányokat, pincéreket, szakácsokat, a másik nagy felvevőpiac pedig a szociális szektor. Szintén sok százezer olyan emberre van szükség, aki az időseket gondozza, illetve a jóléti társadalmat működteti – tette hozzá.
Jóllehet Németország munkaerőexportra szorul, a migránsoknak csak kis része felel meg az elvárásoknak. Sokkal inkább hosszú távú elgondolások vezérelhetik az ottani politikusokat – hangsúlyozta Kiszelly Zoltán.
Csak Németországban az idén egymillió ember érkezését várják. Azt gondolják: húsz bevándorlóra ráállítunk két pedagógust és három nyelvtanárt, és átlagosan két év alatt megtanulnak németül. Ha pedig párhuzamosan képezzük őket, három év múlva ők lehetnek azok a szakmunkások, akik a német autógyárakban dolgoznak. Csakhogy azt látjuk, hogy Németországban eddig 20-30 százalékos hatásfokkal sikerült integrálni – mondta a politológus, aki szerint nagyon sok nyugat-európai országban, köztük Németországban is azzal számolnak, inkább elfogadják a menekülteket, arra építve bizakodásukat, hogy a gyermekeik, akiket magukkal hoznak, már a német rendszerben nőnek fel. Lehet, hogy a szülők már nem lesznek integrálhatók a gazdaságba, hanem segélyezettek lesznek, de ha a gyerekeiket sikerül szakmunkásnak kinevelni, akkor tőlük majd befolyik az, amit a szülők nem fizettek be az államkasszába – hangoztatta.
Jenei Domokos, a Nézőpont Intézet elemzője úgy látja, több tényezőtől is függ, sikeres lehet-e a migránsok munkaerő-piaci megjelenése. A rövidebb vagy hosszabb távon megjelenő munkavállalók mindenesetre akár új bérezési helyzetet is teremthetnek.
A válság hatására lecsúszott az alsó középosztály és a középosztálybeli réteg. Alapvetően a szakképzett munkaerő lehet ennek az alsó középosztálynak az ellenlábasa, mely képes lenyomni a béreket, olcsó bérért dolgozni, egy kicsit megbontva ezáltal a munkaerőpiac szerkezetét – emelte ki.
A bérek csökkenése egyáltalán nem irreális következmény – erősítette meg Kiszelly Zoltán.
Egy vezető német közgazdász azt javasolta, hogy a nemrégiben megállapított, óránkénti 8,5 eurós német minimálbért vagy szállítsák le, vagy hozzanak létre egy új foglalkoztatási kategóriát a minimálbér alatt, mely tükrözi azt a munkaerőértéket, amit a képzetlen és a munkaerőpiacra nem integrálható migránsok képviselnek. Ez lehúzná a béreket – fűzte hozzá.
György László közgazdász, a Budapesti Műszaki Egyetem adjunktusa szerint épp az átlagos munkavállalókat érintheti érzékenyen a letelepített migránsok elhelyezkedése.
Azt látjuk a nemzetközi közgazdasági tanulmányokból, hogy a befogadó országok által irányított migráció kedvez az ottani tőketulajdonosoknak, mert lenyomja a béreket, de az ottani társadalmi szereplőknek, a bérből és fizetésből élőknek már nem kedvez – szögezte le.
A megkérdezett szakértők még egy fontos folyamatra felhívják a figyelmet: azok, akik előbb vagy utóbb nem tudnak elhelyezkedni, növelhetik a feketegazdaságot, hiszen nyelvtudás, meglévő végzettség vagy az azt igazoló papírok nélkül csak az alkalmi munka vagy a szerződés nélküli foglalkoztatás marad.
(hirado)

Pozsonyi NATO-ellenes felvonulás és koszorúzás

Az “Éjszakai Farkasok” orosz motorosklub szlovákiai testvérszervezetének meghívására Pozsonyban “vendégszerepel”.
A vendéglátók és vendégeik tegnap látványos felvonulással tiltakoztak az Európa-szerte zajló NATO-hadgyakorlatok ellen.

A “műsor” a pozsonyi Szlavin-hegyen lévő Szovjet Hősi emlékmű közös megkoszorúzásával ért véget!
http://www.balrad.com/index.php/2015/09/22/pozsonyi-nato-ellenes-felvonulas-es-koszoruzas/

Merkel: a bevándorlás-kérdést Európán kívül kell megoldani

Angela Merkel német kancellár szerint az Egyesült Államok több szíriai menekültet kell befogadjon, emellett hozzá kell járuljon a Libanon, Jordánia és Törökország területén lévő menekülttáborok körülményeinek javításához.
A kancellár a Süddeutsche Zeitungnak nyilatkozva elismerte, hogy Európa mindenféleképpen külső segítségre szorul a válság kezelésében. Merkel hétfői kijelentése szerint az Európai Uniónak “szüksége van az Egyesült Államok segítségére”, de az elsősorban a közel-keleti menekülttáborok helyzetének rendezésében kell megnyilvánuljon. Az Európai Bizottság jelentése szerint idén mintegy félmillió bevándorló érkezett az Európai Unió területére, az észak-afrikai és közel-keleti menekülttáborokban azonban több millióan várakoznak, és több tízmillió, potenciális bevándorló él a térségi országokban, akik akár menekültként, akár – a befogadó politika hírére – gazdasági bevándorlóként megindulhatnak Európa felé.
A korlátlan befogadásnak azonban drasztikus következményei lehetnek. Szeptember 18-án a német alkotmányvédelmi hivatal vezetője elismerte, hogy Európában radikális szalafista szervezetek toborzást folytatnak a migránsok közt, terrortámadások elkövetésének céljából. Hans-Georg Maassen kijelentése szerint az elhárítás ügynökei több alkalommal is szemtanúi voltak annak, hogy szalafista prédikátorok a Németországba újonnan érkező közel-keleti menekültek közt próbálnak új tagokat toborozni. Maassen arról számolt be, hogy a radikális iszlamista szervezetek a migránsokat segítő civil szervezetek tagjaiként és segítő önkéntesként tevékenykednek, ami ideális álca számukra valós tevékenységük elfedéséhez – a terroristák gyakorlatilag fedőszervként használják a civil szervezeteket, ami szükségessé teszi, hogy a menekültválságot ne Európában, hanem Európán kívül kezeljék.
Angela Merkel kijelentésében elismerte, hogy Európa külső segítségre szorul a migrációs válság kezelésében. Ez a segítség azonban nem Európa területén kell megnyilvánuljon. Mostanra a nyugati politikában is ismertté vált, hogy az Egyesült Államok aktívan részt vett az Európára zúduló migrációs válság előidézésében. Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front vezetője szerint a válság előidézéséért Németország is felelős, mert Berlin közvetlen érintett az Arab Tavasz néven ismertté vált forradalomhullám előidézésében. Németország amiatt támogatta az arab világban kezdődő forradalmakat, hogy a kikényszerített bevándorlási hullámmal olcsó rabszolga-munkaerőhöz jusson – a népvándorlás előidézésében azonban Washington lépett fel elsődleges erőként.
Silvio Berlusconi, Olaszország volt miniszterelnöke szerint a Nyugat Moammer Kadhafi rendszerének megdöntésével követte el az első hatalmas hibát, mert az észak-afrikai kormánydöntések közvetlen vezettek a bevándorlási hullám megindulásához. Berlusconi szerint Moammer Kadhafi volt az egyetlen személy, aki egységben tudta tartani Líbiát; nélküle máig nincs központi kormány a országban, így Líbián keresztül Afrika belső területeiről is Európába juthatnak a bevándorlók. Nicolas Sarkozy volt francia elnök szerint az észak-afrikai országok destabilizálása a tömeges bevándorlás közvetlen előzménye volt; a nyugati országok ledöntötték ezt az Európát természetes módon védelmező protektorátust, és most Afrika belső területein egymilliárd ember várja, hogy Európába jusson.
A balti országokban szintén bejutott a politikai közbeszédbe az Egyesült Államok felelőssége. Katrina Iļjinska, Lettország szociáldemokrata pártjának képviselője szerint a tömeges bevándorlás az Európai Unió és a NATO hibája, mert a kiinduló országok belügyeibe beavatkozás idézte elő a napjainkban zajló népvándorlást. Az amerikai intervencionalizmus kritikátlan követésével Európa maga is hozzájárult a probléma előidézéséhez. Észtország volt külügyminisztere, Kristiina Ojuland pedig májusban felszólította az Európai Uniót, hogy radikális fellépéssel állítsa le a Földközi-tengeren át zajló tömeges bevándorlást, mert a déli lakosság beözönlése olyan mértékűvé vált, hogy veszélyt jelent a fehér fajra. Rihards Kozlovskis, Lettország külügyminisztere eközben kijelentett: az Európai Uniós csatlakozás óta náluk elég munkahely, nem tudnak álláslehetőséget biztosítani a bevándorlóknak, és az oktatásba sem tudják bevonni őket. Amellett, hogy ez technikailag lehetetlen, a lakosság többsége is ellenzi a déli menekültek befogadását.
Az Egyesült Államok nyilvánvaló érintettsége miatt azonban elfogadhatatlan lenne, hogy Európa területén a probléma amerikai segítséggel legyen kezelve. Bohdan Pietka lengyel újságíró szerint az Egyesült Államok hibája a menekültkrízis, és az európai országok annyit kellene tegyenek, hogy a migránsokat odaszállítják az amerikai követséghez. A bevándorlók többsége az Egyesült Államoktól kellene menedékjogot kérjen, mert Washington szándékosan idézte elő a migrációs válságot, hogy Európa így külső segítségre legyen utalva, és továbbra is rá legyen kényszerítve arra, hogy az újonnan jelentkező problémák – terrorizmus, faji ellentétek – miatt fenntartsa az amerikai jelenlétet.

http://hidfo.ru/2015/09/merkel-a-bevandorlas-kerdest-europan-kivul-kell-megoldani/

Csíkszeredai focicsapatot vett a kormány

A magyar kormány egy erdélyi lap szerint azt az FK Csíkszeredát vette meg 1,2 milliárd forintért, amely 2013-ban kötött együttműködési szerződést a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiával.
Harmadosztályú erdélyi focicsapatot vásárolt magának a magyar kormány – derül ki a Kolozsvaros.ro cikkét, mely egy román hírportálra, a Looktv.ro-ra hivatkozik. Az értesülések szerint az FK Csíkszeredáról van szó.
A csapat edzője, Ilyés Róbert a ProTV-nek azt mondta, a magyar kormány négy millió eurót (1,2 milliárd forint) fektet a csapatba. A tervek szerint a csapat 2019-ben már az elsőosztályú bajnokságot nyeri meg.
A csapathoz 2013 óta egy futball akadémia is tartozik, amely a Puskás Ferenc Labdarugó Akadémia állandó szakmai felügyeletével és anyagi támogatásával képezi a székelyföldi focitehetségeket.
(origo)
Bal-Rad komm: Nem hosszú hír-de annál bosszantóbb! Ráadásul ez csak a kezdet! Merthogy a megvett jószágot abrakolni is kell! Meg még több más kiadás is lesz ott! MAGYAR KÖZPÉNZBŐL!
Természetesen ILYESMIKRE VAN PÉNZ! Egy elmeháborodott passzióira! Magyarország valóban jobban teljesít! Az állampolgári közönyösségben világverő! Kell ennél több egy magát kormánynak kikáltó rablóbanda számára?

2015.09. SZÁMÚ KORMÁNYZÓI TÁJÉKOZTATÓ az iszlám titokzatos belső világáról és valóságos céljairól egyházi és egyes világi személyiségek és a Rendünk tagjai kezeihez

Indokolás: Nincs veszélyesebb annál, mintha valakik egyházi vagy világi megbízatásukat veszélyhelyzetben a tények elhallgatására illetve megerőszakolására használják fel és ezzel szétrombolják az emberek maradék bizalmát is. A mesterségesen előidézett feszültségek szoktak polgárháborúba torkollni. Az internet világában egyébként sem lehet semmit sem meg nem történné tenni. Ez a szerencséje és kapaszkodója a ma emberének.

Ezt a Tájékoztatót az egységes szemlélet elősegítésére adtuk ki mindenféle "maszatolás" és mellébeszélés nélkül.
Ezzel Krisztus urunk "korbácsának" az igazsága előtt is tisztelegtünk!


KERESZT A HŰSÉGÜNK- KARD A BECSÜLETÜNK
Jegyzi:
Dr. Nagy László
Rendi kormányzó


Bevezető ismeretek az iszlám titokzatos világába

A valláskutató történészek által hitelesített alanti szakmai anyagnak a hozzáférhetővé tétele a nagyközönség számára akár a sajtó,akár más eszközök révén nélkülözhetetlenné vált! Ami napjainkban történik Görögországtól Finnországig, Angliától Olaszországig, a Balkántól Magyarországon át Dániáig stb. annak a fele sem tréfa.
Eddig sokan azt hitték, hogy csak az úgynevezett "szervezett pénzügyi világhatalom" a legfőbb ellenfelünk. A kegyetlen valóság ezt hamar felülírta.
És itt felmerül a világegyházak vezetőinek az alanti tényeket elhallgató mulasztásos felelőssége is! Ennek a mulasztásnak a tövises útjait keresztény hitvallók levágott fejei szegélyezik. Eközben Szent Péter utódai is hamiskásan keverik a kereszténység "kártyáit" még ma is. Pedig az iszlám támadása a Korán parancsa szerint a keresztény Európa ellen hihetetlen erővel megindult! Hatalmas tömegeket egyszerre mozgató, logisztikailag is kidolgozott szervezett beözönlésük az európai keresztény kultúrkörbe végveszélybe sodorhatja az itt élő népeket, nemzeteket, egyházakat egyaránt!

Ütött a közös cselekvés órája! Most már teljes európai lázadásra, összefogásra és egységre van szükség az iszlámisták szervezett beözönlése ellen, mert közvetlen végveszélybe kerülhetnek az utódaink is!

Szomorú tény, hogy a mi európai sorainkban szép számmal vannak - jó előre megvett - árulók is, akiknek a hatósági lefogása még mindig várat magára. Holott be lehet és be is kell őket azonosítani még Magyarországon is e sötét célokat menedzselő holdudvaraikkal együtt! Csak a számláikra és a megbízásaikra kell nézni!

Ki kell azt is mondani: Nekik többé nem jár kegyelem! 1990-ben ezt megkapták. De utódaik révén nem változtak egy jottányit sem.
Pont. Vége!

1./ A Korán legfőbb, aktualis parancsa a bevándorlással való hódítás!

Bevándorlással hódítsátok meg a területeket. Az iszlám jogot a shariját (sariát) vezessétek be mindenütt. Ha háborút viselnek ellenetek akkor ezt a háborút a bevándorlás által helyezzétek át az ő (vagyis zsidók és keresztények, mások) területeikre. Szaporodjatok gyorsabban náluk, így uralmatok alá hajtjátok majd őket.

A szent dzsihádot csak az iszlám képes megnyerni és ez egy világban zajló hosszú küzdelem, amely az iszlám teljes győzelmével érhet csak véget.Minden más vallást irtsatok ki és szüntessetek meg.

A hitetleneket (ateisták, mások) egyszerűen ki kell irtani.
Ideiglenesen csak a könyvek népeihez (keresztények, zsidók) legyetek irgalmasok. A végén őket is ki kell irtani, amikor már mások nem maradnak.Ez a mai iszlám cél és útmutatás a világ meghódítására,amely veszélyesebb a nácizmusnál és kommunizmusnál. A paniszlámizmus tehát a világ meghódítására készül.
A paniszlámizmus tehát a bevándorláson /!/ keresztül valósítja meg kitűzött céljait. A türelemnek tehát semmi értelme a mohamedán fenevaddal szemben.
Mivel egyre világosabbá válik, hogy maradék hazánkat és tágabb értelemben vett életterünket, Európát a mohamedánok szemelték ki a maguk számára, így egyre fontosabb napjainkban,hogy a mohamedán beözönlés ellen is felvértezzük magunkat. Egy percre sem feledhetjük ezért Zrínyi Miklóst. Az török áfium ellen való orvosságban ránk hagyott szellemi útravalójának értékálló esszenciáját, miszerint az engedelmességnek és a türelemnek semmi értelme a "török" fenevaddal szemben, a hősiességnek viszont annál inkább.
Ez maga a Szent László-i látomás!

E mondatok aktuális figyelmeztetéssé váltak számunkra. Ezt a magyarországi (debreceni) helyzet is megerősítette. Mindenki láthatta, hogy ugyanaz játszódik le Debrecenben, a Sámsoni úton, mint ami nagy mértékben, nap mint nap zajlik például a norvégiai Oslóban, a svédországi Malmőben, a franciaországi Marseille-ben, a németországi Berlinben, a dániai Koppenhágában, az angliai Londonban, az USA-beli Michigan állam Dearborn nevű városában, vagy az ausztráliai Sydney-ben: bevándorló vagy menekült muszlimok belekötnek a helyi emberekbe, zaklatják a helyi kereskedőket, és molesztálják a helyi nőket és lányokat. A debreceni Sámsoni út "NO-GO ZONE" lett, azaz olyan zóna, ahova a helyi magyar emberek nem szívesen mennek be, nem is mernek, jobban mondva nem is engedik be őket. Aki mégis bemer közzéjük menni, az a személy az életével játszik.

2./ Ez pedig Allah (Isten) szent akarata!

A Korán, azaz a muszlimok szent könyve nem egy egyszerű könyv, hanem maga Allah (Isten) szava tökéletes formában, ahogyan azt Dzsibril (Gábriel) arkangyal elvitte Mohamed prófétának, az iszlám alapítójának, látomások formájában. (A budapesti Hősök terén Gábriel emeli magasba a Magyar Szent Koronát és a kettős keresztet.)
Éppen ezért a Koránt megváltoztatni vagy átértékelni nem lehet - ami abban áll, az Allah (Isten) szava, tehát úgy helyes, ahogy van.

A Korán 3.5 szerint az iszlám a tökéletes vallás. A Korán 33.21 szerint Allah küldötte (Mohamed próféta) példakép. Amit ő tett, az helyes, és a muszlimoknak követniük kell az ő példamutató cselekedeteit. Ezeket az ismérveket kell szem előtt tartani, mielőtt bárki megpróbálna ideologizálni, hogy a VII. században keletkezett előírásokat már nem kell figyelembe venni, mert azok az idők elmúltak. Szó sincs erről - ezek az előírások ugyanannyira hatályosak és kötelezőek ma, mint ezernégyszáz éve. A muszlimok a legjobbak; a nem muszlimok hitványak A Korán 3.11 szerint a muszlimok, azaz Mohamed próféta követői a legjobbak a népek közül.

A Korán 98.6 szerint azok, akik nem hisznek az iszlámban, a Koránban és Mohamed prófétában, ide értve még a Könyv népeit is (azaz a zsidókat és a keresztényeket is), a pokol tüzére jutnak.
Akik nem hisznek az iszlámban, a Koránban és Mohamed prófétában, azok a leghitványabb teremtmények.

A Korán 48.29 szerint Mohamed próféta Allah követe, és azok, akik vele vannak, keményen bánnak a hitetlenekkel (a nem muszlimokkal), viszont irgalmasak egymással (a muszlimokkal) szemben. Azért nem alkalmazkodnak, mert meg vannak győződve arról, hogy ők a felsőbbrendűek, mindenki más pedig alsóbbrendű.
Soha nem is fognak alkalmazkodni, amint azt számos nyugat-európai, kanadai, amerikai és ausztráliai példa is alátámasztja.
Dzsihád kombinált, azaz nyílt és fedett háború az iszlám győzelméért. A dzsihád szó eredeti jelentése küzdelem. A Koránban a jelentése harc, háború azért, hogy a világ minden országa muszlim országgá váljon.A Korán 9.29 szerint a hívőknek (a muszlimoknak) harcolniuk kell azok ellen, akik nem hisznek Allahban, vagy a Végítélet Napjában; vagy akik nem tiltják azt, amit Allah vagy Mohamed próféta megtiltott; vagy akik nem hisznek az igaz vallásban (az iszlámban), még a Könyv népei (azaz a zsidók és a keresztények) ellen is, egészen addig, amíg azok alávetettségbe nem esnek, alázatosan nem fizetik a dzsizját (a hűségadót a muszlimok részére), és át nem érzik alávetett helyzetüket.

A muszlimok szerint, egy keresztény vagy zsidó az alábbi három lehetőség közül választhat:
a./. áttér az iszlámra
b./. fizeti a dzsizját, (hűségadót) és alávetett, másodrendű állampol-
gárként ként él
c./meghal

Ha valaki azonban nem a Könyv népei közül való (azaz nem zsidó és nem keresztény), akkor csak két választása van:
a./ felveszi az iszlám vallást
b./meghal

Ha a muszlimok erősek, akkor a dzsihádot erővel, nyílt módon kell végrehajtaniuk. Ha a muszlimok gyengék,akkor megtévesztéssel, szaporodással, és egyéb fedett módon kell küzdeniük addig, amíg eléggé meg nem erősödnek ahhoz, hogy nyílt harcban győzzenek. Éppen ezért értelmezhetetlen az a nyugatiak körében elterjedt, hímező-hámozó liberális kifejezés, hogy van "szélsőséges" muszlim, meg van "mérsékelt" muszlim. Szó sincs erről. Mindkettő ugyanazt a cél akarja elérni, csak más eszközökkel: az egyik ordítva és fegyvert rázva, a másik mosolyogva és alattomosan.

Dzsizja a nem muszlimok hűségadója a muszlimok részére.: A nem muszlimok által, a muszlimok részére fizetett hűségadó, mellyel a nem muszlimok elismerik alávetettségüket (lásd Korán 9.29). Amikor egy muszlim elveszi egy debreceni kereskedő áruját, vagy felveszi a segélyt, miközben a szabadságjogok ellen kampányol, és szidja a befogadó országot, akkor tulajdonképpen beszedi a dzsizját.

Dhimmi , az alávetett, másodrendű személy. A dhimmi olyan nem muszlim személy, aki addig, amíg nem kritizálja a muszlimokat, elfogadja alávetettségét, és fizeti a hűségadót, életben maradhat. Ha ezeket megszegi, bármi megtehető vele. A muszlim és a dhimmi viszonya hasonló, mint a maffia és a boltos viszonya. Ameddig ez utóbbi hallgat, engedelmeskedik, és fizet az előbbinek, addig éldegélhet. Ellenben ha makacskodik, baja lesz.

Takija (megtévesztés) alkalmazása. A Korán 3.28 szerint a hívők (a muszlimok) ne keressék a barátságot a hitetlenekkel (a nem muszlimokkal), kivéve, ha veszély fenyegeti őket azok által.
Abu Darda, Mohamed próféta harcostársa ezt így fogalmazta meg:
"A hitetlenek (nem muszlimok) arcába mosolygunk, miközben a szívünk átkozza őket".

A nők másodrendűek és ostobák. A Korán 2.223 szerint a feleség egy szántóföld, akit a férj akkor és úgy "szánthat fel", ahogyan akar. A gyengébbek kedvéért ez azt jelenti, hogy nem kell a feleség beleegyezése a szexhez.
A Korán 3.43 szerint a feleség feladata az engedelmesség mind a férjnek, mind Allahnak. Azokat a nőket, akik lázadoznak, először megfeddéssel, majd az ágyból való kivetéssel, végül - ha még mindig makacskodnak - veréssel kell a helyes irányba állítani.

A Korán 2.282 szerint két női tanú egyenlő egy férfi tanúval.
Ezt egészíti ki Bukhari 1.6.301, mely szerint Mohamed próféta azt mondta nők egy csoportjának, hogy adakozzanak, különben a pokol tüzére kerülnek. Amikor a nők megkérdezték, hogy miért, a próféta azt felelte, hogy azért, mert a nők szellemileg fogyatékosak (ostobák), hiszen csak két nő vallomása egyenlő egy férfi vallomásával; vallásilag pedig azért fogyatékosak, mert egy nő se nem imádkozhat, se nem böjtölhet menzesz idején.

A nemi erőszak akkor az, ha négy tanú bizonyítja. A Korán 24.13 szerint az, aki nemi erőszakot állít, de nem hoz magával négy tanút, az hazudik. Ha tehát nincs négy tanú, akkor nem erőszak történt, hanem paráznaság, vagy házasságtörés. A parázna büntetése a Korán 24.2 alapján száz ostorcsapás. A házasságtörő büntetése halálra kövezés, ami nem a Koránban szerepel, hanem Mohamed próféta példamutatása alapján (pl. Hadith Muslim 17:4192 vagy Bukhari 9.83.37) végrehajtott halálbüntetés. Ezért mernek a muszlimok debreceni lányokat és asszonyokat molesztálni, mert hozzá vannak szokva, hogy négy tanú hiányában, a nőt fogják megbüntetni.

A szexrabszolgaság törvényes. A Korán 4.24 szerint egy muszlim férfi számára tilos egy férjezett nőhöz való közeledés, kivéve azokat, akiket a jobb keze birtokol. Ez utóbbi esetben olyan nőkről van szó, akiket portyázás vagy csata során zsákmányolt, vagy rabszolgavásáron vett. Ha például egy muszlim férfi egy zsidó, keresztény, hindu, pogány stb. nőt zsákmányol, akkor annak a nőnek a házassága automatikusan megszűnik, és a muszlim férfi rabszolganője lesz.

A pedofília törvényes. A Korán 65.4 szerint, válás előtt, három hónapi szexmentesség vonatkozik azokra a nőkre, akik már menstruálnak, valamint ugyancsak három hónap azokra a lányokra, akiknek még nem jött meg a menzeszük. Az első eset még logikusnak is tűnik, hiszen egy gyors válás és újra férjhez menetel esetén nem lenne egyértelmű, hogy ki az apa.De mi van azokkal a lányokkal, akiknek még nem volt menzeszük? Náluk miért kell ugyanúgy három hónapot várni? Azért, mert velük is lehet nemi életet élni, és hát lehet, hogy egyik-másik előbb érik.A Mohamed próféta cselekedeteiről szóló Bukhari 7.62.88-ban az áll, hogy a próféta (aki egyébként akkor kb. 50 éves volt) házasságra lépett a 6 éves Aishával, majd amikor a lány 9 éves lett, elhálták a házasságot. Ez a gyengébbek kedvéért azt jelenti, hogy a javakorabeli Mohamed egy kislánnyal közösült.

A rágalmazás nem az, mint nálunk. Nálunk a rágalmazás azt jelenti, amikor valaki egy személyről hazugságot állít. Ezzel ellentétben, "Az utazó támasza, és a hit követőjének eszközei" (Umdat as-Salik wa 'Uddat an-Nasik) c. iszlám jogi útmutatás r2.2 bekezdése szerint a rágalmazás az, amikor valaki olyasmit mond egy személyről, ami annak a személynek nem tetszene (vagyis az a személy nem akarná, hogy kitudódjon). Például igaz, hogy a Korán a muszlimokat a nem muszlimok elleni harcra buzdítja, egészen addig, amíg a muszlimok győznek, és a nem muszlimok áttérnek, megalázkodnak és fizetnek, vagy meghalnak? Igen. Például igaz, hogy a Korán tiltja a muszlimok barátkozását a nem muszlimokkal, kivéve, ha azt megtévesztésből teszik? Igen.
Például igaz, hogy a felnőtt Mohamed próféta egy kislánnyal közösült? Igen. Mindez azonban az iszlám felfogás szerint rágalmazás, mert ezek az állítások ugyan igazak, de ezeket hitetleneknek (nem muszlimoknak) kimondaniuk nem szabad.

Lerontás; felülírás!!!! A Korán 2.106 szerint egy korábbi kinyilatkozást egy későbbi kinyilatkozás leronthat, azaz felülírhat.
A muszlimok szeretik a tudatlan nyugatiak elé tárni a Korán 2.256-ot, mely szerint a vallásban nincs kényszerítés, azt sugallva, hogy az iszlám a türelem vallása. Ez nem más, mint takija (megtévesztés), ugyanis azt "elfelejtik" elmondani, hogy a 2.256-ot más részek, pl. a Korán 9.5, vagy a dzsihádra felhívó Korán 9.29 lerontotta, azaz felülírta!!!

3./ ZÁRSZÓ FIGYELMEZTETÉSEKKEL!

Köszönet a debreceni szakembereknek a tények összefoglalásáért. A T. Olvasó az ő jó voltukból most, két út közül választhat.
Az egyik út az, hogy behunyja a szemét, bedugja a fülét, és azt kántálja, hogy "lalalalala", esetleg politikailag felkiált, hogy ez az összefoglaló egy "
rasszistafasisztanácigárdista" termék.
A másik út az, hogy ha kételkedik abban, amit olvasott, akkor utánanéz a dolgoknak, bár arra számítson, hogy a legtöbb szakirodalom angol nyelven érhető el. A javasolt művek a következők: Korán (Quran) Bukhari (Sahih al-Bukhari) hadisz (hadith), pontosabban hadiszok Az utazó támasza, és a hit követőjének eszközei (Umdat as-Salik wa 'Uddat an-Nasik), azaz Reliance of the Traveller and the Tools of the Worshipper.
Ha pedig ennyi olvasásra nincs sem ideje, sem energiája, akkor az interneten számos, hasonló összefoglalót találhat akár írott, akár képi formában, melyek levezetik, hogy az iszlám miért nem egyeztethető össze az európai társadalommal, tehát a magyar társadalommal sem.
Ha viszont Ön az ismerősével megosztja a fentieket és ezáltal minél több egyszerű magyar ember érti meg a kialakulóban levő valós helyzetünket, akkor talán csökken az esélye annak, hogy magyar városok és városrészek számos nyugat-európai, kanadai, amerikai és ausztrál város és városrészek tragikus sorsára jussanak.

Ha pedig Ön közömbös /!/ a dolgok ilyetén való alakulása miatt, kényelmesen dőljön hátra az Ön csudálni való, becsületes magyar emberektől egykor elkobzott pompás hintaszékében, hogy gúnyos mosollyal és kárörömmel szemlélhesse a honvédő magyarjaink, rendőreink, katonáink emberpróbáló erőfeszítéseit egészen addig, amíg a mi magyar hazánk templomaiban- zsinagógáiban fel nem hangzik az Ön ükunokái legnagyobb rémületérre is a jól ismert kiáltás:

ALLAH AKBAR!

Ez lesz az Ön "szebb jövője" is magyar gyűlölő, hazaáruló, taknyos orrú köpönyegforgató rózsadombi tolvaj elvtárs!
Vége.

Mire jó a rossz? – A migráns-támadás pozitív hozadéka

A népi bölcsesség szerint, minden rosszban lehet valami jó is. Ez a hazánkat ért migráns-támadás vonatkozásában be is igazolódott. Ez a támadás az elmúlt fél évszázad legsúlyosabb össznemzeti veszélyhelyzetét hozta létre, és azért nevezhetjük össznemzetinek, mert nemzetünk minden tagjára és a nemzetgazdaságunk minden ágazatára fenyegetést jelent.

Előidézésében semmiféle szerepünk nem volt. Idegen államok rabló politikája váltotta ki, melyhez hozzájárult a modern emberrablási módszerük is.
A kifosztott, lebombázott, államszerkezetükben megsemmisített országok népességének egy részét hazug propagandával rávették arra, hogy hazájukat elhagyják és a gyermektelenségből adódó gazdasági gondjaikat így enyhítsék. A kényelemből eredő degeneráltságuk már nemcsak fizikai szinten látványos, hanem szellemi szinten is élesen megmutatkozik ezzel a kontár módon megtervezett és végrehajtott műveletükkel. A modern emberrablási módszer eszköze a célországok életfeltételek megsemmisítése, vagy rendkívüli módon történő megnehezítése, mely a munkabíró fiatal korosztályt hozza kritikus helyzetbe, és a hazug csábítási propaganda ezt a vállalkozóbb kedvű rétegét célozta meg a lerombolt országokban. Mivel nem voltak tudatában a pusztításuk mértékének, hibás számításaik szerint annak a migráns áradatnak, mely ezen okok hatására megindult, csak a kis töredékére számítottak. Százezrek, milliók indultak Európa felé, és még sok milliónyian készülődnek útra kelni.













Az 1968-as cionisták által megtervezett és kivitelezett nyugat európai hippi-forradalom következtében a világtörténelem legselejtesebb vezetői garnitúrája került hatalmi pozíciókba, mely szakított azzal a hagyománnyal, hogy kollaboráns európaiakkal együtt töltsék be ezeket a pozíciókat. Képesnek tartották magukat a teljes hatalom gyakorlására. A világhelyzet eleinte kedvezett számukra, de az első gondok jelentkezésekor összeomlott az egész rendszer. Pénzügyi válságok, óriási állami és személyi eladósodások, a világkereskedelemből való kiszorulás, teljes erkölcsi hanyatlás, a demográfiai helyzet katasztrofális leromlása nyilvánvaló tények, melyeket egy ideig a cionmédia sikerrel takargatott, és a jövő felélése elfogadhatóvá tette egy időre az életminőséget a szélesebb rétegek számára. Mindez egy abszolút békés időszakban történt, melyben a töretlen és természetes emberi fejlődésnek minden feltétele biztosítható lett volna.
Ez az időszak azonban véget ért. Kelet-Európa kirablása és az életfeltételek lerombolása, a jó munkaerő elszívásának feltételeit megteremtette és ez be is következett, de oly mértékű újra az olcsó munkaerő igény, hogy újabb műveleteket kellett  ennek kielégítése érdekében megszervezni. Ez háborúkkal járt, és ezzel elérték azt is, hogy is Európa háborús térséggé vált, mert Líbiától Ukrajnáig háború veszi körül, melynek a hatása egyre súlyosabban nehezedik a politikára és a gazdaságokra.
Nyilvánvaló, hogy ez egy rossz időszak és ha a népi bölcsességet elfogadjuk, akkor nézzük meg azt is, hogy mi ebben a jó. Mindenekelőtt az, hogy a kényelembe belehülyült európaiak elkezdtek újra gondolkodni. Most még csak a kényelmüket, a biztonságukat féltve, de ha szellemi szinten valami elkezdődik, akkor az folytatódik is. A kiváltó okok keresése közben  kiderülnek a titkolt tények, amik közelebb viszik a gondolkodókat az igazsághoz. Az igazság pedig haragot szül, mely a hazugok ellen fordulva akár el is söpörheti világukat.
Az is nagyon pozitív fejlemény, hogy a megbontott, elsorvasztásra ítélt népi egység újra megerősödik. A migráns-támadás ellen népi összefogás jelenleg a leghatásosabb ellenszer, mely a népek élni akarásának, a természetes életösztön létének a megnyilatkozása. Elsimít ellentéteket, toleranciára késztet a nemzeten belül, felébreszti ez erő tudatát. A jó politikai vezetés ezt a közös cél érdekében támogatja, ezzel nagyon megnövelheti a saját támogatottságát is.
Kép - Civil Honvédelem FbHazánkban az összefogási szándék számtalan formában megnyilatkozott. Kezdve a határon szolgálatot teljesítők lakossági támogatásától, az önkéntes segítők jelentkezéséig. Sok volt katona és határőr jelezte, nyilatkozatban közölte, hogy készen áll a tevőleges szolgálatra. – De még a hatalommal sokszor szembekerülő nemzeti radikálisok, s a nagy létszámú focidrukkerek is beálltak a hazának segítséget felajánlók sorába. – Mindegyikükre jellemző, hogy minden ellenszolgáltatás nélkül tennék ezt, még az ellátásról is maguk gondoskodnának. Szakemberek ajánlották fel munkájukat a határvédelmi létesítmények kivitelezéséhez, létesítéséhez. A magyarság döntő többsége nemzetként viselkedik, és ez nagyon pozitív fejlemény.
A migráns-támadás pozitív hozadéka az is, hogy lelepleződtek népünk ellenségei, a belső bomlasztók, az idegen hatalmak ügynökei. Az ellenségeink barátai azok, akik szintén az ellenségeink. Békés időszakban a politikai adok-kapok a hatalmi játékok velejárói. Nincs nagy jelentősége, lényegében cirkusz a népnek, szükségszerű cirkusz.
De kritikus időszakokban nincs helye cirkuszi mutatványoknak, mert ilyenkor foggal-körömmel harcol mindenki a maga igazáért. A cionista vezérlésű liberális baloldal is. Csakhogy az ő igazságuk, csak az ő igazságuk, mindenki más számára hazugság. Ez a hazugság ebben az időszakban egyenlő a hazaárulással, a magyarság hülyének nézésével, a belső biztonság bomlasztásával, az idegen érdekek érvényesítési szándékával. Ahogy Európában is a történelme legaljasabb vezető rétege az USA fegyverei segítségével bitorolja a hatalmat, úgy hazánkban is történelmünk legaljasabb politikai ellenzéke rombol és támad. Szintén USA segítséggel. Haza, nép és nemzetárulók.









De most a jótékony politikai ködösítésből ki kellett állniuk a napra, mert elvárták tőlük a gazdáik a munkálkodást. Itt állnak előttünk ezek a torzszülöttek, akik közül szinte senkinek sincs elfogadható emberi formája. A tartalom és a forma egységének élő bizonyságai. Mindegyik az emberről készített abszolút rosszindulatú karikatúra, cigánykocsma stílusú és hordószónoki szintű megnyilatkozásokkal és vég nélküli, folyamatos hazugságokkal. Az ötpárti egypárt ripacsokkal, félkegyelműekkel, torzszülöttekkel, tolvajokkal és szélhámosokkal az élén óriási szereptévesztésben leledzik. Azt gondolják, hogy valakiket még érdekelnek, pedig az egy maréknyi kreténen kívül már senkit. Ezen a maréknyi söpredéken lehet majd osztozkodni 2018-ban, és amikor nemhogy az Országgyűlésbe, de még a támogatásra érdemesek közé sem kerülnek be, a gazdáik fogják farba rúgni őket.
Ezek a főbb nyereségei a migránsok támadásának. A migránsok keltette társadalmi feszültségek által létrejön a nemzeti erők reneszánsza, az EU nemzetállamok szövetségévé válása, és Európa csatlakozása az Eurázsiai Szövetséghez. Ez még a jövő ígérete, de ezeket is mind a migránsok támadása és viselkedése fogja kiváltani.
A több millió migráns 85%-a fiatal férfi. Ez azt eredményezi, hogy óriási lesz a nemi erőszakok száma, és a prostitúció soha nem látott szintre emelkedik. Ez a munkát elutasító migránsokat bűnözésre készteti, sehol senki és semmi nem lesz biztonságban. A hazaárulók számára ez lenne a legkedvezőbb változat, mert csak a zavarosban képesek létezni. Ezt képviselik, ezért visítanak, ezért támadják a nemzetvédő kormányt és minden nemzeti erőt.
De nincs esélyük. Már gyűrűbe fogtuk őket, és nem is hagyunk elmenekülni egyet sem. A népi ítélőszékeknek lesz munkájuk, mire az igazságot érvényesítik. A migránsok pedig úgy eltűnnek, mintha soha sem lettek volna. Ehhez nem kell semmi más, csak az erőnek a demonstrálása. Egymást taposva fognak menekülni, amíg menekülhetnek.
Horgos, 2015. szeptember 16. Illegális bevándorlók kövekkel dobálják a magyar rendõröket Horgos 2 határátkelõnél 2015. szeptember 16-án. A magyar rendõrök könnygázt és vízágyút is bevetettek a határ magyar oldaláról az õket Szerbia felõl dobáló illegális bevándorlókkal szemben. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Bojtár András