2022. február 9., szerda

Meggyilkolták Luc Montagnier virológus professzort

89 éves korában elhunyt Luc Montagnier világhírű biológus, virológus professzor. A párizsi neuilly-sur-seine-i amerikai kórházban halt meg.

2008-ban orvosi Nobel-díjat kapott az AIDS-vírus felfedezéséért. Élete során a világ legnagyobb tudományos intézetei mellett dolgozott. A CNRS emeritus kutatási igazgatója, az Institut Pasteur professzora, a New York-i City University Queens College Molekuláris és Sejtbiológiai Központjának igazgatója, a Sanghaji Jiao-tong Egyetem kutatóintézetének igazgatója. Kutatásaival hosszú éveken át támogatta a Tudományos Akadémiát, valamint az Országos Orvostudományi Akadémiát. Ezért számtalan díjat és elismerést kapott .

Kirekesztette a tudós társadalom

Luc Montagnier mindig is a szabad tudományért harcolt, ezért a tudományos közösség egy részétől komoly kritikákat kapott. Az utóbbi 2 évben a média sem kímélte. A covidos összeesküvés-gyártók feketeövesei között emlegette magyar hírportál is. Igaz, azt írták, hogy "kilóg a kemény magból", mivel ő valóban világhírű virológus.

A covid világjárvány kitörése után nem sokkal, 2020 áprilisában azt állította a CNews francia hírcsatornának, hogy a koronavírus nem természetes úton jött létre, hanem manipulált vírus. Azt is állította, hogy az AIDS elleni védőoltás genetikai anyagát adták a koronavírushoz, azaz HIV-szekvenciákat találtak a koronavírusban.

Felhívást intézett a világ vezetőihez

A professzor figyelmeztetni kívánta a döntéshozó pozícióban lévő vezetőket a tömeges oltásokkal kapcsolatos csodavárás tekitetében:

„Ez a felhívás azoknak a vezetőknek szól , akik országaikban és nemzetközileg is népszerűsítik a tömeges védőoltásokat a Covid-19 koronavírus terjedésének megelőzése érdekében. Akik még kísérleti adatok alapján lehetővé tették és ösztönözték az új típusú vakcinák tömeges beoltási kampányait.

Ezek a vakcinák hordozzák a vírus RNS-ének egy részét, amely a felszíni fehérjét kódolja, lehetővé téve a vírus célsejtekhez való kötődését. A vakcinák gyártói naivan hitték és elhitették, hogy az injektált organizmusok erős antitestválaszt váltanak ki, semlegesítve ezt a felszíni fehérjét, és így megakadályozva a vírus terjedését.

A tények azonban ellentmondanak ennek a reménynek: a Pfizer, Moderna, Astra Zeneca vakcinák nem akadályozzák meg a vírus emberről emberre való átvitelét, és a beoltottak ugyanúgy terjesztők, mint a be nem oltottak.

Ezért teljesen hiábavaló az a remény, hogy a beoltottak számának növekedésével létrejöjjön a "nyáj-immunitás".

Ennek a kudarcnak a magyarázata egyszerű: a vírus nagy mutációs kapacitása, amely a nagy átadhatósághoz kapcsolódik, lehetővé teszi vakcina-rezisztens változatok kiválasztását. Ez egy olyan verseny, ahol a vírus mindig egy lépéssel előbbre jár.
El kell hagyni, és el kell utasítani a kötelező védőoltást, különösen az egészségügyi személyzet részére, akik már tapasztalhatták a jelenlegi vakcinák mellékhatásait.

Életmentő megoldásokat ajánlok a hatóságoknak:

1. Védőoltás erős T-típusú sejtes immunitást generáló vakcinával , mint például a BCG (az oltást gyakorló országokban alacsony a Covid19 incidenciája ),

2. A fertőzés korai kezelése ivermektinnel és bakteriális antibiotikummal , mert van egy bakteriális kofaktor, amely felerősíti a vírus hatásait."

Montagnier professzor felhívása süket fülekre talált, ezért az idős professzor élete utolsó hónapjaiban vírus-szkeptikus tüntetéseken is részt vett - pl. 2022 január 15-én Milánóban - hogy a véleménye legalább ilyen formában nyilvánosságot kapjon.

Luc Montagnier „hatalmas stratégiai hibáról” beszélt a covid vakcinákkal kapcsolatban.

„Az elmondottakkal ellentétben ezek a vakcinák egyáltalán nem védenek. Ez az, ami lassan kiderül. Ez ma már tudományosan igazolt. Nemcsak a tudományos kísérletek mondják ezt, hanem a betegeken végzett vizsgálatok is."

Montagnier odáig ment, hogy a vakcina „ahelyett, hogy védene, megtörténhet, hogy más fertőzéseknek kedvez, „és hogy a vakcinákban használt fehérje valójában mérgező”.

https://mediaforras.com/elhunyt-luc-montagnier-virologus-professzor-1384

 

 

Az oltás hatásáról:
Welcome! – David Bryan’s Blog (purposeofscience.com)
Exclusive: Pfizer’s Nervousness About Its COVID Vaccine’s Origins Conceals a Horror Story | Opinion – Conservative | Before It’s News (beforeitsnews.com)
A blog első felének kb a végénél található egy baptista pap elbeszélése, amit összefoglalok. Az oltás előtt rossz előérzete volt, de beadatott egy Pfizert. Az oltástól megváltozott az érzékelése: 13 napig nem tudott aludni, megváltozott az arckifejezése, halottnak érezte magát, mintha szíven szúrták volna. A sátán arcát látta sokáig, amint állandóan az arcába néz, tőle 2cm távolságból, átöleli a testét, amitől az teljesen hideggé válik, miközben a vénáiban ég a vére. „Innentől hozzám tartozol”. Mély szorongást érzett, és hiába olvasott, nem értett belőle semmit. Egy ponton túl már beszélni se volt képes, teljesen kétségbeesett, mintegy 40 napig. Az oltás nemcsak fizikai, hanem spirituális sérülést is okozott.
A további észrevételei, egyéb tapasztalatai alapján: akik megkapják az oltást, képtelenek lesznek megbánásra, azért mert a sátán már bennük lesz. Az oltott már démon megszállt valakivé válik. Hogy kerül a testbe a démon? Azzal a sejt anyaggal, ami az oltásban van: a célzottan élve abortált, majd az oltáshoz történt szerv és sejt eltávolítás után megölt magzatból származik. Az oltás nem a végső megbélyegzés, de akik felveszik, elvesztik a kapcsolatot a belső fényükkel, elvesztik az erejüket, a démon leveszi róluk az áldást. A vírus kezdeti reklámja szerint halálos, ezért félni kell tőle. Amitől tényleg lehet félni, az az oltás azon hatása, amitől spirituálisan is halottá tesz. A démoni logika ez: a keresztények félnek a haláltól? A démon ezért tud elcsábítani és becsapni, hogy félve a haláltól, fogadd el az oltást! A démon maga egy ördögűző papnak bevallotta, hogy az oltás az ő műve. A halált a démon nyilatkoztatja ki. A génterápia oltás által, ami azzal a céllal készült, hogy elnyomja az emberi géneket. A megváltás elvesztéséhez 7 adag kell, és ébernek kell lenni mindenkinek, hogy senki ne kapja meg ezt a 7 adagot.( Az RNS toxin injekciója megváltoztatja természetes genomunkat és képességünket, hogy túllépjünk az anyagi világon.) A sátán célja, hogy minél több lelket megszerezzen, és megölje az emberiséget. Az egyház dolga, hogy most gonoszt kiáltson!

https://orvosokatisztanlatasert.hu/beszelgetes-az-europai-es-magyar-szabadsag-konvojrol/

Nincs itt semmi látnivaló, kéremszépen, oszoljunk, oszoljunk!

Forrás: www.kla.tv/21582