2023. augusztus 23., szerda

EGY ÚJABB BIZONYÍTÉK ARRA, HOGY NEMCSAK A COVIDOT, ÉS A VAKCINÁKAT, HANEM A VAKCINÁK OKOZTA KÁROSODÁSOK ELLENI GYÓGYSZERT IS JÓ ELŐRE SZABADALMAZTÁK, ÉS ENGEDÉLYEZTETTÉK

 

Probléma-Reakció-Megoldás 1.
Hogy vakcináztassanak, létrehozták a laborvírust, majd a pánikot felhasználva sürgősségi engedélyeztetéssel bevezették a vakcináztatást.

Probléma-Reakció-Megoldás 2.
Ugyanazok, akik megöltek 20 millió embert, és megbetegítettek ugyanennyit, már 2020 előtt (!!!)létrehozták, és engedélyezték a vakcinák okozta szövődmények gyógyszerét és terápoiás kezelését.
Nem csak, hogy büntetlenül megússzák, hanem lehetőséget kapnak arra, hogy akik még életben maradtak, még azokat is megöljék.
A cinizmusnak nincsenek határai…

Csatolom a cikket:
A Pfizer befejezte az Arena Pharmaceuticals 6,7 milliárd dolláros felvásárlását, így véglegesített egy olyan üzletet, amely számos szív- és érrendszeri tulajdonságot érint. A tranzakciót először 2021 decemberében (!!!) jelentették be.

Már azt is tudták, hogy 2025-re óriási problémák lesznek, elsősorban a szív és érrendszeri problémáknál:
„Az Egyesült Államokban 2025-ig körülbelül 10 millió DHF-beteg kórházi látogatása és kevés életképes kezelési lehetőség miatt úgy gondoljuk, hogy az APD418 jelentős hatással lehet ezekre a betegekre” – Chris Cabell, MD, az Arena alelnöke és főorvosa. tiszt, nyilatkozta 2020 januárjában (!!!), miután a gyógyszer megkapta az FDA gyorsított eljárási minősítését.
https://cardiovascularbusiness.com/topics/healthcare-management/healthcare-economics/pfizer-finalizes-67-billion-acquisition-arena

https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-mccullough-napi-ket-szivizomgyulladasos-esetet-latok-a-klinikan/

Klímamesék felnőtteknek

Forrás: Kla.TV www.kla.tv/26854
Klima-Geschichten, um abzuzocken und mehr…

Hszi Csin-ping: minden országnak joga fejlődni, nem csak egyeseknek

 

Johannesburg, 2023. augusztus 23. szerda (MB)

A fejlődés nem csak kevesek kiváltsága, hanem minden ország elidegeníthetetlen joga. Minden népnek joga van a jobb élethez, nem csak egyeseknek – mondta a kínai elnök a BRICS csoport johannesburgi csúcsértekezletén.

Hszi Csin-ping elfogadhatatlannak nevezte azt a gyakorlatot, hogy egyesek saját szabályaikat és előírásaikat avassák nemzetközi szabványokká. A nemzetközi normákat minden országnak az ENSZ Alapokmányának céljai és elvei alapján kell megírnia és betartania, nem pedig a szerint, hogy ki az erősebb és kinek nagyobb a hangja. Hszi még elfogadhatatlanabbnak nevezte, hogy exkluzív csoportokat alakítsanak a hazai szabályok rákényszerítéséért a világra.

A BRICS tagállamoknak békésen együtt kell élniük a különböző rendszerekkel, és tiszteletben kell tartaniuk minden olyan fejlődési utat, amelyet az országok maguk választottak. Sokféle civilizáció és fejlődési út létezik, hiszen a világ országai különböző fejlettségi szinten állnak, és nemzeti szükségleteikből kiindulva határozzák meg útjukat, keresik boldogulásukat – osztotta meg értékelését a plenáris tanácskozás résztvevőivel.

Kína szeretné, ha a BRICS-et gyorsan kibővítenék, hogy elősegítse egy igazságosabb és ésszerűbb nemzetközi kapcsolatrendszer létrejöttét.

Putyin orosz elnök a johannesburgi résztvevők hosszú ovációjával fogadott video-beszédében visszafordíthatatlannak nevezte a sokpólusú világrend megszületését, és az amerikai dollár trónfosztását. A dollár részesedése a BRICS országok egymás közti kereskedelmében tavaly csak 28,7 százalékos volt. Értésre adta, hogy Moszkva még nem látja elérkezettnek az időt a dollár alternatívájaként létrehozandó BRICS nemzetközi fizetőeszköz megteremtésére, de a szakembereknek dolgozniuk kell létrehozásán. Bejelentette, hogy a BRICS csúcson a tagországok vezetői részletesen megvitatják a nemzeti valutákra való átállással kapcsolatos kérdéseket a gazdasági együttműködés minden területén.

Tudatta, hogy országa maradéktalanul eleget tesz a fejlődő országokkal szemben vállalt gabonaszállítási kötelezettségének, beleértve a térítésmentes segélyszállítmányokat is.

A BRICS öt tagállama, Brazília, Dél-Afrika, India, Kína és Oroszország előrejelzés szerint az idén lehagyja a Hetek Csoportjához (G7) tartozó országokat a vásárlóerőparitáson számolt bruttó termék (GDP ppp) tekintetében. Ez azt jelenti, hogy míg a Hetek részesedése a világ GDP ppp-ből 30 százalékosnak ígérkezik 2023-ban, a BRICS-é 31,5 százalékos lesz. Több mint három milliárd ember él a BRICS országaiban, a világ GDP-jéből való részesedésük pedig 24 százalékos – mondta Putyin.

Ignacio Lula da Silva brazil elnök szerint a BRICS a nemzetközi kapcsolatok alternatív modelljévé válhat. „Lehet más a világ” – vallotta a Szociális Világfórum híressé vált jelmondata alapján.

A johannesburgi csúcs jelentős nemzetközi érdeklődés közepette zajlik. Az eseményre több mint 1200 tudósítót akkreditáltak. „A BRICS-találkozó évek óta nem látott globális érdeklődést vált ki” – írta a New York Times. A lap felhívta a figyelmet, hogy a csoporthoz csatlakozni akar többek között Argentína, Nigéria, Irán, Fehéroroszország, Szaúd-Arábia és Indonézia is.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Egy pilóta vádaskodik: “A Pfizer elvette a karrieremet”

Tim McAdams, egy 59 éves pilóta, az egészség megszállottja, férj és apa. Elégedett volt a munkájával, mely során “Airbus Helicopterek” pilótáinak kiképzésével foglalkozott – ezt a munkát több mint egy évtizeden át végezte – egészen addig, amíg az Airbus elő nem írta a kovid-vakcinát az alkalmazottai számára.

Tim az első Pfizer-“oltását” 2021. október 17-én, a másodikat pedig 2021. november 7-én. Három héttel később két agyi stroke-ot szenvedett el, egy ritka stroke-ot a kisagyban, amely az összes stroke-nak csak 1-4%-át teszi ki.

A kórházban McAdamsék többször is megkérdezték az orvosokat, hogy mi okozhatta ezt a ritka esetet, de azok csak a vállukat vonogatták. Nem sokkal ezután Tim ismételt agyödémától kezdett szenvedni, aminek az lett a következménye, hogy részlegesen eltávolították a koponyacsontot és több mint 80 napig kórházban volt. Ezen kívül kétoldali tüdőgyulladása és tüdőelégtelensége lett, valamint károsodtak a hangszálai egy, a légcsövén ejtett vágás miatt és a szonda miatt, amin keresztül táplálták.”


Forrás: https://live.childrenshealthdefense.org/chd-tv/events/the-chd-bus-tour/chd-bus-stories-pfizer-took-my-career-away-timothy-mcadams/


Airlines for Humanity:
Telegram:
https://t.me/airlinersforhumanityat
Webseite:   
https://www.airlinersforhumanity.com
Youtube :
https://www.youtube.com/@airlinersforhumanity

Mit várhatnak a vegetariánusok

Íme, mit találunk az ipari békajelzésű teazsákokban.

Antikrisztus irányította Világhatalmi Elit Terve: Proletár gyártás, majd irtás

Lesz még felemelkedés ?

Dr. McCullough: napi két szívizomgyulladásos esetet látok a klinikán

 

A szívizomgyulladás aránya olyan magas, hogy dr. McCullough napi két esetről számol be!

“Kardiológus vagyok. Elmondhatom, hogy a kovid előtt két szívizomgyulladásos esettel találkoztam egész pályafutásom során… két esettel az évtizedek alatt. Most napi két esetet látok a klinikán.”