2015. augusztus 20., csütörtök

Határvadászok…

Piros pontot kap, aki a mezőőr által elfogott törvénysértő migránsok között talál egy gyermeket vagy egy nőt. - Ásotthalom térsége 08.11. Fotó.- Toroczkai László Fb
Piros pontot kap, aki a mezőőr által elfogott törvénysértő migránsok között talál egy gyermeket vagy egy nőt. – Ásotthalom térsége 08.11. Fotó: Toroczkai László / Fb

– A határon meg kell fékezni az erőszakot és az anarchiát! – Fel kell számolni az embercsempész bandákat! –

1. Támad a migráns!

A baloldali sajtó szerint a kormány újabb hisztije, hogy a “menekültek” agresszívak, ezért állít fel a kormány határvadász századokat.
Nos, a mi tapasztalataink természetesen megint csak ellentétesek, de ez biztos a mi “hisztinkből” adódik.
Tegnap délelőtt történt: lakossági bejelentés alapján felvonultunk egy erdős részre, 10-15 fős migráns csoportot felkutatni. Az erdőt csatárláncban végighajtottuk, nem lettek meg. Egy lelkesebb, bevállalósabb kollégánk nem adta fel, tovább kereste őket, egyedül lekövette a nyomukat, rá is akadt a csoportra.
Felszólítására a csoport nagy része engedelmesen elindult ki az erdőből, viszont 3 kamikáze (természetesen életerős, fiatal férfi), pedig futni kezdett, majd az egyik meggondolva magát, visszafordult és egy fahusánggal megtámadta a kollégánkat.
Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem érte el, nem lett komolyabb sérülés. Feltételezzük, ez nem az agresszió jele volt, talán csak a kétségbeesésé, hogy “mi lesz most velem, az EU-ban vagyok, ezek teletömnek majd kajával, fedél lesz a fejem felett, lesz zsebpénzem és akkor lépek le Németországba, ingyenjeggyel, amikor csak akarok….”!
Igen, megértjük, hogy ezen gondolatsor végigfuttatása után agresszívan lépett fel… Vagy nem?

2. Anarchia: egymást is támadják a migránsok, a csempészek pedig őket ütik

Fotó - Önkéntes Határvadászok Fb - 2015. 08.20.A fiatalemberrel az ásotthalmi határszakaszon találkoztunk. Elmondása alapján, szerb oldalon az erdőben megtámadták őket (maffiát mondott, nem tudjuk ezek civilek, vagy más migráns csoportok voltak).
Javasoljuk a migránsok közé (persze csak a biztonságos magyar oldalon), olyan szívesen beépülő újságíróknak, hogy menjenek le a határ mellé, szerb oldalra és ott készítsék el szenzációhajhász riportjaikat ezekről az emberekről, ne a magyar rendőröket, civileket “buktassák” le, oknyomozó riportjaikkal, hogy milyen “durván bánnak” a migránsokkal. Ja, hogy ehhez kellene egy kis bátorság is?

3. A rendőrségen belül határvadász századok jönnek létre a déli határ védelmére

A szerb-magyar határra újabb egységeket, több ezer rendőrt akarnak küldeni. Erről Lázár János beszélt az augusztus 18-i kormányülés szünetében.
Fotó - Önkéntes Határvadászok Fb - 2015. 08.13.A miniszterelnökséget vezető miniszter azt is elmondta, hogy a kormánypártokat felkérik arra, javasolják a parlament rendkívüli ülésének összehívását a bevándorlókkal kapcsolatos törvénymódosítások érdekében.
Lázár János szerint, ha a Parlament elfogadja a Büntető törvénykönyv módosítását, akár 3-4 év szabadságvesztéssel sújthatják majd az illegális határátlépőket, és azt is büntetik, ha valaki megrongálja a határzárként megépült kerítést.
Szigorítanák az embercsempészet büntetését is. A kormány mai ülésén meghallgatta a belügy- és a honvédelmi miniszter beszámolóját a 175 kilométeres szerb-magyar határzárról. A tárcavezetők elmondták, hogy augusztus 31-ig megépítik annak első részét, a gyorstelepítésű drótakadályt és feszes ütemben folyik a második, a magas kerítés felállítása is. Lázár János azt is elmondta, hogy a miniszterelnök azt kérte Pintér Sándortól, hogy állítsanak fel a magyar rendőrségen belül határvadász századokat, és ezekben az egységekben több ezer rendőr szolgáljon a déli határ mentén.
Összeállította: Garbolczy János / Szabad Riport
Források: Önkéntes Határvadászok / FbToroczkai László / FbVárosi TV Szeged

Fabius 500 napja

Egy szokatlanul precíz, baljósnak tünö és szinte mindenki számára érthetetlen kijelentést tett a francia külügyminiszter, Laurent Fabius, 2014. május 13-án Washingtonban, az amerikai külügyminiszterrel tartott találkozója után: "500 NAPUNK VAN ARRA, HOGY ELKERÜLJÜK A KLÍMA KÁOSZT A FÖLDÖN". Az 500 nap most 2015. szeptember 23-án telik le. Sokan félnek ettöl a naptól, de nem értik, miröl van szó. Én viszont igen ...


Ez az NWO "hivatalos kezdödátuma" a földi illuminátusok felfogása szerint ... ezért látogat a pápa is az USA-ba ezekben a napokban, és mond az ENSZ-ben szimbolikusnak számító beszédet  ... És igen, akik félnek ezektöl a napoktól, nem biztos, hogy teljesen alaptalanul teszik, mivel valóban fennáll a veszélye, hogy "valami történni fog", valamit ki fognak müvelni, bár 100 százalék bizonyossággal ezt nem lehet kijelenteni.

A francia külügyminiszter szokatlan kijelentéséröl szóló híradások egyike:

500 napunk van arra, hogy elkerüljük a klimatikus káoszt
(French Foreign Minister: ‘We Have 500 Days to Avoid Climate Chaos’)
http://www.cnsnews.com/news/article/patrick-goodenough/we-have-500-days-



Ezt pedig egy blogban találtam:

http://vigyazo.blog.hu/2015/08/16/eltitkolta_a_nasa_az_irani_meteorbecsapodast

"... 2014 május 14-én Laurent Fabius francia külügyminiszter Washingtonban a Brookings Intézetben tartott előadásán drámai hangon bejelentette: 500 NAPUNK VAN ARRA, HOGY ELKERÜLJÜK A KLÍMA KÁOSZT A FÖLDÖN. Fabius ugyanezt a figyelmeztetését megismételte aznap John Kerry-vel való találkozóján is. A szokatlanul precíznek tűnő, ám mégis hossztávú figyelmeztetés nyomán felmerült: a politikus tudatosan figyelmeztetett egy olyan eseményre, amiről a világ vezetői már tudnak, és ami egész bolygónk időjárását felboríthatja. Egy aszteroida becsapódásnak kétségtelenül ilyen hatása lenne. Erre gondolt Fabius? Nem tudjuk, azt viszont igen, hogy AZ 500 NAP 2015. SZEPTEMBER 23-ÁN TELIK LE."

Ez idáig jó, viszont a blog írója nem érti, miért pont ez a 2015. szept. 23-i dátum!

A magyarázat a következö:

A Newton talány
("Newton's Riddle")
http://www.prophecyforum.com/bramlett/newtons_riddle.html

Kevesen tudják, hogy a híres fizikus-géniusz, Sir Isaac Newton, a fizika mellett a bibliai végsö idökre vonatkozó próféciák, ezen belül Dániel könyvének is a megszállottja volt. Newton ezen munkásságát nagyon jól ismerik a bolygónkat a háttérböl irányító illuminátus titkos társaságok, és szemlátomást komolyan is veszik, még olyan magas rangú személyek is, mint a francia külügyminiszter. Ez persze még mindig nem jelenti azt, hogy ezek a prófécia magyarázatok korrektek is, csupán annyit, hogy léteznek! Az egész továbbra is hit kérdése.

Miröl van szó?

Olvassuk el elöször is nagyon figyelmesen Dániel 9. könyvének alábbi részletét:

24 Hetven hét szabatott a te népedre és szent városodra, hogy vége szakadjon a gonoszságnak és bepecsételtessék a bűn, és hogy eltöröltessék a hamisság és elhozassék az örök igazság, és bepecsételtessék a látomás és a próféták, és felkenettessék a Szentek szente.
25 Tudd meg azért és vedd eszedbe: A Jeruzsálem újraépíttetése felől való szózat keletkezésétől a Messiás-fejedelemig hét hét és hatvankét hét van és újra megépíttetnek az utcák és a kerítések, még pedig viszontagságos időkben.
26 A hatvankét hét mulva pedig kiirtatik a Messiás és senkije sem lesz. És a várost és a szenthelyet elpusztítja a következő fejedelem népe; és vége lesz mintegy vízözön által, és végig tart a háború, elhatároztatott a pusztulás.
27 És egy héten át sokakkal megerősíti a szövetséget, de a hét felén véget vet a véres áldozatnak és az ételáldozatnak, és útálatosságok szárnyán pusztít, amíg az enyészet és ami elhatároztatott, a pusztítóra szakad.

A Bibliában több helyen (de nem mindenhol!) "egy nap" valójában egy "egy évnek" felel meg, például Ezékiel 4:6-ban, és nemkülönben Dániel könyvében is:

http://www.azalapitvany.hu/tartalom.php?k_id=27&ff_id=1444

"A hetven hét profetikus idő, ahol minden nap egy szó szerinti évnek felel meg (Ez 4:6). Tehát így a hetven hét pontosan 490 évnek felel meg.

Ezt támasztja alá az is, hogy a minden kétséget kizárólag az Antikrisztusról szóló Dániel 9:27-es versben az Antikrisztus "egy héten" át sokakkal megerösiti a szövetséget, de a "hét felén ... utálatosságok szárnyán pusztít"

"1 hét" == "7 év"
"a hét felén" == "3.5 év"

S az a bizonyos 3.5 év ugye nem más mint az Antikrisztus rémuralmának ideje, amikor az kimutatja a foga fehérjét, s mérhetetlen szenvedést zúdít a földre.

Mint ahogy  Az utolsó idök, a fenevad rendszere (NWO) és a második visszatérés c. írásban is szerepel, a "3.5 év" a következö módokon is emlegetve van a bibliai versekben:

Jelenések 13
1 És láték egy fenevadat feljőni a tengerből ...
...
5 És adaték néki nagy dolgoknak és káromlásoknak szóló szája; és adaték néki hatalom, hogy cselekedjék negyvenkét hónapig.

Negyvenkét hónapig vagyis három és fél évig.

Dániel 12
6 És mondá egyik a gyolcsba öltözött férfiúnak, aki a folyóvíz felett vala: Mikor lesz végök e csudadolgoknak?
7 És hallám a gyolcsba öltözött férfiút, aki a folyóvíz felett vala, hogy felemelé az ő jobb kezét és bal kezét az ég felé, és megesküvék az örökké élőre, hogy ideig, időkig és fél időig, és mikor elvégezik a szent nép erejének rontását, mindezek elvégeztetnek.
11 És az időtől fogva, hogy elvétetik a mindennapi áldozat, és feltétetik a pusztító útálatosság, ezerkétszáz és kilencven nap lesz.
12 Boldog, aki várja és megéri az ezerháromszáz és harmincöt napot.

1290 nap nagyjából egyenlö 3,5 évvel,  ami egyenlö 42 hónappal

1290 nap osztva 42 hónappal egyenlö 30,71 nap (átlagosan)

Ideig (= 1 év), idökig ( = 2 év) és fél idöig (= fél év), vagyis 3,5 év.

(idézet vége)

S most jöjjön a lényeg! Newtonnak feltünt, hogy:

Dániel 9:25 Tudd meg azért és vedd eszedbe: A Jeruzsálem újraépíttetése felől való szózat keletkezésétől a Messiás-fejedelemig hét hét és hatvankét hét van

Miért van felosztva a Jeruzsálem újjáépítéséröl szóló idö két részre, "hét hétre" (49 évre) és "62 hétre" (434 évre)?

Newton szerint azért, mert a Messiás (Jézus) kétszer tér vissza a Földre! A "62 hét" (434 év) az elsö, még 2000 évvel ezelött megtörtént visszatérésre vonatkozik, a "hét hét" (49 év) pedig a másodikra.

És valóban, a wikipédia szerint is:

https://en.wikipedia.org/wiki/Jerusalem#Classical_antiquity

"In about 445 BCE, King Artaxerxes I of Persia issued a decree allowing the city (including its walls) to be rebuilt. Jerusalem resumed its role as capital of Judah and center of Jewish worship."

Jeruzsálem újjáépítése nagyjából Jézus születése elött 445-ben kezdödött, ami nem más mint az a bizonyos "62 hét" ami a Messiás fejedelem (Jézus) elsö visszatéréséig telik el, mint ahogy a Dániel próféciákban szerepel.

A "hét hét"(49 év) már Jézus második visszatérésére vonatkozik Dániel 9:25-ben, s ezért van szó mindjárt Dániel 9:27-ben az Antikrisztusról.

Dániel 9:26 pedig a következöképp értelmezhetö:

26 A hatvankét hét mulva pedig kiirtatik a Messiás és senkije sem lesz. És a várost és a szenthelyet elpusztítja a következő fejedelem népe; és vége lesz mintegy vízözön által, és végig tart a háború, elhatároztatott a pusztulás.

Jézust keresztre feszítik, majd Jeruzsálemet "elpusztítja a következö fejedelem", vagyis i. sz. 70-ben a rómaiak teljesen tönkreteszik, kiüzik a zsidókat a Szentföldröl, és a "mintegy vízözön által" lepusztított város egészen a végsö idökig nem éppen a virágkorát fogja élni.

S ezen a ponton vitték szemlátomást tovább a newton-i magyarázatot a jelenkori földi illuminátusok.

Mikor is került vissza Jeruzsálem, a Templomhegy és az óváros, újból zsidó kézbe?

1967. június 7-én (igen, i. sz. 70-töl kezdve egészen 1967-ig, a hat napos háborúig, Jeruzsálem óvárosa és a Templomhegy nem volt zsidó kézen!)

1967. június 7. plussz "hét hét" (49-szer 360 napos ókori prófétikus zsidó év) mikor is telik le?

2015. szeptember 23-án

Ezen a napon fejezödik be Dániel könyvének a "hatvankilencedik hete", s veszi kezdetét a "hetvenedik hét" - vagyis az "utolsó hét" (az utolsó 7 év) a Messiás második eljöveteléig - legalábbis ezen matematika szerint!

A 3.5 éves rémséges periódus tehát valamikor 2019 márciusában fog kezdödni az illuminátusok ezen "logikája" szerint.

Miért veszik komolyan mindezeket a nyakatekert számításokat?

1. A végsö idök szinte összes elöre prófétált jele a 21. század elején jelen van.
2. Számos más, látnoki képességü emberek által írt, nem bibliai prófécia is erre a periódusra jelzi a "világ végét".

Bár soha nem ismernék el nyilvánosan,  a Vatikánban például teljesen komolyan veszik a Szent Malakiás próféciát.

Miről szól Malakiás jóslata?
http://mult-kor.hu/20130214_mirol_szol_malakias_joslata

"Szent Malakiás, az írországi Armagh püspökének sokat citált jövendölése szerint XVI. Benedek, azaz a 265. pápa regnálása után már csak egy szentatya fog Szent Péter trónjára ülni. A 12. században élt Malakiásnak tulajdonított lista 112 pápára utaló jelmondatot sorol fel, az utolsó római püspök idején pedig jóslata szerint eljön az apokalipszis."

A prófécia szerint Ferenc az utolsó ...

A maja indiánok kalendáriuma bár 2012-ig méri az idöt... viszont soha egyetlen maja szöveg se említi explicit módon, hogy pontosan 2012-ben jön el az apokalipszis. Mindebböl arra lehet következtetni, hogy a 21. század elsö negyede az, amikor ezek a dolgok le fognak játszódni.

Siíta iszlám végsö idökre vonatkozó próféciák is erre az idöszakra teszik a Mahdi és Jézus visszatérését (lásd lentebb a hozzászólásokban).

S végül de nem utolsósorban a Barasits jóslat is erre az idöszakra prognosztizál világrengetö eseményeket (lásd úgyszintén lentebb a hozzászólásokban).

Barasits:
"Egy elfogadható jövö van még úgy 3 évig... ott kezdödik egy nagyon nehéz idöszak (1995), ez egy olyan két év körüli dolog, akkor abból úgy ahogy kievez, és egy szintre eljut ez az ország (1997-98) s utána következik egy borzalmas keserü korszak, egy nagyon nehéz idöszak, olyan mintha meghalna ez az ország, mintha nem lenne.. olyan idöszak mintha semmibe mennénk, s utána következik egy teljes életformaváltás, egy teljes átváltás, gyökeresen más dolog, s akkor úgy nézz ki, hogy lassan de borzalmas kegyetlen lassúsággal... egy új helyre kerül a hazánk, mintha új otthonunk lenne, mintha ez embereknek egy új otthona lenne, teljesen új, egy teljesen más világ ... messze van ez az új otthon... a Földön van? Nem, nem hiszem, vagy föld alatt vagy föld felett... nem ezen... nem itt van... szerintem mindent ki lehet kerülni" ------------------------------------------------- 1995-ben lett elfogadva a hírhedt Bokros csomag("egy elfogadható jövö van még úgy 3 évig"), http://hu.wikipedia.org/wiki/Bokros-csomag , a maga hírhedt életszínvonalcsökkentö megszorításaival, utána pár éves megnyugvás után jöttek az Orbán és Gyurcsány kormányok a maguk fasiszta, széles néptömegeket még jobban nyomorgató politikájával ("nehéz idöszak, mintha meghalt volna ez az ország"), MO belépett az EU-ba is, és feladta a szuverenitását. Barasits:
"s utána következik egy teljes életformaváltás, egy teljes átváltás, gyökeresen más dolog"


Ennek most, az elkövetkezö években állhatunk éppenséggel a határán! Ez valószínüleg a globális fenevadrendszer, az NWO lesz, mely valóban, a mostanihoz viszonyítva egy teljesen új rendszer lesz.

Legvégül pedig... pár évtized múlva a második visszatéréskor? Vagy csak ezer év múlva mint a Jelenések könyvében van?

Barasits:
"hogy lassan de borzalmas kegyetlen lassúsággal... egy új helyre kerül a hazánk, mintha új otthonunk lenne, mintha ez embereknek egy új otthona lenne, teljesen új, egy teljesen más világ ... "


Péter Apostolnak közönséges második levele, 3. fejezet

http://biblia.hit.hu/bible/21/2PE/3

A végsö idökröl

12 Akik várjátok és sóvárogjátok az Isten napjának eljövetelét, amelyért az egek tűzbe borulva felbomlanak, és az elemek égve megolvadnak!

13 De új eget és új földet várunk az ő ígérete szerint, amelyekben igazság lakozik.



Barasits:
"nem ezen... nem itt van... szerintem mindent ki lehet kerülni"


Hmm, ki fogjuk?

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=169:fabius-500-napja&catid=15:egyeb&Itemid=51

Bevándorlás: Macedónia rendkívüli állapotot hirdetett

A macedón kormány kihirdette a rendkívüli állapotot a balkáni országba érkező migránstömegek miatt – jelentették be Szkopjéban csütörtökön.
A szkopjei sajtó beszámolói szerint a macedón rendőrség és katonaság a macedón-görög határszakaszon járőrözik, ahol megpróbálják megakadályozni a migránsokat abban, hogy bejussanak az országba. A tudósítások szerint több ezer migráns rekedt a határsávban, mert nem sikerült átjutniuk Macedóniába.
Ezzel egy időben több ezer migráns tartóztatta fel a Szalonikiből Szkopjéba tartó személy- és teherszállításra használt vonatokat.
Ezt a vasútvonalat használja a legtöbb migráns arra, hogy Görögországból Macedóniába, majd onnan Szerbiába jusson. A legtöbben azért választják a vasutat, mert a vonatjegyek jelentősen olcsóbbak a buszjegyeknél vagy a taxisok fuvardíjainál.
A macedón-görög határ melletti Gyevgyelija városkában naponta több mint ezren próbálnak meg feljutni a szerelvényekre, az utóbbi napokban többször is összeütközések voltak a migránsok között, a helyekért folytatott tusakodásban többen is megsérültek. Mivel kevés a vasúti vagon, Szkopje a szomszédos országoktól kért segítséget, eddig azonban egyik kormány sem válaszolt.
Csak az utóbbi egy hónapban majdnem 39 ezer migránst regisztráltak Macedóniában, többségük Szíriából indult útnak. A hivatalos adatok szerint mintegy kétezer migráns lépi át minden nap a görög-macedón határt, ahonnan Szerbiába, majd Magyarország és más európai uniós országok felé folytatják útjukat.

(figyelo)
Bal-Rad komm: Ez a tömeg rendesen megedződik mire a magyar határra ér! Mert ideér! Egy ilyen felajzott, edzett tömeget pedig sem kerítés, sem pedig párszáz botcsinálta határvadász fel nem tartóztat!

Rövid hírek keleti szomszédságunkból

Pánikol Maradék-Ukrajna. Az ok: egyre több helyen üti fel fejét az országban a rettegett kór, az afrikai sertéspestis. Irina Palamar az Ukrán Állattenyésztők Szövetségének az elnöke kevés híján sírva könyörgött ma Nyalókakirálynak azonnali és hathatós segítséget kérve.
Irina asszony elhüppögte, hogy amennyiben nem sikerül szinte órákon belül megállítani a szédítő tempóban terjedő járványt, az ország lemondhat eddigi legértékesebb exportcikkéről, a hasított félsertésről, és a disznólkodás produktumairól! Valcman pedig széttárta karjait! Nyet gyengi!
A Baltikumban is hasonló gondok kezdenek jelentkezni. De ott már diplomáciai bonyodalmak is támadtak tegnap, mert egy lettországi-orosz határ menti település- sertéstartó telepéről a kór miatt elpusztult sertések tetemei “valahogyan” belekerültek egy tóba! A gond az, hogy a tó egy tekintélyes hányada átnyúlik Oroszország területére. A disznótetemek miatt pedig Oroszország “kifogást” emelt!
Az “OsztroV” hírügynökség DNR “csúcsközeli” forrásra hivatkozva ma azt közölte, hogy a Donyecki Népköztársaság csatlakozni kíván az Orosz Föderációhoz. A tervek szerint népszavazás fog dönteni ebben a kérdésben a DNR területén, amelyet az október 18-án megtartandó helyi választások után 2-4 héten belül fognak megrendezni.


https://balrad.wordpress.com/2015/08/20/rovid-hirek-keleti-szomszedsagunkbol/

Csak akkor jöhetnek a menekültek, ha keresztények

Szlovákia vallási hovatartozásuk alapján osztályozza az országba érkező menekülteket, és a belügyminisztérium kijelentette, hogy Szlovákiába csak keresztényeket fogadnak be.
Az Európai Unió tagállamai júliusban állapodtak meg arról, hogy az unió területén egyenletesen osztanák el az Európába érkező menekülteket. Ennek értelmében Szlovákia 200 szíriai menekültet kellene befogadjon. Ivan Metik, a belügyminisztérium szóvivője azonban már jelezte, hogy Brüsszel kérésének csak akkor tesznek eleget, ha a menekültek keresztények. Metik szerint a muszlimok nem tudnának beilleszkedni a társadalomba, emiatt Szlovákia nem vállalja átvételüket az Európai Uniótól.
A belügyminisztérium szóvivője a BBC-nek nyilatkozva kifejtette, hogy szeretnének segíteni a nyugati országoknak, de ők csak tranzitország, emiatt a menekültek nem maradnának ott; erővel kellene kényszeríteni őket, ha azt akarják, hogy Szlovákia területén maradjanak. Ennek azonban semmi értelme nem lenne.
“Befogadhatunk 800 muszlimot, de Szlovákiában nincsenek mecsetek. Hogyan integrálódnának, ha nem érzik otthon magukat?”
Metik kijelentése alapján nem merül fel annak lehetősége, hogy az országban mecseteket építsenek a muszlim bevándorlók miatt. Nyugat-Európában azonban 44 millió muszlim él. A szóvivő szerint a muszlim menekültek előbb-utóbb egyébként is elhagynák Szlovákiát, és a nyugati országokba távoznának, erőszakkal pedig nem akarják itt tartani őket.


http://hidfo.ru/2015/08/csak-akkor-johetnek-a-menekultek-ha-keresztenyek/

Céljuk: Hazánk destabilizálása – Their goal; is to destabilise our Homeland

People, who support illegal immigration, don't want to help to the refugees... THEIR GOAL IS TO DESTABILISE OUR HOMELAND! But we'll never let them to do that!!
People, who support illegal immigration, don’t want to help to the refugees… THEIR GOAL IS TO DESTABILISE OUR HOMELAND! But we’ll never let them to do that!!

Görögország törlesztette a tartozását az EKB-nak, a kapott 13 milliárdból azonnal visszaadnak 10,6 milliárdot, 2,4-et meg “nézegethetnek” pár óráig, ráadásul az elrendelt kótyavetyén a németek már meg is kaparintottak szinte minden görög repülőteret.

Az Európai Stabilitási Mechanizmus kora reggel átutalta Görögországnak a három évre szóló, 86 milliárd eurós harmadik segélycsomag első, 26 milliárd eurós részletének első felét, 13 milliárd eurót. Az összeg egy részével Athén azonnal rendezte az EKB-val szembeni esedékes tartozását.
Az uniós segélyalap kormányzótanácsa tegnap este döntött a 26 milliárd eurós első részlet első felének a felszabadításáról.
A ma átutalt 13 milliárd euróból Athén máris befizetett 3,4 milliárd eurót az Európai Központi Bank (EKB) számlájára, amivel törlesztette esedékessé vált adósságát. A 13 milliárd euróból kell még rendeznie Görögországnak egyebek között a júliusban kapott 7,2 milliárd euró áthidaló kölcsönt is.
A 26 milliárd eurós kölcsön még át nem utal 13 milliárdjából 10 milliárd eurót rövidesen egy külön számlára tesz az ESM, amit majd a görög bankok feltőkésítésére lehet felhasználni. További 3 milliárd eurót októberig folyósít az EMS.
Görögországnak a 86 milliárd eurós harmadik segélycsomag törlesztését 15 év múlva kell elkezdenie, és az összeget 32,5 év alatt kell visszafizetnie.
(vg.hu)

Nem kellenek az amerikai fegyverek – nem vagyunk Európa árulói

Egyelőre megalapozatlan információk terjednek arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Államok közel 60 év alatt összeszedte a bátorságát, és mégis tankokat küldene Magyarországra. Csakhogy ma már senki nem várja a “felszabadító nyugati csapatokat”.
1956-ban megszámlálhatatlanul sokan haltak meg azért, mert abba a hamis hitbe ringatták őket, hogy valamiféle segítségre számíthatnak a Nyugat részéről, ami már akkoriban is a demokrácia és szabadság védelmezőjének szerepében tetszelgett. A nyugati csapatok azonban nem jöttek, a forradalom elbukott, és a magyarság újra meg kellett tapasztalja, hogy a Nyugat számára csak geopolitikai tényező, majd járulékos veszteség vagyunk. Az Egyesült Államoknak szüksége volt arra a látszatra, hogy a rivális nagyhatalom befolyási övezetéhez tartozó országok rabszolgasorban élnek, és amerikai felszabadításra várnak – de semmi többre. Az amerikaiak tevékenysége akkor is kimerült az elégedetlenség szításában, az államellenes szervezkedésben, de soha egy pillanatra nem gondolták komolyan, hogy a destabilizáláson kívül bármi mást is tesznek – köszönjük szépen, eljátszottátok a nektek leosztott szerepet, de ennyi volt.
Washington külpolitikája nem sokat változott azóta. Az utóbbi évek során is szemtanúi lehettünk annak, hogy az amerikai titkosszolgálatok egész népeket hergeltek újabb gyilkos forradalmakba, majd a Nyugat segítségnyújtása az olajmezők őrizetéig terjedt. Káoszba süllyedt Észak-Afrika és a Közel-Kelet, mert valaki elhintette a fegyveres ellenállás magvát, majd valaki a jobb világra vágyó becsületes emberek százezreivel elhitette, hogy segítségnyújtásra számíthatnak, és utána tényleg egy jobb világ jön. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy ez a szép új világ londoni munkavállalást jelent. Nekünk sem, és az afrikaiaknak sem tudtak mást adni. Megérte? Dehogy. Ha tehetnék, már ők is visszacsinálnák.
A térségi politika most, közel 60 év után újra úgy alakul, hogy a magyarság geopolitikai tényező lett az amerikaiak számára. Se több, se kevesebb. Arra kellünk az amerikaiaknak, hogy rajtunk át vonulhassanak Oroszországba. A felelősséget, a következményeket pedig majd mi viseljük – ahogy ’56-ban is.
Washington nem jelent fenyegetést Oroszországnak. Az amerikai kontinensen lévő fegyverek nem fenyegetik Moszkvát – ellentétben azokkal a fegyverekkel, amit Kelet-Európában helyeznének el az amerikaiak. Itt jön képe a magyar nép, mint éppen aktuális geopolitikai tényező, és a magyar politikai elit mint balek. Mindig szükség van az éppen aktuális balekra, aki hozzájárul ahhoz, hogy az általa vezetett országból lőhessék ki az éppen aktuális rakétát. Cserébe gazdag lehet, és nem kell félnie az amerikaiaktól, akik itt minden áron fegyvereket akarnak elhelyezni, akár az éppen aktuális vezető politikus holttestén át is.
Kell ez nekünk? Részt akarunk venni egy a Föld túlsó szegletéből terjeszkedő nagyhatalom egy európai ország elleni háborús készülődésében? Tényleg Európa árulói lennénk? Ezt jelenti ugyanis, ha beengedjük hazánkba egy másik kontinens nagyhatalmának fegyvereit, amik egy európai országra irányulnak.
Szerencsére mutatkoznak annak jelei, hogy Magyarországon vannak olyan politikusok, akik nem Európa árulói. Bár a kormánypárt ellenállása egyelőre kimerül annyiban, hogy ők nem hallottak ilyen megkeresésről, az már látható, hogy az amerikai terjeszkedés Magyarországon egy újabb megosztó tényező. Se a kormány, se az ellenzék nem akarja ezt. Előbbiek inkább időhúzásra törekszenek (a holttestükön át opció miatt), utóbbiak nyíltan ellent mondanak. Volner János, a Jobbik alelnöke az amerikai tankok érkezéséről közölt sajtóhírek után azonnal egyértelművé tette; pártja elutasítja, hogy a kormány nagyhatalmak katonai konfliktusainak lehetséges helyszínévé tegye Magyarországot. Nem akarnak amerikai fegyvereket. A párt hazánk semlegességét szorgalmazza, ami legkevesebb annyit jelent, hogy nem engedünk teret egy térségi ország elleni háborús készülődésnek. A Jobbik szerint a kormány eddig is az amerikai érdek képviseletében küldött magyar katonákat idegen országokba, Magyarországnak nem fűződik érdeke ázsiai és közel-keleti országok erőszakkal elnyugatosításához. Talán évekkel ezelőtt azt mondta volna a liberális médiamonopólium, hogy ez egy hangos kisebbség véleménye. Csakhogy azóta a Jobbik legnagyobb ellenzéki párt lett, a kormány pedig kizárólag azzal tudta megállítani népszerűségvesztését, hogy alkalmazkodott a hangos kisebbségnek deklarált csendes többség elvárásaihoz.
Magyarországon nincs szükség az amerikai páncélosokra. Nem akarjuk, hogy az Egyesült Államok innen kiindulva “építsen demokráciát”, ami a korábbi tapasztalatok szerint csak újabb országok lerombolásához, újabb népek cserbenhagyásához vezet. Nem akarunk egy káoszba fordult Ukrajnát, ahol – a líbiai minta szerint – nincs központi kormány, és a terrorszervezetek fanatizmusa miatt mindennapos problémát okozna a magyar hatóságok számára, hogy ismeretlen merénylők ne robbantsanak budapesti szupermarketben. Évtizedekkel ezelőtt az amerikaiak által felhergelt ellenzék várta a nyugati csapatokat – ma nem várja őket senki. Maradjanak az amerikai kontinensen! Kezdetben az is elég lenne, ha ott megvalósítanák az emberi jogokat és demokráciát.


http://hidfo.ru/2015/08/nem-kellenek-az-amerikai-fegyverek-nem-vagyunk-europa-arulo/

Tűzpárbaj volt Észak- és Dél-Korea határán

Dél-Korea több tucat tüzérségi lövedéket lőtt ki Észak-Korea felé, miután az északiak tüzet nyitottak egy hangszóróra, amely Phenjan-ellenes adást sugárzott – közölte a Dél-Koreai védelmi miniszter.
A Reuters  jelentése szerint Észak-Korea nem válaszolt a tűzre, sérültekről nem érkezett hír. Az északi lövedék Szöultól mintegy 60 kilométerre északra csapódott be, a tűzszüneti vonal nyugati szakaszán.
A környező térség lakosságát evakuálták a Yonhap hírügynökség szerint, a dél-koreai elnöki hivatal pedig rendkívüli ülésre hívta össze az ország nemzetbiztonsági tanácsát.
Phenjan szombaton már megfenyegette déli szomszédját, hogy megsemmisíti azokat a hangszórókat, amelyek a határon propagandaszövegeket harsognak Észak felé.
Az ügy előzménye, hogy a két Korea határán húzódó demilitarizált övezetben múlt héten felrobbant egy akna, amely súlyosan megsebesített két dél-koreai katonát. Az eset arra késztette Szöult, hogy tizenegy év után újraindítsa a határon túlra irányuló, propagandatartalmú műsorszórást.
Észak-Korea azonban tagadta, hogy az ő emberei telepítették az övezetbe az aknát. A hadsereg szombati nyilatkozata szerint a hangszórók bekapcsolása hadüzenettel ér fel, és ha az adást nem állítják le azonnal, akkor “teljes erejű katonai akciót indítanak, hogy felrobbantsák az Észak elleni pszichológiai hadviselés minden eszközét” a frontvonalon.
(MTI)

Kirgizisztán kiutasítja az amerikai katonai szakértőket

Kirgizisztánban a mai nappal érvénybe lépett a kormányrendelet, ami leállítja az Egyesült Államokkal folytatott együttműködést. Az ország kiutasítja az eddig tanácsadóként működő amerikai katonai szakértőket is.
A Kirgizisztán és az Egyesült Államok közti “együttműködési megállapodás” elsősorban azt jelentette, hogy az amerikai “civil és katonai szakértők” jelen voltak az országban, és a legkülönbözőbb területeken kifejtették tevékenységüket. Az “egyenlőségre épülő kapcsolat” szintén annyiban nyilvánult meg, hogy a két ország közt vámmentesség volt, az amerikaiak bármit ellenőrzés nélkül bevihettek. Ez az “együttműködés” a mai nappal hivatalosan is véget ért.
Kirgizisztán elsőként amiatt jelentette be a vonatkozó egyezmények felmondását, mert az Egyesült Államok egy olyan személyt tüntetett ki az “emberi jogok védelmezője” címmel, akit Kirgizisztánban etnikai feszültség szítása és rendőrök meggyilkolása miatt börtönbe zártak. Aibek Moldogaziev, Kirgizisztán külügyminisztériumának emberi jogokért felelős képviselője szerint az amerikai kormány elsősorban az amerikai érdekérvényesítést érti az “emberi jogok” alatt, és ez az együttműködés folyamán mindvégig látható volt; az amerikaiak “otthon érezték magukat”, és ameddig saját létesítményük volt a Manas katonai bázis, úgy gondolták, hogy bármit megtehetnek az országban, a diplomáciai mentesség védőernyője alatt akár etnikai feszültségszítást folytathatnak, gyilkosságokat követhetnek el.
Moldogaziev emlékeztetett, hogy 2006-ban Washington diplomáciai mentességet adott annak az amerikai katonának, aki a nyílt utcán meggyilkolt egy kirgiz állampolgárt. A hivatalos magyarázat szerint az áldozat – Alexander Ivanov – “késsel fenyegette” az amerikai katonát, emiatt kellett a nyílt utcán agyonlőni, majd a gyilkosának diplomáciai mentességet biztosítani.
Korábban a Manas katonai bázist vették vissza az amerikai hadseregtől, mert a gyilkossági eseteken felül a helyi lakosok rendre arra panaszkodtak, hogy a hétköznapi életet is lehetetlenné teszi az amerikaiak tevékenysége. Kora hajnalban szálltak fel és le a katonai gépek a környéken élő civilek házai fölött, ami a nyilvánvaló hatások mellett olyan következményekkel is járt, hogy “ismeretlen vegyi anyagok” gyakorlatilag leégették a helyi gazdák terményeit.
Washington mindeddig semmilyen kártérítést nem fizetett az “együttműködés” során okozott károkért, ami fokozatosan vezetett az amerikaiakkal kötött egyezmények felmondásához. A kirgiz kormány szerint ráadásul az “együttműködés” semmilyen használható infrastruktúrát nem hagyott maga után. Az amerikai létesítmények berendezései értelemszerűen az amerikai szabványt használták, így további karbantartásuk és az alternatív használat sem megoldható.
Kirgizisztán 2015 május 21-én csatlakozott az Eurázsiai Gazdasági Unióhoz, majd augusztus 11-én teljes jogú taggá vált – ezzel egyértelművé tette, hogy a jövőben semmilyen fajta együttműködést nem tud elképzelni az Egyesült Államokkal.
Zdzisław Sadowski lengyel közgazdász szerint “ha egyszer bevonulnak az amerikaiak, soha nem távoznak”. A kirgiz-amerikai kapcsolatok alakulása szintén alátámasztja, hogy az amerikaiakkal ápolt “megállapodások” felmondása csak akkor lehetséges, ha egy ország más nagyhatalommal tud kiépíteni szoros kapcsolatot.

http://hidfo.ru/2015/08/kirgizisztan-kiutasitja-az-amerikai-katonai-szakertoket/

Testépítés másképp – Szilikon ördögszarvak és mikrochipek

A transzhumanista mozgalmon belüli szubkultúra egyes követőinek célja, hogy testük átalakításával fizikailag is mindinkább démonokra hasonlítsanak. A transzhumanizmus amúgy a tudománynak és technikának az ember szellemi és fizikai képességeinek fejlesztésére való felhasználását támogató nemzetközi intellektuális és kulturális mozgalom, amit leginkább az ember és a gép egyesítésével próbál megvalósítani.
A testpiercing és a tetoválás ma már ódivatúnak számít ebben a közegben. A szóban forgó kezdeményezés követői a beinjekciózott szilikon ördögszarvakat, fém implantátumokat és a beültetett RFID chipeket részesítik előnyben. Bár a transzhumanizmus saját bevallása szerint az emberiség javát szolgálja és kimondott célja a betegségek, a fogyatékosság vagy az öregedés, illetve a halál felszámolása, ezek megvalósításáról sokaknak a Bibliából fenevad bélyegeként ismert rendszer illetve az Antikrisztus uralma jut az eszébe, valószínűleg nem véletlenül.
Az alábbi fényképen a Koppenhágai Testi Szélsőség (Copenhagen Body Extremes) nevű dán cég tulajdonosa látható. [A kép elemzéséhez valószínűleg egyetlen olvasónak sincs szüksége segítségre.] Muffe Vulnuz, aki saját magán kívül már 300 emberbe ültetett mikrochipet, a fent leírt trend egyik vezető személyisége.
Copenhagen-Body-Extremes-Muffe-Vulnuz-600

Transzhumanizmussal a készpénznélküli, egységes világrend felé

Vulnuz szerint a mikrochipek célja az élet egyszerűbbé tétele, hiszen támogatói szerint a chip a jövőben feleslegessé teszi majd a személyazonosító iratokat, bankkártyákat és sok egyéb ma még fontos tárgyat. A chipbeültetéssel a „testek összekötését” is szeretnék megvalósítani.
„Az ember mindenféle személyes tárgyat hord magánál. Bankkártyákat, jogosítványt, könyvtártagságit, kulcsokat, amiknek egyetlen célja a személyazonosítás,”
mondja Hannes Sjoblad, Seattle-i fiatalember, aki nemrégen Vulnuz műhelyében szervezett egy „beültetési bulit”.
„Idővel mindezektől megszabadulhatunk, mert csak egyetlen egyedi azonosító lép a helyükbe.”
Más szóval Vulnuz, Sjoblad és társaik előkészítik a terepet egy olyan készpénznélküli világ számára, amelyben mindenki beültetett chipek [vagy hasonló, ma még nem létező vagy fejlesztés alatt álló technológiák] segítségével lesz kénytelen igazolni magát, illetve ez lesz az egyetlen elfogadott fizetőeszköz is. Az azonosító nélkül szinte lehetetlen lesz túlélni.
„Ma még csak néhány felhasználási lehetőség létezik,” mondja Hannes. „Azonban minél többen fogadják el a chipet, annál több cég és intézmény akar majd új felhasználási területeket kifejleszteni.”
A mozgalom persze nemcsak Dániára korlátozódik. Vulnuz szerint az Egyesült Államokban és más európai országokban, például Hollandiában, Svédországban, Finnországban, Belgiumban és Franciaországban, több ezren használják már az általa értékesített mikrochipeket.
„Ezek az implantátumok szó szerint olyanok lesznek, mint a belső szerveink. Mint a vesénk vagy a májunk és úgy töltik majd be a szerepüket, hogy észre sem vesszük.”
A beültetett chip helye, hogy még véletlenül se felejtsük el
A beültetett chip helye tetoválással megjelölve, hogy még véletlenül se felejtsük el
Forrás: NaturalNews.com
http://idokjelei.hu/2015/08/testepites-maskepp-szilikon-ordogszarvak-es-mikrochipek/

TOVÁBBRA IS NYUGAT-EURÓPÁNAK KÉPEZÜNK ORVOSOKAT!

Az egészségügyi dolgozók kivándorlása ellenére a rendszerváltás óta nem látott magasságba emelkedett az orvosok száma. A háziorvosok és a kórházi ágyak száma azonban folyamatosan csökken.
Az egészségügyi dolgozók kivándorlása ellenére a rendszerváltás óta nem látott magasságba emelkedett az orvosok száma – derült ki a Központi Statisztikai Hivatal adataiból. Tavaly 39 ezer orvos dolgozott, amire 1990 óta egyetlen évben sem volt példa. A megelőző évben 37 700, 2012-ben pedig 36 250 orvos látta el a pácienseket. (Utoljára 2004-ben közelítette meg a mostani szintet az orvosi létszám, azt követően azonban gyors csökkenést láthattunk.) A KSH adatai szerint az elmúlt négy évben azonban évente 3-4 százalékkal nőtt a létszámuk. A tízezer lakosra jutó orvosok száma ennél is gyorsabb ütemben emelkedik, ami összefügg a népességfogyással is. Tavaly majdnem 40 orvos jutott tízezer emberre, miközben négy évvel korábban még a 35-öt sem érte el a számuk.
A szektor problémái a részletes adatokban látszódhatnak. A háziorvosok és házi gyermekorvosok száma 6343 fő volt, ennél alacsonyabb számra 1992-ben volt példa. A csökkenő népesség miatt azonban az egy háziorvosra jutó lakosok száma nem emelkedik, évek óta 1550 fő körül stagnál. A Dél-Dunántúlon a legjobb a helyzet, ahol „csak” 1400 lakos jut egy háziorvosra, míg az Észak-Alföldön, a Közép- és Nyugat-Dunántúlon a legrosszabb, ezeken a területeken több mint 1600 embert kell ellátnia egy háziorvosnak.
Hiába van azonban a rendszerváltás óta nem látott magasságban az orvosok létszáma, Magyarországon még így is rendkívül kevés orvos jut ezer lakosra. Tavaly közel 2 ezer egészségügyi dolgozó jelezte, hogy külföldön vállalna munkát. (A kérelmezők 63 százaléka orvos, 12 százaléka fogorvos, 17 százaléka ápoló és 8 százaléka gyógyszerész.) A háziorvosok esetében szakértők szerint a helyzet a következő években romlani fog, mert rengeteg háziorvos megy nyugdíjba, akiket nem tud pótolni a munkába álló fiatal korosztály.
Még tavasszal a Blikk szerezte meg az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyik munkaanyagát, amely azzal számolt, hogy egy évtized alatt négyezer fővel csökkenhet a háziorvosok száma. A körülbelül 6500 praxisból (már 6350 alatti a számuk friss adatok szerint) 2025-re 800 fiatal háziorvos munkába állásával is 3300-ra apad a létszám. Most is több száz praxis betöltetlen, és több százezer embernek nincs megfelelő alapellátása.
A probléma miatt az Országos Egészségbiztosítási Pénztár a múlt hónapban ismét pályázatot hirdetett a tartósan betöltetlen háziorvosi praxisok betöltésére, amelyre 500 millió forint van. Tavaly 413 millió forintot fizetett ki az OEP, amelynek eredményeképpen 38 háziorvosi szolgálatot sikerült betölteni. Idén az egy éve betöltetlen háziorvosi szolgálatra elnyerhető támogatás 6 millió forint. Ott, ahol 60 hónapja betöltetlen az álláshely, már 10 millió a támogatási összeg.
(vg.hu)

Támadás előtti erőgyűjtés Donbasszban?

suli
Donbassz mára virradó éjszakája meglepően “csendes” volt. Komolyabb torzsalkodás, vagy a latortüzérség megszokott éjszakai ténykedése is elmaradt. Persze azért ágyúzgattak, de az elmúlt időszakhoz képest a mára virradó éjszaka csendesnek számít.
Sztanyica Luganszkánál folytatódott a tegnapelőtt elkezdődött lövöldözés. Egész éjszaka ki is tartott. Kalasnyikovokkal vitáztak a felek.
Donyeck Petrovszkij kerületét ágyúzta az éjszaka a valcmanista latortüzérség. Jutott a gránátokból a közeli Alekszandrovkának is, ahol két lakóházat találtak telibe. Mindkettőben egy-egy civil halott az “eredmény”!
Éjjel háromnegyed éjfél és fél egy között kettő darab “Tocska-U” rakétát lőtt le a donyecki légvédelem. Még a város légterén kívül.
Szpartakban kora este tört ki csetepaté, ami egészen ma reggelig eltartott.

Krasznyij Partyizant éjfél tájban érte egy “Grad” sorozat. Vélhetőleg ugyanaz a latorüteg “kínálta meg” Gorlovkát is, ugyanabban az időben.
Voltak minden felé kisebb-nagyobb (inkább kisebb) összetűzések természetesen, de azok már szinte említésre sem méltóak.
Mintha erőt gyűjtene a latorhad Donbassz határain.
https://balrad.wordpress.com/2015/08/20/tamadas-elotti-erogyujtes-donbasszban/