2015. augusztus 20., csütörtök

Testépítés másképp – Szilikon ördögszarvak és mikrochipek

A transzhumanista mozgalmon belüli szubkultúra egyes követőinek célja, hogy testük átalakításával fizikailag is mindinkább démonokra hasonlítsanak. A transzhumanizmus amúgy a tudománynak és technikának az ember szellemi és fizikai képességeinek fejlesztésére való felhasználását támogató nemzetközi intellektuális és kulturális mozgalom, amit leginkább az ember és a gép egyesítésével próbál megvalósítani.
A testpiercing és a tetoválás ma már ódivatúnak számít ebben a közegben. A szóban forgó kezdeményezés követői a beinjekciózott szilikon ördögszarvakat, fém implantátumokat és a beültetett RFID chipeket részesítik előnyben. Bár a transzhumanizmus saját bevallása szerint az emberiség javát szolgálja és kimondott célja a betegségek, a fogyatékosság vagy az öregedés, illetve a halál felszámolása, ezek megvalósításáról sokaknak a Bibliából fenevad bélyegeként ismert rendszer illetve az Antikrisztus uralma jut az eszébe, valószínűleg nem véletlenül.
Az alábbi fényképen a Koppenhágai Testi Szélsőség (Copenhagen Body Extremes) nevű dán cég tulajdonosa látható. [A kép elemzéséhez valószínűleg egyetlen olvasónak sincs szüksége segítségre.] Muffe Vulnuz, aki saját magán kívül már 300 emberbe ültetett mikrochipet, a fent leírt trend egyik vezető személyisége.
Copenhagen-Body-Extremes-Muffe-Vulnuz-600

Transzhumanizmussal a készpénznélküli, egységes világrend felé

Vulnuz szerint a mikrochipek célja az élet egyszerűbbé tétele, hiszen támogatói szerint a chip a jövőben feleslegessé teszi majd a személyazonosító iratokat, bankkártyákat és sok egyéb ma még fontos tárgyat. A chipbeültetéssel a „testek összekötését” is szeretnék megvalósítani.
„Az ember mindenféle személyes tárgyat hord magánál. Bankkártyákat, jogosítványt, könyvtártagságit, kulcsokat, amiknek egyetlen célja a személyazonosítás,”
mondja Hannes Sjoblad, Seattle-i fiatalember, aki nemrégen Vulnuz műhelyében szervezett egy „beültetési bulit”.
„Idővel mindezektől megszabadulhatunk, mert csak egyetlen egyedi azonosító lép a helyükbe.”
Más szóval Vulnuz, Sjoblad és társaik előkészítik a terepet egy olyan készpénznélküli világ számára, amelyben mindenki beültetett chipek [vagy hasonló, ma még nem létező vagy fejlesztés alatt álló technológiák] segítségével lesz kénytelen igazolni magát, illetve ez lesz az egyetlen elfogadott fizetőeszköz is. Az azonosító nélkül szinte lehetetlen lesz túlélni.
„Ma még csak néhány felhasználási lehetőség létezik,” mondja Hannes. „Azonban minél többen fogadják el a chipet, annál több cég és intézmény akar majd új felhasználási területeket kifejleszteni.”
A mozgalom persze nemcsak Dániára korlátozódik. Vulnuz szerint az Egyesült Államokban és más európai országokban, például Hollandiában, Svédországban, Finnországban, Belgiumban és Franciaországban, több ezren használják már az általa értékesített mikrochipeket.
„Ezek az implantátumok szó szerint olyanok lesznek, mint a belső szerveink. Mint a vesénk vagy a májunk és úgy töltik majd be a szerepüket, hogy észre sem vesszük.”
A beültetett chip helye, hogy még véletlenül se felejtsük el
A beültetett chip helye tetoválással megjelölve, hogy még véletlenül se felejtsük el
Forrás: NaturalNews.com
http://idokjelei.hu/2015/08/testepites-maskepp-szilikon-ordogszarvak-es-mikrochipek/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése