2015. augusztus 20., csütörtök

Fabius 500 napja

Egy szokatlanul precíz, baljósnak tünö és szinte mindenki számára érthetetlen kijelentést tett a francia külügyminiszter, Laurent Fabius, 2014. május 13-án Washingtonban, az amerikai külügyminiszterrel tartott találkozója után: "500 NAPUNK VAN ARRA, HOGY ELKERÜLJÜK A KLÍMA KÁOSZT A FÖLDÖN". Az 500 nap most 2015. szeptember 23-án telik le. Sokan félnek ettöl a naptól, de nem értik, miröl van szó. Én viszont igen ...


Ez az NWO "hivatalos kezdödátuma" a földi illuminátusok felfogása szerint ... ezért látogat a pápa is az USA-ba ezekben a napokban, és mond az ENSZ-ben szimbolikusnak számító beszédet  ... És igen, akik félnek ezektöl a napoktól, nem biztos, hogy teljesen alaptalanul teszik, mivel valóban fennáll a veszélye, hogy "valami történni fog", valamit ki fognak müvelni, bár 100 százalék bizonyossággal ezt nem lehet kijelenteni.

A francia külügyminiszter szokatlan kijelentéséröl szóló híradások egyike:

500 napunk van arra, hogy elkerüljük a klimatikus káoszt
(French Foreign Minister: ‘We Have 500 Days to Avoid Climate Chaos’)
http://www.cnsnews.com/news/article/patrick-goodenough/we-have-500-days-



Ezt pedig egy blogban találtam:

http://vigyazo.blog.hu/2015/08/16/eltitkolta_a_nasa_az_irani_meteorbecsapodast

"... 2014 május 14-én Laurent Fabius francia külügyminiszter Washingtonban a Brookings Intézetben tartott előadásán drámai hangon bejelentette: 500 NAPUNK VAN ARRA, HOGY ELKERÜLJÜK A KLÍMA KÁOSZT A FÖLDÖN. Fabius ugyanezt a figyelmeztetését megismételte aznap John Kerry-vel való találkozóján is. A szokatlanul precíznek tűnő, ám mégis hossztávú figyelmeztetés nyomán felmerült: a politikus tudatosan figyelmeztetett egy olyan eseményre, amiről a világ vezetői már tudnak, és ami egész bolygónk időjárását felboríthatja. Egy aszteroida becsapódásnak kétségtelenül ilyen hatása lenne. Erre gondolt Fabius? Nem tudjuk, azt viszont igen, hogy AZ 500 NAP 2015. SZEPTEMBER 23-ÁN TELIK LE."

Ez idáig jó, viszont a blog írója nem érti, miért pont ez a 2015. szept. 23-i dátum!

A magyarázat a következö:

A Newton talány
("Newton's Riddle")
http://www.prophecyforum.com/bramlett/newtons_riddle.html

Kevesen tudják, hogy a híres fizikus-géniusz, Sir Isaac Newton, a fizika mellett a bibliai végsö idökre vonatkozó próféciák, ezen belül Dániel könyvének is a megszállottja volt. Newton ezen munkásságát nagyon jól ismerik a bolygónkat a háttérböl irányító illuminátus titkos társaságok, és szemlátomást komolyan is veszik, még olyan magas rangú személyek is, mint a francia külügyminiszter. Ez persze még mindig nem jelenti azt, hogy ezek a prófécia magyarázatok korrektek is, csupán annyit, hogy léteznek! Az egész továbbra is hit kérdése.

Miröl van szó?

Olvassuk el elöször is nagyon figyelmesen Dániel 9. könyvének alábbi részletét:

24 Hetven hét szabatott a te népedre és szent városodra, hogy vége szakadjon a gonoszságnak és bepecsételtessék a bűn, és hogy eltöröltessék a hamisság és elhozassék az örök igazság, és bepecsételtessék a látomás és a próféták, és felkenettessék a Szentek szente.
25 Tudd meg azért és vedd eszedbe: A Jeruzsálem újraépíttetése felől való szózat keletkezésétől a Messiás-fejedelemig hét hét és hatvankét hét van és újra megépíttetnek az utcák és a kerítések, még pedig viszontagságos időkben.
26 A hatvankét hét mulva pedig kiirtatik a Messiás és senkije sem lesz. És a várost és a szenthelyet elpusztítja a következő fejedelem népe; és vége lesz mintegy vízözön által, és végig tart a háború, elhatároztatott a pusztulás.
27 És egy héten át sokakkal megerősíti a szövetséget, de a hét felén véget vet a véres áldozatnak és az ételáldozatnak, és útálatosságok szárnyán pusztít, amíg az enyészet és ami elhatároztatott, a pusztítóra szakad.

A Bibliában több helyen (de nem mindenhol!) "egy nap" valójában egy "egy évnek" felel meg, például Ezékiel 4:6-ban, és nemkülönben Dániel könyvében is:

http://www.azalapitvany.hu/tartalom.php?k_id=27&ff_id=1444

"A hetven hét profetikus idő, ahol minden nap egy szó szerinti évnek felel meg (Ez 4:6). Tehát így a hetven hét pontosan 490 évnek felel meg.

Ezt támasztja alá az is, hogy a minden kétséget kizárólag az Antikrisztusról szóló Dániel 9:27-es versben az Antikrisztus "egy héten" át sokakkal megerösiti a szövetséget, de a "hét felén ... utálatosságok szárnyán pusztít"

"1 hét" == "7 év"
"a hét felén" == "3.5 év"

S az a bizonyos 3.5 év ugye nem más mint az Antikrisztus rémuralmának ideje, amikor az kimutatja a foga fehérjét, s mérhetetlen szenvedést zúdít a földre.

Mint ahogy  Az utolsó idök, a fenevad rendszere (NWO) és a második visszatérés c. írásban is szerepel, a "3.5 év" a következö módokon is emlegetve van a bibliai versekben:

Jelenések 13
1 És láték egy fenevadat feljőni a tengerből ...
...
5 És adaték néki nagy dolgoknak és káromlásoknak szóló szája; és adaték néki hatalom, hogy cselekedjék negyvenkét hónapig.

Negyvenkét hónapig vagyis három és fél évig.

Dániel 12
6 És mondá egyik a gyolcsba öltözött férfiúnak, aki a folyóvíz felett vala: Mikor lesz végök e csudadolgoknak?
7 És hallám a gyolcsba öltözött férfiút, aki a folyóvíz felett vala, hogy felemelé az ő jobb kezét és bal kezét az ég felé, és megesküvék az örökké élőre, hogy ideig, időkig és fél időig, és mikor elvégezik a szent nép erejének rontását, mindezek elvégeztetnek.
11 És az időtől fogva, hogy elvétetik a mindennapi áldozat, és feltétetik a pusztító útálatosság, ezerkétszáz és kilencven nap lesz.
12 Boldog, aki várja és megéri az ezerháromszáz és harmincöt napot.

1290 nap nagyjából egyenlö 3,5 évvel,  ami egyenlö 42 hónappal

1290 nap osztva 42 hónappal egyenlö 30,71 nap (átlagosan)

Ideig (= 1 év), idökig ( = 2 év) és fél idöig (= fél év), vagyis 3,5 év.

(idézet vége)

S most jöjjön a lényeg! Newtonnak feltünt, hogy:

Dániel 9:25 Tudd meg azért és vedd eszedbe: A Jeruzsálem újraépíttetése felől való szózat keletkezésétől a Messiás-fejedelemig hét hét és hatvankét hét van

Miért van felosztva a Jeruzsálem újjáépítéséröl szóló idö két részre, "hét hétre" (49 évre) és "62 hétre" (434 évre)?

Newton szerint azért, mert a Messiás (Jézus) kétszer tér vissza a Földre! A "62 hét" (434 év) az elsö, még 2000 évvel ezelött megtörtént visszatérésre vonatkozik, a "hét hét" (49 év) pedig a másodikra.

És valóban, a wikipédia szerint is:

https://en.wikipedia.org/wiki/Jerusalem#Classical_antiquity

"In about 445 BCE, King Artaxerxes I of Persia issued a decree allowing the city (including its walls) to be rebuilt. Jerusalem resumed its role as capital of Judah and center of Jewish worship."

Jeruzsálem újjáépítése nagyjából Jézus születése elött 445-ben kezdödött, ami nem más mint az a bizonyos "62 hét" ami a Messiás fejedelem (Jézus) elsö visszatéréséig telik el, mint ahogy a Dániel próféciákban szerepel.

A "hét hét"(49 év) már Jézus második visszatérésére vonatkozik Dániel 9:25-ben, s ezért van szó mindjárt Dániel 9:27-ben az Antikrisztusról.

Dániel 9:26 pedig a következöképp értelmezhetö:

26 A hatvankét hét mulva pedig kiirtatik a Messiás és senkije sem lesz. És a várost és a szenthelyet elpusztítja a következő fejedelem népe; és vége lesz mintegy vízözön által, és végig tart a háború, elhatároztatott a pusztulás.

Jézust keresztre feszítik, majd Jeruzsálemet "elpusztítja a következö fejedelem", vagyis i. sz. 70-ben a rómaiak teljesen tönkreteszik, kiüzik a zsidókat a Szentföldröl, és a "mintegy vízözön által" lepusztított város egészen a végsö idökig nem éppen a virágkorát fogja élni.

S ezen a ponton vitték szemlátomást tovább a newton-i magyarázatot a jelenkori földi illuminátusok.

Mikor is került vissza Jeruzsálem, a Templomhegy és az óváros, újból zsidó kézbe?

1967. június 7-én (igen, i. sz. 70-töl kezdve egészen 1967-ig, a hat napos háborúig, Jeruzsálem óvárosa és a Templomhegy nem volt zsidó kézen!)

1967. június 7. plussz "hét hét" (49-szer 360 napos ókori prófétikus zsidó év) mikor is telik le?

2015. szeptember 23-án

Ezen a napon fejezödik be Dániel könyvének a "hatvankilencedik hete", s veszi kezdetét a "hetvenedik hét" - vagyis az "utolsó hét" (az utolsó 7 év) a Messiás második eljöveteléig - legalábbis ezen matematika szerint!

A 3.5 éves rémséges periódus tehát valamikor 2019 márciusában fog kezdödni az illuminátusok ezen "logikája" szerint.

Miért veszik komolyan mindezeket a nyakatekert számításokat?

1. A végsö idök szinte összes elöre prófétált jele a 21. század elején jelen van.
2. Számos más, látnoki képességü emberek által írt, nem bibliai prófécia is erre a periódusra jelzi a "világ végét".

Bár soha nem ismernék el nyilvánosan,  a Vatikánban például teljesen komolyan veszik a Szent Malakiás próféciát.

Miről szól Malakiás jóslata?
http://mult-kor.hu/20130214_mirol_szol_malakias_joslata

"Szent Malakiás, az írországi Armagh püspökének sokat citált jövendölése szerint XVI. Benedek, azaz a 265. pápa regnálása után már csak egy szentatya fog Szent Péter trónjára ülni. A 12. században élt Malakiásnak tulajdonított lista 112 pápára utaló jelmondatot sorol fel, az utolsó római püspök idején pedig jóslata szerint eljön az apokalipszis."

A prófécia szerint Ferenc az utolsó ...

A maja indiánok kalendáriuma bár 2012-ig méri az idöt... viszont soha egyetlen maja szöveg se említi explicit módon, hogy pontosan 2012-ben jön el az apokalipszis. Mindebböl arra lehet következtetni, hogy a 21. század elsö negyede az, amikor ezek a dolgok le fognak játszódni.

Siíta iszlám végsö idökre vonatkozó próféciák is erre az idöszakra teszik a Mahdi és Jézus visszatérését (lásd lentebb a hozzászólásokban).

S végül de nem utolsósorban a Barasits jóslat is erre az idöszakra prognosztizál világrengetö eseményeket (lásd úgyszintén lentebb a hozzászólásokban).

Barasits:
"Egy elfogadható jövö van még úgy 3 évig... ott kezdödik egy nagyon nehéz idöszak (1995), ez egy olyan két év körüli dolog, akkor abból úgy ahogy kievez, és egy szintre eljut ez az ország (1997-98) s utána következik egy borzalmas keserü korszak, egy nagyon nehéz idöszak, olyan mintha meghalna ez az ország, mintha nem lenne.. olyan idöszak mintha semmibe mennénk, s utána következik egy teljes életformaváltás, egy teljes átváltás, gyökeresen más dolog, s akkor úgy nézz ki, hogy lassan de borzalmas kegyetlen lassúsággal... egy új helyre kerül a hazánk, mintha új otthonunk lenne, mintha ez embereknek egy új otthona lenne, teljesen új, egy teljesen más világ ... messze van ez az új otthon... a Földön van? Nem, nem hiszem, vagy föld alatt vagy föld felett... nem ezen... nem itt van... szerintem mindent ki lehet kerülni" ------------------------------------------------- 1995-ben lett elfogadva a hírhedt Bokros csomag("egy elfogadható jövö van még úgy 3 évig"), http://hu.wikipedia.org/wiki/Bokros-csomag , a maga hírhedt életszínvonalcsökkentö megszorításaival, utána pár éves megnyugvás után jöttek az Orbán és Gyurcsány kormányok a maguk fasiszta, széles néptömegeket még jobban nyomorgató politikájával ("nehéz idöszak, mintha meghalt volna ez az ország"), MO belépett az EU-ba is, és feladta a szuverenitását. Barasits:
"s utána következik egy teljes életformaváltás, egy teljes átváltás, gyökeresen más dolog"


Ennek most, az elkövetkezö években állhatunk éppenséggel a határán! Ez valószínüleg a globális fenevadrendszer, az NWO lesz, mely valóban, a mostanihoz viszonyítva egy teljesen új rendszer lesz.

Legvégül pedig... pár évtized múlva a második visszatéréskor? Vagy csak ezer év múlva mint a Jelenések könyvében van?

Barasits:
"hogy lassan de borzalmas kegyetlen lassúsággal... egy új helyre kerül a hazánk, mintha új otthonunk lenne, mintha ez embereknek egy új otthona lenne, teljesen új, egy teljesen más világ ... "


Péter Apostolnak közönséges második levele, 3. fejezet

http://biblia.hit.hu/bible/21/2PE/3

A végsö idökröl

12 Akik várjátok és sóvárogjátok az Isten napjának eljövetelét, amelyért az egek tűzbe borulva felbomlanak, és az elemek égve megolvadnak!

13 De új eget és új földet várunk az ő ígérete szerint, amelyekben igazság lakozik.



Barasits:
"nem ezen... nem itt van... szerintem mindent ki lehet kerülni"


Hmm, ki fogjuk?

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=169:fabius-500-napja&catid=15:egyeb&Itemid=51

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése