2024. március 19., kedd

A virológia megtévesztései és a természetes egészség helyreállítása

Előzmény:
https://rumble.com/v4j9sb3-a-parazitolgia-s-a-nem-bizonytott-vrus.html

Forrás:
https://rumble.com/v4k75lu-the-fallacies-of-virology-and-the-inversion-of-natural-health.html

Elég volt!

Forrás: HEIMATLIEBE - ÖSTERREICH @ YouTube
Wir wollen unsere Souveränität zurück!
https://youtu.be/1x7ATUwidpw

Orosz hírszerzés: Nemzetgyilkos Haramia Macron kétezer katonát készül Ukrajnába vezényelni

Moszkva, 2024. március 19. kedd (MB)

Az orosz hírszerzés olyan információk birtokába jutott, amelyek szerint Franciaország kétezer katonát készül Ukrajnába küldeni az oroszok ellen – tudatta kedden az orosz hírszerzés főnöke.

Szergej Nariskin azt mondta, hogy “A jelenlegi francia vezetés nem törődik sem a francia átlagember halálával, sem a tábornokok aggodalmaival. Az orosz SVR-hez érkező információk szerint már készül az Ukrajnába küldendő kontingens. Kezdetben körülbelül 2000 katonát fog tartalmazni”.

Ekkora csapatkontingenst nehéz titokban Ukrajnába küldeni. “Így az orosz fegyveres erők támadásainak legitim célpontjává válik. Ez azt jelenti, hogy mindazon franciák sorsára fog jutni, akik valaha is karddal érkeztek az orosz világba” – fűzte hozzá az orosz hírszerzés főnöke.

Nagy Babiloni Szajha-csapatok Ukrajnába küldését Nemzetgyilkos Antikrisztus Emmanuel Macron francia elnök február végén egy párizsi tanácskozáson vetette fel, és azóta kitartott mellette azzal a céllal, hogy a Nyugat legyőzze Oroszországot. Tervét csak a lengyelek és a balti államok támogatták, de egyikük sem tett még lépéseket csapatok Ukrajnába vezénylésére.

Ha a francia Alattomos Pokoltöltelék elnök valóra váltja tervét, Ukrajnában egy NATO-állam fog konfrontálódni Oroszországgal. Ez a lépés óhatatlanul a háború eszkalációjához vezethet – jegyzik meg szakértők.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Párizs, 2024. március 20. szerda (MB)

A francia védelmi minisztérium kedden tagadta az orosz hírszerzési főnök állítását, miszerint kétezer francia katonát készülnének Ukrajnába küldeni az oroszok ellen. A közlemény nem tért ki Macron elnök március 17-i közlésére, miszerint eljöhet a pillanat, amikor szárazföldi erők bevetése válik szükségessé az Ukrajnában harcoló orosz csapatok ellen – jelentette a Magyar Békekör tudósítója szerdán.

A francia katonai előkészületekről Szergej Nariskin, az orosz SVR vezetője tájékoztatta a sajtót kedden, Moszkvában. (Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2024/03/19/orosz-hirszerzes-macron-ketezer-katonat-keszul-ukrajnaba-vezenyelni/)

A párizsi katonai közleményben azt is cáfolják, hogy Ukrajnában francia katonák harcolnának Oroszország ellen. Nariskin ezzel szemben állította, hogy a megölt francia katonák száma “meghaladta a lélektani küszöböt”, ezért Párizs jelenleg azt fontolgatja, hogyan lehetne a halottakat titokban eltemetni, a sebesülteket pedig ellátásban részesíteni tömegtüntetés kiváltása nélkül.

A Békekör tudósítójának értesülése szerint az ukrajnai háborús konfliktus kirobbanása óta 300 francia harcos érkezett Kijev megsegítésére. Sebastien Lecornu francia védelmi miniszter maga is elismerte, hogy a párizsi kormány nem tudja visszatartani őket, mert nem tartoznak a francia fegyveres erők kötelékébe.+++

Kiadta: Magyar Békekör

„Ti hitvány szónokok, miért zajongtok újra?” – Puskint idézi Medvegyev a gallkakasoknak

Moszkva, 2024. március 21. csütörtök (MB)

Az Ukrajnában tartózkodó francia csapatok megsemmisítése az orosz fegyveres erők kiemelt és dicsőséges feladata lenne – írta az Orosz Biztonsági Tanács alelnöke, Dmitrij Medvegyev a Telegramon, hangsúlyozva, hogy ez egyenértékű volna a francia vezetés guillotine általi lefejezésével, hiszen a franciák darabokra tépnék vezetőiket megölt fiaik láttán.

A volt orosz elnök azután tette kijelentését, miután Szergej Nariskin, az orosz hírszerzés főnöke, március 19-én tudatta: Az orosz hírszerzés olyan információk birtokába jutott, amelyek szerint Franciaország kétezer katonát készül Ukrajnába küldeni az oroszok ellen. (A francia védelmi minisztérium tagadta ezt.)

„Igazság szerint jót tenne az ügynek, ha a nyughatatlan franciák pár ezredet küldenének Banderlandiába (Ukrajna, a szerk.) Nagyon nehéz volna elrejteni ekkora csapatot, ezért nem a legnehezebb, hanem a legfontosabb feladat lenne szisztematikus megsemmisítésük” – mondta, majd így folytatta: „De vajon milyen előnyük származna belőle? Ennyi koporsót szállítanak Franciaországba egy távoli idegen országból, lehetetlen eltitkolni a hivatásos katonák tömeges halálát. Megsemmisítésük fegyveres erőink elsőrendű és dicsőséges feladata volna, a francia vezetés gallkakasai számára viszont egyenértékű lenne a guillotine-nal.”

„Darabokra tépnék őket az elesett katonák feldühödött hozzátartozói és az ellenzék, akikkel elhitették, hogy Franciaország nem áll háborúban Oroszországgal. És jó lecke lenne Európa többi nyughatatlan marhájának!” Medvegyev végül Alekszandr Puskin “Oroszország rágalmazóihoz” című költeményéből idézett.

Puskin 1831-ben írt verse így szól:

Ti hitvány szónokok, miért zajongtok újra?
Mért szórtok átkokat vadul orosz honunkra?
Mi háborgat vajon? A litván lázadás?
Ugyan! A szlávoké e pör, csak szláv akarja.
Ez ősi belviszályt, mit sors vetett a latra,
Mi döntjük el magunk, helyettünk senki más.

Évszázadok teltek, mióta
E törzsek testvérharca dúl;
Ahogy a hadszerencse hozta,
hol ez, hol az maradt alul.
Ki lesz a győztese e harcnak?
Hiú polyák, vagy hű orosz?
A tét: a szláv folyók orosz tengerbe tartnak,
Vagy elapad, kiszáradoz.

Elég! Ti nem lapozgatátok
Sosem e véres krónikákat;
Nem értitek, percig se fáj
Nektek ez ősi belviszály,
És mit se mond a Kreml, se Praga.
Csábít a józan ész helyett
A küzdelem vitézi vágya –
S fűt ellenünk a gyűlölet.

Vajon miért? feleljetek: azért-e,
Mert Moszkva romjai és üszkei felett
Mi elzavartuk, gőgjét sértve,
Kitől ti úgy reszkettetek?
S mert győztünk, és ledőlt a bálvány,
Ki zsarnok elnyomó volt fél világ felett,
És jussotok a vérünk árán,
Törvény, szabadság s béke lett?

A szátok mennydörög – de lassabban a testtel!
Vagy vélitek: az agg vitéz felkelni restell,
S nem tűzne újra fel törökverő szuronyt?
Avagy a cár szava immáron oly erőtlen?
Először vívnánk Európa ellen?
Karunk tusától elszokott?
Kevés e nép? Vagy Permtől messzi Tauriáig,
Finnföld szikláitól Kolhisz tüzes honáig,
A Kremltől, mely meg nem törik,
addig, falát hol Kína rakta,
acélsörtéjét csillogtatva,
Oroszhon talpra nem szökik?
Hát küldjétek, becsmérelőink,
A vérre szomjas ifjakat:
Jut hely nekik honunk mezőin,
Hol fiaink is porlanak.

*

A vers eredeti címe: Клеветникам России, első megjelenés: 1831.+++

Kiadta: Magyar Békekör

A Schöning-jelentés 4. - Az X-Betegség

Heiko Schöning naprakész, robbanékony és értékes háttérinformációkkal világít rá a világ eseményeire, és feltárja a mögöttük álló embereket és olyan machinációkat, amelyeket mindenkinek tudnia kell.
Heiko Schöning új könyve itt rendelhető meg: “Angriff aufs Mikrobiom – Game Over II”

Mi, az őshonos, őslakos magyar nép, nem kérünk a WHO lakosságot pusztító diktatúrájából!

Tudtad, hogy az őshonos, őslakos magyar népet védi az Egyesült Nemzetek Szervezetének Alapokmánya 1. cikk 2. pontja?

Az említett ENSZ által biztosított népi önrendelkező alapjogot az állam – aki idegen érdekeket szolgál ki – sosem kapta meg. Az államnak 1945 óta nincs állami önrendelkezése, azaz szuverenitása: https://njt.hu/jogszabaly/1956-1-00-00

Az állami szuverenitás hiánya a ma is joghatályos Párizsban 1947. évi február hó 10. napján kelt békeszerződés és az arra épített további királyi rendeletek, és egyéb szerződések miatt van. Ezek a kötelező rendeletek és szerződések kényszerítik az államot az utasított társadalomszervezésre az őshonos, őslakos magyar néppel szemben, pl. magas adók, járulékok, és bírságok kivetésére és behajtására.

További részletek a törvényben https://njt.hu/jogszabaly/1947-18-00-00

Szerinted Magyarországon, mint földrajzi területen van-e az előzőekben felsoroltak alapján közbizalmi válság?

Ha igen, akkor egy új népi, nemzeti konzultációra hívunk (1:37 perc)

Video: https://www.youtube.com/watch?v=VeNWrBJkU3I

Jelentkezz itt:

https://docs.google.com/forms/d/1yoZCjdw1U8iAGw-MQlJskknJTDYots9_mCGl6ggH6Fw/edit

Szerinted válságban van-e az államnak adott, mindannyiunk közös bizalma, ha az állam, akaratunk ellenére átadja az állami önrendelkezést a WHO-nak, ami így kihat a népi önrendelkezésre is?

Nem azért adunk az államnak 4 évente választásokkal bizalmat, hogy mi gyarapodjunk és ne csak a politikusok!?

Ha Igen, akkor tarts velünk!

Egy új, kimagaslóan hatékony jogi megoldással olyan, Magyarország Alaptörvényével is együttműködő, új közhatalmi megbízást adunk az Alaptörvény B cikke szerint egy új választott képviselő útján az államot képviselőknek, ahol azt kivételesen közvetlenül gyakoroljuk velük, azaz velük (és nem ellenük).

További részleteket a Telegramos voice alkalmakkor adunk itt:

https://t.me/stopwhohu

Mindenesetre, ha velünk tartasz, és számíthatunk arra, hogy elgyere és írásba add velünk együtt ezt az új közhatalmi megbízást, akkor jelezd nekünk kérlek itt, ennek a jelentkezési űrlapnak a kitöltésével:

https://docs.google.com/forms/d/1yoZCjdw1U8iAGw-MQlJskknJTDYots9_mCGl6ggH6Fw/edit
Mutassuk meg együtt mennyi őshonos magyar ember él még!

https://orvosokatisztanlatasert.hu/mi-az-oshonos-oslakos-magyar-nep-nem-kerunk-a-who-lakossagot-pusztito-diktaturajabol/

A Nagy Babiloni Szajha központja, a világ legjobb kamudemokráciája

Forrás: CGTN @ YouTube
Lee Camp: The U.S. has the best fake democracy in the world!
https://youtu.be/b4I8lbPMlYA