Tudtad, hogy az őshonos, őslakos magyar népet védi az Egyesült Nemzetek Szervezetének Alapokmánya 1. cikk 2. pontja?

Az említett ENSZ által biztosított népi önrendelkező alapjogot az állam – aki idegen érdekeket szolgál ki – sosem kapta meg. Az államnak 1945 óta nincs állami önrendelkezése, azaz szuverenitása: https://njt.hu/jogszabaly/1956-1-00-00

Az állami szuverenitás hiánya a ma is joghatályos Párizsban 1947. évi február hó 10. napján kelt békeszerződés és az arra épített további királyi rendeletek, és egyéb szerződések miatt van. Ezek a kötelező rendeletek és szerződések kényszerítik az államot az utasított társadalomszervezésre az őshonos, őslakos magyar néppel szemben, pl. magas adók, járulékok, és bírságok kivetésére és behajtására.

További részletek a törvényben https://njt.hu/jogszabaly/1947-18-00-00

Szerinted Magyarországon, mint földrajzi területen van-e az előzőekben felsoroltak alapján közbizalmi válság?

Ha igen, akkor egy új népi, nemzeti konzultációra hívunk (1:37 perc)

Video: https://www.youtube.com/watch?v=VeNWrBJkU3I

Jelentkezz itt:

https://docs.google.com/forms/d/1yoZCjdw1U8iAGw-MQlJskknJTDYots9_mCGl6ggH6Fw/edit

Szerinted válságban van-e az államnak adott, mindannyiunk közös bizalma, ha az állam, akaratunk ellenére átadja az állami önrendelkezést a WHO-nak, ami így kihat a népi önrendelkezésre is?

Nem azért adunk az államnak 4 évente választásokkal bizalmat, hogy mi gyarapodjunk és ne csak a politikusok!?

Ha Igen, akkor tarts velünk!

Egy új, kimagaslóan hatékony jogi megoldással olyan, Magyarország Alaptörvényével is együttműködő, új közhatalmi megbízást adunk az Alaptörvény B cikke szerint egy új választott képviselő útján az államot képviselőknek, ahol azt kivételesen közvetlenül gyakoroljuk velük, azaz velük (és nem ellenük).

További részleteket a Telegramos voice alkalmakkor adunk itt:

https://t.me/stopwhohu

Mindenesetre, ha velünk tartasz, és számíthatunk arra, hogy elgyere és írásba add velünk együtt ezt az új közhatalmi megbízást, akkor jelezd nekünk kérlek itt, ennek a jelentkezési űrlapnak a kitöltésével:

https://docs.google.com/forms/d/1yoZCjdw1U8iAGw-MQlJskknJTDYots9_mCGl6ggH6Fw/edit
Mutassuk meg együtt mennyi őshonos magyar ember él még!

https://orvosokatisztanlatasert.hu/mi-az-oshonos-oslakos-magyar-nep-nem-kerunk-a-who-lakossagot-pusztito-diktaturajabol/