2017. december 4., hétfő

Hitler nyomdokaiban: Nobel-békedíjra jelölték Soros Györgyöt

A német vezető után G. Soros nevéhez köthető a – világháború utáni – legnagyobb lakosságcsere Európában, ami mesterségesen megváltoztatja az európai országok etnikai arányait.
A Wesley János Lelkészképző Főiskola öt professzora – Iványi Gábor lelkész, Lukács Péter oktatáskutató, Majsai Tamás teológus, Nagy Péter Tibor szociológus és Szilágyi Gál Mihály – levélben kezdeményezte a Nobel-békedíj odaítélését Soros Györgynek – derült ki a 168óra beszámolójából.
A cikk szerint a Soros által 2016-ban nyilvánosságra hozott terv az eddigi “legkomplexebb elképzelés napjaink egyik legnagyobb krízisének megoldására.”
Soros Nobel-békedíjra jelölése egyáltalán nem meglepő, hiszen korábban már több tömeggyilkost, például Adolf Hitlert és Barack Obamát is jelölték a békedíjra.
Adolf Hitler akkori német kancellárt 1939-ben jelölték Nobel-békedíjra, egy svéd parlamenti képviselő, E.G.C. Brandt. javaslata alapján. Barack Obama volt amerikai elnök 2009-ben kapta meg a díjat.
G. Soros Európa-szerte támogatott civilszervezeteiről számos alkalommal bebizonyosodott, hogy aktívan részt vesznek az illegális bevándorlók Európai Unióba juttatásában. Ez nem meglepő, tekintve, hogy saját írásaiban maga is említi a civil szervezetek teljes mozgósítását.
Soros 2015-ben megjelentetett egy publicisztikát, melyben nyíltan kijelentette, hogy szerinte évente legkevesebb egymillió migránst kell az Európai Unióba hozni. Abban az évben megközelítőleg kétmillió migráns érkezett az EU-ba, ezáltal a Soros-szervezetek által mozgatott népvándorlás a legnagyobb lakosságcsere a világháború utáni Európában.
A hivatalos statisztikákból később kiderült; a tömeges bevándorlás támogatásával Soros civiljei tevőlegesen részt vesznek az európai országok etnikai összetételének megváltoztatásában.


http://www.hidfo.ru/2017/12/hitler-nyomdokaiban-nobel-bekedijra-jeloltek-soros-gyorgy/

A németek pénzzel próbálják határon kívülre csalogatni a migránsokat

Németországban a “menekültek” mostantól jogosultak egy új típusú anyagi juttatásra is, melyet akkor kaphatnak, ha önként el akarják hagyni az országot – derült ki a Bild am Sonntag beszámolójából.
A migráns-családok egyszeri 3000 euró juttatást kaphatnak, a hatóságok szerint abból a célból, hogy azt származási országukban otthonaik újjáépítésére költsék. Egyénenként ez a támogatás maximum 1000 euró lehet. A belügyminiszter, Thomas de Maizière a lapban egy közleményt hozott nyilvánosságra, melyben arra kéri a migránsokat, hogy használják ki ezt a lehetőséget, és önként távozzanak.
“Aki úgy dönt, hogy február végéig önként elhagyja az országot, a következő 12 hónapra elegendő lakhatási támogatást kap az emellett elérhető más juttatásokon felül” – mondta.
A programnak ezt a nevet adták: “A te országod. A te jövőd. Most!”, és mindössze 2018 február 28-ig elérhető. Emellett továbbra is elérhető a 2017 februárban indult “StarthilfePlus” program, ami 1200 eurót ad a migránsoknak a menedékkérelmeik feldolgozása előtt, emellett további 800 eurót ad annak, akinek a menedékkérelmét elutasították.
A közlemény szerint a program célja, hogy azok a migránsok, akik vissza akarnak térni származási országaikba, ezt önkéntesen tudják megtenni, és ne a hatósági deportációs program részeként.
A belügyminisztérium közleménye szerint ebben az évben 187000 migráns adott be menedékkérelmet Németországban. Ez mintegy harmada a tavalyi év azonos időszakában beadott kérelmeknek, de a német hatóságok már ezt a számot is tovább csökkentenék.

http://www.hidfo.ru/2017/12/a-nemetek-penzzel-probaljak-hataron-kivulre-csalogatni-a-migransokat/