Terv Németország és Európa népeinek lecseréléséreAvagy ami az EcoTV Informátor című műsora március 9-i adásából kimaradt...
Ha még mindig vannak egyesek akik arra gondolnak, hogy a hirtelen előállt migrációs hullám áradata Európa és Németország felé véletlenül jött létre, vagy a háborús események következménye, amelyeket háttérhatalom maga hozott létre és amit nekünk szépen, beavatkozásuk megemlítése nélküli folyamatokként tálalnak, ki kell, hogy ábrándítsalak belőle benneteket.

A migrációs fegyver nem egy összeesküvéselmélet, hanem egy paranoid elképzelés. Ez egy előre kitervelt jól átgondolt létező terv melyet most hajtanak végre. Ugyanolyan jól átgondolt és előkészített, mint az "etnikai fegyver", amelyet már Horn Gyula is alkalmazni szándékozott mandátuma lejárta előtt a hatalom megtartása érdekében.

Azt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, és ezt a jelenlegi helyzetet Soros tervnek nevezte el, közel áll a valósághoz, ám ez csak egy része az emberiség, de elsősorban Európa népei ellen szőtt összeesküvésnek. Ő is csak csúsztat. A nagyhatalmúakkal szemben nem meri (és nem is akarja) felvállalni a valóság kinyilvánítását, végül is nem ezért biztosítanak számára rablási, fosztogatási lehetőséget. Hogy képesek leszünk-e magunkat és a majd elkövetkező generációkat ettől megvédeni, egyenlőre nehéz megmondani.

Nézzük röviden a tényeket:

Gróf Richard Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972)

Az EU elméletbeli megteremtője, Gróf Coudenhove-Kalergi, aki az "Egyesült Európai Állam" létrehozását kívánta megvalósítani, melyet a "Praktikus Idealizmus" című könyvében már 1925-ben megfogalmazott. Ebben kifejti, hogy a cél egy eurázsiai - negroid európai keveréknépesség létrehozása, melyet a zsidó nemesség ural. Azon a véleményen volt, hogy ez az emberi közösség a történelménél fogva ideálisan alkalmas erre a feladatra. Talán most érthető, hogy egyes politikusok miért szorgalmazzák hazánkban a bevándorlást! A Jobbik pártfordulása, Gyurcsány hadba indulása stb.

Ez az ötlet a mai napig nem merült feledésbe. Mi sem bizonyítja jobban, hogy létezik egy Coudenhove-Kalergi-Európa Alapítvány, amely az ismert "Károly Díjat" (Karlspreis) adományozza Aachen városában. A díjat azon"legkiválóbb" embereknek adományozzák, akik szerintük Európáért a legtöbbet tesznek.
A csúfság teteje az, hogy a közelmúltban ezt az adománnyal járó kitüntetést az Európáért tett "kiváló munkájáért" az az Angélika Merkel (szül. Angela Dorothea Kasner) kapta, aki azon tevékenykedik, hogy az európai népeket - amit mi ismerünk - megsemmisítse, és az európai fehér lakosságot egyszerűen lecserélje.

A Hooton terv

A zsidó Earnest Hooton antropológus még a II. Vh. idején azon véleményen volt, hogy a németek morálisan elmebetegek, ezért a legjobb ha kiirtjuk őket. A kiirtásra történő javaslatát 1944-ben a New York Times le is közölte. Természetesen könyvében bővebben kifejti. A tervének a lényege: hosszútávon nagyon sok idegen országból származó férfi betelepítése Németországba és egy időben a bennszülöttek, "bio-németek" születési arányának csökkentése s ezzel a német gének megszűnésének előidézése.

Thomas Barnett

Amerikai katonai geostratéga, mely könyveiben a "The Pentagons New Map" és a "Blueprint for Action" tervezetet javasol az amerikai kormánynak a világ globalizálására. Ezen tervezet végkimenetele a földünkön élő népek és nemzetek összeolvasztása. A kötöttségek és identitások megszűnésével megkezdődhet az ásványi anyagok határtalan rablása. A hagyományaiban tudatos európai országokat a tervezetbe beilleszteni, az európai kontinensre évente 1,5 millió embert a harmadik világból betelepíteni és így hosszútávon az intelligencia szintjét, az IQ-t, 90-re csökkenteni.

Létrehoznának egy világosbarna kreol színű kevert emberi fajt, mely elég intelligens ahhoz, hogy dolgozzon, de buta ahhoz hogy megértse a történéseket, dolgokat. Így nincs ellenállás a mindenkori uralkodóval szemben. Egy tökéletes terv lenne a tejhatalmú uralkodáshoz.
A könyveiben négy fő dolgot határoz meg, mely feltétele egy globalista világ megalkotásához:

1. emberek korlátok nélküli szabad mozgása, az életterület szabad megválasztása (határok
nélküli társadalmak, via Soros)
2. a pénz felett való korlátlan ellenőrzés (Világbank, IMF, EKB)
3. áruk szabad kereskedelme (CETA, TTIP)
4. szabad kezek az amerikai biztonsági erőknek (amerikai katonai támaszpontok
világszerte
)


Az ENSZ nem más mint egy intézmény az új világkormány (NWO) megvalósításához. A koncepció, a Replacement Migration (népességcsere) tükrözi a legjobban.
Ez a stratégiai dokumentum már 2000-ben elkészült, mely Németországban 2016-ig 11,4 millió fő betelepítését tervezte, de ez volt a legfontosabb számukra előirányzott feladat 1989-ben, a magyarországi "ideiglenes Alkotmány" létrehozásakor is a "pártok" számára. Tudatában a szociális feszültségek kialakulásával, és ennek ellenére, határozottan és következesen ragaszkodnak kivitelezéséhez. Nyilvánosan ezt "gazdasági fejlődésnek" nevezik, de kinek az, ha az ősi népek, felszámolásra kerülnek? Megfigyelhettük hogy az NSZK kikényszerített megalakítása óta soha nem volt intézkedés a családalapítás és gyermek szaporulat ösztönzésére.


Ezzel ellentétben az érkező idegen emberek elhelyezésére elegendő pénz áll a rendelkezésre, az EKB nyomja ész nélkül a semmiből. Ott ahol egy akarat van, csak lesz egy út is, közben az iskolai épületek és a hidak omladoznak, a lakhatósági bérlemények árai emelkednek, és természetesen a nyugdíjas éltkor is emelkedik. Mit akarnak elérni a különböző emberfajok összemosásával? Azt, hogy identitásodat feladd, nem lesz kultúrád amiből meríthetsz, nem lesznek nemzeti hőseid, jelképeid a felmenőidből akik vérüket és életüket áldozták azért, hogy Te ma létezhetsz, nem lesz életerőd amiből táplálkozhatsz és sorolhatnánk...
Mert minden társadalom a közös mítoszára, történelmére, hagyományaira, céljaira, erényeire, értékeire és normáira épül. Egy közös narratíva tarja össze a társadalmat és az ami ma még bennünk magyarokban él, az Isten - Haza - Család, s ebben az üzenet fontosabb mint a történelmi korrektség.

Van-e kérdés?
Itt áll feketén, fehéren: http://www.un.org/esa/population/publications/migration/migration.htm

Remélem, hogy minden ép elmével bíró ember ráébred, ha nem teszünk ez ellen, megyünk mind és az elkövetkezendő generációk is a levesbe!

Nem utolsó sorban, szeretném a figyelmeteket az április 8-i (ál)választásra összpontosítani és nagyon odafigyelni, hogy kire adom le a szavazatomat. Tudom, hogy nincs sok választási lehetőség, de a sok rossz közül próbáljuk a legkevésbé rosszat választani, ha választunk!

Óvjuk meg hazánkat a csőcseléktől, mindenfélétől!


/Aramis/

Linkek:

https://ec.europa.eu/home-affairs/financing/fundings/migration-asylum-borders/asylum-migration-integration-fund_en

https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/what-we-do/policies/european-agenda-migration/background-information/docs/communication_on_the_european_agenda_on_migration_en.pdf

http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-2072_en.htm

http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-1620_en.htm