2021. január 20., szerda

Hallgat a média: a WHO súlyos bejelentése alig kapott nyilvánosságot

 

WHO 2021 január 20-án jogilag érvénytelenné tett minden, a PCR-tesztekre alapuló és egyéb diagnosztikai módszerrel alá nem támasztott járványügyi intézkedést.

2021 január 20-án a WHO egy rendkívüli bejelentést is tett.
A 11 hónapja mantraszerűen ismételgetett tesztelési felhívásról, ajánlásról kiderült, hogy alaptalan és tudománytalan, illetve jelenlegi formájában teljesen értelmetlen. Kérdés, hogy a napi rendszerességgel - a pánikkeltés szolgálatában - nyilatkozó tudósaink, orvosaink, infektológusaink, mikrobiológusaink, és járványügyi szakembereinkhez mikor jut el a WHO megállapítása. (Vagy ők teljesen tisztában vannak mindezekkel?)
Idézünk a WHO a „WHO Information Notice for IVD Users 2020/05“ című dokumentumból:

A WHO-nak a SARS-CoV-2 diagnosztikai vizsgálatra vonatkozó útmutatása kimondja, hogy a gyenge pozitív eredmények esetében körültekintő értelmezésre van szükség. [Magyarul: Ha sok ciklus után kapunk csak pozitív eredményt, akkor írjuk azt át negatívra.

A vírus kimutatásához szükséges ciklusküszöb (Ct) fordítottan arányos a beteg vírusterhelésével. Ha a vizsgálati eredmények nem egyeznek meg a tünetekkel, a várható kórképpel, új mintát kell venni és újból tesztelni ugyanazon vagy eltérő nukleinsav meghatározó technológiával. ÉRTHETŐBBEN: ha a PCR-teszt pozitív eredményt ad, de a beteg tünetmentes, akkor nem szabad a teszteredményt figyelembe venni. Addig kell tesztelni, míg negatív eredményt nem kapunk, vagy meg nem betegszik a páciens..

A WHO emlékezteti a felhasználókat arra, hogy a betegség prevalenciája (elterjedtsége) megváltoztatja a teszt eredmények prediktív (várható, feltételezhető) értékét; ahogy a betegség prevalenciája csökken, úgy nő a hamis pozitív eredmény valószínűsége. Ez azt jelenti, hogy annak valószínűsége, hogy egy (SARS-CoV-2) pozitív teszteredményt felmutató személy valóban SARS-CoV-2 fertőzött legyen, csökken a prevalencia csökkenésével, függetlenül az állított specifikusságtól.

ÉRTHETŐBBEN: Ha csak kevesen fertőződtek meg, akkor a pozitív teszteredmény valószínűleg hamis pozitív eredmény. Hogy mennyi a kevés vagy sok, ezt természetesen nyitva hagyja a WHO.

A legtöbb PCR-tesztet a diagnózis segédeszközeként tekintik, ezért az egészségügyi szolgáltatóknak minden körülményt figyelembe kell venniük, beleértve a mintavétel időzítését, a minta típusát, a vizsgálati jellemzőket, a klinikai megfigyeléseket, a kórtörténetet, a beteg érintkezéseit, és egyéb járványügyi információkat.

ÉRTHETŐBBEN: A tesztelő személy saját kénye-kedve szerint értelmezheti a teszteredményt. Ha úgy tetszik neki, a pozitívot értelmezheti negatívként, a negatívot pozitívként.

Érdekes módon a WHO nyilatkozata nem kapta meg az elvárt médiabeli hírverést. Sehol sem követték egymást a szalagcímek, nem szajkózta óráról órára a tévé, rádió, nem volt breaking news.

Ez egyértelműen bizonyítja, hogy a média számára vannak fontosabb dolgok, mint a tájékoztatás, függetlenül attól, hogy közszolgálati (adófizetők által fönntartott) vagy kereskedelmi médiáról van szó, amely viszont úgy tűnik, mégsincs annyira kihegyezve az olvasottság és a hirdetési bevételek növelésére.

Pedig a WHO megállapításának nemcsak diagnosztikai, hanem jogi, politikai következményei is vannak, mégpedig világméretekben. Eddig ugyanis minden hivatalos szerv úgy tekintette a teszteket, hogy egy pozitív teszteredmény egyenlő volt az olyan fertőzéssel, amely akut veszélyt jelentett embertársai számára. Ezért tömegesen izolálták el az embereket egymástól, tekintet nélkül a járulékos károkra. A WHO friss közlése egyértelmű állásfoglalást jelent.

Ennek értelmében meg kell különböztetni az alábbi fogalmakat:
– kontaminált (tesztpozitív)
– fertőzött, fertőzőképes (illetve valószínűsíthető, hogy a vírusterhelés függvényében ezeket is meg lehet egymástól különböztetni, pontosan a PCR-teszt küszöbszáma alapján).

Kontaminált az a személy, akiből kimutatható a vírus vagy más kórokozó. A kontaminált személy azonban nem automatikusan fertőzött. Fertőzöttnek ugyanis az tekinthető, akiben a vírus szaporodik és a fertőzött személy a jellegzetes tüneteket mutatja. Ez pedig csak akkor következik be, ha elég magas a vírusterhelés (azaz, a PCR-teszt már néhány duplázás után is pozitív eredményt ad).

Ha csak kevés vírus jut a szervezetbe, meghiúsul a fertőzés. Aki nem fertőzött, az a másik személyt sem képes megfertőzni. Mert a fertőzőképesség feltétele a fertőzöttség. Azaz: aki tünetek nélkül jár-kel a világban, arról szinte teljes biztonsággal meg lehet állapítani, hogy nem jelent fertőzésveszélyt a másik ember számára. Az illető személyt egy pozitív PCR-teszt alapján (magas küszöbérték = alacsony vírusterhelés mellett) elkülöníteni, maszkhordásra kényszeríteni – nélkülöz minden tudományos alapot, amiből egyenesen következik, hogy jogszabályokat, rendelkezéseket se lehet hozni PCR-tesztek eredményeire hivatkozva.

Így a WHO 2021 január 20-án jogilag érvénytelenné tett minden, a PCR-tesztekre alapuló és egyéb diagnosztikai módszerrel alá nem támasztott járványügyi intézkedést.

Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni. Minden, csakis a pozitív PCR-teszt alapján elrendelt karanténintézkedés jogalap nélküli intézkedésnek számít. Minden lezárás, kijárási tilalom, amely a PCR-tesztek eredményeire hivatkozik, jogalap nélküli.

A törvényhozás immár nem tehet úgy, mintha nem tudna a WHO állásfoglalásáról.

Jogalap nélküli és alkotmányellenes továbbá minden vészhelyzet, járványügyi rendkívüli helyzet deklarálása, ahol ezek kihirdetésénél a a PCR-tesztek eredményeire hivatkoznak. Jogszerű intézkedéseket csak természettudományosan indokolható alapokon lehet hozni.

A magyar törvényhozás sem tehet úgy 2021. január 21-e után, mintha a WHO nem állapította volna meg, hogy a pozitív PCR-teszt nem jelent önmagában fertőzöttséget, ha az nem jár együtt a betegségre jellemző tünetekkel.

Jelen helyzetben a magyar parlament egyet tehet: sürgősen napirendre tűzi a kérdést és megállapítja minden intézkedés, jogszabály alkotmányellenes, törvénytelen voltát, amelyet a PCR-tesztek eredményeire hivatkozva hoztak.

Forrás: https://www.who.int/news/item/20-01-2021-who-information-notice-for-ivd-users-2020-05

Moderna Elismeri: Az MRNS Jabs Egy „Operációs Rendszer”, Amelyet Az Emberek Programozására Terveztek.

 

A Moderna Vezérigazgatója Szerint A Világnak Együtt Kell Élnie Coviddal "Örökké"
HAF2021. Január 14
Stephane Bancel, a Moderna vezérigazgatója ma bejelentette, hogy a „SARS-CoV-2 nem múlik el”, és hogy „ezzel a vírussal örökké együtt
fogunk élni”,
a JPMorgan Egészségügyi Konferencia panelbeszélgetésén.
A CNBC beszámolt :
A Covid-19 vakcinagyártó Moderna vezérigazgatója szerdán arra figyelmeztetett, hogy a koronavírus, amely a világgazdaságokat leállította és elborította a kórházakat, „örökké” lesz.
A közegészségügyi tisztviselők és a fertőző betegségek szakértői szerint nagy a valószínűsége annak, hogy a Covid-19 endémiás betegséggé válik, vagyis mindig jelen lesz a közösségekben, bár valószínűleg alacsonyabb szinten, mint a mostaninál.
Úgy tűnt, hogy a Moderna vezérigazgatója, Stephane Bancel szerdán egyetért abban, hogy a Covid-19 endémiás lesz, mondván: „A SARS-CoV-2 nem tűnik el.”
"Úgy gondoljuk, hogy örökre ezzel a vírussal fogunk élni" - mondta a JPMorgan Egészségügyi Konferencia panelbeszélgetése során.
A Covid 'Mutation' LIE bebizonyítja, hogy a lezárásokat örökre tervezték
Ki nem került említésre ezekről a „közegészségügyi tisztviselőkről és a fertőző betegségek szakértőiről”, sem tanulmányokra, sem másra való utalás.
De látszólag nincs szükségük rájuk, mivel elég egyszerűen megfogalmazni, különösen, ha a Big Pharma tulajdonában lévő főbb hálózatok támogatnak.
És itt nem lehet összeférhetetlenség?
Végül is a két vállalat egyikének vezérigazgatója, amely jelenleg több milliárd adag új COVID mRNS injekciót forgalmaz, így nagyon gazdag emberré válik.
Mit várhatna még tőle? Folyamatos bevételi forrást szeretne, és cége már kijelentette, hogy az emberekbe fecskendezett mRNS technológia „operációs rendszer”, „az élet szoftvere ”, így ugyanúgy, mint bármely más operációs rendszert, rendszeresen frissíteni kell a harc érdekében új vírusok.
A nagyobb hír itt az, hogy az amerikai közvélemény döntő többsége valóban el fogja hinni, amit ez a srác mond, és beáll az injekció beadásáért.

Moderna Elismeri: Az MRNS Jabs Egy „Operációs Rendszer”, Amelyet Az Emberek Programozására Terveztek.
írta Lance D Johnson.
A Moderna és a Pfizer által bevezetett kísérleti injekciók semmiben sem hasonlítanak a hagyományos vakcinákhoz. Ezek az mRNS platformok egy „operációs rendszer”, amelynek célja az emberek programozása és sejtjeik hatékony gyógyszerbeviteli rendszerré alakítása.
A Moderna most nyilvánosságra kerül az mRNS platform mögött álló valódi szándékkal. Az mRNA technológiai platform hasonló a számítógépes operációs rendszerhez - ismeri el a vállalat.
A tudósok egyedi mRNS-szekvenciát készítenek, amely egy adott fehérjét kódol. Miután beadták az emberekbe, ezt a programot az egyén testében hajtják végre, sejtszinten.
Az mRNS platformon a Big Pharma beolvad a Big Tech-be, rabszolgává téve az embereket egy kontrollrendszerbe, amelynek célja, hogy profitáljon sejtes és biológiai funkcióikból a beláthatatlan jövőben.

Moderna Elismeri, Hogy Az Egészséges Immunrendszer
Veszélyt Jelent MRNS-Platformjukra.
Amint az mRNS platformok élnek az emberi populációkon, Moderna elismeri, hogy az egészséges emberi immunválaszok valóban elpusztíthatják az mRNS szekvenciákat, mielőtt azok bejutnának az illető sejtjeibe.
Az immunrendszer megtámadhatja a programot és annak RNS-fragmenseit, ami negatív eredményekhez vezethet, amelyek lehetnek molekuláris hiányok, hormonális hibák stb.
Ha a fehérje hajtogatása megszakad, a fehérjék soha nem érhetik el a kívánt funkcionalitást, ami olyan antigének részleges kifejlődéséhez vezet, amelyek soha nem biztosítanak célzott immunitást a koronavírus tüskefehérjeivel szemben.
A szervezet bekapcsolhatja a saját sejtjeit a folyamat során, hiper-gyulladásos reakciókat és autoimmun problémákat okozva, melyek a szervelégtelenség és a különféle betegségfolyamatok előfutára.
Az úgynevezett járvány idején a közegészségügyi tisztviselők anyukák voltak azon intézkedésekről, amelyeket az embereknek meg kell tenniük a fertőzésekkel szembeni egészséges immunválasz elérése érdekében. Most már tudjuk, miért mondták ezek a közegészségügyi tisztviselők az embereknek, hogy várniuk kell egy oltásra, hogy visszatérjenek a normális helyzetbe.
Az emberek mRNS-kísérleteinek hátterében álló emberek pszichológiai igazolást és tudományos precedenst építenek arra, hogy az emberi immunrendszert alkalmatlannak nyilvánítsák.
Első kísérletük a következő: A WHO megváltoztatja a „csorda immunitás” definícióját, szó szerint több száz éves tudományos megértést ír át, csak az oltások tolására. Ily módon az emberek alávetik testüket a legújabb mRNS-programoknak, mivel függővé válnak a számukra létrehozott biológiai szoftverektől.
Ez nyitott ajtó a transz-humanizmus felé, és emberek milliói vásárolnak bele.
Az emberi immunrendszer szégyenteljesítésével a gyógyszergyárak megtalálták a tökéletes alibit arra az esetre is, amikor kísérleteik sérülést okoznak az emberekben.
Nem a befecskendezett technológia okozza allergiás reakciókat, rohamokat, meddőséget és halált, állítják a gyógyszercégek ...
Az egyén emberi immunrendszere okozza az összes fájdalmat és szenvedést, amelyet követelnek.
A gyógyszergyártók megkövetelik, hogy alaposabban kidolgozott mRNS-programokra és beavatkozásokra legyen szükség az emberek „tökéletesítéséhez”.
Az Új MRNS Vakcinák Függőségi Programok, Amelyeket Az Emberi Biológiai Funkciók Manipulálására És Rabszolgává Tételére Terveztek.
Moderna azzal dicsekszik, hogy „több száz tudós és mérnök kizárólag a Moderna platform-technológiájának fejlesztésére összpontosít”. Ezek a tudósok megpróbálják az embereket
bioinformációkkal „feltörni”, és a populációkat a technológiától függővé tenni. A Moderna még az mRNS platformjukat is „Az élet szoftverének” nevezte.

Ezek a tudósok olyan módszereket keresnek, amelyek segítik az idegen mRNS-t az immundetektálás elkerülésében. Kísérleteznek olyan módszerekkel is, amelyekkel a sejt riboszómáit becsapják az mRNS feldolgozására, mintha az természetes lenne.
Azt is tervezik, hogyan utasíthatják az emberi sejteket a
mesterséges fehérjék hosszú távú termelésére.
Nézze meg, hogy Dr. Carrie Madej elmagyarázza, hogyan
változtathatja meg ez az új oltási platform életmódunkat, kik
vagyunk, mi vagyunk:
A Moderna azon a sikeren alapult, hogy módosított RNS-t
használtak az emberi őssejt működésének újraprogramozására, ezért genetikailag módosították.

Mivel ezek az RNS „operációs rendszerek” beépülnek az emberi testekbe, még egyértelműbbé válik, hogy a gyógyszergyárak az emberi fehérjék genetikai módosítását és birtoklását keresik, miközben a biológiai folyamatokat az elkövetkező generációk számára ellenőrzik.
Pszichológiai és fiziológiai szinten is az embereket szarvasmarháknak bélyegzik, amikor alávetik magukat ezeknek az mRNS szoftverprogramoknak.
Ez a rendszer nem gyógyszer, és nem is oltás. Ez a rendszer teljes sejtszintű manipuláció, idegen biológiai molekulák felhasználásával kódolják, dekódolják, szabályozzák, megváltoztatják az emberi lények fiziológiai utasításait.


kép.png

Állítólag problémák voltak a vakcinákkal, mégis engedélyezték őket.

2021.01.20. 10:48


De honnan lesz majd 7 milliárd adag oltóanyag?

De honnan lesz majd 7 milliárd adag oltóanyag?

Megnéztük, hol van a világ legnagyobb vakcinagyártója és hogyan próbálják majd elosztani az elkészült oltóanyagot a szegény és gazdag államok között.


Felszólították Európát, hogy mielőbb engedélyezze az oxfordi vakcinát

Felszólították Európát, hogy mielőbb engedélyezze az oxfordi vakcinát

Ausztriában 20 százalékos oltóanyag-kiesést jelent januárban a Pfizer−BioNTech vakcina beszállítása körüli késlekedés.

Az ügynek az ad még egy csavart, hogy a tavaly decemberben – minden valószínűség szerint orosz hackerek által – ellopott bizalmas iratok a dark weben landoltak. Innen töltötte le egy nemzetközi újságírócsapat a gyógyszerek tudományos kiértékelését. Ezek szerint az EMA három fő kifogást emelt a Pfizer–BioNTech oltóanyaga ellen:

  • egyes gyártási helyeket még nem volt alkalmuk ellenőrizni,
  • hiányoztak a tömeggyártásra szánt, azaz kereskedelmi forgalomba hozott oltások adatai,
  • a bevizsgálásra küldött vakcinák minősége eltért azoknak az oltóanyagoknak a minőségétől, amelyeket a gyógyszergyár szériában készített.

Ez utóbbi állítólag különösen aggasztotta az engedélyeztető szervet, mivel arra gyanakodott, hogy

amikor a tesztfázisból a kereskedelmi forgalmazásba került a vakcina, a tömegtermelés nem kellően alapos előkészítése miatt csökkent le az oltóanyag hatóereje.

pfizer
Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

A hírt megszellőztető Mérce úgy tudja, hogy ennek ellenére nyomást gyakoroltak az Európai Gyógyszerügynökségre, hogy hagyja jóvá a Pfizer vakcináját.

A megszerzett levelek közül több is arról árulkodik, hogy az európai uniós szervek nyomás alá helyezték az EMA-t, hogy mielőbb engedélyezzék a Pfizer vakcináját az Európai Unió tagországaiban, miután a hasonló amerikai és brit felügyeletek már szabad utat engedtek a vakcina korlátozott felhasználására

– írják cikkükben. A dolog pikantériája, hogy az EMA, miután tudomást szerzett a kiszivárogtatásról, azt állította, hogy manipulálták az adatokat, a most közzétett iratokról viszont úgy nyilatkoztak, hogy azok tükrözik a felmerült problémákat.

Annyi bizonyos, hogy a Pfizer–BioNTech vakcinagyártónak gondot okozott a tömegtermelésre való áttérés. Már decemberben látszott, hogy képtelen lesz annyi oltóanyagot előállítani, amennyire szerződést kötött. A múlt hét végén pedig kénytelen volt beismerni, hogy nem tudja leszállítani a kért mennyiségeket az Európai Uniónak, emiatt hat tagállamnak is újra kellett terveznie oltási menetrendjét.