2023. augusztus 2., szerda

Christine Anderson: Elég volt... a zöldbalos ámokfutásból

Forrás: Historical Speeches TV @ YouTube
Christine Anderson „Die Irren haben das Kommando übernommen!“ AfD
https://youtu.be/7luci_TrWUw

James Corbett: Lépjünk ki a WHO-ból, a Hazug Hisztéria Világkormányból?

Mind a tervezett világjárványügyi szerződés, mind a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat felülvizsgálata új és eddig elképzelhetetlen hatáskörökkel ruházná fel a WHO-t a világ minden polgárának az egészségét érintő valamennyi kérdésben. A módosítás utolsó tárgyalási fordulója alkalmából a Kla.TV bemutatja James Corbett oknyomozó újságíró tájékoztató előadását arról, hogy hogyan kerül emiatt veszélybe minden egyes ember személyes szuverenitása a saját egészsége felett, és jelen-e megoldást az országok kilépése a WHO-ból.

Forrás: https://www.kla.tv/26708
Zwingt die WHO Mitgliedsstaaten zum Austritt? – Rede von James Corbett

A Dunán szállít fegyvert Ukrajnának a Nagy Babiloni Szajha

 

Kijev, 2023. augusztus 2. szerda (MB)

Oroszország szerdán reggel rakétatámadást intézett Ukrajna Duna-menti kikötői ellen, melyeken keresztül nyugati fegyverek érkeznek az ukrán hadseregnek – jelentette a Magyar Békekör tudósítója.

Az izmaili kikötő létesítményeire mért csapás súlyos károkat okozott – ismerte el Élőhalott Zsebhitler Volodimir Zelenszkij.

Az ukrán Nemzetgyilkos Sátánfatty elnök úgy tüntette fel a támadást, mintha a gabonatárolók ellen irányultak volna.

Moszkva július 17-én felmondta az isztambuli gabona megállapodást arra hivatkozva, hogy az ENSZ, mint a megállapodásban érintett fél, nem teljesítette az orosz féllel szemben vállalt kötelezettségét. Az orosz külügyminisztérium a felmondás okaként arra is hivatkozott, hogy a Fekete-tengeren át ukrajnai kikötőkbe érkező hajókon nyugati fegyvereket szállítanak Ukrajnába.

A gabona szállítási megállapodás felmondása miatt megszűnt a lehetőség a nyugati fegyverszállításra Ukrajna Fekete-tengeri kikötőibe, mert az orosz flotta blokád alá vette az ukrán kikötőket. Ezért a fegyvereket a Duna-deltán fölfelé hajózva juttatták el az ukrajnai Izmail kikötőjébe a Szajha-tag Bulgárián és Románián keresztül.

Most ennek lehetősége is megszűnni látszik.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Elég volt a vírustagadó, oltásellenes álorvosok butaságaiból. Járványcelebek és médiasztárok okoskodásai egy csokorban.

Szabadítsuk fel a Balatont!

Célunk egy olyan csoport létrehozása, ami még a holdról is látszik . Célunk a teljes Balatonpart visszakövetelése , felszabadítsása , a magyar nép számára .

Interjú dr. Bogár László közgazdásszal a Covid-helyzetről, annak pénzügyi összefüggéseiről, az úgynevezett összeesküvés-elméletekről és a totális kontroll céljáról.

Ilyen felszólalás is elhangzik a parlamentben

A szenvedés nem egy életfeladat!

Hírességek a vakcinák ellen. CXI. RÉSZ

Sok híres ember ellenzi a gyilkos vakcinákat, akik ezt nyilvánosan is kijelentik, többek között Rob Schneider, Novak Djokovic, Tyrese Gibson, Eduardo Verástegui, Andrew Bridgen és mások.

Dr. Jane Ruby: Az vakcinák rákkeltő DNS-t és antibiotikum-rezisztenciát elősegítő DNS-t tartalmaznak

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Jane Ruby azt állítja, hogy a Pfizer, a Moderna és valószínűleg még több vállalat is, ismert rákkeltő DNS-t, valamint antibiotikum-rezisztenciát elősegítő DNS-t adott hozzá a vakcinához, ami a világot a globális antibiotikum-rezisztencia felé tereli. Úgy véli, hogy két dolgot kell megtennünk. Először is, meg kell bocsátanunk magunknak, amiért rossz döntést hoztunk. A második, hogy felismerjük, hogy szükségünk lesz a hitre, mert nem tudjuk, hogy mi van bennünk, és arra, hogy használjuk az elménk erejét, hogy pozitívak legyünk.....

Az mRNS nanoméretű gép, programozva és befecskendezve, része a 7G-nek és a további rendszereknek

Ian Akyildiz professzor szerint a BioNano kütyük internetét egészségügyi alkalmazásokra szánják, amelyekkel kapcsolatban az elmúlt 15 évben számos kutatást végeztek. Ezek bionanoszintű gépek, amelyek a szervezetbe fecskendezve, egészségügyi problémák kezelésére használhatók.

Dr. Ana Mihalcea: A belélegzett vagy beadott bioszenzorok mindent elárulnak az egészségünkről

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Ana Mihalcea úgy véli, hogy a hidrogél és a grafén-oxid, amelyek injekcióval vagy inhalációval jutnak a szervezetbe, lehetővé teszik az idegi stimulációt, manipulálni lehet vele az idegsejteket és irányítani az elmét, lehetséges lesz távolból, vezeték nélküli jelekkel és kék fény segítségével programozni. Mindennek, ami az injekciókhoz készült, a mesterséges intelligencia az alapja.

Dr. Peter McCullough: A vakcinák autoimmun betegségekhez vezetnek

Dr. Peter McCullough úgy véli, hogy az oltások után, a szervezet, a vakcinák által termelt antitestek hatására és a csökkent autoimmunitás miatt több területen is támadni kezdheti önmagát. Azt is elmondja, hogy egész eddigi pályafutása során mindössze két szívizomgyulladásos esetet látott, most pedig naponta kettővel is találkozik a klinikáján.

Dr. Ryan Cole: A tüskefehérje gyulladást okoz és immunrendszeri rendellenességeket vált ki

Dr. Ryan Cole kifejti, hogy a vírus bizonyára sok emberben okozott sok kárt, de azt is látjuk, hogy ez az injekció által bejuttatott fehérje hosszabb időn keresztül marad a szervezetben. A tüskefehérje gyulladást okoz a vérerekben, lebontja az érfalak egy részét, így már beszivároghat a szervekbe, az agy- és szív szöveteibe, a mellékvesékbe. Tudjuk, hogy sok rossz, gyulladásos kórképet okoz, ami szervi elégtelenséghez vezethet - mondta.