2023. november 16., csütörtök

Hogy lehet hatóanyagot sejtekbe juttatni

Avangard rakétát töltöttek egy orenburgi kilövősilóba

 

Moszkva, 2023. november 16. csütörtök (MB)

Atomtöltet célba juttatására képes Avangard hiperszonikus rakétát töltöttek egy orenburgi kilövősilóba – tudatta az orosz védelmi minisztérium csütörtökön.

A képfelvételen egy ballisztikus rakéta látható, miközben függőlegesen leeresztik a silóba a Kazahsztán melletti bázison.

Vlagyimir Putyin orosz elnök 2018-ban jelentette be az Avangard hiperszonikus siklójármű létezését, mondván, ez válasz az Egyesült Államok új generációs fegyvereinek és rakétavédelmi rendszerének fejlesztésére, és át tud hatolni az amerikai védelmen – kommentálta a Reuters.

Ahogy közeledik a célpontjához, az Avangard siklójármű leválik a rakétáról, és a hangsebesség akár 27-szeresének megfelelő hiperszonikus sebességgel, önállóan manőverezik a rakéta röppályáján kívül,. Ez azt jelenti, hogy sebessége elérheti az óránkénti 34 ezer kilométert is.+++

Lásd még: https://bekekor.wordpress.com/2023/11/06/oroszorszag-strategiai-legyozesenek-nyugati-szandekarol/

https://bekekor.wordpress.com/2023/11/16/avangard-raketat-toltottek-egy-orenburgi-kilovosiloba/

4 kártérítési per indult, 3 a Biontech, 1 pedig a Moderna ellen!

 

2023. november 16-án 4 kártérítési per indult el egyidejűleg a düsseldorfi bíróságon a géninjekció okozta károsodások miatt.
3 a Biontech ellen, 1 pedig a Moderna ellen.

Vajon erről miért nem számol be a fősodratú média?

Dr. Brigitte Röhrig, német ügyvédnő posztja:

A Biontech látja a termékfelelősségi perekben rejlő kockázatokat Az Egyesült Államokban az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez (SEC) benyújtott jelentés egyértelmű kijelentéseket tartalmaz

2023. november elején a Biontech benyújtotta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez a negyedéves jelentését 3 és 9 hónapra vonatkozóan 2023. szeptember 30-ig. (https://investors.biontech.de/static-files/91e95810-e61c-4e25-b308-50b8224b5255)

Ez a jelentés érdekes információkat tartalmaz a termékfelelősségi perekről. A 79. oldalon a Biontech elismeri, hogy ki vannak téve a termékfelelősségben rejlő kockázatnak a klinikai tanulmányokban részt vevő jövőbeni termékjelöltekkel kapcsolatban, de még inkább minden kereskedelmi forgalomba hozott termékkel kapcsolatban, mint amilyen például a kovid-vakcinánk.

Ez jelentős kötelezettségekhez vezethet és korlátozhatja a jelenlegi vagy jövőbeni termékek forgalmazását.

A Biontech továbbá elismeri, hogy termékfelelősségi perekkel kell szembenézniük a Comirnaty kapcsán. Sikertelen védekezés esetén megtörténhet, hogy

Forgalomveszteség lesz és a termékek iránti kereslet csökken,
Jelentős kompenzációt (pénzt) kell fizetni a pácienseknek, egészséges önkénteseknek vagy gyermekeiknek,
Jelentős időt és pénzt kell szánni a jogi védelemre,
A klinikai vizsgálatban résztvevők visszakoznak,
valamint hogy romlik a hírnevük és a média megnyilvánulások jelentős negatív irányt vesznek.

Fennáll annak a veszélye is, hogy a Biontech által kifejlesztett termékjelöltek a továbbiakban nem kerülhetnek forgalomba.

Továbbá a Biontech figyelmezteti a befektetőket, hogy a Comirnaty meglévő termékfelelősség-biztosításának fedezete lehet hogy nem elegendő, illetve a jövőben felmerülhet a probléma a Comirnaty termékfelelősség-biztosításának gazdaságilag ésszerű feltételekkel történő fenntartása terén.

Ki lesz ütve a Biontech?” (Nagyon remélem.)


Biró Éva

Neil Oliver: Minden idők legbetegebb vicce

Forrás: Neil Oliver @ YouTube
Neil Oliver: Lies Keep Coming!
https://youtu.be/t-vMk4d5QX0

Robert Kiyosaki Antikrisztuskövető Kommunista Biden elnökről

Megtört a jég ? Tömeggyilkos Trágyadomb Orsós Orbán Vidor Viktornak őszinteségi kitörése van