2021. július 1., csütörtök

Francia szakértő: meg kell állítanunk az mRNS oltások őrületét

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Alain Tortosa, az ismert francia író és terapeuta figyelmeztet minket, hogy le kell állítanunk az mRNS-vakcina őrületet, mielőtt túl késő lenne. Ezek tudományos kísérletek.
Be fogja oltatni gyermekét egy új típusú kísérleti oltással, hogy megvédje őt egy jóindulatú és nem halálos betegségtől? Tervezi az egész bolygó beoltását olyan kísérleti vakcinával, amelyet még soha nem teszteltek emberen?
Egészséges vagyok. Olyan betegség ellen oltatom be magamat, amely nem végzetes. Vállalom az egészségemre nézve potenciálisan drámai következmények kockázatát. Hogyan fogadhatjuk el ezt?

Covid vakcinák: nem csupán veszélyesek, hanem szemét! A Covid-fanatikusoknak nem volt elég, hogy a gyerekeknek 16 hónapot vonnak le a múló fiatalságukból.

 

Az öngyilkosságok, az önkárosítás, a családon belüli erőszak, a tönkretett oktatás és az ellopott emlékek csak bemelegítés voltak. Most az őrült tudósok azt mondják nekünk, hogy a gyermekeiteket be kell oltani egy sürgősséggel engedélyezett vakcinával, amiről nincsenek hosszú távú adataink, egy olyan betegség ellen, amely kevésbé halálos rájuk nézve, mint az influenza, mert a "felnőtt" lakosság abszolút biztonsága a legfontosabb dolog a világon.

A Newsnightban a hét elején John Edmunds, a (Gates által finanszírozott) London School of Hygiene and Tropical Medicine munkatársa többé-kevésbé azt követelte, hogy az országban mindenki életét tartsák túszként fogva, amíg legalább a középiskolás korú gyermekeket be nem oltják.

Ha be tudjuk bizonyítani, hogy (a vakcina) biztonságos, és szerintem még mindig gyűjtjük az adatokat azokról a helyekről, ahol a vakcinát a tengerentúlon, Izraelben, az Egyesült Államokban és máshol alkalmazták, akkor szerintem ez lesz az a mód, ahogyan magunk mögött hagyhatjuk ezt a járványt, és a gyerekek továbbléphetnek." - mondta.

Várjunk csak, azt hittem, már tudjuk, hogy biztonságos? Edmunds professzor úr csak úgy elszólta magát, hogy még mindig nem rendelkezünk megfelelő biztonsági adatokkal ezekről a vakcinákról?


Devi Sridhar közegészségügyi biztos, a "Zero Covid" szószólója és a skót kormány főtanácsadója biztosabb abban, hogy az oltások biztonságosak, vagy legalábbis ezt akarja elhitetni a közvéleménnyel. Múlt hétfőn a Good Morning Britain című műsorban valótlanul megnyugtatta a nézőket, hogy "nulla gyermek halt meg a vakcina és mellékhatásai miatt", miközben - mintha ez nem lenne baj - elismerte, hogy "volt néhány nagyon ritka eset, amikor a gyermekek mellékhatásoktól szenvedtek".

Nulla gyermek? A CDC jelenleg vizsgálja a 13 éves Jacob Clynick halálát Michiganben, aki három nappal a második adag COVID vakcina beadása után halt meg. Tehát ez egy.

Szintén hétfőn Ron Johnson wisconsini szenátor sajtótájékoztatót tartott Milwaukee-ban, ahol hat oltáskárosult mondta el történetét. Köztük volt Maddie De Garay, aki boldog, egészséges 12 éves volt, mielőtt tavaly részt vett a Pfizer vakcinakísérletekben.

"Az elmúlt öt hónapban Maddie kilencszer volt a sürgősségin, háromszor került kórházba, összesen két hónapot töltött kórházban" - vallotta Maddie megviselt édesanyja, Stephanie.

De Garay asszony vallomásának kulcsmondata ez volt: "Ő (Maddie) teljesen jól volt előtte". Most pedig tönkrement az élete.


A Pfizer 2020-as vizsgálataiban 43 448 résztvevő vett részt, de sem a placebocsoportban, sem a vakcinázott csoportban nem történt egyetlen COVID okozta haláleset sem. A vakcinacsoportban a súlyos mellékhatások aránya 0,6% volt, ami valamivel magasabb, mint a placebocsoportban tapasztalt 0,5%-os arány. Tekintettel arra, hogy egyik kontrollcsoportban sem halt meg egyik résztvevő sem a COVID19 miatt, meglepő, hogy senki sem jutott arra a következtetésre, hogy talán a COVID19 nem elég súlyos ahhoz, hogy indokolttá tegye a sürgősségi oltási programot? Vajon a 95%-os hatékonyságú vakcina tényleg megérte a súlyos mellékhatások miatt?

A nagyra becsült mikrobiológus, Sucharit Bhakdi professzor tavaly februárban baromságnak nevezte a Pfizer kísérleteit (21:00), megjegyezve, hogy "nem lehet azt mondani, hogy "hány ember kapott megfázást egy csoportban, tehát ez a vakcina 150 embert védett meg".".

Hozzátette: "azt mondták ... a BioTech esetében, hogy (volt) "tíz súlyos eset a kontrollcsoportban és egy súlyos eset a beoltott csoportban" ... 20.000 embert kell beoltani, hogy 9 embert megmentsenek a súlyos (Covid) betegségtől". Isten tudja, mit jelentett a "súlyos", ők nem voltak az intenzív osztályon."

Ami Maddie De Garay-val történt, csak egy a sok "nagyon ritka" eset közül, amikor gyermekek szenvednek mellékhatásoktól az Egyesült Államokban. Természetesen Devi Sridharnak eszébe sem jutott megemlíteni a Maddie-éhoz hasonló történeteket, sem a michigani 13 éves fiú esetét. Azt is elmulasztotta megemlíteni, hogy a CDC mostanra elismerte a Pfizer és a Moderna vakcinák és a fiatal férfiak és fiúk szívizomgyulladása közötti kapcsolatot. Talán érdemes lett volna pontosítania néhány ilyen mellékhatást, hogy az otthoniak ne gondolják, hogy csak fejfájásra és hidegrázásra gondolt.

A múlt héten Dr. Peter McCullough amerikai kardiológus a Fox Newsnak azt mondta, hogy a CDC-t "elárasztották" a VAERS rendszeren keresztül érkező vakcinák mellékhatás-bejelentések.


"A CDC minden évben az összes oltóanyaggal együtt körülbelül 16 000 biztonsági jelentést és körülbelül 25 halálesetet kap a VAERS-rendszerbe. Eddig a COVDI19 esetében több mint 300 000 biztonsági jelentést, több mint 6000 halálesetet és közel 20000 kórházi kezelést kaptak" - mondta.

Eközben Izraelben a Shamir Orvosi Központ kutatói most hozták összefüggésbe a Pfizer vakcináját a trombotikus trombocitopéniás purpurával (TTP), egy ritka autoimmun betegséggel, amely súlyos vérrögök kialakulásához vezethet, és potenciálisan megakadályozhatja az oxigén áramlását a szívbe, az agyba és a vesékbe. Nem néz ki jól, ugye?

Egy civilizált társadalomban egyetlen felelős szülő, orvos vagy közegészségügyi tisztviselő sem gondolna arra, hogy ilyen borzalmas asszociációkkal járó vakcinát adjon be olyan embereknek, akiknek nincs rá szükségük. Vészhelyzeti oltóanyagot csak azoknak adnának, akik számára a betegség azonnali vészhelyzetet jelent (ami még a legveszélyeztetettebb csoportok esetében sem igazán áll fenn, ahogy azt tavaly maga Chris Whitty is elismerte).

Miért olyan sürgős tehát az egészséges gyermekek beoltása? Úgy tűnik, hogy a félelmetes új "Delta-változat" egyedülállóan fertőző és futótűzként terjed az oltatlan polgárok között, akik aránytalanul nagy számban lesznek gyerekek. Tony Fauci, az NIAID igazgatója felszólította a szülőket, hogy szájkosarat adjanak be nem oltott gyermekeiknek (ez így van, 2021-ben a jó szülői magatartás az, ha a gyerekeket betömik a szájukat, és pestispatkányoknak érzik magukat), és figyelmeztetett, hogy aki még nem oltatta be magát, az "jelentős kockázatnak" van kitéve az új variáns miatt.

"Amikor az oltottság ilyen alacsony szintje egy olyan variánsra helyeződik, amely nagyfokú hatékonysággal terjed, akkor az aluloltott régiókban, legyenek azok államok, városok vagy megyék, ilyen egyéni típusú kiugrásokat fogunk látni, Majdnem olyan, mintha két Amerika lenne.".

Félelmetes jóslat. De vajon megállja-e a helyét Fauci "két Amerikára" vonatkozó vészjósló figyelmeztetése? Hogy kiderítsük, vessünk egy pillantást a "két Nagy-Britanniára", amelyet a bestiális deltajárvány hozott létre.

Oké, tehát a legfrissebb rendelkezésre álló ONS-adatok azt mutatják, hogy Angliában és Walesben az általános halálozás a szokásos szinten van, mindössze 0,4%-kal az ötéves átlag felett. A 24. héten 9459 haláleset történt Angliában és Walesben, míg tavaly ugyanezen a héten (amikor nem volt COVID vakcina) 9976, 2019-ben pedig 9445 haláleset történt. Más szóval a Delta-változatnak nincs észrevehető vagy jelentős hatása a halálozásra. Már most megállapíthatjuk, hogy a Fauci, Edmunds, Sridhar és a többiek jelenlegi rémhírterjesztése a szokásos módon csalás.


COVID bölcsen Abszolút semmi jelentős nem történik az Egyesült Királyságban, eltekintve a Sárga Kártya rendszer súlyos mellékhatásainak aggasztó számától, ami még felelőtlenebbé teszi a gyermekek oltásának jelenlegi erőltetését. A kormány weboldalán található hamis kockázat/haszon elemzés azt állítja, hogy "több ezer haláleset várható, természetes módon, az eddig beadott sok millió adag oltóanyag 7 napon belül, főként időseknél", mintha azt mondaná, hogy "úgyis meghaltak volna", de aztán azt állítja, hogy "A jelentés időpontjában több mint 128 067 ember halt meg az Egyesült Királyságban a koronavírusra vonatkozó pozitív tesztet követő 28 napon belül".

Még ha valaki, akár egészséges, akár nem, egy oltást követő 7 napon belül meghal is (ami közvetlen ártalom, ha a kapcsolat okozati összefüggés), akkor ez amúgy is megtörtént volna, és nem kell aggódni, de ha valaki bármilyen okból meghal a COVID pozitív tesztet követő 28 napon belül, az nemzeti vészhelyzet, és akkor is be kell oltani, ha nem vagy veszélyeztetett. Comprende?

Az olyan szervezetek, mint az NHS és az Egészségügyi Világszervezet használhatatlanná tették a vakcinát azzal, hogy még a beoltott polgárokat is arra utasították, hogy továbbra is viseljenek arcot takaró ruhát, és tartsák be a társadalmi távolságtartási rituálékat. Ha a társadalmat állandóan át kell alakítani, a nem veszélyeztetett embereket be kell oltani, és néhány havonta emlékeztető oltásokat kell beadni ahhoz, hogy a vakcina működjön egy 0,15%-os IFR-vel rendelkező vírus ellen, akkor a vakcinának egyáltalán nem sok haszna lehet.

Ha Ön hajlandó feladni testi autonómiáját egy szociálisan távolságtartó, maszekolt (ha lehet ezt annak nevezni) máltai nyaralásért, legyen a vendégük. De az életedet nem fogod visszakapni. Vissza kell venned.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/covid-vakcinak-nem-csupan-veszelyesek-hanem-szemet.html

Angelo Giorgianni, bíró, panaszt emel az olasz kormány ellen a Hágai Nemzetközi Bíróságon

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget. nyújtott be az olasz kormány ellen, a Nemzetközi Bíróságon, miután korábban már feljelentést tett ellene a blokád-politika, mint az emberiség ellen elkövetett bűntett, miatt.

A kijárási tilalom fenntartására, a tünetmentes személyek karanténba helyezésére, a tevékenységek részleges vagy teljes bezárására, a polgárok mozgás- és gyülekezési szabadságának korlátozására, az egészségügyi útlevél bevezetésére és az egészségügyi ágazatban dolgozók oltási kötelezettségére, nincs sem ésszerű indok, sem jogi alap, és sérti a személyek alapvető jogait.

HORVÁTORSZÁG: Tumultus a határnál a mától érvényes szigorítás miatt

 

Július 1-jétől Horvátország szigorította a beutazásra vonatkozó feltételeit, emiatt pedig több órás torlódás alakult ki csütörtökön a magyar-horvát határnál.

Az új szabályok értelmében július 1-jétől problémamentesen utazhatnak Horvátországba az EU tagállamaiból (EU/EEA) azok a személyek, akiknek van érvényes uniós COVID-útlevelük (COVID-pass).


Azok, akik nem rendelkeznek COVID-útlevéllel, fel kell mutatniuk legalább egyet az alábbi dokumentumok közül – angol vagy horvát nyelven:

  • 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszt eredménye.
  • 48 óránál nem régebbi negatív antigén gyorsteszt eredménye.
  • 210 napnál nem régebbi igazolás arról, hogy az illető megkapta az EU tagállamaiban alkalmazott vakcina mindkét adagját (Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca, SzputnyikV/Gamaleya, Sinopharm). A Janssen / Johnson & Johnson vakcina esetében az egyetlen adag beadásától számítva legalább 14 napnak kell eltelnie.
  • igazolás arról, hogy az illető megkapta a Pfizer, Moderna vagy Gamaleya/Szputnyik V első adagját, és annak beadásától legalább 21, legfeljebb 42 nap telt el. Az AstraZeneca esetében legalább 21, legfeljebb 84 nap telhet el az első vakcina beadása óta.
  • igazolás arról, hogy az illető átesett a fertőzésen, és a betegség kialakulásától számított hat hónapon belül megkapták valamelyik fent említett vakcina első adagját, miközben az oltást kevesebb, mint 210 nappal az utazás előtt kapta.
  • orvosi igazolás a betegség leküzdéséről angol vagy horvát nyelven, vagy felmutatni a PCR- vagy antigénteszt eredményét, amely igazolja, hogy az illető átesett, majd felgyógyult a fertőzésből az elmúlt 210 napban és a dokumentum nem régebbi 11 napnál a határhoz való megérkezéstől számítva.

A beutazók ezen kívül Horvátországban is elvégeztethetik a PCR- vagy antigéntesztet önköltségre, azzal a feltétellel, hogy a negatív eredmény kézhez vételéig karanténban lesznek.
Fontos, hogy az antigénteszt eredményéről kiállított dokumentumon szerepeljen a teszt gyártója és/vagy neve.

Minden egyes fent említett dokumentumnak angol vagy horvát nyelvűnek kell lennie.

Fontos továbbá a beutazás előtt kitölteni egy online űrlapot, amely IDE kattintva elérhető.

ELŐZMÉNY

Két héttel ezelőtt mindenki felkapta a fejét a horvát határnyitásra. Június 17-től a járvány előtti időszakhoz hasonlóan, szabadon lehetett beutazni Magyarországról Horvátországba. A horvát kormányzati tájékoztatás akkor arról szólt, hogy

azoknak az utasoknak, akik közvetlenül az Európai Unió országaiból és/vagy régióiból érkeznek, azaz a schengeni térség országaiból és/vagy régióiból és a schengeni társult országokból érkeznek, és akik jelenleg az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ úgynevezett zöld listáján szerepelnek – függetlenül állampolgárságuktól –, lehetőségük lesz belépni a Horvát Köztársaságba, ugyanolyan körülmények között, mint Covid–19 előtt – legalábbis ha az utas nem mutatja a betegség jeleit és nem került szoros kapcsolatba fertőzött személlyel.

Vagyis oltási és tesztelési dokumentum nélkül lehetett átkelni a határon. Elgondolkodtató, hogy milyen nyomás/meggondolás hatására történt meg ez a mostani szigorítás.


https://mediaforras.com/horvatorszag-tumultus-a-hatarnal-a-matol-ervenyes-szigoritas-miatt-820

A mutánsok világjárványának valós veszélye

 

Geert Vanden Bossche (DVM, PhD) az alább megtekinthető videójában reális képet fest a jelen helyzetről, illetve az előttünk álló kihívásokról.

(A videó magyar nyelvű fordítása itt olvasható)
"Nagy gond, hogy nem tesztelik az oltottakat oltás után. Itt egy fontos hiba.
Az injekciózottak vírus gyárrá alakulnak, egy darabig a szer bent tudja tartani az új vírusvariációkat, de egy idő után nem. Mert a vakcica alkalmatlan a vírus továbbadás megállítására, és ugyanakkor kevesebb, mint 100%-ot pusztít el. Mindig marad valamennyi vírus az “oltottakban”, ami távozik kifelé. Ez a görbén magyarázott pont után nagy mennyiséget fog jelenteni.
A természetes immunrendszer minden változattal meg tud birkózni, de a nagy tömegű vírus támadást nem bírja.
Persze a hivatalos narratíva ezt nem érti és szajkózzák a tudatlanságukat, miszerint még több embert be kell oltani. De ez nem fogja megállítani.
A megoldás ott lenne, ha megértenénk, hogyan történik a vírus variáció átadása és az kerülne megakadályozásra.

Tehát a gyerekek és kiskorúak “oltása” tudományos szempontból  teljesen rossz. Senkinek sem fog segíteni.

És ez az “oltottaknak” sem jó, mert az ő mesterséges antitestjeik sem fognak működni és még mindig elnyomják a veleszületett antitesteket. És nincs más. Nem lesz védettségük, mert nincsenek felkészülve a sejtválaszokkal. A vakcinák nem indukálnak olyan sejt-közvetített immunitást, amely védelmet nyújt, és amely képes a vírussal fertőzött sejtek eliminálására.

A másik csoport, akiket nem oltottak be, még mindig képesek ellenállni mindenféle mutánsnak, mindenféle változatnak, még magas fertőzőképesség mellett is, feltéve, hogy a fertőző nyomás alacsony marad.
Tehát ezeknek az embereknek kerülniük kell a kapcsolatokat például az oltottakkal, akik most már a vírust terjesztik. És meg tudnak birkózni a különböző vírusváltozatokkal, de nem fognak tudni támaszkodni a ritkán indukált immunitásra sem, mert nem lettek felkészítve, amikor aszimmetrikusan megfertőződtek. Másodszor pedig csak akkor tudnak ellenállni a változatoknak, ha alacsony a fertőzési nyomás.

Ezek az emberek még mindig jobban járnak azokkal, akik természetes fertőzést kaptak.  Mert az ő immunrendszerük teljesen felkészült, úgy mint a sejtes immunitás.
Ez az egész nagyon negatív. Egyetértek, és ezért megint csak meg kell fordítanunk a helyzetet.  Azonnal le kell állítanunk ezt a tömeges oltást, ez az egyik megoldás.
Ki kell használnunk a korai kezelést és a kemoprofilaxist, hogy drámaian csökkentsük ezt a hatalmas fertőzés(es) nyomást, amelyet most a magasan fertőző változatok okoznak.
És ez (a nagy fertőzés(es) nyomás) lesz az oka és az oka annak, hogy a hullámok ismét emelkedni fognak. Vagy újra fel fognak bukkanni, és fokozott megbetegedéseket fogunk látni a nem beoltott emberek körében.
És végül, de nem utolsósorban, még mindig új típusú vakcinákon kell dolgoznunk. Nem a második generációs vakcinákon. Mert azok nem fognak segíteni, mert ugyanaz a problémájuk, hanem egy olyan oltóanyagtípus, amely első lépésben zavarja a kovid19 oltóanyagok immun hatását.
És amely képes (vírus) sterilizáló immunitást kiváltani még akkor is, ha a természetes antitesteket elnyomásban vannak. Tehát ez azt jelenti, hogy képes sterilizáló immunitást kiváltani azokban az emberekben, akiket a jelenlegi covid19 vakcinákkal oltottak be.

És meg vagyok győződve arról, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy a jelenlegi vakcinák sebezhető immunstátuszát, amely akkor fog bekövetkezni, ha egyszer már rezisztencia kialakult a vakcinával szemben, ismét védő immunstátusszá alakítsuk. Tehát ez szerintem nagyon fontos lesz. Köszönöm a figyelmüket!"


https://mediaforras.com/a-mutansok-vilagjarvanyanak-valos-veszelye-853