2023. október 28., szombat

Az évezred bűntette

A Covid őrületnek akkor lesz vége, ha a felelősek börtönbe lesznek

A kiszivárgott Pfizer-szerződés: Az orvostörténet legnagyobb botránya

 

Az egyetemi docens, dr. Hannes Strasser oltóorvos volt! Az Osztrák Orvosi Kamara tagja és alaposan szemügyre vette a kitakarások nélküli szerződést:

  • Az, hogy ezeket a szerződéseket az Európai Bizottság és az EU tagországok kormányai aláírták, számomra orvosként hihetetlen. Véleményem szerint ez az orvostudomány történetének legnagyobb botránya.
  • Azt kell elképzelni: Hogy egy olyan “vakcinát”, amelynek a hatékonysága és a biztonságossága nem ismert, amelynek az előállítása nagy veszélyekkel jár és amely a szerződés szerint halálhoz, betegséghez, rokkantsághoz vezethet, feltételesen jóváhagyott az EMA, majd ezt követően a időseket, betegeket, egészségeseket, gyermekeket, csecsemőket és terhes nőket oltottak vele.
  • A “vakcinát” világszerte 4,6 milliárd alkalommal fecskendezték be.
  • Röviden és tömören fogalmazva: az EU Bizottság és az európai kormányok úgy hazudtak, hogy majdnem rájuk szakadt a plafon és gátlástalanul kísérleti nyulat csináltak minden beoltott emberből.
  • Most már minden beoltott ember számára világossá kell váljon, hogy a kormány politikusai kezdettől fogva tisztában voltak azzal, hogy az “oltás” minden lehetséges következménnyel járhat, beleértve a halált is és hogy a hosszú távú következményeket ahogy korábban sem, úgy most sem lehet előre látni.
  • Nem tudjuk, hogy hosszú távon mi lesz az oltottakkal. Annyit látunk, hogy egyre többen halnak meg, egyre többen betegszenek meg és például a rákos megbetegedések robbanásszerűen szaporodnak.

A legújabb publikációk szerint világszerte már 17 millióan haltak meg a kovid elleni “oltások” miatt. A felelőtlen politikusok számtalan ember halálában és betegségében bűnrészesek világszerte. Kinyitották Pandora szelencéjét a kovid elleni “oltással” és most az emberiség felett betegségek, halál és rossz dolgok terjednek.

Dr. Strasser részletes elemzése itt olvasható:
https://auf1.info/dr-strasser-der-groesste-menschenversuch-der-geschichte/

“A rákgenomikai szakértő, Dr. Phillip Buckhaults többek között a dél-karolinai szenátus előtt tanúskodott a Pfizer kovid elleni mRNS-“vakcinájában” talált DNS-szennyeződésekről.

 

“A rákgenomikai szakértő, Dr. Phillip Buckhaults többek között a dél-karolinai szenátus előtt tanúskodott a Pfizer kovid elleni mRNS-“vakcinájában” talált DNS-szennyeződésekről.


(https://x.com/Haintz_Media/status/1704576635108761727?s=20)


Buckhaultst esetében nem áll fenn annak a gyanúja, hogy oltásellenes aktivista lenne. Úgy gondolja, hogy az mRNS-módszer előtt ígéretes jövő áll, különösen a rák elleni küzdelemben és a kijelentései szerint valószínűleg a saját idősebb pácienseit be is oltotta ezzel a (szennyezett) vakcinával, a lányát viszont nem.”

Dr. Phillip Buckhaults:

“A Pfizer-oltóanyag plazmid-DNS-sel szennyezett. Nemcsak mRNS van benne, hanem DNS is. Ez a DNS egy DNS-vektor, amit a laboratóriumi transzkripciós reakció sablonjaként használnak az mRNS előállításakor. Tudom, hogy ez így van, mivel ezt a saját laboratóriumomban szekvenáltam.

A Pfizer-oltóanyaggal töltött ampullák, melyeket itt Columbiában adtak ki, az egyik kollégám illetékessége alá tartoztak, aki a gyógyszerészeti főiskola oltási programjában tevékenykedett. És valamilyen okból, amit máig nem értek, minden egyes ampullát megtartott. Szóval egy egész fagyasztó tele volt üres üvegcsékkel. Az üres üvegcséknek csak egy igen kicsi volt az alján. Mindet ideadta nekem és én mindet megnéztem.

Két sorozat volt, amit itt Columbiában szétosztottak és én mindkét sorozatot megvizsgáltam, mégpedig szekvenálással vizsgáltam meg. Szekvenáltam a teljes DNS-t, ami az oltóanyagban volt és láthattam, hogy mi van benne. Meglepő, hogy egyáltalán van benne DNS és megpróbál rájönni az ember, hogy mi ez és hogyan került oda és nyugtalan vagyok a lehetséges következmények miatt az emberi egészségre és a biológiára nézve. Önöknek pedig nyugtalannak kellene lenni a szabályozási eljárás miatt, ami ezt lehetővé tette, hogy a DNS benne landoljon.

Véleményem szerint ez a DNS lehet az oka egyes ritka, de súlyos mellékhatásoknak, mint amilyenek a szívmegállás miatti halálesetek. Mostanra sok olyan eset van, hogy emberek az oltás után gyanús módon halnak meg. Nehéz bizonyítani, hogy mi az oka, csak egy időbeli összefüggés van. És ez a DNS egy hihető mechanizmus. Ez a DNS valószínűleg integrálódni tud és integrálódni fog azoknak a sejtek a genomi DNS-ébe, amelyekbe az oltóanyag bekerül. Ez így működik.

A laborban ezt csináljuk egész idő alatt. DNS-darabokat veszünk és összekeverjük őket egy lipidkomplex-szel, mint amilyen a Pfizer-oltóanyag, ez lesz a sejtekhez adva. Közülük sok a sejtekbe kerül és sok a sejtek DNS-ébe kerül és a sejt egy maradandó alkotóelemévé válik. Ez nemcsak egy átmeneti dolog. Ez benne lesz ebben a sejtben és onnantól fogva minden utódban is egészen az örökkévalóságig. Ámen.

Ezért vagyok nyugtalan, hogy ez a DNS ott van az oltóanyagban. Különbözik az RNS-től, mivel ez maradandó lehet. Ez egy valós veszély a hosszú életű szomatikus sejtek, mint pl. az őssejtek genom-változása szempontjából és elméletileg ahhoz vezethet, -mindez egy elméleti probléma, de molekuláris biológiai szempontból nagyon is ésszerű-, hogy ez egy maradandó autoimmun reakcióhoz vezethet ezekben a szövetekben.

És az is egy nagyon reális elméleti veszély, hogy egyes emberek a jövőben rákot fognak kapni emiatt. Annak függvényében, hogy a genom melyik részében fog landolni ez az idegen DNS-darab, gátolhat egy tumorszupresszort (a tumorszupresszor gátolja a rákos sejtek kialakulását) vagy aktiválhat egy onkogént (az onkogén elősegíti a rákot).”


Biró Éva