2022. március 26., szombat

Pfizer engedélyt kér a csecsemők halálos génterápiás oltásaira - Greg Reese

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/BiZdYmF5GVB1/

Kapcsolódó:
https://tobyrogers.substack.com/
Edward Dowd Explains How Thousands Of People Have Died From COVID Vaccines
https://rumble.com/vx58bw-edward-dowd-explains-how-thousands-of-people-have-died-from-covid-vaccines.html

Anglia: a háromszor oltottak vannak a legnagyobb veszélyben

 

A kormányzati adatok szerint a háromszor oltottak teszik ki az összes Covid-19 haláleset 92,2%-át Angliában.

Decemberhez képest az elmúlt négy hétben megduplázódott a halálozás a kétszeresen oltottak körében, míg az oltás nélküliek körében ugyanez megfeleződött.

A számok manipulálása érdekében a kormány 112 192 oltatlan gyermeket adott hozzá a fertőzöttek statisztikájához, holott a Covid számukra ártalmatlan - írja a DailyExpose.uk (március 24.).

Ha ezeket a gyerekeket kivesszük, az oltás után fertőzöttek teszik ki a Covid-19 február 14. és március 13. közötti kórházi kezelésekre szorulók 87%-át. A koronavírus következtében elhunyt 2410 beteg közül a háromszor oltottak 1733 főt tettek ki (az oltás nélküliek: 237-et). Az áldozatok 90%-a legalább egyszer oltott volt.

Az Egyesült Királyságban a 12 éves vagy annál idősebbek körében:
7/10 a háromszor oltott
8/10 a kétszer oltott
9/10 az egyszer oltott.

https://gloria.tv/post/VS2XZJLvx9We6mYBfAtaSFHgN

A tömegek VAKOK - Fulton J. Sheen érsek írása

 

Minden hanyatló civilizáció jellemzője, hogy az emberek nagy tömegei nem vesznek tudomást a tragédiákról.

A válságban lévő emberiség általában érzéketlen annak a világnak a problémait illetően, amelyben él. Az emberek nem akarják elhinni, hogy a saját koruk rossz, részben azért, mert nincs rajtuk kívül olyan mérce, amelyhez mérni lehetne a korukat.

Ha az igaznak, az igazságnak nincs rögzített fogalma, honnan tudják az emberek, hogy azt megsértették?

Csak azok tudják, hogy mi történik a világban, akik hitből élnek; a hit nélküli nagy tömegek nincsenek tudatában az éppen zajló romboló folyamatoknak, mert elvesztették a látásukat arról a magasságról, ahonnan lezuhantak.

https://gloria.tv/post/H8UeriwiFLTT2jscdb83HcYcP

A PfizerGate-botrány

 

A PfizerGate-botrány: A kormányok világszerte adatokat rejtegetnek, hogy álcázzák azt a tényt, hogy a Covid-oltások károsítják az immunrendszert és AIDS-t okoznak

Az egészségügyi hatóságok világszerte manipulálják a számadatokat, hogy megpróbálják elrejteni a közvélemény elől, hogy a Covid-19 injekciók miatt a teljesen beoltottaknál vakcinával szerzett immunhiányos szindróma alakul ki; és ezt be is tudjuk bizonyítani....

Egy aggódó olvasó által

A Dél-Afrikai Orvosi Kamara elnöke. Dr. Angelique Coetzee, 2021 novemberében fedezte fel az Omicron változatot Dél-Afrikában. Mivel gyakorló háziorvos volt egy világjárvány idején, rengeteg Omicron esetet látott, és ezekből arra következtetett, hogy az influenza egy enyhe formájához vezet.

Az "enyhe" kifejezés nagyon specifikus az orvostudományban. Dr. Coetzee a következőképpen magyarázza, mit ért a kifejezés alatt a német Die Welt újságnak...

"Én klinikus vagyok, és a klinikai kép alapján semmi nem utal arra, hogy nagyon súlyos betegséggel állnánk szemben. A lefolyás többnyire enyhe. Nem azt mondom, hogy nem leszel beteg, ha enyhe a lefolyás".

"Az enyhe COVID-19 betegség definíciója egyértelmű, és ez egy [az Egészségügyi Világszervezet] definíciója: a betegek otthon is kezelhetők, és nem szükséges oxigén vagy kórházi kezelés" - mondta.

"A súlyos betegség az, amikor akut tüdőlégúti fertőzéseket látunk: az embereknek oxigénre, esetleg mesterséges lélegeztetésre van szükségük. Ezt láttuk a Delta esetében - de az Omicron esetében nem. Ezért azt mondtam az embereknek: "Nem mondhatom ezt így, mert mi nem ezt látjuk"."

Az Omicron felfedezője, a Dél-Afrikai Orvosi Kamara elnöke szerint tehát az Omicron az influenza egy enyhe formája, amely nem okozott kórházi kezelést, nem igényelt oxigént, és nem volt akut légúti fertőzés, mint a Delta.

Természetesen nem ezt akarják hallani a génrontó drogdílerek. Így aztán továbbment, hogy felfedje, hogy "európai tisztviselők" nyomást gyakoroltak rá, hogy tagadja ezt az igazságot.

"Azt mondták nekem, hogy ne állítsam nyilvánosan, hogy ez egy enyhe betegség volt. Arra kértek, hogy tartózkodjak az ilyen kijelentésektől, és mondjam azt, hogy ez egy súlyos betegség. Ezt visszautasítottam".

Coetzee nem részletezte, hogy mely tisztviselők mondták neki, hogy hallgasson. Azt azonban elmondta, hogy a dél-afrikai tisztviselők nem próbáltak nyomást gyakorolni rá. Azt állította, hogy az Egyesült Királyság és Hollandia hatóságai is bírálták őt.

Dr. Coetzee kifejtette...

"Egyszer azt mondtam - mert egyszerűen belefáradtam -, hogy: Dél-Afrikában ez egy enyhe betegség, de Európában ez egy nagyon komoly betegség. Ezt akarták hallani a politikusaitok".

Ezekről a dolgokról több hírforrás is beszámolt február 10-én.

Dél-Afrika 2021 novemberében 23%-ban volt teljesen beoltva. Ez tehát azt jelenti, hogy az Omicron egy enyhe influenza az oltatlanok számára. Nem okoz kórházi kezelést, nem igényel oxigént és nem vezet akut légúti fertőzéshez, mint a Delta. Ráadásul ezt az európai kormányok eltussolják.

Dél-Afrikában, mivel a déli féltekén fekszik, novemberben (a mi májusunkban) nyár van. Tudjuk, hogy az enyhe influenza miatt májusban nem kerülnek az emberek nagy számban kórházba.

Ezért furcsa, hogy Ausztráliában, a déli félteke egy másik országában, az Omicron miatt ennyi ember kerül kórházba. De nem is olyan furcsa, ha rájövünk, hogy ők teljesen be vannak oltva.

Az egyetlen elfogadható magyarázat az, hogy az emberek VAIDS-ben szenvednek, hogy nyáron influenzával kerüljenek kórházba, és először az új-dél-walesi (NSW) adatokban láttunk teljes VAIDS-t az Omicron megbetegedésekről 2022. január 1. és január 8. között...

Az ausztrál eltussolás

Ott 2085-194,4 vagy 10,72:1 esetarányos arányt láttunk, és 159 325-787 vagy 202,5:1 esetarányos arányt. Más szóval az Omicron eseteik 99,5%-a a teljesen beoltottakat érintette, és az esetek fél százalékát a be nem oltottakat. De abban a pillanatban, amikor az Expose január 28-án közzétette ezeket a számokat, az állami kormány elkezdte manipulálni őket, hogy eltussolja az oltóanyag által generált katasztrófát a következőképpen...

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/covid-19-surveillance-report-20220113.pdf
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/covid-19-surveillance-report-20220120.pdf
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/covid-19-surveillance-report-20220201.pdf
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/covid-19-surveillance-report-20220204.pdf

Az oltatlan Omicron esetek száma a január 1-jei 2775-ről január 8-án 3552-re, január 15-én 4644-re, január 22-én 72 772-re emelkedett !
Míg a kétszeresen vakuzált Omicron esetek 108 056-ról 267 381-re 267 381-re 372 912-re 438 255-re emelkedtek.

A január 1-jei jelentés január 13-án, a január 8-i jelentés január 20-án, a január 15-i jelentés február 1-jén, a január 22-i jelentés pedig február 4-én jelent meg. A Jan8 jelentés szerint február 4-én jelent meg, ami szemét, mert már Jan28 előtt ismertük a tartalmát, és mert az URL címe .20220120 vagy 2022. január 20. - DOH!

Tehát február 8-ra az NSW kormánya egy olyan forgatókönyvet dolgozott ki, amelyben a kétszeresen beoltottak és a be nem oltottak közötti 202,5:1 esetarány 65.343:68.128-ra vagy 0,95:1-re csökkent. Most már több Omicron eset volt a be nem oltottak között, mint a kétszeresen beoltottak között, függetlenül attól, hogy az NSW 95%-a kétszeresen beoltott! Szerintem ezt egy kicsit túlfőzték!

Tehát az év első 2 hetében 10x nagyobb valószínűséggel kaptad el az Omicront, ha beoltottak voltál. De a 3. héten 20x nagyobb volt a valószínűsége, hogy elkapja, ha nem volt beoltva.

Ez a legnyilvánvalóbb és legbetegebb csalás az ausztrál állami kormány részéről.

Abban a pillanatban, amikor az Expose cikk rámutatott, hogy az NSW kormány statisztikái azt mutatják, hogy az oltások miatt az ausztrálok megbetegednek. Az állami kormány az elképzelhető legamatőrösebb módon meghamisította a statisztikákat. Most nyilvánosan, az egész világ előtt bebizonyították, hogy az ausztrálok egészsége nem olyan fontos számukra, mint az oltóanyagok eladása.

Valójában ez a szívtelen kormányzat mostanra semmiben sem különbözik bármelyik más, a drogot áruló, a haszonszerzés érdekében áldozatai testét meggyalázó drogárustól. Ez a Pfizergate oltáskárok eltussolásának ausztrál ága. De ez korántsem korlátozódik Kangaropolisra. Vessünk egy teljes pillantást Kanadára, a szarvasok földjére.

A kanadai eltussolás
A kanadai kormány egy többlépcsős álcázást alkalmaz. Először is, szinte lehetetlen hozzájutni a járványügyi összefoglalók visszamenőleges kiadásaihoz. Az ausztrálok az összes korábbi kiadványukat elérhetővé teszik pdf formátumú linkként. Nem így a kanadaiak. A jelenlegi jelentésen kívül semmit sem tesznek elérhetővé.

De a web.archive.org wayback machine segítségével rendkívül nehezen lehet hozzájutni. A visszamenőleges gép az ideje 95%-át azzal tölti, hogy a legutóbbi jelentést adja meg, amelyet gyorsítótárba helyezett, és nem hajlandó megadni a következő jelentést, amelyet kértél (még akkor sem, ha az megvan). Ha szeretnél néhány évezredet eltölteni egy igazán idegesítő mesterséges intelligenciával birkózva, látogass el a https://web.archive.org/web/*/https://health-infobase.canada.ca/covid-19/epidemiological-summary-covid-19-cases.html oldalra.

A gép tökéletesen képes arra, hogy legalább 10x ne töltsön be egy oldalt, majd töltse be annak 25%-át, majd 50%-át, majd 75%-át, majd felejtse el, amit betöltött, és kezdje elölről az egészet. Még jobb, ha egy html oldalt ad az oltást követő esetek részből, az egyik jelentésből származó, oltásonkénti táblázatot tartalmazó esetekkel, a másik jelentésből pedig a különböző oltási státuszú népességcsoportok megfogalmazásával.

Szerencsére a népesség megfogalmazása idézi az esetek táblázatának adatait. Így fel lehet fedezni a hibát, és a dolgokat helyesen össze lehet egyeztetni. Az általa tárolt pdf-ek természetesen rendben vannak. De elég nagy kirakós volt összerakni. A teljes történet a linkekkel együtt a cikk függelékében van lefektetve.

Másodszor, az oltások kezdetétől (vagy még azelőttről) visszamenőleg összesített számadatokat közöl. Így a jelenlegi hét apró részletei elrejtőznek az összes többi hét adatai között azóta, hogy az oltás 2020 decemberében megkezdődött. Ezt úgy oldjuk meg, hogy kivonunk két kumulatív adatot, amelyek egy hét különbséggel végződnek.

Harmadszor, és ez a legcinikusabb, a 2013-as európai korosztályi standardizáló erkölcsi képletet alkalmazzák az esetszámokra és a kórházi kezelésekre. A Public Health Scotland ugyanezt teszi. Ez nyílt csalás. Igen, a halálozási arányokat nagymértékben befolyásolja a beteg életkora. De az esetszámok nem. Nem lehet halálozási kompenzátort alkalmazni egy olyan statisztikára, amely nem tartalmaz halálozást. EZ EGYSZERŰ ÉS VILÁGOS CSALÁS.

Ugyanúgy kompenzálhatnánk az esetszámokat azzal, hogy a különböző korcsoportokban mennyire jók az emberek a spagetti főzésében. Ez nem lenne kevésbé érvényes.

Tehát ahhoz, hogy megkapjuk a nem vakcinázott esetszámokat 100 ezer nem vakcinázott lakosra vetítve, először is szükségünk van Kanada lakosságára - https://statistique.quebec.ca/en/produit/tableau/population-by-age-group-canada-and-regions.

38 246 108 összesen, mínusz 1 882 571 (0-4 évesek) mínusz 2 044 238 (5-9 évesek) mínusz 2 091 276 (10-14 évesek) 40%-a, azaz 836 510 = 33 482 789 12 éves és idősebb.

33,482,789. 33,5 millió 12 éves és idősebb személy 1 tizedesjegy pontossággal.

36,363,537. 36,4 millió 5 éves és idősebb személy 1 tizedesjegyig.

Az elemzéshez használt jelentések itt tekinthetők meg -

Október 2. - https://web.archive.org/web/20211020075926/https://health-infobase.canada.ca/src/data/covidLive/Epidemiological-summary-of-COVID-19-cases-in-Canada-Canada.ca.pdf
Október 9. - https://web.archive.org/web/20211027154438/https://health-infobase.canada.ca/covid-19/epidemiological-summary-covid-19-cases.html#a9
Október 9. - https://web.archive.org/web/20211102202548/https://health-infobase.canada.ca/src/data/covidLive/Epidemiological-summary-of-COVID-19-cases-in-Canada-Canada.ca.pdf
Okt 16 - https://web.archive.org/web/20211104153557/https://health-infobase.canada.ca/covid-19/epidemiological-summary-covid-19-cases.html
Okt 23 - https://web.archive.org/web/20211112151805/https://health-infobase.canada.ca/covid-19/epidemiological-summary-covid-19-cases.html
Október 30. - https://web.archive.org/web/20211120122253if_/https://health-infobase.canada.ca/src/data/covidLive/Epidemiological-summary-of-COVID-19-cases-in-Canada-Canada.ca.pdf
November 6 - https://web.archive.org/web/20211128152117/https://health-infobase.canada.ca/covid-19/epidemiological-summary-covid-19-cases.html (tévesen Nov13-nak van jelölve)
November 6 - https://web.archive.org/web/20211128000628/https://health-infobase.canada.ca/covid-19/epidemiological-summary-covid-19-cases.html (Nov6 pop Nov13 esetek)
Nov13 - https://web.archive.org/web/20211207205042/https://health-infobase.canada.ca/covid-19/epidemiological-summary-covid-19-cases.html
Nov 20 - https://web.archive.org/web/20211211000508/https://health-infobase.canada.ca/covid-19/epidemiological-summary-covid-19-cases.html
Nov 27 - https://web.archive.org/web/20211218044638/https://health-infobase.canada.ca/covid-19/epidemiological-summary-covid-19-cases.html
Dec 4 - https://web.archive.org/web/20211223170506/https://health-infobase.canada.ca/covid-19/epidemiological-summary-covid-19-cases.html
Dec 4 - https://web.archive.org/web/20211223231903/https://health-infobase.canada.ca/covid-19/epidemiological-summary-covid-19-cases.html
Dec 11 - https://web.archive.org/web/20220103173009/https://health-infobase.canada.ca/covid-19/epidemiological-summary-covid-19-cases.html
Dec 18 - https://web.archive.org/web/20220108083517/https://health-infobase.canada.ca/src/data/covidLive/Epidemiological-summary-of-COVID-19-cases-in-Canada-Canada.ca.pdf
Dec 25 - https://web.archive.org/web/20220117211207/https://health-infobase.canada.ca/covid-19/epidemiological-summary-covid-19-cases.html
január 1. - https://web.archive.org/web/20220124194636/https://health-infobase.canada.ca/src/data/covidLive/Epidemiological-summary-of-COVID-19-cases-in-Canada-Canada.ca.pdf
Jan 8 - https://web.archive.org/web/20220201164337/https://health-infobase.canada.ca/covid-19/epidemiological-summary-covid-19-cases.html
Jan 15 - https://web.archive.org/web/20220206015044/https://health-infobase.canada.ca/src/data/covidLive/Epidemiological-summary-of-COVID-19-cases-in-Canada-Canada.ca.pdf
Jan 22 - https://web.archive.org/web/20220209162204/https://health-infobase.canada.ca/src/data/covidLive/Epidemiological-summary-of-COVID-19-cases-in-Canada-Canada.ca.pdf
Itt vannak a kanadai kormány által 2021Október2-től 2022Január22-ig készített Epidemiológiai-összefoglaló-COVID-19-es esetek nyers kumulatív adatai.

Ez a grafikon jól szemlélteti az immunrendszer leépülését 60%-ról 20%-ra 10 hét alatt. Aztán beindul az Omicron, és hoppá, mínusz 98,8%-ra megyünk a karácsonyi héten (mert az oltatlan emberek jobban ünneplik a karácsonyt, mint az oltatlanok, ahogy a fenti grafikonon is látható). Aztán stabilizálódunk mínusz 75% körül.

Eközben az Expose január 28-án megjelentetett egy cikket a kanadai kormány statisztikáit felhasználva, hogy bizonyítsa a VAIDS progresszióját a kétszeresen beoltottaknál. A kanadai kormány ezután manipulálta a január 15-22. közötti hétre vonatkozó számait (mely adatokat februárban állították elő), egy abszurd kísérletet téve a VAIDS cáfolatára.

Törölték a 2022. január 21-én keltezett pdf-et is, amelyre az eredeti cikkben szereplő statisztikákhoz támaszkodtam - https://www.canada.ca/content/dam/phac-aspc/documents/services/diseases/2019-novel-coronavirus-infection/surv-covid19-weekly-epi-update-20220121-en.pdf.

A karácsony előtti héten, amikor az Omicron Kanadában megakadt, a vakcina hatékonysága a kétszeresen vakcinázottak és a nem vakcinázottak közötti normalizált esetszám-arány alapján mérve (ahogyan a Pfizer mérte ezt a korszakalkotó III. fázisú vakcinakísérletében) +23,8%-ról -98,8%-ra csökkent. Ezekre az adatokra egy -23,8%-os karácsonyi tényezőt alkalmaztak, amely aztán -75%-on stabilizálódott.

Ez azért következett be, mert az Omicron elleni oltás kezdeti minimális hatékonyságát nagyon hamar eltörli a kétszeresen oltottaknál hetente 4%-os maradék immunrendszer-csökkenés. Az Omicron leleplezte ezt az immunrendszeri leépülést.

De az, hogy az immunrendszer egy hét alatt helyreáll, és az oltóanyagok hirtelen jobbak lesznek az Omicron ellen, mint a Delta ellen, olyan körülmények között, amikor a Pfizer vezérigazgatója, Albert Bourla a Yahoo finance-nak azt nyilatkozta, hogy 2 adag oltóanyag "nagyon korlátozott védelmet nyújt, ha egyáltalán nyújt" az Omicron ellen, teljesen abszurd.

És ezt kéri tőlünk a kanadai kormány, hogy higgyük el. Ez sértés mindenki számára, akinek két oltatlan agysejtnél több van. Ez a Pfizergate eltussolásának kanadai ága.

A német eltussolás

A berlini Robert Koch Intézet, amely a Német Szövetségi Egészségügyi Minisztérium tulajdonában van, 2021. december 30-án statisztikákat készített, amelyek a Covid19 heti vezetői jelentés 14. oldalán az 51. hétre (december 20. hétfőtől december 26. vasárnapig) vonatkozóan azt mutatták, hogy...

Az oltatlanok 186 Omicron esetet és a lakosság 26,5%-át tették ki.
A kétszeresen vakcinázottaknak 4020 Omicron esetük volt, és a lakosság 70,53%-át tették ki.

Tehát az esetek aránya, 2 adagolt és nem adagolt között, 4020/186 x 26,5/70,53 = 8,12:1. Ez megfelel az immunrendszer (1-8,12)/8,12 = -0,877 vagy -87,7%-os romlásnak.

Tehát a kétszeresen oltott németek több mint 8x nagyobb valószínűséggel kapták el az Omicron-t, mint oltatlan testvéreik. Most már tudjuk, hogy ez az adat nagyon szorosan korrelált a január első hetére vonatkozó ausztrál adatokkal (10,72:1 arány) és a december utolsó két hetére vonatkozó kanadai adatokkal, amelyeknél az immunrendszer romlása 84%-os volt.

Erről a január 2-i napi expozéban - https://dailyexpose.uk/2022/01/02/german-gov-data-suggests-fully-vaccinated-developing-ade/ - már volt szó. Aztán január 3-án első dolga volt a Robert Koch Intézetnek, hogy felfedezte, hogy "hibát követtek el"!

Igen, volt egy Koch-féle hiba. Csodával határos módon találtak még 911 oltatlan németet, akik elkapták az Omicront, még a következő napon, miután az Expose olyan számadatokat tett közzé, amelyek megsemmisítették volna a Pfizer és a Moderna hitelességét az Omicron ellen, ha hagyják őket állni.

Milyen hihetetlen, hogy egy bürokrácia ilyen gyorsan tudott reagálni! Milyen hihetetlen, hogy egy ilyen alakratikus reakcióra képes szervezet egyáltalán elkövethetett egy ilyen elemi hibát. Vagy hogy a hiba csak az oltatlanok számában lehetett, és hogy a 14 oldalas jelentésükben szereplő összes többi szám tökéletesen helyes volt.

Természetesen nem adtak magyarázatot arra, hogy honnan származik ez a 911 oltatlan Omicron-beteg. Talán a német antiterrorista hivatalban járványszerű volt az oltatlanok száma? Az Expose január 9-én foglalkozott ezzel a helyesbítéssel - https://dailyexpose.uk/2022/01/09/life-insurance-data-proves-vaccinated-more-likely-to-die/.

De ismét ugyanazt a mintát látjuk. A kormány statisztikai osztálya számadatokat állít elő, amelyek bizonyítják, hogy az oltóanyagok oltásellenessé váltak, és súlyosan roncsolják a népük immunrendszerét, és ahelyett, hogy vizsgálatot tartanának annak megállapítására, hogyan lehetne a népüket a legjobban megvédeni ezektől a mérgektől, inkább csak manipulálják a számadatokat.

A németek, akik a világ egyik leghatékonyabb kormánya, gyorsabban és határozottabban manipulálták a számadataikat, mint a legtöbb versenytársuk a Covid eltussolásában.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-pfizergate-botrany

Háború a józan ész ellen

A globalista oltási kereszteshadjárat után figyelemre méltó fordulat következett be az izlandi Corona-politikában. Az ország egészségügyi minisztériuma azt tanácsolta az izlandi lakosságnak, hogy felejtsék el a vakcinázást. A cél mostantól az, hogy minél többen fertőződjenek meg a vírussal, mivel a vakcinák nem nyújtanak védelmet. Az izlandi irányváltás szerint a Covid-19 kezelését az immunrendszerre bízzák, a fertőzés és a gyógyulás révén kialakuló nyájimmunitás révén. Rájöttek volna?

A globalista vakcinázás mindenesetre az emberiség történelmének eddigi legnagyobb gaztettének tűnik, amiről egy újabb hitvány aljassággal, az ukrajnai felbujtással próbálják elterelni a figyelmet, Egyúttal fenntartani a szükségállapotot az Új Világrend bevezetéséhez szükséges társadalmi, gazdasági és tulajdonviszonybeli átalakítások indokaként.

Forrás: www.kla.tv/22051