2018. szeptember 2., vasárnap

Nyugati hamis-zászlós vegyitámadásnak indult, Zaharcsenko hamis-zászlós megölése lett belőle

Putyin valójában sakk-mattot adott a nyugatnak Zaharcsenkó donbaszi hamis-zászlós megölésével, mely az orosz titkosszolgálat müve volt.
De kezdjük az elején.

Szíriában az oroszbarát erök a nyugat és Izrael által támogatott szélsöséges iszlamista szervezetek (ISIS, Al-Nuszra, Al-Kaida stb.) utolsó fellegvárának számító Idlib kormányzóság elfoglalására készülnek. A nyugat, hogy mentse a terroristáit, egy újabb nagy hamis-zászlós vegyitámadásra készült volna Szíriában, melyet az Al-Nuszra hajtott volna végre, viszont az Asszad-rezsimre kentek volna, ami aztán ürügyet szolgáltatott volna egy Szíria elleni nagy nemzetközi hadmüveletre.
2018. aug. 31:
IDLÍB OSTROMÁRA KÉSZÜLNEK
Az oroszok szerint a készülő amerikai támadás nemcsak a szíriai rendezésre mérne súlyos csapást, de a globális biztonságra is. A tűzzel való játszadozás következményei megjósolhatatlanok. ...
A szóvivő megismételte a Moszkva és Damaszkusz által korábban is hangoztatott állítást, hogy a szíriai kormányerőknek nincsenek vegyi fegyvereik, mert 2014–2015 során nemzetközi ellenőrzéssel megsemmisítették ezeket, jelentette az MTI. Korábban az orosz védelmi tárca közölte, hogy nyugati országok újabb Szíria elleni katonai csapásra készülnek, amelyhez az ürügyet egy Idlíb tartományban, vegyi fegyverekkel végrehajtandó provokáció szolgáltatná. Moszkva szerint a megrendezendő incidens célja az, hogy a támadás Damaszkuszra terelje a gyanút.

Ez idáig mind "szép és jó", és nagyjából igaz is, de aztán történt egy váratlan dolog Kelet-Ukrajnában:
2018.aug. 31:
Meghalt az egyik ukrajnai szakadár vezető
Az Interfax orosz hírügynökség értesülése szerint egy donyecki kávéházi robbanásban meghalt Olekszandr Zaharcsenko kelet ukrajnai szeparatista vezető. A szakadár Donyecki Népköztársaságban rendkívüli állapotot hirdettek.

Az oroszok szerint Kijev állhat Zaharcsenko halála mögött
S ezzel vált a konfliktus maximálisan mocskossá nemcsak a nyugat de az oroszok részéröl is. Mert feláldozták az egyik sajátjukat.
Zaharcsenkót az orosz titkosszolgálat repítette a levegöbe, viszont a merényletet Ukrajnára kenték, ami aztán ürügyet adott volna az oroszoknak Ukrajna és Európa megtámadására abban az esetben, ha a nyugat meg merészelte volna támadni Szíriát. Ezzel az ügyes de mocskos húzással tudta Putyin elejét venni annak, hogy a nyugat katonailag a segítségére siessen az ISIS-nek, Al-Nusrának stb. Szíriában.
A helyzet továbbra is rossz.
Nna de ez már a végsö idei próféciák témájához tartozik!

Bazi nagy orosz-kínai hadgyakorlat – ennek a fele sem tréfa
Oroszország nagyobb hadgyakorlatot tart, mint a szovjet idők óta bármikor, ráadásul Kína és Mongólia részvételével. A Kínával való összezárás elsőre meglepő lehet, azonban nagyon is logikus: míg Oroszországot Trump kivételével a teljes amerikai politikai vezetés szorongatja, Kínát Trump fordította maga ellen a kereskedelmi háborúval. ...
Most Vostok-2018 lesz a hadgyakorlat neve, ennek megfelelően a gigantikus ország középső és keleti körzeteiben tartják, 300 ezer katona, 1000 repülő és két hadiflotta vesz részt benne, valamint az összes légideszant egység. Az eseményre szeptember 11-15. között kerül sor,

Dániel 8
23 És ezek országai után, mikor elfogynak a gonoszok, támad egy kemény orcájú, ravaszságokhoz értő király.
24 És annak nagy ereje lesz, noha nem a maga ereje által, és csudálatosképpen pusztít és jó szerencsével halad és cselekszik, és elpusztítja az erőseket és a szenteknek népét.
25 És a maga eszén jár, és szerencsés lesz az álnokság az ő kezében, és szívében felfuvalkodik és hirtelen elveszt sokakat; sőt a fejedelmek fejedelme ellen is feltámad, de kéz nélkül rontatik meg.



Orosz hadgyakorlat kezdödik a Földközi-tengeren
https://index.hu/kulfold/2018/08/30/orosz_hadgyakorlat_kezdodik_a_foldkozi-tengeren/
Hadgyakorlatot tart Oroszország a Földközi-tengeren szeptember 1. és 8. között, a hadiflotta több mint 25 hajójának és a légierő 30 repülőgépének részvételével - közölte csütörtökön az orosz védelmi minisztérium alapján az MTI.
http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=239:2018-09-02-13-55-28&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58

augusztus 30 - bejelentik a "hadgyakorlatot" a Földközi-tengeren is, pozicionálják a flotillájukat, kivédendö egy NATO támadást
augusztus 31. - megölik Zaharcsenkót
szeptember 2. - legújabb fejlemény - megkezdték a hadmüveletet Idlib visszafoglalására