2015. november 7., szombat

MERKEL „MUTTI” ÜZENETE A NÉMET NÉPNEK

A kép szövege: A gojok naívak. Ők soha nem kérdezik meg, hogy miért van az, hogy szinte minden vezetőjük zsidó vagy miért vannak zsidó őseik mint nekem és Cameronnak.
MERKEL EREDETI ZSIDÓNEVE KASNER VOLT
Az alábbi cikk a kancellár hivatalos oldaláról való (tehát elég hiteles!), ahol elég szűkszavúan, de annál hiányosabban mutatják be a németeknek a ma már egyre utálatosabb és gyűlöltebb „Muttit”. A Magyar Oldal nyomtatott számában sorozat lesz a sötétmúltú zsidókommunistáról.
Angela Dorothea Kasner 1954-ben július 17-én született Hamburgban. Néhány héttel később a családja átköltözött a brandenburgi Quitzow-ba, három évvel később pedig Templin-be.Angela Merkel anyja Herlind Kasner latin és angol tanár volt Hamburgban. Apja Horst Kasner protestáns lelkész 2011-ben meghalt Berlinben. 1973-ban Angela Kasner Templinben az Abitur nevű különleges iskolába járt. Különösen jó volt matematikából és oroszból. A protestáns lelkész lánya 13 évesen konfirmált. Az iskolai órák alatt gyakori volt, hogy Angela Kasner fizikát szeretne tanulni és emiatt 1973-ban Lipcsébe kerül. Angela Kasner 1977-ben Ulrich Merkellel köt házasságot. A diploma megszerzése után vele megy Kelet-Berlinbe. Itt a Központi Fizikai-Kémiai Intézetben kutatóként dolozik.1981-ben a házastársak különválnak és a házasság felbontására kerül. 1986-ban Angela Merkel ledoktorál. Ugyanebben az évben először utazik Nyugat-Németországba unokatestvére esküvőjére. Az 1989-es békés forradalom őszén Angela Merkel részt vesz a "Demokratikus Ébredés" nevű mozgalomban. A berlini fal leomlásáról később ezt mondta: "Amit akkor éreztem erre nem találok szavakat. Ez szinte hihetetlen volt." (a kancellár hivatalos oldaláról)

Az életrajzi ismertető nem ad magyarázatot arra, hogy Nyugat-Németországból a család miért költözött a kommunista paradicsomba, az NDK-ba? Nem mondják meg, hogy Kasner miért a férje (aki német volt) nevét vette föl, akitől elvált és a válás után miért a férje nevét használja? Miért nem írják meg, hogy jelenleg egy másik férje van. Miért nem írják, hogy Kasner a német kommunista szervezet tagja volt, a Szovjetunióba is járkálgatott. Bővebben a kínos kérdésekről a Magyar Oldal decemberi számában kezdődő sorozatban lehet majd olvasni. Végül az sem véletlen, hogy a hazai gennysajtó nem írja meg Mutti kiváló származását...Kép: Merkel szülei a kancellári oldalról
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/merkel-%E2%80%9Emutti%E2%80%9D-%C3%BCzenete-n%C3%A9met-n%C3%A9pnek

Repülőgépek zuhannak le, atomerőművek meghibásodnak – háború a XXI. században

Az amerikai védelmi ipar főbb szereplői a kormány megrendelésére olyan kiberfegyverek létrehozásán dolgoznak, melyek katonai beavatkozás nélkül is lehetővé teszik az ellenséges ország infrastruktúrájának megsemmisítését.
Az amerikai kormány által rendelt új fegyverrendszerekről jelentő Nextgov információi szerint az amerikai hadsereg a közeljövőben képessé válik arra, hogy katonai beavatkozás nélkül mérjen megsemmisítő csapást egy idegen ország területén. Napjainkban a stratégiai fontosságú infrastruktúra – pl. erőművek – vezérlése korszerű számítógépes rendszerek segítségével történik, ami lehetővé teszi, hogy idegen hatalmak fizikai beavatkozás nélkül előidézzenek egy számos halálos áldozattal – akár tömegek halálával – járó robbanást, vagy egy ellenséges ország áramellátását és távközlését teljes egészében leállítsák, mindössze a megfelelő vezérlőrendszerre megírt programok segítségével. Egy ilyen beavatkozás többnyire nem jár látható agresszióval, ami az új évszázad háborúinak kulcsfontosságú elemévé teszi az infrastruktúra elleni kibertámadásokat.
A Nextgov információi szerint az amerikai hadsereg olyan kiberfegyverek létrehozásán dolgozik, melyek alkalmasak arra, hogy egy idegen országban a kritikus infrastruktúra önmegsemmisítését előidézzék. Ennek eredményeként erőművek robbanhatnak fel anélkül, hogy látható beavatkozás történt volna, vagy akár az Egyesült Államok érintettsége felmerülne a katasztrófa bekövetkezte után.
A Pentagon jelenleg érvényben lévő doktrínája tiltja az emberi élet kioltására alkalmas kiberfegyverek használatát. A júniusban nyilvánosságra hozott “Law of War Manual” alapján nem is engedélyeznék a kiberfegyverek tömegpusztító fegyverként történő felhasználását, és a kritikus infrastruktúrát célzó programok szabályozása gyakorlatilag a konvencionális fegyverekre is érvényes irányelvek mentén történik; amennyiben a kiberfegyver kritikus infrastruktúra megsemmisítése céljából felhasználásra kerül, az a nemzetközi jog szerint háborús cselekménynek minősül. Ennek ellenőrzése azonban közel lehetetlen, éppen amiatt, mert egy ilyen, rosszindulatú program által előidézett katasztrófa során – bizonyíték híján – fel sem merülne az Egyesült Államok érintettsége. Az említett dokumentum az ilyen típusú fegyver alkalmazására számos példát felhoz; többek között
  • atomerőmű hűtőblokkjai leolvadásának előidézése,
  • lakott terület elárasztása duzzasztógát megnyitásával, vagy a
  • tömegközlekedés irányító-központjainak leállítása, repülőgép-szerencsétlenségek előidézése.
A kritikus infrastruktúra elleni csapásra alkalmas új kiberfegyverek fejlesztéséért az USA kiberparancsnoksága (US CYBERCOM) felelős, és a több mint 460 millió dolláros szerződésért olyan vállalatok versenyeznek, mint a Raytheon, a Northrop Grumman és Lockheed Martin.

http://www.hidfo.ru/2015/11/repulogepek-zuhannak-le-haboru-a-xxi-szazadban/

Kétmillió dollárt költöttek egyetlen terrorista kiképzésére

Az Egyesült Államok a szíriai háború negyedik évében már nyíltan működtetett egy kiképzési programot, amivel a kormány ellen harcoló fegyveres csoportokat hozott létre. Az USA Today által megszerzett költségvetési adatok alapján személyenként kétmillió dollárt költöttek a kiképzésre.
A lap amerikai tisztviselők nyilatkozatait vetette össze a kiképzési program nyilvánosan elérhető költségvetési elemeivel, és ennek alapján végzett számítást arra vonatkozóan, hogy személyenként ténylegesen mennyibe került a “felkelők” kiképzése. Mint kiderült, a Szabad Szíriai Hadsereg néven működő fegyveres csoport kiképzése során több mint kétmillió dollárt költöttek egyetlen “újonc” felkészítésére. A lap hangsúlyozza, hogy a program teljes kudarccal végződött, így az amerikai adófizetőknek nem csak több száz millió dollárba került a szíriai kormány elleni fegyveres harc, de az sem jelenthető ki egyértelműen, hogy az összeget valóban kiképzési programra költötték.
Az USA Today emlékeztetett, hogy a Pentagon közleményei szerint 2015 elején 500 millió dollárt különítettek el csak az idei kiképzési programra, melytől azt remélték, hogy év végére háromezer fegyveres harcost tudnak felkészíteni, azt követően pedig évente ötezret (mindezt az ISIL elleni harcra hivatkozva). Ezzel szemben a programot 384 millió dollár elköltése után leállították, és a kiképzett személyek egy része eltűnt. Az első hullámmal kiképzett és felfegyverzett 180 főből mindössze 145 maradt a programban, és ebből 95 tartózkodik Szíria területén.
A lap szerint bár a pénzeket elkülönítették, a Pentagon által létrehozott négy kiképzőtáborból kettőben soha nem kezdődött meg a program végrehajtása. A Szabad Szíriai Hadsereg tagjainak felkészítésére költött összeget személyenként 30 ezer dollárra csökkentették, a fennmaradó összeget pedig “más, az ISIL ellen harcoló erőknek” adták. Ugyanez mondható el az Irakban folytatott kiképzési programról, amire mintegy egymilliárd dollárt költöttek, de az összeg felhasználása szintén nyomon követhetetlen.

http://www.hidfo.ru/2015/11/ket-millio-dollart-koltottek-egyetlen-terrorista-kikepzesere/

Húszmillióba kerülne egy-egy migráns integrálása nemzetközi tapasztalatok alapján

Évente 13-15 ezren érkeznének hazánkba a legújabb uniós javaslatok szerint.

Magyarország uniós csatlakozásakor nem írt alá semmilyen megállapodást, amely szerint az Európai Unió dönthet arról, hogy kik lakhatnak Magyarországon. Így nyilatkozott a héten a Kossuth Rádióban a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára, Tuzson Bence. Ennek ellenére a legújabb uniós javaslatok szerint évente 13-15 ezer ember érkezne hazánkba, ami rendkívüli kihívás elé állítaná a szociális, az egészségügyi és oktatási rendszert.
Hétfőn számos képviselő napirend előtti felszólalásban fejezte ki aggodalmát az Országgyűlésben a kötelező kvótarendszerrel kapcsolatban. A brüsszeli döntés szerint összesen 160 ezer menekültet fognak szétosztani az Unió országai között. A jelenlegi szabályozás rövid távra vonatkozik, vagyis a már Európában lévőket telepítik le az egyes tagállamokban. A legújabb javaslatok, amiről Soros György amerikai üzletember és Jean Claude Juncker az Európai Bizottság elnöke is beszélt, már az előjelzett, évente kb. 1 millió Európába érkező bevándorlóra vonatkoznak.
„A kötelező betelepítési kvótát, azt egy képlet alapján fogalmazzák meg. A kezemben tartom a Juncker-képletet tisztelt képviselőtársaim. Egyszerűnek semmiképp nem nevezném, de ennek vannak Magyarországra nézve is következményei. Az az egymillió fő, amiről Soros György beszél, kísértetiesen egybehangzik mondjuk, azzal az elvárással, amit a német kormány megfogalmazott arra nézve, hogy körülbelül hozzájuk hány ember fog bekerülni az év végéig. Ők ugye 1-1,2 millió emberről beszélnek. Ha kiindulok a Juncker-képletből, ez azt jelenti Magyarországra nézve, egymillió ember esetén évente 13 200, 1,2 millió ember esetén pedig több mint 15 ezer ember betelepítését jelentené”, fogalmazott Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda minisztere.
Rogán Antal azt is hozzátette, hogy amennyiben az MTA kutatóintézetének előrejelzése helyes és a bevándorlási folyamat még legalább öt évig tart Európában, a Juncker-képlet alapján egy “szegednyi” ember betelepítése várható Magyarországra. Szakértők szerint, ha ez megvalósul, az egészségügyi és oktatási rendszer terhei mellett a munkaerő-piaci integráció is óriási költségeket jelenthet az állam számára.
Húsz millióba kerülne egy migráns integrálása
„Azt látjuk a nemzetközi gyakorlatokból, hogy menekültstátuszúakat átképezni és fölkészíteni a munkaerőpiacra rendkívül költséges. Magyarországra azt számoltuk, hogy 20 év leforgása alatt kb. 20 milliójába kerülne az államnak, a nemzetközi példák alapján”, mondta az M1 Summa című műsorában György László közgazdász.
Magyarország megtámadja a döntést
A kormány a menekültek szétosztásának tervét értelmetlennek, jogtalannak, és veszélyesnek tartja, ezért Magyarország az Európai Bíróságon támadja meg a döntést.
Horváth Dániel, a Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta: „Nem lesz egyszerű a magyar hatóságok dolga, tekintettel arra, hogy bár van arra lehetőség, hogy amennyiben illegális határátlépés révén az Európai Unió más tagállamában, jelen esetben Görögországon keresztül érkezett a személy, átadjuk Görögországnak az érintett személyeket. Ennek a bizonyítása egy rendkívül nehézséges feladat. Tekintettel arra, hogy a dublini végrehajtási rendelet listázza azokat a közvetett és közvetlen bizonyítékokat, amelyek egy ilyenfajta felelősségi döntést megalapozhatnak.”
Újra kell gondolni a menekültügyi szabályozásokat
Az európai migránsválság tapasztalatai alapján egyre több szakértő véli úgy, hogy újra kell gondolni a menekültügyi szabályozásokat.
„Ennek a krízisinek a kezelése kijött a leírt, korábban megállapított keretek közül, ami pl. a Dublin 3 rendelet volt a schengeni rendszeren belül. És innentől kezdve egy olyan helyzet állt elő, ahol azon kell gondolkodni, hogy ez a rendszer még egyáltalán fenntartható-e, vagy szükséges annak a módosítása. És mivel itt egy nagyon komplex politikai rendszerről beszélünk, ezért még hogyha megszületik a döntés a módosításról is, az sem lesz könnyű, hiszen a módosításról született döntéseket utána át kell nyomni az uniós jogalkotási rendszereken. Láthattuk most ezt a kvóta – illetve, ahogy egész pontosan hívják – kontingensek tekintetében, hogy ez mennyire bonyolult”, fűzte hozzá Lattmann Tamás nemzetközi jogász.
Bár Magyarország szerb és horvát zöldhatárának lezárása, hatékonyan visszatartja a bevándorlókat, a migránsválság kezelése óriási költségeket emésztett fel. Szinte teljesen kimeríti az eredetileg 100 milliárd forintos rendkívüli tartalékot. Ezért az Országgyűlés kedden úgy döntött, a növekvő adóbevételekből további 60 milliárd forintot különít el a keretbe, hogy az év hátralévő részében is kezelhetőek maradjanak a váratlan események.
(híradó)
Bal-Rad komm: “…Magyarország uniós csatlakozásakor nem írt alá semmilyen megállapodást, amely szerint az Európai Unió dönthet arról, hogy kik lakhatnak Magyarországon…”
-Valószínűleg olyan szöveget sem írt alá Magyarország “gépviselője” anno, hogy az országot tönkreteheti az EU-vagy bárki más! Mégis megtörtént!
Ám igen érdekes az alábbi mondat: “…A legújabb javaslatok, amiről Soros György amerikai üzletember és Jean Claude Juncker az Európai Bizottság elnöke is beszélt…”
-Mert ez a Soros nevű hiéna EU-s polgár? Aligha hihető! MÉGIS AZ Ő ELKÉPZELÉSEIT VALÓSÍTJA MEG AZ EU! Mint ahogyan a hűséges tanítványok az európai rendszerváltásokat! Hát akkor hogy is állunk ezzel? Akkor az EU-s bíróságra rohanunk?
“…Nem lesz egyszerű a magyar hatóságok dolga, tekintettel arra, hogy…”-mondja a szakértő!
A Bal-Rad szerint pedig az EU-ÉRVÉNYT FOG SZEREZNI SOROS ELGONDOLÁSÁNAK!
Itt dől bele a magyar nép Döbrögi kardjába! Amikor ijesztegetési szándékkal Magyarországra zúdította és táboroztatta a migránshordát. A Jóisten tudja hány tízezret itt regisztrálva!
Ahelyett, hogy már szerb oldalon vonatra rakták volna őket, és irány…-mindegy hogy hova?-csak ne ide! De nem! Döbrögi honmentő szerepet játszott, ahelyett hogy azonnali EU-s csúcsot kényszerített volna ki! VAGY AZ NEM ÁLL JOGÁBAN? Csak Bundesmuttinak? AKI NEM IS TISZTVISELŐJE AZ EU-NAK?
-Bizony nem lesz egyszerű dolgunk! Amennyiben a jövő héten Döbrögi nem jelenti ki kategorikusan, hogy MAGYARORSZÁG EGYETLEN MUSZLIM MIGRÁNST SEM HAJLANDÓ FOGADNI!-akkor itt nagyon-nagy gondok fognak NAPOKON BELÜL JELENTKEZNI!
Ám ha kijelenti, akkor viszont “megfojtják”! Soros? Az EU? Az USA? Mindegy is melyik! Valószínűleg közös akcióban “végeznek” vele!
De félő, hogy a muszlim migránsok FOGNAK ÉRKEZNI!
Egy elbaltázott, önös célokat szolgáló felelőtlen-kalandor politikája miatt!
Összegyűjtethet fogdmegjeivel akárhánymillió ellenző aláírást! Az EU-t az nem fogja meghatni! A Molnár Csaba MÁR TEGNAP KÖZÖLTE AZ UNIÓS FELMÉRÉS EREDMÉNYÉT! A MAGYAROK 70 SZÁZALÉKE EGYETÉRT A KVÓTARENDSZERREL!
Valószínűleg EZT FOGJA HINNI AZ EU! Mert az EU-nak ez tetszik!
(De honnan olyan ismerős ez a rendszer?)

A Charlie Hebdo megint kitett magáért

Oroszországban óriási felháborodást keltett a Charlie Hebdo francia “szatirikus” lap legújabb száma, melyben a Sínai-félszigeten történt légi katasztrófáról közöltek karikatúrát.
A Charlie Hebdo legfrissebb száma két karikatúrát is közölt a tragédiáról.
Az elsőn egy fegyveres, szakállas alak látható, akinek fejére egy repülőgép roncsai, illetve utasok hullanak az égből. A gúnyrajzot Iszlám Állam: Oroszország fokozza légicsapásait felirattal látták el, utalva a terrorszervezet elleni orosz légicsapásokra Szíriában.
hed
hed
A második, színes karikatúrát Az orosz fapados járatok veszélyei felirattal látták el. Egy fehér koponya van rajta törött napszemüvegben és egy ép szemmel. A háttérben a szerencsétlenül járt repülőgép égő roncsa látható, a rajzon néhány emberi maradványt lehet felismerni, és vértócsa látható. “Bárcsak az Air Kokainnal repültem volna” – mondja a koponya, ami utalás lehet egy múlt heti francia kábítószerbotrányra.
Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő pénteken moszkvai sajtótájékoztatóján kegyeletsértőnek nevezte a karikatúrák megjelenését, és úgy nyilatkozott, hogy a gúnyrajzoknak semmi közük a demokráciához és a véleménynyilvánításhoz.
Más orosz politikusok és közéleti szereplők is felháborodásuknak adtak hangot. Borisz Reznyik, az orosz újságírók szövetségének titkára szerint a karikatúrák nem felelnek meg az újságírói etika normáinak és erkölcstelenek. Irina Jarovaja, a duma biztonságpolitikai és korrupcióellenes bizottságának elnöke szerint a Charlie Hebdo cselekedeteivel ösztönzi a terrorizmust.
Az orosz polgári légi közlekedés történelmének legtöbb áldozatot követelő tragédiájában 224 ember vesztette életét október 31-én.
(MTI)
Bal-Rad komm: Ez a Charlie Hebdo-“igazi vérzsidó szennylap”-ez nem tanul semmiből.
kot