A kép szövege: A gojok naívak. Ők soha nem kérdezik meg, hogy miért van az, hogy szinte minden vezetőjük zsidó vagy miért vannak zsidó őseik mint nekem és Cameronnak.
MERKEL EREDETI ZSIDÓNEVE KASNER VOLT
Az alábbi cikk a kancellár hivatalos oldaláról való (tehát elég hiteles!), ahol elég szűkszavúan, de annál hiányosabban mutatják be a németeknek a ma már egyre utálatosabb és gyűlöltebb „Muttit”. A Magyar Oldal nyomtatott számában sorozat lesz a sötétmúltú zsidókommunistáról.
Angela Dorothea Kasner 1954-ben július 17-én született Hamburgban. Néhány héttel később a családja átköltözött a brandenburgi Quitzow-ba, három évvel később pedig Templin-be.Angela Merkel anyja Herlind Kasner latin és angol tanár volt Hamburgban. Apja Horst Kasner protestáns lelkész 2011-ben meghalt Berlinben. 1973-ban Angela Kasner Templinben az Abitur nevű különleges iskolába járt. Különösen jó volt matematikából és oroszból. A protestáns lelkész lánya 13 évesen konfirmált. Az iskolai órák alatt gyakori volt, hogy Angela Kasner fizikát szeretne tanulni és emiatt 1973-ban Lipcsébe kerül. Angela Kasner 1977-ben Ulrich Merkellel köt házasságot. A diploma megszerzése után vele megy Kelet-Berlinbe. Itt a Központi Fizikai-Kémiai Intézetben kutatóként dolozik.1981-ben a házastársak különválnak és a házasság felbontására kerül. 1986-ban Angela Merkel ledoktorál. Ugyanebben az évben először utazik Nyugat-Németországba unokatestvére esküvőjére. Az 1989-es békés forradalom őszén Angela Merkel részt vesz a "Demokratikus Ébredés" nevű mozgalomban. A berlini fal leomlásáról később ezt mondta: "Amit akkor éreztem erre nem találok szavakat. Ez szinte hihetetlen volt." (a kancellár hivatalos oldaláról)

Az életrajzi ismertető nem ad magyarázatot arra, hogy Nyugat-Németországból a család miért költözött a kommunista paradicsomba, az NDK-ba? Nem mondják meg, hogy Kasner miért a férje (aki német volt) nevét vette föl, akitől elvált és a válás után miért a férje nevét használja? Miért nem írják meg, hogy jelenleg egy másik férje van. Miért nem írják, hogy Kasner a német kommunista szervezet tagja volt, a Szovjetunióba is járkálgatott. Bővebben a kínos kérdésekről a Magyar Oldal decemberi számában kezdődő sorozatban lehet majd olvasni. Végül az sem véletlen, hogy a hazai gennysajtó nem írja meg Mutti kiváló származását...Kép: Merkel szülei a kancellári oldalról
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/merkel-%E2%80%9Emutti%E2%80%9D-%C3%BCzenete-n%C3%A9met-n%C3%A9pnek