2019. október 4., péntek

Meg kell enni a kisbabákat a Föld védelméért.

Újabb szintre emelkedett a klímahisztéria. A klímaszorongás néhány embernek teljesen elvette az eszét. Ez történt azzal az amerikai nővel is, aki Alexandria Ocasio-Cortez demokrata párti képviselő fórumán szólalt fel. A nő hisztérikus állapotban azt kezdte el ecsetelni, hogy mivel már túl sokan vagyunk a Földön, ezért meg kell ennünk a kisbabákat. A klímaháborodott nő felszólalásáról videó is készült – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
„El kell kezdenünk kisbabákat enni. Nincs már elég időnk! ... Meg kell szabadulnunk a kisbabáktól! ... Muszáj megennünk a babákat!" - mondta.
Alexandria Ocasio-Cortez Puerto Ricó-i származású New York-i demokrata párti politikus fórumán fakadt ki egy nő a klímaváltozás kapcsán. A nő egy új kampányszlogent javasolt a politikusnak, miszerint meg kell enni a kisbabákat. A nyilvánvalóan elmeháborodott asszony klímaszorongása minden eddigit felülmúl.
Arra a svéd professzorra hivatkozik, aki szerint meg kell fontolni az emberi hús fogyasztását.
Magnus SöderlundForrás: V4NA
Magnus Söderlund svéd közgazdász professzor a svéd TV4 csatornán beszélt arról, hogy a klímaváltozás problémájára az emberi hús elfogyasztása lehet a válasz. A svéd tudós a héten Stockholmban tart előadást egy olyan eseményen, ami a jövő ételeivel foglalkozik, ennek kapcsán hozta fel a kannibalizmus gyomorforgató ötletét.
A nő megszólalása mindenkit megbotránkoztatott a teremben, Alexandria Ocasio-Cortezt is.
Ezt követően megpróbálták kivezetni az illetőt, de az nem akarta elhagyni a fórumot, és az után is tovább kiabált, hogy a képviselőnő próbált reagálni megdöbbentő ötletére.
https://www.vadhajtasok.hu/2019/10/04/nincsen-lejjebb-meg-kell-enni-a-kisbabakat-a-fold-vedelmeert/
https://mandiner.hu/cikk/20191004_ocasio_cortez_hallgatosaga_meg_kell_enni_a_babakat
https://www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=HULW-ODeqLg

Soha nem léteztek pártok, se politikusok, se "oldalak", se "választás"

EREDETI YOUTUBE FELTÖLTÉS: 2019. október. 4
A dualitás bábjai elhitették veletek, hogy létezik úgynevezett "jobb" és "baloldal". A valóság az, hogy soha nem létezett egyetlen párt, se politikus, se "oldal". Kizárólag a kékvérűek bábszínháza, a bábok pedig azon színészek, akik politikusoknak hazudják magukat. Minden egyes párt és politikus kamu.