2016. október 11., kedd

Az USA ma, – avagy hogyan kell gyilkolni a demokrácia nevében

1920_wp2
Évekkel ezelőtt az Egyesült Államokban elindult egy forradalmian új projekt: Egy film, amely nem tartozott a nagy hollywoodi stúdiók fennhatósága alá. A készülő filmről tavaly kaptunk először hírt.
Aztán nem követtük hogyan készül, hiszen a pénzt apránként szedegették össze, várhatóan hosszú időbe kerül mindez. A film címe; ‘Gray State’. Története; a mai USA valódi céljairól rántotta volna le a leplet, a maga módján.

A történet szerint adott egy állam (természetesen az USA), ahol az orwelli kegyetlen ellenőrzés folyik:

Az okostelefonokon, okostelevíziókon, webkamerákon keresztül már a hálószobákig figyelik a társadalmat. Az embereket beégetett csipekkel ellenőrzik. A hatás ellenhatást szül, és elkezdődik egy gyenge kis ellenállás, melyet az állam kormánya meg kíván szüntetni.
A film cselekménye szerint a kormány a hadsereget, majd a ‘FEMA’ szervezetét rendeli ki végül. AZ embereket táborokba zárják (valószínűleg az alapötletet a növekvő elnyomás mellett, – a nagyszámú még üres, ám több millió fő befogadására alkalmas nagyságú FEMA táborok adták), – a tüntetéseket vérbe fojtják, kivégzésekbe torkollik az egyre növekvő népi ellenállás.

Valójában a film az Egyesült Államokban már évek óta érlelődő belső polgárháborút vetíti előre. Foglalkozik az USA vezetésének titkos háttér irányításával, a korrupcióval, az egyre növekvő kontrollal, a beépített csipekkel, tehát mindennel, ami az ember agyatlan biorobottá nevelését jelenleg végzi, – s az egyén és társadalom önrendelkezési jogát tiporja.

Most került szóba ismét a film, és utána néztünk mi lehet vele, hol tarthat a forgatás. A hír megdöbbentő volt. Ebben az évben, január 17-én holtan találták több golyó ütötte sebbel Dawid Crowley-t ( a film producerét), a feleségét és az ötéves kislányát. A hivatalos verzió szerint megbolondult és kiirtotta a családot, majd végzett magával. Hogyne… Ez a fajta történet valahonnan már ismerős.
Szóval elértünk ide. Ez azonban egyetlen dolgot alátámaszt. A mai értelemben minden olyan személy, aki ellenáll a nyugati liberális nyomásnak, jobboldalinak számít.
Ugyanakkor minden személy, aki Amerikában a jobboldalon sikeresen szerepel, hírnévre tesz szert, mozog és sikerül bekerülnie bizonyos körökbe, kivétel nélkül áruló, lefizetett ügynök.
Bár egyesek szerint az ügynöközéssel vigyázni kell. Így van. Létezik ebben az egész nyugati kapitalista világban egy csomó elnyomott igaz ember, akik sosem tudnak felkapaszkodni, de, akik látható helyre kerülnek, – mind árulók.
Azokat viszont, akik nem az ő kutyájuk kölykei, a liberálisok vagy lent tartják a víz alatt, ha pedig túlbuzgó, akkor bemocskolják és tönkreteszik, vagy kinyírják anyagilag, – s, ha még ezek után sem adja fel, egyszerűen elteszik láb alól. Eddig ez annyira nem volt még divat a nyugati demokráciákban, de láthatóan lassan utoléri és bőséggel lekörözi a legsötétebb Rákosi korszak aljasságát is. Ide érkeztünk, az új évezred elejére.
A jobboldal tehetetlensége tehát egy irányított tehetetlenség, mert minden esetben olyan személyt tesznek vezető pozíciókba, akit ők irányítanak, és akiknek a dolguk semmi egyéb, minthogy folyamatosan tévútra vezessék követőiket.
Mindemellett ez az eset egy dolgot világosan megmutat; Minden látszat ellenére a nyugati világ fél, és annak legerősebb bástyája, az USA már retteg. Retteg önmagától, a néptől, a rengeteg aljasságtól amit elkövetett, aminek súlya malomkőként lóg a nyakában.
Már az ilyen apróságtól is pánikba és túlkapásokba esnek, mint egy egyszerű kis film.
Nevetséges ez és szomorú egyszerre. Megtanulhatták volna, hogy egyetlen hanyatló birodalom sem volt képes fennmaradni úgy, hogy vérengzésekbe kezd, álcázott gyilkosságokat hajt végre. Minden ilyen tett közelebb hozza a véget számukra, mert az igazi forradalom csak akkor kezdődik meg, ha van kinek a nevét vérrel a zászlókra írni.
Az USA már elért ide, vergődése látványos. Hiába a Gladio által fizetett, mindent megúszó ügynök vezetőik, már nem kontrollálják a szellemi harcot. Már elvesztették. Ami most elkezdődött, az már a vég kezdete.
Ifj. Győrkös István