2024. április 2., kedd

A német kormány elismeri, hogy nem volt járvány, hanem kényszerített erőltetett FENEVAD BÉLYEGE FELVÉTEL, a felelősök pedig próbálják kimagyarázni magukat, hogy nem tudtak róla

2G-, 3G-szabályok (6:12-nél):
Németországban a 2G-szabály (2G-Regel) a COVID-19-világjárvány idején a beoltott (németül: geimpft) vagy gyógyult (németül: genesen) emberekre vonatkozó közegészségügyi szabályokat jelenti. Szigorúbb változatok a 2G+ (amelyhez további gyorstesztet írnak elő) és a 2G++ szabályok (amelyekhez további gyorstesztet és FFP2 maszk viselését írják elő). A 3G kevésbé korlátozó, mivel bármilyen tesztelés a másik két követelményt („oltott vagy gyógyult”) inkább helyettesíti, mint kiegészíti.

Forrás:
https://rumble.com/v4n41a6-german-govt-admits-there-was-no-pandemic.html

Ortodox kegytárgyakba rejtett robbanószereket próbáltak Oroszországba csempészni

Az Orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat emberei az “Ubilinka” nemzetközi közúti ellenőrző ponton (Pszkovi terület, az államhatár lett-orosz szakasza) egy autó ellenőrzése során az Ukrajnából az Oroszországi Föderációba importált ortodox ikonok és egyházi használati tárgyak egy tételében külföldi gyártmányú robbanóanyagokat fedeztek fel” – jelentette a szolgálat.

“Az Ukrajna – Románia – Magyarország – Szlovákia – Lengyelország – Litvánia – Lettország – Oroszország útvonalon közlekedő rakományból összesen 27 ikonoknak álcázott, használatra kész, rögtönzött robbanószerkezetet, 70 kg nagy erejű, iparilag előállított robbanóanyagot, 91 elektromos detonátort és egy RPG-7-eshez való lövedék alkatrészeit vonták ki” – jegyezte meg az FSZB.

Az úttörő mindig igazat mond

Pontosan ugyanazok, akik biztosítottak bennünket arról, hogy az mRNS-injekciók (FENEVAD BÉLYEGE) önkéntesek lesznek (meg "biztonságosak és hatékonyak"), most arról biztosítanak bennünket, hogy a digitális személyazonosítás önkéntes lesz, és sem a kormány sem más nem fogja semmilyen alantas célra felhasználni.
Forrás: https://twitter.com/SenKatyG/status/1775010565943148637