2015. október 21., szerda

NETANYAHU AGYMENÉSE

IZRAEL MINISZTERELNÖKE BEKATTANT
A palesztínok egyenként állnak bosszút a zsidókon, immár hónapok óta. A hírekben elhallgatják, hogy ezeknek a gyilkosságoknak is a zsidók az okai, akik az Al-Aksza mecset egy részét fegyveres erővel elfoglalták maguknak, ami palesztin terület. Netanyahu több hét után elpanaszolta bánatát az amerikai külügyérnek, aki ugyan tanácsot nem tudott adni, de most eljön Berlinbe és ott próbálja „békíteni” a palesztin és zsidó vezetőt. Hogy miért csinál Izrael ilyen provokációkat? A túlélése érdekében, mivel mindig másokra kenik a saját mocskukat és utána csodálkoznak, ha beverik az orrukat. Csakhogy Netanyahu nem ura a helyzetnek, Izraelben mindenki tudja hogy végük van, már minden aljasságot elkövettek amit csak lehetett. Amerika sem menti meg őket, nem is tudják, de nem is akarják. Netanyahu közismert arról, hogy őrült szereplései vannak és mindig leégeti magát és Izraelt. Legutóbb az ENSZ-ben őrjöngött, mintegy 30-40 zsidóbérenc képviselő előtt és azt panaszolta, hogy a világ 190 országa nem volt kíváncsi a szövegére. Most megint bekattant és az alábbi őrült beszédre ragadtatta magát.
MÉGSEM VOLT HOLOKOSZT?
Netanjahu szintén kedden, a harminchetedik Cionista Világkongresszuson a jeruzsálemi muszlim vallási vezetőt is felelőssé tette a holokausztért. Az izraeli kormányfő a megjelent zsidó vezetők előtt kijelentette, hogy Hitler eredetileg nem kiirtani, hanem csak száműzni akarta a zsidókat, és csak Hadzs Amin al-Husszeini jeruzsálemi mufti indítványára döntött megsemmisítésük mellett.
"Hitler nem akarta kivégezni akkoriban a zsidókat, hanem ki akarta űzni őket. Hadzs Amin al-Husszeini Hitlerhez ment, és azt mondta: ha elűzöd őket mind idejönnek. Akkor mit tegyek velük? - kérdezte Hitler. Égesd el őket - mondta Amin Al Husszeinin" - állította beszédében Benjámin Netanjahu. Az izraeli ellenzék szerdán reggel élesen bírálta Netanjahu szavait. Jizhák Hercog, a balközép Cionista Tábor nevű párt elnöke szerint a kormányfő egyenesen a holokauszt-tagadók kezére játszik, mert "ez egy veszélyes történelemtorzítás, amely csökkenti a holokauszt és a nácizmus súlyát". (multkor, részlet)
A ciontábor vezetőjének teljesen igaza van, mert Nyahu valóban Hitlert fölmentette és cáfolta a holo-dogmát. Mellesleg a hajdani jeruzsálemi muftit (aki Hitler társaságában látható) vádolni nevetséges, alaptalan. Azt viszont a történelmi oldal elhallgatta, hogy harcoló nemzetközi tagságú Waffen-SS-ben muzulmánok is harcoltak, a németek oldalán.
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/netanyahu-agymen%C3%A9se

Lengyelország elnöke igencsak fölhergelhette tegnap Kijev és Maradék-Ukrajna urait.

muk
Andrzej Duda ugyanis olyan dolgot kezdett el feszegetni, hogy…! Valcman és hitestesókái ugyanis állandóan a Szovjet-Oroszországtól kapott Kelet-Ukrán területekkel mint jogos államrésszel kérkednek. Hogy Duda elnök Varsóban mi miatt kapta fel a vizet?-nem tudni. Viszont bejelentette, éppen ideje lenne már az Ukrajnához csapott egykori lengyel területek-Galicia, Voliny és Polesie-Lengyelországhoz való visszatéréséről beszélgetni. Lemberg, Ternopol, Ivano-Frankovszk, Voliny és Rovno-régiókról szól a történet. (Majd Magyarországnyi terület az!)
Kijevben már a téma megpendítése is kiverte a biztosítékot. Ráadásul Duda nem csak úgy “sutyiban” csevegett a dologról, hanem megint a lengyel közszolgálati televízióban-a TVP1 műsorán- “fente a fogait” az egykori lengyel területekre! Még föl is szólítva minden lengyelt, hogy “készüljenek a harcra Galícia, Voliny és Polesie ősi lengyel területek visszaszerzéséért”! Amelyek bizony Valcman és hitestesóinak megbízható bázisa az amúgy igencsak rogyadozó birodalomban.
Valcmanék még a mai napon nem reagáltak Duda harci dudájára! Lehet, hogy a szavuk is elakadt!

http://www.balrad.com/2015/10/21/fulserto-a-lengyel-dudaszo-kijevben/

A míg Moszkvában ma “termelési tanácskozás” zajlott, a “termelés” Szíriában nem állt le.

Hogy a moszkvai tanácskozás milyen döntés született?-azt majd megtudjuk. Amit viszont már most tudunk az az, hogy ma sem volt jó banditának lenni Szíriában. Vezérbanditának pedig végképp nem. Az Aleppo-környéki Sarminnál meg kimondottan egészségre ártalmas dolog volt ma vezérbanditának lenni.
Persze a vezérbanditák azt nem gondolták ma reggel-mikor egymással randizni indultak Sarmiba-hogy ez egészségre ártalmas nap lesz az ő számukra. Amikor tegnapelőtt lerádiózták a mai randit, nem is gondolták, hogy “illetéktelen fülek” is hallják a készülődésről szóló beszélgetést. Pedig ez történt.
A kormányerők hírszerzése hallotta a dumcsit. A dolguk meg az volt, hogy az infot továbbítsák. Továbbították. A “meglepi” előkészítőknek. Azok meg előkészítették a meglepit. Banditavezéréknek. Sarminál.
Így történt, hogy az orosz légierő összevárta a díszes kompániát. Amikor pedig együtt voltak, rájuk köszönt egy SzU-34-es. Vitt ajándékot is magával. Amolyan igazi-banditavezéreknek valót. KAB500 a neve.
A Sarmi ajándékosztáson kívül ma még 45 másik helyen rendezett légi ajándékosztást az orosz-szír “légi kézbesítő szolgálat”. Összesen 83 helyen bontogatták a csomagokat. Olyan nagy Allahu Akhbarozás nem volt!-volt viszont nyögdécselés.
Persze nem csak a légiszolgáltatás termelt ma Szíria fölött. Lent a földfelszínen is élénk élet zajlott.
A kormányerők földi termelőegységei elkezdték feldolgozni az ügyesen kialakított kazán tartalmát Aleppotól délnyugati irányba. De szorgoskodtak Hama és Latakia tartományokban is. Nagyon izzasztó napjuk volt ma banditáéknak Szíriában.
kat
Ráadásul még izzasztóbbra kaptak ígéretet. (Nem akarjuk rontani a hangulatukat, de az elmúlt napokban Vlagyimir Putyin igen morcos volt rájuk. Ő ígérte a nehéz napokat nekik. Szavatartó embernek ismertük meg. Ha valamit megígér-azt betartja!)
http://www.balrad.com/2015/10/21/termelesi-tanacskozas-es-termeles-mindenki-tette-a-dolgat/

Százával mennek neki a horvát-szlovén határnak a mindenre elszánt migránsok.

A Szutla folyó dermesztő vize, vagy az éjszaka sötétje sem riasztja vissza a szemmel láthatóan mindenre elszánt hordát! EZEK AZ EURÓPAI UNIÓBA AKARNAK BEJUTNI-BÁRMI ÁRON! Nincs az a természetes vagy mesterséges akadály, amin át ne rágnák magukat!

A migránstömeg mozgása TOVÁBBRA IS SZEMMEL LÁTHATÓAN SZERVEZETT! Egyszercsak nekilódulnak, és mennek! És tudják, hogy hová-merre kell elindulni!
A Jóisten óvjon meg bennünket attól, hogy egyszercsak irányt változtassanak, és ismét Magyarország felé vegyék az irányt! Ezek a szemmel láthatóan MINDENRE ELSZÁNT MIGRÁNSHORDÁK átvágnak tűzön-vízen-kerítésen! És jönnek és jönnek végeláthatatlanul! Ha kell, egymás holttestén keresztül másznak-taposnak!-de CÉLJUK VAN! Amit ők el akarnak érni! Bármi áron!

http://www.balrad.com/2015/10/21/hihetetlen-ezeknek-nem-szamit-semmi/

Ezreket gyógyított meg az Orbán-kormány

Egyetlen intézkedésével ezreket gyógyított meg az Orbán-kormány – legalábbis papíron. A leszázalékoltak tömegeinek szinte automatikus egészségügyi felminősítése egyetlen célt szolgál: spórolni az elesetteken.
Többeket is az egészségi állapotuk rohamos javulásáról értesítettek az elmúlt hetekben a kormányhivatalok. A probléma csak az, hogy a megváltozott munkaképességük miatt korábban leszázalékoltak nem lettek jobban, nem nőttek vissza például az elvesztett végtagjaik, belső szerveik, csak egy új szakmai protokoll alapján újraértékelték az állapotukat. Az átminősítés az esetek többségében felminősítést, s ennek folyományaként a rokkantsági ellátás összegének jelentős csökkentését jelentette. Van, aki közel 30 évi munkaviszony és havi több tízezer forint elvonása után mindössze 36 ezer forintot kap.
A vitatott felminősítések miatt folyamatosan özönlenek a panaszbeadványok az ombudsman hivatalába. A jogi út azonban keveseknek hoz sikert. Még az a juttatásától megfosztott asszony is csak vár a pénzére, aki Strasbourgot megjárva pert nyert a magyar állam ellen.
(HVG)

A NATO százezresével hordja a bevándorlókat Európába

A görög parti őrség honlapján megjelenő információk szerint csak szeptemberben 142 ezer illegális bevándorlót tartóztattak le. A NATO Európába szállítja a bevándorlókat, hogy rendfenntartó erőként tüntethesse fel magát.
A szerdán nyilvánosságra hozott információk szerint csak szeptemberben összesen 142 ezer illegális bevándorlót fogtak el a görög tengerparton, miközben mindössze 91 (kilencvenegy) bevándorlót akadályoztak meg abban, hogy elhagyja az országot. A görög útvonalon keresztül Európába érkező migránsok száma exponenciálisan nő: májusban 18000, júniusban 31300, júliusban 55000, augusztusban 107000 fő érkezett Görögországba, majd ez a szám szeptemberben meghaladta a 142 ezret. A Nemzetközi Bevándorlási Hivatal szerint idén 15-ször annyian érkeznek a Földközi-tengeren keresztül, mint 2014-ben.
Görögország – mint NATO-tagállam – ahelyett, hogy megvédené Európa és a schengeni övezet határait az illegális bevándorlóktól, a Földközi-tengeren Görögország felé úton lévő migránsokat összefogja (“kimenti”), és Európa partjaihoz szállítja. Mint a parti őrség által kiadott statisztika is mutatja, a százezer számra Európa partjaihoz hordott migránsokat utána szabadon továbbengedik Európába, akik így a balkáni útvonalon át eljutnak Magyarországig, majd tovább utaznak Németországba, Angliába és Svédországba.
Mivel Görögország NATO-tagállam, ez a gyakorlat láthatóvá teszi, hogy a NATO nem megakadályozza, hanem épp ellenkezőleg: segíti Európa elárasztását afrikaiakkal és közel-keleti bevándorlókkal.
Szeptember közepén huszonnyolc európai szabadkőműves páholy írt alá egy közös nyilatkozatot, amiben felszólították az európai vezetőket, hogy engedélyezzék a korlátlan bevándorlást, és ne zárják le az Európai Unió határait. A nyilatkozatot Görögország Nagypáholya is aláírta.
Az Európai Unió máig nem tudott döntést hozni a schengeni övezet külső határainak lezárásáról, Magyarország emiatt október 16-án a horvát határszakaszt is le kellett zárja.
A NATO érdekeltté vált a tömeges bevándorlás fenntartásában, mert az Európába importálja a biztonsági kockázatokat, és így megteremti a szükséges feltételeket (terrorfenyegetést) ahhoz, hogy a NATO rendfenntartó erőként próbálja újradefiniálni magát.

http://hidfo.ru/2015/10/a-nato-szazezresevel-hordja-a-bevandorlokat-europaba/

Az MLSZ egymilliárd forintot osztana széjjel a magyar futballválogatott játékosállománya, és a fene tudja menyi-körülöttük ügyeskedő-legyeskedő-fogdmeg között.

vál
EGYMILLIÁRD FORINTOT! Persze csak abban az esetben, ha kijutna a társulat az EDDIG SOHA NEM LÁTOTT LÉTSZÁMÚRA DUZZASZTOTT Európa Bajnokság jövő esztendei végjátékára! Ehhez persze át kéne rágni magát az aranylábú gárdának Norvégia válogatottján! Akikhez úgy jutottunk el, hogy pótselejtezőt játszunk velük, “ERŐS HARMADDIKKÉNT” végezve egy olyan selejtezőcsoportban, amiről jobb is nem beszélni. Amely csopotkör utolsó meccsén az addig nyeretlen tök utolsó görögök úgy el intézték a szánk szélét, hogy se köpni-se nyelni nem tudtunk. Legalábbis MI-SZURKOLÓK-nem! (Szurkolók…? Inkább mazochisták!)
Na mindegy is! Ha kijutnának…!-na akkor dobna széjjel egymilliárdot az MLSZ! Prémium gyanánt.
Az összeg meg is mozgatta a fantáziát! Gyors szöv. kapitányi körtelefon a német haveroknak: “gyertek b@…tok meg! Pénzeső lesz ha…!” Néhány régi motorost is kirúgott az érkező haverok helyét megcsinálandó (nem kell sajnálni a kirúgottakat!-van mit aprítani a tejbe nekik) akik azonnal csomagoltak is, és repültek Pestre! A pénz szagára!
EGYMILLIÁR FORINT PRÉMIUM! Mondjuk száz ember között szétdobva. (Persze szigorúan érdem szerint!) Átlagolva TÍZ MILLIÓ FORINT EZ/KOPONYA! A szokásoson fölül!
EGYMILLIÁRD FORINT PRÉMIUM! A magyar külső államadósság egyhuszonhat-ezred részének megfelelő összeg! Azért ez nem semmi ám!
Ezt a prémiumot az MLSZ fizetné…-ha! Azt írja az újság! Amit politikusok IS olvasnak!
DE MÉG SENKI NEM SZÓLT-POLITIKUS-HOGY ÁLLJON MÁR LE A HINTALÓ GYEREKEK!
Egymilliárd forint MLSZ-prémium!
Persze átgondolva a dolgokat, nem könnyelmű ígéret ez! Hiszen biztosra vehető, hogy NEM KELL KIFIZETNI!
Akkor lesz nagy gond, ha mégis!
Mert jó erős fél esztendeig majd azzal szédítik a magyar futballrajongókat, hogy a magyar futball megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez!
Aztán majd OTT!-KINT!-AZ EB-N!
Ott meg majd kiderül, hogy a magyar futball gyógyíthatatlan beteg!
Mert sokan élnek belőle jól-és szinte senki-ÉRTE!


http://www.balrad.com/2015/10/21/miert-beteg-a-magyar-futball-hat-ezert/

Egy magyar önkéntes meghökkentő története a brüsszeli menekülttáborban

Kata és családja Brüsszelben él. A férj eurokrata, a feleség tanárnő. A három gyermek kisiskolás. A feleség a gyerekek érdekében otthon maradt. Reggelente, miután a legkisebbet is elindította az iskolába, leül a számítógép elé és elolvassa a híreket. A magyar oldalakkal kezdi – politika, kultúra, időjárás. Majd flamand oldalak angolul és a helyi hírek franciául.
A menekültkérdés minden nap utoléri . A híroldalakon gyönyörű, melegbarna szemű kisgyermekek kapaszkodnak riadt tekintetű szüleikbe, éhesek, elcsigázottak, szörnyűségek elől menekülnek. Kata arra gondol, mindez velük is megtörténhetne. Más oldalak viszont az európai civilizáció végét vizionálják, nem lesz ennek jó vége, le kell zárni a határokat. Kinek van igaza? Lelkiismeret furdalása van. Nem csupán a parkban olykor felbukkanó menekültek láttán, Európa tétlensége miatt is. Elhessegeti a rossz hangulatot, anélkül is van elég baja, de egy reggel megkeresi a Facebook-on a brüsszeli menekülteket segítő civil szervezet oldalát és felvételét kéri a zárt csoportba. A visszaigazolás hamarosan megérkezik és ezzel együtt a jó érzés is, kiderül, vannak – nem is kevesen -, akik nem csak filozofálgatnak, hanem segítenek.
A Brüsszelbe érkező menekültek a Parc Maximilien-ben gyűltek össze, a Bevándorlási Hivatal épületével szemben, de a helyiek nem nézhették, hogy állami segítség hiányában magukra hagyatva tengődjenek szerencsétlenek.
Komplett kis várost építettek a parkba, sátorokkal, melegkonyhával, vizesblokkal, orvosi segítséggel, adományokkal, sőt tábori iskolával. A Facebook-bejegyzések szerint folyamatosan érkeztek az önkéntesek – sokan Katához hasonló családanyák.
Kata lelkes, bejelentkezik, hogy péntek reggel ő is megy segíteni. A helyszínen úgy tűnik, minden flottul megy, az előtte érkező fiatal diáklányokat a tábori iskolába osztják be, ahol gyerekekkel rajzolgatnak, francia szavakra tanítgatják őket. Katához is érkezik egy eligazító, kedvesen köszönti. Aztán történik valami. Beszélgetnek, s kiderül, hogy magyar. „Magyarország – micsoda szörnyű hely az?!” – vált át szinte támadóvá az eligazító önkéntes. Kata próbál magyarázkodni, sok a baj, nehéz dolog ez, de most itt van és segíteni szeretne. Elküldik szemetet szedni.
Majd újabb eligazító érkezik, érdeklődik, beszél-e angolul. Kata pár mondat után nem hisz a fülének. A lány kezében egy papír – amit ki nem adna a kezéből – és rajta lista: ezt kell betanítani a menekülteknek, hogy menekült státuszt kapjanak. Először is, le kell tagadni, ha már 8 napot, vagy annál többet töltöttek egy schengeni tagállamban, különben oda irányítják vissza őket. Házastársak beszéljék meg, milyen történetet találnak ki, mert külön lesznek kihallgatva, nehogy valaki elárulja a másikat. Az irakiaknak már nem hisznek, mert mind ugyanazt mondják, vigyázzanak, mit találnak ki.
Figyelem: ezek és ezek a biztonságos országok, nehogy megemlítsék, hogy onnan jöttek, mert azonnal visszazavarják őket, ha mégis, hangsúlyozzák, hogy ott megfenyegették őket, netán rasszizmust tapasztaltak. A flamandok 20%-kal kevesebb menekültkérelmet fogadnak be, így mindenképpen frankofón ügyintézést kell kérni. Van itt egy jogászlány, ő ki tud csempészni adatlapokat a hivatalból, azokat kell majd idekint kitölteni, jól betanulni, „mert az ügyintézők arra vannak ott benn kiokosítva, hogy minél több kérelmet elutasítsanak és nem arra, hogy minél több embert befogadjanak”. Ha valami nem jó irányba megy, azonnal követeljenek ügyvédet.
Kata köszöni szépen, nem vállalja, nem erre gondolt, amikor idejött.
Lesajnáló tekintet.
Mehet vissza szemetet szedni.
Két hét múlva visszatér, a rossz emlék ellenére még mindig segíteni szeretne. Épp szedik össze a kiürült sátrakat. Kata is beáll, kampókat húzogatnak a földből, ágyvázakat, raklapokat cipelnek. Az önkéntesek többsége nő, együtt hajtogatják a vizeletszagú ponyvákat. Közben a menekült férfiak a mellettük lévő füves részen fociznak, néha el is kell hajolni egy-egy eltévedt labda elől. Férfiak másik csoportja énekelve, dobolva indul tüntetni a Bevándorlási Hivatal elé. Az önkénteseknek csupán néhány kivezényelt hivatásos katona segít.
A belga kormány pár napja felszámolta a Parc Maximilienben kialakított menekülttábort. A civilek pár utcával odébb költöztek, továbbra is igyekeznek segíteni. Kata nem fogja követni őket új helyükre.
És nem csupán azért, mert időközben a civil szervezet ellen a pénzadományok felhasználásával összefüggésben ügyészségi vizsgálat indult.
(Köszönet a cikkért “PPS” nicknevű olvasónknak!)

Polgármester: a hadsereg kell ellenőrizze a menekülttáborokat

Egyre növekvő számú illegális bevándorló él életvitelszerűen a Calais környékén spontán kialakult menekülttáborokban. A város polgármestere szerint a hadsereg kell megakadályozza a bevándorlást, és egyúttal a menekülttáborokat is szigorú ellenőrzés alá kell vonja.
Natacha Bouchart a Radio Monte Carlonak nyilatkozva kifejtette, hogy a migránsok számának növekedésével a menekülttáborban gettósodás kezdődött, és a terület egyre inkább egy csak saját törvényeit követő kolóniaként kezd viselkedni. Bouchart szerint a hadsereg behívásával kell megelőzni a nagyobb katasztrófát, ezek a spontán kialakult migránsgettók ugyanis a szervezett bűnözés melegágyává válnak. A polgármester szerint a hadsereg állandó jelenléte a helyi lakosok biztonságának és biztonságérzetének garantálása szempontjából is szükséges, mert a bűncselekmények növekvő száma miatt a helyieknek rettegnie kell saját otthonaikban.
A brit kormány ígéretet tett arra, hogy mintegy 12 millió eurót különít el a további biztonsági intézkedésekre, többek között újabb kerítések építésére a Calaisból induló csatorna-alagút környékén. David Cameron azonban csak anyagi támogatásra tett ígéretet, a Calaisnál feltorlódó tömeg már nem kaphat menedékjogot Angliában. A brit kormány kizárólag a szíriai menekültek befogadásáról hozott döntést, más országokból érkező bevándorlók spontán menekülttáborokban rekednek. Bouchart hangsúlyozta, hogy a Calaisnál gyülekező tömegnek csak kevesebb mint 10%-a akar Franciaországban maradni. Az egyre növekvő létszámú menekülttábor őrizetét eddig 750 rendőr látta el, de az ő tevékenységük kimerült abban, hogy nem engedik a migránsokat továbbutazni Angliába, és leszállítják őket a kamionokról, vonatokról.
Calais polgármesterének javaslata, miszerint a hadsereg szigorú ellenőrzés alá kell vonja a menekülttáborokat, egy jelzés arra vonatkozóan, hogy a migrációs válság kezelésében a humanitárius szempont háttérbe szorul, és Európában előtérbe kerül a biztonság garantálását elsődlegesnek tartó megközelítés.


http://hidfo.ru/2015/10/polgarmester-a-hadsereg-kell-ellenorizze-a-menekulttaborokat/