2015. október 21., szerda

A míg Moszkvában ma “termelési tanácskozás” zajlott, a “termelés” Szíriában nem állt le.

Hogy a moszkvai tanácskozás milyen döntés született?-azt majd megtudjuk. Amit viszont már most tudunk az az, hogy ma sem volt jó banditának lenni Szíriában. Vezérbanditának pedig végképp nem. Az Aleppo-környéki Sarminnál meg kimondottan egészségre ártalmas dolog volt ma vezérbanditának lenni.
Persze a vezérbanditák azt nem gondolták ma reggel-mikor egymással randizni indultak Sarmiba-hogy ez egészségre ártalmas nap lesz az ő számukra. Amikor tegnapelőtt lerádiózták a mai randit, nem is gondolták, hogy “illetéktelen fülek” is hallják a készülődésről szóló beszélgetést. Pedig ez történt.
A kormányerők hírszerzése hallotta a dumcsit. A dolguk meg az volt, hogy az infot továbbítsák. Továbbították. A “meglepi” előkészítőknek. Azok meg előkészítették a meglepit. Banditavezéréknek. Sarminál.
Így történt, hogy az orosz légierő összevárta a díszes kompániát. Amikor pedig együtt voltak, rájuk köszönt egy SzU-34-es. Vitt ajándékot is magával. Amolyan igazi-banditavezéreknek valót. KAB500 a neve.
A Sarmi ajándékosztáson kívül ma még 45 másik helyen rendezett légi ajándékosztást az orosz-szír “légi kézbesítő szolgálat”. Összesen 83 helyen bontogatták a csomagokat. Olyan nagy Allahu Akhbarozás nem volt!-volt viszont nyögdécselés.
Persze nem csak a légiszolgáltatás termelt ma Szíria fölött. Lent a földfelszínen is élénk élet zajlott.
A kormányerők földi termelőegységei elkezdték feldolgozni az ügyesen kialakított kazán tartalmát Aleppotól délnyugati irányba. De szorgoskodtak Hama és Latakia tartományokban is. Nagyon izzasztó napjuk volt ma banditáéknak Szíriában.
kat
Ráadásul még izzasztóbbra kaptak ígéretet. (Nem akarjuk rontani a hangulatukat, de az elmúlt napokban Vlagyimir Putyin igen morcos volt rájuk. Ő ígérte a nehéz napokat nekik. Szavatartó embernek ismertük meg. Ha valamit megígér-azt betartja!)
http://www.balrad.com/2015/10/21/termelesi-tanacskozas-es-termeles-mindenki-tette-a-dolgat/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése